DimiP έγραψε: |
α το ξεχασα!
αν θελεις εξτρα προστασια υπαρχει αυτη η αυτοκολητη ταινια αλουμινιου (ετσι τη ζητας) στο Praktiker και με αυτη τυλιγεις το σωληνακι. βεβαια θελει καπου καπου αλλαγμα γιατι δεν εχει πολυ γερη κολλα και ξεκολαει και με τον καιρο και με τη ζεστη στη μηχανη. |
kavaliotis έγραψε: |
Θα παω να την παρω αν και δεν ξερω που ακριβως ειναι αυτα τα 2 καλωδιακια! |
chatasos έγραψε: |
Αυτά τα σωληνάκια από τι είναι κατασκευασμένα ρε παιδιά?
Εμένα πάντως το ένα (αυτό που είναι προς την μετώπη του αυτοκινήτου) μου φαίνεται μεταλλικό. Και το είχα τυλίξει με μονωτική ταινία γιατί νόμιζα πως χτυπούσε με το άλλο και έκανε ένα σπαστικό θόρυβο. Τελικά όμως δεν ήταν από εκεί ο θόρυβος. ΥΓ: Πριν κάποιες μέρες είδα ένα άσπρο 206 στην εθνική (στην γέφυρα της Ν.Ιωνίας) καμμένο ![]() ![]() ![]() ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Ούτε εγώ... Αν ποστάρει κάποιος μια φώτο θα βοηθούσε πολύ! ![]() |
Εμένα, αυτό του τιμονιού (το σκούρο) έχει κάτι σαν προστατευτικό στο σημείο μπροστά από την εξαγωγή. |
Δυστυχώς, σήμερα λαμπάδιασε και το δικό μου στο σημείο κάτω από το δοχείο με τα υγρά του τιμονιού...100 μέτρα πριν φτάσω σπίτι. ![]() ![]() Κάηκαν αρκετά πλαστικά στην γύρω περιοχή απ'ότι είδα (κάτι υγρά χύθηκαν, υποθέτω του τιμονιού), οπότε αναμένω την λυπητερή από το συνεργείο όταν το πάω αύριο... |