volvos έγραψε: |
α. θες επαναποργραμματισμο. περα απο τελειως αλλη ροικοτητα εχεις 30% μεγαλυτερα μπεκ. οταν πριν εδινε 10cc τωρα θα δινει 13cc π.χ αρα ΤΩΡΑ και αν εισαι τερμα πλουσιος.
β. υπαρχει φλαντζα αναμεσα εισαγωγη και πεταλουδα την ειδα ηταν μεσα στα πραγματα που πηρα απο αργυρη. θα κοιταξω μπας και εχει πεσει μεσα στο αμαξι. εχει 6ευρω νομιζω. γ. σαλεξ γυριζει το αλλο σκ προσεκτικα μεχρι τοτε ![]() |
me elaτηρια εκκεντροφορων 106 πας οσες σαλ πας και στα 106...
αν θες βαρας και 8500 απλα δε παει το αμαξι εκει πανω το λογικο ειναι 7500-7800 αναλογα τα εκκεντρα |
AlienHack έγραψε: |
3ον στην πεταλουδα την δικια μου εκει που εφαπτεται της μεταλικης εισαγωγης, δεν θα επρεπε να υπάρχει καποια φλαντζα? γιατι τωρα ακουμπανε μεταλο με μεταλο, ποσο αεροστεγες ειναι αυτο? ![]() ![]() |
μπαρα injection - c198541 - 37,36 πολλαπλη εισαγωγης πανω κομματι - c0342j3 - 242,25 πολλαπλη εισαγωγης κατω κομματι - c0342j4 - 186,68 tsimoyxa αναμεσα κομματια πλενουμ - c0342j6 - 5.14 φλαντζα αναμεσα εισαγωγη καπακι - c0342j5 - 4.44 βαση στηριγμα πανω μερους με καπακι - c0342j8 - 3,54 |
iceage έγραψε: | ||
Κωδικός φλάτζας μεταξύ πολλαπλής εισαγωγής-ηλεκτρικής πεταλούδας C2 0342J7 |
Pugobios έγραψε: |
απο το να τρυπησει πιστονια μεχρι πολλα και διαφορα μπορει να παθει...αλλα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες οποτε δε νομιζω να εχει προβλημα |
Pughell έγραψε: |
Στεγνο γινεται με την αλουμινενια εισαγωγη του C2.οχι πλουσιο...
Αυξημενη ροη και παροχη αερα εχει,για αυτο και βγαζει δυναμη. Αμαν πια,και τα 10χρονα το εχουν καταλαβει αυτο το πραγμα... ![]() Γιαννη οχι,δεν μπαινει σε 8v. |
Στελιο σε αυτο που λες εχεις δικιο οτι εχουμε μεγαλυτερη παροχη αερα αλλα δες τι λεει ο Βολβος παραπανω, επειδη ΜΠΗΚΑΝΕ και τα μπεκ του c2 που εχουν αλλη παροχη τωρα αντι να πεταει ο εγκεφαλος τα ml που θελει στον θαλαμο καυσης πεταγονται περισσοτερα... να σου πωε την αληθεια δεν ξερω ακριβος πως ρυθμιζεται το injection στα 206, αποσο θυμαμαι η πιεση της αντλιας ειναι σταθερη και ρυθμιζεται ο χρονος ανοιγματος των μπεκ ετσι? αρα αυτο που λεει ο βολβος ισχυει καθοτι σε ενα χ χρονο αλλο ογκο καυσιμου πετανε τα μαμα 206 μας και αλλα του c2... ΠΑΡΑΛΗΛΑ ομως εχουμε και αυξημενο αερα λογο εισαγωγης... αρα εχουμε και αερα και καυσιμο παραπανω.. ![]() |
Στεγνο γινεται με την αλουμινενια εισαγωγη του C2.οχι πλουσιο...
Αυξημενη ροη και παροχη αερα εχει,για αυτο και βγαζει δυναμη. Αμαν πια,και τα 10χρονα το εχουν καταλαβει αυτο το πραγμα... ![]() Γιαννη οχι,δεν μπαινει σε 8v. |
.........
Γιαννη οχι,δεν μπαινει σε 8v. |
GEMI έγραψε: | ||
Thanks Στέλιο. Μία τελευταία ερώτηση κ sorry για το off topic. 16v κεφαλή μπαίνει στο 1,3 ? ..Μη βαράτε ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
AlienHack έγραψε: | ||||
ρε gemi.. μιλας για μοτερ με διαφορετικο ΟΓΚΟ! ![]() |
να πω οτι το χαλ μου ειναι στα πρασινα εντελος (οταν το σανιδονω εννοω και μπαινω σε open loop)...
τοσο πρασινο δεν το ειχα δει ποτε... φουλ πλουσιο μειγμα.. και επισης η βενζινη πεφτει σαν τρελη... οποτε μαλλον ο βολβος καλα τα ελεγε... |
να πω οτι το χαλ μου ειναι στα πρασινα εντελος (οταν το σανιδονω εννοω και μπαινω σε open loop)...
τοσο πρασινο δεν το ειχα δει ποτε... φουλ πλουσιο μειγμα.. και επισης η βενζινη πεφτει σαν τρελη... οποτε μαλλον ο βολβος καλα τα ελεγε... |
Sinanai έγραψε: |
Που κάνουν "λούπα" ανά 15σέλιδο... ![]() ![]() ![]() |
Ο Τακης ειχε μπεκ RC.
Αν εσυ εμεινες στα μπεκ του 206,τοτε το duty cycle μενει το ιδιο αρα και η βενζινη που ψεκαζεται στο μοτερ παραμενει η ιδια ασχετα με το τι αερα παρεχει η εισαγωγη(που στην περιπτωση της εισαγωγης C2 ειναι η μερα με την νυχτα). |
GEMI έγραψε: |
Κ τα 2 συμβαίνουν.
Ακούγεται παράδοξο, αλλά έτσι είναι. Με τα μπεκ του rc η βενζίνη κατουράει, ο λ διαβάζει πλούσιο, κόβει απότομα μίγμα κ στιγμιαία ακούγονται πειράκια, που κόβουν αβανς στο safe mod. Με αβανς στο safe η βενζίνη δε καίγεται ποτέ, πλημυρίζει ο θάλαμος καύσης κ πεφτουν δραματικά οι επιδόσεις. Ο φίλος πατάει γκάζι για να το "πάει" κ φεύγει άκαυτη. Δηλ. δε στρώνει ποτέ χάρτη το πρόγραμμα κ χάνει επιδόσεις ενώ καίει βενζίνη. Θα πρέπει να ξεκινήσει με μαμά χαρτογράφηση, να κόψει τα μίγματα αρχικά κ να δοκιμάζει με το hal μέχρι να στρώσει ο λ. Μετά ξαναχαρτογραφεί δίνει λίγο-λίγο το αβανς μέχρι εκεί που πάει να χτυπήσει πειράκια. Μετά ξαναπάει άλλη μία στα μίγματα κ τα δίνει λίγο ακόμα. Παιδεύομαι με αυτά εδώ κ μέρες κ βγάζω μια άκρη. Είναι πολύπλοκο αλλά ο κανόνας είναι ότι ξεκινάς με μαμά πρόγραμμα, στρώνεις πρώτα με τους χάρτες μιγμάτων ανάλογα με το τι μετατροπές έχεις κάνει, πχ. ΦΠΕ, ΜΠΕΚ κλπ. Κατόπιν "δίνεις" σιγά σιγά αβανς μέχρι το όδιο που αντέχει ο κινητήρας κ τέλος αφού στρώσεις όλα αυτά, ανεβάζεις άφοβα λίγο ακόμα τα μίγματα ώστε σταδιακά στο rpn limiter να σου δείξει 12-12,5:1 |
AlienHack έγραψε: | ||
ρε μαλ**α καπνιζεις λιγμενα? ![]() C2 ΜΠΕΚ ΕΒΑΛΑ!!! τι μαμα μου λες και τι RC... |
![]() ![]() Ρε Στελιο... Εχουμο βολβο που λεει οτι ειναι πλουσιο γιατι τα μπεκ ψεκαζουν περισσοτερο καυσιμο.. και εχουμε εσενα που λες οτι τεγνωνει λογο περισοτερου αερα και ο εγκεφαλος κοβει αβανς ... τι απο τα2 ισχυει? ![]() |
silo έγραψε: | ||||
Στελιος εγγυηση,μονο αυτο εχω να πω... |
Pugobios έγραψε: | ||||
αλλο μπεκ rc αλλο c2...ειναι μεν πλουσιοτερο το μιγμα σου αποτι με τα προηγουμενα αλλα οχι οσο χρειαζεται... |
AlienHack έγραψε: | ||||||
γλυφτρακι... ![]() πες το φιεστα να ετοιμαζεται... |
...εγω ξερω οτι παει χειροτερα απο πριν ... ![]() ![]() |
mechanic έγραψε: |
![]() ![]() ![]() @AlienHack (to εγραψα σωστα τωρα ![]() Ειναι λιγο βαρυς ο Στελαρας στους σχολιασμους του ![]() αλλα εισαι σιγουρος οτι κατι αλλο δεν παιζει με το δικο σου? |
nikolas206gti έγραψε: | ||
Ουτε εγω ειδα καμια τρελη διαφορα ![]() Υ.Γ. Το μονο που θα σε σωσει και σενα ειναι κανα 14/60 ![]() |
takis_206 έγραψε: |
takis_206 έγραψε:
να στο εξιγισο αλιως βαλε σε ενα φουλ μαμα 206 μια εισαγωγη να δουμε τι θα παρει αλιεν ρε συ... δεν μιλαμε για ενα μαμα 206 που βαζεις μια εισαγωγη... ΣΤΟ ΔΙΚΟ μου ετσι οπως ειναι τωρα αν μπει η εισαγωγη και τα μπεκ τοτε λογικα θα πρεπει να παρω 15 αλογα... τα οποια ειναι 3 αμαξια στον δρομο τουλαχιστον... ¨ οταν στα λένε να ακους. 13/59 και αστους να λενεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ![]() |
Ρε μλκ δεν ειναι ολοι σαν και εσενα που κανουν 700 χλμ σε 3 μηνες ![]() ![]() |
nikolas206gti έγραψε: |
Αλεξ, απλα με την εισαγωγη κερδιζει λιιιιιιιγη ροπη παραπανω και το αμαξι τραβαει πιο ωραια μεχρι τον κοφτη. Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.
Και με το προγραμμα δεν θα δεις τιποτα τρελες διαφορες. Απλα θα εισαι ασφαλης απο μειγματα ![]() |
Pughell έγραψε: | ||
Μην λες μλκιες... ![]() |
Αλεξ, απλα με την εισαγωγη κερδιζει λιιιιιιιγη ροπη παραπανω και το αμαξι τραβαει πιο ωραια μεχρι τον κοφτη. Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο. |
Pughell έγραψε: | ||
Μην λες μλκιες... ![]() |
Steve έγραψε: |
Σας ράβω αμφότερους ![]() |
και αυτο πως το εξηγεις ? ![]() ..... το δικο μου και το δικο σου... δες διαφορα μετα τις 5000σαλ... ιδια μοτερ ιδια εκεντρα, μονο η εισαγωγη αλλαζει (εξατμιση τι φορας?) και μην μου πεις περιφεριακα οτι εχουν προβλημα τα δικα μου (σενσορες κτλ , γιατι μαπ , μπουζι , λ ολα τσιλικα.. ετσι κ αλλιως αν ειχε προβλημα το μοτερ θα φαινοταν σε ολο το φασμα οχι στα ψηλα μονο να ψοφαει )[/url] |
Η μόνη διαφορά τότε που κάνει η c2vts είναι στις ψηλες κ μόνο έτσι ?
Με τα ίδια μπεκ είστε ? |
Αλέξανδρε τσάμπα σκας. Βάλε το πρόγραμμα του Νίκολα κ είσαι Οκ. Τι update να κάνεις τι στιγμή που έχεις κάτι δοκιμασμένο στα χέρια σου.. |
Κόλησες με το finetuning. Πως θα το κάνεις χωρίς δυναμόμετρο ? Εκτός αν σου βγει πάνω από 50άρικο το update ![]() |
140 άλογα από 1600 του Νίκολας δείχνουν ότι φοράει το σωστό πρόγραμμα. Από που το έβαλες θα μας πεις ? |
Δε κάνουμε κόντρα προγραμματιστών, προσπαθούμε να καταλάβουμε με ποια κυβέρνηση η πολλαπλή κ τα μπεκ του C2 βγάζουν 140 άλογα. ![]() Ο Νικολάκης θα μας πει.. ![]() |
Δε κάνουμε κόντρα προγραμματιστών, προσπαθούμε να καταλάβουμε με ποια κυβέρνηση η πολλαπλή κ τα μπεκ του C2 βγάζουν 140 άλογα. ![]() |
esy κατι παιζει με τη παρτη σου για να μην εχει μπει να σε σκυλοβρισει ακομα ο στελιος με τις ρουκετες που πετας
|
δ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΦ ΤΟΠΙΚ ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΒΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ αρχ**ια ΜΟΥ ΑΝ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΟΠΙΚ |
παλι τα ιδια εχουμε πει ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΚΕΤΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ 15 ΑΛΟΓΑ,εξατμηση προγραμμα εκκεντρα και τα σχετικα τα δινουν ΟΛΑ ΜΑΖΙ,ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΟΓΗ 15 ΑΛΟΓΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ!Στο λεω αυτο γιατι καποιος που μπενει εδω και διαβαζει θα πει στον μηχανικο του διαβασα στο PSCLUB οτι αν βαλω μια εισαγωγη c2 θα παρω 15 αλογα....μετα να δεις κραξιμο που θα μας ριχνουν. |
παλι τα ιδια εχουμε πει ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΚΕΤΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ 15 ΑΛΟΓΑ,εξατμηση προγραμμα εκκεντρα και τα σχετικα τα δινουν ΟΛΑ ΜΑΖΙ,ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΟΓΗ 15 ΑΛΟΓΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ!Στο λεω αυτο γιατι καποιος που μπενει εδω και διαβαζει θα πει στον μηχανικο του διαβασα στο PSCLUB οτι αν βαλω μια εισαγωγη c2 θα παρω 15 αλογα....μετα να δεις κραξιμο που θα μας ριχνουν. |
γιατι βγαζουν...
σοβαρα τωρα, δεν βγαζουν 140 αλογα , βοηθανε να δεσουν ολα τα υπολοιπα περιφερειακα και δινουν +10-15 αλογα στις ψηλες (6000-+) |
Αλεξ, απλα με την εισαγωγη κερδιζει λιιιιιιιγη ροπη παραπανω και το αμαξι τραβαει πιο ωραια μεχρι τον κοφτη. Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο. |
Ok. Φτάνει. Ας μη γραφτούν άλλες εκτιμήσεις, προσωπικές γνώμες κτλ εδώ.
Κατάντησε αηδία. |
silo έγραψε: |
ζω για τη στιγμη που θα χτυοησει το κινητο μου και θα ακουσω μια φωνη να μου λεει,ΣΙΛΟ ελα να σε ραψω,εισαγωγες και ολααααααα τα αλλα περιφεριακα εχουν μπει πανω... ![]() |
![]() ![]() |
τι πινεις και δεν μας δινεις? ![]() |
αλλα απο τοτε που αλλαξα την εισαγωγη και τα μπεκ (απο 206 σε c2 vts) η καταναλωση εχει πεσει... ![]() ![]() |
|
reselie-206 έγραψε: |
Και είσαι σίγουρος οτι μέσα είχες μόνο αυτά τα 18λ και όχι πχ 20 ή 21?
Δε μιλάμε και για δείκτες ακριβείας.. καλά και πάλι για μικρή διαφορά μιλάμε αλλα βάλε περίπου 8,5 που θα είχες έτσι + οτι ίσως να πήγαινες λίγοοο πιο χαλαρά αυτή τη φορά |
παρολα αυτα με την προηγουμενη μαμα εισαγωγη και μπεκ ειχα υπερβολικες καταναλωσεις... κατι πρεπει να επαιζε... |
nikos 206cc έγραψε: |
Θα του κανει ο Νικος ''δωρο'' σημερα μην ανησυχεις ![]() |
δεν θα τα παρω ενα ενα αλλα οτι λες (εκτος απο το λαδι στο ρεζερβουαρ ![]() λ και νουριος, μπουζι το ιδιο, μαπ το ιδιο, ελευθερο φιλτρο... ολα ειναι στην εντελεια... παρολα αυτα με την προηγουμενη μαμα εισαγωγη και μπεκ ειχα υπερβολικες καταναλωσεις... κατι πρεπει να επαιζε... |
Με την νέα πεταλούδα μάλλον έχεις καλύτερη εισαγωγή αέρα, μεγαλύτερη ταχύτητα πλήρωσης κ ίσως φτωχότερο μίγμα. Σίγουρα όμως ένα wideband κ επαναρύθμιση του προγράμματος θα το φέρεις καλύτερα. |
Με την νέα πεταλούδα μάλλον έχεις καλύτερη εισαγωγή αέρα, μεγαλύτερη ταχύτητα πλήρωσης κ ίσως φτωχότερο μίγμα. Σίγουρα όμως ένα wideband κ επαναρύθμιση του προγράμματος θα το φέρεις καλύτερα. |
Ποια νεα πεταλουδα ρε φιλε? την ιδια βαλαμε λεμε!! του 206 η μαμα μπαινει... |
Pugobios έγραψε: |
εισαγωγη αλλαξε διαβασε παραπανω... |
Για την κατανάλωση αν θέλεις το τέλειο για τον κινητήρα σου μπορείς να κάνεις τα εξής :
1. Καθάρισμα μπεκ-πεταλούδας.. Για εύκολα γίνεται ψεκάζοντας WD-40 μέσα στην πεταλούδα με βγαλμένο τον παπά αρκετές φορές πατώτας ελαφρά το γκάζι. Αν δεν έχεις καταλύτη, ρίχνεις λίγο λεπτό λαδάκι στο ρεζερβουάρ- έτσι απλά. 2. Ελεύθερο φίλτρο. Απλά έχεις απόδοση κ δε χρειάζεται να πατάς το γκάζι, χώρια που είναι σχεδόν πάντα καθαρό. 3. Σουπερ αμούλυβδη (να το κάνεις συστημα-μακροπρόθεσμα θα καταλάβεις τι κερδίζεις- γιατί όλα τα παραπάνω θα πάνε στράφι με την πρώτη σκατοβενζίνα κ θα την καις κ άκαυτη). Ή τουλάχιστον να βάζεις όταν αμφιβάλεις για την ποιότητα της απλής. 4. Αλλαγή αισθητήρα "λ". Κάποιες στιγμές κάνει κάτι κουφά κ πετάει βενζίνα ή φτωχαίνει υπερβολικά- την έχω πατήσει.. 5. ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ !! Ναι ρίχνει την κατνάλωση κατά 1 λίτρο ανα 100, έχεις ομοιογενές γκάζι έλειψη θορύβων κλπ κλπ. 6. Μπουζί κ καλώδια καινούργια κατά προτίμηση πλατίνας. 7. Τα λεπτότερα λάδια που προτείνει ο κατασκευαστής σε συνθετικά. 8. Τέλος αν μπορείς βελτιώνεις το πρόγραμμα ρυθμίζοντας οριακά το αβανς (συνήθως είναι λίγο παραπάνω από μαμά κ αρκετά παρακάτω από τα "tunning"). 8. Ανεβάζεις το μίγμα εκεί που έχει σκαλοπάτια από μαμά (λόγω μέτρησης καυσαερίων) κ μειώνεις μίγμα στις στροφές που "δίνει" ο κατασκευαστής στην μέτρηση στάθμης θορύβου ( το γράφει στην άδεια σου). Αυτό το κάνουν γιατί το πλούσιο μίγμα έχει χαμηλότερο θόρυβο στον κινητήρα κ στην εξάτμιση. Ψηλά δε χρειάζονται υπερβολές. 9. Βάζεις διακόπτη στον βεντιλατέρ σου να τον ανοίγεις κατά περίπτωση σε μπορτιλιάρισμα ή κλειστά ανηφοριλίκια ή χωματόδρομους σε νησιά - διώχνει κ τις σκόνες που μπαίνουν στον παπά ![]() Αυτά τα εφάρμοσα σε όλους τους κινητήρες που πέρασαν από τα χέρια μου τα τελευταία χρόνια (αμάξια-μηχανές) κ είδα ως κ 30% διαφορά από πριν σε μετά. |
οποτε οταν ανοιξεις καπο 206 και δεις τι απο οσα γραφεις παραπανω εχει μεσα τοτε ξαναγραψε. μεχρι τοτε παρε το haynes και λυσε το 106 σου που ειναι ενα απλο αμαξι με 20ηλεκτρικα κυκλωματα ολα και ολα |
γιατι κανουν τη παπια και δε κραζει κανεις. |
SnakeMJK έγραψε: |
μην τον παρεξηγείς... είναι περίοδος αναπαραγωγής κ βρίσκεται σε οίστρο ![]() |
meta ta 1000xlm θα στρωσει και αλλο καταναλωση και αρπαγμα θα γινει ακομα καλυτερο |
Παίζει. Μαμά εγώ πήγαινα μαζί και ψηλά έφευγα λιγάκι από 125άρι Leon. |
salex έγραψε: |
Όχι κι άσχημα Αλεξ. Τα 122άρια βγάζουν πάνω από 130 από μόνα τους με πολύ αξιόλογη ροπή... |
Octane έγραψε: | ||
Αρα ο Αλιεν σου ριχνει 2-3 καροτσες ![]() ![]() ![]() ΒΗΜΑ λεμε!!! ![]() |
τα σιροκο με τις 17αρες και τις 18αρες που πανε? βεβαια απο την αλλη με 20-25 κιλα ροπες πως αλλιως θα πατουσαν κατω? ![]() |
Octane έγραψε: | ||
Αλεξ εδω εισαι τελειως λαθος ![]() |
Γιατι? ![]() ![]() για να μην θυμησω οτι σε μενα απο 17αρες σε 15αρες η διαφορα ηταν 4-5 αμαξια... |
και μου λεει οτι περναει χαλαρα και rc αυτος... το αμαξι δεν το εχει πειραξει καθολου μηχανικα.. ![]() ![]() |
μια εισαγωγη ομως δεν αξιόθηκες να παρεις... ![]() ![]() |
Octane έγραψε: | ||||||
Μοδα ειναι...θα περασει... ![]() Τιποτε αλλο ![]() Και στο στριψιμο κακο κανουν , και στις εκκινησεις επισης. Δεξια αριστερα δεν πανε καθολου , ακομα κ με χειμερινα με 55αρι προφιλ... . Απλα ο Γερμανος τα εφτιαξε για την πολιτισμενη Ευρωπη , οχι για τους κατσικοδρομους μας... ![]() Και αντι να τα σκεφτουν αυτα -εστω οι μισοι κατοχοι τους- , πανε απο 17αρες σε 18αρες ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ρε σεις για αυτή την καγκουριά μιλούσατε τόσο καιρό ![]() Καλό είναι να το χαίρεσαι φίλε. ![]() Μια ένσταση μόνο για τα μαύρα φλας πίσω. Δώσε λίγο χρώμα στο αυτοκίνητο, παοκτζής είσαι ? Επίσης τα κόκκινα μέσα στα είναι σαν ηλεκτροκόληση, θα προτιμούσα ένα μπλεδάκι. |
Πάνος έγραψε: |
Επισης ειναι ξεκαθαρο οτι ετσι οπως ειναι το αυτοκινητο πια θελει τουλαχιστον 16αρες για να μην πω 17αρες. εμφανισιακα και μαλλον μαυρες και οχι λευκες, γνωριζοντας ολο το στορυ και γιατι εβαλες 15αρες και λοιπα. |
οι στιβ με σουπερ καμερα θα βγαλει αλλες να δειτε οτι ειναι αρκετα διακρυτικο.. |
|
αφου πηγες για ψωνια χρυση μου... ![]() |
Όπως και στον Αγ. Μάμαντα, σου μιλάω και στα @@ σου ![]() ![]() |
...
εξω τα αυτοκολλητα ελεος ποιος το κανει το καμος |
Η δευτερη πιο σεμνη και πιο ωραια θα ελεγα. ![]() |
Η δευτερη πιο σεμνη και πιο ωραια θα ελεγα. ![]() |
MEMsound έγραψε: |
υ.γ. μηπως να μεταφραμε το τοπικ στις γενικες συζητησεις>? |
Ο Αλεξ ψαχνει S2000 |
μονο για τα λαμπιονια να πω οτι ειναι 2 κρυφοι φωτισμοι που ανοιγουν οπωψς τροι φως τη ςκολονας οταν σταματας και ανοιγεις πορτα και σβηνουν σιγα σιγα... και επισης δεν ειναι τοσο εντονα οσο φαινονται στην φωτο.. απλος η κολοκαμερα του κινεζικου κινητου τα τονιζει πολυ... ειναι πολυ ποιο χαμηλα..... |
Δηλαδη με εισαγωγη κομπλε με μπεκ εισαι παλι στα ιδια ![]() ![]() Προφανως εξατμιση θελεις για να ξανει την δουλεια της η εισαγωγη,οχι Κ/Π ![]() |
Αλέξη το έχεις καταλάβει εδώ και καιρό ότι με τους αριθμούς έχεις ένα θέμα ε; ![]() |
Τι ακριβώς θες απ' το αμάξι σου ρε Αλέξανδρε; Μα τω Θεώ, χωρίς ίχνος ειρωνίας, δεν έχω καταλάβει.
Θες να σαρώνει στη Σίνδο ή όπου αλλού στο διάλο γίνονται οι κόντρες; Θες να μπεις στο Guiness σαν το πιο οικονομικό CC; Θες με το που σκας στις καφετέριες να στην πέφτουν 5 γκόμενες που έχουν λιώσει απ' το look του; ![]() ![]() ![]() Δεν ξέρω καν αν εσύ ο ίδιος έχεις καταλάβει τι θες.[/list] |
30ποντος έγραψε: |
Αλέξη το έχεις καταλάβει εδώ και καιρό ότι με τους αριθμούς έχεις ένα θέμα |
Αλεξ, 140 αλογα να δηλωνεις, θα σου λεει το σαξοραλλο που θα ειναι μαμα 120, ελα να ανοιξουμε πιστευοντας οτι θα τον περασεις αλλα θα σου ριχνει κολωνες ![]() Και για μενα, εχει τεραστιο μετρο συγκρισης. Να περναω φιεστα, να λεω τι ? Δεν με απασχολει εμενα. Εγωτ ο φτιαχνω για την παρτη μου αλλα και για κοντρες. Να το ευχαριστιεμαι ανα πασα ωρα και στιγμη. Ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε. ![]() |
Εγω που ξερω τι θελω γιατι δν καταφερνω τπτ και 15 μερες το αμαξι μου δουλευει και ενα μηνα ειναι χαλασμενο ?? ![]() |
Sinanai έγραψε: | ||
Απλώς ε΄χω την εντύπωση ότι ανά περιόδους "τραβιέσαι" πολύ προς κάθε κατεύθυνση, δλδ. αισθητική αλλαγή (γιατί βελτίωση για μένα δεν είναι, αλλά αυτό είναι προσωπικό), οικονομία, επιδόσεις κτλ. Δικό σου το καρπούζι, βέβαια, δικό σου και το μαχαίρι, που λένε στη Ζιμπάμπουε. ![]() υ.γ. 2 αμάξια με καθίσματα και καπώ των 350 ευρώ σύνολο δεν παίρνεις ούτε υπνοτισμένος από τον Πητ Παπαδάκο, βέβαια, οπότε
πρόσεξέ το αυτό, για να μην κάνεις λάθος επιλογές που μετά μετανιώνεις. ![]() |
Εγω που ξερω τι θελω γιατι δν καταφερνω τπτ και 15 μερες το αμαξι μου δουλευει και ενα μηνα ειναι χαλασμενο ?? ![]() |
Sinanai έγραψε: | ||
Γιατί έχεις μπει στο 206 του Ρεζελιέ και έχεις ποτίσει γκαντεμιά. Εγώ μόνο απ' έξω το βλέπω. ![]() ![]() ![]() |
+1000 , αυτο του λεω παραπανω. αλλη κατηγορια τα σαξοραλα απο αυτον.. εχει φτασει στο ζενιθ των ατμοσφαιρικων βελτιόσεων που μπορει να κανει και τα ξινει τα σαξοραλα ... για να τα περασει ξεκαθαρα θελει ή τουρμπο (πολλα τα λεφτααα... ή νιτρο.. ) |
Όμοιο πρόβλημα είναι και αυτό του Αλέξη, όπου θέλει λίγο απ' όλα. ΑΝ κάποτε καταλήξει στο τί θέλει από το αμάξι του πρώτον, και δεύτερον τί είναι εφικτό, θα αλλάξει προς το καλύτερο και η κατάσταση του αυτοκινήτου και της τσέπης του. |
sorry αλλα εμενα δουλευε 2 χροναι με το σεταπ του νικολα και ηταν μια χαρα για αυτο που ηθελα...τωρα αλεξης πο δε ξερει τι θελει ειναι ασχετο θεμα |
sorry αλλα εμενα δουλευε 2 χροναι με το σεταπ του νικολα και ηταν μια χαρα για αυτο που ηθελα...τωρα αλεξης πο δε ξερει τι θελει ειναι ασχετο θεμα |
Καλα κανει και βελτιωνει ολους τους τομεις που μπορει
Πηγαινει ικανοποιητικα Στριβει ικανοποιητικα Του αρεσει εμφανισιακα Ειναι οικονομικο |
...οσο για τα καθισματα, τοσο εχουν. το μονο που δεν ξερω ειναι το βαρος τους αλλα εστειλα ηδη εμαιλ στην raceland ... θα μαθουμε συντομα.
τα μαμα καθισματα ειναι (αποσο λετε εδω μεσα) 25 κιλα το ενα? 7,5 να ειναι το καθε bucket κατευθειαν γλυτωνουμε 35 κιλα... ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
το βαρος που ανακοινωνεται για τα μπακετ ειναι για σκετο τον "κουβα" (καθισμα) ΑΛΛΑ χρειαζεσαι επιπλεον: τις μεταλλικες βασεις (τελαρα) + μεταλλικες γωνίες (Γ) (συνηθως) + σιδηροδρομους (για να πηγαινει μπρος-πισω) + τις μεταξυ των παραπάνω απαιτουμενες βιδες/ροδελες/παξιμαδια οποτε η τελικη διαφορα σε βαρος ειναι αμελητεα ![]() μπορει να υπαρχει αισθητη διαφορα σε βαρος απο τα καθισματα, αλλα οχι με το προαναφερθεν μπατζετ και οχι για συμβατικη καθημερινη χρηση |
εγω ρωτησα τον στιβ και καποιον ακομα που εχει μπακετ, ποσο ζυγιζουν τα μαμα? 25 μου ειπαν. ποσο ζθγιζει το μπακετ? 6-7... απο αυτο ταυπολογισα. τωρα αν μου ειπαν ψεματα.... πριν κανωτην κινηση θα δωνουμερα. ηδη περιμενω απο την raceland το βαρος των δικων της καθισματων... |
το αμαξι ειναι δικο σου αλεξ και το κανεις οπως εσυ γουσταρεις
οποτε αυτα που σου λενε τα παιδια δεν το λενε για κακο.\ ο καθενας οπως το θελει ειναι δικαιομα του, μπορεις απλα να αγνοεις αυτους που στα λενε με λιγα λογια κλαιν μαιν :D |
Αλέξανδρε κράτα γερά! Σε ζηλεύουν (ειδικά ο βόλβος) για αυτό στα χώνουν. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "runs on LPG" χaχααχα |
κιτψαρόσκονη! |
οσο για το Bodykit, στιβ., απο σενα που εχεις σχεδον το ρεκορ καταναλωσης με μεση 6,7 , το περιμενα οτι θα σου αρεσε αυτο το μαμα αμαξι.. το πουριτανικο γουστο σου δεν σου επιτρεπει να σαρεσει οτιδηποτε βγαινει απο τα καθιερομενα ![]() (οσο για τον προφυλακτηρα μου! μην μιλησω κρφοκαγκουρα! αυτον τον εφερες εσυ πρωτος ελλαδα! και τωρα μας την λες κιολας! ![]() |
ισα ισα αυτο το ζαχαρι ηθελα να αποφυγω παση θυσια!! ειναι φρικτο αυτο το κρεμ ρε παιδια! το χρωμα που ειχαν τα lada ειναι ελεως!!! ![]() οσο για το Bodykit, στιβ., απο σενα που εχεις σχεδον το ρεκορ καταναλωσης με μεση 6,7 , το περιμενα οτι θα σου αρεσε αυτο το μαμα αμαξι.. το πουριτανικο γουστο σου δεν σου επιτρεπει να σαρεσει οτιδηποτε βγαινει απο τα καθιερομενα ![]() (οσο για τον προφυλακτηρα μου! μην μιλησω κρφοκαγκουρα! αυτον τον εφερες εσυ πρωτος ελλαδα! και τωρα μας την λες κιολας! ![]() |
Απ' το Μπόντυ Κιτ σου, 1000 φορές οι χορεύτριες. ![]() ![]() ![]() |
Και ομως,τα ζαχαρι 207 CC εγιναν αναρπαστα και μολις ανακοινωσαν οτι το καταργουν,ξεπουλησε ολο το στοκ με την μια... ![]() |
Πάνος έγραψε: |
Ρε συ εισαι τρελος και δεν ξερεις που θα χαλασεις τα λεφτα σου;
Εχεις καταλαβει σε τι εποχες ζουμε; Εδω δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει αυριο και εσυ ασχολεισαι με πλαστικα φτερα; Ασε που εκανες τοσο κοπο να βαψεις ολο το αυτοκινητο και τωρα αντε ξανα καινουργια φτερα,ξανα βαψιμο κτλ κτλ. Αστο το κακοιμοιρικο οπως ειναι και αν θες sony και καλα να σκας λεφτα σε ροδες παρε ενα αλλο και απο 106 για π.χ. καντο μετατροπη σε τρακτερ... ![]() ![]() |
Απλος θελω να δω θεωριτικα πως μπορω να γλυτωσω 100 κιλα... αυτα ειναι ο στοχος.. |
Μαθηματικά πόσο είχες βγάλει στο σχολείο; |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Στο θεμα μας, ξερει κανενας βαρος φτερου 206? |
![]() |
Γιατί μέχρι τώρα έχει δώσει ένα 3χίλιαρο (σχεδόν) σε μηχανικά ενώ με 4.000 θα είχε του RC περασμένο... ![]() |
και στιβ δεν εδωσα ρε τρελε 3.000 για μηχανικες βελτιωσεις μην τρελενεσαι... τα μισα ισως.. |
εξυπναδες... ![]() στο νηπιαγωγειο με κοψανε γιατι αντεγραφε απο μενα ο βολβος... και την πληρωσα εγω.. ![]() κοιταξτε , κοροιδευετε δεν κοροιδευετε κιτακια υπαρχουν ετοιμα.. http://www.carbonmods.co.uk/Products/Carbon-Fibre-Laminating-Starter-Kit__CMCFLK300.aspx 40pounds.. 50 ευρά για υφασμα 30cm x1m δεν φτανει βεβαια για φτερο αλλα αν ηταν 1mxm κατι γινεται.. θα ψαξω να δω μπας και υπαρχουν υλικα σε κανα ebay απο κινα , πιο φτηνα.. |
Θες να βάλουμε εκκεντροφόρους και περαστικά για τα όλα τα παραπάνω κλπ. να περάσουμε τα 2.000; Σοβαρά ρε μλκα, έχεις χοντρό πρόβλημα με τους αριθμούς ![]() |
απο κει και περα χαλαρωστε ρε...ελεος... οταν δεν σας ενδιαφερουν αυτα που γραφει ο Αλιεν δεν χρειαζεται σωνει καλα να του απαντατε και να διαπληκτιζεστε |
80 εκεντρα +50 περαστικα = 130
ραλοχταποδο 80 +70 περαστικα και επιμυκινση διχαλου =150 υπολοιπη εξατμιση =250 εισαγωγη 450 + 50 περαστικα =500 σασμαν 350 + 100 περαστικα = 450 ΣΥΝΟΛΟ?? μπορεις να το κανεις ή θελεις και κομιουτερακι? συνολο 1480 |
και παμε απο την αλλη μερια στο Rc, για να βρεις κινητηρα ηθελες οταν εκανα τις μετατροπες στον δικο μου (γιατι τωρα με 4000 παιρνεις ολοκληρο το Rc) 4000-5000 για τροπετο.. γιατι χρειαζοταν κινητηρας, ημιαξωνια πλεξουδες εγκεφαλοι κτλ.. αρα μονο τροπετο..
βαλε και κανα 1000αρικο περαστικα μηχανικος και ηλεκτρολογος συνολο για να εβαζες κινητηρα RC Στιβι ηθελες 5000-6000 εχει και αναλογο τοπικ που τα συζητουσαμε .. θελεις να το ξεθαψω? |
Steve έγραψε: | ||||
Βάλε τα άλλα 120 του διχάλου που πρέπει να στο φτιάξει για να γίνει σωστό, βάλε άλλα 150 τουλάχιστον για καταλύτη που ψάχνεις, βάλε και κανα 150άρικο από διαφυγόντα μαζέματα (20ευρα και 30ευρα σκόρπια μέσα σε 1 έτος) και το 2χίλιαρο ήρθε. Βάλε και το 500άρι που θες για τους schrick μαζί με τα περαστικά, καλώς τα 2500, βάλε και κανα 500άρι από αναλώσιμα που θα σου βγούνε μέχρι να τα κάνεις όλα αυτά, καλωσήρθες τριχίλιαρο ![]()
Τώρα το τροπέτο έχει 3.000 και κάτω, και με 4.000 το πολύ έχεις ξεμπερδέψει ΜΕ τα περαστικά. Μπροστά στα 3.000 δεν συγκρίνεται η διαφορά που έχει το χιλιάρικο αυτό, τόσο σε plug and play, όσο σε ωφέλιμο φάσμα και χρησιμότητα, όσο και στην ΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΛΙΤΡΟΥ ΠΟΥ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ. ![]() |
Με αρκετα λεφτα λιγοτερα στη τσεπη σου και με καλη διαιτα υπολογισε κανα 50κιλο μειον το πολυ.
100 δεν παιζει ακομα και να ξηλωσεις πισω καθισματα βασικα παιζει 100 μειον αν το κανεις τηλεκατευθυνομενο ![]() |
Και λιγα βαζει...
Schrick καινουργιους θες πανω απο 550Ε για αγορα(συν 100Ε τοποθετηση).Βαλε αλλα 50Ε μπουζι ιριδιου... Βαλε κοστος 54αρας(250 χαλαρα)... Βαλε σεταρισμα εγκεφαλου. |
Steve έγραψε: | ||||
Βάλε τα άλλα 120 του διχάλου που πρέπει να στο φτιάξει για να γίνει σωστό, βάλε άλλα 150 τουλάχιστον για καταλύτη που ψάχνεις, βάλε και κανα 150άρικο από διαφυγόντα μαζέματα (20ευρα και 30ευρα σκόρπια μέσα σε 1 έτος) και το 2χίλιαρο ήρθε. Βάλε και το 500άρι που θες για τους schrick μαζί με τα περαστικά, καλώς τα 2500, βάλε και κανα 500άρι από αναλώσιμα που θα σου βγούνε μέχρι να τα κάνεις όλα αυτά, καλωσήρθες τριχίλιαρο ![]()
Τώρα το τροπέτο έχει 3.000 και κάτω, και με 4.000 το πολύ έχεις ξεμπερδέψει ΜΕ τα περαστικά. Μπροστά στα 3.000 δεν συγκρίνεται η διαφορά που έχει το χιλιάρικο αυτό, τόσο σε plug and play, όσο σε ωφέλιμο φάσμα και χρησιμότητα, όσο και στην ΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΛΙΤΡΟΥ ΠΟΥ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ. ![]() |
ΟΣΟ για το καρμπον που ανεφερα , αν σε τρακαρισμα με πεζο γινοταν κοματακια που αποκεφαλιζαν τον οποιονδηποτε οπως λες , δεν θα υπηρχαν τοσα μοντελα (πανακριβον αυτοκινητων φυσικα) με φτερα -καπο κτλ απο ανθρακονημα.. που μπορουν να κυκλοφορουν και νομιμα στους δρομους.. |
αλεξ μην μαλακιζεσε πηγαινε παρε πολυεστερα και δες αν το εχεις αν δεν το εχεις μην παρεις καρμπον να δοσεις τοσα λεφτα. πληροφοριακα το 1 μετρο πολυεστερα κανει 1 ευρο (πανι) |
αλεξ και τα 2 ειναι παρομοια απλα για το καθε πραμα που θα φτιαξεις χρειαζεσε καλουπι το οποιο θα το παρεις πχ απο το φτερο σου,εισαι σε θεση να γεμισεις κολες το φτερο σου και να βαφεις μετα?το δυσκολο ειναι να ξεκολισεις τον πολυεστερα απο το φτερο σου χωρις να στραβοσει το καλουπι γιατι μετα θα βγαλεις στραβο φτερο ειναι καποια σημεια που θελει μαγκια μεγαλη γιαυτο και οταν αγοραζεις carbon το πληρωνεις αδρα..αααα πολυ συντομα θα ξεκινησω μια πολυεστερικη δουλεια αν θες θα σου κρατισω φοτος.ασε τα ebay και βρες τον συνετερισμο φανοποιον και παρε απο εκει με 1 ευρο το μετρο πανι,με 10 ευρο υλικα,οχι 100 ![]() |
σιτα αλουμινενια για να δωσο το σχημα που θελω πολυεστερα απο πανω και πολυ στοκο για να ερθει σε ενα καλο σημειο και να βγουν σωστα τα καλουπια ετσι οστε να μου βγει σωστο αυτο που θελω,καλο θα ηταν τα καλουπια να ειναι απολυτος σταθερα αν και δεν πεζει πολυ ρολο σε αυτο που θα φτιαξω εγω. |
αλεξ στα λογια ειναι πολυ ευκολο αλλα στην πραξη ειναι αλου,ειναι δυσκολο και θελει υπομονη γιαυτο δεν το κανει και ο καθενας,θα δεις αυτες της φοτος της επομενες μερες εγω που το εχω ξανακανει θα χαλασω 4-5 καλουπια μεχρι να βγει το σωστο,και αν βγει κιολας |
πες οτι βγαζεις ενα φτερο και ειναι κομπλε της βασεις απο μεσα ?? ![]() |
ισως ειναι και λιγοτερο απο 5 εγω σου λεω πολυεστερικο δεν θα χασεις ουτε 1 κιλο λογο οτι δεν θα βγει οπως νομιζεις,απο τα φτερα δεν θα χασεις,τα μαμα φτερα ειναι τοσο λεπτη λαμαρινα που και το πολευεστερικο διχνει βαρυ διπλα του. |
ναι αλεξ αν το φτιαξουμε εμεις ισως βγει πιο βαρυ.και 1,5 και 2 κιλα να βγει το καρμπον δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο |
αν ειχες bmw κατι γινοταν ![]() |
οτι να ναι γραφεις
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
χμμ..
- και προς θεού βγάλε το τσιρότο απ τις πλαινές πόρτες με τα brands... μόνο τα ντάτσουν απ το ζεφύρι έχουν αυτές τις παπ***ές πλέον. |
χμμ..
- μαύρο μεταλλικό σε καθρέφτη και σώμα στήριξης του αυτο ελεγα να το κανω απο την αρχη (να μην τα βαψω κοινος) αλλα ο νικος με ζαλιζε και το εβαψα - η μαύρη παπάτζα με το μηδενικό downforce που έχεις κολλήσει στον πίσω προφυλακτήρα... φαίνεται ωραίο μόνο σε evo, clio και άλλα αμάξια που το είχαν από εργοστάσιο... ![]() λεγε οτι θες λεγε... με εχουν σταματησει 3-4 φορες στον δρομο να με ρωτησουν 206 απο που το πηρα και ποσο κανει.. , το οτι δεν κανει δολεια δεν συμαινει οτι δεν ειναι και ομορφο.. ![]() - όποτε μπορέσεις... μαύρη οροφή, κ κολώνες, θα τα σπάει άσχημα... είσαι που είσαι κάγκουρας, κάντο σωστά!! το γαμησες.. τωρα ειναι διακριτικα καγκουρικο.. μετα θα φαινεται απο χιλιομετρο.. - καλύτερη φωτογραφική μηχανή; μαμαει η μηχανη, χαμηλωσα την ποιοτηατ και την αναλυση της φωτο για να χωραει στο φορουμ.. - κάτι παίζει με το ένας σου προβόλι; τιποτα δεν παιζει, σου κλεινει το ματι η Γαλιδουλα.. - και προς θεού βγάλε το τσιρότο απ τις πλαινές πόρτες με τα brands... μόνο τα ντάτσουν απ το ζεφύρι έχουν αυτές τις παπ***ές πλέον. οσο με ζαλιζετε ολοι να τα βγαλω τοσο θα γουσταρω να τα αφηνω πανω... ![]() |
χμμ..
- μαύρο μεταλλικό σε καθρέφτη και σώμα στήριξης του - η μαύρη παπάτζα με το μηδενικό downforce που έχεις κολλήσει στον πίσω προφυλακτήρα... φαίνεται ωραίο μόνο σε evo, clio και άλλα αμάξια που το είχαν από εργοστάσιο... ![]() - όποτε μπορέσεις... μαύρη οροφή, κ κολώνες, θα τα σπάει άσχημα... είσαι που είσαι κάγκουρας, κάντο σωστά!! - καλύτερη φωτογραφική μηχανή; - κάτι παίζει με το ένας σου προβόλι; - και προς θεού βγάλε το τσιρότο απ τις πλαινές πόρτες με τα brands... μόνο τα ντάτσουν απ το ζεφύρι έχουν αυτές τις παπ***ές πλέον. |
αφηστε τον να μαλκιζεται,ενα πρωι θα παει να παρει το αμαξι και δεν θα εχει τσιροτα ![]() |