teoman έγραψε: |
Ανοίγω το topic με αφορμή συζήτηση που είχα με τον sidobre.
Και το ερώτημα είναι: Μπορεί δύο αυτοκίνητα με ίδιο κινητήρα,ίδια διάσταση ελαστικών και ίδιο εγκέφαλο,να έχουν διαφορετική ένδειξη στο ταχύμετρο στους κόφτες?Από όσο ξέρω ο κόφτης καθορίζεται βάση της χαρτογράφησης του εγκεφάλου και δεν επηρεάζεται από την εισαγωγή/εξαγωγή παρά μόνο με πρόγραμμα. Γιατί λοιπόν το δικό μου με κόφτη στην 2α έχει ~100km και του Τάσσου 105km? ![]() Όποιος μπορεί ας βοηθήσει... |
pezomania έγραψε: |
Και το δικό μου η δευτέρα έχει κόφτη στις 6700 και στο κοντέρ δείχνει 105km. |
chatasos έγραψε: |
Σε όλες τις ταχύτητες ο κόφτης είναι στις ίδιες στροφές? |
Kouzman έγραψε: |
αντωνιε πεσμου εντυπωσεις απο το superchip? καλο εε?
μετρησες ιπποδυναμη? |
BUBA έγραψε: |
Meta tis 5800 - 6000rpm αλλα με ΠΕΜΠΤΗ ταχυτητα , εκει που δηλαδη το αμαξι αρχιζει και κολωνει (τουλαχιστον σε μενα) , ειδεσ καμια βελτιωση μετα το τσιπαρισμα ? Ειδεσ επομενως βελτιωση και σε τελικη ταχυτητα στις 7000rpm με πεμπτη και αν ναι ποσο ? |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Ρε παιδια...τι σας πιανει και θελετε τελικες δεν μπορω να καταλαβω....
Σε ενα MAXI που εκανα βολτα φορτωνε 6 σε ανηφοριτσα απο στροφη σε στροφη.190 χιλμ τερμα....Τι τα θες να βγαζει 250 πχ σε ποσα μετρα ευθειας....αλλου ειναι το ζουμι.Ενα σασμανακι με μακρια αγωνιστικη 1 στα 90 πχ για να κοβεις στα πεταλα 1 τερμα και ολες οι αλλες κοντες μεταξυ τους πυροβολα ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Ρε παιδια...τι σας πιανει και θελετε τελικες δεν μπορω να καταλαβω....
Σε ενα MAXI που εκανα βολτα φορτωνε 6 σε ανηφοριτσα απο στροφη σε στροφη.190 χιλμ τερμα....Τι τα θες να βγαζει 250 πχ σε ποσα μετρα ευθειας....αλλου ειναι το ζουμι.Ενα σασμανακι με μακρια αγωνιστικη 1 στα 90 πχ για να κοβεις στα πεταλα 1 τερμα και ολες οι αλλες κοντες μεταξυ τους πυροβολα ![]() |
pugsang έγραψε: |
Το 16αρι 307 φοραει αν δεν κανω λαθος 13/61 κορωνοπηνιο οπερ σημαινει 4,69 τελικη σχεση μεταδοσης.
Οποιος ξερει να μιλησει τωρα αλλιως ας σωπασει για παντα.... ![]() ![]() |
Νωe έγραψε: | ||
ετσι.... ετσι..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pugsang έγραψε: |
Το 16αρι 307 φοραει αν δεν κανω λαθος 13/61 κορωνοπηνιο οπερ σημαινει 4,69 τελικη σχεση μεταδοσης.
Οποιος ξερει να μιλησει τωρα αλλιως ας σωπασει για παντα.... ![]() ![]() |
pugsang έγραψε: | ||||
Οποιος ξερει να μιλησει τωρα αλλιως ας σωπασει για παντα.... ![]() ![]()
|
Pughell έγραψε: |
Μην στριμωχνετε τον Σουρδο στην γωνια ρε!!!Δαγκωνει!!! ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||
Εσυ τωρα δηλαδη ηξερες ![]() ![]() ![]() |
Νωe έγραψε: | ||||||
το ηξερα οτι εισαι χαζοβιολης...... αλλα τοσο πια...... ![]() ![]() ![]() αφου αυτο φοραω λες να μην το ηξερα ρε;;; φαε τωρα κ μερικες για να εχεις.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||||||
Εγω χαζοβιολης ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Νωe έγραψε: | ||||||||||
αντε ρε βραχωδη κοκοβιε... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||||||||||
Τραααβα ρε βγαλε τα χελωνακια σου για πιπι τους και μην μιλας ![]() ![]() ![]() |
petrskar έγραψε: | ||||||||||||||
GROW UP!!! ΧΑΛΑΤΕ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |