SnakeMJK έγραψε: |
μόλις το είδα...
χο χο χο... |
MEMsound έγραψε: |
βασικα...μετα τις 2200...ιδανικα 2230 να ερθουμε σαν ανθρωποι (οπως μαζευοπμαστε και στην Λεσχη) |
Giannis307 έγραψε: |
opa miso...για ποιο σινεμαδι μιλαμε? |
Sinanai έγραψε: |
BAN σε όσους πάνε να δουν αυτό το πράμα... |
king207cc έγραψε: |
αα ρε καγκούρια!!
1+1 παρακαλώ ![]() θα πάμε σαν club? ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Οχι, σαν piano bar..... ![]() ![]() ![]() |
Αν πάτε με τα μπουφάν ή οποιοδήποτε άλλο διακριτικό του club θέλω πίσω τα 50 μου ευρώ. ![]() ![]() ![]() |
Οχι, σαν piano bar..... ![]() ![]() ![]() |
Αν πάτε με τα μπουφάν ή οποιοδήποτε άλλο διακριτικό του club θέλω πίσω τα 50 μου ευρώ. ![]() ![]() ![]() |
kostas207rc έγραψε: |
Το είδα χθες!!!
Το έργο γενικά μαμαει!!!!! |
Γι αυτό μου άρεσε ρε!!
Είχε πλοκή και ενδιαφέρων!!! Και κάτι για το τέλος.... Ο μοναδικός που μπορεί να περάσει τον Ντομ σε κόντρα και μετά να τον συλάβει είναι ο Chuck Norris!!!! |
MAD έγραψε: | ||
Ρε ήθελα να ήξερα τι άλλο θα κάνει αυτός ο jack Norris ??? ![]() ![]() ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
ΣΙΓΟΥΡΟΙ 1. xrisa-xs 1 2. iceage 1 3. volvos 1 4. MemSound 1 5. vamvakoolas 1 6. Ghost Dog 1 7. Andy-lag 1 8. king207cc 2 |
μπορει...απλα μαλλον εγω 8α φρεναρω καλήτερα απ το πατινι του... ![]() ![]() |
miss pug έγραψε: |
και γω το σκεφτομαι να ερθω αλλα με τοσα χαλια σχολια που εχω ακουσει αρχιζω να το ξανασκεφτομαι... ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||
αλήθεια λες; εγώ δεν τρελάθηκα... οκ, χαριτωμένο, αλλά fast n furious δεν είναι... die hard, το λες άνετα ![]() |
reselie-206 έγραψε: |
και πολεμικές τέχνες αλα bruce lee απο τους πρωταγωνιστές σε σημείο να σηκώνουν γομάρι >100κg και να το πετάν 5 μέτρα μακριά.... |
Octane έγραψε: | ||||
Ε οχι κ die hard!!! Οκ , ισως λιγο στην αρχη κ στο τελος ![]() ![]() ![]() Ενδιαμεσα ομως ειναι φτυστο "The italian job" ![]() Κ μενα μου αρεσε πολυ , ναι μεν ελειπε η καγκουροκατασταση , αλλα ολο το story ηρθε κ εδεσε με τα υπολοιπα μερη!!! (λιγο ξενερωσα βεβαια στο πολυ τελος... , μετα τα γραμματα... , μιας κ μου τη δινει να ανατρεπονται με τετοιο τροπο δεδομενα. ) (οπως στο Prisonbreak , με καποιας το συμβολαιο που εληξε ξαφνικα...κ μετα το ξανασκεφτηκε ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||||||
πω πω τι spolierιά ήταν αυτή ![]() κ που λέτε παιδιά... ο δολοφόνος είναι η υπηρέτρια ![]() ![]() |
ελεος το ποιντ ειναι να πάμε για τον χαβαλεδομπουγιουρντι |
Ghost Dog έγραψε: |
Ακομα και αν μαζευτουμε λιγοτερα απο 20 ατομα, παμε για την παρτη μας????
Ειμαι σιγουρος πως θα κλασουμε στο γελιο!!! |
Steve έγραψε: |
Εγώ πάντως είδα την κοκκινοσκουφίτσα σήμερα ![]() |
Ti λέτε ρε σήμερα βρήκατε?
Πάτε αύριο ρε νούμερα |
με την νυφη εκει ουτε για πλάκα... ![]() |
Ti λέτε ρε σήμερα βρήκατε?
Πάτε αύριο ρε νούμερα |
Υπαρχει και η Κλοντια....... ![]() |
ναι αλλα η νυφη θα πρεπει να μεινει στην Λέσχη μονη και θα εχουμε δραματα και "γκαραζομουρμουρα" - εφυγες και πηγες με αλλη και αλλα τετοια και πάρε κανα τσεκ εντζιν κλπ κλπ κλπ και δε λεει... ![]() ![]() ![]() ![]() |
(Αν δεν ειχα την Κατερινα μαζι θα ειχα αρχισει τις αερογαμιες..... ![]() |
Τελικά ο Ντομ πέθανε? |
'Andy'-lag έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ειναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ...οτι πηγε με λάθος πάρεα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
αυτο το μελαχρινό με το μωβ μαγιο...αχχχχχχχ!! ![]() |
Βαγγο υπάρχουν πολλά νιαμου στην παρέα............!!!!!!!!!! Από που να αρχίσεις.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
king207cc έγραψε: | ||
nai re ayth einai πωπω!! andy-lag ρίξε μια ματιά μετα το 4:00 ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=M169UnMzzP4&feature=related |
Πεθαναμε στα γελια (βασικα πρεπει να εφριξε ολος ο σιναμΑΣ) ![]() ![]() |
andy-lag ρίξε μια ματιά μετα το 4:00 ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=M169UnMzzP4&feature=related |
θες κι εσυ "σεμιναριο By octane" ![]() ![]() ![]() ![]() |
Φίλε πολύ καλή ήταν....Είχε κανονικά σενάριο....Μια χαρά....Ελπίζω να έκατσες κι εσύ να δείς τους τίτλους τέλους................ ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
'Andy'-lag έγραψε: | ||||
Κατέβασέ το να το δεις.....έχει θεματάκι....!!!! ![]() ![]() |