PSClub - Hellas

Μετάδοση - Αισθηση Ιαπονεζικου λεβιε σε 206??

AlienHack - Τετ 29 Ιούν 2011, 09:21:34
Θέμα δημοσίευσης: Αισθηση Ιαπονεζικου λεβιε σε 206??
Καλημερα!

Εχω διαβασει εδω μεσα απειρα ποστ για την αθλια αισθηση του λεβιε στα 206 (και γενικοτερα στα πεζο) . Ειναι γνωστο οτι ο λεβιες παιζει δεξια αριστερα σαν χαρχαλο, οτι οι αποστασεις στις ταχυτητες ειναι τεραστιες και η αισθηση οταν τις βαζεις πολυ ελαφρια και ασαφής.. Confused

Προσπαθουμε με ποιο ενισχημενες και βαριες ντιζες και με quickshift (τα γνωστα απο το group buy που ειναι σαν αυτακια) να διορθώσουμε την καταστασα. Μπηκα στο αμαξι του STeve, που τα φοραει ολα αυτα..

Απογοητεύτηκα.. περιμενα να πιασω εναν λεβιέ που να πλησιαζει σε αισθηση κατι απο VW , κατι απο honda... Confused Rolling eyes μπααα....
Και ο Νικος που τον ειδε μου ειπε το ιδιο. βελτιομενος μεν με ολα αυτα που εχει απο τον κανονικο λεβιε αλλα οι διαδρομες ηταν ακομα μεγαλες, ο λεβιες εδειχνε να μην εχει ξεκαθαρες διαδρομες για τις ταχυτητες και η χαλαρη αισθηση παρεμενε απλος ηταν ποιο βαρυς λογο ενισχημενης ντιζας...

ΕΚει που ειχα παρετηθει απο την ελπιδα οτι θα εχω ποτε αξιολογο λεβιε εκανα απο τυχη μια παραγγελια απο ebay... Περισσοτερο λογο εμφανησης το παρειγγειλα καθοτι ειχα στο μυαλο μου να κανω ενα project που θα φαινοταν η βαση του λεβιε...

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320631857679&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Λοιπον... ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ!! Shocked Very happy

καταρχας φωτος θα βαλω αργοτερα, και να αναφερω οτι η τοποθετηση του δεν ειναι τοσο ευκολη οσο λεει ο πωλητης, θελει σηκομα και το αμαξι για την καλυτερη δυνατη τοποθετηση-ρυθμιση του quickshift.

ΛΟΙΠΟΝ , ο υπαρχον λεβιες εχει μια πλαστικη μπιλια κατω απο το δερματινο καλυμα η οποια ειναι σφηνομενη μεσα σε μια πλαστικη εσοχη-υποδοχη. Οπως υποψιαζεστε πλαστικο με πλαστικο δεν κανουν και την καλύτερη επαφη , και μετα απο ελαχιστη χρηση φαγωνοται, ετσι δημιουργειται το παιξημο του λεβιε αν και απο οσο καταλαβα ετσι οπως κουμπώνει και καινουριο να ειναι το αμαξι παλι παιζει η πλαστικη μπιλια μεσα στην βαση και αρα ο λεβιες ειναι χαρχαλο απο την αρχη..

Με την παραπανω μεταλική βαση η μπιλια ειναι μεταλο μεσα σε βαση μεταλου οποτε η αισθηση ειναι ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ και φυσικα δεν παιζει ο λεβιες ουτε χιλιοστο! ΚΑΛα αν κανετε και σωστη ρυθμιση στο υψος που θα σφιξετε τον λεβιε και λειτουργησει σωστα το quickshift μιλαμε οτι μου θυμησε τον λεβιε απο το s2000 του φιλου μου, αλλαγες σε χιλιοστα και παντου ο λεβιες στηβαρος και συγκεκριμενος. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον μαμα... ΑΛΛΟ ΣΑΣΜΑΝ ΛΕΜΕ!! Very happy

να αναφερω οτι το σφηξημο των 2 βασεων που εχει (μπαινουν πανω και κατω απο την μπιλια της βασης για να κρατανε σταθερα την ρυθμιση υψος του λεβιε) γινεται με 2 μμικρουλες βιδες αλεν που εχουνε αλλα για μενα αυτο δεν ηταν αρκετο καθοτι αυτες χαλαρωνουν αποσο καταλαβα, και ετσι αυριο εχω ραντεβου να παω να του τραβηξη 2 γαζια , ενα πανω ενα κατω για να εχω το κεφαλι μου σιγουρο οτι σε καρφωτες αλλαγες δεν θα βιθηστει κανενας λεβιες στο πατωμα... Razz

παιδια δεν το συζηταω , για μενα ειναι απο τις καλυτερες μετατροπες που μπορειτε να κανετε, ουτε ντιζες ουτε μαλ***ες.. αυτο και τελος.
Σκεφτειτε οτι εχω παραγγειλει και ενυσχημενες ντιζες, που αποσο λετε και αυτες βελτιωνουν την αισθηση ,ε μετα μιλαμε για ισαξιο λεβιε με HONDA!! Very happy

Η τιμή ειναι 55λιρες αποσο βλεπω , ανεβασε την τιμη χθες, εμενα μου το πουλησε 39 + μεταφορικα...

Καντε group buy να σωθειτε!! Very happy
Gotcha - Τετ 29 Ιούν 2011, 09:50:17
Θέμα δημοσίευσης:
Μεγειες! Αν πραγματικα κανει την ασθηση του κιβωτιου σε peugeot σαν απο honda, τοτε μιλαμε για τρελη αναβαθμιση
AlienHack - Τετ 29 Ιούν 2011, 09:55:27
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια δεν υπάρχει... θα περασω βολτα απο Steve και Νικο να το δουνε και θα σας πουνε και αυτοι...

βαζουμε μετα και ενα καγκουρικο τετοιο...
και μιλαμε για λεβιε απο κιτ... Razz Very happy
http://www.youtube.com/watch?v=WE-khpBaEZk&feature=related
Octane - Τετ 29 Ιούν 2011, 10:00:28
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing
Τελικα ολοι Honda θελουν εδωμεσα... Cool

Μεγειες!!
Περιμενουμε φωτο. Wink
AlienHack - Τετ 29 Ιούν 2011, 10:15:50
Θέμα δημοσίευσης:
Octane έγραψε:
Τελικα ολοι Honda θελουν εδωμεσα... Cool

Μεγειες!!
Περιμενουμε φωτο. Wink

Θελαμε ενα hOnda S2000.... αλλα με τα νεα τελη κυκλοφοριας και τα τεκμηρια... αρχ**ια θα παρουμε...
Πάνος - Τετ 29 Ιούν 2011, 11:51:54
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα ειναι φοβερο πως ενα μελος (ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ) μπορει και επηρεαζει ενα ολοκληρο φορουμ.
Τοσο επι εποχης 206 οσο και επι εποχης honda.
Ξαφνικα ολοι επιθυμουν s2000.
Ευγε αγορι μου.Χαιρομαι που εχουμε βρεθει απο κοντα.

Στα του λεβιε βαλε καμια φωτο να δουμε πως ειναι σαν εικονα.
Σαν αισθηση δεν εχουμε λογο να μην σε πιστεψουμε.
Καλοριζικο και να το χαρεις.
AlienHack - Τετ 29 Ιούν 2011, 11:54:41
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνος έγραψε:
Τελικα ειναι φοβερο πως ενα μελος (ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ) μπορει και επηρεαζει ενα ολοκληρο φορουμ.
Τοσο επι εποχης 206 οσο και επι εποχης honda.
Ξαφνικα ολοι επιθυμουν s2000.
Ευγε αγορι μου.Χαιρομαι που εχουμε βρεθει απο κοντα.

Στα του λεβιε βαλε καμια φωτο να δουμε πως ειναι σαν εικονα.
Σαν αισθηση δεν εχουμε λογο να μην σε πιστεψουμε.
Καλοριζικο και να το χαρεις.

οικονες εχω στο κινητο μου αλλα δεν εχω bluetooth εδω στην δουλεια. οταβ παω σπιτι...
SnakeMJK - Τετ 29 Ιούν 2011, 12:00:03
Θέμα δημοσίευσης:
μία μικρή παρατήρηση μόνο...
δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, μπορεί να λέω κ μλκιες... αλλά έχω την εντύπωση πως ο μικρός τζόγος στον λεβιέ κ γενικά η "χαλαρή-ελεύθερη" κινηση του θα πρέπει να υπάρχει λόγω των κραδασμών του κιβωτίου... (μιλώντας πάντα για ΜΑ). τώρα που το χεις ακούνητο το πάνω μην την ακούσουν από κάτω οι βέργες και οι σύνδεσμοι τους, καθώς θα τρώνε όλο το πακέτο.

για να καταλάβεις τι εννοώ... δες σε μαμά τι κίνηση κάνει ο λεβιές σε απότομα άσε-πάτα... το φαινόμενο γίνεται πιο αισθητό όταν έχει μπει κ μια βάση σασμάν κ τσιμεντώσει ακόμα περισσότερο το πράμα...
nikolas206gti - Τετ 29 Ιούν 2011, 12:08:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραίος ο Άλεξ. Να ρωτήσω και εγω κατι. Αυτο το μαραφετι μπαινει κατω απο την φουσκα του λεβιε ??? Δηλαδη δεν φαινεται το παραμικρο ???

Και τελος, χρειαζεται να αλλαξουμε και ντιζες ????

Εγώ έχω quick shift και ντιζα επιλογεα αλλα δεεεεεν ακομα Cool
AlienHack - Τετ 29 Ιούν 2011, 12:08:50
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
μία μικρή παρατήρηση μόνο...
δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, μπορεί να λέω κ μλκιες... αλλά έχω την εντύπωση πως ο μικρός τζόγος στον λεβιέ κ γενικά η "χαλαρή-ελεύθερη" κινηση του θα πρέπει να υπάρχει λόγω των κραδασμών του κιβωτίου... (μιλώντας πάντα για ΜΑ). τώρα που το χεις ακούνητο το πάνω μην την ακούσουν από κάτω οι βέργες και οι σύνδεσμοι τους, καθώς θα τρώνε όλο το πακέτο.

για να καταλάβεις τι εννοώ... δες σε μαμά τι κίνηση κάνει ο λεβιές σε απότομα άσε-πάτα... το φαινόμενο γίνεται πιο αισθητό όταν έχει μπει κ μια βάση σασμάν κ τσιμεντώσει ακόμα περισσότερο το πράμα...

εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα εμενα σε πατα ασε δεν εκανε τοσο τρανταγμα ο λεβιες.. Παρολα αυτα παντος απο χθες δεν μου εχει πεταξει ουτε μια ταχυτητα. ΕΠισης για τα ντιζακια που λες μην την ακουσουν ηδη εχω παραγγειλει ενισχημενα φουλ μεταλικα
MEMsound - Τετ 29 Ιούν 2011, 12:25:54
Θέμα δημοσίευσης:
ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΔΕ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙ ΠΥΡΓΟΛΕΒΙΕ ΚΛΠ ΚΛΠ

ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

nikolas206gti - Τετ 29 Ιούν 2011, 12:41:21
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αν φτιαξω τετοιο συστημα οπως στην νυφη, θα θελω σασμαν καθε 2 εβδομαδες Laughing Laughing Laughing
AlienHack - Τετ 29 Ιούν 2011, 12:42:26
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Μανθο στον Πυργο λεβιε που κανεις βαζεις τετοια βαση?
MEMsound - Τετ 29 Ιούν 2011, 12:45:14
Θέμα δημοσίευσης:
@νικο
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

@αλιεν
τι λεμε ρε παλικαρι μου τοσο καιρο
τοσες φοτο εχουμε ανεβασει κατα καιρους
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!
AlienHack - Τετ 29 Ιούν 2011, 12:47:58
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
@νικο

@αλιεν
τι λεμε ρε παλικαρι μου τοσο καιρο
τοσες φοτο εχουμε ανεβασει κατα καιρους
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!

δεν το ειχα προσεξει γιατι δεν ηθελα πυργολεβιε... τον ηθελα χαμηλο τον λεβιέ!! Razz
MEMsound - Τετ 29 Ιούν 2011, 12:51:04
Θέμα δημοσίευσης:
και προφανως δεν ειχες προσεξει οτι και την βαση που εβαλες την εχουμε αναφερει σαν λυση για καποιον που δεν θελει να τον σηκώσει πιο πάνω
οπως και οτι τον πυργο μπορεις να το φτιαξεις κατα βουληση σε οτι υψος θελεις (=κοντο-μεσαιο-μακρυ-30cm κλπ κλπ Laughing Laughing )

τελος πάντων...
καλες αλλαγες...

ααααα και ΒΑΛΕ κοντρα ΡΟΔΕΛΕΣ στην βαση του εγκεφαλου...
το ξαναλεω εδω για να μη λες οτι δεν το χουμε πει Laughing Laughing Laughing
AlienHack - Τετ 29 Ιούν 2011, 13:10:42
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
και προφανως δεν ειχες προσεξει οτι και την βαση που εβαλες την εχουμε αναφερει σαν λυση για καποιον που δεν θελει να τον σηκώσει πιο πάνω
οπως και οτι τον πυργο μπορεις να το φτιαξεις κατα βουληση σε οτι υψος θελεις (=κοντο-μεσαιο-μακρυ-30cm κλπ κλπ Laughing Laughing )

τελος πάντων...
καλες αλλαγες...

ααααα και ΒΑΛΕ κοντρα ΡΟΔΕΛΕΣ στην βαση του εγκεφαλου...
το ξαναλεω εδω για να μη λες οτι δεν το χουμε πει Laughing Laughing Laughing

δεν μου λες την πανω και κατω κοντρα βαση στον λεβιε με τι τις επιασες? γιατι με τις αλενοβιδες που εχει δεν παιζει να κρατησουν ηδη χαλαρωσε η κατω...
MEMsound - Τετ 29 Ιούν 2011, 13:26:31
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα δεν εχει τετοιες βιδες
ειναι αλλαγμενος και ο λεβιες (για να ψηλωσει) και ο νεος εχει αυλάκια πάνω του και μπαίνουν κυκλικες ασφάλειες εκει και συγρατειται (και μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει σημαδι κοπωσηςχαλαρρωσης κλπ κλπ)

βαλε βιδες με κεφαλι 6γωνο για να τις σφιξεις πιο δυναμτα με κλειδι (προσεξε μην τις σπασεις) και βαλε και μια σταγονα κολλα στο σπειρωμα πριν
AlienHack - Τετ 29 Ιούν 2011, 13:50:44
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
εμενα δεν εχει τετοιες βιδες
ειναι αλλαγμενος και ο λεβιες (για να ψηλωσει) και ο νεος εχει αυλάκια πάνω του και μπαίνουν κυκλικες ασφάλειες εκει και συγρατειται (και μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει σημαδι κοπωσηςχαλαρρωσης κλπ κλπ)

βαλε βιδες με κεφαλι 6γωνο για να τις σφιξεις πιο δυναμτα με κλειδι (προσεξε μην τις σπασεις) και βαλε και μια σταγονα κολλα στο σπειρωμα πριν

αυτο σεκφτηκα εποξικη.. εχω μια που κολαει σαν πετρα...
Octane - Τετ 29 Ιούν 2011, 14:26:33
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Δεν θελουμε ρε φιλε ολοι πυργολεβιε!!!!!!

Ο λεβιες πρεπει να ειναι κοντα στο χειροφρενο... Laughing Laughing Laughing
Με πυργολεβιε αυτοματως θελουμε κ flyoff... Rolling eyes , οποτε... καλυτερα χαμηλα το λεβιεδακι , χωρις πολλα εξοδα τετοιες περιοδους Razz
ice-t - Τετ 29 Ιούν 2011, 16:18:28
Θέμα δημοσίευσης:
έχω βρει λύση για fly off... εν καιρώ φωτο Wink
MEMsound - Τετ 29 Ιούν 2011, 19:23:04
Θέμα δημοσίευσης:
-απειρο στον οκτανιο...
+απειρο στον τσαι...
Laughing Laughing Laughing Laughing
Octane - Τετ 29 Ιούν 2011, 19:41:27
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
-απειρο στον οκτανιο...
+απειρο στον τσαι...

Εγω γιατι πηρα "-" ?!? Rolling eyes

Διορθωνω Μανθο: ---> +απειρο στον οκτανιο που κερναει τσαι Laughing
MEMsound - Τετ 29 Ιούν 2011, 20:18:33
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι μου κατεβαζεις το λεβιε αντι να μου σηκωσεις το χειροφρενο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Octane - Τετ 29 Ιούν 2011, 20:23:05
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
γιατι μου κατεβαζεις το λεβιε αντι να μου σηκωσεις το χειροφρενο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
Αμα εισαι πριμιουμ παιχτης (οπως λεει κ ο αγαπημενος φιλος Σιναναι) Laughing , μπορεις να εχεις διαφορα οχηματα στην κατοχη σου... .
Οποτε δεν εισαι αναγκασμενος να κινεισαι στο μποτιλιαρισμα με πυργολεβιε... . Laughing
Ελα ομως που καποιοι απο μας...δεν ειμαστε σε αυτο το λεβελ , οποτε... , ολα κατω!!! Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Τετ 29 Ιούν 2011, 20:28:29
Θέμα δημοσίευσης:
ρε ολα πανω σου λεω

υ.γ. @@ πριμιουμ... Wink Laughing
Octane - Τετ 29 Ιούν 2011, 20:31:38
Θέμα δημοσίευσης:

"@@ πριμιουμ" ειναι το τελικο σταδιο , μετα το απλο "πριμιουμ"!!!
Ρισπεκτ!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Σε λιγο θα μιλαμε για πυργολεβιεδες σε παπια...να το θυμηθειτε Laughing
(by the way , ο Λευτερης που ειναι?!?) Laughing
RoadRunner122 - Πεμ 30 Ιούν 2011, 13:44:26
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Μα... ο πυργολεβιές τώρα περνάει από ομολογκασιόν. Είναι πρόσφατη ανακάλυψη!

Έτσι όπως το πάτε ρε σεις, δε θα μου κάνει εντύπωση σε 5-6 χρόνια να ανοιχτεί τόπικ με τίτλο:

"FACEBOOK" και 1ο post: παιδιά το ξέρατε ότι υπάρχει? Μόλις τώρα το ανακάλυψα! Είναι φοβερό, γνωρίζεις κόσμο κλπ κλπ

ή

"NEW KIDS ON THE BLOCK" και 1ο post: παιδιά ανακάλυψα ένα καινούριο συγκρότημα άπαιχτο!!! Ειδικά αυτό το κομμάτι το step by step δεν παίζεται! Το ακούω συνέχεια στο κασετόφωνο!

ή

"THE FAST & THE FURIOUS" και 1ο post: παιδιά, είδα προχθές σε βιντεοκασέτα αυτή την ταινία! Μιλάμε έχει κόντρες μέσα και κάτι χοντίδια μαύρα σαύρες....

ήμαρτον ρεεεεεεε Laughing Laughing Laughing
AlienHack - Πεμ 30 Ιούν 2011, 13:48:36
Θέμα δημοσίευσης:
"NEW KIDS ON THE BLOCK" και 1ο post: παιδιά ανακάλυψα ένα καινούριο συγκρότημα άπαιχτο!!! Ειδικά αυτό το κομμάτι το step by step δεν παίζεται! Το ακούω συνέχεια στο κασετόφωνο!

ελεως!! που το θυμηθηκες??? οεο!!
step by step... ouuuu babyyyy!!!
αχαχαχαχ

Laughing Wink Very happy
RoadRunner122 - Πεμ 30 Ιούν 2011, 14:05:13
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ που το θυμήθηκα ή εσείς που κάνετε για τον πυργολεβιέ σαν ιθαγενείς που ανακαλύψατε τη φωτιά? Laughing Laughing Laughing
volvos - Πεμ 30 Ιούν 2011, 14:16:47
Θέμα δημοσίευσης:
ALIEN ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ

http://users.otenet.gr/~glezouk/
AlienHack - Πεμ 30 Ιούν 2011, 15:59:17
Θέμα δημοσίευσης:
ρε δεν μαμιεστε να κανετε καριερα!! Very happy Very happy

εγω δεν ανακαλυπτω τον πυργολεβιε... Γιατι πολι απλα ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ πυργολεβιε...

ενα quickshift εβαλα (διαφορετικο απο αυτα που πηρατε στο groupbuy) κρατοντας τον μαμα λεβιε , το οποιο μου αλαξε την αισθηση του λεβιε τοσο πολυ που θελησα να το μοιραστω με αλλα μελη του φορουμ.

Και αυτο γιατι σε thread εδω μεσα συζητιεται τοοοσο πολυ το θεμα του χαρχαλου λεβιε μας και της αθλιας αισθησης του , και οι λυσεις που προτεινετε ειναι ενισχημενη ντιζα, Elf TRP , και το quickshift το αλλο που φορατε. οχι οτι αυτα δεν κανουν διαφορα, αλλα σαν αυτο που δοκιμασα οχι...

σαν παιδακια κανετε που φωναζουν οτι αυτα το εβαλαν πρωτα και ειμαι αντιγραφεας!! Laughing Wink
Gotcha - Πεμ 30 Ιούν 2011, 16:24:46
Θέμα δημοσίευσης:
Βαλε και καμια φωτο
AlienHack - Πεμ 30 Ιούν 2011, 21:59:17
Θέμα δημοσίευσης:
Gotcha έγραψε:
Βαλε και καμια φωτο

η μαμα πλαστικη μπιλια και βαση ειναι για τον πουτσο... λιομενη και μαλ***α...

υπολοιπες φωτο με την κοληση και τον τελικο λεβιε αυριο...

για οποιον το παρατηρησει ισιοσα και τον μαμα λεβιε ωστε να μπορω να ανεβασω ποιο πανω την βαση και να το κανω ακομα ποιο quickshift, τωρα νομιζω εχω μιωσει τις διαδρομες κατα 60%..
takis_206 - Παρ 01 Ιούλ 2011, 00:07:58
Θέμα δημοσίευσης:
ποση πιο πολυ δυναμη χρειαζετε ο λεβιες για να κουμποσει την ταχυτητα???
με αυτο το μαραφετι
AlienHack - Παρ 01 Ιούλ 2011, 00:18:50
Θέμα δημοσίευσης:
takis_206 έγραψε:
ποση πιο πολυ δυναμη χρειαζετε ο λεβιες για να κουμποσει την ταχυτητα???
με αυτο το μαραφετι

αν δεν χρησημοποιησεις το quickshift και βαλεις τονβ λεβιε στο μαμα υψος χρειαζεται οση δυναμη θελει και ο μαμα.. οσο κατεβαζεις τον λεβιε πρως τα κατω χρειαζεται και περισσοτερη δυναμη. εγω εχει που το εχω θελει δυναμη αλλα οχι τιποτα υπερβολικο, σε γρηγορη οδηγηση οταν πετας καρφωτες αλλαγες ετσι κι αλλιος δεν νοιωθεις την δυναμη που χρειαζεται... μεσα στην πολη σε κινηση κτλ ισως και να κουραζει λιγο... αλλα πραγματικα ειναι οσο σκληρο (οσο δυναμη θελει) οσο και ο λεβιες του s2000, και σε εκινον οι αλλαγες ηταν κοντες τοσο και ηθελε λιγο δυναμη για να κουμποσει...
takis_206 - Παρ 01 Ιούλ 2011, 00:22:31
Θέμα δημοσίευσης:
και εγω εχω ενα short shift και ειναι απιστευτο.απλα μου εκανε εντυπωση αυτο και να ξερεις οτι αν χασεις αλλαγη μην προσπαθησεις να ξανακουμποσεις την ταχυτητα (θα θελει οδοντιατρο)
takis_206 - Παρ 01 Ιούλ 2011, 00:33:51
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο που πηρες μαζι με το δικο μου θα ειναι ονειρο ο λεβιες...
το βαρος του μαμα λεβιε κομπλε σου λεω παραδειγμα αν ειναι 300 γραμαρια αυτος που εχω εγω ειναι 600 και ειναι στο μαμα υψος
οπωτε ξεχναμε και την βαρια ντιζα Smile
B.M-SPORT - Παρ 01 Ιούλ 2011, 00:33:55
Θέμα δημοσίευσης:
οι φωτο δεν ανοιγουν .......
AlienHack - Παρ 01 Ιούλ 2011, 11:51:07
Θέμα δημοσίευσης:
B.M-SPORT έγραψε:
οι φωτο δεν ανοιγουν .......

τις εφτιαξα
AlienHack - Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:05:58
Θέμα δημοσίευσης:
takis_206 έγραψε:
αυτο που πηρες μαζι με το δικο μου θα ειναι ονειρο ο λεβιες...
το βαρος του μαμα λεβιε κομπλε σου λεω παραδειγμα αν ειναι 300 γραμαρια αυτος που εχω εγω ειναι 600 και ειναι στο μαμα υψος
οπωτε ξεχναμε και την βαρια ντιζα Smile

οσο ποιο χαμηλα κατεβαζεις τον λεβιε μικραινουν οι διαδρομες και τοσο ποιο σκληρος γινεται και θελει περισσοτερη δυναμη να μπει η ταχυτητα, λογικο αφου η κεντρομολος δυναμη που σε βοηθουσε στις αλλαγες οταν ο λεβιες πχ ηταν 30cm , ειναι πολυ λιγοτερη αν τον κατεβασεις στα 13cm...

απο την αλλη γουσταρω που εγινε ετσι σκληρος , σας λεω μου θυμιζει πολυ τον λεβιε του s2000 , σχεδον τοση διαδρομη ειχε και τοσο δυναμη ηθελε,
βασικα ο στοχος μου οταν τον ρυθμιζα ηταν να τον κανω σαν του honda , εκει που τον εχω τωρα ειναι τζετ, η αληθεια ειναι οτι λιιιιγο ποιο χαμηλα να τον πηγαινα και να κοντινε ελαχιστα ποιο πολυ θα γουσταρα παραπανω, απλος μετα θελει πολυ δυναμη και βοβηθηκα μην μεσα σε κινηση με κουραζει, παντως σε εκεινο το υψος που τον δοκιμασα ηταν σαν ηλεκτρονικο, σε 1 εκατοστο εμπαινε η ταχυτητα.. κρακ κρακ ... Very happy 3η με 4η αλλαζαν σαν σειριακο..
nikos 206cc - Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:44:38
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

οσο ποιο χαμηλα κατεβαζεις τον λεβιε μικραινουν οι διαδρομες

Το αντιθετο δεν γινεται? Rolling eyes
nikolas206gti - Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:52:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι οπως το πατε εσεις, θα με μπλεξετε και δν θα εχω ευρω στην τσεπη. Αλλα ευτυχως, απο Τριτη παω χωριο για να κανω τα μπανακια μου και να παρω χρωμα Laughing

Επισης ενας διμηνος αποκλεισμος μου απο το psclub μεχρι τελος καλοκαιριου θα ηταν ιδανικος Laughing Laughing Laughing Laughing

Οχι τιποτα αλλο, αλλα να μην με βρισκει και ο Volvos Laughing Laughing Laughing Laughing
AlienHack - Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:52:53
Θέμα δημοσίευσης:
..
AlienHack - Παρ 01 Ιούλ 2011, 12:55:48
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
AlienHack έγραψε:

οσο ποιο χαμηλα κατεβαζεις τον λεβιε μικραινουν οι διαδρομες

Το αντιθετο δεν γινεται? Rolling eyes

αχα γατακι... οχι τρελε επιστημονα μου!!
οσο ποιο χαμηλα βαζεις τον λεβιε και ανεβαζεις την μπιλια-βαση του τοσο ποιο μικρες γινονται οι διαδρομες...
iceage - Τρι 05 Ιούλ 2011, 19:22:11
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

@RR122. Ακούς? Και ξέρεις τι σκέψεις κάνω τώρα. Όταν θα έρθει η ώρα να αλλάξει το σφαιρικό ρουλεμάν. Θα γ@@@ί στα ποστ για βοήθεια, πως να αλλάξει το ρουλεμάν τώρα που κόλλησε τα στοπ.
AlienHack - Τρι 05 Ιούλ 2011, 20:20:35
Θέμα δημοσίευσης:
iceage έγραψε:
AlienHack έγραψε:

@RR122. Ακούς? Και ξέρεις τι σκέψεις κάνω τώρα. Όταν θα έρθει η ώρα να αλλάξει το σφαιρικό ρουλεμάν. Θα γ@@@ί στα ποστ για βοήθεια, πως να αλλάξει το ρουλεμάν τώρα που κόλλησε τα στοπ.

χαχα καλο... επειδη το σκεφτηκα και αυτο αν και το θεωρω υπερβολικο να το συζηταμε καν (το πλαστικο ρουλεμαν οπως το λες κρατησε 150.000 χλμ και 10 χρονια και ουσιαστηκα δεν χαλασε απλος σαν πλαστικο που ειναι χαλαρωσε... το μεταλικο τι σε κανει να πιστευεισ οτι θα χρειαστε8ι αλλαγη πριν απο μια 10ετια? Confused

και επισης για την περιπτωση που θελω να το ρυθμισω εκανα τις ραφες ετσι που με ενα κατσαβιδι και ενα σφυρι σε 2 λεπτα τισ σπαω-τρωω... αν και δεν νομιζω οτι θα υπαρξει ποτε λογος να γινει αυτο...

οποτε με την ορεξη θα μεινετε για το ποστ... Wink Twisted evil
iceage - Τρι 05 Ιούλ 2011, 20:24:41
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
iceage έγραψε:
AlienHack έγραψε:

χαχα καλο... επειδη το σκεφτηκα και αυτο αν και το θεωρω υπερβολικο να το συζηταμε καν (το πλαστικο ρουλεμαν οπως το λες κρατησε 150.000 χλμ και 10 χρονια και ουσιαστηκα δεν χαλασε απλος σαν πλαστικο που ειναι χαλαρωσε... το μεταλικο τι σε κανει να πιστευεισ οτι θα χρειαστε8ι αλλαγη πριν απο μια 10ετια? Confused

και επισης για την περιπτωση που θελω να το ρυθμισω εκανα τις ραφες ετσι που με ενα κατσαβιδι και ενα σφυρι σε 2 λεπτα τισ σπαω-τρωω... αν και δεν νομιζω οτι θα υπαρξει ποτε λογος να γινει αυτο...

Να το θυμάσαι το ποστ αυτό μην πεις μετά ότι δεν το είχα πει. Πυργολεβιέδες σε 106 φοριούνται πάνω από 10 χρόνια και το μέσο όρος ζωής τον ρουλεμάν είναι τα 4-5 χρόνια. Και είναι από το δεύτερο σημείο του μοχλικού του ΜΑ που παίρνει μπόσικα.
drdino - Τετ 06 Ιούλ 2011, 13:33:32
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
iceage έγραψε:
AlienHack έγραψε:

Τα πλαστικά είναι αυτολιπαινώμενα και κρατάνε τόσο.

AlienHack έγραψε:

Απογοητεύτηκα.. περιμενα να πιασω εναν λεβιέ που να πλησιαζει σε αισθηση κατι απο VW , κατι απο honda... Confused

Τα honda να πάει στο καλό, στα φάουβε πού την είδατε τον λεβιέ για ζήλεμα Confused Shocked
volvos - Τετ 06 Ιούλ 2011, 13:50:06
Θέμα δημοσίευσης:
esy τωρα απαντας σοβαρα για να ξερω και εγω τι θα σου απαντησω Laughing
drdino - Τετ 06 Ιούλ 2011, 13:52:52
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι το κλασικό λάθος που κάνω Laughing
volvos - Τετ 06 Ιούλ 2011, 14:13:43
Θέμα δημοσίευσης:
παντως ενα απο τα αγαπημενα μου τοπικ στο 4τ ειναι τα μπαν
μπαινω καμια φορα και χαζευω και λιωνω στα γελια ακομα και αν δεν εχω ιδεα τις πιο πολλες φορες ποιοι και γιατι ειναι αυτοι Laughing Laughing Laughing Laughing
nikos 206cc - Τετ 06 Ιούλ 2011, 14:44:26
Θέμα δημοσίευσης:
To oδηγησα και γω το αμαξι..
Σαν αισθηση ειναι πολυ στιβαρο,δεν εχει καμια σχεση με το μαμα...
Αλλα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε ιδιαιτερα...αν ηταν λιγο πιο μαλακο και ειχε λιγη διαδρομη παραπανω θα ηταν σουπερ,ο Αλεξ μου ειπε οτι ρυθμιζεται οπως το θελεις.Αν ειναι ετσι ειναι καλη φαση,απλα ετσι οπως το εχει τωρα εχει περασει στο αλλο ακρο ο λεβιες.Καπου στην μεση θα ηταν κομπλε πιστευω.
Επισης αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι εχει μετατοπιστει καπως διαγωνια το ολο συστημα και εχανα αλλαγες,αν το συνηθισεις βεβαια δεν παιζει θεμα Cool
AlienHack - Τετ 06 Ιούλ 2011, 14:56:41
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο που λες, αν το συνηθισεις (που παιρνει καμια ωρα το πολύ...) ειναι ενα μικρο θεμα...

αλλα απο κει και περα η ρυθμιση που εκανα δεν ηταν η ποιο κοντη ειχε και αλλο Razz και μετα ενοιωθες σαν ηλεκτρονικο..

Αυτη που εκανα εγω μου θιμιζε περισσοτερο το λεβιε του s2000... κοντες αλλαγες και σκληρός λεβιες...

Εσυ που εισαι φρουλης θελεις μεγαλες διαδρομες και λεβιε μαλακοοοο... Wink
nikos 206cc - Τετ 06 Ιούλ 2011, 15:19:10
Θέμα δημοσίευσης:
Aν εσενα σ'αρεσει αγαπη μου εμενα μου περισσευει... Cool
Απλα επειδη εχω οδηγησει s2k δεν εχει καμια σχεση,ακομα και εκεινο ειναι πιο μαλακο και με μεγαλυτερες διαδρομες.
Δωστο να το οδηγησει καποιος αλλος και θα δεις το ιδιο θα σου πει,το παρατραβηξες με το λεβιε,ηθελε πιο χαλαρα πραματα και θα ηταν μια χαρα Wink
AlienHack - Τετ 06 Ιούλ 2011, 15:39:30
Θέμα δημοσίευσης:
ειμαι hardcore... Laughing
Pugobios - Τετ 06 Ιούλ 2011, 15:57:48
Θέμα δημοσίευσης:
αλλαγες στον κοφτη παιρνει?γιατι και εγω απο τοτε που εβαλα quick shift χωρις πυργο ζοριζεται να τις παρει και θελει παραπανω δυναμη
AlienHack - Τετ 06 Ιούλ 2011, 20:11:52
Θέμα δημοσίευσης:
Pugobios έγραψε:
αλλαγες στον κοφτη παιρνει?γιατι και εγω απο τοτε που εβαλα quick shift χωρις πυργο ζοριζεται να τις παρει και θελει παραπανω δυναμη

μια χαρα τις παιρνει.. ποιο quickshift εχεις? αυτο που εχω εγω ολοκληρη βαση λεβιε ή το αλλο που ειναι σαν μεταλικο αυτι-προεκταση?
Pugobios - Τετ 06 Ιούλ 2011, 20:25:30
Θέμα δημοσίευσης:
το quick shift by baggelis εχω Laughing με προεκταση στα ντιζακια και κοψιμο το εχω δεν ειναι ετοιμο δεν βρηκα κατι για μενα...απλα θελω μια προεκταση και στο λεβιε προς τα πανω για να το κανω λιγο πιο ευκολο
sps - Τετ 06 Ιούλ 2011, 22:33:19
Θέμα δημοσίευσης:
Octane έγραψε:

Ο λεβιες πρεπει να ειναι κοντα στο χειροφρενο... Laughing Laughing Laughing
Με πυργολεβιε αυτοματως θελουμε κ flyoff... Rolling eyes , οποτε... καλυτερα χαμηλα το λεβιεδακι , χωρις πολλα εξοδα τετοιες περιοδους Razz

Σιγα τα εξοδα ρε μαστορα! Laughing Laughing
http://cgi.ebay.co.uk/Lockable-Verticall-Hydraulic-Handbrake-600mm-No-Master-/290555581772?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item43a676554c

παρεπιπτοντως εχω αρρωστησει με αυτο το shop!
Octane - Τετ 06 Ιούλ 2011, 23:13:58
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο ειναι η κορυφη του παγοβουνου... Razz
MEMsound - Τετ 06 Ιούλ 2011, 23:53:57
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο ειναι κομπλε ετοιμο για υδαυλικο απ οτι βλέπω
ειμαστε ομως οφτοπικ...
αλλα καποια στιγμη που θα χω διαθεσιμα χρηματα για κατι τετοιο θα το ψαξω
ParisMcridis - Πεμ 07 Ιούλ 2011, 11:50:30
Θέμα δημοσίευσης:
το quickshift κανει και για 207?
MEMsound - Πεμ 07 Ιούλ 2011, 13:50:52
Θέμα δημοσίευσης:
το εν λογω οχι.
μην μπερδεψετε εδω τα 207.

ανοιξτε αλλο θεμα
Sinanai - Πεμ 07 Ιούλ 2011, 13:58:53
Θέμα δημοσίευσης:
Επίσης είναι "ιαπωνικός" ή "γιαπωνέζικος". "Ιαπωνέζικος" δεν υφίσταται.

Σπασ-@@-δης mode.
MEMsound - Πεμ 07 Ιούλ 2011, 14:00:37
Θέμα δημοσίευσης:
japornezikos ειναι το σωστο... Laughing Laughing Laughing
RoadRunner122 - Παρ 08 Ιούλ 2011, 14:30:14
Θέμα δημοσίευσης:
iceage έγραψε:
Να το θυμάσαι το ποστ αυτό μην πεις μετά ότι δεν το είχα πει. Πυργολεβιέδες σε 106 φοριούνται πάνω από 10 χρόνια και το μέσο όρος ζωής τον ρουλεμάν είναι τα 4-5 χρόνια. Και είναι από το δεύτερο σημείο του μοχλικού του ΜΑ που παίρνει μπόσικα.

+10000000000000

τώρα το είδα.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Απλά αναφορικά, εγώ πάνω στο χρόνο άλλαξα ρουλεμάν αν σου λέει κάτι. Και το "μαμά" δεν ήταν κανένα byLakis ήταν SKF....

Επίσης, ένα τεράστιο λάθος που κάνεις σε σχέση με το ύψος του λεβιέ: Η οριζόντια ράβδος που συνδέει το στιλιάρι του λεβιέ με το παλάτζο στο καθρεύτη πρεπει ΠΑΝΤΑ να είναι 100% οριζόντια όπως δλδ και η εργοστασιακή. Το ότι εσύ παίζεις με το ύψος του λεβιέ σημαίνει ότι αλλάζεις την κλίση της οπότε πλέον δεν είναι 100% οριζόντια. Φυσική? Ανάλυση συνιστωσών F? Βάλτα κάτω και βγάλε συμπέρασμα Wink
MEMsound - Παρ 08 Ιούλ 2011, 16:01:35
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο περι οριζοντια θεσης της ραβδου που πάει προς τα εμπρός ισχύει προκειμενου το τελος της να μπαίνει σωστα στο παλατζο αλλα και στην μπιλιτσα, αν και συν-πλυν ενα εκατοστο απο την εργοστασιακη θεση δεν κανει διαφορα.
RoadRunner122 - Παρ 08 Ιούλ 2011, 20:35:50
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
αυτο περι οριζοντια θεσης της ραβδου που πάει προς τα εμπρός ισχύει προκειμενου το τελος της να μπαίνει σωστα στο παλατζο αλλα και στην μπιλιτσα, αν και συν-πλυν ενα εκατοστο απο την εργοστασιακη θεση δεν κανει διαφορα.

Μάνθο, δε μιλάω για τεχνικούς λόγους (πχ αν συνδέεται σωστά ή οχι). Μιλάω για τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρεται η δύναμη πάνω στο παλάτζο του καθρεύτη. Εάν η διαδρομή της ντίζας δεν είναι οριζόντια, τότε η δύναμη δεν είναι παράλληλης διευθυνσης με αυτή που θα έπρεπε να ασκηθεί. Οπότε αν την αναλύσεις σε συνιστώσες θα δεις ότι μόνο ένα μέρος της δύναμης που ασκείς στο λεβιέ είναι αξιοποιήσιμο σωστά! Το υπόλοιπο αναλύεται σε κάθετες που ουσιαστικά σπρώχνουν το παλάτζο προς τα πάνω ή κάτω. Κάτι που και ανώφελο είναι αλλά και το χέρι σου κουράζεις άσκοπα και τη μπίλια θα φθείρεις πρόωρα.
MEMsound - Σαβ 09 Ιούλ 2011, 01:34:34
Θέμα δημοσίευσης:
μα το καταλβα αυτο
απλά οταν η γωνία που σχηματιζεται σε σχεση με την οριζοντια θεση ειναι μικρη
τοτε και η καθετη συνιστωσα ειναι αντιστοιχα μικρη αρα και το "χασιμο" αντιστοιχα μικρο (προς αμελητεο)
αν εχεις προχειρο το μηκος της οριζοντιας ραβδου (για 106 και 206 αντιστοιχα) το υπολογιζουμε κιολας (το χασιμο εννοω) Wink
AlienHack - Πεμ 14 Ιούλ 2011, 21:33:09
Θέμα δημοσίευσης:
σωστα αυτα που λετε, και οντως το καταλαβαινω και το νοιωθω το οτι απο την δυναμη που βαζωστον λεβιε ουτε η μιση δεν παει σωστα , αλλα αυτο κανει τον λεβιε ποιο βαρυ και σκληρο κατι που το ηθελα , γιατι πριν ηταν χαρχαλο...

μ'αρεσει ετσι... Wink

και μια φωτο του τελικου αποτελεσματος

Πάνος - Πεμ 14 Ιούλ 2011, 22:26:38
Θέμα δημοσίευσης:
Αλλαξε παττακια επειγοντως. Laughing Laughing Laughing

Ομορφο δειχνει και διακριτικο.

Λεβιεδακι απο 106/307;
AlienHack - Πεμ 14 Ιούλ 2011, 23:01:55
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνος έγραψε:

Λεβιεδακι απο 106/307;

τα πατακια με εχουν σωσει... ανθεκτικα του πο**τη* και αδιαβροχα, τον χειμονα με τις λασοπες τα σπανε... και με αρεσει και το ψευτονικελ αποτελεσμα

λεβιεδακι με 8 ευρω απο Βουλγαρια, απομιμιση του 307 Very happy
drdino - Παρ 15 Ιούλ 2011, 14:29:16
Θέμα δημοσίευσης:
307 όχι, 406 ναι.
Sinanai - Παρ 15 Ιούλ 2011, 14:37:10
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
Πάνος έγραψε:

Λεβιεδακι απο 106/307;

τα πατακια με εχουν σωσει... ανθεκτικα του πο**τη* και αδιαβροχα, τον χειμονα με τις λασοπες τα σπανε... και με αρεσει και το ψευτονικελ αποτελεσμα

Φεύγει το πόδι κάτω απ' τα πεντάλ πριν πάρεις χαμπάρι, ε;
Octane - Παρ 15 Ιούλ 2011, 14:41:00
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
Πάνος έγραψε:

Λεβιεδακι απο 106/307;

Πλαστικα πατακια ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!

8 ειναι πολλα για την πλαστικουρα Razz
Εφτιαχνες σε μαστορα αλουμινιου ανετα κ στο χρωμα του αυτοκινητου σου Wink
AlienHack - Παρ 15 Ιούλ 2011, 15:02:27
Θέμα δημοσίευσης:
Octane έγραψε:
AlienHack έγραψε:
Πάνος έγραψε:

Λεβιεδακι απο 106/307;

Πλαστικα πατακια ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!

8 ειναι πολλα για την πλαστικουρα Razz
Εφτιαχνες σε μαστορα αλουμινιου ανετα κ στο χρωμα του αυτοκινητου σου Wink

χαλαρωσε,πλαστικα ειναι! ειναιτα πλαστικα με λοοκ μεταλικο. δεν ειναι σαν του στιβ που ειναι αλουμινιο και αν τρακαρει θα κοψει ποδι!! χτυπα ξυλο... Very happy
Octane - Παρ 15 Ιούλ 2011, 18:20:13
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

χαλαρωσε,πλαστικα ειναι! ειναιτα πλαστικα με λοοκ μεταλικο.

Ε τοτε γαμανε!!! Ασ'τα!!!
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
Ρε Αλεξ , πραγματικα ΕΛΙΩΣΑ ρε φιλε!!!
Προσπαθουσα να γραψω και δεν μπορουσα με την απαντηση σου!!! Laughing Laughing Laughing
Τεσπα , γουστα ειναι αυτα. Razz
AlienHack - Σαβ 16 Ιούλ 2011, 20:08:48
Θέμα δημοσίευσης:
νομιζα οτι ειπες να τα βγαλω γαιατι πιστευες οτι ειναι τα μεταλικα που εχουμε κανει συζητησεις εδω οτι ειναι λιγο επικυνδυνα σε τρακαρισμα... Laughing

οχι επειδη δεν σε αρεσουν! Wink
AlienHack - Τετ 03 Αύγ 2011, 14:23:30
Θέμα δημοσίευσης:
απλό update ετσι για να ζωντανεψει το thread...

κανενα προβλημα με τον λεβιε, οσοι τον εχουν δοκιμασει τους φενεται πολυ σφιχτος και με πολυ μικρες σχεσεις, εμενα μου αρεσει γιατι ετσι ακριβος τον ηθελα. σαν ηλεκτρονικο παιχνιδι.. Wink

οπως ειπα πιο πανω μοιαζει παρα πολυ με του s2000 στο ποσο μακριες ειναι οι διαδρομες..

Δεχομαι οτι εχουν αλλαξει λιγο οι διαδρομες, δηλαδη αντι για καθαρο Η εχουν γινει σαν Θ , δηλαδη πρωτη δευτερα και πεμτη οπισθεν καθος τις κουμπονεις εχουν και μια μικρι κληση προς το κεντρο του λεβιε..
ΑΛΛΑ αυτο μετα απο 1 ωρα οδηγησης ουτε το προσεχεις γινεται συνηθεια.

Προχτες που μπηκα στου ΣτιΒ μου φανηκε ο λεβιες του σαν κουταλα για την σουπα και υποψην εχει και quickshift...
Steve - Τετ 03 Αύγ 2011, 17:37:44
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
χαλαρωσε,πλαστικα ειναι! ειναιτα πλαστικα με λοοκ μεταλικο. δεν ειναι σαν του στιβ που ειναι αλουμινιο και αν τρακαρει θα κοψει ποδι!! χτυπα ξυλο... Very happy
Εγώ που έχω τρακάρει 3 φορές πάντως, τα 2 πόδια μου στη θέση τους είναι, έχω χορτάσει με την μαλ***α που σας έχουν ταϊσει Rolling eyes

Ο λεβιές σου βοηθάει όσους έχουν σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα ή σύνδρομο Down έτσι όπως τον είδα, και από H σε Θ που έγινε, απορώ τί γίνεται μέσα στο σασμάν σου όταν αλλάζεις ταχύτητα... Rolling eyes
AlienHack - Τετ 03 Αύγ 2011, 21:26:02
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο για τα πατακια ακουγεται... εγω δεν το πιστευω...
κατι σαν urban legend...
παντος προχτες που πηρα το τουτου σου δεν ειδα να τα φορας...

οσο για τον λεβιε μου, ζηλευεις γιαυτο τα λες.. Very happy
εγω παντος ειμαι σουπερευχαριστημενος.. οποτε...
RoadRunner122 - Πεμ 04 Αύγ 2011, 01:34:10
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

Αυτό έχει σημασία! Αυτή είναι η ουσία του customizing άλλωστε Wink

Steve έγραψε:
απορώ τί γίνεται μέσα στο σασμάν σου όταν αλλάζεις ταχύτητα... Rolling eyes

Aυτό θα το δείξει ο χρόνος... Arrow Arrow Arrow
Steve - Πεμ 04 Αύγ 2011, 08:27:35
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
παντος προχτες που πηρα το τουτου σου δεν ειδα να τα φορας...
Τα έχω βγάλει γιατί εδώ και καιρό ένας Alienhack είπε ότι θα τα αγόραζε...
AlienHack έγραψε:
οσο για τον λεβιε μου, ζηλευεις γιαυτο τα λες.. Very happy
Αν το ζήλευα θα είχα ήδη κ(λ)άνει παραγγελία από ebay Cool
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες