giorgos2-0-6 έγραψε: |
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΛΠ......ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? |
AlienHack έγραψε: |
αστο αδερφε... και εγω μη μουλτγι εχω και τριπ κομπιουτερ το ξεχναμε... ![]() ![]() |
king207cc έγραψε: |
φίλε μου γράφε με μικρά ![]() |
και τα δυο..
πρεπει να αλλαξεις εγκεφαλο και ολη την καλώδιοση του αυτοκινητου και πολλα εξαρτηματα (οπως καντραν που αλλο βισμα εχει το μουλτι (μονοφυσο) αλλο το μη μουλτι (διφυσο) οπως και την ασφαλειωθηκη καμπινας και 2-3 ακομα... αν βρεις καιποιον να στο κανει και να δουλευει σε λογικο κοστος πες και μενα! με ενδιαφερει... αντε και εγκεφαλο με πλεξουδα βρισκεις απο κανα τροπετο.. (με κοστος?) καντραν? 90Ε , κλιμα κτλ? ολα τα ηλεκτρολογικα θελουν αλαγμα... ακομα και το πως ανοιγουν τα παραθυρα... |
δυστηχος... ![]() ποιο πολυ νομιζω οτι συμφαιρει να πουλησεις το δικο σου και να βαλεις 500-1000 ευρα να παρεις ενα ποιο καινουριο με μουλτι |
και τα δυο..
πρεπει να αλλαξεις εγκεφαλο και ολη την καλώδιοση του αυτοκινητου και πολλα εξαρτηματα (οπως καντραν που αλλο βισμα εχει το μουλτι (μονοφυσο) αλλο το μη μουλτι (διφυσο) οπως και την ασφαλειωθηκη καμπινας και 2-3 ακομα... αν βρεις καιποιον να στο κανει και να δουλευει σε λογικο κοστος πες και μενα! με ενδιαφερει... αντε και εγκεφαλο με πλεξουδα βρισκεις απο κανα τροπετο.. (με κοστος?) καντραν? 90Ε , κλιμα κτλ? ολα τα ηλεκτρολογικα θελουν αλαγμα... ακομα και το πως ανοιγουν τα παραθυρα... |