PSClub - Hellas

Κινητήρας - 206 - Κόφτης στο 206 1600 16V

teoman - Τετ 21 Μάϊ 2003, 12:58:25
Θέμα δημοσίευσης: Περί κόφτες...
Ανοίγω το topic με αφορμή συζήτηση που είχα με τον sidobre.
Και το ερώτημα είναι:
Μπορεί δύο αυτοκίνητα με ίδιο κινητήρα,ίδια διάσταση ελαστικών και ίδιο εγκέφαλο,να έχουν διαφορετική ένδειξη στο ταχύμετρο στους κόφτες?Από όσο ξέρω ο κόφτης καθορίζεται βάση της χαρτογράφησης του εγκεφάλου και δεν επηρεάζεται από την εισαγωγή/εξαγωγή παρά μόνο με πρόγραμμα.
Γιατί λοιπόν το δικό μου με κόφτη στην 2α έχει ~100km και του Τάσσου 105km? Rolling eyes

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει...
Δημήτριος - Τετ 21 Μάϊ 2003, 13:17:15
Θέμα δημοσίευσης: Re: Περί κόφτες...
teoman έγραψε:
Ανοίγω το topic με αφορμή συζήτηση που είχα με τον sidobre.
Και το ερώτημα είναι:
Μπορεί δύο αυτοκίνητα με ίδιο κινητήρα,ίδια διάσταση ελαστικών και ίδιο εγκέφαλο,να έχουν διαφορετική ένδειξη στο ταχύμετρο στους κόφτες?Από όσο ξέρω ο κόφτης καθορίζεται βάση της χαρτογράφησης του εγκεφάλου και δεν επηρεάζεται από την εισαγωγή/εξαγωγή παρά μόνο με πρόγραμμα.
Γιατί λοιπόν το δικό μου με κόφτη στην 2α έχει ~100km και του Τάσσου 105km? Rolling eyes

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει...

Μπορεί να οφείλεται στην ανακρίβεια της ένδειξης του ταχογράφου (κοντέρ), σε κάποιον από τους δύο.
Πάντως και στο δικό μου ο κόφτης επεμβαίνει στις 6.500 r.p.m. περίπου, όπου η ταχύτητα που αντιστοιχεί σε εκείνες τις στροφές με δευτέρα σχέση στο κιβώτιο είναι ~100 με 102 km/h...
KASFIKIS NIKOS - Δευ 16 Ιούν 2003, 07:41:51
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΕΟ καλημερα.

Δευτερα στον κοφτη 100χλμ στο κοντερ..
alemao - Δευ 16 Ιούν 2003, 09:20:03
Θέμα δημοσίευσης:
Θοδωρή μόνο με παρέμβαση στον εγκέφαλο αλλάζει ο κοφτης (όπως σωστά είπες).
Στην περιπτωση σας εχετε αποκλιση στο κοντερ.
ΝΙΚΟΣ - Δευ 16 Ιούν 2003, 16:04:04
Θέμα δημοσίευσης:
Α....δεν στο πε Question Question Question Question

Του Τασου ειναι ειδικη εκδοση.Φοραει πιστονια-στροφαλο και ενγκεφαλο απο RALLYE.Κανονικα βγαζει παραπανω λογο μεταδοσης αλλα δεν το εστρωσε αρκετα ακομα και το μοτερ ειναι σφιχτο Shocked Shocked Shocked Very happy

.......ή εχει πειραγμενω το κοντερ Wink Wink Wink
pezomania - Τρι 17 Ιούν 2003, 07:58:07
Θέμα δημοσίευσης:
Και το δικό μου η δευτέρα έχει κόφτη στις 6700 και στο κοντέρ δείχνει 105km.
teoman - Τρι 17 Ιούν 2003, 08:33:31
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Και το δικό μου η δευτέρα έχει κόφτη στις 6700 και στο κοντέρ δείχνει 105km.

Βασικά η σύγκριση ξεκίνησε από το δικό σου και μετά από του sidobre.
Γιατί ο κόφτης είναι στις 6700?Αν είναι τόσο,λογικό να βγάζει 105...
Jongou - Σαβ 20 Σεπ 2003, 13:21:00
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα με 2αρα στον κοφτη έχει 95!!!! 206 1400 Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
nemo - Δευ 22 Σεπ 2003, 09:53:32
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα η δευτέρα στον κόφτη έχει ακριβώς 100.
p206xs2 - Τρι 21 Οκτ 2003, 16:52:14
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Κόφτης στο 206 1600 16V
Γεια σας παιδιά.
Θα ήθελα να ρωτήσω στις πόσες στροφές επενεργεί ο κόφτης στο 1600 16V και αν παίζει ρόλο αν είναι ή όχι multiplexing το μοντέλο (για τον κόφτη πάντα εννοώ).
sps - Τρι 21 Οκτ 2003, 17:28:57
Θέμα δημοσίευσης:
Aν εχεις το 206 1.6, ε τοτε δοκιμασε το,τι ρωτας?

Αν δε το εχεις, ο κοφτης ειναι στις 6500 rpm!
chatasos - Τρι 21 Οκτ 2003, 18:10:40
Θέμα δημοσίευσης:
Σε όλες τις ταχύτητες ο κόφτης είναι στις ίδιες στροφές?
Δημήτριος - Τρι 21 Οκτ 2003, 22:05:54
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Σε όλες τις ταχύτητες ο κόφτης είναι στις ίδιες στροφές?

Σαφώς και είναι...
PoLiThS - Τρι 21 Οκτ 2003, 22:53:00
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω εσας.... 6,500 μπλιαχχχχχ Razz Razz Razz

Εμένα γυρνάει πάντως 7,600 Shocked Shocked Shocked
Jongou - Τρι 21 Οκτ 2003, 23:19:35
Θέμα δημοσίευσης:
Αν αναρωτιέσαι για τον λέωντα του νίκου! Διάβασε!! www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1884 η αλλιώς δές Arrow
Νίκος: Για να αναλύσω την μετατροπή.

Μοτερ 1,6 16V το γνωστό μετα 110 αλογα

Πολλαπλή εισαγωγής απο 106 Rallye καθώς και μπεκιέρα
Εκκεντροφόροι Rallye μαμα (danielo μου βρήκαν τα παιδιά εδω τσαμπα)
Πλεξούδα χρησιμοποιήθηκε η δικιά μου (1,4 μονοφυσο) και εγκέφαλο χρησιμοποιθώ τον Peugeot Sport Mini Gr.A. με κόφτη στροφών τις 7,600rpm.

Απο σαζμάν το παλίο μου του 1,4 με διαφορικό απο Rallye 16V (3.936)

Εμπρός ακραξόνια Peugeot 206 CC CUP με 2 μοιρες αρνητικο Camber

Ψαλίδια φοράω εδώ και καιρο του Gti/1.6

Η αναμενόμενη ιπποδύναμη αναμένεται να είναι σαφώς μεγαλύτερη του Rallye λόγω μεγαλύτερης συμπίεσης και πολυ ποιο βελτιομένου ροϊκά καπακιού.

Άχ και έγώ θέλω αλλα θα περιμένω 2 χρoνάκια για το RC!! Twisted evil
Δημήτριος - Σαβ 15 Νοέ 2003, 21:30:05
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως παιδιά δεν ξέρω τι λέτε 'σεις Razz Razz ,αλλά εγώ τον κόφτη μου τον βλέπω αρκετά πάνω από τις 6500rpm. Ίσως και να ξεπερνά και τις 6.600rpm!!! (Eντελώς νορμάλ μοτέρ. Μόνο τελικό καζανάκι της Devil έχω)

Τώρα τελευταία που έφτασα τον κόφτη με 4η Cool Cool Cool αρκετές φορές, το είδα πεντακάθαρα...
Όπως και όταν κοφτιάζω την 3η.
Όπως και σήμερα που κόφτιασα την 2α.
Όπως και πριν από δύο μέρες... Razz Razz (δεν έχει τελιωμό!!! Twisted evil Twisted evil )
Pughell - Κυρ 16 Νοέ 2003, 00:40:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ειστε ακομα πολυ μικροι!Οταν θα φτασετε στις 7900 τα ξαναλεμε! Shocked Laughing Laughing Laughing
Ας ειναι καλα η Peugeot Sport και η μικρη μαζα του μοτερ μου! Wink
netblaster - Κυρ 16 Νοέ 2003, 01:14:00
Θέμα δημοσίευσης:
O νέος είναι ωραίος αλλά πάντα ο παλιός είναι...αλλιώς!!!
Pughell - Κυρ 16 Νοέ 2003, 01:24:35
Θέμα δημοσίευσης:
Χεχεχε... Very happy Ολα καλα και ωραια αλλα σε γενικες γραμμες ειναι βλακειες... Confused Με το παλιο προγραμμα που ειχα ανεβαζε 8200,ισως και παραπανω γιατι απο τις 8000 και μετα τερματιζε το στροφομετρο,αλλα δεν ειχε καμια ουσια γιατι ηδη απο τις 7500 ειχε βγαλει σχεδον ολη την δυναμη του. Sad
Το θεμα δεν ειναι που θα στειλεις τον κοφτη,αυτο ειναι το πιο ευκολο,αλλα το ποσο καλη δουλεια θα κανει το προγραμμα. Wink
netblaster - Κυρ 16 Νοέ 2003, 02:01:14
Θέμα δημοσίευσης:
Τρέφω μια αντιπάθεια προς τα προγράμματα καθώς οι περισσότεροι φίλοι και γνωστοί που το έχουν επιχειρήσει το μετάνιωσαν!!! Τι να πω, δεν ξέρω...προσωπική εμπειρία δεν έχω οπότε δεν μιλάω...
Pughell - Κυρ 16 Νοέ 2003, 02:09:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι αναλογα με το τι θα σου τυχει... Sad
PoLiThS - Κυρ 16 Νοέ 2003, 09:50:52
Θέμα δημοσίευσης:
Peugeot SPort και ας τους κατηγορούνε οτι δεν έχουν καλους εγκεφάλους ορισμενοι αναπρογραμματιστες...
Kouzman - Τρι 20 Ιαν 2004, 09:42:50
Θέμα δημοσίευσης:
6500 ο μαμα...

7600 και εγω και δυστυχως δεν λεει να παει με τιποτα παραπανω. Να χεσω τον τριφυσο...

Ψαχνω προγραμματιστη για 8100-8200 διοτι αλλαζω εκκεντροφορους... Αν και τελικα θα καταλειξουμε μαλλον στην λυση του αγραφου...

Ανδριανααααακη σε ψαχνει το εγκεφαλααααακι.... Laughing Laughing Laughing
TONY PAP - Τρι 20 Ιαν 2004, 10:30:15
Θέμα δημοσίευσης:
Με superchips ο κόφτης πήγε στις 7200 στρ. από σχεδον 6300-6400 στρ. που ήταν.
Με σκούπα ο κόφτης στην 2α έρχεται για πλάκα Very happy Very happy

Πάντως σε ένα punto 75 που είχα παλιά είχα αλλάξει chip και είχε αφαιρεθεί ο κόφτης !!! και έφτανα 7000-7300 στροφές όμως το δυναμόμετρο του Ζεμπερλίγκου είχε δείξει 83 άλογα απο τις 6300-6500στρ. και δεν ανέβαιναν μετά, οπότε ζόριζα το μοτέρ ανευ νοήματος (λέμε τώρα). Ομως εκεί που οι άλλοι άλλαζαν ταχύτητα εγω συνέχιζα με την ίδια Smile
Kouzman - Τρι 20 Ιαν 2004, 10:47:28
Θέμα δημοσίευσης:
αντωνιε πεσμου εντυπωσεις απο το superchip? καλο εε?

μετρησες ιπποδυναμη?
TONY PAP - Τρι 20 Ιαν 2004, 11:29:18
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
αντωνιε πεσμου εντυπωσεις απο το superchip? καλο εε?

μετρησες ιπποδυναμη?

Πρόκειται για σειριακά φορτωμένο πρόγραμμα Superchips και είμαι ευχαριστημένος (εκτός από τα πειράκια στην 2α χαμηλά με απλή αμόλυβδη). Η κατανάλωση είναι βελτιωμένη σε ανοικτό δρόμο Εθνική Οδο -->7-8 λ/100χλμ και ταχύτητες ως 130-140. Διαφορά σε κατανάλωση έχω μόνο όταν έχω και την σκούπα ή χτυπάω κόφτες.
Από αίσθηση σίγουρα πιο σβέλτο απο πριν.Οι ταχύτητες γεμίζουν πιό γρήγορα. Περισσότερη ροπή οπότε κινούμαι γρήγορα με 'οικονομία' στο γκάζι. Σίγουρα όμως το αμάξι δεν έγινε rallye ή vts (για να μην έχουμε και αυταπάτες) Cool

sorry για το εκτός θέματος.
BUBA - Τρι 20 Ιαν 2004, 11:56:04
Θέμα δημοσίευσης:
Meta tis 5800 - 6000rpm αλλα με ΠΕΜΠΤΗ ταχυτητα , εκει που δηλαδη το αμαξι αρχιζει και κολωνει (τουλαχιστον σε μενα) , ειδεσ καμια βελτιωση μετα το τσιπαρισμα ? Ειδεσ επομενως βελτιωση και σε τελικη ταχυτητα στις 7000rpm με πεμπτη και αν ναι ποσο ?
TONY PAP - Τρι 20 Ιαν 2004, 12:04:03
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:
Meta tis 5800 - 6000rpm αλλα με ΠΕΜΠΤΗ ταχυτητα , εκει που δηλαδη το αμαξι αρχιζει και κολωνει (τουλαχιστον σε μενα) , ειδεσ καμια βελτιωση μετα το τσιπαρισμα ? Ειδεσ επομενως βελτιωση και σε τελικη ταχυτητα στις 7000rpm με πεμπτη και αν ναι ποσο ?

Δεν έχω δοκιμάσει την 5η σε τετοιες στροφές οπότε δεν έχω απάντηση.
Μπορώ να πω ότι η 5η με φιλτροκούτι είναι πιο καλή απ οτι με σκούπα.
Σίγουρα η 4η μου γ@μάει και απο την στιγμή που στις 7000 στροφές
βγάζω 160 με 3η και 200 με 4η είμαι ΟΚ !
Kouzman - Τρι 20 Ιαν 2004, 14:33:55
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου 5η στις 7000 που λες τα χλμ ειναι ακρως απαγορευτικα. Επειδη ειχα περασει και εγω απο αυτο το σταδιο (ΦΠΕ) το μοτερ δεν εχει και τοση ανεση στο τραβιγμα σε αυτές τις στροφες (μιλαμε για παντα σε ευθεια). ΙΣως εμενα να κολωνε λογω βαρους (CC) αλλα και παλι το μοτερ σε εκεινες τις στροφες στεγνωνει πολυ...

Τωρα η 5η τραβαει οσο εχουμε δρομο. Οχι εγω αλλα ο αδερφος μου εχει τελειωσει το κοντερ (220) στην αττικη οδο (ελευσινα - εθνικη λαμιας) και απο την στιγμη που τελειωσε το κοντερ.

Προσωπικα πιστευω πως ειναι χαλι το σασμαν γιατι ειναι πολυ μακρυ και αυτο που εχω τελικη με 4η (200++) θα ηθελα να ειναι η 5η μου κοφτη...
Συντομα... Twisted evil Twisted evil
TONY PAP - Τρι 20 Ιαν 2004, 14:50:46
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ φιλε μου.

Τι έγινε με το ηλεκτρονικό γκάζι τελικά ?
Kouzman - Τρι 20 Ιαν 2004, 16:11:01
Θέμα δημοσίευσης:
εχει μπει η μεγαλη πεταλουδα (53mm) και εχουμε αλλη μια 57mm για μελοντική χρηση με ντιζα (οταν μπει ο αγραφος) και με ηλετκρονική μολις μπουν οι κανιβαλοι (οπου θα ειναι λειαν συντόμως ενω ο αγραφος αργει)...
ΝΙΚΟΣ - Τρι 20 Ιαν 2004, 17:13:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια...τι σας πιανει και θελετε τελικες δεν μπορω να καταλαβω....

Σε ενα MAXI που εκανα βολτα φορτωνε 6 σε ανηφοριτσα απο στροφη σε στροφη.190 χιλμ τερμα....Τι τα θες να βγαζει 250 πχ σε ποσα μετρα ευθειας....αλλου ειναι το ζουμι.Ενα σασμανακι με μακρια αγωνιστικη 1 στα 90 πχ για να κοβεις στα πεταλα 1 τερμα και ολες οι αλλες κοντες μεταξυ τους πυροβολα Wink
sps - Τρι 20 Ιαν 2004, 17:41:25
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Σε ενα MAXI που εκανα βολτα φορτωνε 6 σε ανηφοριτσα απο στροφη σε στροφη.190 χιλμ τερμα....Τι τα θες να βγαζει 250 πχ σε ποσα μετρα ευθειας....αλλου ειναι το ζουμι.Ενα σασμανακι με μακρια αγωνιστικη 1 στα 90 πχ για να κοβεις στα πεταλα 1 τερμα και ολες οι αλλες κοντες μεταξυ τους πυροβολα Wink

Ετσι, ετσι! Cool
ΝΙΚΟΣ - Τρι 20 Ιαν 2004, 17:54:46
Θέμα δημοσίευσης:
Να σε καλα Σπυρο μου Very happy
PoLiThS - Τρι 20 Ιαν 2004, 21:58:15
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΕΕΕΕΕΕ θέλω και γώ τετοιοοοοοοοοοοοοοοοο ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Τρι 20 Ιαν 2004, 22:56:47
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ!!
TONY PAP - Τετ 21 Ιαν 2004, 09:11:14
Θέμα δημοσίευσης:
Δώσε και μένα Μπάρμπα.

Θέλω το 6αρι του maxi που έχει ο Ευσταθίου.
Πυροβόλο Laughing Wink Wink
Recifees - Τετ 21 Ιαν 2004, 15:53:18
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Λέγε τέτοια Nod ....... και μετράμε ξανά και ξανά τα φράγκα και δεν φτάνουν τα άτιμα NodNo
Kouzman - Τετ 21 Ιαν 2004, 16:28:59
Θέμα δημοσίευσης:
να δουμε που ετοιμαζει ο μηχανικος μας σασμανακι με ακριβως αυτη τη λογικη...

1η θεομακρη καμια 70χλμ+ και οι αλλες 4 θα τελειωνουν περιπου στα 190-200...

ξερει κανεις τι ειναι το σασμαν του 307 του 1.4 ??? εχω δει πολλους τωρα τελευταια που το προτιμουν...
kaisaras96 - Τετ 21 Ιαν 2004, 16:36:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ατιμο κιβωτιο.....
Ωραιο το κοντο σαζμαν αν και το φοβαμαι στα ταξιδια.....
Ο Λιολιος ειχε παρουσιασει στο Power ενα τετοιο σαζμαν.....και κατι ελεγε για μελοντικο 6αρι....ωραια κολπα Exclamation Exclamation

Το 307 το 1,4 φοραει αντιστοιχο διαφορικο με το 13αρι ραλλακι(αν με ακουσει η Β.Ελλαδα... Crying or Very sad Rolling eyes Confused Shocked )και το δικο μας σαζμαν,αυτα τα ειχα δει στα τεχνικα του DRIVE,οποτε ακουγεται ενιαφερον
Tomcat - Τετ 21 Ιαν 2004, 19:20:10
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως είναι το 13-61????

Βρε ποιος μου το λεγε τελευταια αυτο το μαραφετι!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Pughell - Τετ 21 Ιαν 2004, 21:52:09
Θέμα δημοσίευσης:
Το 16αρι 307 φοραει το 4,29 απο το 14αρι 106 XSi. Wink Very happy
pugsang - Πεμ 22 Ιαν 2004, 10:03:01
Θέμα δημοσίευσης:
Το 16αρι 307 φοραει αν δεν κανω λαθος 13/61 κορωνοπηνιο οπερ σημαινει 4,69 τελικη σχεση μεταδοσης.

Οποιος ξερει να μιλησει τωρα αλλιως ας σωπασει για παντα.... Laughing Laughing
Νωe - Πεμ 22 Ιαν 2004, 10:23:03
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Το 16αρι 307 φοραει αν δεν κανω λαθος 13/61 κορωνοπηνιο οπερ σημαινει 4,69 τελικη σχεση μεταδοσης.

ετσι.... ετσι..... Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 22 Ιαν 2004, 16:51:53
Θέμα δημοσίευσης:
Νωe έγραψε:
pugsang έγραψε:

ετσι.... ετσι..... Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Εσυ τωρα δηλαδη ηξερες Question Splat Splat
glf - Πεμ 22 Ιαν 2004, 19:59:53
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:

ναι αλλά αυτό δεν είναι ομολογκέ... Crying or Very sad
mick206 - Πεμ 22 Ιαν 2004, 20:08:04
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:

Νώε έγραψε:
ετσι.... ετσι..... Wink LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Καταρχάς... Μα αυτό φοράει ρε Νίκο ο Τάσος... Τί άλλο να ξέρει δηλαδή; Και κατα δεύτερον... Γιατί του πετάς ντομάτες ρε;;;; Evil Laughing
Πάρε μερικές... SplatSplatSplat και σε περιμένουμε αύριο-μεθαύριο να κατέβετε να φάς κι άλλες! Laughing Laughing Laughing
Pughell - Πεμ 22 Ιαν 2004, 22:16:02
Θέμα δημοσίευσης:
Μην στριμωχνετε τον Σουρδο στην γωνια ρε!!!Δαγκωνει!!! Laughing Laughing Laughing
mick206 - Πεμ 22 Ιαν 2004, 22:27:53
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Μην στριμωχνετε τον Σουρδο στην γωνια ρε!!!Δαγκωνει!!! Laughing Laughing

Στέλιο δεν φοβόμαστε το "Θηρίο"... Έχουμε τον Ινδό για ασπίδα...(όσοι θυμούνται αυτό το καλό ανέκδοτο...) Laughing Laughing Laughing Laughing
Νωe - Παρ 23 Ιαν 2004, 08:59:42
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Νωe έγραψε:
pugsang έγραψε:

το ηξερα οτι εισαι χαζοβιολης...... αλλα τοσο πια...... Laughing Laughing Laughing
αφου αυτο φοραω λες να μην το ηξερα ρε;;;
φαε τωρα κ μερικες για να εχεις.... Splat Splat Splat Splat Splat
ΝΙΚΟΣ - Παρ 23 Ιαν 2004, 12:02:20
Θέμα δημοσίευσης:
Νωe έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Νωe έγραψε:
pugsang έγραψε:

το ηξερα οτι εισαι χαζοβιολης...... αλλα τοσο πια...... Laughing Laughing Laughing

Εγω χαζοβιολης Question Shocked Shocked Τι λες βρε στραβοχυμενε λουκουμα Laughing Laughing
Νωe - Παρ 23 Ιαν 2004, 12:38:34
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Νωe έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Νωe έγραψε:
pugsang έγραψε:

Εγω χαζοβιολης Question Shocked Shocked Τι λες βρε στραβοχυμενε λουκουμα Laughing Laughing

αντε ρε βραχωδη κοκοβιε... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Παρ 23 Ιαν 2004, 12:44:14
Θέμα δημοσίευσης:
Νωe έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Νωe έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Νωe έγραψε:
pugsang έγραψε:

Τραααβα ρε βγαλε τα χελωνακια σου για πιπι τους και μην μιλας Laughing Laughing Laughing
Baphomet - Παρ 23 Ιαν 2004, 12:48:42
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Νωe έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Νωe έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Νωe έγραψε:
pugsang έγραψε:

Τραααβα ρε βγαλε τα χελωνακια σου για πιπι τους και μην μιλας Laughing Laughing Laughing

GROW UP!!!
ΧΑΛΑΤΕ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ...!!! Evil Evil Evil Evil
Daloup-man - Παρ 23 Ιαν 2004, 12:50:03
Θέμα δημοσίευσης:
Έλα ρε!!!!
Ενώ εμείς δεν θα τα χαλάμε!!!!
Πλάκα έχει,δεν θα ξέρουμε από τις παραθέσεις ποιός λέει τι!!! Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Παρ 23 Ιαν 2004, 15:10:05
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Νωe έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Νωe έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Νωe έγραψε:
pugsang έγραψε:

GROW UP!!!
ΧΑΛΑΤΕ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ...!!! Evil Evil Evil Evil

Nαι καλα...ενω εσεις παντα γραφετε και δεν κανετε χιουμορ...Ποτε δεν χαλασατε τοπικ Evil
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες