MEMsound έγραψε: |
δεν εχ ιδια εμπρια απο α παραπανω που αναφερεις αλλα απ οσο ακουσει απο και απο κει
για αυτπο θες πρωτα 050 μετα sc3 τα αλλα αστα... βεβαια οπως σου χω πει ολλες φοες...σαν σεμι δεν θα ειναι ποτε κανενα... παρε μια 2η 4αδα...για οποτε πας ρινγκ και για οποτε ερχεσαι ελλαδα (θα τα ζανταρεις και θα ερχεσαι - οκ θα σου σπασουν λιγο τα @@ στο ταξιδι αλλα σιγα δεν το κανεις και καθε μερα... ελεος) |
parada 205/40 σαν Νο3 σεναριο |
Octane έγραψε: | ||
Το πρωτο που σκεφτηκα...αλλα εχω 6,5αρες... . |
πάντως το 205 195 κλπ ειναι το πλατος σε χιλιοστα στο μεσο του προφιλ
αν το εκαστοτε ελαστικο εχει και προστατευτικο χειλακι φαινεται λιγο πιο φαρδυ ή οχι |
Sinanai έγραψε: |
Εγώ περίμενα να έχεις βρει "λάστιχα" πάντως, σήμερα... ![]() ![]() ![]() |
abaleo έγραψε: |
τα michelin pilot sport 3 που ξεκινάνε από την εν λόγω διάσταση θα λένε τπτ? |
Octane έγραψε: |
γα** την κωλοδιασταση μου μεσα γα**... .
Οι τιμες ειναι ιδιες (εως ψηλοτερες) με 205/40-17... ![]() Ρε μηπως να σκασω 17αρες κ να μου μεινει το σετακι για το 207 , αν το c2 σπρωχτει? ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
απλά... λες μαλ***ες ![]() ![]() ![]() . και - περι πιλοτ3 γιατι οχι...αν θελει/μπορει καποιος να δωσει τοσα χρηματα |
ναι...βαλε εσυ 16αρια ΣΕΜΙ στο 1600αρι και μετα θα ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΩΣΤΑΣ και να το μαστιγωνεις για να κανουνηθει...
κατι η επιπλεον προσφυση/τριβες κατι οι σκατοδιαστασεις που βγαίνουν δεν λεει ουτε για πλακα... σεμι μονο 15αρια και εχουν πχ τα 888 ~350+κατι ευρω για "1 για ολα" τα γραψαμε πιο πάνω απο κει και περα αν γερνεις προς καποιο χαρακτηριστικο περισσότερο πες το να αλλαξουμε σειρα προτεραιοτητας ![]() ![]() ![]() ![]() |