Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Γδάρσιμο σε προφυλακτήρα και πρώτη αλλαγή λαδιών perseas - Πεμ 07 Απρ 2011, 07:43:22 Θέμα δημοσίευσης: Γδάρσιμο σε προφυλακτήρα και πρώτη αλλαγή λαδιών
Καλημέρα,
Στο 107 της γυναίκας μου κάποιος ατζαμής της έγδαρε στην γωνία τον προφυλακτήρα 3-4 εκ. ξέρουμε καμιά καλή αλοιφή ή χρειάζεται να το πάω στην αντιπροσωπία. Έφυγε το χρώμα και φαίνεται άσπρο σε εκείνο το σημείο.
Επίσης το αμάξι έχει 1700 χλμ πότε είναι καλό να αλλάξω τα πρώτα λάδια?
Έχω ακούσει πως τα πρώτα πρέπει να αλλάζουν γρήγορα.
Ευχαριστώ. Sinanai - Πεμ 07 Απρ 2011, 07:52:19 Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα Πασχάλη. Καταρχήν πέρνα να μας συστηθείς και να μας πεις δυο κουβέντες εδώ.
Κατά δεύτερον, για να μη μπερδεύεται το forum, ως προς το θέμα του προφυλακτήρα δες εδώ, και ως προς τα λάδια εδώ.
Τέλος, για να μη δημιουργείς καινούργιο topic όταν προϋπάρχει συζήτηση για το θέμα που σε ενδιαφέρει, υπάρχει η Αναζήτηση, πάνω, στις επιλογές... SnakeMJK - Πεμ 07 Απρ 2011, 08:01:12 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γδάρσιμο σε προφυλακτήρα και πρώτη αλλαγή λαδιών
perseas έγραψε:
Επίσης το αμάξι έχει 1700 χλμ πότε είναι καλό να αλλάξω τα πρώτα λάδια?
Έχω ακούσει πως τα πρώτα πρέπει να αλλάζουν γρήγορα.
αλλαγή λαδιών στα 15.000χλμ ή στον 1 χρόνο.
δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουν τα πρώτα πιο γρήγορα.
μην ξεχάσεις τον έλεγχο εγγύησης στα 5.000χλμ alexandros 207 Rallye - Πεμ 07 Απρ 2011, 09:27:40 Θέμα δημοσίευσης:
εγω θα ελεγα να τα αλλαξεις τωρα τα πρωτα ( μαζι με το φιλτρο λαδιου)
και 15,000χλμ ειναι πολλα ειδικα για το 107 που φανταζομαι κινείτε στην πολη κυριως Driver ///M - Πεμ 07 Απρ 2011, 16:37:15 Θέμα δημοσίευσης:
Αν στον προφυλακτήρα έφυγε χρώμα, δεν πρόκειται να κάνεις κάτι με γυαλιστική αλοιφή.
Χρειάζεται βάψιμο. perseas - Δευ 11 Απρ 2011, 11:05:15 Θέμα δημοσίευσης:
τελικα πήγα σε φαναρτζίδικο της peugeot , δοκίμασε με αλοιφη δεν έγινε κάτι μου είπε πως έχει πάρει χρώμα, τελικα το έβαψε με πινελάκι στο χρώμα της μπογιάς, κάτι καλύτερο δεν γίνεται μου είπε.
Φαίνεται αν το προσέξω απο κοντά, σίγουρα καλύτερο απο πριν.
Επειδη το αυτοκίνητο δεν νομίζω να κάνει πάνω απο 6000 χλμ το χρόνο που είναι και το δωρεαν service να το αφήσω μέχρι τα 6000 και τα αλλάξω τα λάδια τότε ή να τα αλλάξω νωρίτερα. Είναι στα 2000 χλμ τώρα και το έχουμε κανα τετράμηνο.