Παράθεση: |
Δεν αλλαζεις ενα ρελε αντλιας βενζινης λεω γω |
Gotcha έγραψε: |
με το που παταγα συμπλεκτη βουταγε το στροφομετρο και αμαξι ηταν σαν σβηστο. Οταν εκανα αποσυμπλεξη λες και επερνε παλι μπρος ρολαριστο |
nfx1587 έγραψε: |
Αν είναι όντως αντλία - τι γνώμη έχουμε για αυτό:
http://tinyurl.com/6ys74w4 ![]() Η εργοστασιακή είναι Valeo να υποθέσω - ή μήπως Bosch; Γενικά υπάρχει κάποια που να είναι για "αυξημένες απαιτήσεις" ή είναι όλες ίδιες; Γιατί αν είναι να τα σκάω κάθε λίγο και λιγάκι για 'τρόμπες' τότε σώθηκα ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
Πολλούς απο τους αισθητήρες, αν οχι ολους εκτος του βηματικού μπορείς να τους μετρήσεις σε διαγνωστικό. Το lexia παρέχει αυτές τις πληροφορίες. Αν δεν ξέρεις συνεργείο κι εισαι απο Αθήνα πες μου να σου πω. Δεν ειναι μηχανικός μου αλλά ο τυπάς ξέρει τις νορμάλ τιμές που πρέπει να δειχνουν οι αισθητήρες κι αν καποιος δεν λειτουργεί σωστά θα το βρει.
Επίσης το ποτενσιόμετρο (γράψτε ελληνικά καλύτερα ![]() ![]() Τέλος εγώ μετά απο ολα αυτά, θα τσεκάριζα με ηλεκτρολόγο μερακλή πλεξούδα, φυσες κτλ. Το επόμενο βημα μαλλον ειναι ο εγκεφαλος. Εκτιμηση μου ειναι πως κατι δεν κουμπώνει καλά και δεν εχει τπτ το αμαξι σου. |
Pughell έγραψε: |
Δεν ρωταω αν αλλαχθηκαν ρε,με ΤΙ αλλαχθηκαν θελω να μαθω. ![]() Αν και εγω πιστευω οτι καποια φισα δεν κανει καλη επαφη...Το ειχα παθει στο 1300αρι μου και εβγαλα σπυρια μεχρι να το βρω. ![]() |
Pughell έγραψε: |
Α.καλα...
Απο οτι ειδα,δεν αναφερεις καπου να αλλαξες(εστω μετρησες) αντλια βενζινης. Ξεκινα μια απο εκει και μετα βγαλε μπουζι για να δεις το χρωμα τους μπας και στεγνωνει. Εγω ειχα ιδιο προβλημα απο στεγνωμα και μολις πλουτισα το μιγμα,τελειωσε... |
nfx1587 έγραψε: |
...υπάρχει τρόπος να τεστάρω αντλία χωρίς να βάλω άλλη; p.s. το έχει συνδέσει στο wideband (zeitronix) και έχει πάει βόλτα - τα μιγματα φάνηκαν οκ... |