PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - check engine & διακοπες ,μονο σε αριστερες στροφες
teo106 16v 2001 - Πεμ 28 Απρ 2011, 21:31:44
Θέμα δημοσίευσης: check engine & διακοπες ,μονο σε αριστερες στροφες
καλησπερα κι απο εμενα..... το αμαξι μου παρουσιαζει αυτο το προβλημα... : σε ολες τις αριστερες στροφες,μπαινοντας με πολλα χλμ,και πολλες στροφες στον κινητηρα,ξεκινα τις διακοπες (κανει σαν να εχει esp) και κοβει φυσικα τα γκαζια εκεινη τη στιγμη ,αφηνοντας με μετεωρο (επικυνδυνο αυτο γιατι αν χρειαστω γκαζι να διρθωσω τυχον στραβη που θα τυχει,δεν εχω.... ) εκεινη τη στιγμη που το κανει αναβει check engine και στο διαγνωστικο βγαζει τις βλαβες P 1327 & P 0350............ εχω αλλαξει πολλαπλασιαστη,καινουριο,2 φορες το τελευταιο διμηνο,για το ιδιο προβλημα αλλα δεν εκανε διακοπες τοτε...... ελεγξα ολα τα καλωδια - φυσσες στο χωρο του κινητηρα και ειναι ολα μια χαρα......σε ευθεια και σε δεξιες στροφες δεν κανει απολυτως τιποτα..οσο και να το σκιζω..οσο και να πηγαινω στον κοφτη.......(την τελευταια εβδομαδα ειμαι χωρις καταλυτη ,λογω που ειχε βουλωσει και πιστευα πως γι` αυτο αναβε τσεκ και ολα τ`αλλα............ καμια ιδεα τι μπορει να ειναι ρε παιδια? εχει τυχει σε κανεναν αλλο αυτο? (μονο σε αριστερες στροφες) ή ειμαι Ό τυχερος
.......
(το αμαξι ειναι 106 16v τρυφισσο)
συγνωμη για το μεγαλο ποστ,αλλα εχω αγανακτησει,το εχω ψαξει μεχρι αηδιας......
reselie-206 - Παρ 29 Απρ 2011, 07:58:58
Θέμα δημοσίευσης:
η Βλάβες βγαίνουν
P1327 : S2000P - Ignition - Integrated Phase detection
η άλλη δέ ξέρω..
greenpug106 - Παρ 29 Απρ 2011, 08:26:07
Θέμα δημοσίευσης:
Το ντέπόζιτο βενζίνης είναι γεμάτο όταν σου το κάνει ή άδειο?
P1327
For S2000P; check ignition primary pattern for excessive peak voltage and spark line too short. Should be greater than 1ms. This fault code is usually caused by interference.
P0351~P0356
For ME746 or similar, check the primary current very carefully. You may find you check the primary resistance and find no fault, but I have had incidents where the resistance was identical on all cylinders but the current whilst operating was different.
http://www.pikit.co.uk/peugeotmt/CodeDescriptions.html
P0350 – Ignition Coil Primary/Secondary Circuit Malfunction
makis106 - Παρ 29 Απρ 2011, 16:43:08
Θέμα δημοσίευσης:
Με γεμάτο ντεπόζιτο το κάνει, δεν είναι θέμα βενζίνης. Άλλωστε κ να ήταν δεν θα έβγαζε βλάβες για πολλαπλασιαστή κλπ...
Αλλα και πολλαπλασιαστή άλλαξε πρόσφατα...
teo106 16v 2001 - Παρ 29 Απρ 2011, 16:44:49
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε greenpug ,ειτε ειναι μισο το τεποζιτο...ειτε στη ρεζερβα σχεδον, το κανει παλι....... η Ρ 0350 ξερω τι ειναι..... η Ρ 1327 δεν ξερω (κατι σαν γενικη βλαβη εχω ακουσει οτι ειναι)....στο autodata δεν την εχει καθολου...... οσες φορες εχω σβησει τις βλαβες,και το κανω δοκιμη για να αναψει τσεκ,παλι αυτες τις δυο βγαζει......σημερα δοκιμασα ενα εφεδρικο ματι στροφαλου,αλλα και παλι τα ιδια κανει..... τι αλλο μπορω να ψαξω?εχω ψαξει τα παντα.....ολη την πλεξουδα στο χωρο του κινητηρα..... αλλη ιδεα κανεις?
groupN - Σαβ 30 Απρ 2011, 00:49:50
Θέμα δημοσίευσης:
κατι για αντλια βενζινης μηπως; αφου στο κανει μονο σε αριστερη στροφη, παιρνει κλιση και ρουφαει αερα!!!
teo106 16v 2001 - Σαβ 30 Απρ 2011, 09:26:34
Θέμα δημοσίευσης:
κι εγω αυτο ελεγα φιλε μπαμπη αλλα,το τσεκ και τη βλαβη για πολλαπλασιαστη γιατι να τη βγαζει?μονο διακοπες. θα εκανε ,ετσι δεν ειναι?και,τί διαολο? τοσο πολλη κλιση παιρνει η αντλια ωστε να καταφερνει να ρουφα αερα,ακομα και με μισο τεποζιτο???????
groupN - Κυρ 01 Μάϊ 2011, 22:32:29
Θέμα δημοσίευσης:
τι να πω αλλο δεν ξερω!! αφου πολλαπλασιαστη αλλαξες, κατι αλλο θα ειναι.
φιλτρο βενζινης τσεκαρες; στην τελικη ελεγξε και την αντλια σου. αυτα τα σκορτσαριματα που λες. σαν να κανει διακοπη και ξαναδινει, εκανε το δικο μου οταν πατουσα σε λακουβα με πολλα νερα και βρεχοταν ο δυναμος. αλλα εκανε ενα σφυριγμα στιγμιαιο. το δικο σου κανει κανενα θορυβο;
teo106 16v 2001 - Κυρ 01 Μάϊ 2011, 23:25:38
Θέμα δημοσίευσης:
θορυβο καθολου....απλα κοβει σαν να εχει αντι σπιν ενα πραγμα..... το φ βενζινης το αλλαξα την προηγουμενη εβδομαδα..... θα ριξω και μια ματια στην αντλια βενζινης μηηηπως?...... δεν εχω και τι αλλο να ψαξω..... μετα,θα πηγαινω απλα πιο σιγα......χαχαχαχαχαχα ,στροφιλικι τελος
stefanosnt - Παρ 29 Αύγ 2014, 11:04:50
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα αντιμετοπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα οχι ομως στις αριστερες στροφες κανει κοψιματα σβηνει και τετοια διαφορα σαν να εχει αντισπιν οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω τι μπορει να ειναι τελικα βρηκες ακρη teo106?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες