Φτιάξε το μόνος σου - Ηχομόνωση. 206xtreme - Κυρ 08 Μάϊ 2011, 21:05:57 Θέμα δημοσίευσης: Ηχομόνωση.
Έχει δοκιμάσει κανείς στο αμάξι του ηχομόνωση με πισσόχαρτο;
Βασικά το θέμα μου είναι να κάνω μια ηχομόνωση να μην επιτρέπει τον ήχο να βγει έξω και παράλληλα να αντανακλά τον ήχο αυτόν (που θα χανόταν εκτός της καμπίνας) μέσα.
Το πισσόχαρτο θα μου κάνει αυτή τη δουλειά;
Ευχαριστώ παίδες. LIONKING - Κυρ 08 Μάϊ 2011, 23:25:39 Θέμα δημοσίευσης:
αν θες να κανεις σοβαρη δουλεια πας πρακτικερ και παιρνεις το ηχομονωτικο που ειναι σαν σφουγγαρενια αυγουλοθηκη και βγαζεις ταπετσαριες πλαστικα κλπ και το βαζεις ενδιαμεσσα,ειναι παντος αλμυρουτσικο αλλα κανει δουλεια RoadRunner122 - Κυρ 08 Μάϊ 2011, 23:57:04 Θέμα δημοσίευσης:
Όπως λέει ο Βασίλης. Ricofon (ή Τeknofon που έχει το πράχτικερ).
Υπάρχουν και πιό εξειδικευμένες λύσεις (πχ Dynamat κλπ) αλλά εξαρτάται απ'το budget σου και το τι ζητάς... 206xtreme - Δευ 09 Μάϊ 2011, 00:20:30 Θέμα δημοσίευσης:
RoadRunner122 έγραψε:
Όπως λέει ο Βασίλης. Ricofon (ή Τeknofon που έχει το πράχτικερ).
Υπάρχουν και πιό εξειδικευμένες λύσεις (πχ Dynamat κλπ) αλλά εξαρτάται απ'το budget σου και το τι ζητάς...
]
Το πισσόχαρτο είναι οτι πιο κοντά σε dynamat!!! Γιαυτό λέω... Το Rickofon κάνει απορρόφιση του ήχου οπότε δε μου κάνει... Έχω μπερδευτεί... LIONKING - Δευ 09 Μάϊ 2011, 07:08:17 Θέμα δημοσίευσης:
επειδη νομιζω εσυ το θες για ηχο κανε μια ερωτηση απο κει που το,αν και εχω ακουσει οτι για τις απωλιες τετοια βαζουν gourtz - Τρι 09 Αύγ 2011, 08:59:07 Θέμα δημοσίευσης:
μαν το μονο που μπορεις ναβαλεις κ να κανεις δουλεια πραγματικα ειναι dynamat και στο λεω γτ ειανι το μονο που ειναι πολυ λεπτο κτλ τωρα αν βαλει κατι αντιστοιχο μπορεις να βρεις αλλα σε παχος θα ειναι πιο χοντρο.....
εγω ειχα ντυσει πορτπαγκαζ σε ενα corolla sedan με το πυσοχαρτο που εχει το πρακτικερ ειναι κατι μαυρα φυλα τετραγωνα κ απο την μια πλευρα εχουν αυτοκολητο πορτοκαλι.... το βαζεις πανω κ το ζεστενεις παρα πολυ με το θερμοπιστολο.... κ μολις το πατησεις κ το κανεις ενα με την επιφανεια που θες εγω τουλαχιστον το περναω ολο αλουμινοταινιθα απέξω κ γινεται τουρμπανο σκεψου απο εξω οταν το κοπαναγες ηταν λες κ χτυπας τοιχο...