bsiap έγραψε: |
Γεια και χαρα παιδες. Το πρωτο post μου μετα απο το καλωσορισμα.
Λοιπον θελουμε να κανουμε service σε ενα Peugeot 106 μοντελο 93-94 σχεδον. Θελω να βρω τον κωδικο του μοτερ ετσι ωστε να αγορασω τα αντιστοιχα αναλωσιμα (μπουζι φιλτρα λαδια κλπ) Η αδεια του οχηματος αναφερει τον κωδικο:kdy10fs3m12... Εχω βασιμες υποψιες οτι δεν ειναι το νουμερο του μοτερ αυτο.Που να κοιταξω για να το βρω?Ειναι αναγλυφο καπου στο μοτερ? |
Gotcha έγραψε: |
Φιλε μου ο αριθμος που λεει η αδεια ειναι ο αριθμος πλαισιου, που τον βρισκεις στο κατω μερος του παρπριζ απο την εξω μερια. Δεν νομιζω πως ο αριθμος πλαισιου ειναι χτυπημενος καπου στο μοτερ, αλλα μπορει να κανω και λαθος. (Διορθωστε με πλζ) |
z@ck! έγραψε: |
kdy10fs3m1...
ειναι TU3M το μοτερακι σου και χρονολογια του '92 ασχετα με την αδεια... αν δεν κανω λαθος (που δεν, γιατι το ειχα και εγω ) ειναι αλουμινιου μπλοκ - monopoint, με εγκεφαλο bosch 2.2 (μαυρου χρωματος, με ενα πρασινο-ασημι ετικετακι?) αναγλυφα γραμμενο ειναι οπως κοιτας το μοτερ , εκει που ενωνει με το σασμαν, εχει μια φλατ επιφανεια και το γραφει εκει, μαζι με τον αριθμο του μπλοκ. ![]() Αν δεν καταλαβες πες μου να βαλω φωτο.. Ο αριθμος πλαισιου ειναι πανω απο τον εγκεφαλο, χτυπημενος στο δεξι ραμφος (απο την μερια του συνοδηγου) και πανω στο τσιγκινο ταμπελακι που εχει στην μασκα.. |