PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - πισω πιτσιλιθρα σε 106

groupN - Τρι 17 Μάϊ 2011, 00:08:42
Θέμα δημοσίευσης: πισω πιτσιλιθρα σε 106
και κατι αλλο ρε παιδια αν γνωριζει καποιος. εκει που δουλευε κανονικα και
πετουσε στο πισω τζαμι νερο ξαφνικα σταματησε. και τωρα οταν παταω να ριξει, τρεχει το νερο καπου απο κατω πισω στο μαρσπιε απο την μερια του συνοδηγου. μαλλον τρυπησε το σωληνακι αλλα δεν γνωριζω απο που περναει. ειναι απο μεσα απο την καμπινα η απο εξω μεσα απο τον μαρσπιε;
action_peugeot - Τρι 24 Μάϊ 2011, 21:54:39
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θυμάμαι καλά περνά στην δεξιά μεριά του ουρανού
groupN - Τετ 25 Μάϊ 2011, 14:17:53
Θέμα δημοσίευσης:
action_peugeot έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά περνά στην δεξιά μεριά του ουρανού

στην αρχη παει απο κατω, μετα που ανεβαινει μεσα απο το πισω το φτερο στον ουρανο το ξερω. το θεμα ειναι πριν ανεβει που ειναι! εκει δεν μπορω να το βρω για να το φτιαξω
z@ck! - Τετ 25 Μάϊ 2011, 19:22:51
Θέμα δημοσίευσης:
στο S1 περναει απο το φτερο του συνοδηγου, μετα περναει απο την μπροστα κολωνα του συνοδηγου στον ουρανο, και μετα περναει απο το σπυραλ που ενωνει το σασι με την κωλοπορτα.
Αν θες την αποψη μου, σου εχει βγει το σωληνακι απο πανω απο το πιτσιλιστηρι .... συνηθως ξερενεται-σκληραινει και βγαινει επειδη εκει βρισκει ζορι... εχει μια τρυπα στο πανω μερος τις κωλοπορτας απο την μεσα μερια που μοιαζει τυφλο αλλα απο εκει εχει την προσβαση στο πιτσιλιστηρι.. βαλε δαχτυλακι να βεις αν ειναι στην θεση του...
δυσκολα να εχει κοπει καπου η να εχει αλλου ξηλωθει γιατι ειναι ενιαιο ....
stefanosnt - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 14:32:33
Θέμα δημοσίευσης:
να κανω και εγω μια ερωτηση ξερει κανεις απο πιο αμαξι βαζουν πιτσιλιθρες μπροστα για να πεταει σε φασμα το νερο??
drdino - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 14:36:00
Θέμα δημοσίευσης:
307 και η μορφή του ψεκασμού είναι "βεντάλια".
z@ck! - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 16:07:20
Θέμα δημοσίευσης:
stefanosnt έγραψε:
να κανω και εγω μια ερωτηση ξερει κανεις απο πιο αμαξι βαζουν πιτσιλιθρες μπροστα για να πεταει σε φασμα το νερο??

Δεν ξερω για το 307 αλλα σιγουρα το Saxo εχει.
Pugobios - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 16:12:48
Θέμα δημοσίευσης:
θα θελε...
RoadRunner122 - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 16:38:24
Θέμα δημοσίευσης:
Tα τελευταία saxo είχαν τέτοια.

Ο iceage έχει βάλει Wink
stefanosnt - Πεμ 26 Μάϊ 2011, 21:50:21
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα το ανακαλυψα απο citroen c5!!!!
groupN - Παρ 27 Μάϊ 2011, 01:39:38
Θέμα δημοσίευσης:
z@ck! έγραψε:
στο S1 περναει απο το φτερο του συνοδηγου, μετα περναει απο την μπροστα κολωνα του συνοδηγου στον ουρανο, και μετα περναει απο το σπυραλ που ενωνει το σασι με την κωλοπορτα.
Αν θες την αποψη μου, σου εχει βγει το σωληνακι απο πανω απο το πιτσιλιστηρι .... συνηθως ξερενεται-σκληραινει και βγαινει επειδη εκει βρισκει ζορι... εχει μια τρυπα στο πανω μερος τις κωλοπορτας απο την μεσα μερια που μοιαζει τυφλο αλλα απο εκει εχει την προσβαση στο πιτσιλιστηρι.. βαλε δαχτυλακι να βεις αν ειναι στην θεση του...
δυσκολα να εχει κοπει καπου η να εχει αλλου ξηλωθει γιατι ειναι ενιαιο ....

ευχαριστω θα το κοιταξω και αυριο θα σου πω αν ηταν οντως αυτο. το σκεφτηκα αλλα δεν γνωριζα γιατι καμμια φορα βουλωνε και δεν πετουσε. μετα ξεβουλωνε μονο του απο το πολυ πατημα και ολο το ζορι το τρωει εκει πισω λογικα. μακαρι να ειναι εκει γιατι το νερο το ειδα να τρεχει κατω, πισω απο του συνοδηγου χαμηλα μεσα απο τον μαρσπιε. απο πανω περιεργο μου φαινεται να φτανει εκει κατω
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες