ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Εγω καλα θα περασω.Θα κανω και δημοσιες σχεσεις με ζουζουνες |
lia206cc έγραψε: |
Νικολάκη: καλή νύφη η Τατιάνα... και γρήγορη... έχε το νού σου...[/size]
Έεεελα να μαζευόμαστε σιγά σιγά λέμε... |
glf έγραψε: |
Τι θα γίνει ρε παιδιά ? όλοι τακτοποιηθήκατε, εγώ με τη θεία Λιάνα θα σας καμαρώνουμε ? θέλω και γω νύφη !!! |
Να μου δωσεις το 106 οσο κανεις αναγνωρισεις ετσι ![]() ![]() ![]() ![]() |
lia206cc έγραψε: | ||
Αααααχ μόνο για πασαρέλες μου είσαι... ![]() ![]() ![]() Να σας πω ρε κορμιά: τελικά τι ώρα ξεκινά το πανηγύρι; Είδα ένα πανό προχθές στα λιμανάκια μας αλλά δεν πρόσεξα ώρα εκκίνησης. Οι υπόλοιποι συνclubήτες του Gatzolistan πού είναι; Η θεία joulia βρέθηκε και θα παραστεί (μόλις άκουσε ότι έρχεται ο Νικολάκης κατούρησε τα βρακιά της!) Ο νιόπαντρος θείος evan γυρνάει κάπου στα Παρίσια (¶ντε να τον προσλάβουν στη Disneyland μπας και ησυχάσει το κεφάλι μας!) Αυτός ο καινούριος ο Γιάννης που δεν είναι γκάτζος γιατί είναι απ' την Αλεξ/πολη θα 'ρθει να τον γνωρίσουμε επιτέλους; Ο booxmaxer έχει κάνα μήνα να δώσει σημεία ζωής. Να μην φανταστώ ότι έχει ΠΑΛΙ άδεια... Κι ο ecosse εξαφανισμένος είναι (απορώ που την έκρυψε τόση αεροτομή...) Ποιός άλλος, ποιός άλλος... αααα και η Τατιάνα (άαααλλο ξεχασμένο κορμί) Νικολάκη: καλή νύφη η Τατιάνα... και γρήγορη... έχε το νού σου... Έεεελα να μαζευόμαστε σιγά σιγά λέμε... |
Μπα, έβαλε στο μάτι τα αμορτισερ που περνάω σήμερα και θα θέλει να βάλει το αγωνιστικό στο χέρι.. ..γιατί ένα είναι το αγωνιστικο ![]() |
NICK έγραψε: |
Εμένα με ξέχασες;Δεν ξέρω αν θα δω αγώνα κάτω από κανένα δέντρο που λέει και ο Νίκος,αλλά στις..κοινωνικές εκδηλώσεις θα είμαι μέσα.Μαζί και ο Γιάννης.Μόνο που δεν ξέρω ακόμα αν θα έρθω με το 206 ή με το OPEL,γιατί ο διευθυντής μου,μισή ώρα πριν φύγουμε και δεν ξέρει αν θα έρθει ![]() ![]() |
Μ' ένα ποτό θα με συγχωρήσεις; με 2 ίσως; ! |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Ματακια μου......εγω δεν ηθελα ![]() ![]() |
lia206cc έγραψε: | ||||
και ματάκια μου... νατα νατα! άρχισαν τα καλοπιάσματα... ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ; ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΕΙΣΑΙ; ΑΕΙ ΜΑΣΤΑ ΚΙ ΕΛΑ ΛΕΜΕ ΛΕΜΕ! |
έφτασα σε χρόνο τον τρίτο της κατηγορίας κάνοντας ΙΔΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΟΝΟ σε όλο το ράλι !!!! και πήρα το κύπελλο της τρίτης θέσης επειδή είχα καλύτερο χρόνο στην πρώτη ειδική!! ε μας το χρωστούσε τουλάχιστον αυτό η τύχη γιατί είμασταν φαβορί για τη δεύτερη θέση στα N/2 ... |
και πήρα το κύπελλο της τρίτης θέσης επειδή είχα καλύτερο χρόνο στην πρώτη ειδική!! ε μας το χρωστούσε τουλάχιστον αυτό η τύχη γιατί είμασταν φαβορί για τη δεύτερη θέση στα N/2 |
NIKO δε ξέρω αμα κάνατε καρτ, αλλά εγώ είμουν πίσω σε 4 ώρες. και όχι οτι τρέχαμε, πάνω από 150 δεν πήγε.. το οδήγησα εγώ πίσω!! και μετά ξεράθηκα στον ύπνο.. εσείς τι ώρα φτάσατε ?
πάντως είσαι ψόφιος για κάρφωμα ρε κουφάλα.. ![]() |
Τον οδηγό μας δεν τον είδαμε και πολύ βέβαια, γιατί το Σαββατόβραδο έκανε γιόγκα στο ξενοδοχείο ![]() Ούτε και τον co, εκτός απ' την μέρα των αναγνωρίσεων... (καλέ, οι άλλοι άρχισαν στις 11... εμείς γιατί σηκωθήκαμε στις 8 με την τσίμπλα στο μάτι;) Η κούπα κούπα και το cabrio cabrio... αααααυτά είναι γούστα! Να σημειώνεις την ειδική ξάπλα στο CC με Placebo στη διαπασών! (Νίκο, το λάστιχο άρχισε να ακούγεται πάλι... γύρνα αμέσως να το στρώσεις!) ![]() |
Παμε κανενα CINEMA ![]() ![]() |
Αυτή τη στιγμή ανεβαίνει στο server, οπότε δοκιμάστε να το κατεβάσετε σε κάνα τέταρτο. 9,2 ΜΒ DivX video, 2:20 min, είναι η μισή ειδική "Πεύκα" από το "Go" μέχρι και μετά το χωριό.. ![]() http://www.galfas.gr/racing/video/ale3poli_peykaI_start.avi εγγυημένο θέαμα ![]() |
Εκτός που έφαγα και τη δευτερη τετράδα τα σλικ, έμεινα και από τακάκια στα μπροστινά φρένα.... πολυδάπανο μου βγήκε το ράλι, ή απλώς τώρα μου τελείωσαν όλα τα... αναλώσιμα...
Για να τρέξω επόμενο αγώνα έχω να φτιάξω φρένα, να βρώ λάστιχα και να ρυθμίσω και την μπροστά ανάρτηση...... |
Νικο για ριξε την φωτο με το MAXI που ειμαι και εγω ![]() |
όπου γάμος και χαρά... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
ΠΟΙΟΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΡΕ?ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ |
Το κορμι ειναι PRIVE ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
Τι παπ**ας που είσαι χαχαχαχαχα |
Jongou έγραψε: |
Καταρχήν θέλω να ζητήσω συγνώμη που δεν μπόρεσα να βρεθώ ανάμεσά σας και να σας γνωρίσω! Ξέρετε.. η κοπελιά σπουδάζει θεσσαλονίκη ήρθε να με δει και τα λοιπά..... Με κατανοήτε πιστεύω!! |
Jongou έγραψε: |
Καταρχήν θέλω να ζητήσω συγνώμη που δεν μπόρεσα να βρεθώ ανάμεσά σας και να σας γνωρίσω! Ξέρετε.. η κοπελιά σπουδάζει θεσσαλονίκη ήρθε να με δει και τα λοιπά..... Με κατανοήτε πιστεύω!! |
bouxmaxer έγραψε: |
mhn milas esy gia fantomades giati tha arxisw na milaw kai den se pairnei ........ ![]() ![]() ![]() ![]() Ante na doume pote tha ertheis peos alex meria giati opws ematha ekanes parapona pws exafanistika |
bouxmaxer έγραψε: |
Leei pws htan arrwsth.............. |
Μπα γιατι ![]() ![]() ![]() |
Εσύ βγάλε τα καβούρια απ' τη τσέπη και πάρε κάνα τηλέφωνο |
Director-Producer έγραψε: |
Νικόλαααααααααααα σε πήραν χαμπάρι ρεεεεεεεε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κατ' απαίτητηση του κολλημένου...
![]() Ο Μητσάρας με το Clio kitcar. Αν πιάσει φωτιά το δάσος με αυτές τις φλόγες θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε... |
Κατ' απαίτητηση του κολλημένου...
![]() Ο Μητσάρας με το Clio kitcar. Αν πιάσει φωτιά το δάσος με αυτές τις φλόγες θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε... |
Σε λάθος σημείο καθόμουν... μαγιότο... |