PSClub - Hellas

Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις - Προγραμμα για peugeot 206 1.4 (2001)

kmtr - Παρ 18 Μάρ 2011, 20:43:14
Θέμα δημοσίευσης: Προγραμμα για peugeot 206 1.4 (2001)
Γεια χαρά σε όλους και καλώς σας βρήκα.
Καθώς είμαι καινούργιος θα ήθελα τα φώτα σας,αγόρασα το αμάξι πριν ενα μήνα και είναι οτι ακριβώς ήθελα και φυσικά peugeot εκτός απο ενα πρόβλημα που μου έβγαλε στο δύναμο είναι αστέρι τ αμάξι ετσι σκέφτηκα να του φορτώσω ενα πρόγραμμα πάνω και θα ήθελα την γνώμη και τις εμπειρίες αν εχετε ήδη βάλει !
Υ.Γ. υπάρχει κάποιο αυτοκόλλητο με το λογότυπο του psclub κι αν ναι που μπορώ να το βρω?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Driver ///M - Παρ 18 Μάρ 2011, 21:00:10
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε, πραγματικά δεν θα κερδίσεις το παραμικρό μόνο με το πρόγραμμα και λογικά θα σου ανέβει και η κατανάλωση.
Ακόμα και φίλτρο με εξάτμιση να βάλεις μαζί με πρόγραμμα, δεν πρόκειται να κερδίσεις πάνω από 5-6 ίππους και κανά κιλό ροπή.

Κι εννοείται πως θα σκάσεις αρκετά λεφτά, χωρίς λόγο στην ουσία.

Αν θες κάτι ουσιαστικό από άποψη ιπποδύναμης, με πιο πολλά λεφτά αλλά και τον κίνδυνο της αξιοπιστίας, σκέψου τούρμπισμα ή κομπρεσσάρισμα.
Αν και πάλι δεν θα το συνιστούσα, μιας και γενικά θα πρέπει να σκάσεις πολλά λεφτά για να έχεις ένα ολοκληρωμένο αμάξι (ανάρτηση, φρένα κλπ), σε σημείο να σε συμφέρει μάλλον περισσότερο να το πουλήσεις και να πάρεις ένα άλλο, όπως το θες.
reselie-206 - Παρ 18 Μάρ 2011, 21:03:04
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλησπέρα Κώστα,

καταρχάς καλό είναι πρώτα να μας συστηθείς εδώ: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=59

μετά διαβάζεις αυτό:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=705

όπως και άλλα παρόμοια τόπικ που θα βρείς στην κατηγορία "Κινητήρας" ...θα σου λυθούν αρκετές απορίες (οι οποίες είχα και εγώ όταν είχα το ίδιο μοτέρ) και απο εκεί και πέρα η απόφαση του "αν αξίζει" είναι καθαρά πάνω σου Very happy
kmtr - Κυρ 20 Μάρ 2011, 17:31:57
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:
Φίλε, πραγματικά δεν θα κερδίσεις το παραμικρό μόνο με το πρόγραμμα και λογικά θα σου ανέβει και η κατανάλωση.
Ακόμα και φίλτρο με εξάτμιση να βάλεις μαζί με πρόγραμμα, δεν πρόκειται να κερδίσεις πάνω από 5-6 ίππους και κανά κιλό ροπή.

Κι εννοείται πως θα σκάσεις αρκετά λεφτά, χωρίς λόγο στην ουσία.

Αν θες κάτι ουσιαστικό από άποψη ιπποδύναμης, με πιο πολλά λεφτά αλλά και τον κίνδυνο της αξιοπιστίας, σκέψου τούρμπισμα ή κομπρεσσάρισμα.
Αν και πάλι δεν θα το συνιστούσα, μιας και γενικά θα πρέπει να σκάσεις πολλά λεφτά για να έχεις ένα ολοκληρωμένο αμάξι (ανάρτηση, φρένα κλπ), σε σημείο να σε συμφέρει μάλλον περισσότερο να το πουλήσεις και να πάρεις ένα άλλο, όπως το θες.

Βασικα το αμάξι έχει πάνω εξάτμιση αλλά και φιλτρόσκουπα.
Απλα κατα καιρούς έχω ακούσει πως το πρόγραμμα δίνει 40-50 άλογα αλλά μάλλον μαιμουδιές είναι...
nikolas206gti - Κυρ 20 Μάρ 2011, 17:39:13
Θέμα δημοσίευσης:
kmtr έγραψε:
Βασικα το αμάξι έχει πάνω εξάτμιση αλλά και φιλτρόσκουπα.
Απλα κατα καιρούς έχω ακούσει πως το πρόγραμμα δίνει 40-50 άλογα αλλά μάλλον μαιμουδιές είναι...

40-50 αλογα????????????????????????????? Laughing

Εδω 30 παλευουμε να παρουμε και εκεινα εχουμε ριξει τα μισα λεφτα απ οτι κοστιζει ολο το αμαξι. Laughing
teo106 16v 2001 - Κυρ 20 Μάρ 2011, 17:39:17
Θέμα δημοσίευσης:
40 -50 αλογα? οχι ρε φιλε,καποιοι τα αλογα τα εχουν σαν στραγαλια....... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
drdino - Κυρ 20 Μάρ 2011, 19:35:06
Θέμα δημοσίευσης:
Σε κανα τουρμπάκι ίσως, σε ατμοσφαιρικό χλωμό Laughing
sps - Κυρ 20 Μάρ 2011, 20:08:37
Θέμα δημοσίευσης: Re: Προγραμμα για peugeot 206 1.4 (2001)
kmtr έγραψε:
..αγόρασα το αμάξι πριν ενα μήνα και είναι οτι ακριβώς ήθελα και φυσικά peugeot..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αφου ειναι αυτο ακριβως που ηθελες γιατι θελεις να βαλεις προγραμμμα?
Οταν το μαθεις και το συνηθισεις και το βαρεθεις και θελεις κι αλλη δυναμη, βρες ενα μοτερακι TU5JP4(1,6 16v 110 ps) που δηλωνεται κιολας με κοστος 600+εργατικα και εισαι αρχοντας!
206xtreme - Δευ 21 Μάρ 2011, 00:55:45
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω να ρωτήσω κάτι άλλο χωρίς να με πετροβολήσετε;

Ακούω συνέχεια πρόγραμμα-άγραφος και τα ρέστα...

Τι πρόγραμμα είναι αυτό και σε τι γλώσσα είναι γραμμένο... Για πείτε και σε μας που κάτι ψιλά ξέρουμε μπας και φτιάξουμε κανένα δικό μας...

Δε κάνω πλάκα, θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω τι είδους πρόγραμμα είναι αυτό το πράμα και ΠΙΟ ΠΟΛΥ πως γράφεται...
kmtr - Δευ 21 Μάρ 2011, 20:30:29
sps έγραψε:
kmtr έγραψε:
..αγόρασα το αμάξι πριν ενα μήνα και είναι οτι ακριβώς ήθελα και φυσικά peugeot..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Οταν το μαθεις και το συνηθισεις και το βαρεθεις και θελεις κι αλλη δυναμη, βρες ενα μοτερακι TU5JP4(1,6 16v 110 ps) που δηλωνεται κιολας με κοστος 600+εργατικα και εισαι αρχοντας!

Αυτή η τιμή είναι για μεταχειρισμένη σωστά?
απλά ήθελα να αποφύγω τέτοια μετατροπή για την αποφυγή προβλημάτων αργότερα.
Ευχαριστώ πολύ πάντως!!
dimos206 - Τετ 23 Μάρ 2011, 21:14:44
Θέμα δημοσίευσης:
οποιος ενδιαφερεται να κανει τετοια μετατροπη ας με ρωτηση να του πω την καθε λεπτομερια.
διοτι πριν λιγο καιρο εφτιαξα το 1.100 σε 1.600 κ ειμε πολυ ευχαριστιμενος.
κ αρχιζω τωρα να το φτιαχνω κ στο τελος το προγραμα να παρω 40-50αλογα.
Απο χρηματα κ τετοια περιοδο μονο με ερωτηση θα απαντησω.......
takis_206 - Τετ 23 Μάρ 2011, 21:44:17
Θέμα δημοσίευσης:
διμο χωρις παρεξιγιση αν παρεις 40-50 αλογα απο το προγραμμα εγω θα βαλω Video στο youtube να το σπαω με την βαρια και μετα να το καιω.....
MEMsound - Πεμ 24 Μάρ 2011, 18:19:47
Θέμα δημοσίευσης:
δεν υπαρχει ηδη καποιο τετοιο σχετικο θεμα?
dimos206 - Πεμ 24 Μάρ 2011, 19:29:58
Θέμα δημοσίευσης:
ρε μαγκες εννοω το συνολο των αλογων θα ειναι 40-50. με προγραμμα κ 5-6 μαλ***ες ακομα......
Σχετικα με την μετατροπη κ με τι βελτιωση του 206 1.600 (110)hp υπαρχουν τα παντα στο club γραμμενα.
volvos - Πεμ 24 Μάρ 2011, 21:53:13
Θέμα δημοσίευσης:
για πες μας τι 5-6 μαλ***ες εννοεις
Pughell - Πεμ 24 Μάρ 2011, 22:07:27
Θέμα δημοσίευσης:
Καμια τουρμπινα,κανενα cooller,ενα antilag...Ξερεις ρε Τακη,ψιλοπραγματα... Laughing Laughing Laughing
dimos206 - Πεμ 24 Μάρ 2011, 22:51:05
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια ειναι απλα λητα κ κατανοειτα τα πραγματα.
Φτιαχνεις μια ωραια εισαγωγη αερα-βενζινης μια εξαγωγη εκεντροφορους κ προγραμμα. οποιος καταλαβε καταλαβε.... κ μην μου πειται οτι δεν περνεις 40-50 αλογα? Αφου υπαρχουν στο club αυτα.
Pughell - Πεμ 24 Μάρ 2011, 22:56:01
Θέμα δημοσίευσης:
Γινε λιγο πιο σαφης γιατι πολυ απλα το περιγραφεις αλλα για να βγουνε 40-50 αλογα πανω χρειαζεται ενας σκασμος πραγματα... Sad

Δηλαδη σε τετοιο νουμερο δεν φτανεις ουτε με σφαιρες χωρις εισαγωγη C2 VTS,εκκεντροφορους περιπου 260/9+ και οοολα τα παρελκομενα. NodNo
dimos206 - Πεμ 24 Μάρ 2011, 23:07:52
Θέμα δημοσίευσης:
αυτα λεω ρε παιδια. ενοειτε κ μπεκερια. τα εχεται πει εκατο φορες τι χρειαζετε για μοτερ (110)hp
Randy - Παρ 25 Μάρ 2011, 19:28:36
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Αυτή η τιμή είναι για μεταχειρισμένη σωστά?
απλά ήθελα να αποφύγω τέτοια μετατροπή για την αποφυγή προβλημάτων αργότερα.
Ευχαριστώ πολύ πάντως!!

Τα προβληματα που αναφερεις θα ερθουν σιγουρα με προγραμματα κλπ που θες να κανεις, παρα με την αγορα μοτερ 1.6. Να σαι σιγουρος.
kmtr - Δευ 27 Ιούν 2011, 19:31:32
sps έγραψε:
kmtr έγραψε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Φιλε μου το μοτέρ αυτό που θα μπορούσα να το βρώ? μονο μεταχειρ.? έχει κανείς προσωπική εμπειρία απο το συγκεκριμένο?π.χ. δύναμη αξιοπιστία...
vasilisalessia - Δευ 27 Ιούν 2011, 20:28:40
Θέμα δημοσίευσης:
εαν θελεις μοτερ εχει ο ξαδερφος μοθ ενα 307 σκεπασμενο κατω στη πυλωτη τοθ σπιτιου του 1.6 110 αλογα.το ιδιο ποθ μπαινει στο 206.το αμαξι ειναι τρακαρισμενο απο τη μια πλευρα αλλα μηχανη δεν εχει παρει.και ητανε καινουργιο οταν του το χτυπησανε.μετα το αφησε περασανε τα χρονια.το αμαξι εχει πανω δηλαδη η μηχανη εχει 12000χλμ παρακαλω!!!!!!εγγυημενα.απλα ειναι τρακαρισμενο.το αφησε ετσι.πηρε αλλο.η τιμη της ειναι στα 900 ευρω απο οτι ξερω.εχει και κιβωτιο το ιδιο ολα τα εχει.αλλη τιμη το κιβωτιο φυσικα.η οτι αλλο θελεισεις
ice-t - Δευ 27 Ιούν 2011, 21:06:11
Θέμα δημοσίευσης:
ώπα μισό!

Θα πάρει ένα μοτέρ που κάθεται χρόνια, άρα μιλάμε για πιθανό rebuild (τσιμουχάκια, μέταλλα στροφάλου και λοιπά σκατουλάκια και λοιπά λόγο χρόνου), δηλαδή πες κανά 700αρι σε περίπτωση που από το μπαμ την άκουσαν τα πιστόνια και κατ επέκταση ο κύλινδρος και πάμε για πουκαμισάκια! Πάει αυτό.

Άρα 700+900+σασμάν+εργατικά. Δεν υπολογίζω ηλεκτρολόγο γιατί δεν ξέρω αν κουμπώνουν φιξ!

Και λέω εγώ τώρα με το ταπεινό μυαλό μου...

Γιατί να μη βρει ένα ραλλομοτέρ 400-500 ευρώ, ολόκληρο σασμάν με πες 300 ευρώ.. κλπ κλπ Νομίζω πως βγαίνει πολύ φθηνότερα. Στην τελική βρίσκει εναν κορμό γεμάτο και του αφήνω εγώ την κεφαλή που έχω με ένα 100αρικο έτσι για πάρτυ του, γιατί βοηθάω τα παιδιά που προσπαθούν να κάνουν κάτι και έχει ένα μοτέρ με 200-300 ευρώ.

16αρι 16v ραλλίσιο μπρος και πίσω ίσιο! Laughing
vasilisalessia - Δευ 27 Ιούν 2011, 21:18:49
Θέμα δημοσίευσης:
απο ποτε απο ενα χτυπημα στη πορτα τη μπροστα την ακουει το μοτερ αγαπητε φιλε μου?εδς τοθ πατερα μου εφαγε καραμπολα και δεν επαθε τιποτα το μοτερ και ποσα αλλα εχς ακοθσει και μοθ εχοθνε τθχει.εχς ποθλησει το δικο μοθ παλιο μοτερ νισσαν πριμερα απο τουμπες 60000χλμ και ο τυπος που το εβαλε μοθ ειπε οτι εχει κανει 100000χλμ μεχρι τωρα χωρις προβλημα.μη λεμε οτι θελουμε τωρα.το μοτερ ειναι καινουργιο.γιατι τα μοτερ ποθ αγοραζεις η απο τρομπετα ξερεις απο ποθ προερχονται?εχοθνε δει πολλα τα ματια μου και πιστεψε με τα μοτερ δεν σπανε τοσο ευκολα.ειναι απλα καποιες φρασεις ποθ χρησιμοποιοθνε ορισμενοι μηχανικοι η μαντραδες η καροσερηδες για να τα παιρνουνε σκοτωμενα.ευχαριστω
ice-t - Τρι 28 Ιούν 2011, 00:25:31
Θέμα δημοσίευσης:
Παρακαλώ φίλε μου! Καληνύχτα! Rolling eyes
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες