PSClub - Hellas
Εσωτερικό και Αμάξωμα - ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ
sharevoc2005 - Τετ 06 Απρ 2011, 11:12:04
Θέμα δημοσίευσης: ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ.ΕΧΩ ΤΟ 307CC ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΟΥΤΕ ΡΥΘΜΙΖΕΙ Η ΠΛΑΤΗ ΟΥΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΠΙΣΩ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ,ΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ.
vamvakoolas - Τετ 06 Απρ 2011, 11:36:55
Θέμα δημοσίευσης:
το καθισμα σου ρυθμιζεται με βραχιωνες (μοχλους) ή με κουμπακια (ηλεκτρικα)?
sharevoc2005 - Τετ 06 Απρ 2011, 19:41:49
Θέμα δημοσίευσης:
με μοχλους
Sinanai - Τετ 06 Απρ 2011, 19:49:21
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως κι εμένα είχε κολλήσει το κάθισμα του συνοδηγού, μια φορά... δούλευε μεν η ανάκλιση για να μπεις πίσω, αλλά δε ρυθμιζόταν η κλίση της πλάτης. Ε, μετά από μερικούς μήνες το έφτιαξα όπως αρμόζει στα γαλλικά. Του 'δωσα μια δυνατή ζμπροξά και έστρωσε...
Δεν ενδείκνυται, αλλά λέμε τώρα...
sharevoc2005 - Τετ 06 Απρ 2011, 19:52:45
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα στο καθισμα του οδηγου δυστηχως δεν λειτουργει ουτε η ανακλιση τιποτα δεν κουνιεται πλατη.
action_peugeot - Σαβ 09 Απρ 2011, 23:17:11
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει μια ντιζα που κάνει αυτή τη δουλειά
Η έσπασε η έχει βγει από το κούμπωμα
TopGear - Τρι 17 Μάϊ 2011, 19:10:43
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα. Δεν ήθελα να ανοίξω νέο thread στα τόσα που υπάρχουν, ούτε βρήκα κάτι πολύ σχετικό όσο έψαξα, οπότε το γράφω εδώ.
Αφορά σε κάθιμα οδηγού 206, όπου παρατήρησα ότι γενικά σαν να έχει "κάτσει" κάπως. Σε σύγκριση με του συνοδηγού, είναι πιο μαλακό και πιέζεται προς τα μέσα πιο εύκολα, ενώ τα πλαϊνά του καθίσματος (της βάσης, όχι της πλάτης) έχουν "υποχωρήσει" κάπως. Ρώτησα σε έναν ταπετσέρη στο Παγκράτι αν φτιάχνεται και μου είπε ότι θα λύσει το κάθισμα, θα βγάλει την ταπετσαρία από κάποια σημεία κάτω απ'το κάθισμα, θα το "γεμίσει" κτλ κτλ κτλ και όλο αυτό θα πάει κανά 100-110 το πολύ μαζί με εργασία, όπου θα αναλάβει πχ κατά τις 9 το πρωϊ και περίπου στις 3-4 θα το'χει έτοιμο. Η τιμή είναι φτηνή; Ακριβή; Ξέρουμε κανά μάστορα που να τα κάνει πιο φτηνά ή έστω με την ίδια τιμή να κάνει εγγυημένη δουλειά; Ευχαριστώ παιδιά.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες