volvos έγραψε: |
ο φιλος σου νικολα αν μιλαμε για απλο τετραπεταλουδο πραγμα που σημαινει οτι καπου 180+- θα γυροφερνει του ειναι αχρηστο |
kaι ξαναρωταω τι σεταπ ειναι το αμαξι του φιλου σου νικολα που θελει χταποδι μαξι?
στελιο εγω του προτεινα αυτο που ισως μας κοψει κατι απο τη τιμη ο ιταλος http://psa-evolution.com/Merc%20collettore%20Saxo%20kit.htm και το οποιο θεωρω ανωτερο απο οποιαδηποτε αντιγραφη ελληνα εξατμισα |
kari έγραψε: |
Παντώς σαν κατασκευή είναι άριστη το λέω αυτό γιατί το έχω δει, και πρόκειτε για πιστή αντιγραφή του χταποδιού phase II που φόραγέ το 106 MAXI της LION. |
Pughell έγραψε: |
Εγω θα επαιρνα ενα Ssprint,θα εφτιαχνα ενα νεο κατω κομματι(υποψν ειναι διαιρουμενο) και λογικα θα ημουν ΟΚ...
Οχι τιποτα αλλο αλλα 210 αλογα χωρις stroker kit θυμιζει τα 160-170 που θελεις να βγαλεις εσυ με μαμα πιστονια. ![]() ![]() ![]() |
ειναι σφυριλατο υπερκυβισμενο στελιο |
GEMI έγραψε: |
Νομίζω είναι η καλύτερη λύση. Στο δικό μου Στέλιο μου πρότεινες να κόψω το δίχαλο κ να βάλω άλλο κ θα το κάνω ![]() ![]() |
Pugobios έγραψε: |
το ss κανει για 160+ Στελιο? |
ξερεις...
τι κεφαλη φοραει το τερας νικολα? c2 r2 απο το μπιστα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |