ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Mε αλοιφη για χρωμα χοντρη ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
oxι αλοιφη και ειδικα οχι χοντρη!!! κανε μια σαπουναδα , πλυνε το μερος καλα και μετα με καθαρη βενζινη (που ειναι για ρουχα) ελαφρα στην αρχη μετα λιγο ποιο εντονα θα βγει! αν δεις οτι επιμενει παρατατα! Η σαπουναδα καλυτερα να ειναι με καποιο σαμπουαν απο αυτα που βγαζουν δυσκολους λεκεδες,πισσα, κλπ... |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() ΛΕς Μητσο ![]() ![]() ![]() |
kavaliotis έγραψε: |
Και οταν λεω ταινια, εννοω κατι σαν σιλοτειπ ρε παιδι μου, εκεινο το ανοιχτο καφε πραγμα που χρησιμοποιουν οι βαφεις για να κολλησουν κατι αλλα που βγαινει ευκολα! Πχ καλυπτουμε τα γυρω γυρω απο τα παραθυρα οταν βαφουμε για να τα προστατευσουμε κτλ.. Ελπιζω να καταλαβατε!
Τεσπα λοιπον με κατι τετοια μου επιασε ο μαστορας την αεροτομη για να πιασει καλα η κολλα και μου ειπε να την βγαλω σε λιγες ωρες..Οι λιγες ωρες γινανε 2 μερες για μενα και οταν πηγα να τα βγαλω αυτα δεν βγαινανε ευκολα με αποτελεσμα καποια να εχουν μεινει πανω στην αεροτομη και να μην βγαινουν! Τι κανω???? Με ζεστο νερο προσπαθησα αλλα παλι τιποτα, αλλωστε ειναι και λιγο ψιλοπλαστικα αυτα, δηλαδη δεν λιωνουν οπως θα περιμενα με ζεστο νερο... |
DimiP έγραψε: | ||
oxι αλοιφη και ειδικα οχι χοντρη!!! κανε μια σαπουναδα , πλυνε το μερος καλα και μετα με καθαρη βενζινη (που ειναι για ρουχα) ελαφρα στην αρχη μετα λιγο ποιο εντονα θα βγει! αν δεις οτι επιμενει παρατατα! Η σαπουναδα καλυτερα να ειναι με καποιο σαμπουαν απο αυτα που βγαζουν δυσκολους λεκεδες,πισσα, κλπ... |