MEMsound έγραψε: |
ελληνες ή μη, τετοιοι ανθρωποι πρεπει να απομακρυνονται απο την κοινωνία...
το θεμα ειναι πως...(μεγαλη κουβεντα) |
nikolas206gti έγραψε: |
Το να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε μέσα στην ίδια μας την χώρα, ποιος θα το περίμενε ![]() Και μετα μας λένε ρατσιστές. Όλοι αυτοί πρέπει να απελαθούν. Τέλος ![]() |
volvos έγραψε: |
αν απελαθουν ολοι οι μεταναστες θα καταρευσει η χωρα
αυτο θα συμβει σε οποιαδηποτε χωρα του κοσμου υπαρχουν μεταναστες που προσφερουν φτηνο εργατικο δυναμικο. αλλο μεταναστης αλλο λαθρομεταναστης |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Να σου κάνω μια ερώτηση σε ΄σένα και σε όλους όσους κυνηγάνε τους μετανάστες. Την τελευταία φορά που αγοράσατε ένα μπλουζάκι, αναρωτηθήκατε ποτέ την χώρα προέλευσης του; Το μεροκάματο που παίρνει αυτός που το έφτιαξε; Την εξαθλίωση που γνωρίζουν λαοί ολόκληροι για να εξυπηρετήσουν τον δυτικό τρόπο ζωής ![]() ![]() Παγκοσμιοποίηση δεν θέλουμε ![]() ΥΓ Λύση δεν είναι να κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί. |
Sinanai έγραψε: |
Κάποιος να κλειδώσει το τόπικ. Πολλές παπ***ές γράφονται. |
Τα περί χουντών.
Νομίζω ότι είναι τραγικό ακόμα και να το σκέφτεται κανείς. |
Το να κατακρίνεις πολιτικές επιλογές που έχουν προκύψει - δυστυχώς - από δημοκρατικές διαδικασίες, δε δικαιολογεί με τίποτε στο μυαλό μου την αναπόληση περιόδων που κάθε έννοια δημοκρατίας και ελευθερίας ήταν εξ ορισμού πεθαμένες. |
επειδη κωστακη δεν την εχεις και δεν την εχω ζησει τη χουντα να ευχεσαι να μη χρειαστει ποτε να ζησεις τετοιο πραμα...δυστυχως η μνημη του ελληνα ειναι πολυ αδυνατη ![]() αυτοι που μας κυβερνανε εκλεχτηκαν εδω και 25χρονια με σταθερα ποσοστα γυρω στο 85%+ σερι...και οι δυο μαζι αρα ΟΙ 85 ΣΤΟΥΣ 100 ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ... ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 85+ ΜΑΛΑΚΕΣ....... αρα δε μας φταιει κανενας...εμεις φταιμε εμεις και οι οικογενειες μας τους ψηφιζουν και εμεις συντηρουμε αυτες τις καταστασεις... για πες μου νικο τις ελιες στο πυργο εσυ κοιτας αν εχει ενσημα και διαβατηριο αυτος που θα στις μαζεψει (οχι ειδικα εσυ αλλα καταλαβαινεις τι εννοω) εσυ λακη σακη μακη οταν φωναζεις το πακιστανι να σου βαψει το σπιτι ζητας ενσημα και διαβατηρια? εσυ κιτσο που τουςβαζεις να σου φορτωνουν το φορτηγο με 20ευρω τη μερα δε κανεις παρτυ που δεν εχουν χαρτια και δε τολμανε να ζητησουν παραπανω λεφτα???? και τωρα που εχει σκασει η κριση και εχουν μεινει ολοι αυτοι χωρις δουλεια γινεται της πορνης στο κεντρο... |
επειδη κωστακη δεν την εχεις και δεν την εχω ζησει τη χουντα να ευχεσαι να μη χρειαστει ποτε να ζησεις τετοιο πραμα...δυστυχως η μνημη του ελληνα ειναι πολυ αδυνατη ![]() αυτοι που μας κυβερνανε εκλεχτηκαν εδω και 25χρονια με σταθερα ποσοστα γυρω στο 85%+ σερι...και οι δυο μαζι αρα ΟΙ 85 ΣΤΟΥΣ 100 ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ... ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 85+ ΜΑΛΑΚΕΣ....... αρα δε μας φταιει κανενας...εμεις φταιμε εμεις και οι οικογενειες μας τους ψηφιζουν και εμεις συντηρουμε αυτες τις καταστασεις... για πες μου νικο τις ελιες στο πυργο εσυ κοιτας αν εχει ενσημα και διαβατηριο αυτος που θα στις μαζεψει (οχι ειδικα εσυ αλλα καταλαβαινεις τι εννοω) εσυ λακη σακη μακη οταν φωναζεις το πακιστανι να σου βαψει το σπιτι ζητας ενσημα και διαβατηρια? εσυ κιτσο που τουςβαζεις να σου φορτωνουν το φορτηγο με 20ευρω τη μερα δε κανεις παρτυ που δεν εχουν χαρτια και δε τολμανε να ζητησουν παραπανω λεφτα???? και τωρα που εχει σκασει η κριση και εχουν μεινει ολοι αυτοι χωρις δουλεια γινεται της πορνης στο κεντρο... |
Προσωπικά δεν τους ψηφίζω. Πρόσεξε, δε λέω δεν ψηφίζω, λέω δεν τους ψηφίζω. ![]() Edit: 1000 συγγνώμη, από πλευράς μου, που ξεφύγαμε από το θέμα, όμως, του topic. |
SnakeMJK έγραψε: |
ρε παλικάρια... είναι απλό.
άλλοι οι μετανάστες, άλλοι οι λαθρομετανάστες. έχει τεράστια διαφορά. άλλο η φυσιολογική αστυνόμευση, κ άλλο η εισπρακτική μπατσογουρουνίαση που έχουμε τώρα. κ στην τελική δεν χρειαζόμαστε πολλά, ούτε χούντες, ούτε τίποτα. να τηρούνται οι γαμωνόμοι κατά γράμμα. |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
γιατι οι λαθρομετανάστες ειναι οι κακοι και οι νομιμοι ειναι οι καλοι? |
SnakeMJK έγραψε: | ||
γιατί οι νόμιμοι πληρώνουν ΙΚΑ (συνήθως) πληρώνουν φόρους (συνήθως..) κ γενικά κάνουν οτιδήποτε κάνει ένας φυσιολογικός συμπολίτης μας. το ότι είναι από άλλη χώρα δεν σημαίνει ότι είναι κ εγκληματίες. |
kostas207rc έγραψε: | ||
Aν κάποιος προβέψει-υλοποιήσει ένα νομοσχέδιο που να προβλέπει ηλεκτρική καρέκλα και στην Ελλάδα θα είμαι ο πρώτος που θα τον ψηφίσει!!! |
3η σεπτεμβριου ειναι κλειστη
εγω εχω παρκαρει στο διπλα στενο απο το σημειο με μια σημαια του κουρδισταν απλωμενη στο καθισμα του συνοδηγου για να δουμε |
Ghost Dog έγραψε: |
Mε το που τελειωσω απο δουλεια θα κατεβω και θα στο σπασω εγω....
Αααα θα παρω και την εισαγωγη για να μην πεσει στα χερια του Αλιεν-μπουγατσα! ![]() ![]() Και το μπλοκε με το 13/59 στην Κλοντιαααα! ![]() |
206kwn έγραψε: |
http://www.youtube.com/watch?v=bQWcwnP9Pnc&feature=player_embedded
xaxaaxaxaxxaxaxaax |
Παράθεση: |
Τα επεισόδια
Τα επεισόδια ξεκίνησαν γύρω στις 13.50 χθες στο Σύνταγμα ενώ ήταν σε εξέλιξη η πορεία. Ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε πετώντας πλαστικά μπουκάλια νερού και άλλα αντικείμενα σε διμοιρίες των ΜΑΤ τη στιγμή που οι διαδηλωτές περνούσαν μπροστά από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια. |
Άν ο άλλος πέταγε μπουκάλια, άν έσπαγε ότι αυτοκίνιτο βρήκε μπροστά του κλπ κλπ κλπ τότε... Όπως έστρωσε κοιμήθηκε και ας υποστεί τις συνέπειες... |
P.s. : Γαμάτο σχόλιο 2 φοιτητές ετών 29 και 31 ![]() |
AlienHack έγραψε: | ||
Α γεια σου... αυτο τα λεει ολα για την Ελλαδαρα μας.. ![]() ![]() ![]() |
Άν ο άλλος πέταγε μπουκάλια, άν έσπαγε ότι αυτοκίνιτο βρήκε μπροστά του κλπ κλπ κλπ τότε... Όπως έστρωσε κοιμήθηκε και ας υποστεί τις συνέπειες... |
king207cc έγραψε: | ||
αν η γιαγια μου ειχε κεραιές φίλε μου που χέρεσαι ![]() επίσης ένα αλλο ρητό λέει η δράση φέρνει αντίδραση... ![]() δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλα η συνέπεια... που γραφεις είναι να συλληφθεί και να έρθει αντιμέτωπος με το νόμο και όχι με τις μπότες και τα κλοπς των άξεστων ματατζίδων. |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσουμε πως θέλουμε την αστυνομία.... |
kostas207rc έγραψε: | ||||
Baγγέλη για να τον τσιμπήσανε επιτόπου όλοι μαζί και εκει μπροστά προφανώς κάτι θα έκανε και μια απλή πέτρα να πέταξε για μένα καλά να πάθει |
η ξύλο ή αδιαφορία?? δλδ να υπηρετούν τον πολίτη δεν γίνεται όπως είναι ο σκοπός τους? αστυ - νόμος αυτές οι δύο λέξεις δεν λένε τιποτα? |
Pughell έγραψε: |
Ποσοι απο εσας εχουν συγγενη,αδερφο,γονιο,κολλητο φιλο ή εστω και απλο γειτονα καποιον αστυνομικο; ![]() |
εσύ έχεις νόβα.....? |
Πάκιδες; |
AlienHack έγραψε: |
παρτην εισαγωγη και ανεβασε την θεσσαλονικη αυριο.. 300 ζεστα στο χερι θα παρεις!! ![]() |
πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσουμε πως θέλουμε την αστυνομία.... |
kostas207rc έγραψε: | ||||
Baγγέλη για να τον τσιμπήσανε επιτόπου όλοι μαζί και εκει μπροστά προφανώς κάτι θα έκανε και μια απλή πέτρα να πέταξε για μένα καλά να πάθει |
αν η γιαγια μου ειχε κεραιές φίλε μου που χέρεσαι ![]() επίσης ένα αλλο ρητό λέει η δράση φέρνει αντίδραση... ![]() δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλα η συνέπεια... που γραφεις είναι να συλληφθεί και να έρθει αντιμέτωπος με το νόμο και όχι με τις μπότες και τα κλοπς των άξεστων ματατζίδων. |
![]() |
Driver ///M έγραψε: |
Αν πέταγε πέτρες, έχουν υποχρέωση να τον συλλάβουν και να τον παραπέμψουν στη δικαιοσύνη. Όχι να τον βαράνε σαν μανιασμένοι τη στιγμή που είναι κάτω πεσμένος και ακίνδυνος. Και η πλάκα είναι πως αφού τον δείρουν για τα καλά, ούτε τον συλλαμβάνουν, ούτε τίποτα. Άρα, ο διαδηλωτής είτε ήταν αθώος και τον δείρανε γιατί είναι άξεστοι και τραμπούκοι της δεκάρας, είτε δεν ήταν αθώος (αν και ούτε κουκούλα φορούσε, ούτε κρατούσε τίποτα, άρα δεν φαίνεται κάτι τέτοιο) και αντί να τον συλλάβουν όπως θα όφειλαν, προτίμησαν να τον ξυλοφορτώσουν και μετά να τον αφήσουν να συνεχίσει τις παρανομίες. Άρα, και ο πλέον τυφλός και χαζός καταλαβαίνει πως οι ΜΑΤατζήδες δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους. Τέλος πάντων, το κλείνω εδώ γιατί όπως είπα και πριν, κάποιοι είναι τόσο αποχαυνωμένοι απ'τα κανάλια και τα φούμαρα που σερβίρουν, αλλά και τόσο άσχετοι με τις διαδηλώσεις και το ρόλο της αστυνομίας (η οποία φυσικά εντολές εκτελεί, αλλά πολλές φορές με περίσσιο ζήλο) που ποτέ δεν πρόκειται να καταλάβουν. Εύχομαι να μην σας βαράνε κι εσάς 4-5 ένστολα αγρίμια επειδή βγήκατε να φωνάξετε για το ψωμί που σας κόβουν, για να καταλάβετε ποιους υπερασπίζεστε. Μέχρι τότε, δείτε καμια αστυνομική αμερικανιά να χαίρεστε. |
δηλαδη οταν καποιος πεταξει πετρα πρεπει να του σπασουν το κεφαλι και να παει στο νοσοκομειο σε κομα να χαροπαλευει?
Η επιλογη να τον ριξουν κατω και να του περασουν χειροπέδες? ετσι απλα, με μια τρικλοποδια χερια πισω και χειροπεδες.. μετα που να σου παει? στο βιντεο τον ριχνουν κατω (ολα οκ ως εκει) και μετα τον βαρανε με την ασπιδα στο κεφαλι, κλοτσιες οπου βρουνε, κλομπ στο κεφαλι και ερχεται ο νταβας στο τελος απο τα δεξια με φορα και προσπαθει να κλοτσισει οπου βρει!! το βιντεο το ειδατε ή στον αερα μιλατε? http://www.youtube.com/watch?v=bQWcwnP9Pnc&feature=player_embedded |
Σε όλες αυτές τις πορείες υπάρχουν ζημιές πολλών χιλιάδων ευρώ σε μαγαζια και περιουσίες ιδιωτών... Στην τελευταία πορεία δεν κάηκε ΚΑΝΕΝΑ μαγαζί, λίγες φωτιές είχαν μπει σε κάδους και γενικά οι υλικές ζημιές ήταν ελάχιστες σε σχέση με άλλες φορές. Μέχρι και τα παπαγαλάκια στα κανάλια το παραδεχτήκανε. Δεν το έκανε αυτός που εφαγε το ξύλο? Θα το έκανε κάποιος άλλος λίγο παραπέρα που προφανώς εκείνη την ώρα θα πέταγε μολότωφ... Αυτός δεν πρέπει να φάει ξύλο? Ξύλο δεν πρέπει να φάει κανείς. Μόνο αν προβάλλει αντίσταση κατά τη σύλληψή του. Είδες κάτι τέτοιο στο παραπάνω βίντεο?? Και όχι δεν θα κάτσει ο αστυνομικός να βρεί αποδεικτικά στοιχεία για να συλλάβει τον ένοχο τη στιγμή που θα πέφτουν βροχή οι πέτρες-μολώτωφ-τσιμέντα και δεν ξέρω τί άλλο θα του πετάει ο κάθε τελειωμένος.... Αν δεν έχει αποδεικτικά στοιχεία, τότε να ψάξει να βρει ή να μην κάνει τίποτα. Ειδάλλως, αν είναι να μπαγλαρώνουμε και να σακατεύουμε τον καθένα χωρίς να έχουμε αποδείξεις, τότε να έρθουν κι εσένα σπίτι σου να σε αρπάξουν και να σε τουλουμιάσουν. Γιατί να κάτσουν να βρουν αποδεικτικό στοιχείο? Άν θες, όπως είπε και ο Μάνθος, κάνε καθιστική διαμαρτυρία... Κάνανε, μπροστά απ'τη βουλή πάνω απ'την πλατεία συντάγματος. Μετά από λίγο όμως ρίξανε και σε αυτούς χημικά Κάνε κάτι πιο ειρηνικό και μην χωριστούν οι διαδηλωτές με τους αστυνομικούς σε 2 στρατόπεδα και μην παίζουν τις κατακεφαλιές... Τώρα ή το παίζεις αφελής ή είσαι. Έχεις δει ποτέ τους αστυνομικούς να είναι στο ίδιο στρατόπεδο με τους διαδηλωτές, όσο ήσυχοι κι αν είναι οι τελευταίοι? Τη στιγμή που οι διαδηλωτές είναι ενάντια σε αυτούς που οι αστυνομικοί προστατεύουν? Γίνεται ποτέ ο λύκος να είναι στο μαντρί με το πρόβατο?? Και όσο για όλους εσάς που βρίζετε τους αστυνομικούς σκεφτείτε ότι μέσα σε αυτούς υπάρχουν και άνθρωποι οικογενειάρχες και τίμιοι που βγάζουν ένα κομμάτι ψωμί να το πάνε στην οικογένεια... Έχω πατέρα και θείο (όχι βέβαια ματατζήδες-ασφαλίτες κλπ) και επειδή ξέρω τι άνθρωποι είναι και πως ποτέ δεν πειράξανε ούτε τρίχα συμπολίτη μας, παρά μόνο βοηθούσαν όσο μπορούσαν, γι'αυτό σιχαίνομαι κάτι τέτοιους ένστολους που ντροπιάζουν πρώτα τους εαυτούς τους και μετά ολόκληρο το σώμα. Επειδή επίσης ξέρω πόσο στόκοι ήταν ορισμένοι συνάδελφοί των συγγενών μου, άσε με να ξέρω πως δυστυχώς πολλοί είναι εχθροί του πολίτη και όχι φύλακές του, όπως θα όφειλαν. Δεν επικροτώ το ξύλο αλλά δυστηχώς είναι η μόνη λύση... Το ξύλο ποτέ δεν είναι η μόνη λύση. Ιδίως αν έχει σαν στόχο το λαό. Αν είχε τα λαμόγια που μας κυβερνούν, τότε ίσως... Όλα ξεκινάνε από τους "φοιτητές" που ήταν εκεί... Όλα ξεκινάνε από αρρωστημένες νοοτροπίες σαν αυτό που έγραψες περί ξύλου. Όταν θεωρείς (όσοι απ'τους έντσολους το κάνουν, δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι) πως με το να ξυλοφορτώνεις ασύστολα (στέλνοντας μάλιστα άνθρωπο στο νοσοκομείο στα πρόθυρα του θανάτου), παίρνοντας το ρόλο του αυτόκλητου τιμωρού νομίζοντας πως έτσι επιβάλλεις τη δικαιοσύνη, και μάλιστα άτομα που διαδηλώνουν μεταξύ άλλων και για το δικό σου καλό (αφού και οι αστυνομικοί φτωχοί εργαζόμενοι είναι, δεν είναι επιχειρηματίες ούτε βιομήχανοι), τότε είσαι άξιος της τύχης σου και ντροπή για την κοινωνία μας. |
Driver ///M έγραψε: |
Είναι ξεκάθαρο πως το κόμμα που κυβερνά θέλει να σπείρει τον πανικό και τον φόβο και να καταστείλει τον κόσμο με οποιοδήποτε μέσο, γι'αυτό και (ορισμένοι) ένστολοι θα γίνονται ολοένα και πιο βίαιοι και επικίνδυνοι. Αλλά θα το βρουν μπροστά τους. |
Αυτη η απαντηση υποθετω οτι ειναι για τον Κωστα και οχι για μενα,ε; |
kostas207rc έγραψε: |
...
Έχει πάει ποτέ η κάμερα της tv να γράψει ποτέ από την πλευρά των διαδηλωτών?Γτ τα πιο πολλά πλάνα είναι με την κάμερα πίσω από τους αστυνομικούς... |
king207cc έγραψε: |
μα αμα πάνε απο τη μερια των διαδηλωτων θα φάνε και αυτοί ξύλο, απλή λογική, όπως πήγε να γίνει και με τη κοπέλα στο βιντεάκι |
ρε συ Στελιο την παλευεις? εγω δεν ειπα ναμην κανουνε τα σωματα ασφαλειας την δουλεια τους, ισα ισα ποιο πριν εγω ο ιδιος εγραψα να κατεβουν στο κεντορ της αθηνας και να κανουν 300 συληψεις ΑΛΛΑ αυτα τα 3-4 μπατσακια που βαρουσαν με την ασπιδα τον διαδηλοτη που ηταν στο δρομο ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ δεν ειναι αστυνομικοι, γιατι οκ να τον βαρεσεις στο ποδι στην πλατη για να τον γονατισεις και να τον συλαβεις μαλ**α αυτοι τον ριχνουν κατω και τον βαρανε με την ασπιδα στο κεφαλι
ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΕ ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ?>? Αν ηταν η γυναικα σου εκει κοντα ειτε περαστικη ειτε για να διαδηλωσει και την περτυχαιναν αυτοι οι 4-5 αστυνομικοι και την εριχναν κατω και ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΚΟΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΕ ΦΥΤΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕΤΑ? (το παραδειγμα ειναι τυχαιο για να σου πω οτι μπορει να συμβει σε κοντινο σου ατομο δεν θελω να θηξω καποιον χτυπα ξυλο) και στο φιναλε, και ναμου σπασουν το αμαξι , δεν θα ηθελα μετα αυτον που το εκανε να τον σκοτωσουν ... απλα να τον συλαβουν θελω αδερφε.. αυτη ειναι η δουλεια τους οχι να σκοτωνουν... |
, εγω οταν περνάω δίπλα απο ματατζί μου τσιτόνουν τα νευρα, δεν μπορώ να τους βλέπω να είναι πολεμικά εξοπλισμένοι, φαντάσου οι αναρχικοί πως θα αντιδρούν ![]() |
Βρε συμφωνώ άλλα τι να κάνουμε που πρέπει καποιος να κάνει και αυτή τη δουλειά.Αν δεν ήταν έτσι όπως λες πολεμικά ντυμένοι θα τους είχανε φάει λάχανο...
και κάτι last... Αναρχικούς ποιους λες? Τα 15-22 χρονών που δεν έχουνε δουλέψει ποτέ στην ζωή τους? Ξέρει κανείς ποια είναι η ένοια του αναρχικού η σωστή όμως ένοια.... Δεν είναι παντως να σπάνε περιουσίες καστήματα αμάξια και ότι άλλο τους ενοχλει τελοςπάντων...άλλο που στην Ελλάδα αυτό έχουν μάθει ότι πρέπει να κάνει ένας αναρχικός... |
υποτιθεται οτι τα ματ ειναι εκπαιδευμενα να επιβιόνουν απο δυσκολες συνθηκες, να πηγαινουν παντα σε ομαδες για να μην τους ξεμοναχιαζουν. ειναι προστατευμενοι σαν αστακοι και εχουν και σπρει με χυμηκα για αμυνα απο κοντα.,.... στο φιναλε ποτε ακουσες ματ στο νοσοκομειο να χαροπαλευει με εγκεφαλικες κακοσεις επειδη 10 ατομα το βαλαν κατω και το βαρουσαν με κοτρονες? ποτε...
σου ξαναλεω , ειμαι υπερ στο η αστυνομια να κανει την δουλεια της, ειμαι ο πρωτος που φωναζει να κατεβαινοπυν κατω και να τπους μαζευουν ολους ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ.. εχει διαφορα... |
Pughell έγραψε: | ||
Αστο Βαγγελη,οι αναρχικοι ειναι τα παιδια της φαπας που χορτασαν κλωτσια και βγαζουν τα απωθημενα τους σε ομαδες γιατι μονοι τους δεν κλανουν μια... Οταν ακομα ημουν σχολειο και η αναρχια ηταν ακομα υπο αναπτυξη,το τι μπουφλα ετρωγαν απο χρυσαυγιτες και τα υπολοιπα παιδια,"χαρακτηρισμενα" ή οχι,δεν λεγεται... Οι 9 στους 10 ηταν μαμακηδες και μπαμπακηδες με γεματη τσεπη και την καρπαζια στο τσεπακι με το καλημερα. ![]() |
.... στο φιναλε ποτε ακουσες ματ στο νοσοκομειο να χαροπαλευει με εγκεφαλικες κακοσεις επειδη 10 ατομα το βαλαν κατω και το βαρουσαν με κοτρονες? ποτε... |
Pughell έγραψε: | ||
Τι λες ρε,σοβαρα; ![]() ![]() ![]() Κανε μια ερωτηση στο κυκλωμα ανθρωπων που δουλευουν σε τετοια σωματα να μαθεις και μετα πες ποτε... ![]() Πατερας πολυ καλου μου φιλου,αποστρατος,ρημαγμενος απο το ξυλο με κουσουρια που κουβαλαει σε ολη του την ζωη... Σου φτανει; Α,και τωρα πια 65 χρονων ο ανθρωπος αλλα με πονους απο σπασμενα κοκκαλα εδω και πολλαααα χρονια... Περι αναρχικων,δικαιωμα καταστολης εχουν ολοι. Αν δεν το γνωριζετε,το λεει στο συνταγμα μας οτι απαγορευεται να ακουμπησεις οργανο της ταξης,να το βρισεις ή ακομα και να βρισεις τα Θεια. Αν γινει κατι απο τα παραπανω,τοτε εχει το ελευθερο για "καταστολη"... ![]() Και μην μου πειτε οτι πετυχατε διαδηλωση στην οποια δεν εβρισε κανενας και τα ΜΑΤ ξεκινησαν τις μπουφλες με το καλημερα... ![]() |
Δεν είναι όλοι οι ματατζήδες έτσι ξεκολάτε από το μυαλό σας!!!!
Στην τελική 800ε πέρνουν για να τους βρίζουν και να τους πετάνε πέτρες Έχει πάει ποτέ η κάμερα της tv να γράψει ποτέ από την πλευρά των διαδηλωτών?Γτ τα πιο πολλά πλάνα είναι με την κάμερα πίσω από τους αστυνομικούς Όλοι αυτοί που είναι μαγκες και ψευτοανθρωπιστές και σε κάθε πορεία πάνε και τα βάζουν με τους αστυνομικούς γενικότερα ΑΜΑ έχουν αρχ....ια να πάνε και να χτυπήσουν πολιτικούς ,βουλευτές και δημοσιογράφους που πέρνουν το μήνα 35,000ε και είναι γραβατωμένοι στα παράθυρα της tv και κάνουν τους έξυπνους... |
Αστο Βαγγελη,οι αναρχικοι ειναι τα παιδια της φαπας που χορτασαν κλωτσια και βγαζουν τα απωθημενα τους σε ομαδες γιατι μονοι τους δεν κλανουν μια... Οταν ακομα ημουν σχολειο και η αναρχια ηταν ακομα υπο αναπτυξη,το τι μπουφλα ετρωγαν απο χρυσαυγιτες και τα υπολοιπα παιδια,"χαρακτηρισμενα" ή οχι,δεν λεγεται... Οι 9 στους 10 ηταν μαμακηδες και μπαμπακηδες με γεματη τσεπη και την καρπαζια στο τσεπακι με το καλημερα. ![]() |
Βαγγελη το γενικευεις χωρις λογο... ![]() Αν βρισουν,εχουν το δικαιωμα καταστολης,με οτι μπορει να συνεπαγεται αυτο. Αρη περι αξεστων,κwλοπαιδων,κλπ δεν διαφωνω,εχει και πολλους τετοιους το μαντρι,ομως δεν ειναι ολοι ιδιοι... Και μαλιστα ΟΛΟΙ μπαινουν με εξετασεις,οποτε το κατα ποσο βλακες ειναι ειναι αααλλη υποθεση... Θα μου πεις,ο συνειδητοποιημενος βλακας ειναι και ο χειροτερος,και δεν εχεις αδικο,οχι ομως οτι ο κανονας χαρακτηριζεται απο αγραμματους πιθηκανθρωπους. |
δεν με ενδιαφέρει ρε Στελιο τι είναι αναρχικός κουμουνη μονάρχης η κουτσός, κανενας δεν εχει το δικαίωμα να σε ξυλοφορτώνει και να σε στέλνει σε κώμα επειδη δεν γουστάρει αυτο που είσαι. ελεος δλδ |
ρε χεστηκαμε είπαμε τι ηταν, το σημαντικότερο πράγμα που ξεχναμε ειναι οτι ηταν ανθρωπος, ποιος εχει το δικαίωμα να σε σκοτώνει επειδη δεν σε γουστάρει?? |
Αρη συμφωνω σε πολλα,οχι ομως σε ολα... Οπως ειπα και στην αρχη,εμεις οι ιδιοι(οι πολιτες) δεν εχουμε ξεκαθαρισει τι θελουμε και τι ζηταμε... Οποτε ας αποφασισουμε μια με το καλο τι μας βολευει και μετα ας ριξουμε το μπαλακι αλλου μιας και οπως ειχε ειπωθει νωριτερα,ολοι γκρινιαζουμε,ολοι φωναζουμε για την ψηφο μας αλλα σε ολες τις περιπτωσεις εχουμε γινει οι "επαναστατες του καναπε" και κλανουμε μεντες σε σκηνικα οπως αυτο που σκοτωθηκε ο ανθρωπος χωρις λογο... ![]() |
1)Όλα ξεκινάνε από τα επεισόδια που ΔΕΝ κάνουν οι αστυνομικοί αλλά οι διαδηλωτές .-
2)ΑΝ δεν υπήρχαν επεισόδια που ξεκίνησαν από "φοιτητές"-διαδηλωτές δεν θα υπήρχε ούτε ξύλο ούτε συλλήψεις .- 3)Σε καμία ειρηνική πορεία που ΔΕΝ έγινε καμία ζημιά δεν έπεσε ξύλο ούτε έγινε σύλληψη .- Αφού λοιπόν δεν μπορεί κανείς από όλους αυτούς που πάνε στις πορείες να καταλάβει τα 3 παραπάνω πραγματάκια μια ζωή θα κατηγορούν την αστυνομία για μαλακείες που έχουν κάνει αυτοί... .- |
abaleo έγραψε: |
ρε κώστη ξέρεις ότι σε σέβομαι και μην με παρεξηγήσεις
αλλά αυτό το πολιτικές πεποιθήσεις μου κατσε πολύ περίεργα δηλάδη πρέπει έχοντας χ πολιτικές πεποιθήσεις να υποστηρίζεις τους μεν και επειδή έχεις y τους δε και να υπεραμύνεσαι αυτών αυτά μας πάνε πίσω ο μπλε, ο κόκκινος, ο πράσινος... οπαδοποίηση παντού |
http://www.youtube.com/watch?v=ayFAWBfqDZo&feature=player_embedded#at=99
ghost......g στο 1.35 περίπου... |
sotos 106xs έγραψε: |
Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 44χρονου στην Γ’ Σεπτεμβρίου
http://www.skai.gr/news/greece/article/169957/anakrinodai-duo-atoma-gia-ti-dolofonia-tou-44hronou/ |
sotos 106xs έγραψε: |
Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 44χρονου στην Γ’ Σεπτεμβρίου
http://www.skai.gr/news/greece/article/169957/anakrinodai-duo-atoma-gia-ti-dolofonia-tou-44hronou/ |
Παράθεση: |
Το διανοήστε; Μάλλον δεν το έχετε διανοηθεί ακόμα. Ούτε κι εγώ τα έχω καταφέρει. Μετακινήστε τα μάτια σας από την οθόνη και κοιτάξτε αλλού, το ταβάνι, τους τοίχους, το δεντράκι έξω από το παράθυρο. Για 120 euro! Τρεις άνθρωποι, φιλοξενούμενοι σε μια ξένη χώρα, ξύπνησαν ένα πρωί, εντόπισαν ένα θήραμα, και μέσα σε μια στιγμή ανείπωτης φρίκης ακύρωσαν μια ανθρώπινη ζωή για 120 euro. Τρία ζευγάρια δολοφονικά χέρια μαχαίρωσαν μια παλλόμενη ελληνική καρδιά.
Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι η αξία της ζωής αυτών των ανθρώπων είναι μηδενική. Το κόστος της όμως δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. Αν πολλαπλασιάσουμε τον αριθμό τρία με το ετήσιο κόστος φύλαξης ενός κρατουμένου στις ελληνικές φυλακές, επί τον αριθμό των ετών που θα μείνουν στη φυλακή, βγαίνει χοντρικά 3 x 10.000 x 20 = 600.000 euro. Το ακριβές κόστος φύλαξης δεν μπόρεσα να το βρω, αλλά τα 10.000 euro είναι μια μετριοπαθής εκτίμηση (στην Αγγλία είναι πάνω από 50.000). Τα χρήματα που θα δαπανηθούν για το σωφρονισμό των δολοφόνων είναι τουλάχιστον 5.000 φορές περισσότερα από την αξία της κάμερας του Μανώλη. Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν με τα χρήματα αυτά. Θα μπορούσε π.χ. να πληρωθεί ο μισθός ενός καθηγητή για 20 χρόνια ή και περισσότερα. Αντ' αυτού ένας νέος Έλληνας εκπαιδευτικός θα παραμείνει άνεργος, και μερικές εκατοντάδες ελληνόπουλα θα μορφωθούν από έναν λιγότερο δάσκαλο. Γιατί; Για να διατηρήσουμε στη ζωή αυτούς τους φονιάδες. Για να διαφυλάξουμε την εικόνα της πολιτισμένης χώρας που θέλουμε να προβάλλουμε προς τα έξω. Για να αποφύγουμε να αναμετρηθούμε με τα ταμπού μας. Για να μη στερηθούμε τη μύχια ικανοποίηση μιας επίπλαστης ηθικής ανωτερότητας. Για να μην παραδεχτούμε ότι σφάλαμε. |
Steve έγραψε: | ||||
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/172565/mia-videokamera-120-euro-axize-i-zoi-tou-manoli-kadari/
Όλα τα λεφτά το παληκάρι ![]() |
κρέμασμα στην πλατεία θέλουν παίδες... κ μετά ο καθένας που περνάει θα τον τιμωρεί με τον τρόπο του. |
το σωστότερο είναι να δικαστούν με τους νόμους της πατριδας τους, Αφγανιστάν είπαμε?? no bad... |
το σωστότερο είναι να δικαστούν με τους νόμους της πατριδας τους, Αφγανιστάν είπαμε?? no bad... |
mechanic έγραψε: |
Nα με συγχωρειτε που δεν εχω διαβασει τι εχει γραφτει/παιχτει στις προηγουμενες σελιδες. Αλλα το ποστ του παιδιου ειναι ολα τα λεφτα...... |
Το θλιβερό, Βαγγέλη, είναι ότι υπάρχουν άτομα κι εδώ μέσα ακόμα, που θα συμφωνήσουν με τέτοιες ενέργειες, και ό,τι ιδεολογίες αυτές κουβαλούν. |
SnakeMJK έγραψε: | ||
καλά δε νομίζω να συμφωνεί κανένας με το να δέρνουν ήσυχους καταστηματάρχες. αλλά κ οι χρυσαυγίτες απ ότι φαίνεται δέρνουν εκεί που τους παίρνει. κανά νταβά ή κανά βαποράκι δεν τους πλησιάζουν καν. |
Octane έγραψε: |
[...] Προφανως κατι θα εχασα απο την ολη κατασταση , ισως να ηταν κ χωρος συγκεντρωσης ολων των αναρχικων ο σταθμος του μετρο... ![]() |
Ποιοι αναρχικοί; Νισάφι πια με τους αναρχικούς. Οι αναρχικοί κάθονται στα στέκια τους και συζητάνε. Άλλο αναρχικοί, άλλο βαλτοί μπαχαλάκηδες που τα κάνουν πουτάνα κάθε φορά, έλεος. Που ούτε καν τέτοια @@ δεν είχε εκεί. http://vimeo.com/25777463 http://vimeo.com/25781283 |
πάντα η ιστορία ξεκινάει από παρακρατικούς/ασφαλίτες/κλπ, απλά μετά λόγω ξύλου και αγανάκτησης χώνονται και άσχετοι ανάμεσα τους κ δένει το γλυκό. αν τρως ξύλο χωρίς λόγο, σου τη βιδώνει κ μπορεί να πετάξει ο οποιοσδήποτε την πέτρα. κ φυσικά υπάρχουν κ τα άτομα που απλά ψάχνονται για ξύλο κ βρίσκουν αφορμή σε αυτά τα σκηνικά, παράδειγμα χθες είχε κατέβει αρκετός "γηπεδικός" κόσμος... |
Sinanai έγραψε: | ||
Τα γαΜΑΤ, όμως, δε τα βλέπω να δέρνουν αυτούς που τα ξεκινούν, ή έστω το "γηπεδόκοσμο"... Αυτή είναι η δουλειά τους, Ζήση, να προξενήσουν το χάος, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Θα βγει και ο Παπουτσής, τώρα, να απαντήσει στη βουλή, να μας κλάσει τ' αρχ**ια. |
http://goo.gl/3rFuE |
αν καλέσετε την αμεση δράση και σκάσουν τιποτα κουκουλοφόροι μην τρομαξετε
http://www.youtube.com/watch?v=jqeiR3CWD5E&feature=player_embedded#at=29 |
ντάξει με πείσανε αναθεωρώ, αν μπείτε στο λεωφορείο και σας πλησιασει ενας γυμνος με κράνος και ενα σίδερο στο χέρι μην τρομάξετε... ο ελεγκτης θα είναι. |
Ghost Dog έγραψε: |
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/363804/kare-kare-i-nuhta-thriler-stin-paiania/
Ακουσε κανεις ποτε θα δικασουν το παιδι???? ![]() ![]() ![]() Λεω να περασω μια βολτα.......! ![]() |