DiNoSt έγραψε: |
Καμιά γνώμη?????? |
Nikos(Vini) έγραψε: |
Mήπως έχει βάλει μεμβράνες αντιηλιακές ? ? ? ? |
ΡΕ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ????
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ??? ![]() ![]() |
Jongou έγραψε: |
2 Η φωτηνότητα από την ένδειξη της ημερομηνίας έχει πέσει λίγο από την αριστερη μεριά (κουφο έ; ) |
Vasso έγραψε: | ||
και εμένα έχει πέσει .... προφανώς έχει καεί κάποιο λαμπάκι ![]() ![]() ![]() |
ofitzis έγραψε: |
Μιας και το πήγα έκανα και το service των 20.000....Πριν το αφήσω του είπα να μην αλλάξει λάδια και μου είπε θα βγει περίπου 50Ε.Όταν όμως με πήραν για να πάω να το πάρω μου λένε 120Ε.Ρωτάω γιατι;;;;;;
Και μου λέει ότι άλλαξαν και τακάκια.Εμένα με ρώτησαν;;;;Τα άλλαζα κ με τον πατέρα μου... ![]() |
Όλκιμος έγραψε: | ||||
To κομμάτι που "σκεπάζει" το πάνελ με την ημερομηνία, ώρα κλπ, είναι κουμπωτό πάνω στο ταμπλό. Το τραβάς και βγαίνει και βλέπεις τι γίνεται από πίσω. |
Το πρόβλημα δεν είναι προσωπικά δικό μου αλλά ενός άλλου μέλους του club που έχει Xsara.
Όταν λοιπόν ανεβάζει θερμοκρασία στους 90 και πατάει τις αντιστάσεις του πίσω τζαμιού αυτόματα ανεβαίνει η θερμοκρασία στους 100 χωρίς όμως πρόβλημα. Φαίνεται ότι έχει βραχυκύκλωμα γιατί ανεβαίνει η βελόνα αμέσως!!! Καμιά γνώμη?????? |
ΡΕ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ????
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ??? ![]() ![]() |
Νονός έγραψε: | ||
Αφού τους είπες να σου κάνουν το service των 20000,καλά έκαναν και άλλαξαν και τακάκια.Είναι στις εργασίες που γίνονται standard.Όπως τους είπες να μην αλλάξουν λάδια και δεν το έκαναν,το ίδιο έπρεπε να κάνεις και για τα τακάκια. |
Nikos(Vini) έγραψε: |
......μάλλον όμως πρέπει να πάψω να ασχολούμαι ... ![]() |