XSive έγραψε: |
...Έχω αυτήν την στιγμή που μιλάμε 110.000 χλμ και δεν έχω κανένα παράπονο απο το PUG μου, αν εξαιρέσουμε φυσικά την θέση οδήγησης... |
Sinanai έγραψε: |
Καλώς ήρθες Τάσο. Αυτό με τη θέση οδήγησης του 206 πολύ το ακούω, το άκουγα, δηλαδή, από την παρουσίασή του... Εγώ, από την άλλη, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μάλλον είναι ευεργετικό το ύψος μου (1.65). ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||
τι έχει η θέση οδήγησης;;;! |
XSive έγραψε: |
Είναι για αναστήματα κάτω του μετρίου. Εγώ που δεν είμαι και ψηλός (1.81) για να κάθομαι όπως θέλω, έχω το κάθισμα αρκετά πίσω και την πλάτη όρθια. Το τιμόνι δε, σχεδόν κάθετα, με αποτέλεσμα για να δω τον χιλιομετρητή και τα φλας να σκύβω λίγο ![]() |
abaleo έγραψε: |
για όσους έχουν μακρυά πόδια (σκλεναρίκοβα ![]() γιατί είτε έχεις το τιμόνι μακρυά, είτε πρέπει να καθεσαι με τα πόδια πολύ λυγισμένα και όλα αυτά με την πλάτη σε αρκετά όρθια ρύθμιση ΑΝ ρυθμιζόταν το βάθος του τιμονιού θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα (εκτός κ αν γίενι καμία κάστομ κατασκευή με αποστάτη για πολεμικές καταστάσεις, όπως ορθώς είχε αναφέρει ο γκουρού ΜΕΜ παλιότερα ) εντάξει έχει και κανα δυο (3-4-5-10) αρνητικά το 206 ![]() |
nikos 206cc έγραψε: |
Με το 1.73 μου |
MEMsound έγραψε: |
Θελεις να γινουμε λιγο πιο συγκεκριμενοι.
τι υπαρχει? (φωτο?) - εκτός αν εννοείς τον αποστατες/κωνο που βαζουν στα "αγωνιστικα" τιμόνια (τα οποία βιδωνουν πάνω στον αποστατη με τις 6 βιδες γυρω γυρω) και να πρεπει να φτιάξεις για αυτον αρσενικο πολυσφηνο για να πατησει πανω του το τιμονι μας. |
Δλδ αυτό είναι για να βάλεις (οποιοδήποτε) aftermarket-χωστό κτλ; |
MEMsound έγραψε: |
το δερματινο γαμηστερο τιμονι μας... ειναι μακρια απ τα χερια μου ΟΤΑΝ βαλω το καθισμα σε σωστη θεση για τα ποδια...
αν υπηρχε τροπος να το φερω 3cm πιο πίσω θα ηταν ιδανικό... απ την αλλη το γκριπ ενος αλκανταρα με το αντιστοιχο γαντακι για πολυ συγκεκριμενες περιστασεις θα ηταν ολα τα λεφτα... εννοείται οτι δεν μιλαμε για καθημερινη χρηση ![]() |
... Αλλά για τις άπειρες φορές που πάμε πίστα. ![]() |