v.p turbo έγραψε: |
Ναι φίλε μου 99,9% αυτό είναι.μην τρελαίνεσαι!απ'ότι κατάλαβα έχεις κ εγγύηση.πήγαινε στην πεζό κ πες τους ότι έχεις θέμα με τον τεντωτηρα καδενα για να στο αλλάξουν.αυτοί σαφώς κ θα ξέρουν ότι το κάνει μόνο όταν το βάζεις μπρος κρύο κ μετά σταματάει.δεν θα είσαι ο πρώτος.πήγαινε..! |
Vini έγραψε: |
Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει;
Κάνε και ένα τεστάκι: "Όταν το βάλεις μπροστά και σου κάνει το θόρυβο, σβήστο αμέσως και μετά ξαναβάλε μπροστά. Λογικά δεν θα σου κάνει θόρυβο." |
nOkpos έγραψε: |
παιζει ρολο αν το εχεις σε κατηφορα/ανηφορα... |
android έγραψε: | ||
Ετσι σταματάει μόνο όταν είναι σε υπερβολικά αρχικό στάδιο... |
giannis27 έγραψε: |
μην το δέσεις κόμπο αυτό που θα πω αλλά μάλλον είσαι για αντλία λαδιού.
καλό είναι μέχρι να λυθεί το θέμα να μην το πολύ ζορίσεις ειδικά όταν είναι κρύο γιατί αν έχεις όντως θέμα με την αντλία λαδιού έχεις ελλειπή λίπανση οπότε καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό για το μοτέρ! |
kousma έγραψε: |
Καλημέρα,ευχαριστώ για τις πληροφορίες,αλλα ποιος είναι αυτός ο Βαγγέλης καντάδες ![]() |
sakis_rc έγραψε: |
παιδια εγω το κροταλισμα αυτο το εχω απο τον πρωτο καιρο που πηρα το αμαξι και τωρα εχω 70000χμ.μου το εκανε αρκετα συχνα τα πρωινα και μετα απο λιγη ωρα σταματουσε ΑΛΛΑ! σημερα καθως ταξιδευα ολα ωραια και καλα, κοβω στα διοδια και οπως επιταχυνω να σου το κροταλισμα.φυσικα ολες οι θερμοκρασιες στα λογικα (90 και 107) και απο τοτε δεν σταματαει ο ηχος ειτε το σβηνω κλπ κλπ.κατι διαβασα οτι κολλαει ο τεντωτηρας!τι αλλο μπορει να ειναι?? |
leonidasthess έγραψε: |
Λοιπόν παιδιά το αμάξι έχει 47.000 χλμ οπότε δεν παίζει να έχει αλλάξει τεντοτηρα..(το πήρα μεταχειρισμένο)
Η αλήθεια είναι ότι και εγω δεν νομίζω να είναι κάποιο πρόβλημα διότι το έκανε μόνο μια φορά, το αμάξι ήταν παρκαρισμένο σε ανηφόρα με την μούρη προς τα κάτω για πάνω απο 30-35 ώρες και η εξωτερική θερμοκρασία ήταν γύρω στους 5-6 βαθμούς!! Οπότε το αφήνω ετσι και αν τυχόν το ξανά ακούσω, βλέπουμε!! Απλά είναι σίγουρο ότι δεν θα μας μείνει ο τεντοτηρας στα χέρια;; |
vasilis_lemans έγραψε: |
ο τεντωτήρας ηταν κολλημενος τελικα. Αλλαχτηκε και μαζι με αυτον και οι γλυστρες. Αλλα μαλλον απο το τρανταγμα της καδενας πρεπει να γυρισε το γραναζι στροφαλου και χρειαζεται χρονισμα. Ειχε αναψει το τσεκ και ειδαμε την βλαβη στο διαγνωστικο. Περιμενουμε τωρα να ερθουν βιδα στορφαλου και μουαγε γιατι δεν ειχε εδω οι αντιπροσωπια. |