PSClub - Hellas

Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις - ΑΠΟΡΙΑ

giorgos2-0-6 - Δευ 14 Μάρ 2011, 22:44:45
Θέμα δημοσίευσης: ΑΠΟΡΙΑ
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΛΠ......ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?
giorgos2-0-6 - Δευ 14 Μάρ 2011, 22:45:09
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΠΟΡΙΑ
giorgos2-0-6 έγραψε:
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΛΠ......ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?

ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MULTI..
AlienHack - Δευ 14 Μάρ 2011, 23:54:50
Θέμα δημοσίευσης:
αστο αδερφε... και εγω μη μουλτγι εχω και τριπ κομπιουτερ το ξεχναμε... Confused Sad
giorgos2-0-6 - Δευ 14 Μάρ 2011, 23:56:22
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
αστο αδερφε... και εγω μη μουλτγι εχω και τριπ κομπιουτερ το ξεχναμε... Confused Sad

AΠΟ ΑΠΟΨΗ ΚΟΣΤΟΥΣ?

Η΄ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ??? Laughing
king207cc - Δευ 14 Μάρ 2011, 23:58:42
Θέμα δημοσίευσης:
φίλε μου γράφε με μικρά Wink
giorgos2-0-6 - Δευ 14 Μάρ 2011, 23:59:37
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
φίλε μου γράφε με μικρά Wink

καλως....sorry
AlienHack - Τρι 15 Μάρ 2011, 00:15:48
Θέμα δημοσίευσης:
και τα δυο..
πρεπει να αλλαξεις εγκεφαλο και ολη την καλώδιοση του αυτοκινητου και πολλα εξαρτηματα (οπως καντραν που αλλο βισμα εχει το μουλτι (μονοφυσο) αλλο το μη μουλτι (διφυσο) οπως και την ασφαλειωθηκη καμπινας και 2-3 ακομα...

αν βρεις καιποιον να στο κανει και να δουλευει σε λογικο κοστος πες και μενα! με ενδιαφερει...

αντε και εγκεφαλο με πλεξουδα βρισκεις απο κανα τροπετο.. (με κοστος?)
καντραν? 90Ε , κλιμα κτλ? ολα τα ηλεκτρολογικα θελουν αλαγμα... ακομα και το πως ανοιγουν τα παραθυρα...
giorgos2-0-6 - Τρι 15 Μάρ 2011, 00:22:38
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
και τα δυο..
πρεπει να αλλαξεις εγκεφαλο και ολη την καλώδιοση του αυτοκινητου και πολλα εξαρτηματα (οπως καντραν που αλλο βισμα εχει το μουλτι (μονοφυσο) αλλο το μη μουλτι (διφυσο) οπως και την ασφαλειωθηκη καμπινας και 2-3 ακομα...

αν βρεις καιποιον να στο κανει και να δουλευει σε λογικο κοστος πες και μενα! με ενδιαφερει...

καντραν? 90Ε , κλιμα κτλ? ολα τα ηλεκτρολογικα θελουν αλαγμα... ακομα και το πως ανοιγουν τα παραθυρα...

δυσκολα δηλαδη.....κριμααα
AlienHack - Τρι 15 Μάρ 2011, 00:56:05
Θέμα δημοσίευσης:
δυστηχος... Sad

ποιο πολυ νομιζω οτι συμφαιρει να πουλησεις το δικο σου και να βαλεις 500-1000 ευρα να παρεις ενα ποιο καινουριο με μουλτι
giorgos2-0-6 - Τρι 15 Μάρ 2011, 01:00:48
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
δυστηχος... Sad

ποιο πολυ νομιζω οτι συμφαιρει να πουλησεις το δικο σου και να βαλεις 500-1000 ευρα να παρεις ενα ποιο καινουριο με μουλτι

nai plaka plaka tora pia me 4.500 pairneis multi kainourio montelo sxetika me full extra....
giorgos2-0-6 - Παρ 18 Μάρ 2011, 09:36:32
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
και τα δυο..

παντως καντραν μονοφυσσο με τα λευκα οργανα και την μεγαλη οθονη και την οθονη του clima τα εχω......
AlienHack - Παρ 18 Μάρ 2011, 13:08:32
Θέμα δημοσίευσης:
χρειαζεσαι και πολλα ακομα... δυστυχος Confused
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες