PSClub - Hellas

Κινητήρας - Ερωτηση για 106 (Κωδικος μοτερ)

bsiap - Πεμ 10 Μάρ 2011, 15:54:04
Θέμα δημοσίευσης: Ερωτηση για 106 (Κωδικος μοτερ)
Γεια και χαρα παιδες. Το πρωτο post μου μετα απο το καλωσορισμα.
Λοιπον θελουμε να κανουμε service σε ενα Peugeot 106 μοντελο 93-94 σχεδον.
Θελω να βρω τον κωδικο του μοτερ ετσι ωστε να αγορασω τα αντιστοιχα αναλωσιμα (μπουζι φιλτρα λαδια κλπ)
Η αδεια του οχηματος αναφερει τον κωδικο:kdy10fs3m12ΧΧΧΧΧΧ
Εχω βασιμες υποψιες οτι δεν ειναι το νουμερο του μοτερ αυτο.Που να κοιταξω για να το βρω?Ειναι αναγλυφο καπου στο μοτερ?
Pughell - Πεμ 10 Μάρ 2011, 16:12:10
Θέμα δημοσίευσης:
KDY ειναι ο κωδικος του μοτερ σου,δηλαδη 1400 κυβικα και με μονο ψεκασμο. Wink
Εκτος και αν δεν το αγορασατε καινουργιο οποτε εκει τιθεται θεμα αλλαγης μοτερ... Sad
Gotcha - Πεμ 10 Μάρ 2011, 16:19:19
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου ο αριθμος που λεει η αδεια ειναι ο αριθμος πλαισιου, που τον βρισκεις στο κατω μερος του παρπριζ απο την εξω μερια. Δεν νομιζω πως ο αριθμος πλαισιου ειναι χτυπημενος καπου στο μοτερ, αλλα μπορει να κανω και λαθος. (Διορθωστε με πλζ)
z@ck! - Πεμ 10 Μάρ 2011, 16:20:08
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για 106 (Κωδικος μοτερ)
bsiap έγραψε:
Γεια και χαρα παιδες. Το πρωτο post μου μετα απο το καλωσορισμα.
Λοιπον θελουμε να κανουμε service σε ενα Peugeot 106 μοντελο 93-94 σχεδον.
Θελω να βρω τον κωδικο του μοτερ ετσι ωστε να αγορασω τα αντιστοιχα αναλωσιμα (μπουζι φιλτρα λαδια κλπ)
Η αδεια του οχηματος αναφερει τον κωδικο:kdy10fs3m12...
Εχω βασιμες υποψιες οτι δεν ειναι το νουμερο του μοτερ αυτο.Που να κοιταξω για να το βρω?Ειναι αναγλυφο καπου στο μοτερ?

καλως ηρθες !!
Very happy Very happy ειναι μπροστα στα ματια σου φιλαρακι Wink
kdy10fs3m1...
ειναι TU3M το μοτερακι σου και χρονολογια του '92 ασχετα με την αδεια...
αν δεν κανω λαθος (που δεν, γιατι το ειχα και εγω ) ειναι αλουμινιου μπλοκ - monopoint, με εγκεφαλο bosch 2.2 (μαυρου χρωματος, με ενα πρασινο-ασημι ετικετακι?)
αναγλυφα γραμμενο ειναι οπως κοιτας το μοτερ , εκει που ενωνει με το σασμαν, εχει μια φλατ επιφανεια και το γραφει εκει, μαζι με τον αριθμο του μπλοκ. Wink
Αν δεν καταλαβες πες μου να βαλω φωτο..
Ο αριθμος πλαισιου ειναι πανω απο τον εγκεφαλο, χτυπημενος στο δεξι ραμφος (απο την μερια του συνοδηγου) και πανω στο τσιγκινο ταμπελακι που εχει στην μασκα..
z@ck! - Πεμ 10 Μάρ 2011, 16:26:31
Θέμα δημοσίευσης:
Gotcha έγραψε:
Φιλε μου ο αριθμος που λεει η αδεια ειναι ο αριθμος πλαισιου, που τον βρισκεις στο κατω μερος του παρπριζ απο την εξω μερια. Δεν νομιζω πως ο αριθμος πλαισιου ειναι χτυπημενος καπου στο μοτερ, αλλα μπορει να κανω και λαθος. (Διορθωστε με πλζ)

σιγουρα εχεις 106? Confused
γιατι 4 εχουν περασει απο τα χερια μου (τα 3 ειναι εξω απο το σπιτι μου) και δεν τον ειχαν ποτε εκει που περιγραφεις... Shocked Shocked Question
RoadRunner122 - Πεμ 10 Μάρ 2011, 23:29:18
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για 106 (Κωδικος μοτερ)
z@ck! έγραψε:
kdy10fs3m1...
ειναι TU3M το μοτερακι σου και χρονολογια του '92 ασχετα με την αδεια...
αν δεν κανω λαθος (που δεν, γιατι το ειχα και εγω ) ειναι αλουμινιου μπλοκ - monopoint, με εγκεφαλο bosch 2.2 (μαυρου χρωματος, με ενα πρασινο-ασημι ετικετακι?)
αναγλυφα γραμμενο ειναι οπως κοιτας το μοτερ , εκει που ενωνει με το σασμαν, εχει μια φλατ επιφανεια και το γραφει εκει, μαζι με τον αριθμο του μπλοκ. Wink
Αν δεν καταλαβες πες μου να βαλω φωτο..
Ο αριθμος πλαισιου ειναι πανω απο τον εγκεφαλο, χτυπημενος στο δεξι ραμφος (απο την μερια του συνοδηγου) και πανω στο τσιγκινο ταμπελακι που εχει στην μασκα..

o χριστός! Shocked (και ο ζάχος ξεχύνεται στην επίθεση σαν εμετός... Laughing )
bsiap - Παρ 11 Μάρ 2011, 00:26:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω παρα πολυ παιδια για τις απαντησεις σας.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες