PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 206 - Ανεβάζει θερμοκρασία (νερού)

poseidon111 - Σαβ 09 Ιούλ 2011, 00:36:18
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Ανεβάζει θερμοκρασία (νερού)
Καλησπέρα παιδιά!
Εδώ και λίγο καιρό παρατήρησα το παραπάνω πρόβλημα!
Όλα ξεκίνησαν όταν πήρα το αμάξι μου απο το συνεργείο μετά από τρακάρισμα στο μπροστινό μέρος (ευτυχώς τουλάχιστων απο ευθύνη του άλλου).Ο μάστορας μου είπε ότι όλα ήταν κομπλέ (έφτιακσε τις λακούβες απο την πρόσκρουση κ μου είπε ότι είχε σπάσει και η βάση απο το βεντιλατέρ γι΄αυτό και το άλλαξε). Τον ρώτησα αν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα και μου απάντησε οτι όλα είναι ΟΚ και δεν πιστεύει να μου βγει μετά κανένα πρόβλημα!Ελα όμως που βγήκε!Παρατήρησα ότι αν καθόμουν 5-10 λεπτά στην κίνηση άρχιζε να αναιβάζει θερμοκρασία πάνω απο 100 μέχρι να ενεργοποιηθεί το βεντιλατέρ και ρίξει την θερμοκρασία αλλά μετα απο 1-2 λεπτά ξανά ανέβαζε (και συνεχιζόταν έτσι η δουλεία)!!!Μέχρι που πριν απο 2 μέρες έφτασε σημείο να χτυπήσει κόκκινο και να μου ανάψει alarm για την θερμοκρασία!!!!!Το πήγα αμέσως στο συνεργείο και του είπα οτι έγινε! Μου λέει ότι θα έχει πρόβλημα το ψυγείο..Αλλαζούμε ψυγείο και θερμοστάτη αλλά όπως συνέχησα να παρατηρώ το πρόβλημα παρέμεινε! Δεν ξανα χτύπησε κόκκινο αλλα ανεβάζει πολύ εύκολα !!
Να σημειώσω ότι τρόμπα νερού του είχα αλλάξει πέρυσι.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ρε παιδιά ???
Alexis22 - Σαβ 09 Ιούλ 2011, 00:42:38
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως θελει εξαερωση???
Giannis307 - Σαβ 09 Ιούλ 2011, 08:26:46
Θέμα δημοσίευσης:
Alexis22 έγραψε:
Μηπως θελει εξαερωση???

Σιγουρα θελει εξαερωση
poseidon111 - Δευ 11 Ιούλ 2011, 10:40:15
Θέμα δημοσίευσης:
Το Peugeot ξανά μπήκε συνεργείο και περιμένω τα αποτελέσματα..Μου είπε ότι δεν θέλει εξαέρωση και πως το πρόβλημα μάλλον είναι στην βαλβίδα του βεντιλατέρ..Για να δούμε...
nikos 206cc - Δευ 11 Ιούλ 2011, 12:15:23
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχει σχετικο τοπικ 206 - θερμοκρασιες που πανω κατω ολα τα πιθανα αιτια εχουν εξηγηθει για το θεμα θερμοκρασιων..ριξτο ενα διαβασμα θα σε βοηθησει Wink
action_peugeot - Τετ 20 Ιούλ 2011, 22:49:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ίσως έχει χαλάσει η αντίσταση του βεντιλατέρ
Με πια ταχύτητα δουλεύει το βεντιλατέρ ?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες