PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - δεικτης βενζινης

sakis_rc - Τρι 03 Μάϊ 2011, 23:52:01
Θέμα δημοσίευσης: δεικτης βενζινης
καλησπερα παιδια!λοιπον τον τελευταιο 1,5 μηνα το αυτοκινητο μου παρουσιαζει το εξης: το παρκαρω καπου για μικρο χρονικο διαστημα, το παιρνω μετα απο λιγη ωρα και ο δεικτης της βενζινης δειχνει αυτοματα περι τα 10ευρω κατω (και περιπου 50km range).μου το παρουσιαζει κυριως οταν εχω μεσα λιγοτερο απο μισο τεποζιτο.για να τσεκαρω τυχον διαρροη πηγα το γεμισα και απο λαμπακι γεμισε μονο με 50Ε με τη σημερινη τιμη.αρα η βενζινη υπαρχει μεσα στο τεποζιτο αλλα δεν την δειχνει.ποιες ειναι οι πιθανες αιτιες?ακουω αποψεις!!
AlienHack - Τετ 04 Μάϊ 2011, 00:19:32
Θέμα δημοσίευσης:
το φλοτερ που ειναι στην αντλια πανω ισως εχει χαλασει... αν ειναι αυτο μαλλον θα χρειαστειε καινουρια αντλια γιατι ειναι πανω σε αυτην...

αυτα ολα αν το αμαξι σου ειναι 206 γιατι δεν μας λες τι αμαξι εχεις...
sakis_rc - Τετ 04 Μάϊ 2011, 00:21:23
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
το φλοτερ που ειναι στην αντλια πανω ισως εχει χαλασει... αν ειναι αυτο μαλλον θα χρειαστειε καινουρια αντλια γιατι ειναι πανω σε αυτην...

αυτα ολα αν το αμαξι σου ειναι 206 γιατι δεν μας λες τι αμαξι εχεις...
θεωρησα οτι επειδη το λεει αριστερα δε χρειαζεται να το επαναλαμβανω αλλα για την ιστορια 207 RC.
sakis_rc - Δευ 30 Μάϊ 2011, 21:43:17
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια το επαναφερω το θεμα να παρω κι αλλες αποψεις γτ συνεχιζει ακομα το ιδιο τροπαρι.φιλος (με 307 βεβαια) του το παρουσιαζε αυτο και η αιτια ηταν οτι η μπαταρια ηταν στα τελευταια της...ακουω αλλες γνωμες!
sakis_rc - Κυρ 31 Ιούλ 2011, 01:59:09
Θέμα δημοσίευσης:
up!
lefk - Παρ 02 Σεπ 2011, 12:15:46
Θέμα δημοσίευσης:
sakis_rc έγραψε:
φιλος (με 307 βεβαια) του το παρουσιαζε αυτο και η αιτια ηταν οτι η μπαταρια ηταν στα τελευταια της...ακουω αλλες γνωμες!

Αυτο με την μπαταρια ειναι επιβεβαιωμένο???(με την εννοια οτι την αλλαξε κι εφτιαξε??). Γιατι κι εγω εδω κι ενα μηνα εχω προβλημα με τον δεικτη βενζινης, κυριως κολαει τερμα κατω και μετα ανεβαινει οποτε του καπνισει...Αλλα συγχονως παρατηρησα οτι μαλλον η μπαταρια μου πρεπει να ειναι στα τελειώματα (οταν το βαζω μπροστα σβηνει η οθονη κατι που δεν εκανε πιο παλια). Βεβαια δεν ειχα φανταστει οτι μπορει να σχετιζεται... Rolling eyes
TopGear - Παρ 16 Σεπ 2011, 19:48:05
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν παλίκαροι.

Πριν φύγω διακοπές για Χανιά, γέμισα από Αθήνα. Στα Χανιά μου παρουσιάστηκε μια βλάβη τις 2-3 πρώτες μέρες, έσταζε βαλβολίνη απ'την τσιμούχα του ημιαξονίου. Την έφτιαξα, άλλαξα και την τάπα, οκ. Μετά από μερικές μέρες, είπα να γεμίσω καύσιμα. Έβαλα μια 100άρα, αλλά παρατήρησα να την πίνει γρήγορα. Ξαναέβαλα από μια ΕΚΟ, τα ίδια.

Γυρνάω Αθήνα, είπα να βάλω απ'το βενζινάδικο που βάζω όπου δεν πιστεύω έχει πειραγμένη βενζίνη (βάζω σε πρατήριο του στρατού), γιατί ουδέποτε παρατήρησα θέμα εκεί. Έχω κάνει από τότε 3-4 γεμίσματα, περίπου απ'τη μέση και πάνω να είναι ο δείκτης. Τα 3 πρώτα τα έκανα με 100άρα, για να "σπάσει" την "κακή"-από υποψίες που είχα-βενζίνη των Χανίων. Παρατήρησα ότι ΔΕ γέμιζε μέχρι το τέλος της χοντρής γραμμής πάνω πάνω, αλλά σχεδόν ως το μέσον της χοντρής. Αυτό και στα 4 γεμίσματα.

Τις προάλλες, έκανα τη διαδρομή Βύρωνα-Καλλιθέα-Ζούμπερι-Καλλιθέα-Βύρωνα 2 φορές σε 4 μέρες και μου έπεσε 3-3 και κάτι γραμμές (και για τις 2 φορές που πήγα). Σήμερα ξαναέκανα την ίδια διαδρομή και μου έπεσε 2 κατευθείαν. Αλλού όμως είναι το ζήτημα: σπάνια, καμιά φορά όταν βάζω μπροστά πέφτει λίγο ο δείκτης και μυρίζω βενζίνη. Σήμερα πχ ήταν στο φουλ όταν ξεκίνησα, στο μέσον της χοντρής γραμμής. Όταν έφτασα Ζούμπερι, ήταν λίγο οριακά πιο κάτω της χοντρής. Με το που έβαλα μπροστά για να φύγω, μου έπεσε 1η γραμμή (έδειχνε δηλαδή στα 7/8)! Και από Ζούμπερι-Καλλιθέα, έπεσε άλλη μία (6/8)! Όλα αυτά ούτε 100χλμ και θυμάμαι παλιά πήγαινα Κόρινθο και μου έκαιγε 1 γραμμή.

Τελοσπάντων, πήγα ρώτησα τον μηχανικό και μου λέει αν είχε διαρροή ή την παραμικρή τρυπίτσα, θα βρώμαγε ο τόπος. Το ότι μυρίζει καμιά φορά βενζίνη, είναι φυσιολογικό. Μου λέει θα δει τα καυσαέριά του ή μπορεί να την έχει ακούσει και το φλοτέρ και ενώ δε χρειάζεται βενζίνη το αμάξι, μου δείχνει λάθος ενδείξεις. Επίσης, ανέφερε ότι παίζει να θέλουν και καθάρισμα τα μπεκ. Αυτό που με υποψιάζει για φλοτέρ είναι ότι στο φουλάρισμα, ακόμη και στο 2ο "τίναγμα" της αντλίας όταν γεμίζω, μετά δείχνει στο μέσον της χοντρής. Αν το αλλάξω, πόσο πάει περίπου; Ή τι άλλο παίζει να είναι; Αύριο θα πάω να το δει και να το σηκώσουμε.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες