Bill207 έγραψε: |
εγώ θέλω ένα medium αντρικό αλλά πείτε μου πως θα το πάρω ![]() |
vamvakoolas έγραψε: |
ευχαριστω για το ...γραψιμο |
kostas207rc έγραψε: | ||
Λογικά με κάποιο courier η ταχυδρομείο θα το δούμε και θα το αναρτήσουμε εδώ για τα παιδιά που είναι εκτός Αθηνών! |
Bill207 έγραψε: | ||||
αθήνα μένω ![]() |
iceage έγραψε: |
Υπάρχει δυνατότητα δοκιμής xl ?Αν και δεν με βλέπω για L , αλλά να μου φύγει η απορία. |
tsosmoulis έγραψε: |
Θέλω κι εγώ 2 κομμάτια.
1 ανδρικό medium και 1 γυναικείο small πληρωμή λογικά από Δευτέρα στο λογαριασμό ![]() |
Bratsaki έγραψε: |
Σε άσπρες με μαύρα τα γράμματα και κόκκινο το σήμα θα υπάρξουν???
Ευχαριστώ |
kostas207rc έγραψε: |
MEMsound = 1xlarge ΑΝΔΡ. 1ΧS ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ![]() android = 1 small ANΔ. 1 Medium ANΔΡ. ![]() snakemjk = 1xlarge ΑΝΔΡΙΚΟ kostas207rc = 1xmedium 1xS ΑΝΔΡ. ΠΑΝΟΣ = 1*MΕDIUM ΑΝΔΡ Bill207 = 1*MΕDIUM ΑΝΔΡ vamvakoolas = 1*large ΑΝΔΡΙΚΟ tsosmoulis = 1*Medium ΑΝΔΡ. 1*S ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ george okouzidis = 1 Medium ΑΝΔΡ. RoadRunner122 = 1 LARGE ΑΝΔΡ. Steve = 1*Large ΑΝΔΡ. athanas = 1*medium ΑΝΔΡ. makis106 = 1*medium ΑΝΔΡ. patrinos = 1*xlarge ΑΝΔΡ. manavisgt = 1*large ΑΝΔΡ. 1*medium ΓΥΝΑΙΚ. ![]() Όσοι κάνουν εξώφληση να μου στέλουν pm |
rallos180 έγραψε: |
παιδες εγω αν ειναι να παρω πως θα παραγγειλω |
kflabouris106 έγραψε: |
Καλησπερα,
Μονο σε μαυρο με κοκκινο θα υπαρχει ετσι?Απο νουμερα πως θα ξερουμε πανω κατω?Εμενα τα περισσοτερα ρουχα μου ειναι medium ομως εχω και μερικα small εχουμε διαστασεις απο τις μπλουζες σε ομους κλπ? Ποτε υπολογιζουμε να τις εχουμε,διοτι υπαρχει πιθανοτητα να φυγω για εξωτερικο... |
king207cc έγραψε: | ||
δηλωσε εδώ πόσα θες και τι νούμερο και όταν δώσουν τα παιδια τραπ. λογαριασμό κάνεις κατάθεση. ![]() |
kflabouris106 έγραψε: |
Καλησπερα,
Μονο σε μαυρο με κοκκινο θα υπαρχει ετσι?Απο νουμερα πως θα ξερουμε πανω κατω?Εμενα τα περισσοτερα ρουχα μου ειναι medium ομως εχω και μερικα small εχουμε διαστασεις απο τις μπλουζες σε ομους κλπ? Ποτε υπολογιζουμε να τις εχουμε,διοτι υπαρχει πιθανοτητα να φυγω για εξωτερικο... |
MEMsound έγραψε: |
εχω στα χερια μου και Μ (το δικο μου απο το Time Attack) και L (δειγμα) οποτε (καληπτονται και τα S και XL) = δοκιμαζετε και βλέπετε - αν και επειδη θα φτιαξουμε και μερικα "να χουμε" θα υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης.
Κώστα κανε απ-ντειτ |
εχω στα χερια μου και Μ (το δικο μου απο το Time Attack) και L (δειγμα) οποτε (καληπτονται και τα S και XL) = δοκιμαζετε και βλέπετε - αν και επειδη θα φτιαξουμε και μερικα "να χουμε" θα υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης.
Κώστα κανε απ-ντειτ |
bagosgt έγραψε: |
κολωσε στη 2η πιτα ![]() ![]() ![]() |
κολωσε στη 2η πιτα ![]() ![]() ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
Να δώσω τα χρήματα στον steve να σας τα φέρει στην Πανελλήνια..? |
οχι για Πηλιο με την καμμία...
εδω ακομα δεν εχουν αρχισει να πληρωνονται... ![]() |
Sinanai έγραψε: | ||
|
george okouzidis έγραψε: |
ποτε παραλαμβανουμε τα μπλουζακια?! |
(μιλώντας γενικά και οχι απαντώντας στον Ζηση που ποσταρε τελευταίος)
κατανοείτε φανταζομαι οτι δεν καθηστερείτε "εμένα" - προσωπικα δεν βιαζομαι καθοοολου. ![]() (αλλα επειδη την εχω πατησει με παραγγελίες που εκ των υστερων ακυρωθηκαν - ακομα και απο "γνωστους"..., το σεναριο να παραγγελθουν χωρις να ειναι πληρωμενα - εστω μια τυπικη προκαταβολη, το συνενοουμαστε αυτο, για καποιον που δεν τα εχει ολα αμεσα - δεν παίζει για κανενα λόγο) |
sps έγραψε: |
Mε ![]() |
ο κωστακης,δεν ειναι πιατο,ειναι σκευος ηδονης.... ![]() |
Eπιτέλους ακούστηκε και κάτι σοβαρό εδώ μέσα! |
ο κωστακης,δεν ειναι πιατο,ειναι σκευος ηδονης.... ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
πέμπτη θα έρθω από λέσχη για να πλερώσω. |
klmt έγραψε: |
καλησπέρα παιδιά θέλω να πάρω μπλουζάκι αλλα δεν μπορώ να έρθω στο club μήπως μένει κανεις κοντά στην αργυρούπολη η εκεί τριγύρω για να μου το φέρι??
γιατί τσάμπα λεφτά είναι να δίνω σε courier.. |
Steve έγραψε: |
Οι περισσότεροι που δεν έχουν τακτοποιήσει τα οικονομικά είναι εντός Αθήνας... έλεος δηλαδή ![]() ![]() |
εχω πληρωσει εδω και καιρο(Piraeus) εγω προσωπικα αν και σε λιγες ωρες θα ειμαι εκτος Ελλαδος (και θα ειχα δικαιολογια ![]() |
εχω πληρωσει εδω και καιρο(Piraeus) εγω προσωπικα αν και σε λιγες ωρες θα ειμαι εκτος Ελλαδος (και θα ειχα δικαιολογια ![]() |
bρηκατε ακρη με τη καταθεση μου ή να παρω το πεζο απο το Παρισι και να κατεβω για να βρω ακρη ![]() ![]() σορυ ο αλλος λεει να γραφω πμ και εγω δε προλαβαινω να #@$32σω |
Ναι έχεις δίκιο θέλει πολύ χρόνο να γράψεις ένα πμ να πεις όμως τι μ.....α σου εδώ μέσα βρίσκεις χρόνο |
106PYRGOS έγραψε: |
ρε παιδια τελικα ξερει καποιος 100% να μου πει,στο λογαριασμο που εχει το club κ θα κανω την καταθεση ποιον αριθμο απο τους δυο που εχει βαζω,το IBAN η τον αλλο? |
klmt έγραψε: | ||
φιλε δεν βάζεις το iban τον άλλο τη αριθμό βάζεις παρεπιπτόντως τα σπαή το εργαλείο ![]() |
vamvakoolas έγραψε: | ||||
επειδη δε σε ξερω (και καλυτερα) και εσυ δε με ξερεις (και ουτε θελω) δε σου επιτρεπω να γραφεις αυτα για εμενα και ζητω τουλαχιστον να ανακαλεσεις το σχολιο σου. Εξηγουμαι: εγω δεν ειμαι κανενας αργοσχολος να διαβαζω το καθε μηνυμα και το καθε πμ και τωρα που ειμαι εκτος Ελλαδος ειδα οτι ηθελες πμ με ημερομηνια καταθεσης. Ωραια λοιπον θα γυρισω για χαρη σου Ελλαδα να δω που εχω την αποδειξη και να σουστειλω την απαντηση. Αυτο θες? Ας σοβαρευτουμε. Αν για σενα προσωπικα δε κανω για τη λεσχη-συνδεσμο και οτι αλλος θες εγω δεν εχω κανενα προβλημα να με διαγραψετε και να τραβηξει ο καθενας το δρομο του (δε θα ειμαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος). Και τα 20 ευρα ας πανε στη λεσχη. Δε θελω να γινω περιγελος του καθε....Κωστακη ΥΓ:Αν υπαρχει η δυνατοτητα να εβλεπε καποιος τα πμ μου τη τελευταια εβδομαδα θα καταλαβαινε (αριθμος μηνυματων). |
μεσα στην βδομαδα θα πληρωσω και εγω... αλλα πρεπει να μου το στειλετε εκτοσ αθηνας.. |
MEMsound έγραψε: | ||||||
ΔΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 λεω γω! ![]() αιντε σα μικρα παιδια λοιπον. για την ενημερωση με πμ το εχω γραψει στο πρωτο ποστ: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=426840#426840 θα ενημερωσω σε λιγο και την λιστα |
106PYRGOS έγραψε: |
,υπαρχει περιπτωση πριν το πασχα να ειναι ετοιμα. |
καλό ![]() ![]() |
Gr13 = 1*Large ΑΝΔΡ. (χρηματα εχει ο Sinanai) |
Κάνεις έμβασμα από άλλη τράπεζα; |
δημητρης rc έγραψε: |
kalispera paidia....epeidi eimai kainourgios sto PSClub pou einai i lesxi???????????thanks... |
οχι |
klmt έγραψε: |
...κάντε και καπελάκια ... |
'Andy'-lag έγραψε: |
Μου μυρίζει φιάσκο η δουλειά........ ![]() ![]() ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Να δω εσένα αμα δεν σου παίρνει μπρος το αυτοκίνητο τι θα κάνεις ![]() ![]() ![]() |
Octane έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() Ως τωρα δεν εχω τραβηξει κ λιγα με την γαλλικη παπαροπαπατζα... . Μικροπραγματα μεν , εκνευριστικα δε... . Βασικα δεν εχω κανενα προβλημα , μεχρι τον Ιουλιο εχω εγγυηση , οποτε μπορω να λεω ο,τι θελω ![]() Απο κει κ περα τωρα... , με το πρωτο κιχ... θα παρει ποδι. ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||||
Για αλλο λογο στο λεει ο Κουλ Αλεξης ρε.......... ![]() ![]() ![]() ![]() (Θελει να πει ο ποιητης οτι: "λεγε τετοιες μλκιες και θα ερθει ενα κυμα γκαντεμοσκονης επανω απο σενα και το c 2 σου, απο τον Ξανθο Αγγελο με αγαπη......" ![]() ![]() ![]() |
πάντως σημερα στην Λέσχη... ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
πάντως σημερα στην Λέσχη... ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Το psclub υπόσχετε μαγιό και πετσετα θαλάσσης 2011
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι θέλουνε βερμούδες και κάποιοι μποξεράκι στυλ Μόλις αποφασίσουμε θα ενημερώσουμε!!!! |
'Andy'-lag έγραψε: |
Μάνθο μαζί με τα ήδη θαλάσσης να τρέξουμε και το θέμα στριγκοπαντόφλα με πάτο semi για τρελό γκρίπ στις πισίνες......!!! ![]() ![]() ![]() |
@adroid
ποτε οτι εχω βάλει εγω τουλαχιστον το χερακι μου δεν εγινε και δεν θα γινει φιασκο... ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Θες να σου θυμίσω; |
sps έγραψε: |
Μπραβο ρε παιδια, να τα εχουμε μεχρι το Ακροπολις!
Περιμενω ανταποκριση απο Σιναναϊ, αν ερθει πατρα να τα φερει, αλλιως με κουριερ, θα ενημερωσω τα δεοντα! ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Θα κατέβω, λογικά, μέχρι τις 20 του μηνού τουτουνού. |
Αν δεν φτάσω, στείλτε λιμενικό ανοιχτά της Ιτέας. Θα είμαι δεμένος στο Corbeau. ![]() ![]() ![]() |
παιδες ποια μερα και ωρα ειστε στην λεσχη να στειλω καποιον δικο μου να παρει την μπλουζα μου?ευχαριστω |
οφ-κορσ ντιαρ ![]() |
Να σου πω, Μάνθο. Για τους εκτός Αθηνών τι κάνουμε;
![]() ![]() ![]() |
ΠΜ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ
ελεος!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
ειναι "υποχρεωμενος" ομως να το μαθει επι τουτου = να βρει τον ιδανικοτερο τροπο να φτασουν τα μπουζακια στους ιδιοκτητες τους... ![]() ![]() ![]() ![]() |
βγάλαμε και μπουζάκια psclub? είμαστε πολύ μπροστά ![]() ![]() |
Λοιπόν έχουμε και λέμε
Μου έχουνε στείλει κάποια παιδιά τα στοιχεία τους για αποστολή επαρχία Θα παρακαλούσα μέχρι αύριο το πρωί να έχουν στείλει με PM kai οι υπόλοιποι ωστε το βράδυ Πέμπτης να κανονήσω τα μεγέθη και να σας τα στείλω |
rallos180 έγραψε: | ||
απο επαρχια?δηλαδη απο που? |
MAD έγραψε: | ||||
Τι Απο που;; ![]() ![]() ![]() Οι Εκτός Αθηνων..... |
Παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με Κωστάκη-Αγλέορα τα μέλη που δεν ανήκουν στις παρακάτω περιφερειακές ενότητες:
1. Περιφερειακή ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών που περιλαμβάνει τους δήμους Αθηναίων, Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνας, Γαλατσίου, Ζωγράφου, Καισαριανής, Βύρωνος, Ηλιούπολης, Δάφνης-Υμηττού. 2. Περιφερειακή ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών που περιλαμβάνει τους δήμους Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Αλίμου, Νέας Σμύρνης, Μοσχάτου-Ταύρου, Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου, Αγίου Δημητρίου. 3. Περιφερειακή ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών που περιλαμβάνει τους δήμους Πεντέλης, Κηφισιάς, Μεταμορφώσεως, Ηρακλείου, Πεύκης-Λυκόβρυσης, Αμαρουσίου, Ψυχικού-Φιλοθέης, Χολαργού-Παπάγου, Νέας Ιωνίας, Βριλησσίων, Αγ. Παρασκευής, Χαλανδρίου. 4. Περιφερειακή ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών που περιλαμβάνει τους δήμους Αιγάλεω, Περιστερίου, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου, Αγίας Βαρβάρας, Ιλίου, Αγίων Αναργύρων-Καματερού. 5. Περιφερειακή ενότητα Πειραιώς που περιλαμβάνει τους δήμους Πειραιώς, Κορυδαλλού, Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περάματος. 6. Περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής που περιλαμβάνει τους δήμους Ελευσίνος, Άνω Λιοσίων, Ασπροπύργου, Βιλίων, Ερυθρών, Ζεφυρίου, Μάνδρας, Μεγαρέων, Νέας Περάμου. 7. Περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής περιλαμβάνει τους δήμους Παλλήνης, Αγίου Στεφάνου, Αναβύσσου, Αρτέμιδος, Αυλώνος, Αχαρνών, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γέρακα, Γλυκών Νερών, Καλυβίων Θορικού, Κερατέας, Κρωπίας, Λαυρεωτικής, Μαραθώνος, Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Νέας Μάκρης, Παιανίας, Ραφήνας, Σπάτων-Λούτσας. Εντάξει τώρα; ![]() ![]() ![]() |
Το Wikipedia να 'ναι καλά. ![]() |
ΠΜ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ
ελεος!! ![]() ![]() |
μαγιό-πετσέτα μέχρι 1η Ιουλίου προλαβαίνουμε; ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
|
Gr13 έγραψε: | ||||
Έχω στείλει εδώ και καιρό pm στον Κώστα,κύριε Μάνθε. ![]() |
μαγιό-πετσέτα μέχρι 1η Ιουλίου προλαβαίνουμε; ![]() |
Εύκολα! Τώρα κανονίζω τα μεγέθη Για σένα προτείνω χsmall!!! |
παρασκευή ανεβαίνω σαλόνικα, αν βολεύει να παραδώσω κανά μπλουζάκι μου λέτε... |
![]() |
Πλάκα κάνουμε..όμως αν βοηθήσουν όλοι γτ όχι |
ακουω πως το εχεις φανταστει...
τι σου λειπει κλπ κλπ και το συζηταμε... |
κ να χει κ εσωτερικό σώβρακο ![]() |
Gr13 έγραψε: |
Μόλις μου ήρθε η μπλουζίτσα.Ευχαριστώ Κώστα για την αποστολή. |
SnakeMJK έγραψε: | ||
μαγιό βερμούδα (ούτε πολύ κοντό, ούτε γόνατο, το κλασσικό) μαύρο χρώμα κ κάτω δεξιά στο δεξί μπατζάκι να έχει το λογότυπο μας. κ να χει κ εσωτερικό σώβρακο ![]() πετσέτα... μαύρη, μεγάλου μεγέθους (170χ90) κ έχει σε -ξαπλωτή- θέση ή το λογότυπό μας ή σκέτο το λιοντάρι του λογότυπου (πιο ψαρωτικό)... ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||
μαγιό βερμούδα (ούτε πολύ κοντό, ούτε γόνατο, το κλασσικό) μαύρο χρώμα κ κάτω δεξιά στο δεξί μπατζάκι να έχει το λογότυπο μας. κ να χει κ εσωτερικό σώβρακο ![]() πετσέτα... μαύρη, μεγάλου μεγέθους (170χ90) κ έχει σε -ξαπλωτή- θέση ή το λογότυπό μας ή σκέτο το λιοντάρι του λογότυπου (πιο ψαρωτικό)... ![]() |
klmt έγραψε: | ||||
μέσα στο μυαλό μου είσαι φιλε ακριβώς αυτό στην πετσετουλα τον λέων χωρίς να γράφει τίποτα άλλο έτσι ψαρωτικό... ![]() ![]() |
king207cc έγραψε: | ||||||
σκέτο το λιοντάρι δεν γίνεται γιατι θα διαφημίζουμε την peugeot και οχι το psc. |
christos207 έγραψε: |
Παιδια μπορουμε ακομα να παραγγειλουμε ? Yπαρχουν διαθεσημα ? |
king207cc έγραψε: |
μπα πως και δεν έχει small?? τοσοι σφιχτηδες υπαρχουν στο club? ![]() ![]() |
nikos_207rally έγραψε: |
thelo kai ego ena...yparxi large?????? |
MAD έγραψε: | ||
ΕΣΥ ποιος Είσαι;;; ![]() ![]() ![]() |
S θα εχουμε σε λιγο καιρο ξανα ![]() μαζι με κανα με "χρωματακι"... (θα ενημερωσω εκ των προτερων επι τουτου) ![]() ![]() |
king207cc έγραψε: |
να ναι καλά ο κωστάκης που έκανε το μοντέλο και βγήκε ωραιά γραμμη το μπλουζάκι. ![]() |
Ευχαριστώ πολύ παιδιά
Για το μαγιό θα μου επιτρέψετε να πάρω τον Μάκη ως μοντέλο για να πάρουμε μέτρα λόγο της ανάλογης εμπειρίας που διαθέτει! ![]() |
Το μαγιώ το θέλω ειδική παραγγελία εγώ πάντως ![]() |
MAD έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() Γιατί;;; ![]() ![]() ![]() |
Το μαγιώ το θέλω ειδική παραγγελία εγώ πάντως ![]() |
Κανα medium γυναικείο παίζει; |
@douf κανονησε να ρθεις απο Λεσχη να τα δεις
αντιανεμικα ξεχασα να δω...θα το διευθετησω μεσα στην εεβδομαδα τα πολο δεν ειναι ιδιατερα στενα, κανονικα θα τα ελεγα 25ε τα πολο, 30ε τα αντιανεμικα @ steve θα (της) το φερω εγω γκρινιαρη ![]() ![]() ![]() ![]() |
p206Mike έγραψε: |
Ένα Μπράβο στα παιδιά Κωστάκη και Μάνθους.....και νομίζω Πρόεδρα σχεδιαστή!!!
Το μπλουζάκι απλά τα σπάει.....Εύγε.... |
αντιανεμικα ξεχασα να δω...θα το διευθετησω μεσα στην εεβδομαδα |
νομιζω πως ναι
επιβεβαιωνω και σου ΄λεω |