PSClub - Hellas

Εισαγωγή - Εξαγωγή - τελικό καζανάκι για 207cc

Νασος - Πεμ 10 Μάρ 2011, 17:00:03
Θέμα δημοσίευσης: τελικό καζανάκι για 207cc
πάει το τελικό καζανάκι (μεγάλο) στο 207cc μου , "άδειασε" στα 40.000χμ .....φοβερό ??

Τέλος πάντων , πείτε μου κάτι που παίζει έτσω κ σε after market , το αμάξι είναι μαμά , της μάνας του !! ...κάνει 185e .
mechanic - Πεμ 10 Μάρ 2011, 17:29:33
Θέμα δημοσίευσης:
Μην ανησυχεις οσο καλης ποιοτητας ειναι τα μεσαια της πεζω αλλο τοσο και (πολυ) χειροτερα ειναι τα τελικα τους.

Τι μοτερ εχεις?
Νασος - Πεμ 10 Μάρ 2011, 17:37:32
Θέμα δημοσίευσης:
mechanic έγραψε:
Μην ανησυχεις οσο καλης ποιοτητας ειναι τα μεσαια της πεζω αλλο τοσο και (πολυ) χειροτερα ειναι τα τελικα τους.

Τι μοτερ εχεις?

120hp , ατμοσφαιρικό
mechanic - Πεμ 10 Μάρ 2011, 18:06:55
Θέμα δημοσίευσης:
Θελεις να αλλαξεις κατι στο φασμα αποδοσης του κινητηρα σου?
η απλα να το αντικαταστησεις?
(στην δευτερη περιπτωση απλα βαλε ενα oversize ανοξειδωτο με διαφραγμα) και εισαι οκ

βλεπεις πριν εγω η τα αλλα παιδια σου απαντησουν γυρω απο τις διαθεσημες επιλογες σου,
πρεπει να εχουμε πληρη επιγνωση γυρω απο το τι ζητας και τι εισαι διατεθημενος να δωσεις η να θυσιασεις.
Νασος - Πεμ 10 Μάρ 2011, 18:14:54
Θέμα δημοσίευσης:
mechanic έγραψε:
Θελεις να αλλαξεις κατι στο φασμα αποδοσης του κινητηρα σου?
η απλα να το αντικαταστησεις?
(στην δευτερη περιπτωση απλα βαλε ενα oversize ανοξειδωτο με διαφραγμα) και εισαι οκ

βλεπεις πριν εγω η τα αλλα παιδια σου απαντησουν γυρω απο τις διαθεσημες επιλογες σου,
πρεπει να εχουμε πληρη επιγνωση γυρω απο το τι ζητας και τι εισαι διατεθημενος να δωσεις η να θυσιασεις.

Να σου πώ την αλήθεια το σκέφτομαι για κάτι στην απόδοση , αλλά βασικό για μένα είναι ο θόρυβος , δε θέλω με τίποτα θόρυβο-είμαι του γρήγορου κ αθόρυβου )) , από την άλλη τώρα μάλλον για απλή αντικατάσταση ψάχνω για αυτό αν θέλεις εξήγησέ μου για αυτό που είπες μία που εγώ είμαι το αντίθετο από το νικ σου κ που θα το βρώ ?
android - Πεμ 10 Μάρ 2011, 18:34:28
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω το μαμά από το 150 αρη αν σε ενδιαφέρει να την βγάλεις οικονομικά
Νασος - Πεμ 10 Μάρ 2011, 18:37:01
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
Έχω το μαμά από το 150 αρη αν σε ενδιαφέρει να την βγάλεις οικονομικά

με ενδιαφέρει , πες μου λεπτομέρειες
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες