Jongou έγραψε: |
![]() Η τιμή 75 και όλες η τιμές για αυτοκίνητα είναι για φορτωμένο αυτοκίνητο με 5 άτομα μαζι με τον οδηγο φυσικά και γεμάτο φορτμπαγάζ!!!! Το ξέρατε???? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Η τιμή 75 και όλες η τιμές για αυτοκίνητα είναι για φορτωμένο αυτοκίνητο με 5 άτομα μαζι με τον οδηγο φυσικά και γεμάτο φορτμπαγάζ!!!! Το ξέρατε???? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Λοιπόν Παιδια Άνοιξα αυτό το νέο θέμα για να γίνει αντιληπτό από όλους!!
Σήμερα έκανα το σέρβις των 30000 και ό αντιπρόσωπος της peugeot μου είπε ότι μέσα στον νοέμβριο που περιμένουν τα 206 τα 1400 τα 16v περιμένουν και μία αναβάθμιση του εγκεφάλου στα 8v μας που θα μας δώσει γύρο στα 10 ΑΛΟΓΑΚΙΑ!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Miltellas έγραψε: | ||||
Αλλά τα υπόλοιπα στο τέλος που λες να μην τα σχολιάσω γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη εμπεριέχουν πραγματικό και συνειδητό εμπαιγμό αυτού που στα είπε (ο αντιπρόσωπος;;!) προς εσένα. Μοιάζουν πιο πολύ με γλοιώδες παραμύθιασμα από πωλητή σε ανυποψίαστο και ευκολόπιστο αγοραστή... Κανόνας: Μην πιστεύεις ό,τι ακούς. |
lia206cc έγραψε: | ||||||
Κι επειδή υποψιάζομαι σε ποιόν πήγες, ένας λόγος παραπάνω. Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα... |
Υ.Γ Το servise μου βγήκε 183 € ![]() ![]() ![]() |
στα 8v μας που θα μας
δώσει γύρο στα 10 ΑΛΟΓΑΚΙΑ!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
lia206cc έγραψε: | ||
Ωχχχχ! servise στα πόσα χλμ; Θα σου 'λεγα να ανέβεις στον Βασίλη στην Ορεστιάδα, αλλά με τη βενζίνη για 150χλμ, στα ίδια λεφτά θα βγείς. Είμαστε πονεμένη ιστορία εδώ πάνω τελικά... Κάτι πρέπει να κάνουμε Γιάννη. Να οργανωθούμε επιτέλους με κάποιο συνεργείο ή να χτυπάμε Βασίληδες (μια που κατεβαίνεις συχνά Θεσ/νίκη) ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Πως τα θες ![]() ![]() ![]() ![]() |
Λοιπόν Παιδια Άνοιξα αυτό το νέο θέμα για να γίνει αντιληπτό από όλους!!
Σήμερα έκανα το σέρβις των 30000 και ό αντιπρόσωπος της peugeot μου είπε ότι μέσα στον νοέμβριο που περιμένουν τα 206 τα 1400 τα 16v περιμένουν και μία αναβάθμιση του εγκεφάλου στα 8v μας που θα μας δώσει γύρο στα 10 ΑΛΟΓΑΚΙΑ!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
αν ειναι δωρεαν να την παρουμε ![]() ![]() ![]() |
αν ειναι δωρεαν να την παρουμε ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Πως τα θες ![]() ![]() ![]() ![]() |
RobertoD έγραψε: | ||||
Ε, βεβαια ετσι ειναι τα αλογα; Με δυο μεγαλα αυτοκολλητα PEUGEOT στις πορτες ας πουμε παιρνεις τουλαχιστον 15!!! |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
.....................και μια τουρτα δωρο |
αν δινουν και τουρτα παω απο σημερα να πιασω σειρα.... ![]() ![]() ![]() |
Ερε τι βρωμες βγαζω ο ατιμος ![]() ![]() ![]() |
Ενας ετσι ετσι |
Εσυ το ειπες πρωτος....εγω φταιω ![]() ![]() ![]() ![]() |
PoiSoNeR έγραψε: | ||||
Φιλαρακο.....στην ουρα!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
Εγω λεω να μαζευτουμε να κανουμε μια πορια με τα pug μας στο κεντρο κ να απαιτησουμε 10 ΑΛΟΓΑ ! ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Πολυ καλη ιδεα! Επεισης μπορουμε να κανουμε καταληψη στα κεντρικα της Peugeot ή ακομα και ομαδικη απεργια πεινας. |
STELIOS έγραψε: |
Εγω να σας πω την αληθεια, οταν εμαθα πως βγηκε το 1.4 και 16βαλβιδο ΞΕΝΕΡΩΣΑ!!! Γιατι ρε παιδια μας το κανετε αυτο? Εγω που το πηρα πρην 2 χρονια μαλ***ς ειμαι δηλαδη? Στο πηγαδι κατουρησα? ![]() Δεν μπορουσε να το βγαλει εξαρχης ετσι η Peugeot? |
TZAG έγραψε: |
Για τι μιλάμε ρε παιδιά;;;
Δεν είδατε εδώ που ποιά, η SEAT έβγαλε 1400αρι με 115 ΑΛΟΓΑ ![]() ![]() Και συζητάμε για 1.4 85 ή 1.6 110 της Peugeot.... |
Pughell έγραψε: |
Το 206 το πηρατε για τα γκαζια του ή για το στησσιμο του και γενικα το συνολο του σαν αμαξι; ![]() |
Pughell έγραψε: | ||
Και η Rover εχει βγαλει 14αρι με 125+ αλογα ομως τι σχεση εχει αυτο ρε; Το 206 το πηρατε για τα γκαζια του ή για το στησσιμο του και γενικα το συνολο του σαν αμαξι; ![]() |
TZAG έγραψε: |
Για τι μιλάμε ρε παιδιά;;;
Δεν είδατε εδώ που ποιά, η SEAT έβγαλε 1400αρι με 115 ΑΛΟΓΑ ![]() ![]() Και συζητάμε για 1.4 85 ή 1.6 110 της Peugeot.... |
Το 206 ποναει πολυ ασχημα απο κλιμακωση.Ενα καλο σασμαν λυνει πολλα προβληματα... ![]() |
Ουυυπςςςςςς!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Εσυ εισαι ΟΚ απο σχεσεις απο οσο ξερω...Απο διαφορικο τουλαχιστον πρεπει να εχεις το 4,29. ![]() Αν εχεις παντως και σωστη διασταση ζαντολαστιχα τοτε απορω γιατι σε περασε...Αφου το 205 ειναι λιιιγο πιο αργο απο το 106 XSi το οποιο ξεφτιλιζει το Ibiza για πλακα... ![]() |
netblaster έγραψε: |
ενα 206 1.4 Φ.Π.Ε.(πιστευω να ξερετε την "ορολογία"?!?! Φ_ιλτρο, Π_ρόγραμμα, Ε_ξατμιση(από καταλύτη και πίσω) το οποιο είχε δυναμομετρηθει και καλα 87και κατι ps!!! |
Πετα επανω ενα 19αρι μοτερ και πιες τους το αιμα!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και αν βρεις και το 16βαλβιδο με τα 160 εκει να δεις γελια! ![]() |
mick206 έγραψε: | ||
Τι ήθελες και το πες;; ![]() Θέλεις να ανάψεις φωτιές τώρα στους 1.4άρηδες;;; ![]() |
Ydwr έγραψε: |
Ντιζελ και παλι ντιζελ. Καταραμενοι νομοπλαστες αυτης της χωρας. ![]() |
Ydwr έγραψε: |
Γιατι αραγε το 1,4 βγαζει μονο 75 Hp? Γιατι οι Γαλλοι αργησαν τοοοοοοοοοοοσο να βγαλουν το 16ν μοτερ με τα 90?
Μα απλουστατο, γιατι το (κρατηθητε...) 80%-85% των πωλησεων του 206 στα 1400 ειναι ντιζελακια ![]() Να γιατι προτιμησαν να βαλουν το παλιο απλο μοτερ των 75 Ηρ και γιατι αργησαν να κανουν το βημα στον 16ν. Ντιζελ και παλι ντιζελ. Καταραμενοι νομοπλαστες αυτης της χωρας. ![]() |
whizy έγραψε: |
Ontos re pedia! den exo di poythena se kapoio periodiko na asxoloude me to 1.4 moter eite se 106 h 206! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ntinos έγραψε: | ||
οχι πλεον, και αποτι καταλαβαινω εισαι μικρος σε ηλικια αλλιως θα θυμοσουνα οτι στα μεσα της δεκαετιας του 90 το μοτερ αυτο ανθιζε στα χερια βελτιωτων και ηταν ενα απο τα καλα μοτερ αφου τοτε τα 1,4 της vw εβγαζαν μολις 60 αλογα ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τοτε μονο κανα suzuki swift να εβλεπες ποιο γρηγορο και κανα daihatsu charade turbo, αντε και τα hondakia 1,3 πηγαιναν σφαιρα (ελεγαν 75 αλογα αλλα εβγαζαν 88 στο στροφαλο) |
whizy έγραψε: | ||||
Ειμαι ενα 25χρονο μωρακι! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ntinos έγραψε: |
εγω παντως αν εψαχνα ξανα για μικρο γαλλικο θαγοραζα ενα saxo vts που τα ξεφτυλιζουν πλεον σε τιμες και υπαρχουν πολλα για να διαλεξεις. |
φιλε Ντινο...οταν διαβασα το post σου γελασα! (οχι δεν εισαι γελιος!) κοιτα γιατι! λοιπον! εχω 106 με billstein sprint με H&R ελατηρια,τελικο Festus,φιλτροχοανη,και λαστιχακι 175/60/14 exalto...
1)H αναρτηση μου μου φενεται πολυ μαλακη! οταν το ανοιγω νιωθω η μουρη να συκονεται η να καθεται ο κολος! οταν περνω εντονες στροφες νιωθω το αμαξι να γερνει! και οταν σπανια! το κανω σβουρακι ακουγονται γκρακ γκρακ γιατι οι τροχοι βρισκουν στους θολους λογω χαμηλωματος! 3ποντα Η&R!!! ![]() ![]() 2)Τα λαστιχα μου δεν μου εμπνεουν τρομερη εμπιστοσηνη χαζωσπινιαρουν και μου φενονται οπως ακριβος τα παλια μου Michelin Energy που ηταν και 4 χρονων λαστιχο!!! μονο αν η πισα ειναι καινουργια,εκει ειναι ΤΡΕΝΟ!!! 3)Η φιλτροχοανη αμφιβαλω αν κανει δουλεια! ιδιος τορα το καλοκαιρι! που βράζει ο μεταλικος σωληνας της! 4)οσο για το τελικο! δεν ξερω αν εχει λογο που υπαρχει! περα απο ομορφια! δεν εχω ιδεα αν βελτιωνει την αποδοση! αν ειχα καποιο calculator για να δω αν η διαμετρος του ειναι σοστη! τοτε ισως ηξερα! καλα ποιος σου ειπε οτι ΔΕΝ εχουμε μεσαιο!!??? ![]() |
Δεν ξερω γιατι δεν σε ικανοποιει η αναρτηση,εγω με την ιδια λυση ημουνα πολυ ευχαριστημενος και το αμαξι δεν εγερνε καθολου ουτε βουταγε σε επιταχυνσεις.
Επισης οι κλισεις μπορουν να μειωθουν τραγικα αν αλλαξεις αντιστρεπτικες μπροστα με αλλες ποιο παχιες. Τελος ΜΠΟΡΕΙΣ αν εχεις XS και μονο να βαλεις group N απο rallye αφου τα xs φορανε τις αναρτησεις των rallye.(Δεν μου εχεις πει ακομα ποιο μοντελο ειναι ![]() Τα λαστιχα που εβαλες ειναι τραγικη επιλογη για 106 με αναρτηση.Σκληρη αναρτηση με μαλακο λαστιχο.Πως περιμενεις να δουλεψει?Δοκιμασε yokohama Α539 και θα δεις διαφορες. Γενικοτερα τα michelin ειναι τραγικα λαστιχα και την μονη φορα που εχω δει να δουλευουν σε αμαξι σωστα ειναι στο vti του αδερφου μου τα pilot sport σε 195/55/15 Η φιλτροχοανη ΔΕΝ δουλευει σωστα σε 1,4 (την εχω δοκιμασει σε απειρες θεσεις) και το εχεις κοψει το αμαξι σιγουρα. Η εξατμιση 'δινει' στο 106 καλητερη ευστροφια ψηλα (αρκετα θα ελεγα) με ελαφρυ κοψιμο χαμηλα αλλα μιλαμε για 8βαλβιδο με μεγαλα αποθεματα ροπης σε χαμηλες στροφες. ΜΕΣΑΙΟ καζανακι ΔΕΝ εχει το 106.Μεσαιο ΥΠΕΝΘΙΜΙΖΩ ειναι απο τον καταλυτη και πισω. Τελος και εγω ειχα λαστιχα 175/60/14 σε 6'' ζαντες (yokohama A510) και οταν ηρθε η ωρα να ταλλαξω εβαλα bridgestone b330 165/65/14 |
Παράθεση: |
Εμενα γιατι "βουταει" τοτε? λες να θελει σκληροτερες ραβδους πισω? δηλαδη να καθεται ο κολος στις επιτανχησεις? αφου ρωτησα στην Peugeot και μου ειπαν οτι εχει 19mm οσο και το Rallye.
1400 XN εχω ![]() Πρωτη φορα ακουω οτι τα λαστιχα τα συσκεκριμενα δεν πανε με πιο σκληρες αναρτησεις! και γενικος μαλακο λαστιχο δεν παει με σκληρες αναρτησεις! ![]() καλα που το στηριζεις αυτο? τα michelin Εχαλτο ολλοι το εχουν για πολυ καλο λαστιχο! οσο για το καζανακι νομιζα οτι ελεγες για αυτο πριν τον καταλυτη! Μα καλα ειχες 175 και εβαλες 165!?!?!?!? προτη φορα το ακουω και αυτο! ![]() Συμφωνω για την εξατμιση απλα ηθελα να ξερω αν ριχνω πολυ το backpressure με την συγκεκριμενη Festus |
Το 106 εχει αποτελεσει το πειραματοζωο μου τα τελευταια 8 χρονια. Εχω αλλαξει οτι μπορεις να φανταστεις στο αυτοκινητο και πανω απο 2 φορες.Ενα ενδεικτικο θα σου πω, το αμαξι εχει δοκιμασει ΟΛΑ τα ελατηρια της αγορας για 106 και 4 διαφορετικα ειδη αμορτισερ σε συνδιασμους με τα ελατηρια αυτα.
το αυτοκινητο αγοραστηκε 1,1 τον ιουνιο του 96 και εχει αλλαξει 3 διαφορετικα μοτερ (1,1, 1.6, 1.4) και 2 διαφορετικα κιβωτια. (το γκαραζ στο εξοχικο εχει κλεισει με μοτερ,σασμαν,σκουπες-φιλτρα-φιλτροχοανες-δισκοπλακες-σαλονια, τιμονια,κοντερ μεχρι και αντιστρεπτικες και η πλακα ειναι οτι τιποτα δεν ειναι χαλασμενο) Αν βαλω και αλλαγες σε εσωτερικο(σαλονια) και σε φρενα θα χασουμε τον μπουσουλα στο τι εχω δοκιμασει πανω.Πανω κατω εχω σπαταλησει πανω απο 3 εκατομυρια σε αλλαγες-βελτιωσεις (δεν βαζω κοστη συντηρησης) Συνεπως θεωρω οτι ειμαι απο τους λιγους που εχουν ασχοληθει τοσο με το συγκεκριμενο μοντελο (οχι γιατι ηθελα να το κανω τερας αλλα για να ΜΑΘΩ περισσοτερο) οποτε οταν σου λεω οτι η διασταση 165/65/14 ειναι σωστοτερη επιλογη καλητερα να το λαμβανεις υποψην σου λιγο ![]() |
whizy έγραψε: | ||
Ντινο δεν ηθελα να σε προσβαλω (αν και δεν νομιζω να το εκανα εντονα) απλος αυτα που μου ειπες μου φανηκαν λιγακι περιεργα ως υπερβολικα ![]() ![]() ![]() ![]() τεσπα το θεμα ειναι οτι το αμαξακι ειναι ψιλο-χαλια σε κρατηματα (ετσι το θεωρω εγω δηλαδη,ισως αν το επερνε αλλος να γουσταρε) και γενικος,φιλτροχοανη-μπουζι-εξατμιση που εχω πανω...θεωρω ΜΟΥΦΑ η υποθεση οπως και το θεμα με τις αναρτησεις μου,που μαλλον ειναι πολυ μαλ**ες? (οχι οτι δεν στεκει και αυτο που ειπες) αλλα μαλλον δεν συμβενει κατι τετοιο στο δικο μου αμαξι! γενικος το αμαξι μου δεν εχει καλη προσφιση! αν θυμασε σου ειπα οτι σε σβουρακια το αμαξι λιγιζει τοσο που βρισκει ο τροχος στον θολο μπροστα! πραγμα που δεν συνεβεναι πριν που ηταν πιο ψιλο! ![]() ![]() |
Το δικο μου 106 ΧΝ ειναι μοντελο 98 και δεν περνει μπουζοκαλωδια...εχει ενα συστημα με πιπες που δεν εχω μαθει ακομα πως λεγεται!! ισως να λεγεται ΠΙΠΑ system! ![]() ![]() ![]() Το ξερω το bmc το φιλτρο,ΔΕΝ θα τα εδεινα με τιποτα! προτιμω να βαλω το μαμα φιλτροκουτι με ελευθερο φιλτρο και να δωσω αντε το πολυ 25Ε βασικα τωρα ψαχνομαι για δαγκανες απο Rallye και ισως σκληρωτερη ραβδο πισω. ![]() |