PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - ΓΕΝΙΚΑ - Mp3 στο αυτοκίνητο

tgi - Δευ 06 Οκτ 2003, 13:36:00
Θέμα δημοσίευσης: ΓΕΝΙΚΑ - Mp3 στο αυτοκίνητο
Με ενδιαφέρει να βάλω ένα MP3 Player στο αυτοκίνητο που θα αγοράσω Peugeot 307cc (απλά κάνω από τώρα την έρευνα αγοράς!!!)
Σκέφτηκα να πάρω της SONY την 6χCD Charger αλλά αυτή ενώ συνεργάζεται με το μαμίσιο ηχοσύστημα της Peugeot δεν μπορεί να εμφανίσει τα ID Tags στην οθονούλα του αυτοκινήτου.
Η άλλη εκδοχή είναι να πάρω μια extra συσκευή τύπου DMP3-A της www.dension.com όπου έχει HDD μέσα και από την οθονούλα του θα βλέπω & διαλέγω τα ID Tags & κομμάτια!
Τι λέτε εσείς??? Εχετε καμιά άλλη ιδέα? ξέρετε που μπορώ να βρώ αντίστοιχα με την δευτερη λύση players εδώ στην Ελλάδα????
DRAKE - Δευ 06 Οκτ 2003, 13:47:08
Θέμα δημοσίευσης:
Όσον αφορά τη CDιέρα της SONY μίλα με την Peugeot για το αν με κάποια αναβάθμιση του λογισμικού του αυτοκινήτου μπορεί να τα εμφανίσει στην οθόνη. Μίλα με τη SONY για το να δίνει ξεχωριστή οθονούλα ειδικά για τη CDιέρα της όπως στα Universal CD Changers πολλών εταιρειών. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει μέχρι στιγμής από όσο γνωρίζω.
Τώρα για την δεύτερη λύση πιστεύω ότι το κόστος θα είναι μεγάλο και θα συμφέρει καλύτερα να αλλάξεις το εργοστασιακό CD με κάποιο ΜΡ3. Υπάρχουν και με σκληρό δίσκο (SONY, BLAUPUNKT).
micho - Τετ 26 Νοέ 2003, 00:36:08
Θέμα δημοσίευσης:
κυριακο ειχαμε μιλησει και παλιοτερα για tweeter! βρηκα μια πολυ καλη λυση και ευκαρια πιστευω για πηγη + mp3
jvc 9101 με 410 euro απο ενα μαγαζι στην αθηνα...
απο οτι εχω διαβασει στο site tou και στο caraudioforum το χουν παινεψει πολυ και για την ποιοτητα και για την αποδοση του σε ενταση.
τι λες εσυ?

τελικα απο ηχεια που λεγαμε βρηκα peerless 75αρια μπροστα με peerless tweeter + crossover και απλα θα προσθεσω εναν ενισχυτη για τα cadence πισω
το θεμα ειναι οτι για να γινει σωστη δουλεια πρεπει να κατεβω αθηνα...
Very happy
DRAKE - Τετ 26 Νοέ 2003, 10:19:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι είναι πάρα πολύ καλή πηγή με πλήθος ρυθμίσεων και άριστη ποιότητα ήχου. Επιπλέον έχει 3 προεξόδους ενίσχυσης όπου μπορείς να επεκταθείς αρκετά. Προσωπικά πάντως μου άρεσε περισσότερο το καινούριο PIONEER DEH-P77M. Koίταξέ το και αυτό, η τιμή του είναι περίπου στα 480€ αλλά τα αξίζει. Για τον ενισχυτή που λές καλύτερα βάλτον να οδηγεί τα εμπρός ή καλύτερα πάρε έναν τετρακάναλο ώστε να είσαι πιο ολοκληρωμένος και να έχεις και περισσότερο μπάσο πίσω. (υποθέτω ότι δεν θα βάλεις sub) και στο μέλλον βάζεις και το sub.
Kαι γιατί λές ότι πρέπει να πας Αθήνα για να γίνει σωστή δουλειά;
micho - Τετ 26 Νοέ 2003, 10:33:23
Θέμα δημοσίευσης:
PIONEER DEH-P77M ή PIONEER 7500 ή jvc 9101? Confused
σα να μπερδευτηκα λιγακι...
λεω να κατεβω αθηνα γιατι εχει πολυ μεγαλες διαφορες στην τιμη!
μιλαμε για τεραστιες διαφορες...
micho - Τετ 26 Νοέ 2003, 10:56:56
Θέμα δημοσίευσης:
DRAKE έγραψε:

Kαι γιατί λές ότι πρέπει να πας Αθήνα για να γίνει σωστή δουλειά;

για θεσσαλονικη τι προτεινεις? εχεις κανενα δικο σου καλο μαγαζι που να χει μερακι να ασχοληθει μαζι σου?
DRAKE - Τετ 26 Νοέ 2003, 11:13:42
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:

DEH-P77M πιστεύω ότι είναι το καλύτερο από τα τρία.
Όσο για τιμές γνωρίζω έναν τύπο στην πλατεία Ναυαρίνου που έχει ένα μαγαζάκι και τα φέρνει ο ίδιος κατευθείαν από το εξωτερικό με πολύ καλές τιμές. (μπορεί να το έχεις δει) Δεν κάνει εγκαταστάσεις όμως μόνο πουλάει συσκευές. Ενδεικτικά να σου αναφέρω ότι τον Οκτ 2001 αγόρασα από εκεί το CD και τα ηχεία μου (DEH- P4300R διαιρούμενα εμπρός, 13εκ 3δρομα πίσω και χειριστήρια για το τιμόνι) 190000δρχ τότε και στε κατάστημα τα βρήκα 260000δρχ!!!
Όσο για κατάστημα λόγω του ότι ήμουν φαντάρος τότε και δεν είχα χρόνο πήγα μέσω κάποιου γνωστού σε ένα κατάστημα σε μια κάθετο κοντά στην διασταύρωση Εγνατίας με Παπαναστασίου και έμεινα πολύ ευχαριστημένος γιατί παρόλο που δεν αγόρασα τίποτα από το παληκάρι έκανε καταπληκτική δουλειά ακόμη και για μια τέτοια απλά εγκατάσταση (δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω όνομα)
micho - Τετ 26 Νοέ 2003, 11:20:53
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω πολυ κυριακο!
αν 8ελεις στειλε μου με pm το κινητο σου να σε παρω τηλ να μου πεις ακριβως για τα μαγαζια.
DRAKE - Τετ 26 Νοέ 2003, 11:36:52
Θέμα δημοσίευσης:
Πάρε μια πρώτη γεύση εδώ: http://www.pioneer.co.uk/uk/product_detail.jsp?product_id=3176&taxonomy_id=25-121
DimiP - Πεμ 27 Νοέ 2003, 02:35:08
Θέμα δημοσίευσης:
DRAKE έγραψε:
micho έγραψε:

DEH-P77M πιστεύω ότι είναι το καλύτερο από τα τρία.
Όσο για τιμές γνωρίζω έναν τύπο στην πλατεία Ναυαρίνου που έχει ένα μαγαζάκι και τα φέρνει ο ίδιος κατευθείαν από το εξωτερικό με πολύ καλές τιμές. (μπορεί να το έχεις δει) Δεν κάνει εγκαταστάσεις όμως μόνο πουλάει συσκευές. Ενδεικτικά να σου αναφέρω ότι τον Οκτ 2001 αγόρασα από εκεί το CD και τα ηχεία μου (DEH- P4300R διαιρούμενα εμπρός, 13εκ 3δρομα πίσω και χειριστήρια για το τιμόνι) 190000δρχ τότε και στε κατάστημα τα βρήκα 260000δρχ!!!
Όσο για κατάστημα λόγω του ότι ήμουν φαντάρος τότε και δεν είχα χρόνο πήγα μέσω κάποιου γνωστού σε ένα κατάστημα σε μια κάθετο κοντά στην διασταύρωση Εγνατίας με Παπαναστασίου και έμεινα πολύ ευχαριστημένος γιατί παρόλο που δεν αγόρασα τίποτα από το παληκάρι έκανε καταπληκτική δουλειά ακόμη και για μια τέτοια απλά εγκατάσταση (δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω όνομα)

κυριακο το Ρ77 δεν ειναι το καλυτερο απο αποψη χαρακτηριστικων, υπολειπεται του jvc και πολυ περισσοτερο του 7500.
ΑΠΛΑ ειναι πολυ εντυπωσιακο και εχει αλουμινενια θηκη !
ειναι αγαπησιαρικο! και τραβαει τα βλεματα αλλα απο αποψη δυνατοτητων ειναι στη μεση κατηγορια! Wink
DRAKE - Πεμ 27 Νοέ 2003, 10:07:03
Θέμα δημοσίευσης:
Τι εννοείς δυνατότητες; Έχει τρεις προεξόδους ενίσχυσης και μάλιστα 6V, έλεγχο για DVD και βοηθητική είσοδο AUX. Επιπολέον έχει ενσωματωμένο crossover και τον καταπληκτικό προενισχυτή όλων των PIONEER(ίδιος με του 7500). Εντάξει μπορεί να έχει DSP το JVC αλλά το equalizer του PIONEER είναι ανώτερο από αυτό του JVC. Από άποψη ποιότητας ήχου είναι καλύτερο των υπολοίπων. Γιαυτό και είναι τόσο λιτό εξωτερικά. Άλλωστε λίγοι χρησιμοποιούν το 100% των δυνατοτήτων στο στερεοφωνικό τους. (προσωπικές απόψεις πάντα, έτσι;) Laughing
DimiP - Παρ 28 Νοέ 2003, 01:35:12
Θέμα δημοσίευσης:
DRAKE έγραψε:
Τι εννοείς δυνατότητες; Έχει τρεις προεξόδους ενίσχυσης και μάλιστα 6V, έλεγχο για DVD και βοηθητική είσοδο AUX. Επιπολέον έχει ενσωματωμένο crossover και τον καταπληκτικό προενισχυτή όλων των PIONEER(ίδιος με του 7500). Εντάξει μπορεί να έχει DSP το JVC αλλά το equalizer του PIONEER είναι ανώτερο από αυτό του JVC. Από άποψη ποιότητας ήχου είναι καλύτερο των υπολοίπων. Γιαυτό και είναι τόσο λιτό εξωτερικά. Άλλωστε λίγοι χρησιμοποιούν το 100% των δυνατοτήτων στο στερεοφωνικό τους. (προσωπικές απόψεις πάντα, έτσι;) Laughing

για παραδειγμα το jvc ενει παραμετρικο equaliser 7!! περιοχων και το 7500 3 περιοχων.
στο site της pioneer δεν αναφερει τιποτα για το ΜΡ77 στο θεμα αυτο.
ξερεις τιποτα;
DRAKE - Παρ 28 Νοέ 2003, 10:12:41
Θέμα δημοσίευσης:
Το JVC δεν έχει παραμετρικό equalizer. Έχει 8 ρυθμίσεις έτοιμες και μία για να την κάνεις όπως θέλεις. Οι ρυθμίσεις αυτές είναι 7 περιοχών συχνοτήτων. Επιπλέον το JVC έχει και 4 ρυθμίσεις του DSP. Το ΡΙΟΝΕΕR έχει 5 ρυθμίσεις equalizer και μια custom,Loudness και Bass/Treble. Το ξέρω ότι φαίνονται λίγα μπρος στου JVC αλλά σκέφτηκες ότι η συνολική ποιότητα του ήχου του κοντράρει στα ίσια τα κορυφαία 8400 και 9400!!!!!! Exclamation Το αν κάποιο είναι καλύτερο από ένα άλλο δεν φαίνεται μόνο στο πόσες ρυθμίσεις έχει αλλά σαν σύνολο. Η PIONEER ισχυρίζεται ότι κάθε εξάρτημα στο εσωτερικό του είναι προσεκτικά διαλεγμένο για την καλύτερη δυνατή ποιότητα (DAC Burr Brown). Είναι και το άλλο. Σκέφτηκες ίσως ότι προορίζονται για διαφορετικές χρήσεις; Δηλ. να χρησιμοποιήσεις το JVC με δυο καλά ζευγάρια ηχεία και Sub, και το PIONEER σαν DECK συνδέοντας ποιοτικούς ενισχυτές και δημιουργώντας σύστημα που αγγίζει το Hi-End;
micho - Παρ 28 Νοέ 2003, 10:59:05
Θέμα δημοσίευσης:
μετα το ψαξιμο που κανα μαλλον προς το pioneer τεινω..
το mp77 ειναι κορυφαιας ποιοτητας αλλα λιγοτερο "εφφετζιδικο" σε σχεση με το jvc. παντως και τα δυο αποτελουν τις καλυτερες λυσεις σε θεμα mp3 cd player μεταξυ 400-500 euro.

χθες εκανα και το πρωτο βημα στην αλλαγη... περασα μπροστα peerless sub 75 rms και tweeter rockford punch με πυκνωτη σε ρολο crossover
η αποδοση ηταν καλουτσικη αλλα κανει πια μπαμ οτι θελω πηγη...

αυτο το χει δει κανενας?

ειναι λεει νεες κολονιτσες για tweeter μεγαλυτερης διαστασης...
Partnumbers:
9015V5 (left)
9015V6 (right)
επισημο ανταλλακτικο της peugeot
DRAKE - Παρ 28 Νοέ 2003, 11:50:01
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:

περασα μπροστα peerless sub 75 rms και tweeter rockford punch με πυκνωτη σε ρολο crossover

Question Question Question Question
micho - Παρ 28 Νοέ 2003, 11:51:48
Θέμα δημοσίευσης:
Very happy γουφερακι ενοουσα οχι sub woofer.
micho - Παρ 28 Νοέ 2003, 11:56:10
Θέμα δημοσίευσης:

DRAKE - Παρ 28 Νοέ 2003, 11:56:45
Θέμα δημοσίευσης:
Mr. Green Τώρα ησύχασα... καλές ακροάσεις Very happy
DRAKE - Παρ 28 Νοέ 2003, 12:02:56
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
High quality 8" CSX woofer with Peerless' Sandwich cone

Shocked Scratch
Δεν τα έβαλες στις ...πόρτες Question Δηλαδή τώρα τί έχεις μόνο δύο τουίτερ μπροστά και τα γούφερ Question Νόμιζα ότι ήταν 16,5εκ.
micho - Παρ 28 Νοέ 2003, 12:08:37
Θέμα δημοσίευσης:
Confused μην με μπερδευεις ρε!!!! πανω που αρχισα να καταλαβαινω καποια πραματα!
αυτα τα ηχεια στην φωτογραφια τα εβαλα μπροστα....
DRAKE - Παρ 28 Νοέ 2003, 12:20:43
Θέμα δημοσίευσης:
Splat Εσύ με μπερδεύεις!!!! Γράφεις 8" CSX Woofer. 8" είναι 20εκατοστά Exclamation Πως το χώρεσες αυτό στην πόρτα αφού έχει υποδοχή 16,5 εκατοστά Question Shocked
Εκτός αν έκανες κάποια κατασκευή Very happy
micho - Παρ 28 Νοέ 2003, 12:28:12
Θέμα δημοσίευσης:
το ψιλιαστικα αυτο για αυτο το σβησα απο το προηγουμενο post...

παντως και το 16.5 που χωραει πρεπει να σπασεις τα πλαστικα πισω γιατι δεν χωραει ο μαγνητης πισω...
DRAKE - Παρ 28 Νοέ 2003, 12:44:57
Θέμα δημοσίευσης:
Beer Beer Beer Beer πίνω και μεθώ....... Silly
Πιστεύω ότι κατάλαβα τι έβαλες. Όσο για τα πλαστικά δυστυχώς ναι πρέπει να τα σπάσεις ή καλύτερα να τα κόψεις όπως έκανα εγώ με ηλεκτρικό πριόνι Twisted evil Και να ξέρεις ότι αφού τα ηχεία σου είναι καινούρια να μην τα παίζεις σε υψηλές εντάσεις για περίπου 20-30 ώρες ώστε να "στρώσουν".
Προσωπική απόρία : γιατί δεν προτίμησες κάποιο τουίτερ από peerless ώστε να τα "παντρέψεις" καλύτερα με το γούφερ; Δεν γνωρίζω το Roskford Fosgate αλλά πιστεύω ότι είναι κατώτερο από Peerless και Focal, όμως είναι φθηνότερο έτσι;
micho - Παρ 28 Νοέ 2003, 12:49:57
Θέμα δημοσίευσης:
Very happy Very happy Very happy επιτελους!
ηταν σχεδον διπλασια τιμη τα peerless...
πηρα ρωτησα για τις καινουριες κολωνες των tweeter και οπως ηταν φυσικο δεν ειχαν ιδεα
DRAKE - Παρ 28 Νοέ 2003, 12:54:05
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
πηρα ρωτησα για τις καινουριες κολωνες των tweeter και οπως ηταν φυσικο δεν ειχαν ιδεα

Σιγά μην είχανε...... Evil
Skull - Παρ 28 Νοέ 2003, 16:50:13
Θέμα δημοσίευσης:
DRAKE έγραψε:
Οσο για τα πλαστικά δυστυχώς ναι πρέπει να τα σπάσεις ή καλύτερα να τα κόψεις όπως έκανα εγώ με ηλεκτρικό πριόνι Twisted evil Και να ξέρεις ότι αφού τα ηχεία σου είναι καινούρια να μην τα παίζεις σε υψηλές εντάσεις για περίπου 20-30 ώρες ώστε να "στρώσουν".
;

Στην μυτη απο το τρυπανι υπαρχει κατι στρογγυλο με μυτες που υπαρχουν σε διαφορες διαστασεις και οταν πας να το ανοιξεις τρυπα με την μια κοβει κυκλικα και δεν πεδευεσε με κυκλους χαραγμενους και τα τιαυτα.Και εμενα ετσι μου τους ανοιξαν γιατι το tweeter μπορεις να του αλαξεις γωνια ετσι ωστε να κοιταει στο προσωπο του επιβατη!
Ρε παιδια γιατι ομως δεν κοιταει κανεις τα Sony cd\mpe players!Ειναι τοσο χαλια??Εμενα προσωπικα μου αρεσουν γιατι εχουν ωραιο look!Για πειτε και την γνωμη σας...
DimiP - Σαβ 29 Νοέ 2003, 00:04:08
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
DRAKE έγραψε:
Οσο για τα πλαστικά δυστυχώς ναι πρέπει να τα σπάσεις ή καλύτερα να τα κόψεις όπως έκανα εγώ με ηλεκτρικό πριόνι Twisted evil Και να ξέρεις ότι αφού τα ηχεία σου είναι καινούρια να μην τα παίζεις σε υψηλές εντάσεις για περίπου 20-30 ώρες ώστε να "στρώσουν".
;

Στην μυτη απο το τρυπανι υπαρχει κατι στρογγυλο με μυτες που υπαρχουν σε διαφορες διαστασεις και οταν πας να το ανοιξεις τρυπα με την μια κοβει κυκλικα και δεν πεδευεσε με κυκλους χαραγμενους και τα τιαυτα.Και εμενα ετσι μου τους ανοιξαν γιατι το tweeter μπορεις να του αλαξεις γωνια ετσι ωστε να κοιταει στο προσωπο του επιβατη!
Ρε παιδια γιατι ομως δεν κοιταει κανεις τα Sony cd\mpe players!Ειναι τοσο χαλια??Εμενα προσωπικα μου αρεσουν γιατι εχουν ωραιο look!Για πειτε και την γνωμη σας...

μονο αυτο εχουν ! τα ειπες πολυ σωστα Twisted evil Twisted evil Twisted evil
DRAKE - Σαβ 29 Νοέ 2003, 09:57:44
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Skull έγραψε:
DRAKE έγραψε:
;

μονο αυτο εχουν ! τα ειπες πολυ σωστα Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Συμφωνώ!!! Όσο για το τρυπάνι που λές ονομάζεται Dremel. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι θέλεις αν και ο εγκαταστάτης σου θα έχει εργαλεία και θα πρέπει να το ξέρει αυτό.
micho - Δευ 05 Ιαν 2004, 16:14:49
Θέμα δημοσίευσης:
Χρονια πολλα καλη χρονια καθως ειναι το πρωτο μου ποστ για το 2004!

απο τις χριστουγενιατικες διακοπες!
πριν τις διακοπες εβαλα αυτο:

οι εντυπωσεις απο την συγκεκριμενη πηγη ειναι αψογες... δεν πηδαει πουθενα και με τιποτα Shocked Shocked Shocked να χω κανει το 206 land rover και αυτο αναισθητο!!! πολυ γρηγορο στο mp3! και η ποιοτητα ειναι κορυφαια!
καμια σχεση με τα αλλα.....

συν αλλαγη μπροστινων μαμα ηχειων με διαιρουμενα της KICKER - K 6.2 με δικο τους crossover τα οποια παιξανε πραγματικα πολυ καλα

+ ενισχυτης dls 4x 150 με απειρες ρυθμισεις στα πλαινα... (δεν ξερω δεν πειραζω) να ναι καλα ο μαστρο στεφανος που ξοδεψε μιαμιση ωρα για να στρωσει τον ηχο στο στυλ μουσικης που ακουω περισσοτερο

και εδω μπορειτε να δειτε το χαρακτηριστικο της ποιοτητας δουλειας που κανει ο ανθρωπος... ξυλινες κατασκευες και σωληνακια πλαστικα οπου υπαρχει καλωδιο!ουτε παρασιτα ουτε τιποτα...

η δουλεια του ηταν κορυφαια και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος απο ταχυτητα και ποιοτητα αλλα και συμπεριφορα... δεν ειναι τυχαιο οτι ο τυπος βγαινει 1ος κα8ε χρονο σε διαγωνισμους ηχου (Drag Db)
Η πηγη παιζει πεντακαθαρα.... η απολυτη ποιοτητα απλα στις πολυ μεγαλες εντασεις καταλαβαινεις πια οτι 8ες 12ιντσο!!!

ευχαριστω πολυ τον Drake κ τον Dimip για τις πολυτιμες συμβουλες επι του θεματος!!! sorry για το μεγαλο ποστ!
DimiP - Δευ 05 Ιαν 2004, 19:14:45
Θέμα δημοσίευσης:
εγω να πω μονο πως επελεξες Pioneer και αυτο τα λεει ολα, ηδη απο τις πρωτες εντυπωσεις σου! Wink
οσο για την κατασκευη , οντως είναι προσεγμενη δουλεια που δείχνει πως αυτος που την εκανε δεν βαρεθηκε αλλα αφιερωσε χρονο στο αμαξι, κοινως δεν εγινε αρπα-κολα, βλεπε τρυπες για να περνουν τα καλωδια, ξυλινη επιφανεια ντυμενη με μοκετα οπου ακουμπαει ο ενισχυτης για να μην καθεται κατευθειαν πανω στην πλατη του καθισματος, και αλλα...

subwoofer δεν ειδα και στενωχωριεμαι Twisted evil

τη μονωση (λεγε με αφρολεξ-αυγοθηκη) στην εταζερα απο κατω , αυτος στην εκανε η τη ζητησες εσυ;;; θυμησε μου!
micho - Τρι 06 Ιαν 2004, 22:27:26
Θέμα δημοσίευσης:
δημητρη ο τυπος το κανε μονος του χωρις να του πω τιποτα και χωρις να κοστισει και τιποτα παραπανω! εχει ενα συνεργειο με δυο τσακαλια που ειναι και ξυλουργοι!!! χωρια που καθοταν ποση ωρα μεσα στο αμαξι για να το στρωσει απο τριγμους απο συντονισμο στις μπροστινες πορτες οπου και εκει εβαλε ενα παρομοιο υλικο!
το sub ειναι που λες η επομενη κινηση σιγουρα με το που μαζεψω λιγα χρηματα στην ακρη!

παιδια του χω μιλησει παντως για το club και ειναι ανοιχτος για οποιαδηποτε συνεργασια!
STELIOS - Τετ 07 Ιαν 2004, 17:35:39
Θέμα δημοσίευσης:
Δυο πραγματα θα σου πω.

1. Το Pioneer, πανεμορφο - αριστη επιλογη

2. Ο μαστορας, κορηφαια δουλεια !!!
DRAKE - Παρ 09 Ιαν 2004, 19:29:47
Θέμα δημοσίευσης:
Κορυφαίο από όλες τις απόψεις!!! Να μπορούσαμε να το ακούσουμε κιόλας!!!
glf - Σαβ 10 Ιαν 2004, 11:35:27
Θέμα δημοσίευσης:
Για να δούμε... περιμένω και γω να έρθει το mp3 όφωνο από Αγγλία.. ερε ένα αγωνιστικό που θα κατεβάσω φέτος... άμα βρώ και ένα καλό ζευγάρι ηχεια GrN δε μας πιάνει τίποτα Smile
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 10 Ιαν 2004, 15:04:10
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
Για να δούμε... περιμένω και γω να έρθει το mp3 όφωνο από Αγγλία.. ερε ένα αγωνιστικό που θα κατεβάσω φέτος... άμα βρώ και ένα καλό ζευγάρι ηχεια GrN δε μας πιάνει τίποτα Smile

Εσυ κοιτα να παρεις το μπλοκε γιατι βλεπω φετος να σε πατανε και τα Ν/1 Laughing
Skull - Σαβ 10 Ιαν 2004, 21:14:53
Θέμα δημοσίευσης:
DRAKE έγραψε:

Στην συναντηση θελω κοντρα... Laughing Laughing !
Για να δουμε ποιος θα κανει πρωτος τους συναγερμους απο τα αλλα 206 να χτυπησουν?? Laughing Μονο που εγω θα παιζω με 2*12ιτσα στα 800WATT παραπανω... Laughing Laughing Πειραζει??? Embarassed
ΟΙ κατασκευες και τα μηχανηματα πολυ ωραια...αλλα ποσο πηγε το μαλι???
Αληθεια μονο μια ωρα κρατησε τα περαστικα??ΠΟλυ λιγο μου φαινετε...εδω εμεις μιση μερα περνουσαμε και μιση δοκιμαζαμε...
Γρηγορο πιστολι ο μαστορας! Very happy
DimiP - Κυρ 11 Ιαν 2004, 14:28:54
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
DRAKE έγραψε:

Για να δουμε ποιος θα κανει πρωτος τους συναγερμους απο τα αλλα 206 να χτυπησουν?? Laughing Μονο που εγω θα παιζω με 2*12ιτσα στα 800WATT παραπανω... Laughing Laughing Πειραζει??? Embarassed
Αληθεια μονο μια ωρα κρατησε τα περαστικα??ΠΟλυ λιγο μου φαινετε...εδω εμεις μιση μερα περνουσαμε και μιση δοκιμαζαμε...

Ναι ρε συ, αλλα εσεις κανατε περισσοτερο γιατι μπερδεψατε και τις φασεις, αυτο που το πας;;;; Twisted evil Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing Laughing
Skull - Κυρ 11 Ιαν 2004, 18:30:01
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Skull έγραψε:
DRAKE έγραψε:

Ναι ρε συ, αλλα εσεις κανατε περισσοτερο γιατι μπερδεψατε και τις φασεις, αυτο που το πας;;;; Twisted evil Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing Laughing

Oι φασεις Δημητρακι μπερδευτηκαν γιατι ηταν βραδυ και ο ενισχυτης εχει αναποδα τα + και -! Very happy Δεν μας καθηστερησε αυτο...δεν νομιζω να ειναι λογικο μεσα σε μια ωριτσα να γινετε η τοποθετηση(?)!
Εδω σε καποιον επαγγελματια που ζητα μυριο στην καθησια(=ηχοσυστημα) στην γειτονια μου,μου ειπε οτι για να σπασει τα πλαστικα στην πορτα για να μπει η μοναδουλα κατω θα χρειαστει μιση μερα...τι λες τωρα?Οταν περναω παντα εχει δυο τζιπακια μεσα και τα φτιαχνει μια-δυο και τρεις μερες...
ΠΑντως η δουλεια που εγινε στον micho ειναι πολυ καλη...ασχετα που και τα μηχανηματα ειναι καλα!Μακαρι να μου ειχε κανει και εμενα αυτες τις κατασκευες... Crying or Very sad !Τωρα πρεπει να πεδευτω να τις κανω μονος μου... Crying or Very sad
DimiP - Δευ 12 Ιαν 2004, 01:48:16
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
DimiP έγραψε:
Skull έγραψε:
DRAKE έγραψε:

Oι φασεις Δημητρακι μπερδευτηκαν γιατι ηταν βραδυ και ο ενισχυτης εχει αναποδα τα + και -! Very happy Δεν μας καθηστερησε αυτο...δεν νομιζω να ειναι λογικο μεσα σε μια ωριτσα να γινετε η τοποθετηση(?)!
Εδω σε καποιον επαγγελματια που ζητα μυριο στην καθησια(=ηχοσυστημα) στην γειτονια μου,μου ειπε οτι για να σπασει τα πλαστικα στην πορτα για να μπει η μοναδουλα κατω θα χρειαστει μιση μερα...τι λες τωρα?Οταν περναω παντα εχει δυο τζιπακια μεσα και τα φτιαχνει μια-δυο και τρεις μερες...
ΠΑντως η δουλεια που εγινε στον micho ειναι πολυ καλη...ασχετα που και τα μηχανηματα ειναι καλα!Μακαρι να μου ειχε κανει και εμενα αυτες τις κατασκευες... Crying or Very sad !Τωρα πρεπει να πεδευτω να τις κανω μονος μου... Crying or Very sad

αμα μου κανεις τα εξοδα να ερθω και με φιλοξενεις στις φτιαχνω εγω τις κατασκευες.... Wink
micho - Δευ 12 Ιαν 2004, 10:26:43
Θέμα δημοσίευσης:
Very happy Very happy Very happy
βασικα οι συναγερμοι χτυπανε οταν περναω με την σκουπα και το devil!!!! Razz

μια ωρα που λετε ρε σεις του πηρε μονο για να το ρυθμισει τον ενισχυτη και το ηχοσυστημα με την μουσικη που ακουω περισσοτερο... βαλαμε cd καθισε μεσα... εκοψε τα παρασιτα της μηχανης... βαλαμε μονωτικο στα σημεια που τριζανε... αλλα καθε μουσικη θελει δικια της ρυθμιση! συνολικα η ολη διαδικασια κρατησε κοντα 2 με 3 ωρες. Πρεπει να δειτε τι κατασκευες κανουν με τα κουτια των sub.
DimiP - Δευ 12 Ιαν 2004, 18:47:58
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
Very happy Very happy Very happy
βασικα οι συναγερμοι χτυπανε οταν περναω με την σκουπα και το devil!!!! Razz

μια ωρα που λετε ρε σεις του πηρε μονο για να το ρυθμισει τον ενισχυτη και το ηχοσυστημα με την μουσικη που ακουω περισσοτερο... βαλαμε cd καθισε μεσα... εκοψε τα παρασιτα της μηχανης... βαλαμε μονωτικο στα σημεια που τριζανε... αλλα καθε μουσικη θελει δικια της ρυθμιση! συνολικα η ολη διαδικασια κρατησε κοντα 2 με 3 ωρες. Πρεπει να δειτε τι κατασκευες κανουν με τα κουτια των sub.

αυτο με τη ρυθμιση της μουσικης ποτε δεν το καταλαβα!
Δηλ. πρεπει να ακουμε ενα ειδος μουσικης μονο;; μαλλον οχι...πολυ ωραια.. τοτε θα σεταρουμε συμφωνα με αυτο που ακουμε περισσοτερο...καλως! και οταν θα ακουμε το αλλο ειδος αυτο που ακουμε λιγοτερο;;; τι γινεται;;;
προσωπικα πιστευω πως η ρυθμιση πρεπει να ειναι ουδετερη μεν, με ενα καλο equaliser ή εναν τροπο ωστε να παιρνουμε 3 τουλαχ. βασικες ρυθμισεις ευκολα αναλογα τα 3 πιο κοινα ειδη μουσικης που ακουμε.
και αυτο πηγαινει σε οσους ακουνε πολυ περισσοτερα απο ενα ειδος.
για καποιον που λεει πως ακουει ενα ειδος 95% τοτε ενταξει...
εγω για παραδειγμα θα ηθελα 3 ρυθμισεις, 1 για ελληνικα, 1 για ξενα με ξεφρενο μπασσο και 1 για ροκ και πιο ηπια ακουσματα.
Skull - Δευ 12 Ιαν 2004, 19:06:03
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
...αμα μου κανεις τα εξοδα να ερθω και με φιλοξενεις στις φτιαχνω εγω τις κατασκευες.... Wink

Για φιλοξενια εισαι ευπροσδεκτως παντα!Τωρα για τα εξοδα... Confused ...αδερφε με σφαζεις! Very happy
Skull - Δευ 12 Ιαν 2004, 19:09:27
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
...εγω για παραδειγμα θα ηθελα 3 ρυθμισεις, 1 για ελληνικα, 1 για ξενα με ξεφρενο μπασσο και 1 για ροκ και πιο ηπια ακουσματα.

Τι εγινε το κασετοφωνακι της εταιριουλας(pioneer) δεν εχει τρεις ρυθμισεις user??
Ε!Ετσι ειναι οποιος επιλεγει κορυφες....JVC εχει και τρεις ρυθμισεις! Laughing Laughing Laughing Laughing
DRAKE - Δευ 12 Ιαν 2004, 20:40:27
Θέμα δημοσίευσης:
Βάλτα δίπλα δίπλα με καλούς ενισχυτές και ηχεία ρύθμισέ τα σωστά με CD κλασσικής μουσικής και μετά πές μου ποιό θα παίζει καλύτερα οποιαδήποτε μουσική και αν του βάλεις. Wink Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
Αν αγόρασες το JVC επειδή έχει τρεις ρυθμίσεις και το PIONEER μία ύστερα από όσα είπαμε θα σε φάω!Πλάκα κάνω εεεεε; Laughing Laughing Laughing
DimiP - Τρι 13 Ιαν 2004, 00:48:51
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
DimiP έγραψε:
...εγω για παραδειγμα θα ηθελα 3 ρυθμισεις, 1 για ελληνικα, 1 για ξενα με ξεφρενο μπασσο και 1 για ροκ και πιο ηπια ακουσματα.

Τι εγινε το κασετοφωνακι της εταιριουλας(pioneer) δεν εχει τρεις ρυθμισεις user??
Ε!Ετσι ειναι οποιος επιλεγει κορυφες....JVC εχει και τρεις ρυθμισεις! Laughing Laughing Laughing Laughing

ναι ρε, εχει και ο Πιονέρος 2 user ρυθμισεις αλλα το post δεν πηγαινε εκει.
Wink
Skull - Τετ 14 Ιαν 2004, 00:52:23
Θέμα δημοσίευσης:
Πως φαινετε πως αυτοι οι δυο εχουν την εταιρια της pioneer... Laughing Laughing

Και εγω συνεχιζω την πλακα... Twisted evil
DimiP - Τετ 14 Ιαν 2004, 06:54:44
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:

ετσι οπως καταντησαν την αντιπροσωπια της pioneer, δεν αποκλειεται να ...την εχουμε κι εμεις, Twisted evil
αναφερμαι στη διαμαχη μεταξυ "Intersys" και "Διαδοχοι Αρ.Κλωτσα" για την αντιπροσωπευση.
Skull - Πεμ 15 Ιαν 2004, 17:18:58
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Skull έγραψε:

ετσι οπως καταντησαν την αντιπροσωπια της pioneer, δεν αποκλειεται να ...την εχουμε κι εμεις, Twisted evil
αναφερμαι στη διαμαχη μεταξυ "Intersys" και "Διαδοχοι Αρ.Κλωτσα" για την αντιπροσωπευση.

Πλακα-πλακα η pioneer πρεπει να εχει απαισο service!Η JVC παντως καθως και η phase και mac-audio ειναι στην sound hellas που ολοι εχουν να λενε παντα καλα λογια για αυτην... Very happy
kovac - Δευ 10 Μάϊ 2004, 15:33:40
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
...αυτο το χει δει κανενας?

ειναι λεει νεες κολονιτσες για tweeter μεγαλυτερης διαστασης...
Partnumbers:
9015V5 (left)
9015V6 (right)
επισημο ανταλλακτικο της peugeot

Κάλιο αργά παρά ποτέ! Very happy
Προχτές παρατήρησα στο 206 του Πέτρου πως έχει αυτή την κολωνίτσα στο πλάι και όχι σαν τη δική μας, που είναι πιο μικρή.
Με λίγα λόγια, την έχουν τα καινούρια 206. Very happy

Αποτέλεσμα, αυτό που λέει και ο micho, tweeter μεγαλύτερης διάστασης. Wink
Baphomet - Δευ 10 Μάϊ 2004, 15:50:13
Θέμα δημοσίευσης:
Κι απο ποιοτητα τα ιδια κόπρανα. Evil Evil
DimiP - Δευ 10 Μάϊ 2004, 17:03:05
Θέμα δημοσίευσης:
tweeterακια σε φιξ θεσεις (σταθερα) και ειδικα μεσα σε κολωνες και ποιοτητα Ξεχαστε το!

Crying or Very sad
DRAKE - Δευ 10 Μάϊ 2004, 21:15:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ειδικά αν κοιτάν το ένα το άλλο....
micho - Τρι 11 Μάϊ 2004, 08:42:09
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια δεν διαφωνω με αυτα που λετε, αλλα σκεφτειτε αν καποιος δεν εχει χρηματα να βαλει διαιρουμενα μπροστα ειναι μια καλη λυση για αντικατασταση απο τα μανισια. ετσι για μια μικρη αλλαγη....
smaraghi - Τετ 12 Μάϊ 2004, 11:34:57
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω ένα προβληματάκι, μήπως ξέρει κανείς από DEH-P9622MP. Ακούω το Cd και ξαφνικά όταν περνάω από κάποιες περιοχές, μου βάζει σταθμό (Traffic) η όλη φάση με χαλάει, μου σπάει τα νεύρα, μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση; Τα ηχεία και το ράδιο μου τα έβαλε ο ξάδελφος, δεν πήγα σε μαγαζί.
smaraghi - Τετ 12 Μάϊ 2004, 11:36:51
Θέμα δημοσίευσης:
ΛΑΘΟΣ DEH-P9600MP
smaraghi - Τετ 12 Μάϊ 2004, 12:25:51
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι κάτι άλλο! Από τότε που έβγαλα το ράδιο της peugeot και έβαλα το καινούριο η ώρα στην οθόνη δεν αλλάζει, παρά μόνο όταν ανάψεις ανανεώνετε γιατί;
kovac - Τετ 12 Μάϊ 2004, 15:29:12
Θέμα δημοσίευσης:
smaraghi έγραψε:
Έχω ένα προβληματάκι, μήπως ξέρει κανείς από DEH-P9622MP. Ακούω το Cd και ξαφνικά όταν περνάω από κάποιες περιοχές, μου βάζει σταθμό (Traffic) η όλη φάση με χαλάει, μου σπάει τα νεύρα, μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση; Τα ηχεία και το ράδιο μου τα έβαλε ο ξάδελφος, δεν πήγα σε μαγαζί.

Νομίζω (χωρίς να παίρνω όρκο, κράξτε με αν κάνω λάθος) πως αυτό το Traffic είναι για να σου λέει διάφορα "καλούδια" (π.χ. κίνηση στο δρόμο, κάποιο τρακάρισμα στο δρόμο) στην περιοχή που είσαι.
Και είναι επιλογή! Κάπως απενεργοποιείται. Wink
DRAKE - Τετ 12 Μάϊ 2004, 16:17:41
Θέμα δημοσίευσης:
Στις ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης (ΔΕΝ περιλαμβάνεται η Ελλαδα) όπου χρησιμοποιείται ευρέως το RDS όχι για διαφημίσεις αλλά για ενημέρωση, υπάρχει ένα ξεχωριστό ραδιοφωνικό κανάλι της αστυνομίας που όταν γίνει κάποιο σημαντικό γεγονός σε σχέση με την κυκλοφορία των αυτοκινήτων (τρακάρισμα, μποτιλιάρισμα, κλείσιμο δρόμων) ειδοποιεί αυτόματα τον οδηγό για το τι έχει συμβεί. Η λειτουργία αυτή στο RDS ονομάζεται TRAFFIC και όπως είπε ο kovac έχει επιλογή απενεργοποίησης. Στο δικό μου (P4300-R) απενεργοποιείται με τo κουμπί TA/NEWS. Στο δικό σου (κορυφαίο Very happy ) δεν το ξέρω αλλά για να σε βοηθήσω ψάξε στο μενού του RDS αν έχει κάποια επιλογή NEWS ή κάποιο υπομενού TRAFFIC και ίσως από κει το απενεργοποιήσεις.
Όσο για την ώρα επειδή το αυτοκίνητό σου είναι multiplexing χρειάζεται ένας μίνι προγραμματισμός στην BSI σου αφού είναι ρυθμισμένη να λειτουργεί με το εργοστασιακό RCD και όχι με κάποιο aftermarket. Καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιο κατάστημα CAR AUDIO να σου το φτιάξουν.
smaraghi - Τετ 12 Μάϊ 2004, 17:20:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ο σταθμός Traffic παίζει τραγούδια.Πάντως θα το κοιτάξω αυτό που λέτε. Very happy
DRAKE - Τετ 12 Μάϊ 2004, 20:34:47
Θέμα δημοσίευσης:
To TRAFFIC είναι ένα από τα πολλά μενού του RDS.Απενεργοποίησε το RDS-EON και αν υπάρχει και την επιλογή EON-PTY.
smaraghi - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 00:29:28
Θέμα δημοσίευσης:

και το δικό μου μοιάζει με το DEH-P8500 αλλά είναι το 8400 Roll eyes κι όχι το 9600 Silly .Γράψτε λάθος. Pale
DRAKE - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 20:56:47
Θέμα δημοσίευσης:
Weird look Silly Beer Δεν πειράζει! Έχουν σχεδόν τα ίδια μενού. Ψάξε και από το manual για κάτι σχετικό.
smaraghi - Παρ 14 Μάϊ 2004, 06:51:49
Θέμα δημοσίευσης:
Είχατε δίκιο (Κυριάκο)-(Χρήστο) Thumb right
307cc alu - Τρι 30 Νοέ 2004, 00:40:01
Θέμα δημοσίευσης: Re: MP3 στο Αυτοκίνητο
tgi έγραψε:
Με ενδιαφέρει να βάλω ένα MP3 Player στο αυτοκίνητο που θα αγοράσω Peugeot 307cc (απλά κάνω από τώρα την έρευνα αγοράς!!!)
Σκέφτηκα να πάρω της SONY την 6χCD Charger αλλά αυτή ενώ συνεργάζεται με το μαμίσιο ηχοσύστημα της Peugeot δεν μπορεί να εμφανίσει τα ID Tags στην οθονούλα του αυτοκινήτου.
Η άλλη εκδοχή είναι να πάρω μια extra συσκευή τύπου DMP3-A της www.dension.com όπου έχει HDD μέσα και από την οθονούλα του θα βλέπω & διαλέγω τα ID Tags & κομμάτια!
Τι λέτε εσείς??? Εχετε καμιά άλλη ιδέα? ξέρετε που μπορώ να βρώ αντίστοιχα με την δευτερη λύση players εδώ στην Ελλάδα????

Τελικά τι έκανες tgi Question Question Question Question
Ενδιαφέρομαι και εγώ, περισσότερο για κάτι με σκληρό δίσκο μικρό σε όγκο, παρά ολόκληρο player.
Stevon - Τρι 30 Νοέ 2004, 12:49:56
tgi έγραψε:

Τάσο καλησπέρα άν και είναι αρκετά αργοπορημένη η απάντηση μου , μία λύση είναι η τοποθέτηση του εργοστασιακού cd-changer (Blaupunkt) to οποίο καί δένει με το design του αυτ/του και συνεργάζεται με την κεντρικη οθόνη , και <<θεωρητικά>> περιμένουμε μία αναβάθμιση αλλά για το β΄ εξάμηνο του 2005 για αναπαραγωγή MP3!! άν έχεις υπομονή...... Question
MEMsound - Τρι 30 Νοέ 2004, 13:03:34
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχουν παντως players οπως το pioneer 8600 τα οποια σου επιτρεπουν να κανεις αναζητηση στους φακελους ενος cd με mp3. Wink
307cc alu - Τρι 30 Νοέ 2004, 16:41:44
Stevon έγραψε:
tgi έγραψε:

Τάσο καλησπέρα άν και είναι αρκετά αργοπορημένη η απάντηση μου , μία λύση είναι η τοποθέτηση του εργοστασιακού cd-changer (Blaupunkt) to οποίο καί δένει με το design του αυτ/του και συνεργάζεται με την κεντρικη οθόνη , και <<θεωρητικά>> περιμένουμε μία αναβάθμιση αλλά για το β΄ εξάμηνο του 2005 για αναπαραγωγή MP3!! άν έχεις υπομονή...... Question

Stevon μπορείς να το κάνεις λίγο πιο λιανά αυτό που λες Question Question Question Question

Εγώ έχω βάλει το εργοστασιακό cd-changer της Blaupunkt . Τι ακριβώς θα κάνουν Question Question Question Θα θέλει κάτι άλλο πρόσθετο Question Question
tgi - Τρι 30 Νοέ 2004, 17:06:00
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά να πέριμένω??????
Αλλη λύση δεν υπάρχει?????

Μηπως τότε (β'εξάμηνο 2005) αντικαταστήσουν και το απλο CD-Player σε MP3-CD Player???? Εχεις αυτήν την πληροφορία????
Stevon - Τρι 30 Νοέ 2004, 17:45:08
Θέμα δημοσίευσης:
Προς Tgi - 307cc alu:

Παιδιά η αναβάθμιση θα περιλαμβάνει μόνο software και όχι hardware τώρα για περισσότερες πληροφορίες θα το κοιτάξω και ότι νεότερο έχω θα το κάνω post Arrow
tgi - Τρι 30 Νοέ 2004, 20:53:11
Θέμα δημοσίευσης:
Δωσε περισσότερα στοιχεία!!!!
Γενικότερα ότι άλλο ακούγεται ή ακούς!!!!
307cc alu - Τετ 01 Δεκ 2004, 00:48:12
Θέμα δημοσίευσης:
Για λέγε .............για λέγε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό θα γίνεται μόνο από την αντιπροσωπεία Question Question Question Question
Stevon - Παρ 10 Δεκ 2004, 10:17:40
Θέμα δημοσίευσης:
307cc alu έγραψε:
Για λέγε .............για λέγε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό θα γίνεται μόνο από την αντιπροσωπεία Question Question Question Question

Όντως αυτή η διαδικασία θα γίνεται μόνο απο επισημο service , τώρα για ημερομηνιες ακόμα περιμένω....!!
ελπίζω όχι για πολύ,λογικά απο εβδομάδα θα έχω κάτι ποιο σίγουρο. Arrow

Έλα όμως που ήρθε και η δικιά μου σειρά για ερωτήσεις....
σκέφτομαi μετά τις γιορτές για αγορά MP3 (δυστηχώς εγώ ότι και να κάνω το εργοστασιακό cd- δεν επιδέχεται καμία αναβάθμιση σε software)
Είμαι μεταξύ των sony f7700/m850mp και του pioneer p80mp απο design μου αρέσουν και τα 3 πολύ , απο δυνατότητες ξεχωρίζω τα δύο τελευταία αλλά αυτός ο μπλέ φωτισμος που έχουν και τα 3 Evil Evil τί να πώ...!!!
Please τις γνώμες σας Exclamation Exclamation
MEMsound - Παρ 10 Δεκ 2004, 12:53:16
Θέμα δημοσίευσης:

307cc alu - Παρ 10 Δεκ 2004, 13:30:16
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνώ και εγώ με τον MEMsound. ύστερα από μια έρευνα αγοράς που έκανα.........
Με χαλάει και ΄μενα ο φωτισμός των συσκευών. Πάει πολύ -too much- πορτοκαλοκόκκινο και μπλε μαζί.
Εγώ θα περιμένω την αναβάθμιση ή θα στραφώ σε συσκευή -gadget- που θα συνεργάζεται με το
μαμά ηχοσύστημα την οποία θα ''φορτώνω'' μέσω υπολογιστή.
Stevon - Παρ 10 Δεκ 2004, 19:05:21
Θέμα δημοσίευσης:
Μάνθο καλησπέρα άργησα να απαντήσω γιατί όπως καταλαβαίνεις έπεσα με τα <<μούτρα>> στο διάβασμα!!!
Το topic σου πάντως κάθε αλλο παρά κουραστικό ήταν...
Αρχικώς να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις που με οδήγησαν σε αυτές τις 3 μονάδες :
1)f7700 αρκετά καλές δυνατότητες σε αρκετά δελεαστική τιμή (άν και μεταξυ μας δεν το βλέπω γιατί κάνει παρα πολύ μεγάλη αντίθεση καί ομπλέ φωτισμός αλλά και το αλουμινένιο πλαίσιο)
2)το m850mp το είχα και στο car της κοπέλας μου(golf) το οποίο καί έδενε με τον μπλέ φωτισμό του αυτ/του είχε πάρα πολλές δυνατότητες καλή ένταση και ποιότητα(ηχεία μπροστά μαμά - πίσω διαρούμενο jbl στις πόρτες)
κατ΄εμέ τουλάχιστον και μου άρεσε τρομερά το ότι είχε αναδιπλούμενη πρόσοψη και όχι αφερούμενη!!!και οικονομικά είναι στις δυνατότητες μου .
3)το p80mp δέν το έχω ακούσει οι γνωμες που έχω είναι απο τρίτους και απο internet το design του μου αρέσει τρομερά παρά το ότι δεν δένει με το εσωτερικό του 206 και οικονομικά το αντέχω επίσης.

Τώρα για το p8600mp που μου πρότεινες διάβασα μερικά πράγματα αλλά δυστηχώς όχι πολλά θα πρέπει να το μελετίσω αρκετά το ζήτημα , πάντως η τιμή του....

p.s:βρήκα και αυτό εδώ http://www.kalogeropoulos.gr/Products/SpecificProduct.asp?PRODID=2291&BRANDID=6
κάνε τον κόπο να μου πείς γνώμη κόλησα απίστευτα με το touch screen του αλλά και δυνατότητες νομίζω δέν είναι χάλια...(πάλι μπλέ φωτισμο βρήκα... Evil )
Αυτήν τη φορά ελπίζω να μην σε κούρασα εγώ...
Thanks Wink
MEMsound - Παρ 10 Δεκ 2004, 20:23:30
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχην ποσα λεφτα θες να δωσεις? (πμ)

Απο 'κει και περα το ειδα το jvc.
Ειναι λιτο εμφανισιακα, στο στυλ το Mp80.
Και τα jvc ειναι πολυ καλες και μαλιστα πριν απο 1-2 χρονια ειχε γεμισει ο τοπος στους ηχοσυστηματακηδες με Jvc λογω της υψηλης τασης εξοδου που εδινε μπολικο ψωμι στους ενισχυτες (5V Line Output Level).

Τωρα το touch panel μπορει να ειναι εντυπωσιακο αλλα μην ξεχνας οτι η οθονη ειναι πολυ μικρη και δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ευχρηστο (δεν ειναι touch screen 7in...)
Ασε που (απο εμπειρια στο Pioneer 9400 φιλου) θα σου πω οτι τα δυο χρωματα ασπρο/μπλε κανουν την οθονη δυσαναγνωστη οταν εμφανιζονται αρκετες πληροφοριες, τιτλος τραγουδιου/ρυθμιση ηχου/ωρα κλπ ταυτοχρονα).
Δεν εχεις βεβαια παρα να το δοκιμασεις σε καποιο καταστημα που θα το εχει στημενο σε πανελ μαζι με αλλα να δεις αν ειναι λειτουργικο.

Μιας και ανεφερες ομως την προσοψη του 850 (πλεον 8800, ο καλογελοπουλος πρεπει να δινει τα τελευταια κομματια 850...) που ειναι αναδιπλουμενη δεν ειναι ξενερωμα να εχεις ή τα πληκτρα ή την οθονη με τα γραφικα. Ασε που αν δεν αποσπαται η προσοψη ειναι οτι πρεπει για κλοπη...

Στην ιδια φιλοσοφια ειναι τα kenwood των οποιων η προσοψη αναδιπλωνεται και τα πληκτρα ειναι απο μεσα οπως και η οθονη οποτε τα εχεις και τα δυο.
Η προσοψη τους αν θες απλα περιστρεφεται και κλεινει (κατασταση παρκαρισμα για καφε...) ή αποσπαται τελειως (κατασταση βραδινου παρκαρισματος...)

Απο kenwood στην κατηγορια του sony 7700 και pioneer mp80 προτεινω το 8027 και στην κατηγορια των 8800 και 8600 το 9527 (που επιτρεπει customize στα γραφικα της οθονης του) ή το 9027 που δεν επιτρεπει.
Το 7027 απορριπτεται λογω οθονης (sorry κυριοι αλλα η εποχη των τετραγωνισμενων γραφικων εχει περασει ανεπιστρεπτη....)

9527

9027

8027

Ριξε μια ματια εδω γι αχαρακτηριστικα:
http://www.kenwoodeurope.com/products/ListCateg.aspx?k1=2&k2=4&k3=23

http://www.kenwoodeurope.com/products/ListProduct.aspx?k1=2&k2=4&k3=23&pr=1567

http://www.kenwoodeurope.com/products/ListProduct.aspx?k1=2&k2=4&k3=23&pr=1568

http://www.kenwoodeurope.com/products/ListProduct.aspx?k1=2&k2=4&k3=23&pr=1569

Αυτα τα ολιγα.... Rolling eyes Rolling eyes Wink
HYPER_Piccolo - Παρ 10 Δεκ 2004, 22:28:25
Θέμα δημοσίευσης:
οσο αναφορα μια ερωτηση που ακουσα αν αλαξουν το cd-player με mp3-player ηδη το corsa αρχισε να βγαινει σε εκδοση με standar mp3-player.
τωρα για ποιοτητα δεν ξερω...
Stevon - Πεμ 16 Δεκ 2004, 13:10:56
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα Μάνθο , ύστερα απο αρκετό ψάξιμο αλλά και απο την συζήτηση που έιχαμε την Κυριακή , βρήκα κάποιο κατάστημα που είχε στο panel του το rcd της jvc ,τελικά το touch screen που έχει το r/cd είναι αρκετά εύχρηστο αλλά και αρκετά μεγάλο είναι περίπου τα 2/3 της επιφάνειας του.
Κάτι ακόμα σημαντικό για εμένα είναι και οφωτισμός του ο οποιος αλλάζει έχει σύνολο 16 χρώματα και ανάμεσα τους και το πορτοκαλί, επίσης έχω βρεί και κάποιες τιμές απο <<άκρη>> οι οποίες είναι για το jvc lhx502 ta 391euro και για το p8600 της pioneer 663euro άν και επειδή τα πράγματα δέν πάνε πάντα όπως τα θέλεις και δημηιουργήθηκε πρόβλημα στα οικονομικά μάλον με βλέπω για jvc.
Ρίξε μία τελική πρόταση για αυτό το r/cd αξίζει τον κόπο???? Question

και μία εικόνα ακόμα του jvc
MEMsound - Πεμ 16 Δεκ 2004, 13:37:19
Θέμα δημοσίευσης:

micho - Πεμ 16 Δεκ 2004, 14:18:06
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.sakatzidis-sound.gr/cd.htm

παρτε μια ιδεα απο τιμες απο εδω εχει πολυ φτηνα γενικοτερα πραγματα
manaros - Πεμ 16 Δεκ 2004, 15:01:57
Θέμα δημοσίευσης:
Σταυρο το εχω βαλει εγω το jvc σε ασημι.καλο μηχανακι.μονο που θελει προσοχη η οθονη.αν θες το βλεπεις και απο κοντα
Stevon - Πεμ 16 Δεκ 2004, 17:04:52
Θέμα δημοσίευσης:
ΩΩΩΩΩΩΩΠ!!!Εδώ είμαστε!!!
Για δώσε ρε Μάνο καμία επιπλέον πληροφορία για το <<εργαλείο>>το touch panel που έχει είναι όσο εύχρηστο το είδα εγώ σε μία σύντομη επαφή που είχα Η κατα την ώρα της οδήγησης θα ψάχνομαι...??? Question
Και καμία κρητική για τον ήχο , απο ποιότητα??, ένταση?κτλ...
silverpug206 - Παρ 17 Δεκ 2004, 12:16:51
Θέμα δημοσίευσης: Re: Mp3 στο αυτοκίνητο
tgi έγραψε:
Με ενδιαφέρει να βάλω ένα MP3 Player στο αυτοκίνητο που θα αγοράσω Peugeot 307cc (απλά κάνω από τώρα την έρευνα αγοράς!!!)....

.....Τι λέτε εσείς??? Εχετε καμιά άλλη ιδέα? ξέρετε που μπορώ να βρώ αντίστοιχα με την δευτερη λύση players εδώ στην Ελλάδα????

Τασο σου εχω μια εισηγηση για mp3, συγχωρεστε με γιατι δεν διαβασα ολα τα ποστ....Μονο τα πρωτα.. Ετσι δεν ξερω αν το ξαναειπατε αυτο που θα πω.

Αγορασα προχτες ενα SONY mp3 με μονο 215 ευρο(απο κυπρο) δωρο για την αδερφη μου.Το μοντελο ειναι CDX R3300 απο εμφανιση δεν ειναι και ασχημο και λεει και τα IDtags και CDTEXT και οτι αλλο χρειαστεις.Για τιμες κυπρου(δεν ξερω στην ελλαδα ποσο πανε αυτα) ειναι το πιο φτηνο. Ασε που για μενα η SONY ειναι πολυ καλη μαρκα...

http://www.sony.gr/ShowProduct.do?site=odw_el_GR&category=ICA+CD+Tuners&product=CDX-R3300

Οσο αφορα το CD CHANGER οταν εχεις mp3 player ειναι λιγο αχρειαστο γιατι μεχρι να ακουσεις 150 τραγουδια παει περασε ο μηνας. Εκτος και αν περνας ωρες στο αμαξι που απλος θα πρεπει να εχεις 2-3 CD με MP3s πανω για να τα αλλαζεις.
silverpug206 - Παρ 17 Δεκ 2004, 12:51:38
Θέμα δημοσίευσης:
Τωρα οσο αφορα το δικο μου το πηρα το καλοκαιρι του 2003 ειναι το KDLH-3101 που σημαινει οτι βγηκαν καλυτερα μοντελα τωρα αλλα εγω με αυτο ειμαι και πολυ ευχαριστημενος...
Εχει ολα τα χρωματα(δυστυχως ομως ενα καθε φορα αλλα αυτο ηθελα για να ταιριαζει με το πορτοκαλι του κατραν και με τις αλλες λαμπιτσες στο ταμπλο)
Στην 1η και 2η φωτο θα δεις το δικο μου. Στην τριτη θα δεις το επομενο μοντελο το KDLH- 401 που εχει τα ιδια τεχνικα χαρακτηριστικα και παιζει και WMA εκτος απο MP3.
Και τα 2 μοντελα εχουν λογισμικο που κανεις μονος σου screensaver και περνας πανω τους οτι φωτο θελεις...
Εδω σου εχω και για να δεις και αλλα τεχνικα χαρακτηριστικα του JVC KDLH-401

http://www.kalogeropoulos.gr/Products/SpecificProduct.asp?PRODID=2294&BRANDID=6

manaros - Παρ 17 Δεκ 2004, 19:29:03
Θέμα δημοσίευσης:
κοιτα στην αρχη εψαχνα για κουμπακια.τωρα κανενα προβλημα.κατα τα αλλα πολυ καλο.ρυθμισεις πολλες. ορεξη να εχεις να ψαχνεις.απο ηχο στην αρχη που ειχα απλα ενα ζευγαρι peerless D6 δεν καταλαβα διαφορα σπουδαια απο το προηγουμενο.τωρα βεβαια που εβαλα ενισχυτη και sub υπαρχουν φορες που μου ερχεται να λερωσω το αμαξι...μου φαινεται τρομερο αν και δεν ειχα πριν ασχοληθει πολυ με τον ηχο στο αμαξι.το προηγουμενο cd ηταν ενα κλαριον μαζι με το αμαξι. οποτε θες το ακους μου λες.
manaros - Παρ 17 Δεκ 2004, 19:31:25
Θέμα δημοσίευσης:
να συμπληρωσω μια λεπτομερεια για την ευχρηστια. οι κυριες λειτουργιες γινονται στις 4 ακρες τησ οθονης οποτε το βρισκεις πολυ ευκολα
307cc alu - Τετ 16 Μάρ 2005, 23:24:28
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Προς Tgi - 307cc alu:

Παιδιά η αναβάθμιση θα περιλαμβάνει μόνο software και όχι hardware τώρα για περισσότερες πληροφορίες θα το κοιτάξω και ότι νεότερο έχω θα το κάνω post Arrow

Κάτι νεότερο Question Question Question Question
Stevon - Πεμ 17 Μάρ 2005, 13:45:46
Θέμα δημοσίευσης:
307cc alu έγραψε:
Stevon έγραψε:
Προς Tgi - 307cc alu:

Φίλε Alu θα σε δυσαρεστήσω...σε βλέπω για κάτι σε after market τελικά Crying or Very sad
άν και έχω μία αντιπαράθεση με την Lion για το συγκεκριμένο θέμα...

Υ.Γ: δεν ξέρω μήπως θα μπορούσε να βοηθήσει ο Touristman...(Αργύρης)
Touristas - Πεμ 17 Μάρ 2005, 14:00:13
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
307cc alu έγραψε:
Stevon έγραψε:
Προς Tgi - 307cc alu:

Φίλε Alu θα σε δυσαρεστήσω...σε βλέπω για κάτι σε after market τελικά Crying or Very sad
άν και έχω μία αντιπαράθεση με την Lion για το συγκεκριμένο θέμα...

Υ.Γ: δεν ξέρω μήπως θα μπορούσε να βοηθήσει ο Touristman...(Αργύρης)

Παρακαλώ.... Smile Cool
Stevon - Πεμ 17 Μάρ 2005, 14:10:19
Θέμα δημοσίευσης:
Αργύρη συζητάγαμε για το cd-changer του 307 και για δυνατότητα αναπαραγωγής mp3....μου το είχαν αναφέρει σε ένα σεμινάριο (δεν χρειάζεται να πώ όνομα καταλαβαίνεις...) Wink αλλά δεν υπάρχει φώς ούτε από τους ίδιους...άν ΈΣΥ ξέρεις κάτι παραπάνω...
Touristas - Πεμ 17 Μάρ 2005, 14:20:34
Θέμα δημοσίευσης:
Σύνδεση σε αναμονή....... Razz Razz Πλάκα κάνω
Όταν έχω κάτι νέο θα ενημερώσω..... Smile
Stevon - Παρ 03 Νοέ 2006, 14:43:21
Θέμα δημοσίευσης:
Νεότερα απο το μέτωπο....

Λοιπόν , κατά περιόδους έχουν αναφερθεί διάφοροι προβλιματισμοί για ΜΡ3 σε 307 και το πώς γίνεται να μήν χάσεις χειριστήρια-οθόνες κτλ..κτλ..κτλ...

Η λύση για το FaceLift είναι μία.....ακούει στο όνομα 6564FP είναι εργοστασιακή και απόλυτα συμβατή με όλα αυτά που ανέφερα ποιο πάνω + το menu του αυτοκινήτου....κόστος περίπου 400€....

Αυτά....
Ευχαριστώ...
Touristas - Παρ 03 Νοέ 2006, 19:29:53
Θέμα δημοσίευσης:
Για το Face lift δίνει και αντάπτορα με mini jack για εξωτερική πυγή π.χ. i-pod κτλ.
Επίσης υπάρχει και το εργοστασιακό r/cd , (δεν ξέρω εάν είναι αυτό που λες Σταύρο) , το οποίο έχει δυνατότητα αναπαραγωγής mp3.
Stevon - Σαβ 04 Νοέ 2006, 10:01:21
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

Επίσης υπάρχει και το εργοστασιακό r/cd , (δεν ξέρω εάν είναι αυτό που λες Σταύρο) , το οποίο έχει δυνατότητα αναπαραγωγής mp3.

Ακριβώς αυτό....Αργύρη... Wink Wink
pygolabida - Τετ 14 Μάρ 2007, 15:03:53
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
pioneer και ξερό ψωμί... Rolling eyes Cool Cool

Alpine και φρέσκια φρυγανιά... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Cool
MEMsound - Τετ 14 Μάρ 2007, 15:18:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ηχητικά ναι.
Είναι πολύ καλά τα Alpine...
Αλλά τα Pioneer είναι το ίδιο καλά ηχτητικά (αν όχι και καλήτερα αλλά οι διαφορές τους είναι ελάχιστες) και αισθητικά είναι αιώνες μπροστά.... Wink Wink Wink
xrisa-xs - Τετ 14 Μάρ 2007, 15:54:27
Θέμα δημοσίευσης:
το ψάξιμο σε μερικά πράγματα (όπως τα mp3 αυτοκινήτου) είναι το χειρότερό μου (λίγος χρόνος, περιορισμένες γνώσεις)

προτίθεσε να με βοηθήσεις? και στην έρευνα αγοράς και στην τοποθέτηση?
το καιρό αυτό πραγματικά δεν προλαβαίνω να φτύσω που λένε.... Evil
MEMsound - Τετ 14 Μάρ 2007, 16:06:26
Θέμα δημοσίευσης:
εννοείται... Wink
θα το κανονήσουμε τηλεφωνικά ή από κοντά στην Λέσχη αυτό.
και για την τοποθέτηση dont worry Wink
pygolabida - Τετ 14 Μάρ 2007, 22:11:48
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμ...μπορεί να έχεις & δίκιο, αλλά γούστα είναι αυτά....
Το μεν είναι πιo flashy......το δε έχει attitude..... Cool Cool Cool

Giannis307 - Πεμ 15 Μάρ 2007, 00:39:44
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερω!Η διφορα Pioneer-Alpine μου κανει σαν τη διαφορα NOKIA-SONYERICSSON!
MEMsound - Πεμ 15 Μάρ 2007, 03:05:06
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννα το συγκεκριμένο Alpine είναι πάρα πολύ όμορφο αλλά αν συγκρίνεις συνολικά τις σειρές της Alp;ine και της Pioneer ότι αιμφανησιακά τα περισσότερα Pioneer είναι όμορφα ενώ τα περισσότερ Alpine απλά "τρώγονται"
και πάλι καλά να λες που από πρόπερσι η Alpine (όπως και Blaunpunk) αποφάσισαν να ασχοληθούν και λίγο με την αισθητική γιατί παλαιότερα οι διαφορές ήταν χαώδεις...
Αυτό που κηρίως με χαλάει στα Alpine είναι η οθόνη τους που στα περισσότερα είναι με "παύλες" (όπως στα κομπιουτεράκια... Razz ) και όσα έχουν οθόνη της προκοπής (με ίδιες λειτουργίες + ρυθμίσεις ήχου με τα Pioneer) κάνουν συγκριτικά μια περιουσία... Wink

http://www.alpine-europe.com/content/english/k351.CD-Head-Units_The-new-lineup.htm
http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/61/overview.html?__QSUB=5

(υ.γ στα δύο παραπάνω που έδειξες σημείωσε ότι το Pioneer έχει και Bluetooth ενσωματωμένο για αυτό και είναι ακριβότερο)
Stevon - Πεμ 15 Μάρ 2007, 10:20:24
Θέμα δημοσίευσης:
Μάνθε......μήπως η συζήτηση αυτή.....(τα τελευταία σχόλια για τα R/cd) να μεταφερθει εδώ.....
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2252&postdays=0&postorder=asc&start=0??
saura - Πεμ 15 Μάρ 2007, 10:26:05
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον παραπάνω.
Tα Αlpine είναι μια χαρά αλλά too much για τα λεφτά που ζητάνε.
Τα Pionner είναι σαφώς αξιόπιστα και φυσικά δίνουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή/αγοραστή να επιλέξει ανάλογα με το τι αντέχει η τσέπη του χωρίς να το ξεφτυλίζουν.

Pioneer λοιπόν και ξερό ψωμί.

Βέβαια σημασία έχει και η προέλευση του Pionner. Υπάρχουν Pionner Βελγίου, Pionner Μαλαισίας, Pioneer Αυστραλίας, Pioneer Αμερικής. Ανάλογα λοιπόν με τη χώρα προέλευσης είναι και οι τιμές αλλά και τα πλεονεκτήματα της κάθε συσκευής.

Επομένως για να επανέλθω στα ερωτήματα μου: Μπορώ να αλλάξω την πηγή με οτιδήποτε του εμπορίου, χωρίς προβλήματα στην εγκαστάσταση? και αν ναι τότε συμφέρει να αγοράσω την πηγή από αλλού και να το τοποθετήσω κάπου που δεν θα υπάρχει πιθανότητα ζημιάς σε multiplex κλπ??? ή απλά εμπιστεύομαι τον καθένα για την εγκατάσταση???

Επίσης κάπου πηρε το μάτι μου adaptor και για ενδείξεις στην οθόνη του 206 από την Pionner αλλά το λέω με επιφύλαξη μέχρι να έχω στοιχεία στα χέρια μου.

Χρύσα: Να μην το ματιάσω το δικό μου μέχρι και σήμερα λειτουργεί ακόμα κανονικά (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το κρατήσω γιατί νομίζω ότι απλά έχει ... τελειώσει... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Giannis307 - Πεμ 15 Μάρ 2007, 12:03:54
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω το pioneer της φωτογραφιας αλλα 2 μοντελλα πισω λεει!!
pygolabida - Πεμ 15 Μάρ 2007, 14:35:16
Θέμα δημοσίευσης:
Scratch Scratch Εγώ προτιμώ τα κουμπάκια γιατί όταν οδηγώ έχει συνηθήσει το χέρι μου να τα πατάει και ξέρω ποιό είναι ποιό χωρίς να χρειαστεί να κοιτάξω μέσα...Τώρα για τις τιμές δεν ξέρω ακριβώς τι διαφορές έχουνε γιατί από το ebay που τα ψωνίζω είναι πάμφθηνα....Πάντως πρίν πάρω το καινούργιο μου θα κοιτάξω να είναι συμβατό με ipod ή άμα βρώ κανένα καλό μεταχειρισμένο σε γελοία τιμή. Δεν αποκλείω και το Pioneer έτσι που τα λέτε αλλά θα ήθελα να το δώ κι από κοντά να κάνω σύγκριση και να δώ αν με βολεύει τελικά... Rolling eyes
fynos - Δευ 19 Μάρ 2007, 11:23:08
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι σε Alpine = ποιότητα έχει κόστος 250 euro. Δεν νομίζω να είναι πολλά για αυτά που μπορεί να κάνει !! Μοντέλο 2007 παρακαλώ !

http://www.alpine-europe.com/content/cms/index.php?p=2769&details=1&sid=fb046129716b675988c5896f4e3b0227
fynos - Δευ 19 Μάρ 2007, 11:27:55
Θέμα δημοσίευσης:
Συμπληρώνω, με iPOD δουλεύει ταχύτατα Wink
MEMsound - Δευ 19 Μάρ 2007, 14:29:03
Θέμα δημοσίευσης:
Πράγματι πολύ ωραίο
και πολύ ωραιότερο από παλαιότερα Alpine και σε σωστή τιμή.
αλλά εξακολουθώ να είμαι pioneer-άκιας... Laughing Laughing Laughing

και από Alpine μου κάνει μόνο αυτό (= σε χαρακτηριστικά εννοώ) το όποίο όμως είναι υπερβολικά ασημί για τα γούστα μου... Cool
http://www.alpine-europe.com/content/english/a580.det.CDA-9855R_CD--MP3--WMA-RECEIVER.htm
xrisa-xs - Δευ 19 Μάρ 2007, 15:03:24
Θέμα δημοσίευσης:
μπορεί να είναι υπερβόλικά ασημί για σένα αλλά για μένα είναι ότι πρέπει Exclamation
τιμούλα???
MEMsound - Δευ 19 Μάρ 2007, 15:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
γύρω στα 550ε... Laughing
volvos - Δευ 19 Μάρ 2007, 15:20:40
Θέμα δημοσίευσης:
δε ξερω τι παιζει στη σημερινη εποχη καθως εχω παψει χρονια να ασχολουμαι αλλα το 02-03 οταν πηρα το alpine στο κορσα με 800ευρω(δε θυμαμαι μοντελο κατι 9κατι ηταν) το να συγκρινεις alpine me pionner σε ποιοτητα ηχου ηταν σα τη βουρτσα με τη πουτσα...

οι καλες σειρες της alpine εχουν μια ποιοτητα και καθαροτητα στον ηχο που τα pioneer δε νομιζω οτι ακομα και τωρα θα την εχουν φτασει...
και χυμα αρυθμιστο το alpine eβγαζε καλυτερο ηχο απο ρυθμιζμενο το pioneer...........τα ειχα δοκιμασει(αντιστοιχης τιμης μοντελα)
βεβαια θες ηχεια (ειχα κατι fd των 500ευρω) και ενισχυτη (lrx audison) με αρχ**ια για να παιξεις και να δεις τη πραγματικη διαφορα...
xrisa-xs - Δευ 19 Μάρ 2007, 15:28:10
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
γύρω στα 550ε...

και ένα αντίστοιχο pioneer?
nOkpos - Δευ 19 Μάρ 2007, 15:47:17
Θέμα δημοσίευσης:
για εμενα η alpine ειναι καπου εδω

ενω η pioneer

καπου

εδω ας πουμε...και παντα μιλαμε για ΠΟΙΟΤΗΤΑ και οχι για εμφανιση..προσωπικα δεν κοιταω τοσο εμφανιση για οσο αναφορα την πηγη μου!
MEMsound - Δευ 19 Μάρ 2007, 18:54:12
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
Παράθεση:
γύρω στα 550ε...

και ένα αντίστοιχο pioneer?

ας πούμε τα ίδια (για την ακρίβεια λιγότερα...) αλλά τα θεωρώ πολύ πιο όμορφα...

δεν ξέρω για παλία alpine γιατί πότε (τότε) δεν έπαιζα σε τέτοια κατηγορία τιμής...
και στα πιο οικονομικά απλά δεν βλέπονταν...

πάντως τα συγχρονα Pioneer των 300~400ε παίζουν ικανοποιητικότατα... Wink
Giannis307 - Δευ 19 Μάρ 2007, 21:35:35
Θέμα δημοσίευσης:
Τα pioneer ειναι φτηνα και καλα σε οτι αφορα το value to money...εκτος αυτο τα alpine ειναι πολυ ψαγμενα εχουν τοσες ρυθμησεις που χανεις τη μπαλα απο ενα σημειο και μετα....
MEMsound - Δευ 19 Μάρ 2007, 22:03:01
Θέμα δημοσίευσης:
τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις έχουν και τα 2...
(όταν συγκρίνεις μοντέλα με ίδια χαρακτηριστικά) Wink
Giannis307 - Τρι 20 Μάρ 2007, 00:38:23
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορει εμενα να μην μου κοβει αρκετα για να καταλαβω τα alpine τοτε!!
plaketokofths - Τρι 20 Μάρ 2007, 03:14:09
Θέμα δημοσίευσης:
2 λόγια απο εμένα.

1.Άλλο alpine άλλο pioneer απευθύνεται σε διαφορετικό αγοραστικό κοινό.
Δλδ... alpine θα πάρεις για κάποια πράγματα που εγγυάται η φίρμα και τα βρίσκεις σε συσκευές όχι οπως pioneer,kenwood,sony,jvc...
Στην alpine πληρώνεις το "κύκλωμα" και συγκεκριμένα το κύκλωμα για την έξοδο προενίσχυσης. Σαν design δεν έχει να πει και πολλά, σαν ενισχυτής πάλι όχι, σίγουρα ο mosfet των pioneer είναι πολύ ανώτερος. Άμα κυνηγάς την λεπτομέρεια τότε η alpine με συγκεκριμένα μοντέλα κάνει τη διαφορά πίσω απο εταιρίες όπως nakamichi,McIntosh,Becker όσοι γνωρίζουν το άθλημα ξέρουν. Πληρωνεις όμως κάτι που δεν χρησιμεύει και σίγουρα το value for money για τα alpine δεν είναι οτι καλύτερο, τα pioneer είναι πολύ τίμια μηχανημάτα που αναπαράγουν ήχο κι όχι φασαρία.
Αυτά από εμένα περι ανέμων και υδάτων για τις μάρκες και δεν τα λέω στη τύχη, το έχω ψάξει και ακούσει το θέμα.

2.Για τις πολλές ρυθμίσεις έχω να πω το εξής: στα χέρια καποιου που ξέρει ισως βοηθήσουν σε κάποιο αδαή όμως το αποτελέσμα ισως να μην είναι το καλύτερο. Κάποιες καλές πηγές διάφορων εταιριών (βλ πηγές τύπου deck) δεν έχουν καν ρυθμίσεις για χρονοκαθυστέρηση,loud κτλ.

3.Τα υπερβολικά ασημί συνήθως βγαίνουν και σε μαύρο εγώ έχω το κλασσικό alpine 9812 στην RR version κι οχι στην RB.

φαίνεται κάπως εδω
http://i9.photobucket.com/albums/a96/plaketokofths/my%20peugeot%20206/DSC07316.jpg

http://www.nadavi.com.ua/jpg_zoom1/37998.jpg
MEMsound - Τρι 20 Μάρ 2007, 14:18:41
Θέμα δημοσίευσης:
όντως τα παλαιότερα Pioneer υστερούσαν έναντι των alpine όταν επροκειτο να οδηγήσουν ενισχυτές και αυτό λόγο της τάσης 2volt που είχα ενώ τα alpine είχαν 4v.

αυτά παλιά...

πλέον τα σοβαρά Pioneer έχουν και αυτά 4+volt στην έξοδο και το σύστημα προενίσχυσης δουλευει απίστευτα.

είναι μικρές λεπτομέρεις που στο μέσο ακροατή δεν πρόκειται να γίνουν αντιληπτές ποτέ...

επίσης ότνα μιλάμε για deck πηγές τις περισσότερες φορές τις ακολουθεί εξωτερικός ισοσταθμιστής / ενεργό crossover (φαντάζομαι οι περισσότερο ψαγμένοι θυμάστε το symmetry... Wink )εκτός και αν μιλάμε για κορυφαία deck που έχουν δικό τους ενσωματωμένο dsp/crossover/ισοσταθμιστή...

άσε που τέτοια καλούδια βρήσκεις πλέον σε προσιτές τιμές ... βλ pioneer 8600... (που το μόνο που του λείπει είναι το "γκατζετ" bluetooth που το έχει ο αντικατάστατης του (9800 χωρίς να του λείπει καμία περαιτέρω ρύθμιση)

υ.γ. δεν είπα πότε ότι τα alpine είναι κακά. Μια χαρά είναι.
plaketokofths - Τρι 20 Μάρ 2007, 14:55:39
Θέμα δημοσίευσης:
Tα pioneer είναι πολύ καλά μηχανήματα και ηταν.

Για την προενίσχυση έχω να πω:
Το παν δεν είναι η τάση προενίσχυσης(άλλωστε οι ενισχυτές σήμερα έχουν ύψηλης ευαισθησίας εισόδουσ σήματος) όσο η διαμόρφωση του σήματος από τα φίλτρα του κυκλωματος, ο θόρυβος και η παραμόρφωση που βγαίνουν στην έξοδο και άλλα πολλά που για να καταλάβεις πρέπει να δεις καμπύλες ή να ακούσεις hi end ηχοσύστημα όπου όλα τα μερη που απαρτίζεται το σύστημα είναι κορυφαίας πιστότητας.

Σε αυτό τον τομέα τα alpine είναι λίγο πιο μπροστά από πχ. τα pioneer, βεβαια υστερούν σε design(αν και προσωπικα μου αρέσουν οι απλές συσκευές) και σε άλλα πράγματα.

ΥΓ. Αυτό το symmetry που έβγαλε το 1997 η rockford fosgate για την εποχή του ήταν κορυφαίο ενεργό κροσοβερ - ισοσταθμιστής, πανάκριβο αλλά τότε ήταν απο τα καλύτερα. Που το θυμήθηκες Μάνθο αυτό? Από τοτε ασχολιόσουν?
MEMsound - Τρι 20 Μάρ 2007, 16:08:27
Θέμα δημοσίευσης:
........ Wink Wink Wink

όσο για αυτά που είπες στο κύκλωμα προενίσχυτσης ουσιαστικά τα καταλαβαίνεις και τα αξιοποιείς όταν μιλάς για hi-end (=hi-end ενισχυτές/ηχεία/καλώδια/ηχομονωτικά και το βασικό Hi-end ηχογραφήσεις... = πρακτικά στο αυτοκίνητο και κυρίως εν κινήση και όχι ακινοποιημένο σε μια έκθεση auto-hifi... διαφορές δεν αντιλαμβάνεσαι ή έστω είναι δύσκολο να αντιληφθείς...)

συγχρονα state of the art συστήματα ανφοράς...:
http://www.alpinef1status.com/e/index.html
http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/61/DEH-P88RS/index.html
http://www.pioneer.eu/eur/products/25/29/182/DEQ-P90/index.html
http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=1&series_id=49&family_id=50&item_id=106187&locale=en_US&p_status=
http://www.emphaser.com/index_e.html
www.nakamichi.com/
http://www.mcintoshlabs.com/mcprod/shopdisplaycategories.asp
http://www.becker.de/beckerCC21/www_root/index.jsp?language=En

Wink
plaketokofths - Τρι 20 Μάρ 2007, 16:42:44
Θέμα δημοσίευσης:
+1 Μάνθο, κάπως έτσι έχουν τα πράγματα

Όσο για τα λινκς +1χ3 Wink

κοίτα κι εδώ για το χώρο του car audio hi end, δυο καλές μάρκες

http://www.audiotec-fischer.com/englisch/afstart.html

http://www.genesiscaraudio.net/
MEMsound - Τρι 20 Μάρ 2007, 18:24:32
Θέμα δημοσίευσης:
σωστότατος.

απλά το hi-end δεν έχει απόλητα νόημα για τον μέσο (μεταξύ μας...) "κουφό" / άσχετο ακροατή... (ιδίως μέσα στο αμάξι) που θα ακούσει την μια ραδιόφωνο (με μερικά παράσιτα πότε-πότε... την άλλη cd από πλανόδιο... και την άλλη θα έχει ανοιχτά τα παράθυρα και θα ακούει stereo την βαβούρα του δρόμου... και όλα αυτά το πιο πιθανό με ηχεία πολύ συχνά ότι να 'ναι) χωρίς ενισχυτή και χωρίς sub...
και μετά ψάχνουμε να δούμε διαφορές μεταξύ πηγών...

ε δεν πάμε καλά... Laughing Laughing Laughing Laughing

οπότε αν μιλάμε για απλό ακροατή βάζουμε μια όμορφη πηγή με ικανοποιητικές ρυθμίσεις (του το ρυθμίζουμε κιόλας...) και είμαστε κομπλε σεμπλόν Cool
DimiP - Τρι 20 Μάρ 2007, 18:43:58
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Τα pioneer ειναι φτηνα και καλα σε οτι αφορα το value to money...εκτος αυτο τα alpine ειναι πολυ ψαγμενα εχουν τοσες ρυθμησεις που χανεις τη μπαλα απο ενα σημειο και μετα....

και τα pioneer εχουν απιστευτες ρυθμισεις αναλογα το μοντελο και το κοστος.
το ζητουμενο ειναι "θα τις χρησιμοποιησει ποτε ο μεσος χρηστης;" Question
volvos - Τρι 20 Μάρ 2007, 19:09:04
Θέμα δημοσίευσης:
η μαγκια του alpine ειναι οτι το βαζεις πανω χυμα και αρυθμιστο και η χροια που βγαζει δε συγκρινεται με το pioneer οσο καλα ρυθμισμενο και να ειναι το δευτερο...

μιλαω για μοντελα ανω των 500ευρω....
MEMsound - Τρι 20 Μάρ 2007, 19:31:34
Θέμα δημοσίευσης:
κάτι τέτοιο δεν το έχω δοκιμάσει για να μπορώ να εκφέρω γνώμη
για να το λες κάτι θα ξέρεις
plaketokofths - Τρι 20 Μάρ 2007, 20:19:51
Θέμα δημοσίευσης:
μοντέλα ανω των 500e έχουν πάνω χρονοκαθυστέρηση, πράγμα που σημαίνει πως το αριστερό ηχείο μπορεί να έχει καθυστέρηση 2 δευτερολέπτων απο το δεξί άρα χύμα και αρύθμιστο μάλλον δεν θα παίξει είναι η ταπεινή μου γνώμη.

Φαντάζομαι ο Παναγιώτης δεν εννοεί αυτό, εννοεί χωρίς να ρυθμίσεις το ραδιο-σιντι, δλδ με "flat" ρυθμίσεις πως παίζει μια χαρά... τότε ναι εν μέρει θα συμφωνήσω κι εγώ. Αλλά όχι να κάνει οτι να ναι ρυθμίσεις οτι θα παίξει. Wink
MEMsound - Τρι 20 Μάρ 2007, 20:25:53
Θέμα δημοσίευσης:
χρονοκαθυστέρηση έχει και το 8600 που πλέον κάνει κάτω από 400... Laughing Laughing Laughing Laughing
plaketokofths - Τρι 20 Μάρ 2007, 20:46:31
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
χρονοκαθυστέρηση έχει και το 8600 που πλέον κάνει κάτω από 400... Laughing Laughing Laughing Laughing

άλλο αυτό Twisted evil

Μιας και πανω κάτω συγκρίνουμε τις μαρκές να πω κάτι που εχει το alpine και μέχρι τότε που τα παρακολουθούσα δεν ειχαν οι αλλες μάρκες.

Γρήγορα προσπέλαση των αρχείων mp3, δλδ πατας ενα "μαγικό" κουμπακι και με την ροδέλα βλέπεις τους τίτλους των επόμενων τραγουδιών αλλά και φακέλων χωρις να γίνεται αναπαραγωγή αυτών. Είναι πάρα πολύ γρήγορο κι ευχρηστο σε όσους χρησιμοποιούν mp3.
MEMsound - Τρι 20 Μάρ 2007, 20:53:04
Θέμα δημοσίευσης:
για πήγαινε να κάνεις ένα sound-test το 8600... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
plaketokofths - Τρι 20 Μάρ 2007, 20:54:42
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
για πήγαινε να κάνεις ένα sound-test το 8600... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

λες ε? έχω χάσει επεισόδια κι εδώ μάλλον Crying or Very sad

τελικά το 8600 το έχει αυτό το τσουμπλέκι?
MEMsound - Τρι 20 Μάρ 2007, 21:00:41
Θέμα δημοσίευσης:
ναι. Wink
όπως και dsp
και μικρόφωνο για να κάνει μέτρηση ακουστικής της καμπίνας του αυτοκινήτου και μετά αυτόματη ισόσταθμιση/χρονακαθηστέρηση βάση των ηχείων που έχεις και διάφορα άλλα τσουμπλέκια...
Laughing
plaketokofths - Τρι 20 Μάρ 2007, 21:08:28
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ναι. Wink
όπως και dsp
και μικρόφωνο για να κάνει μέτρηση ακουστικής της καμπίνας του αυτοκινήτου και μετά αυτόματη ισόσταθμιση/χρονακαθηστέρηση βάση των ηχείων που έχεις και διάφορα άλλα τσουμπλέκια...
Laughing

plaketokofths έγραψε:
έχω χάσει επεισόδια κι εδώ μάλλον

μάλλον Arrow σίγουρα έχω χάσει επεισόδια. Confused
saura - Τρι 20 Μάρ 2007, 22:19:13
Θέμα δημοσίευσης: aa
εδώ: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=196404#196404

Giannis307 έγραψε:
Το clarion μολις πηρε ποδι και στη θεση του βασιλευει πλεον ενα Pioneer DEH-55BT αλλα παρτηρησα κατι κακο....Το R/CD δεν σβηνει οταν κλεισω το διακοπτη και με τα απο λιγο χανει την μνημη του και λεω μηπως εκανα κατι λαθος?Η απλα τα Peugeot κοβουν τελιωσς το ρευμα στο ραδιο αλλα μου κανει καπως γιατι το αλλα κραταγε μνημη....anyway...θα το βρω...

Γιάννη να ρωτήσω πόσο αγόρασες το συγκεκριμένο radio cd player και αν είσαι μέχρι στιγμής happy με αυτό?
To είδα στο site της Pioneer και μου φάνηκε μια χαρά. Τα χρώματα του ταιριάζουν με τα υπόλοιπα χρώματα (πορτοκαλί) της κονσόλας.
Απλά κοίταζα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης συσκευής και αναφέρουν ότι υπάρχει είσοδος για adaptor οθόνης και είσοδος για adaptor χειριστιρίων στο τιμόνι.
Έκανα όμως download της οδηγίες εγκατάστασης της συσκευής από το επίσημο site της Pionner και στη συνδεσμολογία δεν κάνει καμία αναφορά για έξοδο προς adaptor-ακι για την οθόνη... και έχω μπερδευτεί λίγο. Θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε να το αναφέρει??? μόνο εσύ είδες τη συγκεκριμένη συσκευή από ΄πισω πρόσφατα για να μου πεις με σιγουριά πριν την αγοράσω.
Τώρα...αν με ρωτήσεις γιατί επιμένω τόσο πολύ με τις ενδείξεις στην οθόνη του 206 ..... δεν έχω απάντηση ειλικρινά. Μάλλον συνήθεια θα έλεγα και τίποτα άλλο....
Επισης στο site της Pioneer αναφέρεται και επίσημα ότι υπάρχει adaptor οθόνης για το 206 αλλά κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο site του επίσημου αντιπροσώπου στην Ελλάδα αλλά ούτε και στο site του Καλογερόπουλου....
MEMsound - Τετ 21 Μάρ 2007, 02:07:05
Θέμα δημοσίευσης:
απλά.
υπάρχει και κάνει 130ε
χωρίς περισσότερες ερωτήσεις. Wink
plaketokofths - Τετ 21 Μάρ 2007, 02:41:13
Θέμα δημοσίευσης:
Για τους mp3-ακηδες μια πολύ καλή λύση είναι συσκευές που δέχονται μνήμες τύπου sd ή usb δίσκους ή μνήμες. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί νομίζω,τα cd καταστρέφονται και τα μη επανεγγράψιμα είναι μέχρι να γεμίσουν κτλ κτλ.

Η jvc έχει βγάλει σίγουρα τέτοια μαραφέτια, επίσης γνωρίζω πως η alpine έχει βγάλει αντάπτορα μεσω Ai-Net, οσοι έχουν μπορούν να απολαύσουν mp3 μέσω usb flash ή usb δίσκου έναντι των 250e περίπου (κοστίζει αρκετά, μερικοί που τα έχουν ομως δεν χαλιούνται κιολας)
MEMsound - Τετ 21 Μάρ 2007, 03:25:07
Θέμα δημοσίευσης:
και η sony επίσης καθώς και η kenwood:

επίσης στα pioneer υπάρχει αντάπτορας με κόστος γύρω στα 30ε που δίνει line-in σε βύσμα rca (κόκκινο/άσπρο) το οποίο με ένα καλώδιο (κόστος 5~10ε) "rca Arrow mini-jack" (=βύσμα ακουστικών) γίνεται μιας πρώτης τάξης δυνατότητα σύνδεσης οποιοδήποτε φορητού mp3 player που έχει έξοδο συμβατική έξοδο ακουστικών.
Giannis307 - Τετ 21 Μάρ 2007, 08:29:11
Θέμα δημοσίευσης:
Κοιτα adaptor οθνονης δεμ ξερω αν βολευει τοσο οσο το adaptor για το χειρηστηριο του τιμονιου....Εγω γιαυτο ψηνομαι περισοτερο...τωρα αμα παιξει μπαλα και για οθονη ακομα καλλητερα
volvos - Τετ 21 Μάρ 2007, 09:26:36
Θέμα δημοσίευσης:
δηλαδη με 130ευρω παιρνουμε ανταπτορα για pioneer Που μετα θα δουλευει και οθονη και χειριστηριο????

ενα νορμαλ pioneer mp3 ποσο εχει ειπαμε?
MEMsound - Τετ 21 Μάρ 2007, 10:22:23
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Κοιτα adaptor οθνονης δεμ ξερω αν βολευει τοσο οσο το adaptor για το χειρηστηριο του τιμονιου....Εγω γιαυτο ψηνομαι περισοτερο...τωρα αμα παιξει μπαλα και για οθονη ακομα καλλητερα

ένας είναι ο αντάπτορας και συνδέει και οθόνη και χειριστήριο με το Pioneer.

volvos έγραψε:
δηλαδη με 130ευρω παιρνουμε ανταπτορα για pioneer Που μετα θα δουλευει και οθονη και χειριστηριο????

ενα νορμαλ pioneer mp3 ποσο εχει ειπαμε?

ΕΙΠΑΜΕ ΝΑΙ!!!! Laughing

μπες στο αμάξι του Αρη να δεις πως δουλευει το σύστημα...

Ενδεικτική τιμές για το πιο απλό mp3:
DEH-2900MP γύρω στα 120ε
αν και εγώ θα έπερνα αυτό:
Pioneer - DEH-30MP με ~150ε (λόγω Με AUX-Input και καλώδιο σύνδεσης mini jack)

αν μιλάμε για το πιο απλό
εγώ θα αγόραζα το πιο απλό με bluetooth
Θα μου πεις εσύ έχεις το bluetooth ακουστικό.
Δεκτό αλλά να έχεις αυτό το καρότο Razz Laughing στο αυτί δεν είναι και όχι καλύτερο εν ώρα οδήγησης... αλλά ανεβαίνεις στα 300κάτι ευρώ...(Pioneer - DEH-P55BT )

πάρε ένα τηλέφωνο στην Ηχοκίνηση ζήτα τον Νίκο ή τον Βασίλη πες "Μάνθος/PSClub" να σε φτιάξουν δεόντως...
Cool Laughing
volvos - Τετ 21 Μάρ 2007, 10:29:45
Θέμα δημοσίευσης:
με 150+300 ευρω παιρνω

ακραξονια πεζο σπορτ
λαστιχα ημιλικ

και θα ακουω τη μελωδια της στροφης μετα...

βασικα ο βασικος φοβος μου ειναι η κλοπη.

ενα θα σου πω. χτες το βραδυ παρκαρω.
ερχονται κατι γκομενες και μου λενε να παω πιο πισω να παρκαρουν και αυτες εμπρος κανω μια πισω και φευγω......

οταν γυρισα στις 12 ειδα οτι ειχα αφησει το παραθυρο του συνοδηγου (που μιλαγα μαζι τους) ανοιχτο.....ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ....
ευτυχως που δεν ειχα απολυτως τιποτα αξιας μεσα...........
MEMsound - Τετ 21 Μάρ 2007, 10:38:56
Θέμα δημοσίευσης:
σωστό και αυτό
αλλά δυστυχώς τίποτα δεν είναι τσάμπα σήμερα
βέβαια μία είναι η τσέπη αλλά
το αμάξι (για εμένα προσωπικά) δεν είναι μόνο "το ξεζουμίζω στις στροφές".
υπάρχουν και στιγμές που κάποιος θέλει να πάει νορμάλ και να ακούσει μουσικούλα... Wink
plaketokofths - Τετ 21 Μάρ 2007, 11:27:38
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
με 150+300 ευρω παιρνω

ακραξονια πεζο σπορτ
λαστιχα ημιλικ

και θα ακουω τη μελωδια της στροφης μετα...

τα περισσότερα ημισλίκ δεν σκούζουν. Cool
Ghost Dog - Τετ 21 Μάρ 2007, 11:36:14
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιωτη αν δε λυπασαι τα 130 ευρω που κανει,ειναι καλη φαση... Wink
MEMsound - Τετ 21 Μάρ 2007, 11:36:36
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
...κάνουν όμως τρελή βαβούρα (=θόρυβος κύλισης)
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
volvos - Τετ 21 Μάρ 2007, 11:45:44
Θέμα δημοσίευσης:
πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

ο ηλιος καιει για εσας τους γκει.....

εγω θα παρω κια ceeeeeeed
Giannis307 - Τετ 21 Μάρ 2007, 13:29:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ωρε ΜΕΜ ξερεις λεπτομερειες να με πεις πμ για το χιερηστηριο του τιμονιου?
MEMsound - Τετ 21 Μάρ 2007, 13:44:32
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θες λεπτομέρειες
Σηκώνεις το ακουστικό του τηλεφώνου και πληκτρολογείς...
210.27.12.661
(Νίκος / Βάσίλης)

Γεια σου Νίκο είμαι ο τάδε μου είπε ο Μάνθος για αντάπτορα pioneer για το peugeot μου κλπ κλπ κλπ θα μου παραγγείλεις ένα...
ευχαριστώ.

λήξης... Wink
fynos - Τετ 21 Μάρ 2007, 18:31:17
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά, με το Auto Dimmer, τι έχετε κάνει ??
Ρυθμίζεται κάπως στην καλωδίωση του 206 ? γιατί από ότι είδα στην φίσα δεν περιλαμβάνεται κάποιο ρεύμα όταν αναβοσβήνω τα φώτα !! Rolling eyes
volvos - Τετ 21 Μάρ 2007, 18:36:44
Θέμα δημοσίευσης:
OΛΑ ΤΑ ΗΜΙΣΛΙΚ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝ ΤΑ ΠΙΕΣΕΙΣ....

αν δε μπορεις δε τα βαζεις. απλο!
rolland206cc - Τετ 21 Μάρ 2007, 18:40:20
Θέμα δημοσίευσης:
θελω και εγω εναν ανταπτορα αλλα δεν ξερω αν το pioneer 7500mp που διαθετω παιρνει ανταπτορα (εχει μια υποδοχη αλλα στις οδηγιες λεει οτι ειναι για κατι σχετικα με κινητο ξερει κανεις αν κανει?
Giannis307 - Τετ 21 Μάρ 2007, 21:43:25
Θέμα δημοσίευσης:
Thanx ΜΑΝΘΟΣ!!! θα παρω γιατι με επριξε ο πατερας μου με την κωλοοθονη κοντευα να την ξηλωσω χτες απο τα νευρα μου!
fynos - Τετ 21 Μάρ 2007, 23:01:00
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά τράβηξα ένα καλώδιο από αλλού για το Dimmer !
Και με την ευκαιρία έκανα φωτιζόμενο και το πλήκτρο των alarm, μιας και το 206 το άφησαν παραπονεμένο !
http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/alarm206.jpg
Wink
plaketokofths - Πεμ 22 Μάρ 2007, 00:40:14
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
OΛΑ ΤΑ ΗΜΙΣΛΙΚ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝ ΤΑ ΠΙΕΣΕΙΣ....

αν δε μπορεις δε τα βαζεις. απλο!

για να το λες εσύ έτσι θα ναι Laughing
Lef205 - Πεμ 22 Μάρ 2007, 02:51:43
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
με 150+300 ευρω παιρνω

ακραξονια πεζο σπορτ
λαστιχα ημιλικ

...........

Πεστα ρε Τακη!
MEMsound - Πεμ 22 Μάρ 2007, 03:34:25
Θέμα δημοσίευσης:
rolland206cc έγραψε:
θελω και εγω εναν ανταπτορα αλλα δεν ξερω αν το pioneer 7500mp που διαθετω παιρνει ανταπτορα (εχει μια υποδοχη αλλα στις οδηγιες λεει οτι ειναι για κατι σχετικα με κινητο ξερει κανεις αν κανει?

πολύ πιθανό να κάνει μιας και το 7500 (πάρα πολύ καλή πηγή ακόμα και τώρα αλλά ιδίως για την εποχή της) διαθέτει IP-buss όπως λέει εδώ:
http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/DEH-P7500MP/index.html

βεβαια εδώ http://www.pioneer.eu/files/pdf/Car_display_adaptors.pdf δεν την αναφέρει αλλά μην ξεχνάς ότι έχει σταματήσει η παραγωγή του 7500 εδώ και χρόνια οπότε δεν είναι παράλογο να μην το γράφει

= πρέπει να το ρωτήσεις ή ακόμα καλήτερα να το δοκιμάσεις. Wink
MEMsound - Πεμ 22 Μάρ 2007, 03:37:14
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
volvos έγραψε:
με 150+300 ευρω παιρνω

ακραξονια πεζο σπορτ
λαστιχα ημιλικ

...........

Πεστα ρε Τακη!

μα είναι ανεξάρτητο το ένα από το άλλο
άλλο μουσική άλλο στρίψιμο

στο κάτω κάτω ο Τάκης από μόνος του ενδιαφέρθηκε... Laughing

By the way είναι 130 + 120 (για τα "πιο απλά" όπως εγραψα και πιο πάνω)
Lef205 - Πεμ 22 Μάρ 2007, 03:45:20
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

συμφωνω μια ντισκο με ροδες δεν στριβει! Laughing Laughing
Δεν πας να κοιμηθεις λεω εγω?
Δε θα ξυπνας το πρωι και εχουμε και τσοςμουλη το βραδυ
MEMsound - Πεμ 22 Μάρ 2007, 04:05:39
Θέμα δημοσίευσης:
...δεν έχεις άδικο...
rolland206cc - Πεμ 22 Μάρ 2007, 10:35:46
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
πολύ πιθανό να κάνει μιας και το 7500 (πάρα πολύ καλή πηγή ακόμα και τώρα αλλά ιδίως για την εποχή της) διαθέτει IP-buss όπως λέει εδώ:
http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/DEH-P7500MP/index.html

βεβαια εδώ http://www.pioneer.eu/files/pdf/Car_display_adaptors.pdf δεν την αναφέρει αλλά μην ξεχνάς ότι έχει σταματήσει η παραγωγή του 7500 εδώ και χρόνια οπότε δεν είναι παράλογο να μην το γράφει

= πρέπει να το ρωτήσεις ή ακόμα καλήτερα να το δοκιμάσεις. Wink

Πως θα το δοκιμασω?εχει καποιο διαθεσιμο και αν μου κανειι να το παρω?
MEMsound - Πεμ 22 Μάρ 2007, 10:39:23
Θέμα δημοσίευσης:
πολύ πιθανό οπότε...
βλ 2~3 ποστ πιο πάνω...

βασικό γενικώς... "καλό" είναι να είστε επίσημα μέλη... Wink Wink

(ιδίως αν τον έχω ειδοποιήσει ο ίδιος τον Νίκο ότι θα τον επισκευτείτε κάποια συγκεκριμένη μέρα για να ασχοληθεί μαζί σας ιδιαιτέρως...)
volvos - Πεμ 22 Μάρ 2007, 10:54:02
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
MEMsound έγραψε:

συμφωνω μια ντισκο με ροδες δεν στριβει! Laughing Laughing
Δεν πας να κοιμηθεις λεω εγω?
Δε θα ξυπνας το πρωι και εχουμε και τσοςμουλη το βραδυ

επισης τραβα βγαλε τα σααμπια σου απο πισω..θελω να δοκιμασουμε το προγραμμα μια απο αυτες τις μερες...

περα απο τη πλακα 130ευρω δε νομιζω οτι παιρνεις ενα καλο mp3 με καλο ηχο ...
θελω αν αλλαξω να παρω ενα που θα μπορει να παιξει εστω αξιοπρεπως τα μπροστα ηχεια που εχω καπου πεταμενα ...ειναι κριμα τα ειχα παρει μια περιουσια το 02.....γα**το και καθονται 3χρονια τωρα! Crying or Very sad
MEMsound - Πεμ 22 Μάρ 2007, 12:04:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ε ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ!!!

Η λύση αυτή τη στιγμή είναι ΜΙΑ σε απίστευτη τιμή:

Pioneer - DEH-P8600 με κάτω από 400ε και ήχος για σεμινάριο...

Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρουν χρονοκαθηστερήσεις και άλλα τέτοια μπλιμπλικια παίρνεις Pioneer - DEH-P70BT ή και το 75... και έχεις και το bluetooth σου...

Επίσης υπάρχει και το 55 που ταιριάζει (λόγω πορτοκαλί) πιο ωραία μέσα στο 206 (300κάτι ευρω) και
αν δεν σε ενδιαφέρει ούτε bluetooth ούτε χρονοκαθηστερήσεις ούτε dsp παίρνεις:
DEH-P6900IB
ή ή ή

εν πάση περιπτώση υπάρχουν άπειρες επιλογές...
βάλε ένα ταβάνι στην τιμή καθώς και στα χαρακτηριστικά και εδώ είμαστε...
Giannis307 - Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:26:26
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Μανθο πηρα τηλ αλλα μου ειπαν οτι θα ρωτησουν και θα με παρουν αν υπαρχει για χειρστηριο...για οθονη δεν μου ειπαν τπτ!!
MEMsound - Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:40:04
Θέμα δημοσίευσης:
κατα 99% είναι ίδιο με του 206 Laughing
xrisa-xs - Πεμ 22 Μάρ 2007, 14:10:49
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
εν πάση περιπτώση υπάρχουν άπειρες επιλογές...
βάλε ένα ταβάνι στην τιμή καθώς και στα χαρακτηριστικά και εδώ είμαστε...

σε bluetooth, μελλοντικά ipod και γαμάτο ήχο έχουμε κάτι υπόψην??????
χωρίς ταβάνι Question
MEMsound - Πεμ 22 Μάρ 2007, 14:41:42
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρουν χρονοκαθηστερήσεις και άλλα τέτοια μπλιμπλικια παίρνεις Pioneer - DEH-P70BT ή και το 75... και έχεις και το bluetooth σου...

ή χωρίς "ταβάνι"... Laughing

DEH-P9800 και άντε γεια... Laughing

http://www2.pioneer-eur.com/pioneer/product_detail.jsp?product_id=758&taxonomy_id=25;121
Giannis307 - Πεμ 22 Μάρ 2007, 15:08:33
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως το 55ΒΤ που εβαλα ειναι μια χαραδρα!!
MEMsound - Πεμ 22 Μάρ 2007, 15:12:32
Θέμα δημοσίευσης:
ηχητικά σίγουρα απλά η οθόνη με τις παυλες μου θυμίζει παλιά κομπιουτεράκια προσωπικά... Laughing Laughing Laughing

κατα τ' άλλα είναι όντως μια χαρά. Wink

φωτο-ιδεές

dehp55bt
http://www.pioneer.eu/images/products/caraudio/pioneer/dehp55btamber_large.jpg

dehp75bt
http://www.pioneer.eu/images/products/caraudio/pioneer/dehp75bt_1_large.jpg

dehp9800bt
http://www.pioneer.eu/images/products/caraudio/pioneer/dehp9800bt_large.jpg

dehp8600 ( Love )
http://www.pioneer.eu/images/products/caraudio/pioneer/dehp8600mp_large.jpg
volvos - Πεμ 22 Μάρ 2007, 15:44:13
Θέμα δημοσίευσης:
sorry αλλα αυτα που εβαλες τα θεωρεις ομορφα σε σχεδιο???

εγω προτιμω το αλπαιν μου...αχ καημενο μου που να εισαι τωρα??
http://www.megamarket.gr/alpinecda9812rbcdmp3wma-pi-14124.html

(σα και αυτο πρεπει να ειχα...)
Giannis307 - Πεμ 22 Μάρ 2007, 16:07:44
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πειραζει το ρετρο ειναι της μοδας!!!
MEMsound - Πεμ 22 Μάρ 2007, 17:59:38
Θέμα δημοσίευσης:
ρε βολβε η εμφάνιση είναι κάτι τελείως υποκειμενικό
αφού θες λιτό κα ρετρό (γιατί sorry το alpine πιο πάνω ούτε λιτό είναι ούτε ρετρό.... ένα σωσρό κουμπάκια έχει και αυτό...) δες αυτό:

http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/DEH-P77MP/index.html

ρετρό να γουστάρει hi-end-α μου εσύ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

(και άλλα τέτοια αλλά ξεφευγουν σε τιμή)

πχ
http://www.pioneer.eu/eur/content/press/news/eisaDEHP88RS.html
και ξεφευγοντας τελείως...
http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/61/DEX-P90RS/index.html
και τα παλαιότερα
http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/DEX-P9R/index.html
volvos - Παρ 04 Απρ 2014, 14:02:36
Θέμα δημοσίευσης:
αποφασισα να βαλω επιτελους ραδιοφωνο στο mr2

μπατζετ 100ευρω αυστηρα

θελουμε καπου 10 τοποθετηση, 10-15 φισα πισω επειδη ειναι με το εργοστασιακο κασετοφωνο και αλλα περιπου 10 ευρω για μια θηκη για αντικειμενα (ειναι 2 din και στη δευτερη θεση εχει ενα cdchanger)

ψαχνω ενα ραδιο usd χωρις cd για να ειναι πιο φτηνο...
το μονο που εχω βρει σε αυτα τα λεφτα (100-25 για τα παραπανω)
ειναι τ
http://www.ixokinisi.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=4980&option=com_virtuemart&Itemid=9

με νοιαζει κυριως ηχος γιατι με το κωλοκαμπριο δεν ακους τιποτα μεσα...

ψαχνω δε βρηκα κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα. καμια γνωμη?
Manos206 - Παρ 04 Απρ 2014, 14:29:12
Θέμα δημοσίευσης:
Φισα δεν εχει το καινουριο μεσα; νομιζω οτι εχει. Εγω τα περι του ηχου τα εχω κανει εδω:

http://www.studiosound.gr/alpine-c-21_491.html

Πολυ καλες τιμες και υπερπροσεγμενη δουλεια.

Τωρα οσον αφορα την ενταση λογικα βελτιωση θα δεις αλλα και παλι με ανοιχτο το αμαξι δεν ξερω χωρις ενισχυτη αν θα το ακους οπως θελεις. Εαν εχεις προθεση να το αναβαθμισεις ηχητικα θα σου προτεινα να επιλεξεις μια πηγη με τουλαχιστον 2 εξοδους rca.
volvos - Παρ 04 Απρ 2014, 14:35:56
Θέμα δημοσίευσης:
de paizei να ασχοληθω με ηχο. αυτη τη στιγμη εχει ενα ραδιοκασετοφωνο.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Manos206 - Παρ 04 Απρ 2014, 14:48:49
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
de paizei να ασχοληθω με ηχο. αυτη τη στιγμη εχει ενα ραδιοκασετοφωνο.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Τοτε παρε ενα alpine και θα σαι gg Cool Wink
dimisboukis - Σαβ 05 Απρ 2014, 08:12:13
Θέμα δημοσίευσης:
Manos206 έγραψε:

Τοτε παρε ενα alpine και θα σαι gg Cool Wink

+1
MEMsound - Σαβ 05 Απρ 2014, 12:15:46
Θέμα δημοσίευσης:
μια χαρα ειναι το alpine...
υπαρχει και αντιστοιχο pioneer με 55ε αλλα δες χρωματισμο πληκτων κλπ για να ταιριαζει...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες