salex έγραψε: |
Έλεγξε τα φώτα πορείας Νίκο.
Δες το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, όχι το μπροστινό! Κάποιο έχει καεί από τα πίσω, για αυτό και σου ανάβει το σφάλμα κατά την επιτάχυνση και όχι κατά τη στροφή. Αυτά που έλεγξες είναι τα directional headlights, όχι τα sidelamps! ![]() Την επόμενη φορά που θα βρεθούμε θα σου προγραμματίσω τις ζάντες να γίνουν 19άρες και τα λάστιχα αντίστοιχα. |
sasasj έγραψε: |
Πού σας δίχνει για αυτήν την ένδειξη; Πού σας βγάζει το μήνυμα για τα sidelamps;
Στο δικό μου το βλέπω μέσα στο μενού του αυτοκινήτου στο διαγνωστικό που έχει το αυτοκίνητο (δεν θυμάμαι που ακριβώς). Πρέπει να το κοιτάξω να δώ που ακριβώς το βρήκα. Στο δικό μου έχω βάλει xenon μικρή-μεγάλη σκάλα, και λεντάκια στις ψίρες. Άλλαξα επίσης και τις λάμπες κατεύθυνσης με άσπρες. Τα φώτα πίσω ανάβουν κανονικά! |
sasasj έγραψε: |
Πού σας δίχνει για αυτήν την ένδειξη; Πού σας βγάζει το μήνυμα για τα sidelamps;
Στο δικό μου το βλέπω μέσα στο μενού του αυτοκινήτου στο διαγνωστικό που έχει το αυτοκίνητο (δεν θυμάμαι που ακριβώς). Πρέπει να το κοιτάξω να δώ που ακριβώς το βρήκα. Στο δικό μου έχω βάλει xenon μικρή-μεγάλη σκάλα, και λεντάκια στις ψίρες. Άλλαξα επίσης και τις λάμπες κατεύθυνσης με άσπρες. Τα φώτα πίσω ανάβουν κανονικά! |
nikos68 έγραψε: |
Μπράβο Σάκη κι εγώ με μπάτσα την ανάβω όταν κάνει μπιπ και δεν ανάβει.Αλλά το faulty το βγάζει αν δεν ενώνονται τα συρματάκια της λάμπας είτε ανάψεις τα πορείας είτε όχι ![]() |
vagelis207 έγραψε: |
Αρη εμενα μου το ειχε βγαλει και ειχα προβλημα με την αριστερη ψειρα.Μου το ειχε βγαλει δυο τρεις φορες και εσβηνε μετα,ωσπου μια μερα την επιασα επ'αφτοφωρο που δεν αναβε ![]() |