PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Βια και εγκληματικοτητα.....

Ghost Dog - Τετ 11 Μάϊ 2011, 08:55:01
Θέμα δημοσίευσης: Βια και εγκληματικοτητα.....
Με αφορμη τη χθεσινη δολοφονια του 44χρονου, ειπα να ανοιξω το αυτο το τοπικ.....

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=121384
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=121339
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231107588
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=121411
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=121420

Αυριο, στις 17:00 εχει πορεια στο σημειο που τον δολοφονησαν.....
Οποιος αλλος θελει, ας ερθει....!
Cool

COOL ALEXIS - Τετ 11 Μάϊ 2011, 09:00:28
Θέμα δημοσίευσης:
Πραγματικά τραγικό.
SnakeMJK - Τετ 11 Μάϊ 2011, 09:06:36
Θέμα δημοσίευσης:
κ δυστυχώς είναι μόνο η αρχή Crying or Very sad
nikolas206gti - Τετ 11 Μάϊ 2011, 12:44:22
Θέμα δημοσίευσης:
Το να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε μέσα στην ίδια μας την χώρα, ποιος θα το περίμενε Confused

Και μετα μας λένε ρατσιστές. Όλοι αυτοί πρέπει να απελαθούν. Τέλος Wink
MEMsound - Τετ 11 Μάϊ 2011, 12:51:06
Θέμα δημοσίευσης:
ελληνες ή μη, τετοιοι ανθρωποι πρεπει να απομακρυνονται απο την κοινωνία...
το θεμα ειναι πως...(μεγαλη κουβεντα)
AlienHack - Τετ 11 Μάϊ 2011, 13:15:04
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ελληνες ή μη, τετοιοι ανθρωποι πρεπει να απομακρυνονται απο την κοινωνία...
το θεμα ειναι πως...(μεγαλη κουβεντα)

δεν ειναι μονο οι αλοδαποι (αν και στατιστικα αυτοι εχουν κανει τα γκετο εκει κατω) , ολοι αυτοι οι ανθρωποι πρεπει οντως να απομακρυνθουν απο εκει.

και για οσους ρωτανε μα πως?

απλα θελεις επιμονη και ΥΠΟΜΟΝΗ.
πιστευεται οτι με μια σκουπα της αστυνομιας καθε 20ημερο γινεται δουλεια?
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ρε σκουπες, 300 προσαγωγες καθε μερα, μια - δυο τρει πεντε! ε ακομα και τα πρεζακια που δεν καταλαβαινουν και πολλα στο τελος θα το στυνδιασουν στο μυαλο τους οτι αν παω ομονια να βαρεσω θα με μαζεψουν οι Μπατσοι.. ε θα πανε αλλου, σε κανα σπιτι κανα τεκε.. τουλαχιστον εκει θα ειναι μονοι τους χωρις να απειλουνε περαστικους πολιτες..

θα μου πειτε ειναι ανθρωπιστικη λυση αυτή? ουτε το να σφαζουνε τον μπαμπα σου η την γκομενα σου στην μεση του δρομου ειναι ανθρωπιστικο... Confused
COOL ALEXIS - Τετ 11 Μάϊ 2011, 13:55:23
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
Το να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε μέσα στην ίδια μας την χώρα, ποιος θα το περίμενε Confused

Να σου κάνω μια ερώτηση σε ΄σένα και σε όλους όσους κυνηγάνε τους μετανάστες.

Την τελευταία φορά που αγοράσατε ένα μπλουζάκι, αναρωτηθήκατε ποτέ την χώρα προέλευσης του; Το μεροκάματο που παίρνει αυτός που το έφτιαξε; Την εξαθλίωση που γνωρίζουν λαοί ολόκληροι για να εξυπηρετήσουν τον δυτικό τρόπο ζωής Question Λες και έρχονται στην Ελλάδα για τουρισμό Exclamation

Παγκοσμιοποίηση δεν θέλουμε Question

ΥΓ Λύση δεν είναι να κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί.
volvos - Τετ 11 Μάϊ 2011, 14:06:12
Θέμα δημοσίευσης:
αν απελαθουν ολοι οι μεταναστες θα καταρευσει η χωρα

αυτο θα συμβει σε οποιαδηποτε χωρα του κοσμου υπαρχουν μεταναστες που προσφερουν φτηνο εργατικο δυναμικο.

αλλο μεταναστης αλλο λαθρομεταναστης
nikolas206gti - Τετ 11 Μάϊ 2011, 14:06:36
Θέμα δημοσίευσης:
Το μπλουζάκι λέει μειντ ιν τσαινα διότι εκεί υπάρχουν πιο φτηνά εργατικά χέρια. Και εγώ σε ρωταω, μπορεί ο ελληνας να παει για μεροκαματο των 20 και 25 ευρω οταν το κοστος ζωης εχει τριπλασιασθει σε σχεση με αυτα που παιρνει ??

Και εγω σου λεω πως σαν λαος μπορει να ειμαστε τεμπεληδες και και και... Αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.

Εχουν ερθει ολοι οι πακιστανοι, αφγανοι, καθε καρυδιας καρυδι να δουλεψει τσαπα, για να ενα κομματι ψωμι.

Και κατσε να δεις ποσο λεφτα θα παιρνουν οι δημοσιοι υπαλληλοι σε λιγο καιρο με τα νεα μνημονια, δανει και οτιδηποτε αλλο που εμεις δεν γνωριζουμε Confused

Αλλα ας μην χαλαμε το τοπικ. Wink
nikolas206gti - Τετ 11 Μάϊ 2011, 14:08:56
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
αν απελαθουν ολοι οι μεταναστες θα καταρευσει η χωρα

αυτο θα συμβει σε οποιαδηποτε χωρα του κοσμου υπαρχουν μεταναστες που προσφερουν φτηνο εργατικο δυναμικο.

αλλο μεταναστης αλλο λαθρομεταναστης

Γιατι ρε Τακη ??? Να δουλεψει ο Ελληνας για 20 ευρω μεροκαματο αλλα η βενζινη να εχει 80-90 λεπτα, και οπως προειπα το κοστος ζωης να μειωθει παρα πολυ και ολοι οι μεταναστες-λαθρομεταναστες να γυρισουν απο εκει που ηρθαν Wink

Ετσι θα πουμε πως κατι κανουμε Wink
COOL ALEXIS - Τετ 11 Μάϊ 2011, 14:17:05
Θέμα δημοσίευσης:
Άρα εμείς θέλουμε να εκμεταλλευόμαστε ολόκληρες οικονομίες αλλά ταυτόχρονα ο καθένας να μένει στη χώρα του και να ζει στην εξαθλίωση που του επιβάλει ο κάθε Ευρωπαίος ή Αμερικάνος.

Αυτά δεν γίνονται. Το μεταναστευτικό πρόβλημα δεν λύνεται με ευχές και ανούσιες μεθόδους. Το μεταναστευτικό για να λυθεί χρειάζεται τομές και άλλα συστήματα εκτός του καπιταλιστικού. Όταν ξεσηκωθεί ο Κινέζος, ο Ινδός που δεν αντέχει άλλο στην φτώχεια μας πήρε και μας σήκωσε.

Του έχουμε λιώσει και μιλάμε και από πάνω. Ας είχαμε νόμους και να τους τηρούσαμε και θα σου έλεγα εγώ. Αλλά όταν βάζεις έναν μετανάστη να ζήσει στην Ελλάδα τι περιμένεις; Να γίνει το πρότυπο που δεν είναι οι Έλληνες
Question
stamatis_vts - Τετ 11 Μάϊ 2011, 14:29:04
Θέμα δημοσίευσης:
παντως η βαρβακειος και η 3η σεπτεμβριου, καθε βραδυ ειναι γεματη απο "πελατες"... Rolling eyes
alexandros 207 Rallye - Τετ 11 Μάϊ 2011, 14:36:58
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
nikolas206gti έγραψε:

Να σου κάνω μια ερώτηση σε ΄σένα και σε όλους όσους κυνηγάνε τους μετανάστες.

Την τελευταία φορά που αγοράσατε ένα μπλουζάκι, αναρωτηθήκατε ποτέ την χώρα προέλευσης του; Το μεροκάματο που παίρνει αυτός που το έφτιαξε; Την εξαθλίωση που γνωρίζουν λαοί ολόκληροι για να εξυπηρετήσουν τον δυτικό τρόπο ζωής Question Λες και έρχονται στην Ελλάδα για τουρισμό Exclamation

Παγκοσμιοποίηση δεν θέλουμε Question

ΥΓ Λύση δεν είναι να κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί.

αυτο τι σχεση εχει με το οτι δεν φτανει που ερχονται εδω
ζουνε καπως εως αρκετα καλυτερα απο τη χωρα τους
κανουνε και εγκληματα και ληστείες κλοπες κτλ?
αυτο ειναι το ευχαριστω?
αντι να μας ευγνωμονούν σαν χωρα που τους ανεχόμαστε και τους αντιμετοπιζουμε πολυ καλυτερα απο γειτονες μας και μη
μας σκοτωνουν και μας κλεβουν κιολας?

αν δεν τους αρεσει η ελλαδα να πανε απο εκει που ηρθαν
αλλα μια χαρα τους αρεσει γιατι βρισκουν και τα κανουν
saikoe_39 - Τετ 11 Μάϊ 2011, 14:48:19
Θέμα δημοσίευσης:
Σορρυ παίδες …εχει παει κανένας Πακιστάν Μπαγλαντεζ κλπ…????

Ξερεις τι είναι να πηγαίνεις με πλοίο με ελληνική σημαία …νόμιμος σε όλα. και να σε εχουν λες και εισαι κανένας εγκληματίας ?
Να ψάχνουν για σταυρούς εικόνες στις καμπινές …και μόλις τα βρίσκουν να τα πετανε κατω και να τα πατουν..
Να μην σου δινουν άδεια εξόδου ουτε για το γιατρο…
Ασε το πλιάτσικο.

Όταν με το καλό πατε… ελάτε να μου πειτε αν τους εκμεταλλευόμαστε εμεις….η αυτοί εκμεταλλεύονται την ανεκτικότητα μας και τα έχουν ρημάξει όλα..!
Στην πατρίδα τους που πάει η εκμετάλλευση σύννεφο γιατι δεν κάνουν κατι λοιπόν..??γιατι απλά η ριμάδα η θρησκεία τους και ο πολιτισμός τους,τους κρατα από τα παπαρια…

Αν θέλουν ελευθερία …δημοκρατία …δουλεία και δεν ξερω τι σκ**α να πανε να κανουν τους μαγκες και τους επαναστάτες στη χωρα τους.

Για μενα δεν θέλει σκέτη σκουπα…το στρατό ολόκληρο θέλει να μπει στο κέντρο και να γινει της πουτανας το κάγκελο..!
Pugobios - Τετ 11 Μάϊ 2011, 15:00:45
Θέμα δημοσίευσης:
+1000
206kwn - Τετ 11 Μάϊ 2011, 15:26:04
Θέμα δημοσίευσης:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Κρίμα.... Ντροπή της Ελλάδας και των Ελλήνων αυτά.... Πραγματικά κρίμα....

Καλά μας έχουν και μας γα**νε από παντού.... Καλά να πάθουμε γιατί τα θέλει ο κώλος μας....

Μακάρι να μπορούσα να έρθω στην πορεία για τον άμοιρο αυτόν άνθρωπο.....

Ούτε για φτύσιμο δεν είμαστε.....

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
kostas207rc - Τετ 11 Μάϊ 2011, 16:50:18
Θέμα δημοσίευσης:
Διαβάζω όλα αυτά που γράφετε...σε πολλά συμφωνω σε άλλα όχι
Το μόνο που θα πω είναι να τα σκέφτεσται όλα αυτά και την
ώρα που θα πάτε να ψηφίσετε...
nikos 206cc - Τετ 11 Μάϊ 2011, 17:28:59
Θέμα δημοσίευσης:
Aνοιξατε κουβεντα που και οι 2 πλευρες εχουν τα δικια τους και τα αδικα τους...
Ισχυει απο τη μια το ''ανθρωποι ειμαστε πανω απ'ολα και ολοι οι καλοι χωρανε''
ισχυει ομως και το γεγονος οτι η χωρα πια μπουκωσε και εκ των πραγματων δεν χωραει αλλους
Παρολαυτα καθε μερα απο τον Εβρο μπαινουν δεν ξερω και γω ποσοι λαθρομεταναστες οι οποιοι ανθρωποι ειναι βεβαια και αυτοι ταλαιπωρημενοι που ψαχνουν για μια καλυτερη ποιοτητα ζωης
Ενας συγκεκριμενος αριθμος μεταναστων κανουν καλο στην οικονομια μιας χωρας και δη της Ελλαδας που ο Ελληνας δεν ανεχεται να δουλεψει οικοδομη(η οποια πληρωνει και καλα λεφτα παρεπιπτοντως)
Εχει ξεφυγει το μετρο ομως και αυτο οδηγει σε δυστυχισμενους μεταναστες απο τη μια και ακομα πιο δυστυχισμενους γηγενεις που αντι να καταψηφισουν το συστημα τα βαζουν με τους μεταναστες και καθε 4 χρονια σηκωνουν γαλαζοπρασινες σημαιες Confused
Giannis307 - Τετ 11 Μάϊ 2011, 17:41:05
Θέμα δημοσίευσης:
Γενικη εκκαθαριση.....χωρις βια η και με βια...ουως οι αλλως οι πιο πολλοι ζωα ειναι και σαν ζωα του ς αξιζει να τους συμπεριφερεσαι...και μην αρχισετε τι ειναι αυτα που λεω μιας κια εχω δει και βιωσει αρκετα.....
bagosgt - Τετ 11 Μάϊ 2011, 17:49:32
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε κωστα,ολοι ιδιοι ειναι ειναι,γιατι δε κανουν κουμαντο αυτοι μου ψηφιζουμε,αλλα τα "μεγαλα κεφαλια" της ευρωπης κ της αμερικα.ειναι πολλα κ μεγαλα τα συμφεροντα,πραγμα που κανενας μας δε μπορει να αντιληφθει.
το θεμα μας ειναι αυτο που ποσταραν,το οτι δλδ σκοτωθηκε ενας οικογενειαρχης,που ειχε να προσφερει πολλα στην κοινωνια,απο καποιους,που το μονο που θα τους κανουν,θα ειναι να τους απελασουν(κ ολα αυτα γιατι ειναι παρανομα στην ελλαδα).
χωρις να την εχω ζησει,κ απολα αυτα που εχω ακουσει,αυτος ειναι ο μονος λογος που ωρες ωρες λεω,α ρε χουντα που μας χρειαζεται.να βγει εξω ο στρατος,κ να μαζεψει ολα τα καθικια που εχουν μαζευτει για τζαμπα φαι στην ελλαδα.να ξερουμε ποιος κυκλοφορει στο δρομο κ να μη φοβομαστε τους αλλοδαπους,η να φοβομαστε να κυκλοφορησουν τα παιδια μας εξω,μονα τους.
Sinanai - Τετ 11 Μάϊ 2011, 17:51:37
Θέμα δημοσίευσης:
Κάποιος να κλειδώσει το τόπικ. Πολλές παπ***ές γράφονται.
bagosgt - Τετ 11 Μάϊ 2011, 17:53:34
Θέμα δημοσίευσης:
κ σβηστε κ κανενα δικο μου γιατι ανεβηκε 3 φορες απο την ταραχη μου,μιας κ ετοιμαζομαι κ εγω να γινω πατερας Rolling eyes
kostas207rc - Τετ 11 Μάϊ 2011, 19:10:34
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Κάποιος να κλειδώσει το τόπικ. Πολλές παπ***ές γράφονται.

Ti απόλα θεωρείς παπ***ά Κωστή?
Sinanai - Τετ 11 Μάϊ 2011, 19:13:30
Θέμα δημοσίευσης:
Τα περί χουντών.

Νομίζω ότι είναι τραγικό ακόμα και να το σκέφτεται κανείς.
kostas207rc - Τετ 11 Μάϊ 2011, 19:18:21
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Τα περί χουντών.

Νομίζω ότι είναι τραγικό ακόμα και να το σκέφτεται κανείς.

Γτ αυτό που υπάρχει τώρα δεν είναι ένα είδος χούντας δηλαδή???
Sinanai - Τετ 11 Μάϊ 2011, 19:20:09
Θέμα δημοσίευσης:
Κανονικά και με το νόμο.

Αυτό τι σχέση έχει όμως;
kostas207rc - Τετ 11 Μάϊ 2011, 19:21:50
Θέμα δημοσίευσης:
Να μην μας ακούνται τραγικά τα περί χούντας όταν ηδη
ζούμε πάλι κάτι ανάλογο σε άλλη εποχή βέβαια
Sinanai - Τετ 11 Μάϊ 2011, 19:29:37
Θέμα δημοσίευσης:
Το να κατακρίνεις πολιτικές επιλογές που έχουν προκύψει - δυστυχώς - από δημοκρατικές διαδικασίες, δε δικαιολογεί με τίποτε στο μυαλό μου την αναπόληση περιόδων που κάθε έννοια δημοκρατίας και ελευθερίας ήταν εξ ορισμού πεθαμένες.
volvos - Τετ 11 Μάϊ 2011, 19:32:57
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη κωστακη δεν την εχεις και δεν την εχω ζησει τη χουντα να ευχεσαι να μη χρειαστει ποτε να ζησεις τετοιο πραμα...δυστυχως η μνημη του ελληνα ειναι πολυ αδυνατη Evil

αυτοι που μας κυβερνανε εκλεχτηκαν εδω και 25χρονια με σταθερα ποσοστα γυρω στο 85%+ σερι...και οι δυο μαζι

αρα ΟΙ 85 ΣΤΟΥΣ 100 ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ...
ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 85+ ΜΑΛΑΚΕΣ.......

αρα δε μας φταιει κανενας...εμεις φταιμε εμεις και οι οικογενειες μας τους ψηφιζουν και εμεις συντηρουμε αυτες τις καταστασεις...

για πες μου νικο τις ελιες στο πυργο εσυ κοιτας αν εχει ενσημα και διαβατηριο αυτος που θα στις μαζεψει (οχι ειδικα εσυ αλλα καταλαβαινεις τι εννοω)

εσυ λακη σακη μακη οταν φωναζεις το πακιστανι να σου βαψει το σπιτι ζητας ενσημα και διαβατηρια?

εσυ κιτσο που τουςβαζεις να σου φορτωνουν το φορτηγο με 20ευρω τη μερα δε κανεις παρτυ που δεν εχουν χαρτια και δε τολμανε να ζητησουν παραπανω λεφτα????

και τωρα που εχει σκασει η κριση και εχουν μεινει ολοι αυτοι χωρις δουλεια γινεται της πορνης στο κεντρο...
kostas207rc - Τετ 11 Μάϊ 2011, 19:36:23
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Το να κατακρίνεις πολιτικές επιλογές που έχουν προκύψει - δυστυχώς - από δημοκρατικές διαδικασίες, δε δικαιολογεί με τίποτε στο μυαλό μου την αναπόληση περιόδων που κάθε έννοια δημοκρατίας και ελευθερίας ήταν εξ ορισμού πεθαμένες.

Σαφώς κανείς δεν θέλει κάτι τέτοιο
αλλά δεν θέλει και κανέις να τον κοροιδεύουν κατάμουτρα γτ εκεί έχουμε φτάσει.Να μας λένε μαλ**ες και εμείς να χαζογελάμε όταν κάποιοι
για να μην πω όλοι οι πολιτικοί έχουν εξασφαλίσει και τα τρισέγγονα τους
όταν οι ίδιοι κόβουνε από τα 500ε και σε πάνε στα 400ε το οποίο
απλά δεν υπάρχει!!Όταν οι ίδιοι ενεργοποιούνε οργανισμούς
για να πάει να προσφέρει ο Έλληνας ότι μπορεί στην ενίσχυση της χώρας
σε περιόδο κρίσης και πόλλα αλλα που άμα αρχισω δεν θα τελειώσω ποτε το post αυτό....ε τότε ναι περνάνε από το μυαλό μας διάφορα όπως και η χούντα....!!
kostas207rc - Τετ 11 Μάϊ 2011, 19:41:15
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
επειδη κωστακη δεν την εχεις και δεν την εχω ζησει τη χουντα να ευχεσαι να μη χρειαστει ποτε να ζησεις τετοιο πραμα...δυστυχως η μνημη του ελληνα ειναι πολυ αδυνατη Evil

αυτοι που μας κυβερνανε εκλεχτηκαν εδω και 25χρονια με σταθερα ποσοστα γυρω στο 85%+ σερι...και οι δυο μαζι

αρα ΟΙ 85 ΣΤΟΥΣ 100 ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ...

αρα δε μας φταιει κανενας...εμεις φταιμε εμεις και οι οικογενειες μας τους ψηφιζουν και εμεις συντηρουμε αυτες τις καταστασεις...

για πες μου νικο τις ελιες στο πυργο εσυ κοιτας αν εχει ενσημα και διαβατηριο αυτος που θα στις μαζεψει (οχι ειδικα εσυ αλλα καταλαβαινεις τι εννοω)

εσυ λακη σακη μακη οταν φωναζεις το πακιστανι να σου βαψει το σπιτι ζητας ενσημα και διαβατηρια?

εσυ κιτσο που τουςβαζεις να σου φορτωνουν το φορτηγο με 20ευρω τη μερα δε κανεις παρτυ που δεν εχουν χαρτια και δε τολμανε να ζητησουν παραπανω λεφτα????

και τωρα που εχει σκασει η κριση και εχουν μεινει ολοι αυτοι χωρις δουλεια γινεται της πορνης στο κεντρο...

Σίγουρα δεν το έχω ζήσει
αλλά θεωρώ από αυτά που έχω διαβάσει-ψάξει έχω καταλήξει ότι το σύχρονο ρουσφέτι υπάρχει πολλά χρόνια πριν...πολλά όμως...βλέπε πόλεμους με άλλες χώρες μετά συνθήκες μοιρασιές και λοιπά άλλα
που από τότε υπάρχει αυτό στο dna του Έλληνα και όχι τα τελευταία 25 χρόνια...
alexandros 207 Rallye - Τετ 11 Μάϊ 2011, 20:00:35
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

ευκαιρια ειναι να παψετε να τους ψηφιζεται....
αλλα οπως ειπε και ο Κωστας αυτα δεν τα θυμαστε στις εκλογες
μπαινουν αλλες προτεραιότητες τοτε
αλλα μαλ**ας δεν ειναι αυτος που κανει την μαλ***α χωρις να ξερει τις συνεπειες
μαλ**ας ειναι αυτος που ξερει και παρολαυτα την κανει την μαλ***α παλι
τοτε ειναι αρχημαλακας με διπλωμα
Sinanai - Τετ 11 Μάϊ 2011, 20:05:48
Θέμα δημοσίευσης:
Προσωπικά δεν τους ψηφίζω. Πρόσεξε, δε λέω δεν ψηφίζω, λέω δεν τους ψηφίζω. Wink

Edit: 1000 συγγνώμη, από πλευράς μου, που ξεφύγαμε από το θέμα, όμως, του topic.
kostas207rc - Τετ 11 Μάϊ 2011, 20:25:37
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Προσωπικά δεν τους ψηφίζω. Πρόσεξε, δε λέω δεν ψηφίζω, λέω δεν τους ψηφίζω. Wink

Edit: 1000 συγγνώμη, από πλευράς μου, που ξεφύγαμε από το θέμα, όμως, του topic.

Aν κάποιος προβέψει-υλοποιήσει ένα νομοσχέδιο
που να προβλέπει ηλεκτρική καρέκλα και στην Ελλάδα
θα είμαι ο πρώτος που θα τον ψηφίσει!!!
sod - Τετ 11 Μάϊ 2011, 20:28:41
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
SnakeMJK - Τετ 11 Μάϊ 2011, 20:32:41
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παλικάρια... είναι απλό.

άλλοι οι μετανάστες, άλλοι οι λαθρομετανάστες. έχει τεράστια διαφορά.
άλλο η φυσιολογική αστυνόμευση, κ άλλο η εισπρακτική μπατσογουρουνίαση που έχουμε τώρα.
κ στην τελική δεν χρειαζόμαστε πολλά, ούτε χούντες, ούτε τίποτα. να τηρούνται οι γαμωνόμοι κατά γράμμα.
alexandros 207 Rallye - Τετ 11 Μάϊ 2011, 20:38:15
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
ρε παλικάρια... είναι απλό.

άλλοι οι μετανάστες, άλλοι οι λαθρομετανάστες. έχει τεράστια διαφορά.
άλλο η φυσιολογική αστυνόμευση, κ άλλο η εισπρακτική μπατσογουρουνίαση που έχουμε τώρα.
κ στην τελική δεν χρειαζόμαστε πολλά, ούτε χούντες, ούτε τίποτα. να τηρούνται οι γαμωνόμοι κατά γράμμα.

γιατι οι λαθρομετανάστες ειναι οι κακοι και οι νομιμοι ειναι οι καλοι?
SnakeMJK - Τετ 11 Μάϊ 2011, 21:14:28
Θέμα δημοσίευσης:
alexandros 207 Rallye έγραψε:

γιατί οι νόμιμοι πληρώνουν ΙΚΑ (συνήθως)
πληρώνουν φόρους (συνήθως..)
κ γενικά κάνουν οτιδήποτε κάνει ένας φυσιολογικός συμπολίτης μας. το ότι είναι από άλλη χώρα δεν σημαίνει ότι είναι κ εγκληματίες.
alexandros 207 Rallye - Τετ 11 Μάϊ 2011, 21:23:37
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
alexandros 207 Rallye έγραψε:

γιατί οι νόμιμοι πληρώνουν ΙΚΑ (συνήθως)
πληρώνουν φόρους (συνήθως..)
κ γενικά κάνουν οτιδήποτε κάνει ένας φυσιολογικός συμπολίτης μας. το ότι είναι από άλλη χώρα δεν σημαίνει ότι είναι κ εγκληματίες.

δεν πληρωνουν ΙΚΑ,τους πληρωνουν ΙΚΑ (συνηθως)

αντιστροφα επειδη ειναι νομιμοι δεν σημαινει οτι δεν δεν ειναι και εγκληματιες και οι λαθρομεταναστες ειναι
Πάνος - Τετ 11 Μάϊ 2011, 21:54:43
Θέμα δημοσίευσης:
Κριμα πραγματικα.
Τραγικο συμβαν στο κεντρο της πρωτευουσας της χωρας.
Πραγματικα προσπαθω να μπω στη θεση των δικων του ανθρωπων και της οικογενειας του αλλα δεν νομιζω οτι τα καταφερνω.
Πως θα νιωθει αυτη η μανα τωρα;
Driver ///M - Τετ 11 Μάϊ 2011, 22:31:49
Θέμα δημοσίευσης:
Πραγματικά τραγικό γεγονός.
Όταν όμως η αστυνομία από φρουρός του πολίτη έχει μετατραπεί σε φρουρός των διεφθαρμένων (πολιτικών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων κλπ) και το κράτος υποβαθμίζει ολοένα και περισσότερο τις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών (νομίμων και μη), τότε δυστυχώς τέτοια κρούσματα βίας είναι λογικό να ξεσπούν.

Πόσο μάλλον όταν το ίδιο το κράτος το συμφέρουν τέτοια φαινόμενα αφού καλλιεργείται κλίμα φόβου αλλά και μίσους, ενώ ο κόσμος αποπροσανατολίζεται από τα σοβαρότερα προβλήματα (χωρίς να μειώνω τη σημασία της εγλκηματικότητας και της παράνομης μετανάστευσης) της οικονομικής ανέχειας και εκμετάλλευσης που υφιστάμεθα καθημερινά από τους κυβερνήτες της χώρας (Έλληνες και ξένους).

Αν το κράτος είχε θέληση, θα μπορούσε να λύσει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα της λαθρομετανάστευσης αλλά και της βίας.
Το ότι δεν το κάνει σημαίνει είτε ότι είναι ανίκανο, είτε ότι δεν θέλει.
Στην περίπτωση της χώρας μας βέβαια συμβαίνουν και τα δύο, αλλά μάλλον με έμφαση στο δεύτερο...
king207cc - Τετ 11 Μάϊ 2011, 22:51:43
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
Sinanai έγραψε:

Aν κάποιος προβέψει-υλοποιήσει ένα νομοσχέδιο
που να προβλέπει ηλεκτρική καρέκλα και στην Ελλάδα
θα είμαι ο πρώτος που θα τον ψηφίσει!!!

οχι ρε Κώστα! και ξέρεις γιατί? γιατι εκει θα πηγαίνουν οι αθώοι, οι αυτοι που δεν θα χουν τις πλατες για να το αποφύγουν, γι αυτούς απλά θα παραγράφονται οι υποθέσεις όπως γίνεται τώρα.
sotos 106xs - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 09:14:31
Θέμα δημοσίευσης:
Η χωρίς όρια διαφθορά και ανικανότητα αυτού τού κράτους έχουν φέρει τα αποτελέσματα που βλέπουμε σήμερα και φυσικά θα συνεχίσουν να υπάρχουν όσο εμείς θα επιμένουμε σε αυτήν την νοοτροπία με το να τούς υποστηρίζουμε.
Η όλη ευθύνη είναι δική μας και αν ΕΜΕΙΣ δεν προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα μην περιμένουμε να το κάνει κάποιος άλλος για εμάς πόσο μάλλον να αλλάξουν όλα απο μόνα τους....
Ghost Dog - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 09:38:06
Θέμα δημοσίευσης:
H ΠΟΡΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 16:00....................!
SnakeMJK - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 09:59:33
Θέμα δημοσίευσης:
απ ότι διαβάζω έχει ήδη κλείσει η 3ης σεπτεμβρίου κ θα παραμείνει κλειστή απ τους κατοίκους της περιοχής μέχρι το βράδυ. δυστυχώς σήμερα δεν μπορώ να έρθω, κ παρόλο ότι έχω να κατέβω σε πορεία από εποχές "κάτσε καλά γεράσιμε" σήμερα θα ήθελα να παραβρεθώ.
MEMsound - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 10:05:20
Θέμα δημοσίευσης:
οσοι μπορειτε απ τις δουλειες σας να πάτε.

ειναι απαραδεκτο να μην μπορεις να κυκλοφορήσεις γυρω απ το σπιτι σου απ το φοβο.

και δεν μιλάμε για περιστασιακο συμβαν που εν πάση περιπτωση παντου συμβαίνουν "μια στο τοσο" (ληστείες /δολοφονίες κλπ) αλλα για κάτι που στο κεντρο εχει γινει "συστημα" Twisted evil
volvos - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 11:06:18
Θέμα δημοσίευσης:
3η σεπτεμβριου ειναι κλειστη

εγω εχω παρκαρει στο διπλα στενο απο το σημειο με μια σημαια του κουρδισταν απλωμενη στο καθισμα του συνοδηγου

για να δουμε
AlienHack - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 11:51:32
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
3η σεπτεμβριου ειναι κλειστη

εγω εχω παρκαρει στο διπλα στενο απο το σημειο με μια σημαια του κουρδισταν απλωμενη στο καθισμα του συνοδηγου

για να δουμε

εχεις ασφαλιση για τρομοκρατικη ενεργεια?
Το καπό το εχεις κλειδώσει καλα μην σου ξυλώσουν καμια εισαγωγή και κλεμε μετα? Smile

Σοβαρα τωρα.. Γιατα κομματα που ειπώθηκε πριν και το οτι πιανουν εδω και χρονια ποσοστα 80%+ οκ δεκτό η παλια γενια ειναι μαλ**ες και πολοι απο μας που ακολουθησαν τους γονεις τους στο τι ψηφηζουν χωρις να σκεφτουν-κρινουν-αποφασισουν οι ιδιοι και αυτοι ειναι προβατα...

ΑΛΛΑ το πλιάτσικο ψήφων που γινεται στα πανεπιστήμια το εχει σκεφτει κανενας? Τα κομματα που εχουν καταφερει να κανουν τα (κατα τ'αλλα ελευθερα σε ιδεες και φρονηματα) πανεπιστήμια φωλιές εκκόλαψης ψηφοφόρων των 2 μεγαλων παραταξεων? τα κρινει κανενας?
Επιτρεπετε να υπαρχουν "φοιτητές" 34 χρονων ξεχασμενοι ή μαλλον αφημενοι επιτιδες απο τα κομματα μεσα στις σχολες για να κανουν τους φοιτητοπατερες και να κουνανε τα νηματα, να στελνουν ομορφες κοπελες και αγορακια στους πρωτοετης να τους ταζουν λαγους με πετραχυλεια για να ψυφήσουν στις πανεπιστημιακές ΑΛΛΑ και τις κανονικες εκλογες ενα απο τα 2 μεγαλα κόμματα...

Εξω η κομματοποιηση απο τα πανεπιστήμια, μπας και αφησουν τα καημένα τα 18χρονα που πανε στα πανεπηστιμια να σκεφτουν καθαρα και ορημα και οχι να τους κανουν πληση εγκεφαλοι για να γινουν καλοι και προθημοι αποδοι-ψηφοφοροι! Evil
Ghost Dog - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 12:18:09
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλες οι π@π@ρολογιες απο το πληκτολογιο, αλλα ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ???????
Evil Evil Evil Evil
nikolas206gti - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 12:30:02
Θέμα δημοσίευσης:
Σιγα μην εχει παει με τον πρωην kitcaro Laughing Με κανα polo θα ειναι Laughing Laughing
Ghost Dog - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 13:00:40
Θέμα δημοσίευσης:
Mε το που τελειωσω απο δουλεια θα κατεβω και θα στο σπασω εγω....
Αααα θα παρω και την εισαγωγη για να μην πεσει στα χερια του Αλιεν-μπουγατσα! Laughing Laughing
Και το μπλοκε με το 13/59 στην Κλοντιαααα! Cool
206kwn - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 13:20:15
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.youtube.com/watch?v=bQWcwnP9Pnc&feature=player_embedded
xaxaaxaxaxxaxaxaax
Steve - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 13:29:36
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά να πάθει ο μάγκας Wink
Sinanai - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 13:30:29
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν την παλεύετε κάστανο.
AlienHack - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 13:30:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Mε το που τελειωσω απο δουλεια θα κατεβω και θα στο σπασω εγω....
Αααα θα παρω και την εισαγωγη για να μην πεσει στα χερια του Αλιεν-μπουγατσα! Laughing Laughing
Και το μπλοκε με το 13/59 στην Κλοντιαααα! Cool

παρτην εισαγωγη και ανεβασε την θεσσαλονικη αυριο.. 300 ζεστα στο χερι θα παρεις!! Laughing
MEMsound - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 13:36:57
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
xaxaaxaxaxxaxaxaax

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4630545

δεν ξέρω αν αυτοι οι 2 ηταν μεσα σε αυτους:

Παράθεση:
Τα επεισόδια

Τα επεισόδια ξεκίνησαν γύρω στις 13.50 χθες στο Σύνταγμα ενώ ήταν σε εξέλιξη η πορεία.

Ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε πετώντας πλαστικά μπουκάλια νερού και άλλα αντικείμενα σε διμοιρίες των ΜΑΤ τη στιγμή που οι διαδηλωτές περνούσαν μπροστά από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.

αν ηταν και εκτος απο "φοιτητες χωρις την κουκουλα"... ειναι και "ρυπτες πλαστικων μπουκαλιών με κουκουλα" ε καπου το πραγμα ειναι "πιο μπερδεμενο".

δεν "επικρωτω" τον "ξυλοδαρμό", αλλα ωρες-ωρες φτανουμε και στο "αλλο ακρο"...οπου τελικα δεν μπορει να γινει μια διαδηλωση ειρινικη. Confused Confused Confused Confused
king207cc - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 13:44:27
Θέμα δημοσίευσης:
πως να γινει ειρινική διαδήλωση όταν πάνε οι φλούφλιδες (ΜΑΤ) ντυμένοι ΄σαν αστακοί , περιβολη άκρως πολεμική συν την διαθεση που είναι και αυτη πολεμική και πάνε και μπλοκάρουν τις διαδηλώσεις να μην προχωρουν εεε τι περιμένεις να αρχισουν τις αγάπες?? Laughing
Rolling eyes

υ.γ.: με τόσα προστατευτικα και η γιαγια μου το παίζει μάγκας!
king207cc - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 13:50:05
Θέμα δημοσίευσης:
τα τρία γουρουνάκια σε διαθεσιμότητα τι κρίμα Crying or Very sad Laughing Laughing

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/31_12.html#more
MEMsound - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 13:50:32
Θέμα δημοσίευσης:
τι να σου πω
δεν εχω σπουδασει διαχειριση κρισεων, ουτε και εχω παρευβρεθει σε τετοιες διαδηλωσεις τελευταια
οποτε δεν ξέρω ουτε γιατι οι μεν φραζουν μια πορεία
ουτε γιατι οι αλλοι σωνει καλα πρεπει να σπασουν το μπλοκο για να διαδηλώσουν
206kwn - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 14:21:27
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι για γέλια το όλο θέμα γιατί είμαστε των άκρων ρε γμτ Confused

Άν ο άλλος πέταγε μπουκάλια, άν έσπαγε ότι αυτοκίνιτο βρήκε μπροστά του κλπ κλπ κλπ τότε... Όπως έστρωσε κοιμήθηκε και ας υποστεί τις συνέπειες...

Και από την άλλη είναι και η μεριά της αστυνομίας που, όπου βρουν κοπανάνε όπως μπορούν...

Βέβαια άν γινόταν κάποια ειρηνική διαδήλωση χωρίς ζημιές και παράπλευρες απώλειες τότε η αστυνομία δεν θα χρησιμοποιούσε αυτόν τον εξοπλισμό και δεν θα έπεφτε ξύλο...

P.s. : Γαμάτο σχόλιο 2 φοιτητές ετών 29 και 31 Razz
Steve - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 14:46:09
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
Άν ο άλλος πέταγε μπουκάλια, άν έσπαγε ότι αυτοκίνιτο βρήκε μπροστά του κλπ κλπ κλπ τότε... Όπως έστρωσε κοιμήθηκε και ας υποστεί τις συνέπειες...
Α γεια σου Cool
AlienHack - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 15:16:50
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:

Α γεια σου... αυτο τα λεει ολα για την Ελλαδαρα μας.. Shocked Confused Cool
SAKIS-LEMANS - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 15:25:42
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
206kwn έγραψε:

Α γεια σου... αυτο τα λεει ολα για την Ελλαδαρα μας.. Shocked Confused Cool

Αιωνόβιοι φοιτητές.... εκτός αν είναι τίποτα γιατροί.
Driver ///M - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 15:28:06
Θέμα δημοσίευσης:
Οι περισσότεροι που δικαιολογείτε τις ενέργειες μπάτσων (γιατί είναι προσβολή κάτι τέτοιοι να λέγονται αστυνομικοί) σαν αυτών του βίντεο έναντι διαδηλωτών που κατά κανόνα είναι άοπλοι και χωρίς κουκούλες (αφού οι περισσότεροι μπαχαλάκηδες ή βαλτοί ασφαλίτες είναι, ή ξέρουν να ξεφύγουν και δεν τους πιάνει κανείς, ο απλός κόσμος το τρώει το ξύλο), είτε δεν έχετε περάσει από διαδήλωση ούτε σαν περαστικοί και δεν έχετε ιδέα τις τακτικές των ματατζήδων, είτε είστε ματατζήδες, είτε είστε το ίδιο άμυαλοι με αυτούς.

Άλλο ενδεχόμενο ΔΕΝ υπάρχει.

Όσο για τη μαγκιά, ναι είσαι πολύ μάγκας να είσαι αρματωμένος λες και θα πολεμήσεις στο Βιετνάμ και να βαράς μαζί με άλλους 5 έναν πεσμένο κάτω διαδηλωτή.
Τέτοια μαγκιά μόνο οι ματατζήδες και οι κάφροι των γηπέδων την έχουν.
MEMsound - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 16:18:46
Θέμα δημοσίευσης:
οπως ξαναειπα, δεν ειμαι υπερ του οποιουδηποτε ξυλοδαρμου.
το ερωτημα ειναι τι εκανε πριν αυτος που μετα τον βαρανε?
τιποτα? οκ τοτε ο οποιος μπάτσος ή αντυνομικος πειτε τον οπως θελετε κακώς εκανε και τον βαραει και θα πρεπει να τιμωρηθει.
αν ομως πριν πεταγε μολοτωφ, ε τοτε σορρυ αλλα υπαρχει προβλημα.

οταν αυτοι που οργανωνουν τετοιες πορείες κλπ κλπ αποφασίσουν να απομακρυνοπυν απο μεσα τα "κακοποια" στοιχεία, και οταν οι πορείες με το που πάει κάτι στραβα "το απομονώνουν" ή διαλύουν την πορεία "γιατι απο πορεία, εγινε μικρη τρομοκρατικη πραξη", τοτε πιστευω οτι θα ξαναποκτησουν οι πορείες την θεση που τους αξιζει.

ξαναλέω
διαδηλωση μπορει να γινει και χωρις βία
μπορει να γινει καθυστική.
μπορει απλα ο κοσμος να μαζευτεί και κατσει κάτω
να κλεισει η πλατεία Συνταγματος
να κλεισει και η πανεπιστημίου και η σταδιου και ολα
και οταν σκασουν κουκολοφοροι, οι διαδηλωτές
ή απλα να μην σηκωθουν απο κάτω και να αφησουν την αστυνομία να τους διώξει.
ή αν εχουν τα @@ να "υποστηριξουν την ειρινικη διαδηλωση" να τους πλακώσουν οι ιδιοι και να τους κυνηγησουν μαζι με τους μπάτσους.

οπως και να χει πάντως οταν εσυ σαν ηρεμος και ειρηνικός διαδηλωτής πάς και μπλέκεις μεταξυ αλλων "θερμόαιμων", κουκουλοφόρων ή μη, τοτε κινδυνευεις ειτε το καταλαβαίνεις, ειτε οχι.

οσο για τα ΜΑΤ εννοειται οτι θα πάνε φουλ εξοπλισμενοι σαν αστακοι, διοτι ναι μεν οι απλοίο διαδηλωτές "δεν μπορουν τιποτα να τους κάνουν" (με εξαίρεση κατι κομματια τσιμεντα που τους πεταγαν καποια φορα), αλλα οταν σου εκτοξευουν μολοτωφ ε δεν θα πάς και με κοντομανικο.

99% αν τα οπλα ηταν διαδεδομενα στην Ελλαδα οπως πχ στην Αμερική... (που εκει σκοτωνονται παιδια μεταξυ τους στα σχολεία)... σε τετοιες διαδηλώσεις θα ειχαμε ηδη νεκρους... (κακομελετατε κι ερχονται κι αυτα... την βλέπω την δουλεια...)
king207cc - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 17:14:51
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:

αν η γιαγια μου ειχε κεραιές φίλε μου που χέρεσαι Exclamation θα ήταν τρόλλευ οκ? αποδειξε πρώτα κάτι και μετα βάλε τα χαχαχαα σου!
επίσης ένα αλλο ρητό λέει η δράση φέρνει αντίδραση... Wink
δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλα η συνέπεια... που γραφεις είναι να συλληφθεί και να έρθει αντιμέτωπος με το νόμο και όχι με τις μπότες και τα κλοπς των άξεστων ματατζίδων.
SAKIS-LEMANS - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 17:34:04
Θέμα δημοσίευσης:
πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσουμε πως θέλουμε την αστυνομία....
kostas207rc - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 17:34:39
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
206kwn έγραψε:

αν η γιαγια μου ειχε κεραιές φίλε μου που χέρεσαι Exclamation θα ήταν τρόλλευ οκ? αποδειξε πρώτα κάτι και μετα βάλε τα χαχαχαα σου!
δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλα η συνέπεια... που γραφεις είναι να συλληφθεί και να έρθει αντιμέτωπος με το νόμο και όχι με τις μπότες και τα κλοπς των άξεστων ματατζίδων.

Baγγέλη για να τον τσιμπήσανε επιτόπου όλοι μαζί και εκει μπροστά προφανώς
κάτι θα έκανε και μια απλή πέτρα να πέταξε για μένα καλά να πάθει
king207cc - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 17:40:31
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

η ξύλο ή αδιαφορία?? δλδ να υπηρετούν τον πολίτη δεν γίνεται όπως είναι ο σκοπός τους?
αστυ - νόμος αυτές οι δύο λέξεις δεν λένε τιποτα?
king207cc - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 17:45:04
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
king207cc έγραψε:
206kwn έγραψε:

όχι ρε Κωστακη δεν ήταν αυτό, απλά ήταν σε μπλοκ αντιεξουσιαστών, απλά τα πράγματα επειδή δεν μπορούν να τους κάνουν τίποτα στα εξάρχεια τους απομονόνουν όπου αλλού τους βρούν και τους ξυλοφορτόνουν, αφου ειναι γνωστή η κόντρα ματ αναρχικών, ματατζης έχει πει οτι μεχρι και ραντεβού έχουν δώσει για να πέξουν ξύλο παλιότερα!
παιδεία μηδεν!
reselie-206 - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 17:59:03
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτός που σπάει/καίει το αμάξι/σπιτι μαγαζί μου/σου/του όπως επίσης και αυτός που τον υποστηρίζει είναι άξιος της μοίρας του κατ'εμού.
Να κάψουν τη Βουλή και ότι άλλο κρατικό/υπουργικό κτλπ θέλουν όχι την περιουσία του κοσμάκη που με τόσο κόπο απέκτησε
Λάθος των Ματ να σπάνε ειρηνικές διαδηλώσεις κτλπ αλλα όλα και όλα παίδες...

επίσης οι "αγαπητοί" Ματάδες καλό θα ήταν να κατεβούν και λιγάκι κέντρο να επιβλέψουν λίγο τη κατάσταση και να αφήσουν τους αναρχικούς....
makis106 - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 18:01:54
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν καταλαβαίνω ποια περιμένετε να είναι η αντίδραση του ματατζή, όταν κάθε φορά που βγαίνει έξω οπλισμένος σαν αστακός, είναι έτοιμος για πόλεμο, γιατί πάει στον πόλεμο, να αντιμετωπίσει το κάθε κατακάθι που πάει να σπάσει, να κάψει, να σκοτώσει (δεν μιλάω γι' αυτόν που πάει να διαδηλώσει), και φυσικά δεν επικροτώ τον ξυλοδαρμό ενός ατόμου απο πέντε ματατζίδες, αλλα μέσα στην όλη ένταση της στιγμής, θα την πληρώσει κ κάποιος που βρέθηκε εκεί τυχαία(?)! Βέβαια θα απαιτήσεις ψυχραιμία, απο ένα άτομο που είναι επαγγελματίας και σωστά εκπαιδευμένος(?), αλλα εκείνη τη στιγμή καλώς ή κακώς μετατρέπεται κ αυτός σε άγριο προκειμένου να προστατέψει και τη ζωή του την οποία θα ρισκάρει για αξιοσέβαστο αντίτιμο φυσικά!
SAKIS-LEMANS - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 18:05:34
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

η ξύλο ή αδιαφορία?? δλδ να υπηρετούν τον πολίτη δεν γίνεται όπως είναι ο σκοπός τους?
αστυ - νόμος αυτές οι δύο λέξεις δεν λένε τιποτα?

σαφώς θα πρέπει να υπηρετούν τον πολίτη, για αυτό πληρώνοντε. Αλλα -να το πω ωμά- εκεί που πρέπει να πέσει ξύλο να πέσει. Εάν χρειάζεται βία για να επαναφέρουν στην τάξη κάποια άτομα για αποφευγθούν άλλα παρατράγουδα, τότε ας γίνει. Ας έχουν και εισαγγελείς και ότι χρειάζεται για αυτό. Σε πολλές πειρπτώσεις τα έχουμε μαμήσει όλα και δεν έχουμε αφήσει τίποτε όρθιο. Τα κανάλια πολλές φορές έχουν καταδικάσει την αστυνομία και έχουν καλιεργήσει διάφορα κλίματα ενάντια σε αυτήν. Η αστυνομία πρέπει να σέβεται τον πολίτη αλλα απο την άλλη ο κάθε παράνομος θα πρέπει να χέζεται κυριολεκτικά μπροστά της. Η αστυνομία πρέπει να υποστηριχτεί. Πρέπει λοιπόν εμείς οι νόμιμοι πολίτες να την σεβόμαστε. Σήμερα άκουγα για το κέντρο της αθήνας... εμείς λέει τους πιάνουμε αλλα κρατητήρια δεν υπάρχουν... Πρέπει αυτό το κράτος να στρώσει... Τώρα θα στρώσει? τώρα που χρωστάμε? πάνε αυτά.. Άρε τομάρια πολιτικάντιδες....30 χρόνια την σκίσατε την χώρα. Άρε μαλ**α Έλληνα ψήφιζες το ρουσφέτι. Καλα να πάθουμε και τώρα!

για να μην παρεξηγηθώ δεν μιλάω με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό και τον τύπο που τον ξυλοφορτώναν 5 ματ
Pughell - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 18:05:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ποσοι απο εσας εχουν συγγενη,αδερφο,γονιο,κολλητο φιλο ή εστω και απλο γειτονα καποιον αστυνομικο; Rolling eyes
SAKIS-LEMANS - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 18:09:26
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Ποσοι απο εσας εχουν συγγενη,αδερφο,γονιο,κολλητο φιλο ή εστω και απλο γειτονα καποιον αστυνομικο; Rolling eyes

εσύ έχεις νόβα.....?
reselie-206 - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 18:18:39
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ έχω και ξάδερφο και θείο και φίλο....μόνο αυτοί ξέρουν τι τραβάνε με τη κωλοφάρα που μας κυβερνεί...
Εν'πάσει περιπτώση έχουμε μπερδέψει τη διαδήλωση με τη "διαδήλωση" και γίναμε όλοι αντάρτες του κώλου να σπάμε ότι βρούμε μπροστά μας και μετά upload το βίντεο στο youtube μπας και πάρει κανα view...

Βρε ΟΥΣΤ λέω γώ....
Ghost Dog - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 18:29:59
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

εσύ έχεις νόβα.....?

Eχεις HD?? (Χα'ι' Ντεφινισιο) Laughing

Δεν ειχε πολυ κοσμο σημερα...... Crying or Very sad
Ειχε ομως πολυ ξυλο σε αμετρητους Πακιδες μεχρι τη Βαρβακειο.....
Sinanai - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 18:32:48
Θέμα δημοσίευσης:
Πάκιδες;
Ghost Dog - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 18:37:11
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Πάκιδες;

Πακιστανους κλπ κλπ κλπ.... Laughing
Sinanai - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 18:38:33
Θέμα δημοσίευσης:
Confused
Ghost Dog - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 18:44:54
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

παρτην εισαγωγη και ανεβασε την θεσσαλονικη αυριο.. 300 ζεστα στο χερι θα παρεις!! Laughing

Με τα μπεκ ή χωρις ειπαμε οτι την θελεις?!?!? Laughing Laughing
Driver ///M - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 18:47:46
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

Άλλος μπορεί να θέλει τους αστυνομικούς να σακατεύουν στο ξύλο.
Άλλος μπορεί να τους θέλει να περνάνε τα παιδιά και τους γέρους απ'τους δρόμους με ασφάλεια.
Ο καθένας μπορεί να θέλει οτιδήποτε, δεν είναι αυτό το θέμα.
Η αστυνομία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι προστάτης του πολίτη και το μόνο που προστατεύει και μάλιστα απροκάλυπτα είναι τους διεφθαρμένους, ενώ τους πολίτες κάνουν τα πάντα για να τους καταστείλουν, συχνά ανοίγοντας κεφάλια ανθρώπων που δεν έκαναν το παραμικρό.
kostas207rc έγραψε:
king207cc έγραψε:
206kwn έγραψε:

Αν πέταγε πέτρες, έχουν υποχρέωση να τον συλλάβουν και να τον παραπέμψουν στη δικαιοσύνη.
Όχι να τον βαράνε σαν μανιασμένοι τη στιγμή που είναι κάτω πεσμένος και ακίνδυνος.
Και η πλάκα είναι πως αφού τον δείρουν για τα καλά, ούτε τον συλλαμβάνουν, ούτε τίποτα.
Άρα, ο διαδηλωτής είτε ήταν αθώος και τον δείρανε γιατί είναι άξεστοι και τραμπούκοι της δεκάρας, είτε δεν ήταν αθώος (αν και ούτε κουκούλα φορούσε, ούτε κρατούσε τίποτα, άρα δεν φαίνεται κάτι τέτοιο) και αντί να τον συλλάβουν όπως θα όφειλαν, προτίμησαν να τον ξυλοφορτώσουν και μετά να τον αφήσουν να συνεχίσει τις παρανομίες.
Άρα, και ο πλέον τυφλός και χαζός καταλαβαίνει πως οι ΜΑΤατζήδες δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους.

Τέλος πάντων, το κλείνω εδώ γιατί όπως είπα και πριν, κάποιοι είναι τόσο αποχαυνωμένοι απ'τα κανάλια και τα φούμαρα που σερβίρουν, αλλά και τόσο άσχετοι με τις διαδηλώσεις και το ρόλο της αστυνομίας (η οποία φυσικά εντολές εκτελεί, αλλά πολλές φορές με περίσσιο ζήλο) που ποτέ δεν πρόκειται να καταλάβουν.
Εύχομαι να μην σας βαράνε κι εσάς 4-5 ένστολα αγρίμια επειδή βγήκατε να φωνάξετε για το ψωμί που σας κόβουν, για να καταλάβετε ποιους υπερασπίζεστε.

Μέχρι τότε, δείτε καμια αστυνομική αμερικανιά να χαίρεστε.
Ghost Dog - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 18:50:16
Θέμα δημοσίευσης:
+φωνω με τον συνονοματο (Driver ///M)! Wink
AlienHack - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 18:53:14
Θέμα δημοσίευσης:
δηλαδη οταν καποιος πεταξει πετρα πρεπει να του σπασουν το κεφαλι και να παει στο νοσοκομειο σε κομα να χαροπαλευει?

Η επιλογη να τον ριξουν κατω και να του περασουν χειροπέδες? ετσι απλα, με μια τρικλοποδια χερια πισω και χειροπεδες.. μετα που να σου παει?

στο βιντεο τον ριχνουν κατω (ολα οκ ως εκει) και μετα τον βαρανε με την ασπιδα στο κεφαλι, κλοτσιες οπου βρουνε, κλομπ στο κεφαλι και ερχεται ο νταβας στο τελος απο τα δεξια με φορα και προσπαθει να κλοτσισει οπου βρει!! το βιντεο το ειδατε ή στον αερα μιλατε?

giannis27 - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 19:23:26
Θέμα δημοσίευσης:
απόλυση κατευθείαν κ στους τρεις ,να πάνε σπιτάκια τους κ μετά από ένα 5μηνο που θα τους φάει η πείνα να βγούνε σε μια διαδήλωση να τους τουλουμιάσουν στο ξύλο οι πρώην συνάδελφοι τους!

η δουλειά τους είναι η καταστολή!κ όχι η εκδίκηση !
206kwn - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 19:51:30
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
206kwn έγραψε:

Φιλική συμβουλή:
Κάτσε διάβασε πρώτα για ποιό λόγο έβαλα τα χαχαχα μου και μετά ξανασκέψου αυτό που μου είπες... Αν ΔΕΝ έχεις καταλάβει ότι γελάω ΚΑΙ με τα χάλια των ΜΕΝ αλλά ΚΑΙ με τα χάλια των ΔΕ τότε πες σε κάποιον φίλο-κολλητό σου να σου πάρει το πληκτρολόγιο από τα χέρια....

Δεν επικροτώ το ξύλο που έφαγε αυτός ο τύπος...
Δεν επικροτώ τις μαλακείες που -λογικά- έκανε στην πορεία...
Οκ δεν μπορώ να το αποδείξω ότι έκανε μαλακείες όπως επίσης δεν μπορώ να αποδείξω πολλά άλλα...
Σε όλες αυτές τις πορείες υπάρχουν ζημιές πολλών χιλιάδων ευρώ σε μαγαζια και περιουσίες ιδιωτών...Δεν το έκανε αυτός που εφαγε το ξύλο? Θα το έκανε κάποιος άλλος λίγο παραπέρα που προφανώς εκείνη την ώρα θα πέταγε μολότωφ... Αυτός δεν πρέπει να φάει ξύλο?
Αυτοί οι κατά τα άλλα φοιτητές Exclamation στο σύνολό τους σε κάποια πορεία κάνουν ζημιές... Κάποιος πρέπει να τιμωρηθεί...
Και όχι δεν γίνεται τόσες εκατοντάδες άτομα να πάνε στο τμήμα και ούτε έχει ο κάθε αστυνόμοςπάνω του 50 κιλά χειροπέδες για να τους δέσει όλους....Και όχι δεν θα κάτσει ο αστυνομικός να βρεί αποδεικτικά στοιχεία για να συλλάβει τον ένοχο τη στιγμή που θα πέφτουν βροχή οι πέτρες-μολώτωφ-τσιμέντα και δεν ξέρω τί άλλο θα του πετάει ο κάθε τελειωμένος....
Άν θες, όπως είπε και ο Μάνθος, κάνε καθιστική διαμαρτυρία... Κάνε κάτι πιο ειρηνικό και μην χωριστούν οι διαδηλωτές με τους αστυνομικούς σε 2 στρατόπεδα και μην παίζουν τις κατακεφαλιές...
Αλλά όλα αυτά τα μαλακισμένα απλά πάνε γιατί ξέρουν ότι είναι όλοι μαζί μπουλούκι και θα σπάσουν ότι βρουν μπροστά τους χωρίς να τιμωρηθούν...

Και όσο για όλους εσάς που βρίζετε τους αστυνομικούς σκεφτείτε ότι μέσα σε αυτούς υπάρχουν και άνθρωποι οικογενειάρχες και τίμιοι που βγάζουν ένα κομμάτι ψωμί να το πάνε στην οικογένεια...
οκ υπάρχουν και διεφθαρμένοι αστυνομικοί
όπως υπάρχουν και διεφθαρμένοι εφοριακοί
όπως υπάρχουν και διεφθαρμένοι δικηγόροι και γιατροί και σερβιτόροι κλπ κλπ κλπ...
Δεν γίνεται να μπαίνουν όλοι στην κατηγορία του "γουρουνιού"....

Καθίστε και μιλήστε πρώτα με έναν αστυνομικό να δείτε τί τραβάνε αυτοί από τους από πάνω τους και μετά να τους βρίσετε...

Δεν επικροτώ το ξύλο αλλά δυστηχώς είναι η μόνη λύση...
Όλα ξεκινάνε από τους "φοιτητές" που ήταν εκεί...
Άν όλα αυτά τα παλικάρια έκαναν μία απλή-ειρηνική διαμαρτυρία-πορεία τότε δεν θα συμμετείχε η αστυνομία...Αλλά δεν πήγαν γι αυτό....
206kwn - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 19:56:07
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Confused

Ζήλεψες και ήθελες να δώσεις και εσύ ε??? Razz

Άρη τραβήξατε κανένα βίντεο??? Razz
Pughell - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 22:42:50
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:

Αν πέταγε πέτρες, έχουν υποχρέωση να τον συλλάβουν και να τον παραπέμψουν στη δικαιοσύνη.
Όχι να τον βαράνε σαν μανιασμένοι τη στιγμή που είναι κάτω πεσμένος και ακίνδυνος.
Και η πλάκα είναι πως αφού τον δείρουν για τα καλά, ούτε τον συλλαμβάνουν, ούτε τίποτα.
Άρα, ο διαδηλωτής είτε ήταν αθώος και τον δείρανε γιατί είναι άξεστοι και τραμπούκοι της δεκάρας, είτε δεν ήταν αθώος (αν και ούτε κουκούλα φορούσε, ούτε κρατούσε τίποτα, άρα δεν φαίνεται κάτι τέτοιο) και αντί να τον συλλάβουν όπως θα όφειλαν, προτίμησαν να τον ξυλοφορτώσουν και μετά να τον αφήσουν να συνεχίσει τις παρανομίες.
Άρα, και ο πλέον τυφλός και χαζός καταλαβαίνει πως οι ΜΑΤατζήδες δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους.

Τέλος πάντων, το κλείνω εδώ γιατί όπως είπα και πριν, κάποιοι είναι τόσο αποχαυνωμένοι απ'τα κανάλια και τα φούμαρα που σερβίρουν, αλλά και τόσο άσχετοι με τις διαδηλώσεις και το ρόλο της αστυνομίας (η οποία φυσικά εντολές εκτελεί, αλλά πολλές φορές με περίσσιο ζήλο) που ποτέ δεν πρόκειται να καταλάβουν.
Εύχομαι να μην σας βαράνε κι εσάς 4-5 ένστολα αγρίμια επειδή βγήκατε να φωνάξετε για το ψωμί που σας κόβουν, για να καταλάβετε ποιους υπερασπίζεστε.

Μέχρι τότε, δείτε καμια αστυνομική αμερικανιά να χαίρεστε.

Αρη εσυ στο αφεντικο σου(αν εργαζεσαι),του λες τι να κανει και πως να το κανει και μαλιστα οταν κανει καμια "κουτσουκελα"(που ολοι κανουν) του "σηκωνεις αναστημα" και τον βαζεις στο ισιο δρομο ή κανεις την παπια και συνεχιζεις την δουλεια σου;

Επισης οσο αφορα το "καλοπαιδο" του βιντεο,τετοια "καλοπαιδα" με αρβυλο,τζην σωληνα και αναλογη αμφιεση μονον για ειρηνικη πορεια δεν τον προετοιμασαν...
Και μην μου πει κανενας καμια μλκια περι αμφιεσης,αντιληψης,κλπ μιας και εκανα μαθητης σε αντιστοιχο σχολειο οταν ακομα ο Ευκλειδης ηταν στα καλα του και ουτε καν τα ΜΑΤ δεν πατουσαν εκει μεσα οταν ειχαμε καταληψη...

Οι ησυχοι ξεχωριζουν απο μακρια,οπως και τα ρεμαλια ομως...

AlienHack έγραψε:
δηλαδη οταν καποιος πεταξει πετρα πρεπει να του σπασουν το κεφαλι και να παει στο νοσοκομειο σε κομα να χαροπαλευει?

Η επιλογη να τον ριξουν κατω και να του περασουν χειροπέδες? ετσι απλα, με μια τρικλοποδια χερια πισω και χειροπεδες.. μετα που να σου παει?

στο βιντεο τον ριχνουν κατω (ολα οκ ως εκει) και μετα τον βαρανε με την ασπιδα στο κεφαλι, κλοτσιες οπου βρουνε, κλομπ στο κεφαλι και ερχεται ο νταβας στο τελος απο τα δεξια με φορα και προσπαθει να κλοτσισει οπου βρει!! το βιντεο το ειδατε ή στον αερα μιλατε?

Εσενα αν θα σου σπανε το 206,θα φωναξεις την αστυνομια ή θα βγεις τρεχοντας και οποιον παρει ο χαρος; Question
Driver ///M - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 23:06:28
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:

Σε όλες αυτές τις πορείες υπάρχουν ζημιές πολλών χιλιάδων ευρώ σε μαγαζια και περιουσίες ιδιωτών...
Στην τελευταία πορεία δεν κάηκε ΚΑΝΕΝΑ μαγαζί, λίγες φωτιές είχαν μπει σε κάδους και γενικά οι υλικές ζημιές ήταν ελάχιστες σε σχέση με άλλες φορές.
Μέχρι και τα παπαγαλάκια στα κανάλια το παραδεχτήκανε.

Δεν το έκανε αυτός που εφαγε το ξύλο? Θα το έκανε κάποιος άλλος λίγο παραπέρα που προφανώς εκείνη την ώρα θα πέταγε μολότωφ... Αυτός δεν πρέπει να φάει ξύλο?
Ξύλο δεν πρέπει να φάει κανείς.
Μόνο αν προβάλλει αντίσταση κατά τη σύλληψή του.
Είδες κάτι τέτοιο στο παραπάνω βίντεο??

Και όχι δεν θα κάτσει ο αστυνομικός να βρεί αποδεικτικά στοιχεία για να συλλάβει τον ένοχο τη στιγμή που θα πέφτουν βροχή οι πέτρες-μολώτωφ-τσιμέντα και δεν ξέρω τί άλλο θα του πετάει ο κάθε τελειωμένος....
Αν δεν έχει αποδεικτικά στοιχεία, τότε να ψάξει να βρει ή να μην κάνει τίποτα.
Ειδάλλως, αν είναι να μπαγλαρώνουμε και να σακατεύουμε τον καθένα χωρίς να έχουμε αποδείξεις, τότε να έρθουν κι εσένα σπίτι σου να σε αρπάξουν και να σε τουλουμιάσουν.
Γιατί να κάτσουν να βρουν αποδεικτικό στοιχείο?

Άν θες, όπως είπε και ο Μάνθος, κάνε καθιστική διαμαρτυρία...
Κάνανε, μπροστά απ'τη βουλή πάνω απ'την πλατεία συντάγματος.
Μετά από λίγο όμως ρίξανε και σε αυτούς χημικά

Κάνε κάτι πιο ειρηνικό και μην χωριστούν οι διαδηλωτές με τους αστυνομικούς σε 2 στρατόπεδα και μην παίζουν τις κατακεφαλιές...
Τώρα ή το παίζεις αφελής ή είσαι.
Έχεις δει ποτέ τους αστυνομικούς να είναι στο ίδιο στρατόπεδο με τους διαδηλωτές, όσο ήσυχοι κι αν είναι οι τελευταίοι?
Τη στιγμή που οι διαδηλωτές είναι ενάντια σε αυτούς που οι αστυνομικοί προστατεύουν?
Γίνεται ποτέ ο λύκος να είναι στο μαντρί με το πρόβατο??

Και όσο για όλους εσάς που βρίζετε τους αστυνομικούς σκεφτείτε ότι μέσα σε αυτούς υπάρχουν και άνθρωποι οικογενειάρχες και τίμιοι που βγάζουν ένα κομμάτι ψωμί να το πάνε στην οικογένεια...
Έχω πατέρα και θείο (όχι βέβαια ματατζήδες-ασφαλίτες κλπ) και επειδή ξέρω τι άνθρωποι είναι και πως ποτέ δεν πειράξανε ούτε τρίχα συμπολίτη μας, παρά μόνο βοηθούσαν όσο μπορούσαν, γι'αυτό σιχαίνομαι κάτι τέτοιους ένστολους που ντροπιάζουν πρώτα τους εαυτούς τους και μετά ολόκληρο το σώμα.
Επειδή επίσης ξέρω πόσο στόκοι ήταν ορισμένοι συνάδελφοί των συγγενών μου, άσε με να ξέρω πως δυστυχώς πολλοί είναι εχθροί του πολίτη και όχι φύλακές του, όπως θα όφειλαν.

Δεν επικροτώ το ξύλο αλλά δυστηχώς είναι η μόνη λύση...
Το ξύλο ποτέ δεν είναι η μόνη λύση.
Ιδίως αν έχει σαν στόχο το λαό.
Αν είχε τα λαμόγια που μας κυβερνούν, τότε ίσως...

Όλα ξεκινάνε από τους "φοιτητές" που ήταν εκεί...
Όλα ξεκινάνε από αρρωστημένες νοοτροπίες σαν αυτό που έγραψες περί ξύλου.
Όταν θεωρείς (όσοι απ'τους έντσολους το κάνουν, δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι) πως με το να ξυλοφορτώνεις ασύστολα (στέλνοντας μάλιστα άνθρωπο στο νοσοκομείο στα πρόθυρα του θανάτου), παίρνοντας το ρόλο του αυτόκλητου τιμωρού νομίζοντας πως έτσι επιβάλλεις τη δικαιοσύνη, και μάλιστα άτομα που διαδηλώνουν μεταξύ άλλων και για το δικό σου καλό (αφού και οι αστυνομικοί φτωχοί εργαζόμενοι είναι, δεν είναι επιχειρηματίες ούτε βιομήχανοι), τότε είσαι άξιος της τύχης σου και ντροπή για την κοινωνία μας.

Αυτά τα λίγα.

Στην επόμενη πορεία πάντως καλό θα ήταν να κατέβεις, ειρηνικά και πολιτισμένα πάντα, για να δεις πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζουν, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο βαθμό.
Πάντα και παντού θα υπάρχουν ταραχοποιοί, πολλοί από τους οποίους είναι και βαλτοί για να δημιουργούν πανικό, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αγωνίζονται για το δίκιο τους και δεν έχουν ως στόχο τους αστυνομικούς, αλλά τα αφεντικά τους που μας έχουν διαλύσει τόσο σαν χώρα, όσο και σαν άτομα.
Και σε καμία περίπωση 50-100 ανεγκέφαλοι που τα σπάνε δεν δικαιολογούν τον ξυλοδαρμό 100άδων ανθρώπων που δεν έκαναν το παραμικρό.
Πόσο μάλλον απάνθρωπες σκηνές βιαιότητας σαν αυτές που βλέπουμε συχνά πυκνά και έχουν ως αποτέλεσμα ανθρώπους με σπασμένα κεφάλια, χέρια, πόδια κλπ αλλά και παρ'ολίγον θανάτους, σαν το προχθεσινό περιστατικό.

Είναι ξεκάθαρο πως το κόμμα που κυβερνά θέλει να σπείρει τον πανικό και τον φόβο και να καταστείλει τον κόσμο με οποιοδήποτε μέσο, γι'αυτό και (ορισμένοι) ένστολοι θα γίνονται ολοένα και πιο βίαιοι και επικίνδυνοι.
Αλλά θα το βρουν μπροστά τους.
Pughell - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 23:37:37
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτη η απαντηση υποθετω οτι ειναι για τον Κωστα και οχι για μενα,ε;
saikoe_39 - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 23:43:11
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:

Είναι ξεκάθαρο πως το κόμμα που κυβερνά θέλει να σπείρει τον πανικό και τον φόβο και να καταστείλει τον κόσμο με οποιοδήποτε μέσο, γι'αυτό και (ορισμένοι) ένστολοι θα γίνονται ολοένα και πιο βίαιοι και επικίνδυνοι.
Αλλά θα το βρουν μπροστά τους.

Η μεγάλη πραγματικότητα..!
king207cc - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 23:52:05
Θέμα δημοσίευσης:
φίλε Κώστα βαριέμαι να σου απαντήσω (τι να σου απαντήσω δλδ αφου λες οτι η μόνη λύση είναι το ξύλο) απλά κάτσε διάβασαι πότε και γιατί έγιναν τα Μ.Α.Τ., την ίδια λογική έχουν κρατήσει οι άξεστοι και ασχετοι ΜΑΤατζίδες απο τότε που το μόνο κριτήριο για να τους πάρουν ηταν να έχουν τελειώσει το δημοτικό και να είναι χοντροί!

υ.γ. το παιδι που χαροπαλέυει στο κρατικό,όπως είπαν οι γιατροι τα χτυπήματα στο κεφάλι του ειναι απο πυροσβεστήρα! να τους χερόμαστε τους αγράμματους.
Driver ///M - Παρ 13 Μάϊ 2011, 00:00:34
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Αυτη η απαντηση υποθετω οτι ειναι για τον Κωστα και οχι για μενα,ε;

Γενικά τα είπα τα παραπάνω, απλά στάθηκα στα λόγια του φίλου με τα οποία είμαι αντίθετος.

Πάντως μην είσαι τόσο σίγουρος πως οι ματατζήδες ξέρουν ποιους βαράνε.
Πολύ συχνα την πληρώνουν άτομα που δεν κάνουν το παραμικρό.
Αλλά όπως και να'χει, τέτοια βία δεν δικαιολογείται, πόσο μάλλον σε άτομα πεσμένα κάτω.

Για να φανταστείς, μέχρι και το παχύσαρκος το παραδέχτηκε.
Φαντάσου για πόσο χοντρές μ@κ@κιες της αστυνομίας μιλάμε! Wink
http://www.inout.gr/showthread.php?t=82695
Pughell - Παρ 13 Μάϊ 2011, 00:16:16
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα δεν με νοιαζει ποιος παραδεχτηκε τι,μιας και δεν ειμαι πολιτικοποιημενος ουτε και πιστευω οτι καποιος ειναι καλυτερος απο τον αλλον μιας και ολοι ειναι τα ιδια σκαtα...

Αυτο που με νοιαζει ομως ειναι οτι απο την μια θελουμε την αστυνομια να μας προστατευει,να φυλαει την περιουσια μας και σε καθε περιπτωση να εξυπηρετει τις αναγκες για τις οποιες υπαρχει αυτο το σωμα,απο την αλλη ομως θελουμε να συμπεριφερονται ανθρωπινα,χωρις βια,χωρις διακρισεις αλλα και να τους χαρακτηριζει και ενα Χ επιπεδο...

Και ρωταω εγω με την σειρα μου...
Ειχατε/εχετε ΔΙΚΟ ΣΑΣ ανθρωπο σε σωμα ασφαλειας να δειτε τι καλα που ειναι;
Ειχατε ποτε το αβγο στον κwλο να αγχωνεστε για το αν θα γυρισει ζωντανος στο σπιτι ή σε τι κατασταση θα γυρισει;
Ρωτησατε ποτε τις οικογενειες τους τι ζορι τραβανε;

Και οχι,σε καμια περιπτωση δεν δεχομαι οτι ολοι ειναι "καθαροι" μιας και οι "λερες" ειναι σχεδον η μιση δυναμη τους,οχι ομως οτι και ολο το συνολο ειναι ετσι,ουτε και οτι εμεις σαν λαος ειμαστε συνειδητοποιημενοι...

Οσοι εχουν ταξιδεψει/ζησει εξωτερικο ξερουν οτι η αστυνομια δεν εχει καμια σχεση με την δικια μας,και σε αντιληψη φυσικα αλλα και σε πραξεις,οπου απλα δεν τολμουν να απλωσουν χερι σε μπατσο.
Εμεις δυστυχως τα θελουμε ΟΛΑ δικα μας,πραγμα που φυσικα και δεν γινεται...

Οποτε αντι να λετε διαφορα περι αστυνομευσης,κλπ,κλπ,σκεφτειτε ποσο ΟΚ ειστε εσεις απεναντι στο συνταγμα μας και στην ολη νομιμη διαδικασια που προβλεπεται και μετα ας σχολιασουμε τον καθε αστυνομικο που στο κατω-κατω ειναι υπαλληλος και κανει την δουλεια του...
Γιατι για να το πω και αλλιως,το ξυλο που εχουν φαει οι αστυνομοι σαν δημοσιοι υπαλληλοι,δεν το εχει φαει κανενας αλλος δημοσιος ασχετα αν τους υπολοιπους δημοσιους τους τρωμε στην μαπα καθημερινα.

Και ναι,πριν με ρωτηστε,ΟΛΟΙ οι δημοσιοι ειναι κοπροσκυλα αλλα καποιοι το εκμεταλλευονται στο επακρο και καποιοι μονον οσο τους παιρνει...
kostas207rc - Παρ 13 Μάϊ 2011, 00:25:31
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι όλοι οι ματατζήδες έτσι ξεκολάτε από το μυαλό σας!!!!
Στην τελική 800ε πέρνουν για να τους βρίζουν και να τους πετάνε πέτρες
Έχει πάει ποτέ η κάμερα της tv να γράψει ποτέ από την πλευρά των διαδηλωτών?Γτ τα πιο πολλά πλάνα είναι με την κάμερα πίσω από τους αστυνομικούς
Όλοι αυτοί που είναι μαγκες και ψευτοανθρωπιστές
και σε κάθε πορεία πάνε και τα βάζουν με τους αστυνομικούς γενικότερα
ΑΜΑ έχουν αρχ....ια να πάνε και να χτυπήσουν
πολιτικούς ,βουλευτές και δημοσιογράφους που πέρνουν το
μήνα 35,000ε και είναι γραβατωμένοι στα παράθυρα της tv και
κάνουν τους έξυπνους...
Pughell - Παρ 13 Μάϊ 2011, 00:31:11
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
...
Έχει πάει ποτέ η κάμερα της tv να γράψει ποτέ από την πλευρά των διαδηλωτών?Γτ τα πιο πολλά πλάνα είναι με την κάμερα πίσω από τους αστυνομικούς...

Σε αυτο εχει απολυτο δικιο ο Κωστας... Confused
king207cc - Παρ 13 Μάϊ 2011, 00:35:26
Θέμα δημοσίευσης:
μα αμα πάνε απο τη μερια των διαδηλωτων θα φάνε και αυτοί ξύλο, απλή λογική, όπως πήγε να γίνει και με τη κοπέλα στο βιντεάκι
kostas207rc - Παρ 13 Μάϊ 2011, 00:45:05
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
μα αμα πάνε απο τη μερια των διαδηλωτων θα φάνε και αυτοί ξύλο, απλή λογική, όπως πήγε να γίνει και με τη κοπέλα στο βιντεάκι

Όχι Βάγο sorry αλλά αυτό είναι χοντρή μαλακεία!
Η κοπέλα καταρχάς τραβάει ερασιτεχνικο videaki kai δεν ξέρουμε τι έχει προηγηθεί...
και στην τελική άμα τρώνε ξύλο από τα ματ στην πλευρά των διαδηλωτών
τι εμποδίζει τα ματ να τους ρίξει ξύλο και στην δικιά τους πλευρά?
Για να τελειώνει το θέμα ποτέ δεν χτυπάνε αν δεν τους προκαλέσουν πρώτα.Αυτό είναι στανταρ.Τώρα πως και με τι τρόπο τους προκαλούνε αυτό είναι άλλο θέμα.
Το θέμα δεν είναι τα ματ και η αστυνομία που όντως κατα την γνώμη μου
δεν λειτουργεί σωστά σε όλους τους τομείς αλλά οι πολιτικοί
που ήταν και θα είναι η σαπίλα της χώρας!
AlienHack - Παρ 13 Μάϊ 2011, 00:45:49
Θέμα δημοσίευσης:
ρε συ Στελιο την παλευεις? εγω δεν ειπα ναμην κανουνε τα σωματα ασφαλειας την δουλεια τους, ισα ισα ποιο πριν εγω ο ιδιος εγραψα να κατεβουν στο κεντορ της αθηνας και να κανουν 300 συληψεις ΑΛΛΑ αυτα τα 3-4 μπατσακια που βαρουσαν με την ασπιδα τον διαδηλοτη που ηταν στο δρομο ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ δεν ειναι αστυνομικοι, γιατι οκ να τον βαρεσεις στο ποδι στην πλατη για να τον γονατισεις και να τον συλαβεις μαλ**α αυτοι τον ριχνουν κατω και τον βαρανε με την ασπιδα στο κεφαλι
ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΕ ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ?>?

Αν ηταν η γυναικα σου εκει κοντα ειτε περαστικη ειτε για να διαδηλωσει και την περτυχαιναν αυτοι οι 4-5 αστυνομικοι και την εριχναν κατω και ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΚΟΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΕ ΦΥΤΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕΤΑ? (το παραδειγμα ειναι τυχαιο για να σου πω οτι μπορει να συμβει σε κοντινο σου ατομο δεν θελω να θηξω καποιον χτυπα ξυλο)

και στο φιναλε, και ναμου σπασουν το αμαξι , δεν θα ηθελα μετα αυτον που το εκανε να τον σκοτωσουν ... απλα να τον συλαβουν θελω αδερφε.. αυτη ειναι η δουλεια τους οχι να σκοτωνουν...
kostas207rc - Παρ 13 Μάϊ 2011, 00:52:03
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
ρε συ Στελιο την παλευεις? εγω δεν ειπα ναμην κανουνε τα σωματα ασφαλειας την δουλεια τους, ισα ισα ποιο πριν εγω ο ιδιος εγραψα να κατεβουν στο κεντορ της αθηνας και να κανουν 300 συληψεις ΑΛΛΑ αυτα τα 3-4 μπατσακια που βαρουσαν με την ασπιδα τον διαδηλοτη που ηταν στο δρομο ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ δεν ειναι αστυνομικοι, γιατι οκ να τον βαρεσεις στο ποδι στην πλατη για να τον γονατισεις και να τον συλαβεις μαλ**α αυτοι τον ριχνουν κατω και τον βαρανε με την ασπιδα στο κεφαλι
ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΕ ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ?>?

Αν ηταν η γυναικα σου εκει κοντα ειτε περαστικη ειτε για να διαδηλωσει και την περτυχαιναν αυτοι οι 4-5 αστυνομικοι και την εριχναν κατω και ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΚΟΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΕ ΦΥΤΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕΤΑ? (το παραδειγμα ειναι τυχαιο για να σου πω οτι μπορει να συμβει σε κοντινο σου ατομο δεν θελω να θηξω καποιον χτυπα ξυλο)

και στο φιναλε, και ναμου σπασουν το αμαξι , δεν θα ηθελα μετα αυτον που το εκανε να τον σκοτωσουν ... απλα να τον συλαβουν θελω αδερφε.. αυτη ειναι η δουλεια τους οχι να σκοτωνουν...

Σωστά τα λες εν μέρη....
Δηλαδή οι άλλοι οι οποίοι είναι 30-40-80 'ατομα με μολότωφ πέτρες ξύλα και λοιπά που επιτίθονται στους αστυνομικούς δεν είναι δολοφόνοι???
king207cc - Παρ 13 Μάϊ 2011, 00:54:56
Θέμα δημοσίευσης:
ναι ρε αφου απεργούσαν με τη κάμερα του καναλιού θα πήγαινε Razz ? η κοπέλα΄είναι δημοσιογραφος πάντως.

χαίρω πολύ το ξέρουμε οτι είναι η σαπήλα τα λαμόγια οι πολιτικοί, σε γαμ.... οι πολιτικοί άμα έχεις και τα γουρουνια να σε ξυλοφορτόνουν αστα να πάνε τοτε.

, εγω οταν περνάω δίπλα απο ματατζί μου τσιτόνουν τα νευρα, δεν μπορώ να τους βλέπω να είναι πολεμικά εξοπλισμένοι, φαντάσου οι αναρχικοί πως θα αντιδρούν Laughing αλλα οι δουλεια τους είναι είναι να προστατευουν τους πολίτες όποιος και αν είναι αυτός αν δεν το αντεχουν ψυχολογικά ας αλλάξουν επάγγελμα! το ξυλο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ.
Pughell - Παρ 13 Μάϊ 2011, 00:58:43
Θέμα δημοσίευσης:
Alex πες μου εστω και ΜΙΑ φορα που ειδες ανθρωπους απο σωματα ασφαλειας να χτυπανε καποιον μεμονωμενα,δηλαδη εξω απο πορεια,συλλαλητηριο,αγωνα(μπασκετ,ποδοσφαιρο,κλπ)...

Ψαξε οποιο αρχειο θελεις,οποια εφημεριδα μπορεις να βρεις και οταν βρεις εστω και ενα γεγονος,πες μου... Rolling eyes

Απλα δεν υπαρχει...
Πες το φοβο,πες το σεβασμο,πες το οπως θες,θα δεις ομως οτι οπου δεν υπαρχει αναρχια στο πληθος,σε μεμονωμενο περιστατικο δεν υπαρχει τετοιο θεμα βιας.
Τυχαιο;Δεν νομιζω...

Οσο αφορα το παραδειγμα με την γυναικα μου ή με οποιοδηποτε αλλο ατομο,οχι φιλε,δεν εχει καμια δουλεια να κινειται εστω και διπλα σε πληθος το οποιο "ψοφαει" για φασαρια...
Ειναι σαν να μου λες οτι το δασος καιγεται και εγω θα παω να περπατησω διπλα ακριβως στην φωτια...
Ε,θα καεις,δεν υπαρχει περιπτωση να την γλιτωσεις.

Οσο για το σπασιμο του αυτοκινητου,μην λες μεγαλες κουβεντες...
Εδω σκοτωνεις cent στα 300 μετρα( Laughing Laughing Laughing ),αμα σου σπασουν το 206,τους μαζεψουν και την επομενη μερα ειναι ελευθεροι και εσυ χωρις αμαξι,πιστεψε με δεν θα συμβιβαστεις καθολου με αυτην την ιδεα...
Δεν το εχεις παθει και δεν το εχεις ζησει οποτε μην τρεφεις αυταπατες. Wink

king207cc έγραψε:

, εγω οταν περνάω δίπλα απο ματατζί μου τσιτόνουν τα νευρα, δεν μπορώ να τους βλέπω να είναι πολεμικά εξοπλισμένοι, φαντάσου οι αναρχικοί πως θα αντιδρούν Laughing αλλα οι δουλεια τους είναι είναι να προστατευουν τους πολίτες όποιος και αν είναι αυτός αν δεν το αντεχουν ψυχολογικά ας αλλάξουν επάγγελμα! το ξυλο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ.

Αστο Βαγγελη,οι αναρχικοι ειναι τα παιδια της φαπας που χορτασαν κλωτσια και βγαζουν τα απωθημενα τους σε ομαδες γιατι μονοι τους δεν κλανουν μια...
Οταν ακομα ημουν σχολειο και η αναρχια ηταν ακομα υπο αναπτυξη,το τι μπουφλα ετρωγαν απο χρυσαυγιτες και τα υπολοιπα παιδια,"χαρακτηρισμενα" ή οχι,δεν λεγεται...
Οι 9 στους 10 ηταν μαμακηδες και μπαμπακηδες με γεματη τσεπη και την καρπαζια στο τσεπακι με το καλημερα. Cool
king207cc - Παρ 13 Μάϊ 2011, 01:02:37
Θέμα δημοσίευσης:
δεν με ενδιαφέρει ρε Στελιο τι είναι αναρχικός κουμουνη μονάρχης η κουτσός, κανενας δεν εχει το δικαίωμα να σε ξυλοφορτώνει και να σε στέλνει σε κώμα επειδη δεν γουστάρει αυτο που είσαι. ελεος δλδ
kostas207rc - Παρ 13 Μάϊ 2011, 01:02:58
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε συμφωνώ άλλα τι να κάνουμε που πρέπει καποιος να κάνει και αυτή τη δουλειά.Αν δεν ήταν έτσι όπως λες πολεμικά ντυμένοι θα τους είχανε φάει λάχανο...
και κάτι last...
Αναρχικούς ποιους λες?
Τα 15-22 χρονών που δεν έχουνε δουλέψει ποτέ στην ζωή τους?
Ξέρει κανείς ποια είναι η ένοια του αναρχικού η σωστή όμως ένοια....
Δεν είναι παντως να σπάνε περιουσίες καστήματα αμάξια και ότι άλλο τους ενοχλει τελοςπάντων...άλλο που στην Ελλάδα αυτό έχουν μάθει ότι πρέπει να κάνει ένας αναρχικός...
king207cc - Παρ 13 Μάϊ 2011, 01:06:15
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
Βρε συμφωνώ άλλα τι να κάνουμε που πρέπει καποιος να κάνει και αυτή τη δουλειά.Αν δεν ήταν έτσι όπως λες πολεμικά ντυμένοι θα τους είχανε φάει λάχανο...
και κάτι last...
Αναρχικούς ποιους λες?
Τα 15-22 χρονών που δεν έχουνε δουλέψει ποτέ στην ζωή τους?
Ξέρει κανείς ποια είναι η ένοια του αναρχικού η σωστή όμως ένοια....
Δεν είναι παντως να σπάνε περιουσίες καστήματα αμάξια και ότι άλλο τους ενοχλει τελοςπάντων...άλλο που στην Ελλάδα αυτό έχουν μάθει ότι πρέπει να κάνει ένας αναρχικός...

ρε χεστηκαμε είπαμε τι ηταν, το σημαντικότερο πράγμα που ξεχναμε ειναι οτι ηταν ανθρωπος, ποιος εχει το δικαίωμα να σε σκοτώνει επειδη δεν σε γουστάρει??
AlienHack - Παρ 13 Μάϊ 2011, 01:07:12
Θέμα δημοσίευσης:
υποτιθεται οτι τα ματ ειναι εκπαιδευμενα να επιβιόνουν απο δυσκολες συνθηκες, να πηγαινουν παντα σε ομαδες για να μην τους ξεμοναχιαζουν. ειναι προστατευμενοι σαν αστακοι και εχουν και σπρει με χυμηκα για αμυνα απο κοντα.,.... στο φιναλε ποτε ακουσες ματ στο νοσοκομειο να χαροπαλευει με εγκεφαλικες κακοσεις επειδη 10 ατομα το βαλαν κατω και το βαρουσαν με κοτρονες? ποτε...

σου ξαναλεω , ειμαι υπερ στο η αστυνομια να κανει την δουλεια της, ειμαι ο πρωτος που φωναζει να κατεβαινοπυν κατω και να τπους μαζευουν ολους ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ.. εχει διαφορα...
king207cc - Παρ 13 Μάϊ 2011, 01:09:45
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
υποτιθεται οτι τα ματ ειναι εκπαιδευμενα να επιβιόνουν απο δυσκολες συνθηκες, να πηγαινουν παντα σε ομαδες για να μην τους ξεμοναχιαζουν. ειναι προστατευμενοι σαν αστακοι και εχουν και σπρει με χυμηκα για αμυνα απο κοντα.,.... στο φιναλε ποτε ακουσες ματ στο νοσοκομειο να χαροπαλευει με εγκεφαλικες κακοσεις επειδη 10 ατομα το βαλαν κατω και το βαρουσαν με κοτρονες? ποτε...

σου ξαναλεω , ειμαι υπερ στο η αστυνομια να κανει την δουλεια της, ειμαι ο πρωτος που φωναζει να κατεβαινοπυν κατω και να τπους μαζευουν ολους ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ.. εχει διαφορα...

ειπαμε οχι με κοτρόνες, με τους ατομικούς πυροσβεστηρες το βαρουσαν το παιδι!
αμα τα ματ είναι εκπαιδευμενα εγω ειναι αστροναυτης Laughing
kostas207rc - Παρ 13 Μάϊ 2011, 01:10:07
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

king207cc έγραψε:

Αστο Βαγγελη,οι αναρχικοι ειναι τα παιδια της φαπας που χορτασαν κλωτσια και βγαζουν τα απωθημενα τους σε ομαδες γιατι μονοι τους δεν κλανουν μια...
Οταν ακομα ημουν σχολειο και η αναρχια ηταν ακομα υπο αναπτυξη,το τι μπουφλα ετρωγαν απο χρυσαυγιτες και τα υπολοιπα παιδια,"χαρακτηρισμενα" ή οχι,δεν λεγεται...
Οι 9 στους 10 ηταν μαμακηδες και μπαμπακηδες με γεματη τσεπη και την καρπαζια στο τσεπακι με το καλημερα. Cool

Συμφωνώ απόλυτα!!!
Pughell - Παρ 13 Μάϊ 2011, 01:14:01
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
.... στο φιναλε ποτε ακουσες ματ στο νοσοκομειο να χαροπαλευει με εγκεφαλικες κακοσεις επειδη 10 ατομα το βαλαν κατω και το βαρουσαν με κοτρονες? ποτε...

Τι λες ρε,σοβαρα; Laughing Laughing Laughing

Κανε μια ερωτηση στο κυκλωμα ανθρωπων που δουλευουν σε τετοια σωματα να μαθεις και μετα πες ποτε... Rolling eyes
Πατερας πολυ καλου μου φιλου,αποστρατος,ρημαγμενος απο το ξυλο με κουσουρια που κουβαλαει σε ολη του την ζωη...
Σου φτανει;
Α,και τωρα πια 65 χρονων ο ανθρωπος αλλα με πονους απο σπασμενα κοκκαλα εδω και πολλαααα χρονια...

Περι αναρχικων,δικαιωμα καταστολης εχουν ολοι.
Αν δεν το γνωριζετε,το λεει στο συνταγμα μας οτι απαγορευεται να ακουμπησεις οργανο της ταξης,να το βρισεις ή ακομα και να βρισεις τα Θεια.
Αν γινει κατι απο τα παραπανω,τοτε εχει το ελευθερο για "καταστολη"... Wink

Και μην μου πειτε οτι πετυχατε διαδηλωση στην οποια δεν εβρισε κανενας και τα ΜΑΤ ξεκινησαν τις μπουφλες με το καλημερα... Rolling eyes
king207cc - Παρ 13 Μάϊ 2011, 01:25:39
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
AlienHack έγραψε:
.... στο φιναλε ποτε ακουσες ματ στο νοσοκομειο να χαροπαλευει με εγκεφαλικες κακοσεις επειδη 10 ατομα το βαλαν κατω και το βαρουσαν με κοτρονες? ποτε...

Τι λες ρε,σοβαρα; Laughing Laughing Laughing

Κανε μια ερωτηση στο κυκλωμα ανθρωπων που δουλευουν σε τετοια σωματα να μαθεις και μετα πες ποτε... Rolling eyes
Πατερας πολυ καλου μου φιλου,αποστρατος,ρημαγμενος απο το ξυλο με κουσουρια που κουβαλαει σε ολη του την ζωη...
Σου φτανει;
Α,και τωρα πια 65 χρονων ο ανθρωπος αλλα με πονους απο σπασμενα κοκκαλα εδω και πολλαααα χρονια...

Περι αναρχικων,δικαιωμα καταστολης εχουν ολοι.
Αν δεν το γνωριζετε,το λεει στο συνταγμα μας οτι απαγορευεται να ακουμπησεις οργανο της ταξης,να το βρισεις ή ακομα και να βρισεις τα Θεια.
Αν γινει κατι απο τα παραπανω,τοτε εχει το ελευθερο για "καταστολη"... Wink

Και μην μου πειτε οτι πετυχατε διαδηλωση στην οποια δεν εβρισε κανενας και τα ΜΑΤ ξεκινησαν τις μπουφλες με το καλημερα... Rolling eyes

χαχαχαχαχαχα πολυ αστείο αυτο που εγραψες
αν τον βρησουν έχουν το δικαίωμα να τον δειρουν χαχαχαχαχαχαχαχα
Driver ///M - Παρ 13 Μάϊ 2011, 01:25:54
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
Δεν είναι όλοι οι ματατζήδες έτσι ξεκολάτε από το μυαλό σας!!!!
Στην τελική 800ε πέρνουν για να τους βρίζουν και να τους πετάνε πέτρες
Έχει πάει ποτέ η κάμερα της tv να γράψει ποτέ από την πλευρά των διαδηλωτών?Γτ τα πιο πολλά πλάνα είναι με την κάμερα πίσω από τους αστυνομικούς
Όλοι αυτοί που είναι μαγκες και ψευτοανθρωπιστές
και σε κάθε πορεία πάνε και τα βάζουν με τους αστυνομικούς γενικότερα
ΑΜΑ έχουν αρχ....ια να πάνε και να χτυπήσουν
πολιτικούς ,βουλευτές και δημοσιογράφους
που πέρνουν το
μήνα 35,000ε και είναι γραβατωμένοι στα παράθυρα της tv και
κάνουν τους έξυπνους...

Δεν τους ανάγκασε κανείς.
Ας έκαναν κάτι άλλο.

Και πίστεψέ με, δεν τα έχει κανείς με τους αστυνομικούς, τουλάχιστον σε πρώτο ρόλο.
Με αυτούς που λες τα έχουν αλλά πως να τους χτυπήσουν όταν τους προστατεύουν 100άδες στρατιωτάκια-ΜΑΤατζήδες??
Αναγκαστικά λοιπόν τα βάζουν με τους προστάτες τους, τους αστυνομικούς.
Pughell έγραψε:

Αν και δεν θέλω να μπω στο τρυπάκι αυτό, γιατί μου θυμίζει κουβέντα καφενείου, να είσαι σίγουρος πως πιο κομπλεξικά και ηλίθια άτομα από χρυσαυγίτες και (αρκετούς) ΜΑΤατζήδες (που συχνά ειναι και χρυσαυγίτες), δεν υπάρχουν.
Αν ρωτήσεις και στα υπόλοιπα σώματα της αστυνομίας, τα ίδια θα σου πουν.
Οι πλέον άξεστοι και βλάκες αστυνομικοί πάνε στα ΜΑΤ.
Παρότι σε τέτοιες θέσεις θα έπρεπε να υπάρχουν άτομα με σοβαρότητα, πειθαρχεία αλλά και σεβασμό προς τον πολίτη, δυστυχώς συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, τουλάχιστον για όσους κατατάσσονται οικειοθελώς.
Γιατί υπάρχουν και ορισμένοι που τους πάνε αναγκαστικά για να συμπληρωθούν οι άνδρες.
Οι τελευταίοι συνήθως δεν φταίνε σε τίποτα και σπάνια εμπλέκονται σε καφρηλίκια και βιαιότητες σαν αυτά του βίντεο.

Όσο γι'αυτό που λες με τα βρισίδια, ειλικρινά δεν είναι άξιο σχολιασμού.

Με λίγα λόγια, κάποιοι κάνετε τη νύχτα μέρα, δικαιολογώντας με διάφορους τρόπους ωμές βιαιότητες από ένστολους προς συμπολίτες μας.
Μάλλον αν έρθετε στη θέση αυτού που τον βαράγανε 5 ΜΑΤατζήδες θα καταλάβετε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.
Και όσοι νομίζουν πως δεν θα βρεθούν ποτέ σε αυτή τη θέση, είτε θα διαψευστούν στο μέλλον, είτε θα κάθονται μια ζωή στον καναπέ να κρίνουν και να σχολιάζουν όπως οι γέροι του μάπετ σόου, όντας άβουλοι και παθητικοί δέκτες των όσων συμβαίνουν εναντίον μας.
Pughell - Παρ 13 Μάϊ 2011, 01:32:01
Θέμα δημοσίευσης:
Βαγγελη το γενικευεις χωρις λογο... Rolling eyes
Αν βρισουν,εχουν το δικαιωμα καταστολης,με οτι μπορει να συνεπαγεται αυτο.

Αρη περι αξεστων,κwλοπαιδων,κλπ δεν διαφωνω,εχει και πολλους τετοιους το μαντρι,ομως δεν ειναι ολοι ιδιοι...
Και μαλιστα ΟΛΟΙ μπαινουν με εξετασεις,οποτε το κατα ποσο βλακες ειναι ειναι αααλλη υποθεση...
Θα μου πεις,ο συνειδητοποιημενος βλακας ειναι και ο χειροτερος,και δεν εχεις αδικο,οχι ομως οτι ο κανονας χαρακτηριζεται απο αγραμματους πιθηκανθρωπους.

Α,και περι Χρυσης Αυγης,αστο...
Αμα δεν ξερεις και δεν εχεις δει εστω και ελαχιστα πραγματα απο κοντα,μην σχολιαζεις...
Αν η λεξη πειθαρχια ειχε αντικρυσμα και εικονα στο λεξικο,τοτε ευτυχως ή δυστυχως θα ειχε και το αναλογο συμβολο διπλα. Confused
Δεν λεω οτι ειναι αγιοι,δεν λεω οτι ειναι σωστοι,εχουν ομως καποια ιδανικα που θα επρεπε να εχουμε ολοι οι ελληνες. Wink
Octane - Παρ 13 Μάϊ 2011, 01:35:54
Θέμα δημοσίευσης:
Νομιζω πως η συγκεκριμενη κουβεντα εχει αρχισει να ξεφευγει πολυ... Rolling eyes
Χαλαρα παιδια... .
Το θεμα δεν ειναι εκει... , κ αν δεν ηταν τα συγκεκριμενα σωματα , η Αθηνα θα ειχε γινει το επομενο "Mad Max"... . Rolling eyes
(τουλαχιστον τωρα ειναι σε αρκετα μικροτερο ποσοστο , οχι απο αυτο που θα επρεπε , αλλα απο αυτο που πολυ ανετα θα...μπορουσε.)
Ο ανθρωπος χαθηκε , η οικογενεια του καταστραφηκε κ καποιοι παλι αλλου κοιτανε , εκει , με παρωπιδες... .
Driver ///M - Παρ 13 Μάϊ 2011, 01:41:16
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Βαγγελη το γενικευεις χωρις λογο... Rolling eyes
Αν βρισουν,εχουν το δικαιωμα καταστολης,με οτι μπορει να συνεπαγεται αυτο.

Αρη περι αξεστων,κwλοπαιδων,κλπ δεν διαφωνω,εχει και πολλους τετοιους το μαντρι,ομως δεν ειναι ολοι ιδιοι...
Και μαλιστα ΟΛΟΙ μπαινουν με εξετασεις,οποτε το κατα ποσο βλακες ειναι ειναι αααλλη υποθεση...
Θα μου πεις,ο συνειδητοποιημενος βλακας ειναι και ο χειροτερος,και δεν εχεις αδικο,οχι ομως οτι ο κανονας χαρακτηριζεται απο αγραμματους πιθηκανθρωπους.

Οι ειδικοί φρουροί Στέλιο μπαίνουν με απολυτήριο λυκείου και μόρια από στρατό, πολύτεκνες οικογένειες κλπ.
Οι εξετάσεις που δίνουν είναι επιπέδου γυμνασίου και αν και η εκπαίδευσή τους είναι λίγοι μήνες.

Τώρα για την πειθαρχία, οκ αυτοί που λες την έχουν.
Σε τέτοιο βαθμό όμως που τους κάνει άβουλους και παρασυρόμενους μέχρι αηδίας, έρμαια πραγματικά στα χέρια του κάθε (λίγο πιο έξυπνου από αυτούς) ηγέτη, του οποίου τις εντολές εκτελούν με υποτυπώδη προσήλωση.

Ας μην ξεφεύγουμε όμως.

Παιδιά, τέτοιες σκληρές σκηνές βιαιότητες ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ να τις καταδικάζουμε απερίφραστα.
Όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα συζητάμε για μέρες.
Όχι όμως και το αν κάνουν καλά οι αστυνομικοί, που εμείς πληρώνουμε για να μας προστατεύουν, να στέλνουν ανθρώπους ετοιμοθάνατους στο νοσοκομείο και να βαράνε λυσσασμένα πεσμένους (άρα ακίνδυνους) διαδηλωτές.
Επιτέλους, ας βάλουμε μια βάση και μια κοινή παραδοχή στην κουβέντα για κάτι που είναι αυτονόητο!
king207cc - Παρ 13 Μάϊ 2011, 01:43:26
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη έχω και γω γνωστους αστυνομικούς ευτυχως οχι στα ματ, ακουσε με, καταστολή σημένει συλληψη, αν ασκήσει βία θεωρειται βασανισμός και διώκεται ποινικά Cool μαλλον έχεις μείνει στις εποχες με συμβολο το πουλι. Laughing

αναρωτησου γιατι τα τρια γουρουνακια τεθηκαν σε διαθεσημότητα

επισης τη μεγάλη τεταρτη η ενωση αστυνομικων υπαλληλων έκανε μηνυση στον διοικητη των ματ Wink
την διαθεσιμότητα την επέβαλε ο αρχηγος τις αστυνομίας και οχι ο διοικητης των ΜΑΤ τυχαίο?
recife_rallye - Παρ 13 Μάϊ 2011, 01:47:28
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια αφηστε το το θεμα..ειναι μικρης σημασιας το ποιος δινει ξυλο και ποιος τρωει..και οι μεν και οι δε εχουν δικιο!
Το πραγματικο προβλημα ειναι αλλου και μπορουμε να το λυσουμε και χωρις διαδηλωσεις,αφου επανηλημενως δεν εχει αποφερει καρπους κατι τετοιο!

Το αρχικο θεμα ηταν ο θανατος του παλικαριου στο κεντρο,κατι που ειναι επακολουθο της ανελεητης λαθρομεταναστευσης που χτυπαει την χωρα την τελευταια 20ετια..οσο και αν δεν θελουν καποιοι να το παραδεχτουν η να το καταλαβουν οι λαθρομεταναστες ερχονται στη χωρα μας με τη δικη μας συναινεση(εννοω των πολιτικων και καποιων αναρχικων-αριστερων του συριζα,οπως και καποιων που το παιζουν πιο φιλανθρωποι απο εμας)
Ολοι θα θυμουνται το προσφατο περιστατικο με τη νομικη σχολη οπου 300 λαθρο καναν καταληψη της νομικης σχολης..ποιος του εφερε αυτους?μονοι του ηρθαν?Αλλωστε παραδεχτηκαν και ανελαβαν την ευθυνη τα μελη του συριζα...και μαντεψτε..ειναι τα ιδια μελη που καινε και σπανε στις πορειες,οι ιδιοι που κανουν αμετρητες καταληψεις καθε χρονο στις σχολες τους,οι ιδιοι που χρησιμοποιουν το πανεπιστημιακο ασυλο ως ασπιδα για τις παρανομιες τους,οι ιδιοι που ειναι 29 και 31 χρονων και ειναι ακομη φοιτητες,οι ιδιοι που οταν τους συλλαβουν οι αστυνομικοι το βραδυ θα κυκλοφορουν το ιδιο πρωι αμεριμνοι εξω επειδη ολο και καποιου πολιτικου θα ειναι γνωστοι.

Γιατι δεν περασαν τον νομο που ελεγαν πριν απο 6 χρονια ο οποιος μεταξυ των αλλων ελεγε οτι σε σχολες 4ετους φοιτησης οι μεγαλυτεροι φοιτητες θα ειναι 26 ετων και πως επειτα θα διαγραφονταν απ τη σχολη?
Γιατι δεν εγινε αρση του πανεπηστιμιακου ασυλου?
Και για να επανελθω και στο θεμα,γιατι δεν εχουν σταματησει την μεταναστευση(και οχι μονο λαθρομεταναυστευση φιλε παναγιωτη,γιατι ξερεις πολυ καλα πως γινονται πολλες παρανομες νομιμοποιησεις προς ωφελος ψηφοθηριας)
Απαντω..γιατι δε συμφερει ΚΑΝΕΝΑ κομμα..γιατι ολοι εχουν κατι να κερδισουν απο αυτους...ολοι εκτος απο εμας του απλους πολιτες.

Οπως ειπε και ενας προλαλησας,εξω τα κομματα απ τα πανεπιστημια και εξω αυτοι οι βρωμιαρηδες μεταναστες που εχουν γεμισει καθε γωνια μεγαλουπολεων της ελλαδας.

Οταν μεινουμε μονοι μας,τοτε θα καταλαβουμε ποσο λαθος καναμε ολα αυτα τα χρονια που τους ειχαμε στα ποδια μας..τοτε θα ξαναζησουμε τις εποχες που αφηναμε τις πορτες μας ξεκλειδωτες Exclamation
Pughell - Παρ 13 Μάϊ 2011, 01:50:31
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν εχω μεινει καθολου στην εποχη του πουλιου,ξερω μια χαρα τι γινεται μιας και οι περισσοτεροι "γνωστοι" μου ειναι τροχαιοι και ασφαλεια. Wink
Αλλο πραγμα η αδικαιολογητη βια και αλλο η καταστολη...

Και για τα τρια γουρουνακια και λοιπα περιστατικα,ξερεις πολυ καλα οτι δυστυχως το "marketing" υπερισχυει του "σχεδιαστικου τμηματος". Rolling eyes
Ξερω(και λογικα ξερεις) αναλογα περιστατικα οπου εχουν διωχθει διαφοροι απο τα συγκεκριμενα σωματα αλλα βεβαια και ποτε μετατιθενται για "εικονικους" λογους.

Αρη συμφωνω σε πολλα,οχι ομως σε ολα...
Οπως ειπα και στην αρχη,εμεις οι ιδιοι(οι πολιτες) δεν εχουμε ξεκαθαρισει τι θελουμε και τι ζηταμε...
Οποτε ας αποφασισουμε μια με το καλο τι μας βολευει και μετα ας ριξουμε το μπαλακι αλλου μιας και οπως ειχε ειπωθει νωριτερα,ολοι γκρινιαζουμε,ολοι φωναζουμε για την ψηφο μας αλλα σε ολες τις περιπτωσεις εχουμε γινει οι "επαναστατες του καναπε" και κλανουμε μεντες σε σκηνικα οπως αυτο που σκοτωθηκε ο ανθρωπος χωρις λογο... Confused
king207cc - Παρ 13 Μάϊ 2011, 02:03:49
Θέμα δημοσίευσης:
τέλως πάντων σημασία εχει οτι χαροπαλευει ενα παλικαρι αυτη τη στιγμη τσάμπα Crying or Very sad

αξιοι της μοίρας μας ειμαστε! σε λίγες μερες εχουμε να διοργανωσουμε και ολυμπιαδα, ελπίζω να μην γίνουμε πάλι ρόμπα. Rolling eyes
AlienHack - Παρ 13 Μάϊ 2011, 10:39:16
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
δεν με ενδιαφέρει ρε Στελιο τι είναι αναρχικός κουμουνη μονάρχης η κουτσός, κανενας δεν εχει το δικαίωμα να σε ξυλοφορτώνει και να σε στέλνει σε κώμα επειδη δεν γουστάρει αυτο που είσαι. ελεος δλδ

king207cc έγραψε:
ρε χεστηκαμε είπαμε τι ηταν, το σημαντικότερο πράγμα που ξεχναμε ειναι οτι ηταν ανθρωπος, ποιος εχει το δικαίωμα να σε σκοτώνει επειδη δεν σε γουστάρει??

Αυτο ειναι το νοημα!! οτι και να κανει δεν εχει κανενας το δικαιωμα να τον δολοφονησει ή να τον στειλει σε κομμα|! για αυτο υπαρχει η δικαιοσηνη (αλλο θεμα αν δουλευει στην ελλα;δα ή οχι)
Δεν μπορει το καθε ματ να κρινει καποιον ενοχο ή οχι και να τον δολοφονει επιτοπου, τι ειναι Judge DreaD?

και στελιο εχεις δικιο οτι δεν θα ειχε δουλεια να κοβει βολτες συγκενικο σου ατομο σε φασαριες διπλα ΑΛΛΑ συμβαινουν και αυτα!
μου εχει τυχει πρωσοπικα στα γνωστα επισωδεια για τον Αλεξ πριν 2-3 χρονια να κατεβω μ,ε το αμαξι κεντρο για δουλεια, και επειδη εμπλεξα σε κλειστους δρομους αναγκστικα να παρκαρω Αγ.Δημητριου και να φυγω με τα ποδια και καταλαθος μια βγηκα απο ενα στενο μεσα σε μια δημηρια ματ, και αφου εφυγα απο κει βγεικα παλι απο ενα στενακι στις γραμμες των αναρχικων, δεν ηθελα να ειμαι εκει ουτε να περναω απο αυτες τις ομαδες αλλα να που εσπασε ο διαβολοσ το ποδαρι του και βρεθηκα, δηλαδη αν με πιαναν τα ματ και με αφηναν σε κομμα επειδη με περασαν για αναρχα τι θα λεγαμε? και μην μου πεις οτι δεν το κανουν στο ασχετο.. να σου θυμησω τυο περιστατικο "ζαρτινιερα" με τον Κυπριο φοιτητη που βρεθηκε σε λαθος μερος την λαθος στιγμη και τον σαπισαν στο ξυλο και μετα τον εκλεισαν/εκρυψαν σε νοσοκομειο 1 βδομαδα χωρις να μπορει να επικοινωνησει με κανεναν για να περασουν οι πληγες του? και οι γονεις του δηλοσαν εξαφανηση και τον ειχαν οι μπατσοι σε νοσοκομειο κριμενο?
Δεν γινονται αυτα?

ΑΠΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ! να αφιπλιζει και να συλαμβανει οχι να σαπιζει στο ξυλο και να αφηνει φυτα και νεκρους...

και το εν λογο βιντεο apo 2 καμερες με τον κυπριο φοιτητη
δειτε το πρωτο που δειχνει ολο το σκηνικο απο την αρχη , πως πλησιασε ο φοιτητης και τον τσιμπησαν και το λιωσαν...

http://www.youtube.com/watch?v=LgTREwHpsFA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=BqnRkXXPfN4
AlienHack - Παρ 13 Μάϊ 2011, 10:50:57
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

Αρη συμφωνω σε πολλα,οχι ομως σε ολα...
Οπως ειπα και στην αρχη,εμεις οι ιδιοι(οι πολιτες) δεν εχουμε ξεκαθαρισει τι θελουμε και τι ζηταμε...
Οποτε ας αποφασισουμε μια με το καλο τι μας βολευει και μετα ας ριξουμε το μπαλακι αλλου μιας και οπως ειχε ειπωθει νωριτερα,ολοι γκρινιαζουμε,ολοι φωναζουμε για την ψηφο μας αλλα σε ολες τις περιπτωσεις εχουμε γινει οι "επαναστατες του καναπε" και κλανουμε μεντες σε σκηνικα οπως αυτο που σκοτωθηκε ο ανθρωπος χωρις λογο... Confused

μια χαρα ξερω τι θελω αδερφε, αλλα αυτοι που υποτιθεται οτι πρεπει να το εφαρμοσουν ΕΙΤΕ δεν ξερουν πως (ανεκπαιδευτοι) οποτε ειναι αχρηστοι και ας πανε σπιτια τους ΕΙΤΕ δεν μπορουνε οποτε παλι αχρηστοι ειναι...

Θελω η αστυνομια να κανει την δουλεια της. Υποτιθεται πως εχεις φιλους σε σωμματα ασφαλειας και ξερεις ποια ειναι η δουλεια της, και μην μου πεις το να αφηνουν πισω τους ατομα σε κομμα ή νεκρους ειναι η δουλεια της αστυνομιας..

Καταστολη συμαινει ακινητοποιω και συλαμβανω.. οχι αφηνω στον τοπο..

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ αμεση να σου κανω και απαντησε μονο σε αυτην.

ΣΤο βιντεο απο τα προχτεσινα που αφησαν τον ανθρωπο σε κομα, οκ αντε τον βαρανε 5 ατομα και τον εχουν καταστειλει.. οκ μεχρι εδω? και τον σαπιζει και ενας με την ασπιδα για να τον καταστηλει ακομα περισσοτερο ΕΣΤΩ ΟΚ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ 10μετρα ΠΙΣΩ και ΠΑει να τον κλοτσισει ενω ειναι ηδη στο εδαφος ενω τον εχουν ηδη 5 ατομα απο πανω και ενω ειναι ηση υπο καταστολη ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!?? \

ΑΠΑΝΤΗΣΕ μου. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ειναι εκπαιδευμενος? κανει σωστα την δουλεια του? η βγαζει το αχτι τυου και παιζει ξυλο λες και ειναι σε γηπεδο? ΔΟλοφονος ειναι!!
Gotcha - Παρ 13 Μάϊ 2011, 12:01:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε ειστε σοβαροι? τι μ@λ@κιες ακουω εδω μεσα. Κανενας δεν εχει το δικαιωμα να κανει τον αλλο φυτο απο το ξυλο, ποσο μαλλον αν εισαι ενστολος και εχει απλα την δυνατοτητα να του περασεις χειροπεδες και να τελεωσει εκει το θεμα.

Και στην τελικη αυτα τα 800ευρο που περνουν τα ΜΑΤ τα βρισκεις και αλλου. Δουλεψε σερβιτορος, λατζερης, μπογιατζης. Το θεμα ειναι πως οι περισοτεροι ΜΑΤατζιδες δεν εχουν μπει στις συγεκριμενες ομαδες επειδη επιλεχτικαν. Εκφραζουν ενδιαφερον να ενταχτουν σε αυτες τις μοναδες. Κοινως κ@υλωμενοι για ξυλο και φασαριες. Επομενος αφηστε με με αυτα τα "τι να κανουν και αυτοι, 800ευρο περνουν".

Ολοι ξεχασατε δια μαγειας το ξυλο που φαγανε οι συνταξιουχοι πριν απο μερικους μηνες στο κεντρο. Αντιεξουσιαστες θα ταν μαλλον. Καλα τους κανανε ε?

Καθαιρεση και στους 3 που σακατεψανε το παλικαρι και φυλακη.
206kwn - Παρ 13 Μάϊ 2011, 12:36:35
Θέμα δημοσίευσης:
1)Όλα ξεκινάνε από τα επεισόδια που ΔΕΝ κάνουν οι αστυνομικοί αλλά οι διαδηλωτές .-

2)ΑΝ δεν υπήρχαν επεισόδια που ξεκίνησαν από "φοιτητές"-διαδηλωτές δεν θα υπήρχε ούτε ξύλο ούτε συλλήψεις .-

3)Σε καμία ειρηνική πορεία που ΔΕΝ έγινε καμία ζημιά δεν έπεσε ξύλο ούτε έγινε σύλληψη .-

Αφού λοιπόν δεν μπορεί κανείς από όλους αυτούς που πάνε στις πορείες να καταλάβει τα 3 παραπάνω πραγματάκια μια ζωή θα κατηγορούν την αστυνομία για μαλακείες που έχουν κάνει αυτοί...

.-
Gotcha - Παρ 13 Μάϊ 2011, 12:53:05
Θέμα δημοσίευσης:
Το χω ξαναδει το εργο να πεφτει ξυλο απο τα ΜΑΤ χωρις επισοδεια. Δεν εχεις δικαιωμα να στελνεις καποιον ενα βημα πριν τον θανατο ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. Υπαρχει η δικαιωσυνη για αυτο το σκοπο. Προσαγωγη και τελος. Δεν βαζεις καποιον κατω και τον χτυπας με οτι βρεις στο κεφαλι με σκοπο να τον σκοτωσεις. τελος.-
abaleo - Παρ 13 Μάϊ 2011, 12:53:06
Θέμα δημοσίευσης:
μην είσαι απόλυτος...
γιατί έχουν υπάρξει περιπτώσεις που "κουκουλοφόροι" έχουν κατέβει από κλούβα της αστυνομίας πριν ξεκινήσουν επεισόδια...

ή σε ειρηνικές καθιστικές διαμαρτυρίες που κάναν ντου τα ματ στους καθισμένους!

ή το αεροζολ "στη μαπα" στο Γλέζο...

+
+
+

ή ακόμα και στην αγγλία που τουλουμιάσαν στο ξύλο το αμεα

και οι 2 πλευρές μλκζονται αλλά ας μην αποποιούνται ευθύνες οι της αστυνομίας
recife_rallye - Παρ 13 Μάϊ 2011, 13:33:43
Θέμα δημοσίευσης:
Tσαμπα λογια λετε..
Οσο δεν υπαρχει τιμωρια για αυτους που κλεβουν και ρημαζουν σε αυτη τη χωρα,δεν προκειται να παμε μπροστα οσες αποψεις και αν ακουστουν..
Αν υπηρχε τιμωρια σ αυτη τη χωρα,τοτε η εγκληματικοτητα και η κλεψια θα ηταν μειωμενη στο 1/4..
Επομενως το χρονο σας χανεται...με αυτα που λετε
Driver ///M - Παρ 13 Μάϊ 2011, 15:43:52
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
1)Όλα ξεκινάνε από τα επεισόδια που ΔΕΝ κάνουν οι αστυνομικοί αλλά οι διαδηλωτές .-

2)ΑΝ δεν υπήρχαν επεισόδια που ξεκίνησαν από "φοιτητές"-διαδηλωτές δεν θα υπήρχε ούτε ξύλο ούτε συλλήψεις .-

3)Σε καμία ειρηνική πορεία που ΔΕΝ έγινε καμία ζημιά δεν έπεσε ξύλο ούτε έγινε σύλληψη .-

Αφού λοιπόν δεν μπορεί κανείς από όλους αυτούς που πάνε στις πορείες να καταλάβει τα 3 παραπάνω πραγματάκια μια ζωή θα κατηγορούν την αστυνομία για μαλακείες που έχουν κάνει αυτοί...

.-

Kαι στα 3 είσαι λάθος.
Ακόμα και ειρηνική να είναι μια πορεία (που έτσι κι αλλιώς το 99% των διαδηλωτών είναι φιλειρηνικοί αλλά τα δακρυγόνα και οι "γκλοπιές" δεν κάνουν διακρίσεις), κάτι καλόπαιδα της ασφάλειας ντυμένα αναρχικοί θα βρεθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα και να ακολουθήσουν και κάποιοι ακόμα πραγματικοί μπαχαλάκηδες..
Έχω δει με τα μάτια μου υποτιθέμενο αναρχικό να πέφτει μπροστά σε ΜΑΤαζτή, ο τελευταίος να τον σηκώνει και να του λέει κάτι στο αυτί χαμογελώντας και μετά ο πρώτος να χάνεται και πάλι μέσα στον κόσμο. Ο ίδιος ΜΑΤατζής μετά μας έριχνε παναγίες και έλεγε πως είμαστε κότες κλπ...
Όπως και άλλη μια φορά δύο ντυμένους με πολιτικά που ξαφνικά πάνε να συλλάβουν λίγο πριν τα Προπύλαια μπροστά μας ένα παιδί που ήταν προς το τέλος ενός μπλοκ αριστερών, χωρίς κουκούλα, χωρίς στυλιάρι στο χέρι, απλό διαδηλωτή με λίγα λόγια.
Ευτυχώς, με γιούχες τους διώξαμε άρον άρον και άφησαν το παιδί στη θέση του.

Φυσικά, η τηλεόραση όλα αυτά δεν θα τα δείξει ΠΟΤΕ, γι'αυτό και όποιος κάθεται στον καναπέ και δεν έχει άμεση άποψη, είναι πολύ βαθιά νυκτωμένος και καλύτερα να μην μιλάει για πράγματα που δεν ξέρει
Sinanai - Παρ 13 Μάϊ 2011, 15:49:08
Θέμα δημοσίευσης:
Τι ψάχνεις να βρεις ρε Άρη. Ασ' το... Sad
giannis27 - Παρ 13 Μάϊ 2011, 16:58:11
Θέμα δημοσίευσης:
η μαγκιά σε όλο τις το μεγαλείο απολαύστε!
http://www.youtube.com/watch?v=Q0sMsK92_WM

http://www.youtube.com/watch?v=F6nMVgWP0b0
http://www.youtube.com/watch?v=jQWNuVmeJ84&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=LZSzoz5Q6a8
SAKIS-LEMANS - Παρ 13 Μάϊ 2011, 17:16:07
Θέμα δημοσίευσης:
καλα τα δύο πρώτα βίντεο απλα δεν υπάρχουν.....ντροπή!
king207cc - Παρ 13 Μάϊ 2011, 17:16:26
Θέμα δημοσίευσης:
νταξει δεν είναι σωστό αυτο τώρα, αφου φένεται ξεκάθαρα οτι τους προκαλούν σε όλα τα βιντεάκια!! ανθρωποι είναι κ αυτοι πόσο να αντέξουν
εεε κάποια στιγμή ξεφευγουν και αυτοί και σκοτώνουν έναν άνθρωπο! κλαιν μαιν που λένε και οι φίλοι μου θεσσαλονικής!

στο πρώτο βιδεάκι ο τύπος είναι καράβλαχος, θα το βλέπει η μανα του στο χωριό και θα λέει αυτός είναι ο γιόκας μου το καμάρη μου! Laughing
king207cc - Παρ 13 Μάϊ 2011, 17:25:33
Θέμα δημοσίευσης:
και μην ξανα πεί κανεις οτι οι ματατζίδες έχουν σχέση με την χρυσή αυγη πιπέριιιι.

http://www.youtube.com/watch?v=rpw67wKdXE8

http://www.youtube.com/watch?v=y_pOI0iJ8B4
giannis27 - Παρ 13 Μάϊ 2011, 17:28:37
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.youtube.com/watch?v=ctWteFt2thI&feature=related

κ το θεικό σχόλιο κάτω από το βιντεάκι!
O THEOS PETHANE....60.000 MPATSOI PIRAN TIN THESH TOU!

Aporw.... oso kalutera gnorizo tous anthropous..toso perissotero sumpatho ta zwa.
king207cc - Παρ 13 Μάϊ 2011, 17:36:32
Θέμα δημοσίευσης:
εκδρομές η χρυσή αυγή με πολυτελές πούλμαν της αστυνομίας ξεκινούν τα καλοκαιρινά μπάνια!

http://www.youtube.com/watch?v=qpdHNnJeuX8&feature=related
giannis27 - Παρ 13 Μάϊ 2011, 17:38:01
Θέμα δημοσίευσης:
άντε ρε αντράκια εδώ γιατί δεν χτυπάτε? γιατί δεν κάνετε την δουλειά σας , αυτή εδώ ακριβώς είναι η δουλειά σας ,γιατί φεύγετε που είναι η μαγκιά σας που είναι τα γυρισμένα ανάποδα γκλοπ?που είναι η σιδηρογροθιές που βγάζετε στους παπούδες/αγρότες/δασκάλους?
http://www.youtube.com/watch?v=4v6pUGVOBy0&feature=related
που πάτε γιατί φεύγετε από την δουλειά σας?
MEMsound - Παρ 13 Μάϊ 2011, 17:41:44
Θέμα δημοσίευσης:
πάντως κάπου τα χουμε ανακατωσει ολα μαζι.

σε πορεία πχ για τις συνταξεις βριζουμε τα ΜΑΤ (που δεν το συζητω κανουν ενα σωρο αχαρακτηριστα κατα καιρους)
σε πορεία πχ για την εκπαιδευση τα ιδια
σε πορεία για οτιδηποτε τελος πάντων στο τελος σε μαχη με τα ΜΑΤ εξαλισσεται και ΤΕΛΙΚΑ αυτο που βλέπω εγω ειναι οτι αποτελεσμα οι πορείες δεν εχουν μιας και αμαυρωνονται απο τις "μαχες" (ανεξαρτητα ποιος εχει δικιο ή οχι.

και αναρωτιεμαι αραγε πορεία κατα της συμπεριφορας των ΜΑΤ θα κανει ποτε κανείς?
οχι για τις συνταξεις, οχι για το εργασιακο, οχι για οτιδηποτε αλλο αλλα για την συμπεριφορα των ΜΑΤ?

και σε ολες τις αλλες πορείες οταν γινονται επεισοδια (ανεξαρτητα με το ποιοι τα ξεκινουν, κουκουλοφόροι "γνησιοι" ή καμουφλαρισμενοι ΜΑΤ) οι ειρινικοι διαδηλωτες να δειξουν επιπεδο και αντι να προσπαθουν εκεινη την στιγμη "εν θερμο" να βάλουν ταξη (το ειδαμε αυτο οτι δεν εχει οδηγησει μεχρι στιγμης πουθενα - ολο τα ιδια γινονται) να απομακρυνονται διακριτικα προς πιο ησηχα σημεία - ετσι για να φανεί τελος πάντων ποιος ειναι τελικα ο καφρός, οι μεν ή οι δε ή και οι 2. Confused
king207cc - Παρ 13 Μάϊ 2011, 17:51:20
Θέμα δημοσίευσης:
ρε μάνθο απλή λογική είναι σε πολιτισμένες χώρες, σε ξένες χωρες η αστυνομία φιλάει καθόλη τη διαδρομή τη πορεία, δλδ είναι μαζί με την πορεία και προσέχει τους πολίτες επίσης και να μην εισχορήσουν κακοποιά στοιχεία μέσα, αν δουν κάποιον περίεργο ΜΕΤΑ την πορεία τον μπαγλαρόνουν χωρίς ξύλο εννοείται και τον πάνε στο τμημα για φακέλομα και μετά αφήνετε στην υσηχία του, όλα αυτά με ένα τηλεφώνημα μεταξύ των διαδηλωτών΄και της αστυνομίας για να να οργανωθεί η πορεία, αυτά τα ολίγα απο ένα ρεπορτάζ που παρακολούθησα σε μια πολιτισμένη χώρα οπου η αστυνομία υπηρετεί τον πολίτη Wink
MEMsound - Παρ 13 Μάϊ 2011, 18:13:32
Θέμα δημοσίευσης:
δηλαδη στις εδω πορείες οι οποιοι κουκουλοφοροι "ξεπηδουν" απο παρακειμενα στενα - περνανε την γραμμη των ΜΑΤ και μπλέκονται με του διαδηλωτες?

δηλαδη ολοι οσοι φορανε κουκουλα/κρανος (ανεξαρτητα αν ειναι "γνησιοι" ή "ΜΑΤ καμουφλαρισμενοι") ξεπηδανε απ το "πουθενα".

δεν εχει τυχει δηλαδη ποτε να ειναι απ την αρχη μεσα σε καποιο μπλοκ και καποια στιγμη (ανεξαρτητα με το ποιος "αναβει την σπιθα" - ειτε οι μεν ειτε οι ΜΑΤ) να ξεκινησει το "πανυγηρι"?

τι να πω εχω πολυ καιρο να κατεβω σε πορεία και δεν το βλεπω κιολας να το κάνω (99% λογω ωραριου δουλειας), αλλα ρωταω απο ενδιαφερον, μιας και ειμαι σιγουρος οτι στην τηλεοραση δεν "ανεβαίνουν" ολα... ουτε ενδεχομενως και στο γιουτιουμπ Confused Confused Confused Confused

αν ειναι ετσι να ξεπηδανε απ το πουθενα, τοτε αυτο που λειπει απ τις δικες μας πορείες ειναι μερικοι τσιλιαδοροι εντός της πορείας και λιγο μπροστα που να ενημερωνουν τηλεφωνικα την αστυνομίαι που υπαρχουν "κουκουλες" ωστε πριν φτασει εκει η πορεία να τις εχουν καταστειλει - με ποιον τροπο ειναι αλλο θεμα - πάντως εκει δεν θα μιλάμε για ειρηνικους διαδηλωτες.
206kwn - Παρ 13 Μάϊ 2011, 21:38:18
Θέμα δημοσίευσης:
Στην επόμενη πορεία:

1)οι αστυνομικοί θα είναι με κοντομάνικα sisley, παντελονάκια replay, δίχαλο energie (για να είναι ίσες οι μάχες και να μην είναι αρματωμένοι)....

2)Οι αστυνομικοί θα είναι άρτια εκπαιδευμένοι να έχουν φωτογραφική μνήμη ούτως ώστε μόλις πάνε σπίτι τους να βρούνε τους ταραχοποιούς και τους διαδηλωτές που έκαναν ζημιές από το facebook και αφού τους βρούνε να τους ειδοποιήσουν ότι θα τους περιμένει ο σοφέρ με την rolls royce να τους πάει στο τμήμα όποτε και αν μπορούν....

3)Οι δε διαδηλωτές θα μπορούν να σπάσουν και να κάψουν ότι θέλουν άσχετα άν είναι δικό τους ή όχι... Όσο πιό πολλά σπάσουν τόσο πιο γαμάτοι θα είναι...

4)Οι διαδηλωτές θα μπορούν να βρίζουν, να βαράνε,να πετάνε πέτρες,να πετάνε τσιμέντα,να πετάνε μολώτωφ και γενικά να σπάνε ότι λεχουν άχτι και μόλις τους ακουμπήσει ένα γκλοπ να μυξοκλαίγονται στα κανάλια (μέχρι πριν τον ακουμπήσει το γκλοπ βλέπεις ήταν μάγκας)...

5)Δεν τίθεται θέμα για τους τραυματισμένους αστυνομικούς... Αυτούς δεν τους προστατεύει κανένα κανάλι...

@DriverM

Φίλε εγώ σήμερα είδα τον ΕΤ τον εξωγήινο να τρώει πιτόγυρο φωνάζοντας ΕΤ phone home... Πώς σου φαίνεται αυτό???
Ε,
Έτσι ακριβώς φαίνονται και σε μένα αυτά που λές....

Δεν έχω κάτι μαζί σου προσωπικά ούτε με κανέναν απλά απόψεις είναι αυτές....
kostas207rc - Παρ 13 Μάϊ 2011, 22:07:07
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.youtube.com/watch?v=ayFAWBfqDZo&feature=player_embedded#at=99

ghost......g στο 1.35 περίπου...
abaleo - Παρ 13 Μάϊ 2011, 22:59:39
Θέμα δημοσίευσης:
ρε κώστη ξέρεις ότι σε σέβομαι και μην με παρεξηγήσεις

αλλά αυτό το πολιτικές πεποιθήσεις μου κατσε πολύ περίεργα
δηλάδη πρέπει έχοντας χ πολιτικές πεποιθήσεις να υποστηρίζεις τους μεν και επειδή έχεις y τους δε και να υπεραμύνεσαι αυτών

αυτά μας πάνε πίσω
ο μπλε, ο κόκκινος, ο πράσινος...
οπαδοποίηση παντού
206kwn - Παρ 13 Μάϊ 2011, 23:02:56
Θέμα δημοσίευσης:
abaleo έγραψε:
ρε κώστη ξέρεις ότι σε σέβομαι και μην με παρεξηγήσεις

αλλά αυτό το πολιτικές πεποιθήσεις μου κατσε πολύ περίεργα
δηλάδη πρέπει έχοντας χ πολιτικές πεποιθήσεις να υποστηρίζεις τους μεν και επειδή έχεις y τους δε και να υπεραμύνεσαι αυτών

αυτά μας πάνε πίσω
ο μπλε, ο κόκκινος, ο πράσινος...
οπαδοποίηση παντού

Έχεις δίκιο Στάθη.... Κεκτημένη ταχύτητα... Το έσβησα Wink
king207cc - Παρ 13 Μάϊ 2011, 23:04:18
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=ayFAWBfqDZo&feature=player_embedded#at=99

ghost......g στο 1.35 περίπου...

μπράβο στον ghost..... Clapping
υ.γ.αλλοι είναι ενεργοί και δεν μιλάνε και άλλοι απο τα χωριά τους πισω απο ένα πληκτρολόγιο το παίζουν μαγκες
king207cc - Σαβ 14 Μάϊ 2011, 12:21:10
Θέμα δημοσίευσης:
το blog του νεαρού φιλόλογου που χαροπαλεύει, είχε ως χόμπυ την φωτογραφία http://diffusedlight.blogspot.com/
SERSEGI - Σαβ 14 Μάϊ 2011, 14:23:28
Θέμα δημοσίευσης:
εχετε αναρωτηθει ποτε πως οι μισοι (και παραπανω) που κανουν τα μπαχαλα στο κεντρο θα γουσταραν να ειναι ματατζηδες και οι μισοι(και παλι παραπανω )που ειναι ματατζηδες,αν δεν ηταν ΜΑΤ θα εκαναν μπαχαλα σε καθε πορεια? Scratch
τα ακρα ειναι τοσο μακρια αλλα καμια φορα...και τοοοοσο κοντα!
παντως αυτοι που πρεπει να εξυπηρετηθουν απο ολη αυτη την κατασταση
εξυπηρετουνται μια χαρα σε ολα τα επιπεδα και θα συνεχιζουν για πολυ ακομα να βολευονται..
διαιρει και βασιλευε!
king207cc - Σαβ 14 Μάϊ 2011, 17:13:00
Θέμα δημοσίευσης:
η βεντέτα συνεχιζεται!!

σαν τα μικρά παιδάκια οι μπάτσοι κυνηγούσαν μεσ τη λαική τους γνωστούς αγνωστους πάλι και την πλήρωσαν κλασσικά οι περαστικοι.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=77847&catid=3
makis106 - Σαβ 14 Μάϊ 2011, 18:28:18
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ λέω ότι τις μολότοφ τις πέταξαν οι μπάτσοι για να ενοχοποιήσουν αυτά τα καλά παιδιά τους γνωστούς-άγνωστους και έκαναν οτι τους κυνήγαγαν στη λαική, γιατί αν τους πιάναν θα έπρεπε να τους δείρουν κιόλας και μετά θα τους απέλυαν, οπότε όλα κομπλέ.
Βέβαια κάηκαν 2-3 πολίτες, αλλα δεν πειράζει μωρέ, παιδία είναι, ας δείξουμε λίγο κατανόηση... Exclamation Beer Hunter
sotos 106xs - Παρ 20 Μάϊ 2011, 09:06:21
Θέμα δημοσίευσης:
Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 44χρονου στην Γ’ Σεπτεμβρίου

http://www.skai.gr/news/greece/article/169957/anakrinodai-duo-atoma-gia-ti-dolofonia-tou-44hronou/
RoadRunner122 - Παρ 20 Μάϊ 2011, 10:20:15
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 106xs έγραψε:

http://www.skai.gr/news/greece/article/169957/anakrinodai-duo-atoma-gia-ti-dolofonia-tou-44hronou/

120ευρώ! Τόσο κοστίζει πλέον μιά ανθρώπινη ζωή!

Αι σιχτίρ! Σικάγο καταντήσαμε! Evil Evil Evil
nikolas206gti - Παρ 20 Μάϊ 2011, 10:31:13
Θέμα δημοσίευσης:
Τις τελευταίες ημέρες, κάνοντας αρκετές βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, η πρώτη εντύπωση είναι καλή. Έχει εξαφανιστει ο υπόκοσμος και σε κάθε γωνιά, σε κάθε δρόμο υπάρχει έντονη η αστυνομική παρουσία.

Α μη τι άλλο, μακάρι να συνεχιστεί το ξεκαθάρισμα και να μπορούμε να κυκλοφορούμε άφοβα δίχως να σκεφτόμαστε ότι θα μας συμβεί κατι Wink
Sinanai - Παρ 20 Μάϊ 2011, 10:33:59
Θέμα δημοσίευσης:
Μα γιατί; Η Αθήνα είναιι πολύ ασφαλής.

Αν έχεις συνοδεία.

Rotfl Rotfl Rotfl
Steve - Παρ 20 Μάϊ 2011, 13:26:01
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 106xs έγραψε:

http://www.newsbeast.gr/society/arthro/172565/mia-videokamera-120-euro-axize-i-zoi-tou-manoli-kadari/

Παράθεση:
Το διανοήστε; Μάλλον δεν το έχετε διανοηθεί ακόμα. Ούτε κι εγώ τα έχω καταφέρει. Μετακινήστε τα μάτια σας από την οθόνη και κοιτάξτε αλλού, το ταβάνι, τους τοίχους, το δεντράκι έξω από το παράθυρο. Για 120 euro! Τρεις άνθρωποι, φιλοξενούμενοι σε μια ξένη χώρα, ξύπνησαν ένα πρωί, εντόπισαν ένα θήραμα, και μέσα σε μια στιγμή ανείπωτης φρίκης ακύρωσαν μια ανθρώπινη ζωή για 120 euro. Τρία ζευγάρια δολοφονικά χέρια μαχαίρωσαν μια παλλόμενη ελληνική καρδιά.
Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι η αξία της ζωής αυτών των ανθρώπων είναι μηδενική. Το κόστος της όμως δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. Αν πολλαπλασιάσουμε τον αριθμό τρία με το ετήσιο κόστος φύλαξης ενός κρατουμένου στις ελληνικές φυλακές, επί τον αριθμό των ετών που θα μείνουν στη φυλακή, βγαίνει χοντρικά 3 x 10.000 x 20 = 600.000 euro. Το ακριβές κόστος φύλαξης δεν μπόρεσα να το βρω, αλλά τα 10.000 euro είναι μια μετριοπαθής εκτίμηση (στην Αγγλία είναι πάνω από 50.000). Τα χρήματα που θα δαπανηθούν για το σωφρονισμό των δολοφόνων είναι τουλάχιστον 5.000 φορές περισσότερα από την αξία της κάμερας του Μανώλη.
Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν με τα χρήματα αυτά. Θα μπορούσε π.χ. να πληρωθεί ο μισθός ενός καθηγητή για 20 χρόνια ή και περισσότερα. Αντ' αυτού ένας νέος Έλληνας εκπαιδευτικός θα παραμείνει άνεργος, και μερικές εκατοντάδες ελληνόπουλα θα μορφωθούν από έναν λιγότερο δάσκαλο. Γιατί; Για να διατηρήσουμε στη ζωή αυτούς τους φονιάδες. Για να διαφυλάξουμε την εικόνα της πολιτισμένης χώρας που θέλουμε να προβάλλουμε προς τα έξω. Για να αποφύγουμε να αναμετρηθούμε με τα ταμπού μας. Για να μη στερηθούμε τη μύχια ικανοποίηση μιας επίπλαστης ηθικής ανωτερότητας. Για να μην παραδεχτούμε ότι σφάλαμε.

Όλα τα λεφτά το παληκάρι Wink
MEMsound - Παρ 20 Μάϊ 2011, 17:24:44
Θέμα δημοσίευσης:
γαμησετα Evil Evil Evil Evil

βασικα...
θα επρεπε απλα να τους στειλουμε για φυλακιση πισω στην χωρα τους...
γιατι να τους θανατωσεις ειναι οπως και να το κάνεις λάθος*, και βρισκεσαι μετα στο ιδιο επιπεδο με αυτους - ισως αν θελετε την αποψη μου ειναι ακομα και γι αυτους η "ευκολη" οδός = "μπαμ" κι εξω, δεν θα νοιωσουν καμμια τιμωρία, δεν θα νοιωσουν τιποτε αλλο μετα το "μπαμ" - μονο η ψυχικη οδυνη απο την στιγμη της καταδικης μεχρι την ωρα του "μπαμ", αλλα μετα...αυτο ηταν... δεν εχει κατι αλλο...τουλαχιστον "γνωστό"...

*οσο και να ποναει οτι εκεινοι θανατωσαν καποιον αλλο ανθρωπο.
mechanic - Παρ 20 Μάϊ 2011, 17:37:41
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
sotos 106xs έγραψε:

http://www.newsbeast.gr/society/arthro/172565/mia-videokamera-120-euro-axize-i-zoi-tou-manoli-kadari/

Παράθεση:
Το διανοήστε; Μάλλον δεν το έχετε διανοηθεί ακόμα. Ούτε κι εγώ τα έχω καταφέρει. Μετακινήστε τα μάτια σας από την οθόνη και κοιτάξτε αλλού, το ταβάνι, τους τοίχους, το δεντράκι έξω από το παράθυρο. Για 120 euro! Τρεις άνθρωποι, φιλοξενούμενοι σε μια ξένη χώρα, ξύπνησαν ένα πρωί, εντόπισαν ένα θήραμα, και μέσα σε μια στιγμή ανείπωτης φρίκης ακύρωσαν μια ανθρώπινη ζωή για 120 euro. Τρία ζευγάρια δολοφονικά χέρια μαχαίρωσαν μια παλλόμενη ελληνική καρδιά.
Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι η αξία της ζωής αυτών των ανθρώπων είναι μηδενική. Το κόστος της όμως δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. Αν πολλαπλασιάσουμε τον αριθμό τρία με το ετήσιο κόστος φύλαξης ενός κρατουμένου στις ελληνικές φυλακές, επί τον αριθμό των ετών που θα μείνουν στη φυλακή, βγαίνει χοντρικά 3 x 10.000 x 20 = 600.000 euro. Το ακριβές κόστος φύλαξης δεν μπόρεσα να το βρω, αλλά τα 10.000 euro είναι μια μετριοπαθής εκτίμηση (στην Αγγλία είναι πάνω από 50.000). Τα χρήματα που θα δαπανηθούν για το σωφρονισμό των δολοφόνων είναι τουλάχιστον 5.000 φορές περισσότερα από την αξία της κάμερας του Μανώλη.
Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν με τα χρήματα αυτά. Θα μπορούσε π.χ. να πληρωθεί ο μισθός ενός καθηγητή για 20 χρόνια ή και περισσότερα. Αντ' αυτού ένας νέος Έλληνας εκπαιδευτικός θα παραμείνει άνεργος, και μερικές εκατοντάδες ελληνόπουλα θα μορφωθούν από έναν λιγότερο δάσκαλο. Γιατί; Για να διατηρήσουμε στη ζωή αυτούς τους φονιάδες. Για να διαφυλάξουμε την εικόνα της πολιτισμένης χώρας που θέλουμε να προβάλλουμε προς τα έξω. Για να αποφύγουμε να αναμετρηθούμε με τα ταμπού μας. Για να μη στερηθούμε τη μύχια ικανοποίηση μιας επίπλαστης ηθικής ανωτερότητας. Για να μην παραδεχτούμε ότι σφάλαμε.

Όλα τα λεφτά το παληκάρι Wink

Nα με συγχωρειτε που δεν εχω διαβασει τι εχει γραφτει/παιχτει στις προηγουμενες σελιδες. Αλλα το ποστ του παιδιου ειναι ολα τα λεφτα......
SnakeMJK - Παρ 20 Μάϊ 2011, 17:51:39
Θέμα δημοσίευσης:
κρέμασμα στην πλατεία θέλουν παίδες... κ μετά ο καθένας που περνάει θα τον τιμωρεί με τον τρόπο του.
king207cc - Παρ 20 Μάϊ 2011, 18:31:57
Θέμα δημοσίευσης:
το σωστότερο είναι να δικαστούν με τους νόμους της πατριδας τους, Αφγανιστάν είπαμε?? no bad...
sotos 106xs - Παρ 20 Μάϊ 2011, 18:49:03
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
κρέμασμα στην πλατεία θέλουν παίδες... κ μετά ο καθένας που περνάει θα τον τιμωρεί με τον τρόπο του.

+1000

king207cc έγραψε:
το σωστότερο είναι να δικαστούν με τους νόμους της πατριδας τους, Αφγανιστάν είπαμε?? no bad...

+1000
makis106 - Παρ 20 Μάϊ 2011, 19:34:36
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:

+1000 εδώ είναι παράδεισος, πιστεύεις οτι όχι θα σκότωναν, αλλα θα άπλωναν το χέρι να πάρουν την κάμερα του κακόμοιρου αν ήξεραν ότι μπορει να πάθουν ότι προβλέπει το ισλαμ Question Και σκεφτείτε τι θα πάθαιναν αυτοί, όταν ο μικρούλης έπαθε αυτό, επειδή έκλεψε ένα κομμάτι ψωμί...
MEMsound - Παρ 20 Μάϊ 2011, 20:43:53
Θέμα δημοσίευσης:
παιδες κατανοειτε οτι με βια δεν παει εμπρος κανενας λαός?

αλλα το να πληρωνουμε εμείς για να γινουν ανθρωποι οι αλλοι, ε οχι αυτο ειναι "κάπως"
king207cc - Παρ 20 Μάϊ 2011, 22:16:39
Θέμα δημοσίευσης:
βέβαια και απο την αλλη τέτοιες ψευτομαγκιές νομίζω δεν βοηθάνε

http://news247.gr/ellada/article868110.ece
Sinanai - Παρ 20 Μάϊ 2011, 22:25:40
Θέμα δημοσίευσης:
Το θλιβερό, Βαγγέλη, είναι ότι υπάρχουν άτομα κι εδώ μέσα ακόμα, που θα συμφωνήσουν με τέτοιες ενέργειες, και ό,τι ιδεολογίες αυτές κουβαλούν.
Steve - Σαβ 21 Μάϊ 2011, 12:35:19
Θέμα δημοσίευσης:
mechanic έγραψε:
Nα με συγχωρειτε που δεν εχω διαβασει τι εχει γραφτει/παιχτει στις προηγουμενες σελιδες. Αλλα το ποστ του παιδιου ειναι ολα τα λεφτα......
Μη χαλιέσαι Θανάση! Την ουσία την κατάλαβες Wink
SnakeMJK - Σαβ 21 Μάϊ 2011, 14:54:04
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Το θλιβερό, Βαγγέλη, είναι ότι υπάρχουν άτομα κι εδώ μέσα ακόμα, που θα συμφωνήσουν με τέτοιες ενέργειες, και ό,τι ιδεολογίες αυτές κουβαλούν.

καλά δε νομίζω να συμφωνεί κανένας με το να δέρνουν ήσυχους καταστηματάρχες. αλλά κ οι χρυσαυγίτες απ ότι φαίνεται δέρνουν εκεί που τους παίρνει. κανά νταβά ή κανά βαποράκι δεν τους πλησιάζουν καν.
Sinanai - Σαβ 21 Μάϊ 2011, 15:07:30
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%BC-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82
Driver ///M - Σαβ 21 Μάϊ 2011, 15:59:27
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Sinanai έγραψε:

καλά δε νομίζω να συμφωνεί κανένας με το να δέρνουν ήσυχους καταστηματάρχες. αλλά κ οι χρυσαυγίτες απ ότι φαίνεται δέρνουν εκεί που τους παίρνει. κανά νταβά ή κανά βαποράκι δεν τους πλησιάζουν καν.

Έτσι είναι.
Όπως και οι ξένοι που σκότωσαν τον 44χρονο ήταν θρασύδειλοι και όρμησαν 2-3 σε έναν, έτσι και οι παληκαράδες (της φακής) χρυσαυγίτες βρήκαν να σπάσουν το μαγαζί ενός φιλήσυχου και προφανώς νόμιμου (δε νομίζω να ήταν λαθρομετανάστης και να είχε ανοίξει κανονικό μαγαζί) καταστηματάρχη που έκανε το λάθος (γι'αυτούς) να είναι ξένος.

Αλλά έτσι είναι.
Η βία γεννά βία, πόσο μάλλον όταν η ηλιθιότητα κάποιων δεν έχει όριο.

Απ'τη μια οι κακοποιοί (Έλληνες και ξένοι), απ'την άλλη οι πανίβλακες των άκρων και στη μέση η αστυνομία που δεν ξέρει που της πάνε τα 4 και αντί να προστατεύει τους πολίτες, ξέρει μόνο να σαπακιάζει στο ξύλο κανα διαδηλωτή, να κόβει κλήσεις και να κάνει τον φοροεισπράκτορα στα διόδια.

Να δω οι υπόλοιποι πως θα γλιτώσουμε από τη ζούγκλα των παραπάνω...
mechanic - Τρι 24 Μάϊ 2011, 13:01:56
Θέμα δημοσίευσης:
Να ξεκαθαρισω κατι, δεν ειμαι υπερ της βιας.
ειμαι και εγω νομιμος μεταναστης (κατα μια εννοια) μιας και ειμαι ο μοναδικος ελληνας και στις δυο ξενες εταιριες οπου εργαζομαι εναλαξ και τους περισοτερους (αν οχι ολους τωρα πια) μηνες του χρονου ζω στο εξωτερικο. και φορολογικη δηλωση (αν και δεν ειμαι υποχρεωμενος) εξακολουθω και κανω στην ελλαδα και πληρωνω στην ελλαδα την φορολογια που μου αναλογει.
Αλλα ρε παιδια, δικαιωματα και ελευθερια υπαρξης/λογου και αποψης δινεις μοναχα σε οποιον τη σεβεται και οχι σε οποιον την καταπατα. η την χρησιμοποιει για να κερδισει εις βαρος του συνανθρωπου του.

Εμεις στην ελλαδα εχουμε μπερδεψει την βουρτσα με την πουτσα
και αντι να χτενιστουμε.... γαμιομαστε ! Evil

δειτε το παρακατω γεγονος.... και μετα πειτε μου αν εχω δηκιο η αδικο.
θα ζητησω δημοσιως συγνωμη αν εχω αδικο σε αυτα που ανεφερα πριν.

77 χρονών άνθρωπος 10 χρόνια φυλακή επειδή πυροβόλησε τον διαρρήκτη μες στο σπίτι του.

Ο δεύτερος διαρρήκτης ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο μεγαλύτερος έμπορος ναρκωτικών στην Ελλάδα, ο Έλληνας Πάμπλο Εσκομπάρ όπως τον είχανε χαρακτηρίσει, έξω με 7 χρόνια φυλακή από ισόβια που τον είχανε καταδικάσει. Εκατοντάδες εγκληματίες έχουν αποδράσει μέσω των 5μερων αδειών. Εκατοντάδες έχουν αποφυλακιστεί, λόγω των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου Καστανίδη για την αποσυμφόρηση των φυλακών. Οι τρομοκράτες αποφυλακίζονται ο ένας μετά τον άλλον. Και σαν κερασάκι στην τούρτα έχουμε και τον Αφγανό πρεζέμπορα, που βγήκε έξω και έσφαξε έναν άνθρωπο για μια κάμερα! Χρειάζονται κι άλλα για να αντιληφθούμε ότι έχουμε κατάλυση της δημοκρατίας;;; Ή μας κυβερνάνε ηλίθιοι και ανίκανοι ή μας κυβερνάνε πανέξυπνοι και ικανότατοι, γιατί δεν μπορεί να γίνονται όλα αυτά τυχαία! Δεν μπορεί να την γλιτώνουν τυχαία όλα αυτά τα αποβράσματα! Δεν είναι μόνο οι περίεργες νομοθεσίες, που θεσπίζουν αυτά τα καθάρματα, είναι κι αυτά τα σκουλήκια οι δικηγόροι, που δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό και κάνουν τα πάντα για το χρήμα. Αν και τον Αφγανό φαντάζομαι τον υπερασπίστηκε κάποιος ιδεολόγος ψεύτο-χίπης, μέλος κάποιας ΜΚΟ! Ζούμε σε καθεστώς, τέλος! Όχι μόνο οι πολιτικοί αλλά κι οι εγκληματίες έχουν πλέον άσυλο σε αυτή την χώρα!
Sinanai - Τετ 22 Ιούν 2011, 08:22:14
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά πάμε... Sad Rolling eyes Confused
MEMsound - Τετ 22 Ιούν 2011, 12:08:15
Θέμα δημοσίευσης:
σε ολες τις κοινωνίες υπαρχουν ακραίες ομαδες...
δυστυχως... πουθενα δεν εχει βρεθει τροπος να τους περιορισει κανείς.
reselie-206 - Τετ 22 Ιούν 2011, 12:43:33
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστηχώς έχεις δίκαιο σε αυτό Μάνθο αλλα καλό είναι να μην πιστεύουμε οτι διαβάζουμε πάντα(και για τους μέν και για τους δέ) ...το ανωτέρω ποστ κάνει μπαμ οτι ειναι προπαγανδιστικό μόνο και μόνο απο το ύφος...
Sinanai - Τετ 29 Ιούν 2011, 15:55:03
Θέμα δημοσίευσης:
Χαμός. Κι αν αυτά δεν είναι στημένα, να κάτσω στο μεσοπρόθεσμο χωρίς βαζελίνη. Sad
MEMsound - Τετ 29 Ιούν 2011, 19:19:14
Θέμα δημοσίευσης:
Confused Confused Confused Confused Confused
Octane - Τετ 29 Ιούν 2011, 19:38:56
Θέμα δημοσίευσης:
"18:00: Δυνάμεις των ΜΑΤ πέταξαν ασφυξιογόνα εντός του σταθμού του μετρό στο Σύνταγμα. Περισσότεροι από 500 πολίτες έχουν ζητήσει τις πρώτες βοήθειες από το πρόχειρο ιατρείο που λειτουργεί εντός του σταθμού, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε άλλους 2 τραυματίες."

Αυτο τωρα μπορει να μου εξηγησει καποιος τι νοημα ειχε?!?

Συνηθως ειμαι εκεινος που στο 99% των συζητησεων , ειμαι υπερ της αστυνομιας , οπως πραγματικα τη συγκεκριμενη κινηση δεν την καταλαβα... .

Προφανως κατι θα εχασα απο την ολη κατασταση , ισως να ηταν κ χωρος συγκεντρωσης ολων των αναρχικων ο σταθμος του μετρο... Rolling eyes , τι να πω... , το μονο που ξερω ειναι πως η κοπελα μου πηγαινοερχεται καθε μερα στη δουλεια της απο τον συγκεκριμενο σταθμο κ προφανως ευτυχως που σημερα ...λογω των επεισοδιων... γυρισε νωριτερα... .
king207cc - Τετ 29 Ιούν 2011, 22:52:29
Θέμα δημοσίευσης:
νικησαμε..... Exclamation Exclamation

http://news247.gr/ellada/eidiseis/aganaktismemoi-ellada/article1129269.ece
king207cc - Τετ 29 Ιούν 2011, 23:40:08
Θέμα δημοσίευσης:
αν καλέσετε την αμεση δράση και σκάσουν τιποτα κουκουλοφόροι μην τρομαξετε

http://www.youtube.com/watch?v=jqeiR3CWD5E&feature=player_embedded#at=29
king207cc - Πεμ 30 Ιούν 2011, 00:04:33
Θέμα δημοσίευσης:
επίσης όποιος τολμήσει και ξανα φάει στον μπαιρακτάρη κεμπάπ χωρίς κρεμμυδι θα θεωρητω αμέσως μέλος αναρχικών και παρακρατικών οργανώσεων και θα οδηγείται αμεσα στη γαδα για αφόδευση του κεμπάπ και θα εξετάζονται στα εργαστήρια της αντιτρομοκρατικής.

http://www.youtube.com/watch?v=b_j0cIIboGA&feature=player_embedded
king207cc - Πεμ 30 Ιούν 2011, 00:09:31
Θέμα δημοσίευσης:
ααα μην ξεχάσω αυτον τον μπάτσο πρέπει να τον πήδαγε ο πατέρας του μικρος δεν εξηγείται αλλιως

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S20_JuaX8gg
SnakeMJK - Πεμ 30 Ιούν 2011, 07:13:44
Θέμα δημοσίευσης:
πολύ ξύλο ρε παιδιά χθες...
Sinanai - Πεμ 30 Ιούν 2011, 07:22:15
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά που έγιναν αυτά, από μια πλευρά, να πειστούν και κάποιοι ανώμαλοι που μέχρι τώρα πίστευαν το αντίθετο, ότι στις πλείστες των περιπτώσεων "κουκουλοφόροι" και "μπάτσοι" είναι ένα και το αυτό.

σκ**ά.

Έτσι, έτσι, στο μανάβικο να πάρουνε φρουτάκια τα παλικάρια μας, τα καμάρια μας... Πω ρε φούστη, τι να πω δεν ξέρω. Μέχρι και η Διεθνής Αμνηστία εξέδωσε δελτίο τύπου, λες και είμαστε Κονγκό εδώ... Ιδού.
Sinanai - Πεμ 30 Ιούν 2011, 10:00:28
Θέμα δημοσίευσης:
Octane έγραψε:
[...] Προφανως κατι θα εχασα απο την ολη κατασταση , ισως να ηταν κ χωρος συγκεντρωσης ολων των αναρχικων ο σταθμος του μετρο... Rolling eyes , τι να πω... , [...]

Τώρα το 'δα... Τη μπαλεύεις κι εσύ ρε Πάνο; Ποιοι αναρχικοί; Νισάφι πια με τους αναρχικούς. Οι αναρχικοί κάθονται στα στέκια τους και συζητάνε. Άλλο αναρχικοί, άλλο βαλτοί μπαχαλάκηδες που τα κάνουν πουτάνα κάθε φορά, έλεος. Που ούτε καν τέτοια @@ δεν είχε εκεί.

http://vimeo.com/25777463

http://vimeo.com/25781283
sotos 106xs - Πεμ 30 Ιούν 2011, 10:11:29
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα τα προηγούμενα καλό είναι να τα θυμόμαστε την επόμενη φορά που σε κάποιον απο όλους αυτούς των "δυνάμεων καταστολής" συμβεί το οτιδήποτε είτε απο "υπερβάλοντα ζήλο για το καθήκον",είτε απλά απο ανικανότητα και τρέξουν όλοι μετά να τους κάνουν ήρωες.Η "μαγκιά" τους είναι μόνο εκεί που τούς πέρνει-όπως να χτυπάνε απλούς πολίτες και γενικά όποιον δεν μπορεί να αντιδράσει και όταν χρειαστεί πραγματικά σε κάτι σοβαρό η συνδρομής τους απλά αποδεικνύουν ότι δεν ...το έχουν,είτε γιατί δεν ξέρουν τί άλλο να κάνουν είτε γιατί μόνο αυτό ξέρουν να κάνουν....
Φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις,αλλά για το ποιοι επικρατούν περισσότερο το βλέπουμε κάθε μέρα...
SnakeMJK - Πεμ 30 Ιούν 2011, 10:20:23
Θέμα δημοσίευσης:
πάντα η ιστορία ξεκινάει από παρακρατικούς/ασφαλίτες/κλπ, απλά μετά λόγω ξύλου και αγανάκτησης χώνονται και άσχετοι ανάμεσα τους κ δένει το γλυκό. αν τρως ξύλο χωρίς λόγο, σου τη βιδώνει κ μπορεί να πετάξει ο οποιοσδήποτε την πέτρα. κ φυσικά υπάρχουν κ τα άτομα που απλά ψάχνονται για ξύλο κ βρίσκουν αφορμή σε αυτά τα σκηνικά, παράδειγμα χθες είχε κατέβει αρκετός "γηπεδικός" κόσμος...
MEMsound - Πεμ 30 Ιούν 2011, 10:21:14
Θέμα δημοσίευσης:
χαος... Confused Confused Confused Twisted evil
sotos 106xs - Πεμ 30 Ιούν 2011, 10:30:58
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:

Ποιοι αναρχικοί; Νισάφι πια με τους αναρχικούς. Οι αναρχικοί κάθονται στα στέκια τους και συζητάνε. Άλλο αναρχικοί, άλλο βαλτοί μπαχαλάκηδες που τα κάνουν πουτάνα κάθε φορά, έλεος. Που ούτε καν τέτοια @@ δεν είχε εκεί.

http://vimeo.com/25777463

http://vimeo.com/25781283

Το δεύτερο βίντεο με την αγανάκτηση του γιατρού τα λέει όλα....
Sinanai - Πεμ 30 Ιούν 2011, 10:41:47
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
πάντα η ιστορία ξεκινάει από παρακρατικούς/ασφαλίτες/κλπ, απλά μετά λόγω ξύλου και αγανάκτησης χώνονται και άσχετοι ανάμεσα τους κ δένει το γλυκό. αν τρως ξύλο χωρίς λόγο, σου τη βιδώνει κ μπορεί να πετάξει ο οποιοσδήποτε την πέτρα. κ φυσικά υπάρχουν κ τα άτομα που απλά ψάχνονται για ξύλο κ βρίσκουν αφορμή σε αυτά τα σκηνικά, παράδειγμα χθες είχε κατέβει αρκετός "γηπεδικός" κόσμος...

Τα γαΜΑΤ, όμως, δε τα βλέπω να δέρνουν αυτούς που τα ξεκινούν, ή έστω το "γηπεδόκοσμο"...

Αυτή είναι η δουλειά τους, Ζήση, να προξενήσουν το χάος, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Θα βγει και ο Παπουτσής, τώρα, να απαντήσει στη βουλή, να μας κλάσει τ' αρχ**ια.
kostas207rc - Πεμ 30 Ιούν 2011, 11:01:04
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

Τα γαΜΑΤ, όμως, δε τα βλέπω να δέρνουν αυτούς που τα ξεκινούν, ή έστω το "γηπεδόκοσμο"...

Αυτή είναι η δουλειά τους, Ζήση, να προξενήσουν το χάος, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Θα βγει και ο Παπουτσής, τώρα, να απαντήσει στη βουλή, να μας κλάσει τ' αρχ**ια.

Θεωρώ πάντως ότι ο Παπουτσής έδωσε εντολές στα ματ να μην αφήσουνε τίποτα να περάσει από την πλατεία χθες και αυτοί το παρακάνανε
Κάπου τους καταλαβαίνω αν και ξέρω ότι θα πέσετε να με φάτε με αυτό που θα πω αλλά κάποιοι από τα ματ και λέω καποιοι γτ δεν είναι όλοι χάνουν τον έλενχο όταν όλη μέρα τους πετάνε ότι υπάρχει τους βρίζουνε και λοιπά άλλα...δεν το λέω για να τους δικαιολογήσω άλλα σίγουρα δεν μπορώ να μπω και στην θέση τους για να δω πόσο έυκολο η δύσκολο είναι να κάνεις αυτή τη δουλειά για 900ευρώ
Σαφώς όμως είναι ότι χειρότερο να τους βλέπεις να χτυπάνε ανθρώπους που δεν έχουν να κάνουν με επεισόδια
volvos - Πεμ 30 Ιούν 2011, 11:07:10
Θέμα δημοσίευσης:
συμφωνω εν μερει κωστα
αλλα δε θες να ξερεις ποσα παιρνουν τα ΜΑΤ λεφτα..........
ειχα φιλο αξιωματικο σε διμοιρια ΜΑΤ που εβγαζε τα αντερα του
ειδικα αγωνες σκοτωνοντουσαν ποιος θα πρωτοπαει για να βλεπουν τσαμπα αγωνα να παιρνουν εξτρα επιδοματα και μισθο κυριακης και να σπανε και κανα μαλακισμενο στο ξυλο.....

το λυπηρο ειναι οτι αυτο το ατομο μπηκε στη σχολη αξιωματικων με βαθμολογια πανελληνιων που εμπαινε τοτε ηλεκτρολογους ΕΜΠ...
αλλα ειχε κολλημα με τη μονιμοτητα και το σταθερο μισθο απο σπουδαστης... και μετα απο 10χρονια εκει μεσα εχουν καταφερει να του κανουν το μυαλο σαπιλα Crying or Very sad
kostas207rc - Πεμ 30 Ιούν 2011, 11:23:13
Θέμα δημοσίευσης:
Re Τάκη συμφωνώ και έγώ έχω κολητό που είναι στα ματ πολλά χρόνια
και το παιδι είναι μια χαρά νορμαλ σε σημείο που αν σου πει ότι δουλεύει στα ματ γελάς και λες αποκλείετε.Στην καλίτερη ρε συ έφτανε 1,500 και του άνοιγε ο κ....ος διάπλατα για να τα φτάσει αυτά
Δεν είναι κακό να θέλουν να είναι μόνιμοι και να βγάζουν λεφτά για μένα
το κακό είναι ότι μερικοί το χάνουνε και νομίζουνε ότι είναι ο Τζατζ ντρεντ Laughing
Sinanai - Παρ 01 Ιούλ 2011, 10:39:15
Θέμα δημοσίευσης:
http://goo.gl/3rFuE
kostas207rc - Παρ 01 Ιούλ 2011, 11:15:50
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
http://goo.gl/3rFuE

Εγώ πάλι αυτό δεν το καταλαβαίνω
τι πάει να πει συνεργασίες???
vamvakoolas - Παρ 01 Ιούλ 2011, 11:17:56
Θέμα δημοσίευσης:
Μάχη δίνουν οι γιατροί στο «Σκυλίτσειο» νοσοκομείο της Χίου, για να σώσουν έναν 50χρονο οδηγό ταξί που δέχθηκε άγρια επίθεση από δυο νεαρούς με μηχανάκια όταν τους κόρναρε για να τους προσπεράσει! Οι δράστες άρχισαν να βρίζουν τον ίδιο και την σύζυγό του και τον χτύπησαν τόσο δυνατά με μια πέτρα στο κεφάλι, που παρουσιάζει συμπτώματα επιληψίας!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο ύψος του Θολοποταμίου Χίου, όταν οι νεαροί μηχανόβιοι που νωρίτερα είχαν προσπεράσει το ταξί με επικίνδυνους ελιγμούς, σταμάτησαν απότομα ενοχλημένοι από την… κόρνα του ταξιτζή. Ο ένας άρχισε να βρίζει χυδαία τη σύζυγο του 50χρονου και προσπάθησε να την χτυπήσει, ενώ ο άλλος σήκωσε μια μεγάλη πέτρα και την εκσφενδόνισε προς τον άτυχο ταξιτζή πετυχαίνοντάς τον στο κεφάλι!

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο που κάλεσε η γυναίκα του, αλλά διακομίστηκε για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας λόγω της εσωτερικής αιμορραγίας που του προκάλεσε το χτύπημα και των κρίσεων επιληψίας! Οι δύο 21χρονοι από το Πυργί εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθησαν και
οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Χίου που τους άσκησε δίωξη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση και τους παρέπεμψε να δικαστούν στις 11 Ιουλίου.

πηγη:ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ Shocked
MEMsound - Σαβ 02 Ιούλ 2011, 11:47:27
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
αν καλέσετε την αμεση δράση και σκάσουν τιποτα κουκουλοφόροι μην τρομαξετε

http://www.youtube.com/watch?v=jqeiR3CWD5E&feature=player_embedded#at=29

μπαι δε γου-ε-ι
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:rBU06AwR620J:elkosmos.gr/index.php%3Foption%3Dcom_content%26view%3Darticle%26id%3D8162:Από-ένα-πολιορκημένο-της-Όθωνος%26catid%3D87:epikairotita%26Itemid%3D277+eθελ+κουκολοφορο&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-a&source=www.google.gr

...χαος... Confused
king207cc - Σαβ 02 Ιούλ 2011, 17:26:43
Θέμα δημοσίευσης:
ντάξει με πείσανε αναθεωρώ, αν μπείτε στο λεωφορείο και σας πλησιασει ενας γυμνος με κράνος και ενα σίδερο στο χέρι μην τρομάξετε... ο ελεγκτης θα είναι.
Sinanai - Σαβ 02 Ιούλ 2011, 17:54:39
Θέμα δημοσίευσης:
Rotfl Rotfl Rotfl
SERSEGI - Σαβ 02 Ιούλ 2011, 18:37:01
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
ντάξει με πείσανε αναθεωρώ, αν μπείτε στο λεωφορείο και σας πλησιασει ενας γυμνος με κράνος και ενα σίδερο στο χέρι μην τρομάξετε... ο ελεγκτης θα είναι.

ε ναι...
Α..και για να μην τρομαξεις εχε υποψιν πως τα ρεπο των παιδιων
τα κανει το παληκαρι στη φωτο
http://3.bp.blogspot.com/-tFh0sEdz8Ck/TaaWJSgS1sI/AAAAAAAAAqo/TAbNXmYtDqU/s1600/troktiko_40895_0.jpeg

Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Δευ 04 Ιούλ 2011, 00:29:11
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Driver ///M - Δευ 04 Ιούλ 2011, 01:22:27
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα (Κυριακή) στο Σύνταγμα, φίλος μου μου είπε πως ο κόσμος έπιασε ασφαλίτη να το παίζει αγανακτισμένος και πήγε να πέσει τρελή καρπαζιά αλλά τον προλάβανε οι φίλοι του (ΜΑΤατζήδες) πριν αρπάξει πολλές.
Αν μάθω περισσότερα θα επανέλθω.

Όσο γι'αυτό που έγιναν Τρίτη και κυρίως Τετάρτη, όσοι είμασταν κάτω ξέρουμε καλά τι τραβήξαμε από τα δακρυγόνα που πετάγαν ασταμάτητα τα στρατιωτάκια, ακόμα και σε σκηνές του Ερυθρού Σταυρού και στις σκάλες της πλατείας.

Αλλά όλα εδώ πληρώνονται...
Ghost Dog - Πεμ 07 Ιούν 2012, 23:55:38
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/363804/kare-kare-i-nuhta-thriler-stin-paiania/
Ακουσε κανεις ποτε θα δικασουν το παιδι???? Evil Rolling eyes Evil
Λεω να περασω μια βολτα.......! Twisted evil
takis_206 - Παρ 08 Ιούν 2012, 03:44:42
Θέμα δημοσίευσης:
μετά μας λένε ρατσιστές............
SnakeMJK - Παρ 08 Ιούν 2012, 09:38:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/363804/kare-kare-i-nuhta-thriler-stin-paiania/
Ακουσε κανεις ποτε θα δικασουν το παιδι???? Evil Rolling eyes Evil
Λεω να περασω μια βολτα.......! Twisted evil

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν από λίγο ο 24χρονος φοιτητής, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγετική καραμπίνα έναν 43χρονο διαρρήκτη στην Παιανία. Αρκετοί πολίτες είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια επί της οδού Ευελπίδων και χειροκρότησαν τον νεαρό, την ώρα που έφτασε στο γραφείο του εισαγγελέα. Ο συνεργός του 43χρονου, που παραδόθηκε στην Αστυνομία, κρατείται και ανακρίνεται.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες