Sinanai έγραψε: |
Εγώ είχα επίσης σφύριγμα, ανάλογο σε ένταση των στροφών του μοτέρ, αλλά ήταν το ρουλεμάν της αντλίας του a/c... Για δες το κι αυτό, Γιάννη. Αλλιώς σφυριγματάκι όντας κρύο κάνει και ο δίσκος/το πλατό. (Που μοιάζει με σφύριγμα ιμάντα). |
sotos 106 έγραψε: |
Το ίδιο πρόβλημα έχω και γω στο 106...Και δίσκο πλατό που άλλαξα πάλι το έκανε... ![]() ![]() |
Πάνος έγραψε: |
Οταν ειναι κρυο ακουω και εγω στο 206 ενα σφυριγματακι απο μπροστα.
Το κληρονομησα μετα τη τελευταια επισκεψη στα Μεγαρα το Μαρτη. Αλλα και εγω εχω αλλαξει ιμαντες και λοιπα λουρια. Εμενα το κανει μονο οταν ειναι κρυο. Μοιαζει σε αυτο που περιγραφει και ο Κωστης πιο κατω με το σφυριγμα του ιμαντα. Υπο ψην 79.000 και δεν εχω αλλαξει δισκο πλατο. |
takis_206 έγραψε: |
λιγο ζορικο να ειναι το δισκο πλατο...κοιταχτε τους τεντοτηρες του ιμαντα (εξωτερικου) η ψεκαστε με πολυ λιγο σπρει σιλικονεις τον ιμαντα να δειτε αν σταματισει. |
takis_206 έγραψε: |
δοκιμασες να τεντοσεις λιγο ακομα η ακομα και να ξετεντοσεις?(αν ειναι υπερβολικα τεντομενος) |
groupN έγραψε: |
αυτον το θορυβο τον κανουν ολα τα 106 παιδια. και το δικο μου το κανει οταν ζεσταθει πολυ μεσα σε κινηση στην πολη, ειναι η αντλια λαδιου. απλα σε αλλους κανει πολυ σε αλλους λιγοτερο αναλογως την φθορα και αν εχεις αλλαξει προσφατα ιμαντα και ειναι σφιχτος λιγο στην αρχη ακουγεται παραπανω. ειναι θεμα συνηθειας, προσοχη μην το χαλαρωσεται θα ακουγεται πιο πολυ. το εχω δοκιμασει |
θέμης έγραψε: |
paidia kalispera anigw ena palio thema kai palu ... exv k egw ton idio thoribo to prwi p einai kruo meta stronei to kanei gia 5-7 deuterolepta ,,... piga sto mastora kai m eipe troxalia strofa t eipa na thn paragkilei kai tha paw t sabbato n tin perasei makari n einai auto ......70 euro ??///?????///????/ einai ligo akribo h m fenete???? ![]() |