ironman02 έγραψε: |
Ε να τα αλλάξουμε τότε βρε παιδιά...Αμά είναι με αυτό το τρόπο να μη μουλαρώνει ψηλά.. ![]() |
recife_rallye έγραψε: |
Τωρα αν μπορεσει το μαστορι και τα αλλαξει χωρις να βγαλει κεφαλη,τοτε αλλαζει το θεμα! |
AlienHack έγραψε: | ||
πως να το κανει αυτο? ![]() |
Jim207GT έγραψε: | ||||
Εύκολα, αβίαστα, απροβλημάτιστα......υπάρχει τρόπος χωρίς να λυθεί κεφαλή. |
GGiannis έγραψε: |
Τελικως καταληγουμε οτι για να αποφυγουμε τα misfires πρεπει στα THP μας να αλλαξουμε τα ελατηρια με αυτα απο το RCZ με τα 200 αλογα? |
ilianos έγραψε: | ||
περιπου. δεν ειναι μονο τα ελατηρια που κανουν τα missfires.. |
Gotcha έγραψε: |
Τσεκαρα τα δικα μου χθες. Κινητηρας με ταμπελακι 7/2008. Τα ελατηρια δεν ειχαν χρωμα (πορτοκαλι, ροζ) αλλα ειχαν το κλασσικο "μεταλλικο" χρωμα |
nikos68 έγραψε: |
Το δικό μου Στέλιο έχει ένα τέλειο ανέπαφο πορτοκαλί χρώμα σε όλες σχεδόν τις σπείρες του ελατηρίου.Είμαι ο πιο μαλακός (για να μην πω τίποτ'άλλο) απ'όλους?...και με 100000χμ έχω γίνει ζυμαράκι????....χαχαχαχα....μου είπαν εδώ ότι αν είναι ν'ανοίξουμε καπάκια και τέτοια να αλλάξουμε και τσιμουχάκια και καδένα και το άλλο το μουαγιέ που κάνει τη βρωμοδουλειά του ξεχρονίσματος και ότι άλλο τέλος πάντων χρειάζεται για να έχει και νόημα το άνοιγμα.
Πες μας τη γνώμη σου γι'αυτά όταν ευκαιρίσεις ![]() |
orfanos mulopotamos έγραψε: |
τι ειναι το misfires...? ωρεεε... |
GGiannis έγραψε: | ||
Αρκει μονο να πας στην πρωτη σελιδα του τοπικ |
nikos68 έγραψε: |
Το δικό μου Στέλιο έχει ένα τέλειο ανέπαφο πορτοκαλί χρώμα σε όλες σχεδόν τις σπείρες του ελατηρίου.Είμαι ο πιο μαλακός (για να μην πω τίποτ'άλλο) απ'όλους?...και με 100000χμ έχω γίνει ζυμαράκι????....χαχαχαχα....μου είπαν εδώ ότι αν είναι ν'ανοίξουμε καπάκια και τέτοια να αλλάξουμε και τσιμουχάκια και καδένα και το άλλο το μουαγιέ που κάνει τη βρωμοδουλειά του ξεχρονίσματος και ότι άλλο τέλος πάντων χρειάζεται για να έχει και νόημα το άνοιγμα.
Πες μας τη γνώμη σου γι'αυτά όταν ευκαιρίσεις ![]() |
orfanos mulopotamos έγραψε: | ||||
|
recife_rallye έγραψε: |
Aκουστε λοιπον τιμες για εργασια αλλαγης ελατηριων..
ΟΛΑ μαζι με ελατηρια ωστηρια και εργασια αφαιρεσης κεφαλης και αλλαγης ελατηριων ειναι στα 542ε σε επισημη αντιπρωσωπεια.. Καλο ε??? Υ.γ να σημειωσω πως η τιμη ειναι μαζι με την εκπτωση και περιεχει 14 εργατωρες συμφωνα με τον service guide της πεζο |
salex έγραψε: |
Συγγνωμη αλλά εσένα σου τα χρώσταγαν από το προηγούμενο επεισόδιο!
Το κόστος και ο χρόνος που χρειάζεται θα είναι περίπου το μισό χωρίς να βγει καπάκι! ![]() |
Συγγνωμη αλλά εσένα σου τα χρώσταγαν από το προηγούμενο επεισόδιο!
|
Gotcha έγραψε: |
Τσεκαρα τα δικα μου χθες. Κινητηρας με ταμπελακι 7/2008. Τα ελατηρια δεν ειχαν χρωμα (πορτοκαλι, ροζ) αλλα ειχαν το κλασσικο "μεταλλικο" χρωμα |
makis106 έγραψε: | ||
Το ίδιο. Και στα τρία ελατήρια που φαίνονται απο την τάπα, δεν υπήρχε σημάδι χρώματος... ![]() μοντ. 4/2008 |
207 rc miltos έγραψε: |
Γεια σασ παιδια εχω ενα προβλημα και θα ηθελα τη γνωμη σασ εχω ενα rc μοντελο 09 1 σταδιο με 23.000χιλ και μετα τισ 5700στροφεσ μου κανει διακοπεσ με αποτελεσμα να μιν μπορει να πιασει κοφτη κατα τα αλλα το αμακση δουλευει πολλη καλα και και μετα απο πολυ ψαξιμο καταληγουμε στα ελατηρια εγω ανοιξα την ταπα να δω πια γενιασ φοραω αλλα δεν ειδα χρωμα θα ηθελα να μου πειτε αν καποιιοσ ειχε παρομοιο προβλημα και τι εκανε και αν καποιοσ αλλαξε ελατηρια με τον καινουργιο τροπο ευχαριστω |
Γεια σασ παιδια εχω ενα προβλημα και θα ηθελα τη γνωμη σασ εχω ενα rc μοντελο 09 1 σταδιο με 23.000χιλ και μετα τισ 5700στροφεσ μου κανει διακοπεσ με αποτελεσμα να μιν μπορει να πιασει κοφτη κατα τα αλλα το αμακση δουλευει πολλη καλα και και μετα απο πολυ ψαξιμο καταληγουμε στα ελατηρια εγω ανοιξα την ταπα να δω πια γενιασ φοραω αλλα δεν ειδα χρωμα θα ηθελα να μου πειτε αν καποιιοσ ειχε παρομοιο προβλημα και τι εκανε και αν καποιοσ αλλαξε ελατηρια με τον καινουργιο τροπο ευχαριστω |
το πηγα για χρονισμα μια χαρα ειναι |
Μίλτο, μπορεί κάλλιστα να έχεις τα καινούργια ελατήρια αλλά λόγω ρυθμίσεων να δημιουργούνται προβλήματα.
Ακόμη και σε RC F/L με τα νέα ελατήρια εμφανίζονται misfires, αν παραγίνει επιθετική η ρύθμιση στις υψηλές στροφές και τα περιφερειακά του αυτοκινήτου δεν ανταποκρίνονται στα επίπεδα των ρυθμίσεων. |
Samer έγραψε: |
Aftermarket ελατηρια βαλβιδων εχουμε? Το εχει ψαξει κανεις? Εκτος απο τα upgraded της Peugeot τα αχρωμα ξερω γω τι ειναι. |
Άπορος έγραψε: | ||
http://www.supertechperformance.com/cat-ivalves?id=6 |
psilos133 έγραψε: |
Καλησπέρα, αποφάσισα να κάνω ρεκτιφιέ το αμάξι μου και είπα να αλλάξω και τα ελατήρια των βαλβίδων με τα τελευταία..Τα παρηγγειλα από την citroen μιας και ο κωδικός ειναι ιδιος απλά από την citroen θα έρθουν πιο γρήγορα. Δύο ερωτήσεις έχω:
1) Τα παλία τα ελατήρια εχουν αποσυρθεί??Δεν υπαρχει περιπτωση δλδ να μου φερουν τα παλιά... 2) Peugeot - Citroen το ιδιο πραγμα ειναι ετσι??Δεν υπάρχει περιπτωση να διαφερουν..?? |
Samer έγραψε: | ||
Γτ δεν παραγγελνεις απο supertech και να εχεις το κεφαλη σπυ ησυχο να τελειωνεις. |