Octane έγραψε: |
![]() ![]() ![]() Τελικα ολοι Honda θελουν εδωμεσα... ![]() Μεγειες!! Περιμενουμε φωτο. ![]() |
Πάνος έγραψε: |
Τελικα ειναι φοβερο πως ενα μελος (ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ) μπορει και επηρεαζει ενα ολοκληρο φορουμ.
Τοσο επι εποχης 206 οσο και επι εποχης honda. Ξαφνικα ολοι επιθυμουν s2000. Ευγε αγορι μου.Χαιρομαι που εχουμε βρεθει απο κοντα. Στα του λεβιε βαλε καμια φωτο να δουμε πως ειναι σαν εικονα. Σαν αισθηση δεν εχουμε λογο να μην σε πιστεψουμε. Καλοριζικο και να το χαρεις. |
SnakeMJK έγραψε: |
μία μικρή παρατήρηση μόνο...
δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, μπορεί να λέω κ μλκιες... αλλά έχω την εντύπωση πως ο μικρός τζόγος στον λεβιέ κ γενικά η "χαλαρή-ελεύθερη" κινηση του θα πρέπει να υπάρχει λόγω των κραδασμών του κιβωτίου... (μιλώντας πάντα για ΜΑ). τώρα που το χεις ακούνητο το πάνω μην την ακούσουν από κάτω οι βέργες και οι σύνδεσμοι τους, καθώς θα τρώνε όλο το πακέτο. για να καταλάβεις τι εννοώ... δες σε μαμά τι κίνηση κάνει ο λεβιές σε απότομα άσε-πάτα... το φαινόμενο γίνεται πιο αισθητό όταν έχει μπει κ μια βάση σασμάν κ τσιμεντώσει ακόμα περισσότερο το πράμα... |
MEMsound έγραψε: |
ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΔΕ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙ ΠΥΡΓΟΛΕΒΙΕ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΔΕ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙ ΠΥΡΓΟΛΕΒΙΕ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@νικο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @αλιεν τι λεμε ρε παλικαρι μου τοσο καιρο τοσες φοτο εχουμε ανεβασει κατα καιρους ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
και προφανως δεν ειχες προσεξει οτι και την βαση που εβαλες την εχουμε αναφερει σαν λυση για καποιον που δεν θελει να τον σηκώσει πιο πάνω
οπως και οτι τον πυργο μπορεις να το φτιαξεις κατα βουληση σε οτι υψος θελεις (=κοντο-μεσαιο-μακρυ-30cm κλπ κλπ ![]() ![]() τελος πάντων... καλες αλλαγες... ααααα και ΒΑΛΕ κοντρα ΡΟΔΕΛΕΣ στην βαση του εγκεφαλου... το ξαναλεω εδω για να μη λες οτι δεν το χουμε πει ![]() ![]() ![]() |
εμενα δεν εχει τετοιες βιδες
ειναι αλλαγμενος και ο λεβιες (για να ψηλωσει) και ο νεος εχει αυλάκια πάνω του και μπαίνουν κυκλικες ασφάλειες εκει και συγρατειται (και μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει σημαδι κοπωσηςχαλαρρωσης κλπ κλπ) βαλε βιδες με κεφαλι 6γωνο για να τις σφιξεις πιο δυναμτα με κλειδι (προσεξε μην τις σπασεις) και βαλε και μια σταγονα κολλα στο σπειρωμα πριν |
-απειρο στον οκτανιο...
+απειρο στον τσαι... ![]() ![]() ![]() ![]() |
γιατι μου κατεβαζεις το λεβιε αντι να μου σηκωσεις το χειροφρενο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gotcha έγραψε: |
Βαλε και καμια φωτο |
takis_206 έγραψε: |
ποση πιο πολυ δυναμη χρειαζετε ο λεβιες για να κουμποσει την ταχυτητα???
με αυτο το μαραφετι |
B.M-SPORT έγραψε: |
οι φωτο δεν ανοιγουν ....... |
takis_206 έγραψε: |
αυτο που πηρες μαζι με το δικο μου θα ειναι ονειρο ο λεβιες...
το βαρος του μαμα λεβιε κομπλε σου λεω παραδειγμα αν ειναι 300 γραμαρια αυτος που εχω εγω ειναι 600 και ειναι στο μαμα υψος οπωτε ξεχναμε και την βαρια ντιζα ![]() |
AlienHack έγραψε: |
οσο ποιο χαμηλα κατεβαζεις τον λεβιε μικραινουν οι διαδρομες |
nikos 206cc έγραψε: | ||
Το αντιθετο δεν γινεται? ![]() |
υπολοιπες φωτο με την κοληση και τον τελικο λεβιε αυριο... |
iceage έγραψε: | ||
@RR122. Ακούς? Και ξέρεις τι σκέψεις κάνω τώρα. Όταν θα έρθει η ώρα να αλλάξει το σφαιρικό ρουλεμάν. Θα γ@@@ί στα ποστ για βοήθεια, πως να αλλάξει το ρουλεμάν τώρα που κόλλησε τα στοπ. |
AlienHack έγραψε: | ||||
χαχα καλο... επειδη το σκεφτηκα και αυτο αν και το θεωρω υπερβολικο να το συζηταμε καν (το πλαστικο ρουλεμαν οπως το λες κρατησε 150.000 χλμ και 10 χρονια και ουσιαστηκα δεν χαλασε απλος σαν πλαστικο που ειναι χαλαρωσε... το μεταλικο τι σε κανει να πιστευεισ οτι θα χρειαστε8ι αλλαγη πριν απο μια 10ετια? ![]() και επισης για την περιπτωση που θελω να το ρυθμισω εκανα τις ραφες ετσι που με ενα κατσαβιδι και ενα σφυρι σε 2 λεπτα τισ σπαω-τρωω... αν και δεν νομιζω οτι θα υπαρξει ποτε λογος να γινει αυτο... οποτε με την ορεξη θα μεινετε για το ποστ... ![]() ![]() |
AlienHack έγραψε: | ||||
χαχα καλο... επειδη το σκεφτηκα και αυτο αν και το θεωρω υπερβολικο να το συζηταμε καν (το πλαστικο ρουλεμαν οπως το λες κρατησε 150.000 χλμ και 10 χρονια και ουσιαστηκα δεν χαλασε απλος σαν πλαστικο που ειναι χαλαρωσε... το μεταλικο τι σε κανει να πιστευεισ οτι θα χρειαστε8ι αλλαγη πριν απο μια 10ετια? ![]() και επισης για την περιπτωση που θελω να το ρυθμισω εκανα τις ραφες ετσι που με ενα κατσαβιδι και ενα σφυρι σε 2 λεπτα τισ σπαω-τρωω... αν και δεν νομιζω οτι θα υπαρξει ποτε λογος να γινει αυτο... οποτε με την ορεξη θα μεινετε για το ποστ... ![]() ![]() |
Απογοητεύτηκα.. περιμενα να πιασω εναν λεβιέ που να πλησιαζει σε αισθηση κατι απο VW , κατι απο honda... ![]() |
Pugobios έγραψε: |
αλλαγες στον κοφτη παιρνει?γιατι και εγω απο τοτε που εβαλα quick shift χωρις πυργο ζοριζεται να τις παρει και θελει παραπανω δυναμη |
Octane έγραψε: |
Ο λεβιες πρεπει να ειναι κοντα στο χειροφρενο... ![]() ![]() ![]() Με πυργολεβιε αυτοματως θελουμε κ flyoff... ![]() ![]() |
iceage έγραψε: |
Να το θυμάσαι το ποστ αυτό μην πεις μετά ότι δεν το είχα πει. Πυργολεβιέδες σε 106 φοριούνται πάνω από 10 χρόνια και το μέσο όρος ζωής τον ρουλεμάν είναι τα 4-5 χρόνια. Και είναι από το δεύτερο σημείο του μοχλικού του ΜΑ που παίρνει μπόσικα. |
αυτο περι οριζοντια θεσης της ραβδου που πάει προς τα εμπρός ισχύει προκειμενου το τελος της να μπαίνει σωστα στο παλατζο αλλα και στην μπιλιτσα, αν και συν-πλυν ενα εκατοστο απο την εργοστασιακη θεση δεν κανει διαφορα. |
Πάνος έγραψε: |
Αλλαξε παττακια επειγοντως. ![]() ![]() ![]() Ομορφο δειχνει και διακριτικο. Λεβιεδακι απο 106/307; |
AlienHack έγραψε: | ||
τα πατακια με εχουν σωσει... ανθεκτικα του πο**τη* και αδιαβροχα, τον χειμονα με τις λασοπες τα σπανε... και με αρεσει και το ψευτονικελ αποτελεσμα λεβιεδακι με 8 ευρω απο Βουλγαρια, απομιμιση του 307 ![]() |
AlienHack έγραψε: | ||
τα πατακια με εχουν σωσει... ανθεκτικα του πο**τη* και αδιαβροχα, τον χειμονα με τις λασοπες τα σπανε... και με αρεσει και το ψευτονικελ αποτελεσμα λεβιεδακι με 8 ευρω απο Βουλγαρια, απομιμιση του 307 ![]() |
Octane έγραψε: | ||||
Πλαστικα πατακια ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!! 8 ειναι πολλα για την πλαστικουρα ![]() Εφτιαχνες σε μαστορα αλουμινιου ανετα κ στο χρωμα του αυτοκινητου σου ![]() |
χαλαρωσε,πλαστικα ειναι! ειναιτα πλαστικα με λοοκ μεταλικο. |
χαλαρωσε,πλαστικα ειναι! ειναιτα πλαστικα με λοοκ μεταλικο. δεν ειναι σαν του στιβ που ειναι αλουμινιο και αν τρακαρει θα κοψει ποδι!! χτυπα ξυλο... ![]() |
εγω παντος ειμαι σουπερευχαριστημενος.. οποτε... |
Steve έγραψε: |
απορώ τί γίνεται μέσα στο σασμάν σου όταν αλλάζεις ταχύτητα... ![]() |
παντος προχτες που πηρα το τουτου σου δεν ειδα να τα φορας... |
οσο για τον λεβιε μου, ζηλευεις γιαυτο τα λες.. ![]() εγω παντος ειμαι σουπερευχαριστημενος.. οποτε... |