chatasos έγραψε: |
Δοκίμασε να την κλείσεις με ανοιχτό παράθυρο και πες μου αν βλέπεις
διαφορά... |
chatasos έγραψε: |
Δοκίμασε να την κλείσεις με ανοιχτό παράθυρο και πες μου αν βλέπεις
διαφορά... |
theflame έγραψε: | ||
Καμία νομίζω όσο αναφορά το θόρυβο. Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό; |
chatasos έγραψε: | ||||
Από θέμα θορύβου δεν θα έπρεπε να βλέπεις διαφορά, απλά η πόρτα λογικά κλείνει πιο εύκολα.... |
Sidobre έγραψε: |
Επειδή και εγώ το έχω ψάξει λίγο με την πόρτα, κατ'αρχήν αγοράστε όλοι ένα σπρέι σιλικόνης (αυτό το σπρέι λάδι). Εγώ το έχω κάνει από την αρχή και το ίδιο και απ'ότι θυμάμαι και ο Miltellas. Είναι καλό να λαδώνεται συχνά η πόρτα. Η διαφορά της είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!
|
Λαδώνεις ότι έχει σχέση με κινητά μέρη (μεντσέδες, παπαγάλος κτλ.)
Για τα λάστιχα δεν γνωρίζω κάποιο ιδιαίτερο τρόπο για συντήρηση. Αν καούν ποτέ βλέπουμε... |
alexandros έγραψε: |
Το πορτ παγκαζ μου παντα κλεινει με την πρωτη
Αυτη που δεν κλεινει παντα ειναι η πισω αριστερη πορταΓενικα οι πορτες δεν θελουν ουτε πολυ δυνατα ουτε και μαλ**α -μαλ**α . Επισης φροντιζε απο καιρο σε καιρο να τις λαδωνεις (κυκλοφορουν διαφορα σπρευ στο εμποριο)γιατι με τα πλυσιματα και τις σκονες χανουν την ικανοτητα να κλεινουν ευκολα |
Τρίτο (και το μακρύτερο ![]() Κάντε το και θα με θυμηθείτε!!!! :D |
Επίσης λόγω της μικρότερης διαδρομής δεν φθείρεται τόσο η πόρτα ιδίως όταν έχουμε φάει σπανάκι και την κοπανήσουμε με δύναμη! :D |
Alexandros έγραψε: |
Τωρα που το θυμηθηκα εχθες στο Site της Jamex υπηρχε μετατροπη αντικαταστασης του κονταριου που κραταει το καπω με αμορτισερακι(οπως αυτο που εχουμε πισω)Καλη φαση δεν συμφωνειτε? |
Alexandros έγραψε: |
Τωρα που το θυμηθηκα εχθες στο Site της Jamex υπηρχε μετατροπη αντικαταστασης του κονταριου που κραταει το καπω με αμορτισερακι(οπως αυτο που εχουμε πισω)Καλη φαση δεν συμφωνειτε? |
1.1 i love you έγραψε: |
Βλέπω λοιπόν οτι μιλάτε για κλείσιμο της πόρτας.Θα πρωτοτυπήσω λοιπόν και θα μιλήσω για άνοιγμα της πόρτας.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |