PSClub - Hellas

Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις - τριξιμο στην καμπινα απο την ντιζα γκαζιου

speedas - Τρι 15 Μάρ 2011, 20:49:21
Θέμα δημοσίευσης: τριξιμο στην καμπινα απο την ντιζα γκαζιου
γεια σας παιδες!!! εχω ενα τριξιμο στις 2-3.000 στρφες κ νομιζα οτι ειναι απο τις βασεις αλλα δεν ειναι.. ειναι απο τη ντιζα γκαζιου που ακουμπαει πισω κ κανει το τριξιμο!! εχει συμβει σε καποιον αλλο? τι μπορω να κανω????
nfx1587 - Παρ 18 Μάρ 2011, 14:24:31
Θέμα δημοσίευσης: Re: τριξιμο στην καμπινα απο την ντιζα γκαζιου
speedas έγραψε:
γεια σας παιδες!!! εχω ενα τριξιμο στις 2-3.000 στρφες κ νομιζα οτι ειναι απο τις βασεις αλλα δεν ειναι.. ειναι απο τη ντιζα γκαζιου που ακουμπαει πισω κ κανει το τριξιμο!! εχει συμβει σε καποιον αλλο? τι μπορω να κανω????

Αν είσαι σίγουρος ότι δεν είναι απο την κάτω βάση μηχανής (ποιά έχεις;) τότε ίσως να είναι από το εργοστασιακό φιλτροκούτι που ίσως να έχεις αντικαταστήσει με κάτι άλλο (π.χ. σκούπα, βαρελάκι). Γιατί το εργοστασιακό φιλτροκούτι φαίνεται να απορροφάει αρκετούς από τους κραδασμούς Confused
speedas - Παρ 18 Μάρ 2011, 22:36:05
Θέμα δημοσίευσης: Re: τριξιμο στην καμπινα απο την ντιζα γκαζιου
nfx1587 έγραψε:
speedas έγραψε:

Αν είσαι σίγουρος ότι δεν είναι απο την κάτω βάση μηχανής (ποιά έχεις;) τότε ίσως να είναι από το εργοστασιακό φιλτροκούτι που ίσως να έχεις αντικαταστήσει με κάτι άλλο (π.χ. σκούπα, βαρελάκι). Γιατί το εργοστασιακό φιλτροκούτι φαίνεται να απορροφάει αρκετούς από τους κραδασμούς Confused

φιλε μου οι βασεις ειναι μαμα κ η σκουπα δεν ειναι!!! απλα η ντιζα μου καπου ακουμπαει κ μου κανει το τριξιμο κ οταν την μετακινω μου κανει παλι το τριξιμο αλλα σε ποιο χαμηλες στροφες!!! ειναι εκνευριστικο κ μαλλον μονο σε μενα εχει τυχει!!!
4nikos1986 - Σαβ 19 Μάρ 2011, 09:55:29
Θέμα δημοσίευσης:
εμένα που τρέμει στο ρελαντί και παίζει ο δείκτης απο το στροφόμετρο τι μπορεί να είναι?
LIONKING - Τετ 29 Ιούν 2011, 20:27:33
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα παιδια εμενα δεν τριζει αλλα το γραφω εδω επειδη προκειται για την ντιζα.ξερει κανεις ποσο την τεντονουμε? αμα ειναι πατημενο το πεταλι να εχει το κλαπετο μικρο περιθωριο να δουλεψει?ειναι σωστο η μεταφερεις το ελατηριο τερμα και δεν κουνιεται ρουπι?
ice-t - Τετ 29 Ιούν 2011, 20:32:38
Θέμα δημοσίευσης:
Πως γινεται να σου φερνει τριγμους η ντιζα? Η ντίζα ασφαλίζει στο πεντάλ με μια ασφάλεια. Δεν θυμάμαι κάτι εκεί κάτω που να μπορεί να μεταφέρει τριγμό από την ντίζα. Μήπως θέλει κανά σφήξιμο το πεντάλ?
LIONKING - Τετ 29 Ιούν 2011, 21:05:59
Θέμα δημοσίευσης:
εγω ρε συ ρωταω σε τι θεση να βαλω το ελατηριο της ντιζας που ειναι στο 4ο μπεκ δε εχω καποιο προλημα Very happy
ice-t - Πεμ 30 Ιούν 2011, 00:46:48
Θέμα δημοσίευσης:
άλλο εσυ! Laughing

γιατί, πατάς τέρμα γκάζι και δεν ανοίγει όλη η πεταλούδα?
LIONKING - Παρ 01 Ιούλ 2011, 23:56:51
Θέμα δημοσίευσης:
το εχω αφησει πατοντας το πεταλι τερμα να μπορει να κουνηθει ενα ελαχιστο το κλαπετο
kospapad - Σαβ 02 Ιούλ 2011, 12:49:09
Θέμα δημοσίευσης:
είχα και εγώ το ίδιο τρίξιμο
Έβαλα ένα δεματικό για λίγο καιρό και ησύχασα Laughing
Μετά από λίγο είχε πάρει τη διαμόρφωση η ντίζα και δεν χρειαζόταν πλέον το δεματικό!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες