ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ έγραψε: |
Αυτό που ξέρω για τη BMW είναι πως όταν ελεγχθεί ο εγκέφαλος εμφανίζει τα πραγματικά χλμ. που έχει κάνει το αυτοκίνητο κι ας δείχνει διαφορετικό νούμερο.
Μπορείς να το ελέγξεις αυτό για τον εγκέφαλο αν ισχύει και για άλλες μάρκες. |
nikapos έγραψε: |
αγοράζει ένας φίλος 206 αλλά του κάνει εντύπωση που έχει πολύ λίγα χιλιόμετρα. ξέρω ότι τους μηχανικούς χιλιομετρητές τους πειράζουν. μπορούν να κάνουν το ίδιο και με του ηλεκτρονικούς?
μην αρχίσετε να λέτε ότι όλα μπορούν να γίνουν , το ξέρω κι εγώ... θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει σίγουρα! |
Judger έγραψε: | ||
Περυσι το καλοκαιρι,το αυτοκινητο ειχε μπει στο φανοποιειο της LION .Το αυτοκινητο μπηκε μεσα με 24.500κατι χιλιομετρα,και οταν το παρελαβα,ειχε 19.980. Προσπαθησα φυσικα να μαθω,τι ακριβως ειχε γινει,αλλα το μονο που καταφερα,ηταν να σπασω τα νευρα μου.Ακουσα απιστευτα πραγματα απο τα ''τσακαλια'' εκει.Τελικα ολοι μου ελεγαν οτι εκανα ΛΑΘΟΣ ,και οτι σε αυτον τον εγκεφαλο δεν μπορουν να αλλαχτουν τα χιλιομετρα.. Επειδη δεν ηθελα να καταληξω στο τρελλαδικο,το παρατησα το θεμα. Το τι εγινε ,δεν το εμαθα ποτε.Το μονο σιγουρο ειναι οτι το αμαξι το πηρα με καμποσα χιλιομετρα λιγοτερα... |
DimiP έγραψε: | ||||
ποσο σιγουρος εισαι οτι πηρες πισω το δικο σου αμαξι;; μηπως σου εδωσαν κανενα αλλο ;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nikapos έγραψε: |
ρώτησα κι εγώ χθες ένα μαντρά , ειδικά για τα ηλεκτρονικά και μου είπε ότι γίνεται... τελικά είναι πουστιά, διότι εκτός από τα σέρβις, υπάρχουν πράγματα που αλλάζουν σε συγκεκριμένα χιλιόμετρα όπως ο ιμάντας χρονισμού κι είναι μαμακία να πάρεις ένα μεταχειρισμένο και μετά να σπάσει ο ιμάντας και να χτυπήσουν οι βαλβιδες και να πάθεις τρελή ζημιά... νομίζω ότι μετά την αγορά καλό είναι να ρωτάμε τον προηγούμενο ιδιοκτήτη να μας πει την αλήθεια, για να προλάβουμε άλλες ζημιές. ούτως ή άλλως οι καινούργιοι κινητήρες αντέχουν σε πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. |