PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - Help!! Μόνιμα αναμμένο αριστερό φως στροφής σε 207RC

driver7 - Κυρ 27 Μάρ 2011, 12:22:10
Θέμα δημοσίευσης: Help!! Μόνιμα αναμμένο αριστερό φως στροφής σε 207RC
Καλημέρα. Από χθες το βράδυ εντελώς ξαφνικά ενώ είχα σβηστό το αυτοκίνητο και χωρίς να έχει δείξει κάποια δυσλειτουργία στα φώτα, το ανάβω και το φως στροφής στο αριστερό φανάρι είναι μονίμως αναμμένο. Το δεξί ανάβει κανονικά με την κίνηση του τιμονιού.

ΣΒήνω, ξαναβάζω μπροστά τα ίδια. Τα απενεργοποιώ, τίποτα εκεί κολλημένο αυτό. Κλειδώνω το αμάξι σταματάει να δίνει ρεύμα μετά από 1-2 λεπτά στο αμάξι αλλά αυτό ακόμα αναμμένο. Να μην τα πολυλογώ σβήνει μόνο αν βγάλω τον πόλο της μπαταρίας ή ξεφυσώσω το φανάρι...αν ξανασυνδεθούν τα ίδια πάλι.

Σφάλμα δε βγάζει κανένα σαν μήνυμα στην οθόνη. Έχω ξενον στα μεσαία και τύπου ξένον σε όλα τα άλλα χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και ένα χρόνο. Το μόνο περίεργο που μπορεί να μου κινήσει τις υποψίες είναι πως χθες ενώ το έπλενα πήραν λίγο υγρασία τα φανάρια μέσα (όχι νερό απλά από την διαφορά θερμοκρασίας μιας κ έριξα νερό όταν ήταν λιγάκι ζεστό) αλλά σε 5 λεπτά έφυγε. Το αμάξι κινήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα για 1 ώρα + μετά το πλύσιμο με τα φώτα να δουλεύουν σωστά.

Έχει ξανασυμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο να μη σβήνει με τίποτα????
giannis27 - Κυρ 27 Μάρ 2011, 20:18:04
Θέμα δημοσίευσης:
ψάξε μέσα στο φανάρι μήπως γίνεται κάνα βραχυκύκλωμα με την λάμπα,γενικά δες τα καλώδια μέσα στο φανάρι μήπως είναι κάτι από εκεί μέσα.
driver7 - Κυρ 27 Μάρ 2011, 20:44:20
Θέμα δημοσίευσης:
Όσο μπορώ να δω (και όσο ξέρω) δε φαίνεται κάτι στραβό στο φανάρι...όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν εντελώς φυσιολογικά! Αύριο πρωι πρωι πεζο...
android - Τρι 29 Μάρ 2011, 00:32:59
Θέμα δημοσίευσης:
Tελικα ήταν ασφαλειοθηκη ...183 ευρώ- εγγύηση
driver7 - Τετ 30 Μάρ 2011, 20:39:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέχασα να ενημερώσω όντως ασφαλειοθήκη....άβυσσος η ψυχή των γαλλικών.... Razz

Ευτυχώς εγγύηση...αν ζητούσαν φωτογραφίες για να περαστεί εγγύηση θα τους ενοχλούσε η χοάνη....έλεος!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες