PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 207 - Ανοιγμα και βαψιμο φαναριων σε 207

orfanos mulopotamos - Πεμ 10 Μάρ 2011, 18:47:49
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Ανοιγμα και βαψιμο φαναριων σε 207
σκεφτηκα να ανοιξω το συγκεκριμενο θεμα μιας κ μετα απο πολυ ψαξιμο εδω στην κρητη κανεις δεν μπορει να το κανει με σιγουρια.. μονο υπο πειραματικη διαδικασια... ξερει καποιος αν τα μαμα φαναρια ανοιγουν? γιατι εχω δει διαφορα(207) με μαμα φαναρια ανοιγμενα κ βαμενα σε διαφορα χρωματα... αν υπαρχει καποια αντιστοιχη θεματολογια ας ενταχθει σε αυτην το ποστ....
android - Πεμ 10 Μάρ 2011, 19:27:44
Θέμα δημοσίευσης: Re: ανοιγμα κ βαψιμο φαναριων σε 207
orfanos mulopotamos έγραψε:
σκεφτηκα να ανοιξω το συγκεκριμενο θεμα μιας κ μετα απο πολυ ψαξιμο εδω στην κρητη κανεις δεν μπορει να το κανει με σιγουρια.. μονο υπο πειραματικη διαδικασια... ξερει καποιος αν τα μαμα φαναρια ανοιγουν? γιατι εχω δει διαφορα(207) με μαμα φαναρια ανοιγμενα κ βαμενα σε διαφορα χρωματα... αν υπαρχει καποια αντιστοιχη θεματολογια ας ενταχθει σε αυτην το ποστ....

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ....σε όσους τα πήγα δεν μπόρεσαν...κόντεψαν να τα λιώσουν αλλα τίποτα
orfanos mulopotamos - Πεμ 10 Μάρ 2011, 20:00:33
Θέμα δημοσίευσης:
δεκτο... αλλα πως στον κορακα το εχουν κανει ολλοι αυτοι...
android - Πεμ 10 Μάρ 2011, 20:12:36
Θέμα δημοσίευσης:
δεκτο... αλλα πως στον κορακα το εχουν κανει ολλοι αυτοι...

εκεί σκάω κ γω... άλλα ελλαδα κάνεις... και όταν μετά από δόκιμες σου λέει παρ το,βαλτό έτσι γιατί θα το σπάσω και πάει ακριβά, τι να του πεις?
orfanos mulopotamos - Πεμ 10 Μάρ 2011, 20:14:29
Θέμα δημοσίευσης:
ξερεις αν το φαναρι μας ειναι το ιδιο με το 206... κ δεν εννοω στο μεγεθος αλλα το πως ειναι κλησμενο κ τα σχετικα...
chiefjian - Παρ 11 Μάρ 2011, 04:50:17
Θέμα δημοσίευσης:
Kαθηστε ρε παιδια....γινεται να μην ανοιγουν τα φαναρια.....????Επειδη και γω θελω να τα βαψω μεσα χθες που κοιταξα εωτοπισα κατι κλιπσακια...βεβαια δεν δοκιμασα να τα ανοιξω αλλα δεν βλεπω τον λογο να ειναι ενιαια (monoblock) και λογω κοστους απο τον κατασκευαστη δεν τον συμφερει!Αντε να ερθει το σ/κ να ξεκινησω τα πειραματα! Laughing Laughing
takis_206 - Παρ 11 Μάρ 2011, 05:07:05
Θέμα δημοσίευσης:
αν το ζεστανεις ανοιγει ρε παιδια εγω ανοιξα 1 δοκιμαστικο στο 206 και τα 2 προβολακια και τα εβαψα και ειναι μια χαρα
'Andy'-lag - Παρ 11 Μάρ 2011, 14:52:48
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτήσω....Από τη στιγμή που θα ανοίξει το φανάρι...δεν θα χάσει τη στεγανότητά του.....?
grpts - Παρ 11 Μάρ 2011, 15:26:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ολα τα φαναρια ανοιγουν με τον καταλληλο τροπο , εχω δει κι εγω ενα καρο βαμμενα σε 207 και δεν ηταν σιγουρα aftermarket , οσο για τη στεγανοτητα θελει προσεκτικο κλεισιμο με αρκετη μονωση
android - Παρ 11 Μάρ 2011, 18:32:45
Θέμα δημοσίευσης:
http://xxtuning.gr/index.html

λετε να μην εχει ανοιξει φαναρια?
orfanos mulopotamos - Παρ 11 Μάρ 2011, 19:08:12
Θέμα δημοσίευσης:
απ'τι φαινεται το παλικαρι το κατεχει το αθλημα....
grpts - Παρ 11 Μάρ 2011, 19:51:49
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:

εχει καπου 207 , γιατι δεν το βλεπω ?
king207cc - Παρ 11 Μάρ 2011, 19:58:56
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:

ωραία κομμάτια βάζει πάντως Laughing

θα περάσω κάποια στιγμή να τον ρωτήσω μιας και είναι σχετικά κοντά μου.
android - Παρ 11 Μάρ 2011, 20:00:03
Θέμα δημοσίευσης:
Eλα που του 207 που του πηγα δεν τα κατάφερε...και έχει φτιάξει ένα κάρο από τα άλλα
king207cc - Παρ 11 Μάρ 2011, 20:04:03
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
Eλα που του 207 που του πηγα δεν τα κατάφερε...και έχει φτιάξει ένα κάρο από τα άλλα

ωχ το πήγες Confused ? έλα ρε δεν τα κατάφερε? γι αυτό δεν είδα κανένα δείγμα απο 207 Razz εε τοτε δεν είναι επαγγελματίας Laughing
xalkiadakhs 207gt - Παρ 11 Μάρ 2011, 20:43:24
Θέμα δημοσίευσης:
τα φαναρια απλα ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ....τελοςςςς!!!!
εχω προσπαθησει με πολυ εντατικες προσπαθειες να ανοιξω του rc τα φαναρια αλλα δεν...και με τα σωστα εργαλεια!!εαν το ανοιξει καποιος μετα δεν προκειται να ειναι στεγανο και σε γενικες γραμμες γιατι να χαλασεις ενα φαναρι που κανει τοοοσα λεφτα και να εχεις προβληματα?ελεοςς......
king207cc - Παρ 11 Μάρ 2011, 20:45:05
Θέμα δημοσίευσης:
εσύ γιατί ήθελες να ανοίξεις του rc να τα σκουρήνεις κι άλλο? Confused
orfanos mulopotamos - Παρ 11 Μάρ 2011, 21:04:12
Θέμα δημοσίευσης:
ρε φιλε χρηστοφορε εσυ εχεις του rc κ εισαι κομπλε.... κ στην τελικη οσοι το εχουν ανοιξει πως στο μπ.....τσο τα εχουν κανει...
Driver ///M - Παρ 11 Μάρ 2011, 21:24:43
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί πρέπει να ανοιχτούν τα φανάρια?
Δε μπορείτε να τα σκουρύνετε εξωτερικά με την κλασική διαδικασία του βερνικώματος-βαψίματος?
chiefjian - Παρ 11 Μάρ 2011, 23:21:12
Θέμα δημοσίευσης:
Οπως και να το κανουμε να τα σκουρυνεις απο μεσα ειναι πολυ πιο ωραια αισθητικα..και φερνουν πολυ σε "εργοστασιο"!!! Wink
orfanos mulopotamos - Σαβ 12 Μάρ 2011, 18:51:20
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:
Γιατί πρέπει να ανοιχτούν τα φανάρια?
Δε μπορείτε να τα σκουρύνετε εξωτερικά με την κλασική διαδικασία του βερνικώματος-βαψίματος?
το θεμα ειναι οτι το εξωτερικο με το εσωτερικο βαψιμο δεν εχει καμια σχεση.... φαντασου το βαμενο εξωτερικα με xenon πανω Puke right ... κ αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο.... σε αλλους μπορει να αρεσει...
ath7 - Κυρ 13 Μάρ 2011, 01:34:29
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΟΥΡΝΟ ΝΑ ΧΩΡΑΝΕ...

εχω ανοιξει φαναρια απο swift,lanos,corsa,megane εργοστασιακα φαναρια και ανοιξανε σχετικα ευκολα!!! Τα angel eyes ανοιγουνε για πλακα..

τα μαμα φαναρια του 207 που παλευαμε με τον zaf για 4 ωρες παρακαλω το μονο που καταφεραμε ητανε να καταστρεψουμε το φαναρι! Με δυο θερμομπιστολα επαγγελματικα!!!

Αν (που δεν αλλα ΑΝ) βρειτε φουρνο να χωραει το φαναρι χωρις να ακουμπαει πουθενα 6 με 7 λεπτα στους 180 βαθμους και με γαντακια θα τα ανοιξετε!!!

ΥΣ: οποιος βρει φουρνο να μου πει και μενα... Laughing Laughing Laughing
orfanos mulopotamos - Κυρ 13 Μάρ 2011, 19:14:09
Θέμα δημοσίευσης:
μαλιστα... σε φουρνο μικροκυματον δεν χωραει....? Turn-l
android - Κυρ 13 Μάρ 2011, 19:20:42
Θέμα δημοσίευσης:
μαλιστα... σε φουρνο μικροκυματον δεν χωραει....? Turn-l

εδώ δεν χωράει σε κανονικό σε μικροκυμάτων θα χωράει? στο φούρναρη της γειτονιάς σου ίσως.... Laughing
RoadRunner122 - Κυρ 13 Μάρ 2011, 19:54:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ερώτηση: άντε και το άνοιξες,

1) τι θα βάψεις? μέρος από το κάτοπτρο ή το νικελωμένο πλαίσιο?

2) με τι είδους μπογιά?
android - Κυρ 13 Μάρ 2011, 20:28:09
Θέμα δημοσίευσης:
RoadRunner122 έγραψε:
Ερώτηση: άντε και το άνοιξες,

1) τι θα βάψεις? μέρος από το κάτοπτρο ή το νικελωμένο πλαίσιο?

2) με τι είδους μπογιά?

το νίκελ μόνο ΟΧΙ κάτοπτρο... αν ήταν έτσι τα έβαφα απ έξω ....ότι είναι σκούρο στο rc δλδ άπλα το κάνει μαύρο.... με χρώμα θερμοκρασίας..μαυρο ματ, αν κ γω σε βαφέα θα τα έβαφα
ath7 - Δευ 14 Μάρ 2011, 00:28:24
Θέμα δημοσίευσης:
με σπρει θερμοκρασιας εισαι μια χαρα!!! μπορεις να προσαρμοσεις προτζεκτορες bi-xenon και βαφτο ολο μαυρο-κοκκινο-μπλε οτι θες... Laughing Laughing

εδω εχω βαλει μονο τους bi-xenon χωρις να βαψω κατι (φαναρια fk)

http://i254.photobucket.com/albums/hh88/zaf13/121.jpg
http://i254.photobucket.com/albums/hh88/zaf13/124.jpg
δεσμη
http://i254.photobucket.com/albums/hh88/zaf13/122.jpg
προβολια
http://i254.photobucket.com/albums/hh88/zaf13/123.jpg

και του megane που εβαλα προτζεκτορες και τα εβαψα μαυρα
πριν
http://i254.photobucket.com/albums/hh88/zaf13/075.jpg
μετα
http://i254.photobucket.com/albums/hh88/zaf13/086.jpg
το φως που φαινετε ειναι η λαμπα του δωματιου
http://i254.photobucket.com/albums/hh88/zaf13/083.jpg
http://i254.photobucket.com/albums/hh88/zaf13/084.jpg

σε κατατοπισα?? Laughing Laughing
RoadRunner122 - Δευ 14 Μάρ 2011, 00:36:35
Θέμα δημοσίευσης:
ath7 έγραψε:
σε κατατοπισα?? Laughing Laughing

αβσολιούτλλλλιιιιι

καλά, τους προτζέκτορες μεμονομένους που τους βρήκες ρε μάστορη?

(ωραία δουλειά btw Wink )
ath7 - Δευ 14 Μάρ 2011, 01:16:02
Θέμα δημοσίευσης:
απο το e-bay made in china Laughing Laughing Laughing
αλλα μεσω γερμανιας οποτε εχει καποια stantar που εχουν περασει Wink Wink

thanks dude Razz Razz
orfanos mulopotamos - Τρι 15 Μάρ 2011, 18:54:24
Θέμα δημοσίευσης:
απο'τι καταλαβα δεν μπορουμε να τα ανοιξουμε.... κριμα ρε γα**το....
xalkiadakhs 207gt - Τετ 16 Μάρ 2011, 03:46:57
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια μην παιδευεστε..απο οτι βλεπετε δεν υπαρχει λυση!!
γιωργο φιλε μου καλε και πατριωτη,μια καλη λυση για εσενα απο εναν καλο φιλο ειναι αυτη...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=425079#425079
μιας και εισαι """ασπρος""" θα σου πηγαινουνε πιστευω αρκετα!!!για δες το...
'Andy'-lag - Παρ 22 Απρ 2011, 16:13:56
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1403411/

Στο συγκεκριμένο peugeot 007 όπως θέλει ο ιδιοκτήτης πώς έχει βαφτεί το εσωτερικό των φαναριών.......................?????
MEMsound - Παρ 22 Απρ 2011, 16:30:43
Θέμα δημοσίευσης:
φουρνος....
βαζεις για ΛΙΓΟ το φανρι μεσα...
ζεστενεται...μαλακώνει η κολλα και το ανοιγεις
καθαριζεις καλα...ασταρωνεις...βαφεις...βερνικωνεις...βαζεις γρεσκια κολλα...συνερμολογείς...

εναλλακτικα το πως σε κανα μερακλή φαναρτζη και στο κανει
king207cc - Παρ 22 Απρ 2011, 16:37:37
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
φουρνος....
βαζεις για ΛΙΓΟ το φανρι μεσα...
ζεστενεται...μαλακώνει η κολλα και το ανοιγεις
καθαριζεις καλα...ασταρωνεις...βαφεις...βερνικωνεις...βαζεις γρεσκια κολλα...συνερμολογείς...

εναλλακτικα το πως σε κανα μερακλή φαναρτζη και στο κανει

για βρες φούρνο να χωράει το φανάρι του 207 Razz
και σου πέρνει τα κέρατα του ο φαναρτζης
'Andy'-lag - Παρ 22 Απρ 2011, 16:42:24
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ξυλόφουρνο............!!! Laughing Laughing Ναι οκ εγώ δεν έχω αντίρηση απλά επειδή τα παιδιά από πάνω κατέληξαν οτι δεν γίνεται να βαφτούν...
orfanos mulopotamos - Παρ 22 Απρ 2011, 17:52:24
Θέμα δημοσίευσης:
μμμμ... ωραιο ηταν... ασπρο ηταν, ε? μανθο μπορεις να πεις την διαδικασια λιγο ποιο αναλυτικα κ συγκεκριμενα... πχ. ποση ωρα περιπου στον φουρνο...? μεχρι να λιωσουν οι πατατες??? Multi color Multi color κολλα? κτλ....
ypovoleas - Παρ 22 Απρ 2011, 20:23:45
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια στο you tube εχει αναλυτικα τον τροπο.ψαξτε και εκει.και γω θελω να τα βαψω αλλα φοβαμαι μην τα χαλασω.απο οτι θυμαμαι 2 με 3 λεπτα στον φουρνο και μετα τα βγαζουμε.στους 180 βαθμους.
MEMsound - Παρ 22 Απρ 2011, 21:10:33
Θέμα δημοσίευσης:
ναι μετα χανει τα υγρα του και ξεραίνεται Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
orfanos mulopotamos - Σαβ 23 Απρ 2011, 15:01:38
Θέμα δημοσίευσης:
ypovoleas έγραψε:
παιδια στο you tube εχει αναλυτικα τον τροπο.ψαξτε και εκει.και γω θελω να τα βαψω αλλα φοβαμαι μην τα χαλασω.απο οτι θυμαμαι 2 με 3 φλεπτα στον φουρνο και μετα τα βγαζουμε.στους 180 βαθμους.
φιλαρακιι για ανεβασε το να το δουμε.....
ypovoleas - Σαβ 23 Απρ 2011, 20:53:21
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ειναι καποιο συγκεκριμενο βιντεο.απλα μπαινεις you tube και ψαχνεις.εχει πολλα βιντεο με φαναρια που τα βαφουν και σου εξηγουν τον τροπο κτλ κτλ.
chiefjian - Παρ 29 Απρ 2011, 18:50:00
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα ανοιχτηκαν με θερμοπιστολο απο εναν φιλο και βαφτηκαν,και ειναι μια χαρα στεγανα αφοθ φαγανε δυνατες βροχες.... Laughing .Συντομα φωτογραφιες,παντως ειναι μυθος οτι δεν ανοιγουν....ΟΛΑ μα ολα τα φαναρια ανοιγουν απλα θελουν τον τροπο τους...(σαλιο και υπομονη) Laughing Laughing Laughing
orfanos mulopotamos - Παρ 29 Απρ 2011, 18:56:03
Θέμα δημοσίευσης:
φιλαρακι να σου στειλω κ τα δικα μου να τα σαλιωσεις??? Tease Tease Tease τωρα που πηρες το κολαει... αυτο ειναι που χρησιμοποιουν στα φιμε....?
grpts - Σαβ 30 Απρ 2011, 11:46:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ηλια μαυρα τα εβαψες ? ανεβασε φωτο πρεπει να ειναι γαμ... ετσι ? Very happy
xalkiadakhs 207gt - Σαβ 30 Απρ 2011, 13:49:55
Θέμα δημοσίευσης:
chiefjian έγραψε:
Εμενα ανοιχτηκαν με θερμοπιστολο απο εναν φιλο και βαφτηκαν,και ειναι μια χαρα στεγανα αφοθ φαγανε δυνατες βροχες.... Laughing .Συντομα φωτογραφιες,παντως ειναι μυθος οτι δεν ανοιγουν....ΟΛΑ μα ολα τα φαναρια ανοιγουν απλα θελουν τον τροπο τους...(σαλιο και υπομονη) Laughing Laughing Laughing

για ανεβασε μας φωτος...και εαν μπορεις και video οταν το πλενεις-με πιεση!!γιατι ναι αμα εισαι μαγκαρα τα ανοιγεις..το θεμα ειναι πως τα στεγανωνεις μετα...εδω εργοστασιακα και πεφτουν αστοχια υλικου!!!anyway του καθενος δικο του ειναι το φαναρι οτι θελει το κανει....εαν πετυχανε οντως μπραβο στο μαστορα σου ειναι μαγκαρα για μενα!!!! Wink Wink Wink Wink
orfanos mulopotamos - Σαβ 30 Απρ 2011, 17:12:25
Θέμα δημοσίευσης:
xalkiadakhs 207gt έγραψε:
chiefjian έγραψε:

για ανεβασε μας φωτος...και εαν μπορεις και video οταν το πλενεις-με πιεση!!γιατι ναι αμα εισαι μαγκαρα τα ανοιγεις..το θεμα ειναι πως τα στεγανωνεις μετα...εδω εργοστασιακα και πεφτουν αστοχια υλικου!!!anyway του καθενος δικο του ειναι το φαναρι οτι θελει το κανει....εαν πετυχανε οντως μπραβο στο μαστορα σου ειναι μαγκαρα για μενα!!!! Wink Wink Wink Wink
+1.000
chiefjian - Δευ 02 Μάϊ 2011, 13:36:54
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον να τα παρουμε απο την αρχη...μου τα εφτιαξε φιλος ο οποιος εχει φτιαξει τα δικα του σε cooper r53 και σε αλλα 2 r56....φιλων μου!Στο δικο του τα εχει 2,5 χρονια και δεν εχουν παθει τιποτα...και ανοιγουν ακριβως με τον ιδιο τροπο με τα δικα μας!!Γιωργο εμεις θα μιλησουμε οταν κατεβω Κρητη αν θες να τα δεις και απο κοντα,τωρα για φωτο ισως αργησω λιγο γιατι το αμαξι το εχει o father μιας και τροπετιασε το Triumph και κυκλοφορω με Astra 1.4....Ο ΤΑΦΟΣ.... Crying or Very sad
orfanos mulopotamos - Δευ 02 Μάϊ 2011, 21:52:12
Θέμα δημοσίευσης:
chiefjian έγραψε:
Λοιπον να τα παρουμε απο την αρχη...μου τα εφτιαξε φιλος ο οποιος εχει φτιαξει τα δικα του σε cooper r53 και σε αλλα 2 r56....φιλων μου!Στο δικο του τα εχει 2,5 χρονια και δεν εχουν παθει τιποτα...και ανοιγουν ακριβως με τον ιδιο τροπο με τα δικα μας!!Γιωργο εμεις θα μιλησουμε οταν κατεβω Κρητη αν θες να τα δεις και απο κοντα,τωρα για φωτο ισως αργησω λιγο γιατι το αμαξι το εχει o father μιας και τροπετιασε το Triumph και κυκλοφορω με Astra 1.4....Ο ΤΑΦΟΣ.... Crying or Very sad
τωρα που το ειπες ειδα το χανια... Laughing απο χανια εισαι? γιατι δεν σε εχουμε δει σε καμια βολτα φιλαρακι? αντε κατεβα να φτιαξουμε κ τα δικα μου.... Onfire Onfire Onfire
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες