PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - TOYOTA MR2 και μπεκ

Gotcha - Τρι 22 Μάρ 2011, 17:04:36
Θέμα δημοσίευσης: TOYOTA MR2 και μπεκ
Καλησπερα, γραφω για εναν φιλο με ενα TOYOTA MR2 για ενα προβλημα που αντιμετωπιζει. Για να μην τα πολυλογω, του αναβει το πρωι ενα check engine και ακουγωταν ενα ασυνιθιστο βουητο απο το μοτερ. Το παει με γερανο στο συνεργειο και του λενε το αναμενομενο (κατ'εμε) κακη ποιοτητα καυσιμου. (Ειχε βαλει ενα 30αρι Ευρο χθες το βραδυ απο ενα πρατηριο για πρωτη φορα). Το κουλο ειναι πως του λενε πως ισως να χρειαστει αλλαγη στα μπεκ, με κοστος 400 Ευρο εκαστο!!

Ειναι δυνατον να χρειαζονται αντικατασταση τα μπεκ και να μην γινετε απλα να καθαριστουνε? Ειναι τοσο κλεφτες?
makis106 - Τρι 22 Μάρ 2011, 17:13:50
Θέμα δημοσίευσης:
Αλλαγή μπεκ απο κακή ποιότητα καυσίμου??? Shocked Δεν γίνονται αυτά ρε παιδιά... Τι μπορεί να είχε μέσα αυτη η βενζίνη ώστε να καταφέρει να περάσει τα φίλτρα κ να καταστρέψει τα μπεκ??? (ακοόμα κ αν ήταν σε στερεή μορφή, πχ. άμμος!)
volvos - Τρι 22 Μάρ 2011, 17:15:02
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΙθανον να παει και για μοτερ
καλυτερα να μη το φτιαξει

αν το πουλαει ετσι τροπετο το παιρνω εγω
makis106 - Τρι 22 Μάρ 2011, 17:39:29
Θέμα δημοσίευσης:
Άσε ρε Βόλβε, εσύ θα του το πάρεις για ένα κομμάτι ψωμί το διαλυμένο πλέον MR2... Thumb Down
Εγώ του βάζω και τα λεφτά του ταξί για να γυρίσει σπίτι Thumbs Up Silly
volvos - Τρι 22 Μάρ 2011, 20:40:03
Θέμα δημοσίευσης:
pera απο τη πλακα ας ρωτησει και αλλου. το θεμα ειναι πσο ευκολα βγαινουν τα μπεκ...μπορει λογω κεντρομηχανου να πρεπει να κατεβει το μοτερ...αν και χλωμο

παντωε καθαρισμα παειαπο 100 και κατω
Sinanai - Τρι 22 Μάρ 2011, 20:44:43
Θέμα δημοσίευσης:
Πες του να ρωτήσει το Μάνο (Royal Airness στο tds) που έχει MR-2. Λογικά θα ξέρει... Ή ρώτα τον εσύ. Ή πες μου, τελοσπάντων, να τον ρωτήσω εγώ, αν είναι. Laughing
nikos 206cc - Τρι 22 Μάρ 2011, 20:46:49
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν γινεται απο βενζινη να θελουν αλλαγμα τα μπεκ ελεος δηλαδη..ενα καθαρισματακι σε υπερηχους με 80 ευρα...τωρα αν για να βγουν θελουν ολα τα παραπανω ε οκ εκει ξεφευγεις αλλα και παλι αν εχουν μπουκωσει γιατι να τα αλλαξεις και να μην τα καθαρισεις Confused
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες