NICK έγραψε: |
Διαβάζοντας σε άλλο topic κάτι για τους υπολογιστές ταξιδίου που διαθέτουν κάποια 1600άρια,μου γεννήθηκε η απορία αν μπορεί τα τοποθετηθεί και στα μοντέλα που δεν έχουν(με ή χωρίς multiplex ,1400 ή 1600).Γνωρίζει κανείς τίποτα πάνω στο θέμα;Κακά τα ψέμματα,πρόκειται για κάτι χρήσιμο,ταυτόχρονα όμως και για κάτι που μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή την ώρα της οδήγησης,ειδικά αν παρακολουθεί κανείς την στιγμιαία κατανάλωση. |
Διαβάζοντας σε άλλο topic κάτι για τους υπολογιστές ταξιδίου που διαθέτουν κάποια 1600άρια,μου γεννήθηκε η απορία αν μπορεί τα τοποθετηθεί και στα μοντέλα που δεν έχουν(με ή χωρίς multiplex ,1400 ή 1600). |
Δημήτριος έγραψε: |
Πρέπει να αντικατασταθεί όλη η ηλεκτρονική υποδομή του αυτοκινήτου |
Κακά τα ψέμματα,πρόκειται για κάτι χρήσιμο |
...μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή την ώρα της οδήγησης,ειδικά αν παρακολουθεί κανείς την στιγμιαία κατανάλωση. |
lia206cc έγραψε: |
τατατατατατα... 3η, βαράς κόφτη & ετοιμάζεσαι να αλλάξεις ταχύτητα...
ρίχνεις ένα βλέφαρο στον υπολογιστή... 16,4 ![]() ![]() ![]() ...το αριστερό χέρι μουδιάζει & το κάτω χειλάκι στραβώνει & τρεμοπαίζει (αυτό ήταν το πρώτο, το ελαφρύ....) γρρρρρρομμμμ 2α, το τρακτέρ καβαλάει την ανηφόρα... ρίχνεις ένα βλέφαρο στον υπολογιστή... 23,5 ![]() ![]() ![]() ...το αριστερό χέρι μουδιάζει & το κάτω χειλάκι στραβώνει & τρεμοπαίζει ("*μώ την τύχη μου... δεν μπορούσα να αγοράσω ένα matiz με 40 άλογα;") |
PoiSoNeR έγραψε: |
Λοιπόν εχουμε και λεμε: 280 ευρω οθονουλα, 500 ο εγκέφαλος που διαχειρίζεται και παίρνει τις πληροφοριες,βαλτε κάτι αισθητηρες,τα εργατικά….και βουαλα (πανω από χιλιαρικακι)!!! ![]() |
Δημήτριος έγραψε: |
Άντε, χτυπήσαμε την 400άρα!!!
(αριθμό δημοσιεύσεων εννοώ...) |
Miltellas έγραψε: | ||
Και γω νόμιζα ότι ανέβασες την τελική σου... ![]() |