Nick_23 έγραψε: |
...με την αληθινή κατανάλωση... ...η κατώτερη ασφάλεια... ...τα τέλη κυκλοφορίας... |
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση παιδιά. Θέλω να υπολογίσω περιπου το ετήσιο κόστος που θα έχω αν το αγοράσω. Έχω βρει ένα 207cc thp με 9.500ευρώ 75.000 χιλιόμετρα, πιστεύω είναι πολυ κάλή ευκαιρία. Θα παω να το τσεκάρω σύντομα. |
android έγραψε: |
Σιγα μην εκραγεί επειδη ειναι του 2007... ολα εχουν προβλημα με χρονισμο γιατι η πεζο ποτε δε το ελυσε το θεμα...αλλα αν το χεις στο νου σου και δεν το γραφεις στα @@ σου μια χαρα τα προλαβαινεις ολα
τωρα αν πεσεις στην περιπτωση...οκ και καινουριο να πας να το παρεις...παλι τον ρουφιξες...αλλα τι λεμε τωρα ενα αμαξι που εκανε 24000 χιλ θα το παρεις κατω απο 10000. |
Τελικά το συγκεκριμένο που είχα βάλει στο μάτι πουλήθηκε μάλλον(διαγράφηκε η αγγελία απ'το car.gr). Αλλά βρήκα και ένα άλλο cc παλι το thp 40k km λέει 04/2008 χρονολογία, δερμάτινα καθίσματα 13k euros. Δεν δίνω λινκ μν μου το πάρουν ![]() ![]() P.S.: ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες, μου είναι πολύ χρήσιμες. ![]() |
volvos έγραψε: |
επρεπε να καις λιγο πανω απο τα μισα.
πας συνεργειο και τσεκαρετε διαγνωστικο πρωτα απο ολα μηπως βγαζει βλαβη και ας μην αναβει τσεκ. Αν οχι αρχιζεις ψαξιμο... λογικη λεει αισθητηρα λ, πολλαπλασιαστες, μοτερ χωρις ποτε σερβις (μπουζι κυριως και φιλτρολαδια) |
Manos206 έγραψε: |
πολυ χαλια βενζινη.. ισως.. δοκιμασε να αλλαξεις και βενζιναδικο.. |