PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 206, ΑΣΗΜΙ ΧS, ΜΑΥΡΟ Xs κά...

DimiP - Δευ 29 Ιούλ 2002, 12:51:12
Θέμα δημοσίευσης: ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 206, ΑΣΗΜΙ ΧS, ΜΑΥΡΟ Xs κά...
ΠΑΙΔΙΑ, αναζητω τον οδηγο ΑΣΗΜΙ ΧS (ΜΑΛΛΟΝ) 206 ΜΕ ΗΛΙΟΡΟΦΗ, ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑ ΚΑΡΧΑΡΙΑΚΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ "206" ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙ ΜΕΡΟς ΤΟΥ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΤΟΥ.
Ηταν παρκαρισμενο στο υπαιθριο παρκινκγ του Praktiker (στην Πειραιως) το Σαββατο το μεσημερι περι τις 12:30-13:30 .
Μηπως ηταν κανενας δικος μας εκει ;

οποιος δωσει πληροφοριες που θα οδηγησουν στην ανεβρεση του εν'λογω οδηγου θα αμειφθει...

Παντως ο vini δεν ηξερε.
Slash - Δευ 29 Ιούλ 2002, 15:55:53
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως είναι κανα καλό γκομενάκι και πας να μας το φας;
Anonymous - Δευ 29 Ιούλ 2002, 17:10:31
Θέμα δημοσίευσης:
Dimip δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μου φαινεται ότι ψάχνεις βελόνα στ'άχυρα!!! Rolling eyes

Να έβλεπες τις πινακίδες τουλάχιστον Wink
pduke - Δευ 29 Ιούλ 2002, 20:55:18
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ 206 ΑΣΗΜΙ ΧS
DIMIP έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ, αναζητω τον οδηγο ΑΣΗΜΙ ΧS (ΜΑΛΛΟΝ) 206 ΜΕ ΗΛΙΟΡΟΦΗ, ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑ ΚΑΡΧΑΡΙΑΚΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ "206" ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙ ΜΕΡΟς ΤΟΥ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΤΟΥ.
Ηταν παρκαρισμενο στο υπαιθριο παρκινκγ του Praktiker (στην Πειραιως) το Σαββατο το μεσημερι περι τις 12:30-13:30 .
Μηπως ηταν κανενας δικος μας εκει ;

οποιος δωσει πληροφοριες που θα οδηγησουν στην ανεβρεση του εν'λογω οδηγου θα αμειφθει...

Παντως ο vini δεν ηξερε.

είμουν εγώ και τον είδα!!! Exclamation Exclamation Exclamation
αλλά μετά έπρεπε να ανέβω θεσσαλονίκη Confused Confused
ΑΑΑ είχα και το cd μαζί Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Miltellas - Δευ 29 Ιούλ 2002, 23:10:51
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Μήπως είναι κανα καλό γκομενάκι και πας να μας το φας;

Ή είσαι Σκίστης (=Slash) ή δεν είσαι! Πιτσιρίκο, αποκαλύφθηκες! Τελείωσαν οι Θεσσαλονικιές και τώρα θέλεις να φας και τις Αθηναίες... Φυλαχτείτε όλοι εκεί χάμου, φορέστε τσίγκινα σωβρακάκια και κλειδώστε τις γυναίκες στο σπίτι... έρχεται ο Ξε-Σκίστης! Laughing

Όσον αφορά το ασημί XS. Κάρτες έχετε; Δεν έχετε;! Για προμηθευτείτε παρακαλώ!
Ότι 206 παρκαρισμένο βλέπετε, ειδικά τα ζαντολαστιχομπουροφτιαγμένα, βάλτε τους μία καρτούλα στο τζάμι του οδηγού. Wink
Slash - Δευ 29 Ιούλ 2002, 23:15:13
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτσε να έχουμε και το νου μας μήπως περάσει,λέμε τώρα,από εδώ και την πιάσει το μάτι μου. ΧΕΧΕΧΕ!!! Θα της εξηγήσω πως να κάτσει μια Garrett 60 πάνω στην πολλαπλή της. Χιχι!!
Miltellas - Τρι 30 Ιούλ 2002, 01:02:32
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Κάτσε να έχουμε και το νου μας μήπως περάσει,λέμε τώρα,από εδώ και την πιάσει το μάτι μου. ΧΕΧΕΧΕ!!! Θα της εξηγήσω πως να κάτσει μια Garrett 60 πάνω στην πολλαπλή της. Χιχι!!

Καμιά πιο μεγάλη τουρμπίνα δεν βρήκες;;!! 8O
Της εύχομαι να φοράει κανα καλό χταπόδι... Laughing
Slash - Τρι 30 Ιούλ 2002, 01:45:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Αμα λάχει περνάμε και χταπόδια,και καλαμάρια και κανα μπαρμπούνι. 8)
pduke - Τρι 30 Ιούλ 2002, 10:01:22
Θέμα δημοσίευσης:
ΡΕ καρντάσια !μας είπε κανείς οτι είναι γυναίκα και δεν το κατάλαβα?Όχι τίποτα αλλά ο καλός ο μύλος πρέπει να αλέθει αυτά που πρέπει Wink

Laughing Laughing
theflame - Τρι 30 Ιούλ 2002, 10:08:14
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
ΡΕ καρντάσια !μας είπε κανείς οτι είναι γυναίκα και δεν το κατάλαβα?Όχι τίποτα αλλά ο καλός ο μύλος πρέπει να αλέθει αυτά που πρέπει Wink

Laughing Laughing

Σωστός!!!!!!

Ελπίζω να μην υπάρχει κάτι σοβαρό DIMIP και όλοι εδώ να κάνουμε πλάκα με τον πόνο σου.... Confused Confused Confused
Nikel - Τρι 30 Ιούλ 2002, 10:35:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ψιτ...Εεε, σε'σας μιλαω...Αφηστε ρε το παιδι, τι το πειραζεται Question Question Question
Smile colors Smile colors Smile colors Smile colors
DimiP - Τρι 30 Ιούλ 2002, 10:50:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια ποιος σας ειπε πως ηταν θηλυκο?

Μπορει ο οδηγος να ταν και κανας τορναδορος!!!
αμεσως γυναικα!!
ρε λυσασμενοι ειστε?
καντε κανα μπανιο να δροσιστειτε.
χαχαχαχχαα

Παντως αλλη φορα θα παιρνω και πινακιδες.
και οι καρτες του 206 να που χρειαζονται καμια φορα.

λετε να βαλω δημοσιευση στις εφημεριδες; ηταν καλα φτιαγμενο αυτο το ασημι...
Slash - Τετ 31 Ιούλ 2002, 00:14:01
Θέμα δημοσίευσης:
Τζάμπα χαρήκαμε τελικά. Rolling eyes
Anonymous - Τετ 31 Ιούλ 2002, 12:04:35
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:

Όσον αφορά το ασημί XS. Κάρτες έχετε; Δεν έχετε;! Για προμηθευτείτε παρακαλώ!
Ότι 206 παρκαρισμένο βλέπετε, ειδικά τα ζαντολαστιχομπουροφτιαγμένα, βάλτε τους μία καρτούλα στο τζάμι του οδηγού. Wink

Φίλε Miltella εδώ Ελευσίνα υπάρχουν πολλά 206 ζαντολαστιχομπουροφτιαγμένα(όπως λές) αλλά κ πολλά 206 με οδηγούς ΑΙΘΕΡΙΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ Wink !!

Καρτούλες όμως δεν υπάρχουν στα χέρια μου!!! Crying or Very sad
Miltellas - Τετ 31 Ιούλ 2002, 23:34:27
Θέμα δημοσίευσης:
Predator έγραψε:
Καρτούλες όμως δεν υπάρχουν στα χέρια μου!!! Crying or Very sad

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που δυστυχώς δεν μπορώ να σου το λύσω εγώ. Neutral
Είσαι λιγάκι μακρυά. Wink
christhehealer - Πεμ 01 Αύγ 2002, 21:50:01
Θέμα δημοσίευσης:
Από εδώ δεν πέρασε πάντως. Αν ήταν θα το έβλεπα. Λέω τώρα γιατί μου την δίνει να βλέπω ροδιές πάνω στην πετσέτα μου Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Miltellas - Πεμ 01 Αύγ 2002, 22:46:02
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Από εδώ δεν πέρασε πάντως. Αν ήταν θα το έβλεπα. Λέω τώρα γιατί μου την δίνει να βλέπω ροδιές πάνω στην πετσέτα μου Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Πιστεύω Chris εάν δεις ροδιά από Continental Premium Contact να κάνεις μία εξαίρεση... Twisted evil
Nikel - Πεμ 01 Αύγ 2002, 23:13:30
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Ρε γιατρε εσυ λιαζεσαι και εμεις λιωνουμε και σαν να μην εφτανε αυτο μας δουλευεις κιολας Mr. Green Evil Mr. Green Evil Mr. Green Evil Mr. Green
christhehealer - Τρι 06 Αύγ 2002, 09:26:44
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Πιστεύω Chris εάν δεις ροδιά από Continental Premium Contact να κάνεις μία εξαίρεση... Twisted evil

Άμα είναι τα δικά σου θα το καταλάβω και δεν θα πω τίποτα. Aλλά μετά το κάζο που έπαθα με τα λάστιχα ούτε να ακούω για Continental.

Nikel έγραψε:
Ρε γιατρε εσυ λιαζεσαι και εμεις λιωνουμε και σαν να μην εφτανε αυτο μας δουλευεις κιολας

Nα κλείσεις την σκεπή και να ανάψεις τον κλιματισμό. Aν και έχω την εντύπωση ότι την έχεις κάνει για τα μπάνια 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Miltellas - Τετ 07 Αύγ 2002, 02:35:54
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Miltellas έγραψε:

Άμα είναι τα δικά σου θα το καταλάβω και δεν θα πω τίποτα. Aλλά μετά το κάζο που έπαθα με τα λάστιχα ούτε να ακούω για Continental.

Τελικά από ότι φαίνεται, το εργοστάσιο της Continental έβγαλε μόνο 5 καλά λάστιχα, και αυτά τα 5 έτυχαν όλα μαζί σε μένα. Mr. Green Mr. Green
DimiP - Τετ 07 Αύγ 2002, 03:27:21
Θέμα δημοσίευσης:
206 με 5!!!! ροδες.
Μωρε μπραβο στη Θεσσαλονικη.

Αμα εχεις φαντασια....

χουμορ κανω αφεντικο... χουμορ...
christhehealer - Τετ 07 Αύγ 2002, 09:40:46
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:
206 με 5!!!! ροδες.
Μωρε μπραβο στη Θεσσαλονικη.

6 ρόδες έχουν. 4 οι κανονικές και 2 οι βοηθητικές. Aπλά ο Miltellas έχει ξεψαρώσει και έχει βγάλει τη μια βοηθητική Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Miltellas - Πεμ 08 Αύγ 2002, 00:49:34
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
6 ρόδες έχουν. 4 οι κανονικές και 2 οι βοηθητικές. Aπλά ο Miltellas έχει ξεψαρώσει και έχει βγάλει τη μια βοηθητική Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Πού το κατάλαβες; Απλά την 5η την έχω να ακολουθεί πίσω από το αυτοκίνητο για να μην το αφήνει να κάνει σούζα όταν επιταχύνω... 8O 8O 8O Mr. Green
pugsang - Δευ 19 Αύγ 2002, 13:45:26
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως κάποιο παιδάκι απο το club με 206 ασημί ήταν την περασμένη Τρίτη 13/8/02 γύρω στις 23:00 στο ποτάμι στο ύψος του Ρέντη????
christhehealer - Παρ 30 Αύγ 2002, 13:32:51
Θέμα δημοσίευσης:
Mήπως κάποιος από εμάς πήγε Zάκυνθο στις διακοπές Question Rolling eyes Question Rolling eyes Question
Miltellas - Τρι 03 Σεπ 2002, 05:35:52
Θέμα δημοσίευσης:
Το είπα και αλλού, αλλά επειδή ταιριάζει κι εδώ θα το πω:
Αναζητείται Πειραιώτης με μαύρο 106 Ραλί 1.3 με Θεσσαλονικιώτικες πινακίδες (Ν....), με φανταστικό ήχο και σπορ εξάτμιση. Ο τύπος είναι πυροβολημένος και πρέπει να τον πείσουμε να πάρει 206 γιατί το 106 του πάλιωσε (έτσι πείτε του)... Και δώστε του χαιρετίσματα από την Θεσσαλονίκη.

ΥΓ Δεν μπορεί, αυτόν σίγουρα κάπου θα τον πετύχετε...
christhehealer - Τρι 03 Σεπ 2002, 11:08:45
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Το είπα και αλλού, αλλά επειδή ταιριάζει κι εδώ θα το πω:
Αναζητείται Πειραιώτης με μαύρο 106 Ραλί 1.3 με Θεσσαλονικιώτικες πινακίδες (Ν....), με φανταστικό ήχο και σπορ εξάτμιση. Ο τύπος είναι πυροβολημένος και πρέπει να τον πείσουμε να πάρει 206 γιατί το 106 του πάλιωσε (έτσι πείτε του)... Και δώστε του χαιρετίσματα από την Θεσσαλονίκη.

ΥΓ Δεν μπορεί, αυτόν σίγουρα κάπου θα τον πετύχετε...

GEO κατάλαβες; Tα μαύρα 106 1.3 Rallye, με Θεσσαλονικιότικες πινακίδες δεν τα περνάμε από πάνω, αλλά από δίπλα, για να προλάβουμε να τους δώσουμε καρτούλα 8) 8) 8) 8)
pezomania - Τρι 03 Σεπ 2002, 13:04:57
Θέμα δημοσίευσης:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Άπαιχτο 0X
DimiP - Τετ 04 Σεπ 2002, 01:41:06
Θέμα δημοσίευσης:
προς τους admins και λοιπους μαγους του forum:
Γιατι δεν μετονομαζετε τον τιτλο του topic απο "αναζητειται 206 ασημι xs" σε "αναζητησεις 206 μεσω του ερυθρου σταυρου?"
Vini - Τετ 11 Σεπ 2002, 18:00:02
Θέμα δημοσίευσης:
Αναζητείται 206 μαύρο φτιαγμένο, που κάθε μεσημέρι περνά από δίπλα μου στην Λ. Χαλανδρίου/Αμαρουσίου και ο ένας κοιτάει γουρλωμένα το 206 του άλλου 8O 8O 8O 8O.

Σήμερα παραλίγο να του πετάξω κάρτα αλλά δεν πρόλαβα λόγω της κίνησης.

Ελπίζω αύριο/μεθαύριο να τον πιάσω και να του δώσω κάρτα....και με το "μαλακό" να το φέρω στην παρέα.... Wink Wink Wink
Alex - Πεμ 12 Σεπ 2002, 06:46:34
Θέμα δημοσίευσης:
...
Slash - Πεμ 19 Σεπ 2002, 22:43:20
Θέμα δημοσίευσης:
Εδώ δεν αναζητούμε αυτοκίνητα αλλά τους οδηγούς.
Σήμερα βγήκα το βραδάκι μια βόλτα με το μηχανάκι για αλλαγή. Έτσι έχουμε και λέμε:
Γωνία Παύλου Μελά και Τσιμισκή ένα ασημί GT με πινακίδες *** 2002 (ελπίζω να μην σε έδωσα αδερφέ)
Αργότερα κινούμενος επί της παραλιακής με κατεύθυνση την Κρήνη, κόβω κάπου στη μεσαία λωρίδα ένα μαύρο XS, μάλλον 1600, χαμηλωμένο κάργα, να φοράει ζαντάρα Speedline με αρκετά φαρδύ λάστιχο και ένα αρκετά μεγάλο παραβολικό μπουκί που όμως έβγαζε έναν απαλό μπάσο ήχο. Και το καλύτερο; Το οδηγούσε ένα ξανθό κουκλάκι, όχι πάνω από 22, και σβέλτο στο τιμόνι. Ανοίγω γκάζια, κράτησα για λίγο την πινακίδα (ΝΖΑ...) και πηγαίνω δίπλα της. Ήταν μάλλον με τετάρτη με λίγο πιο πάνω από τις 3000 στροφές με 80+ περίπου. Πήγα δίπλα της και εγώ χαλαρά περιμένοντας να ανάψει κανα φανάρι κόκκινο για της μιλήσω (για το Club!!!-τι νομίζατε; Laughing ) αλλά που να ανάψει κόκκινο; Όταν δεν τα θες μόνο τότε ανάβουν, αν και έχω παρατηρήσει οτι το βράδυ τα φανάρια είναι καλά ρυθμισμένα ώστε να παίζονται ψιλές στα φανάρια. Σε κάποια φάση βλέπω κίνηση μπροστά, σκέφτομαι θα σταματήσει ελαφρώς. Έτσι νομίζετε κι εσείς; Φτάνει κοντά στο προπορευόμενο αυτοκίνητο, κατεβάζει 2α και αρχίζει κάτι τρελλά να αλλάζει λωρίδες δεξιά αριστερά. Ποιος ξέρει, ίσως επειδή πηγαίναμε πλάι πλάι τόση ώρα, φοβήθηκε. Τι να πώ; Κατεβάζω κι εγώ, αρχίζω το κυνήγι, αλλά μέχρι να την φτάσω είχε ανοίξει ήδη μια 3η θανατηφόρα....και στο επόμενο φανάρι με έπιασε κόκκινο. Γκρρρρρ!!! Evil Mad
Εχθές πάλι κινούμενος επί της Ίωνος Δραγούμη βλέπω σε μια στιγμή ένα άσπρο 206, κάργα γυαλισμένο στον πίσω μαύρο προφυλακτήρα που έκανε αντίθεση, γυαλισμένα λάστιχα, και άσπρα καλύματα στα πίσω παράθυρα. Λέω κάτι μου θυμίζεις! Μέσα ένας μεσήλιξ έπαιζε με το υδραυλικό, χεχεχε! Ήταν το πρώτο επαγγελματικό 206 που έβλεπα, με πινακίδες ΝΖΙ 13..
Πάντως αν γενικά προλάβαινα τον καθένα στα φανάρια να του μιλήσω για το club, δεν θα έπρεπε να κάνω άλλο πράγμα όλη την ημέρα.

P.S. 1 Και μια που ανέφερα Κρήνη, περιμένω πως και πως το RC να έρθει να τσαγιάσει ορισμένα κακά αυτοκίνητα στην γύρω περιοχή, αν και θα βρεις από τουρμπισμένα Uno, μέχρι φτιαγμένα ΤΤ, Μ3, Ferrari και γενικά ότι συναντάς σε μέρη με πολλά γκομενάκια.
P.S. 2 Καλά που κρύωσε ο καιρός και αποδίδουν καλύτερα τα μοτέρ, και οι τουρμπίνες υπο πίεση.
chatasos - Παρ 20 Σεπ 2002, 06:48:06
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή έχουμε καταντήσει γραφείο εύρεσης 206, θα πρότεινα να xρησιμοποιούμε το παρακάτω συνθηματικό όποτε συναντάμε 206, προκειμένουν να αναγνωρίσουμε αν είναι κάποιος του club.
Τουλάχιστον μέχρι να αποκτήσουμε αυτοκόλλητα του club και να ξεχωρίζουμε (δεν αργεί πολύ).

Σε αντίθετο ρεύμα
Αυτός που θα δει τον άλλον πρώτος, θα κάνει 2 σήματα (άναμα-σβήσιμο-άναμα-σβήσιμο) με τα φώτα, και ο άλλος που πρέπει να απαντήσει θα κάνει 3 σήματα με τα φώτα.

Στο ίδιο ρεύμα
Αν αυτός που δει τον άλλον πρώτος είναι μπροστά (δηλαδή τον έχει δει από τον καθρέφτη) τότε θα κάνει 2 σήματα με το πίσω φως ομίχλης σε αυτόν που είναι πίσω του. Αυτός από πίσω θα πρέπει να απαντήσει με 3 σήματα με τα φώτα του.
Αν αυτός που δει τον άλλον πρώτος είναι πίσω (δηλαδή βλέπει τον κώλο του μπροστινού 206) τότε θα κάνει 2 σήματα με τα φώτα στον μπροστινό και ο μπροστινός θα πρέπει να απαντήσει με 3 σήματα με το πίσω φως ομίχλης.

Με άλλο λόγια ο 1ος κάνει πάντα 2 σήματα και ο 2ος κάνει πάντα 3 σήματα.

ΥΓ1: Υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν πίσω φως ομίχλης?
ΥΓ2: Επειδή τα φώτα ομίχλης δεν ανάβουν αν δεν ανοίξουμε στην 1η σκάλα τα φώτα πορείας, σίγουρα θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα την ημέρα.
ΥΓ3: Ελπίζω να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με άσχετους Cussing out
ΥΓ4: Αν βρεθούνε πάνω από 2 206 ταυτόχρονα, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει.
ΥΓ5: Επειδή ξέρω ότι θα με αρχίσετε στις Splat παρακαλώ λίγη οικονομία γιατί έχουν ακριβήνει τώρα τελευταία.
pezomania - Παρ 20 Σεπ 2002, 07:57:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Τάσο άν έρχομαι εγώ από το αντίθετο ρεύμα με ...όσα θα προλάβω ίσα 'ισα να σου αναβοσβήσω μία φορά τα φώτα και εσύ θα πρέπει να μου αναβοσβήνεις τον πίσω προβολέα ομίχλης για να προλάβω να το δώ :D :D
Ady - Παρ 20 Σεπ 2002, 08:29:13
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Αναζητείται 206 μαύρο φτιαγμένο, που κάθε μεσημέρι περνά από δίπλα μου στην Λ. Χαλανδρίου/Αμαρουσίου και ο ένας κοιτάει γουρλωμένα το 206 του άλλου 8O 8O 8O 8O.

Vini, τι ώρες βρίσκεσαι στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου; Εγώ περνάω από εκεί κάθε μέρα (καθημερινές) κατά τις 16:30 (XS, κόκκινο Lucifer, ηλιοροφή,
ΥΡΜ....). Αυτό το μαύρο 206 το έχω δει και εγώ πολλές φορές (αν εννοούμε
το ίδιο), αλλά παρκαρισμένο πάνω στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου.

Προτείνω την Κυριακή στο Σείριο να υπάρχουν και καρτούλες (αν αυτό είναι εφικτό), έτσι ώστε όποιος θέλει να πάρει για να τις μοιράσει.

Εγώ προσωπικά από το Μαρούσι μέχρι το Χαλάνδρι θα τσιμπήσω το λιγότερο καμιά δεκαριά 206άρηδες.
Vini - Παρ 20 Σεπ 2002, 09:00:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Vini έγραψε:

Vini, τι ώρες βρίσκεσαι στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου; Εγώ περνάω από εκεί κάθε μέρα (καθημερινές) κατά τις 16:30 (XS, κόκκινο Lucifer, ηλιοροφή,
ΥΡΜ....). Αυτό το μαύρο 206 το έχω δει και εγώ πολλές φορές (αν εννοούμε
το ίδιο), αλλά παρκαρισμένο πάνω στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου.

Προτείνω την Κυριακή στο Σείριο να υπάρχουν και καρτούλες (αν αυτό είναι εφικτό), έτσι ώστε όποιος θέλει να πάρει για να τις μοιράσει.

Εγώ προσωπικά από το Μαρούσι μέχρι το Χαλάνδρι θα τσιμπήσω το λιγότερο καμιά δεκαριά 206άρηδες.

Κάθε μέρα κατά τις 16.20-16.30 είμαι στην Αμαρουσίου/Χαλανδρίου και πάω προς Μελίσσια...

Κόκκινο LUCIFER??? χμμμ...δεν θυμαμαι κάτι...
Ομως το παληκάρι με το μαύρο, το σταμάτησα κάποια στιγμή που ήμασταν σε μποτιλιάρισμα...πέρασα από την άλλη πλευρά και του έδωσα την κάρτα.... Wink Wink .....
Sidobre - Παρ 20 Σεπ 2002, 09:01:01
Θέμα δημοσίευσης:
... καρτούλες να δουν τα μάτια σου!!!!!

Θα τις βλέπεις και δεν θα ξέρεις τι να τις κάνεις!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Αλεξ@νδρος - Παρ 20 Σεπ 2002, 20:16:31
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Ρε Τάσο άν έρχομαι εγώ από το αντίθετο ρεύμα με ...όσα θα προλάβω ίσα 'ισα να σου αναβοσβήσω μία φορά τα φώτα και εσύ θα πρέπει να μου αναβοσβήνεις τον πίσω προβολέα ομίχλης για να προλάβω να το δώ :D :D

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ Mr. Green
Slash - Παρ 20 Σεπ 2002, 21:59:43
Θέμα δημοσίευσης:
Μα φαντάζεστε να αναβοσβήνουμε τα φώτα μας σε κάθε 206 που συναντάμε; Θα έχουν καεί οι λάμπες μας πριν έρθει το βράδυ.
DimiP - Κυρ 22 Σεπ 2002, 13:58:43
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Επειδή έχουμε καταντήσει γραφείο εύρεσης 206, θα πρότεινα να xρησιμοποιούμε το παρακάτω συνθηματικό όποτε συναντάμε 206, προκειμένουν να αναγνωρίσουμε αν είναι κάποιος του club.
Τουλάχιστον μέχρι να αποκτήσουμε αυτοκόλλητα του club και να ξεχωρίζουμε (δεν αργεί πολύ).

Σε αντίθετο ρεύμα
Αυτός που θα δει τον άλλον πρώτος, θα κάνει 2 σήματα (άναμα-σβήσιμο-άναμα-σβήσιμο) με τα φώτα, και ο άλλος που πρέπει να απαντήσει θα κάνει 3 σήματα με τα φώτα.

Στο ίδιο ρεύμα
Αν αυτός που δει τον άλλον πρώτος είναι μπροστά (δηλαδή τον έχει δει από τον καθρέφτη) τότε θα κάνει 2 σήματα με το πίσω φως ομίχλης σε αυτόν που είναι πίσω του. Αυτός από πίσω θα πρέπει να απαντήσει με 3 σήματα με τα φώτα του.
Αν αυτός που δει τον άλλον πρώτος είναι πίσω (δηλαδή βλέπει τον κώλο του μπροστινού 206) τότε θα κάνει 2 σήματα με τα φώτα στον μπροστινό και ο μπροστινός θα πρέπει να απαντήσει με 3 σήματα με το πίσω φως ομίχλης.

Με άλλο λόγια ο 1ος κάνει πάντα 2 σήματα και ο 2ος κάνει πάντα 3 σήματα.

ΥΓ1: Υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν πίσω φως ομίχλης?
ΥΓ2: Επειδή τα φώτα ομίχλης δεν ανάβουν αν δεν ανοίξουμε στην 1η σκάλα τα φώτα πορείας, σίγουρα θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα την ημέρα.
ΥΓ3: Ελπίζω να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με άσχετους Cussing out
ΥΓ4: Αν βρεθούνε πάνω από 2 206 ταυτόχρονα, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει.
ΥΓ5: Επειδή ξέρω ότι θα με αρχίσετε στις Splat παρακαλώ λίγη οικονομία γιατί έχουν ακριβήνει τώρα τελευταία.

ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ?
chatasos - Κυρ 22 Σεπ 2002, 15:47:13
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Θα τις βλέπεις και δεν θα ξέρεις τι να τις κάνεις!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Φήμες λένε για 206 ασημί με αυτοκόλλητο "206club.gr" στο πίσω τζάμι
να κυκλοφορεί στην Αθήνα.... Μας διέφυγε κάτι?
theflame - Κυρ 22 Σεπ 2002, 18:25:44
Θέμα δημοσίευσης:
Μέχρι να ανάψω το πίσω φως ομίχλης, πρέπει να ανάψω τα μπροστά φώτα ομίχλης... και πρέπει να έχω γυρίσει την πρώτη σκάλα... Μέχρι να τα κάνω όλα αυτά και να προσέχω στο και δρόμο, αναρωτιέμαι μήπως τα σήματα καπνού είναι προτιμότερα!!!! Cool
Slash - Κυρ 22 Σεπ 2002, 18:45:07
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως, λέω μήπως, θα ήταν παρατραβηγμένο από τα μαλλιά να βάζαμε cb στα αυτοκίνητά μας και να επικοινωνούσαμε έτσι; Θα κάναμε κι εμείς μια κάστα σαν τους ταρίφες, και θα σκάγαμε μύτη όλοι μαζί αν ήταν ανάγκη, ή απλά για τον χαβαλέ μας. Laughing
Αλήθεια, μήπως ξέρει κανείς πόσο πάνε αυτές οι εγκαταστάσεις;
teoman - Δευ 23 Σεπ 2002, 10:01:54
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως ακολούθησα το παράδειγμα του chatasos και έβαλα καρτούλα στην θήκη της ασφάλειας μπροστά.
Sidobre - Δευ 23 Σεπ 2002, 10:32:25
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Χμμμ, ανάβεις βλέπω φωτιές!...... Onfire Onfire Onfire Onfire

Όποιος δεί μέχρι την Κυριακή, 206 με αυτοκόλλητα του Club, να τον σταματήσει και να του ρήξει ένα καλό μπερντάκι!!!!! Mr. Green Twisted evil Mr. Green Twisted evil Mr. Green Twisted evil
Vasso - Δευ 23 Σεπ 2002, 10:50:14
Θέμα δημοσίευσης:
Συνέχεια λέτε για κάτι καρτούλες ... υπάρχουν αυτές ? κι αν ναι πώς μπορώ να προμηθευτώ καμια???

Αν δείτε το τουτού μου πουθενά παρκαρισμένο κόκκινο Lucifer , ζάντες ...αφήστε μου και εμένα καμία χιχιχι

Συνήθως νεα σμύρνη Wink
christhehealer - Δευ 23 Σεπ 2002, 11:45:52
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
, ανάβεις βλέπω φωτιές!...... Onfire Onfire Onfire Onfire

Όποιος δεί μέχρι την Κυριακή, 206 με αυτοκόλλητα του Club, να τον σταματήσει και να του ρήξει ένα καλό μπερντάκι!!!!! Mr. Green Twisted evil Mr. Green Twisted evil Mr. Green Twisted evil

Aύριο το πρωί μέχρι τις 11.00 να είναι ήδη κολλημένο στο 206 μου!!!!!! Evil Twisted evil Evil Twisted evil Evil Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
chatasos - Δευ 23 Σεπ 2002, 12:04:08
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
chatasos έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Χμμμ, ανάβεις βλέπω φωτιές!...... Onfire Onfire Onfire Onfire

Το συγκεκριμένο 206 εθεάθει να συνεχίζει ακάθεκτο με το αυτοκόλλητο.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
teoman - Δευ 23 Σεπ 2002, 12:23:06
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:

Το συγκεκριμένο 206 εθεάθει να συνεχίζει ακάθεκτο με το αυτοκόλλητο.

Τώρα Τάσσο είναι πιο γρήγορο? Wink
Sidobre - Δευ 23 Σεπ 2002, 12:24:41
Θέμα δημοσίευσης:
Χα χα, τι να μας πει ένα χαζομικρό αυτοκόλλητο μπροστά σε αυτό που είδα εγώ!

Τι είδα; Να και όρσε:

Είπες τίποτα; Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Vasso - Δευ 23 Σεπ 2002, 13:36:10
Θέμα δημοσίευσης:
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Question Question Question Question Crying or Very sad Crying or Very sad
Nikel - Δευ 23 Σεπ 2002, 13:42:43
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Χα χα, τι να μας πει ένα χαζομικρό αυτοκόλλητο μπροστά σε αυτό που είδα εγώ!

Τι είδα; Να και όρσε:

Ρε συ Sidobre πολυ βαρυ φαινεται αυτο το αυτοκολλητο...το 206 εχει παρει κλιση προς τα δεξια Exclamation Shocked Shocked Exclamation
Ποσα κιλα ειναι Question Mr. Green Mr. Green Mr. Green Question
Sidobre - Δευ 23 Σεπ 2002, 13:44:54
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Question Question Question Question Crying or Very sad Crying or Very sad

Σώπα, σώπα ωωωω, ωωωω !!

Θα πάρεις και εσύ τις κάρτες σου, σώωωπα!

Αρκεί να έρθεις στην συνάντηση! Shocked

p.s. αν δεν έρθεις εσύ θα χάσεις! Twisted evil
chatasos - Δευ 23 Σεπ 2002, 13:45:27
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
Συνέχεια λέτε για κάτι καρτούλες ... υπάρχουν αυτές ? κι αν ναι πώς μπορώ να προμηθευτώ καμια???

Αν δείτε το τουτού μου πουθενά παρκαρισμένο κόκκινο Lucifer , ζάντες ...αφήστε μου και εμένα καμία χιχιχι

Συνήθως νεα σμύρνη Wink

Αν παρευρεθείς στην συνάντηση, θα μπορέσεις να πάρεις....

ΥΓ: και μην φωνάζεις Evil Evil Evil
christhehealer - Δευ 23 Σεπ 2002, 14:39:14
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Σώπα, σώπα ωωωω, ωωωω !!

Eίπα το αυτοκόλλητοαύριο!!!!

Στην συνάντηση θα πάρω κι άλλα!!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Sidobre - Δευ 23 Σεπ 2002, 14:47:54
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Sidobre έγραψε:
Σώπα, σώπα ωωωω, ωωωω !!

Eίπα το αυτοκόλλητοαύριο!!!!

Στην συνάντηση θα πάρω κι άλλα!!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Πριτς! που θα σου δώσω!

Να περιμένεις στην σειρά σου, όπως οι υπόλοιποι! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Αλεξ@νδρος - Δευ 23 Σεπ 2002, 19:25:41
Θέμα δημοσίευσης:
Oχι ρε γαμ@@το πρεπει να αλλαξω θεση στο σημα για τα τελη κυκλοφοριας
Cool
Ελπιζω να βγει και σε πλαισιο Bleu de chine Rolling eyes
Slash - Δευ 23 Σεπ 2002, 23:42:20
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ταχυδρομείτε κι εδώ καμιά δεσμίδα;
christhehealer - Τρι 24 Σεπ 2002, 09:42:21
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Πριτς! που θα σου δώσω!

Να περιμένεις στην σειρά σου, όπως οι υπόλοιποι! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Tο αυτοκολλητό μουουουουουουουυουααααααααααααα!!!!!!!!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
theflame - Τρι 24 Σεπ 2002, 09:56:36
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Πριτς! που θα σου δώσω!

Tο αυτοκολλητό μουουουουουουουυουααααααααααααα!!!!!!!!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Τσώπα - τσώπα!!!!!
ΩΩΩΩΩΩ-ΩΩΩ το παιδί
Slash - Τρι 24 Σεπ 2002, 12:52:34
Θέμα δημοσίευσης:
Προς Θεσσαλονικείς:
Υπάρχει ένα ασημί 206CC με αριθμό κυκλοφορίας *** 4228 το οποίο το είδα πάνω στην Εθνίκης Αμύνης μπροστά στο Πανεπιστήμιο μετά την κεντρική πύλη από το ρεύμα που ανεβαίνουμε. Ο τύπος είναι τρελλαμένος κάργα και το έχει ντύσει με complete bodykit και sideskirts, φώτα τύπου Lexus, ζαντάρες OZ με φαρδύ λαστιχάκι, αεροτομή σε στυλ RX-7 Veilside (ρυθμιζόμενη κιόλας; ). Πρέπει να ήταν το 2λιτρο, συμπεραίνοντας από τον θεόρατο μπροστινό προφυλακτήρα. Τόσα πρόλαβα να δω καθώς περνούσα σήμερα το μεσημέρι προσπαθώντας να ξεφύγω από την πορεία που είχε και ανέβηκα από την Λεωφόρο Στρατού μέχρι την Αγίου Δημητρίου για να πάω στη σχολή μου, που τελικά τσαντίστηκα και γύρισα πίσω. Γκρρρ!
Κυκλοφορούν πολλοί τρελλοί με φτιαγμένα 206 γενικά. Άντε να δούμε πως θα τους μαντρώσουμε. Wink
seridim - Τρι 24 Σεπ 2002, 16:19:46
Θέμα δημοσίευσης:
Slash,
Δεν ξέρω αν λέμε για το ίδιο cc αλλά βλέπω συχνά και εγώ ένα παρόμοιο στην Ανθέων με Σοφούλη.
Slash - Τρι 24 Σεπ 2002, 16:28:48
Θέμα δημοσίευσης:
Και κυκλοφορεί επίσης και ένα "κακό" μαύρο που έχει προς τα πίσω ζωγραφίσμένη (αερογραφία) μια καρό σημαία και γράφει με ασημένια γράμματα 206, και επίσης έχει σκουρήνει τα πίσω φωτιστικά σώματα.
Miltellas - Τετ 25 Σεπ 2002, 04:16:56
Θέμα δημοσίευσης:
Προς Θεσσαλονικείς:
Μην ανησυχείτε, εδώ είμαι, δεν θα ξεφύγει κανένας...

Προς Sidobre:
Εννοείται πως μου έχεις ταχυδρομήσει δέκα αυτοκόλλητα...
Και ότι θα σου στείλω και το αντίτιμο...
Περιμένω μήνυμα. Wink
Alex - Πεμ 26 Σεπ 2002, 02:15:33
Θέμα δημοσίευσης:
Προς founders: Στη συναντηση να φερετε καμια καρτουλα για να δινουμε στα αλλα 206 ... Πχ σημερα ειδα ενα 206 GT με αριθμο GT 336Χ η 363Χ αν θυμαμαι καλα, στο Village Center στο Μαρουσι και ήθελα να του αφησω μια καρτα στο γυαλοκαθαριστηκα να τη βρει οταν θα το παιρνε.. Και χθες το βραδυ ειδα ενα μαυρο αλλα δεν ειχα κατι να του αφησω...
DimiP - Πεμ 26 Σεπ 2002, 06:02:41
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Προς founders: Στη συναντηση να φερετε καμια καρτουλα για να δινουμε στα αλλα 206 ... Πχ σημερα ειδα ενα 206 GT με αριθμο GT 336Χ η 363Χ αν θυμαμαι καλα, στο Village Center στο Μαρουσι και ήθελα να του αφησω μια καρτα στο γυαλοκαθαριστηκα να τη βρει οταν θα το παιρνε.. Και χθες το βραδυ ειδα ενα μαυρο αλλα δεν ειχα κατι να του αφησω...

και δεν του αφηνες μια...χριστουγεννιατικη!!!!!
ασχετο !!!
Slash - Σαβ 28 Σεπ 2002, 22:25:09
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα πως πήγαινα με το μηχανάκι πάνω στην Τσιμισκή, μπροστά αριστερά κόβω ένα χαμηλωμένο καλοστεκούμενο 4θυρο 206 σε μπλε ανοιχτό. Σκέφτομαι, έχε χάρη να είναι ο Alex. Τελικά με διέψευσαν οι πινακίδες (Κατερίνης νομίζω). Πήγα δίπλα, μίλησα στο παλικάρι, η έλλειψη κάρτας έκανε λίγο δύσκολα τα πράγματα σχετικά με την διεύθυνση στο Net, σε συνάρτηση με την πίεση της κίνησης από πίσω. Ο τύπος το έχει χαμηλώσει, 15άρες Speedline λευκές, λάστιχο 195/50 Bridgestone Potenza και από λεπτομέρειες διέκρινα χαρακτούς μπροστινούς δίσκους, ένα καλό μπουράκι που ακούγεται αρκετά (αλλά ευχάριστα Laughing ), και φιμέ. Τον ρώτησα αν είναι 1400, μου είπε ναι, και οτι ετοιμάζεται να βάλει τον 1600 του Rallye πάνω. Καθυστερώντας την κίνηση λίγο ακόμη του είπα για έναν από το Club που έχει και νίτρο πάνω, και μου είπε Νίτρο! και κούνησε καταφατικά το κεφάλι.
Αυτά πρόλαβα. Better luck next time.
Tomcat - Κυρ 29 Σεπ 2002, 03:22:49
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΤΡΟ????????????????? ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΙΤΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ PUG του?
Εγώ δεν έχω!!! Vini μήπως εσύ ? Tον nikel θα τον ψήσω για turbo οπότε ούτε αυτός ,o Dimip θέλει το Rs οπότε ούτε αυτός.Μilltellaaaaaa δεν πιστεύω να έκανες καμία τέτοια κίνηση μές στο καλοκαίρι??????
Ποιος στο καλό από το CLub έχει ΝΙΤΡΟ και δεν το ξέρω!
Nikel - Κυρ 29 Σεπ 2002, 08:19:26
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Τομ νιτρο εχει ο φιλος Mix206cc Mr. Green
ΤΙ θα κανεις...θα με πεισεις να μην βαλω και εγω Question 0X Question

ΥΓ. Μολις ξυπνησα και ειμαι καπως ετσι Sleeping :beigedead: Morning αλλα μολις βγω εθνικη για Σειριο θα ειμαι καπως ετσι Onfire Twisted evil Mr. Green
DimiP - Τρι 01 Οκτ 2002, 18:17:30
Θέμα δημοσίευσης:
ANAZHΤΩ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ GRAND TOURISMΟ ΑΣΗΜΙ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΖΖΡ6#7# ΜΕ LEXUS ΔΙΑΦΑΝΑ ΠΙΣΩ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΖΑΝΤΕΣ ΟΖ, ΠΙΣΩ ΧΑΡΑΚΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ,ΤΡΥΠΗΜΕΝΟ ΚΑΠΟ ΣΤΥΛ WRC, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΠΟ,ΦΡΥΔΙΑ ΣΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ, ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΚΑΙ ΗΛΙΟΡΟΦΗ.

(ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΗΓΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙς ΕΤΣΙ;;;;Wink

ΗΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 14:00 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΡΥΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΑ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ CLUB ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑ ΣΤΟΝ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑ....

Nikel - Τρι 01 Οκτ 2002, 18:21:44
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω χθες βραδακι που πηγα VIllage βρηκα 2 παρκαρισμενα 1 μπλε και ενα ασημι (που εμοιαζε αρκετα με του Vini) και τυος αφησα καρτουλες
DimiP - Τρι 01 Οκτ 2002, 18:49:35
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Και εγω χθες βραδακι που πηγα VIllage βρηκα 2 παρκαρισμενα 1 μπλε και ενα ασημι (που εμοιαζε αρκετα με του Vini) και τυος αφησα καρτουλες

Nikel ακου ιστορια να τρελαθεις:
Σημερα το πρωι βγηκα τσαρκα προς ανευρεση φρυδιων με το 206 αποφασισμενος να δωσω την 1η μου καρτούλα.
Αφου γυρισα πολεις και χωρια..εμ.. εννοω ολους τους δρομους Κοκκινιας-Αιγαλεω-Περιστερι-Ιλιον, ψωνισα τα φρυδακια αλλα ακομα το πακετακι με τις καρτες ηταν αθικτο.
Δεν πειραζει, λεω , εχουμε και την επιστροφη.
Στην επιστροφη λοιπον μπανιζω μπλε 206 βρωμικο και τρισαθλιο με χτυπημενα τασια και εκεινο το σωληνα ...την υδροροη ντε... για εξατμηση. (sorry παιδια αλλα τα γραφω ποιητικα για να ελασουμε, μην παρεξηγηθει κανεις που δεν εχει αλλαξει εξατμηση ετσι;Wink.
Λεω απο μεσα μου , τωρα μαλλον τσαμπα θα παει η καρτα αλλα κανε 1 προσπαθεια. Μπαααα. φφσσσσστ, παει το 206 κι εγω κολλησα στην κινηση.
Πιο κατω βλεπω ασπρο 206 απο μακρια κι ενω πλησιαζω διαπιστωνω πως το οδηγει μια μαμα με 2 παιδακια στο πισω καθισμα. Τωρα τι να κανω να της δωσω καρτουλα ; μαλλον οχι.
ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.
Επειδη ομως τα 206 ειναι ατελειωτα πλευριζω μπλε (θαλασσι μαλλον) 206 και καθως ετοιμαζομαι παρατηρω πως το 206 κινηται επι της Θηβων μονο του !!!!! Ναι δεν ειχε οδηγο!!!
Η καλυτερα δεν ΦΑΙΝΟΤΑΝ ο οδηγος. Τα εχασα. Περνωντας απο διπλα και αφηνοντας το πισω να στριβει αριστερα ειδα μια ξανθια κοπελιτσα που μολις και μετα βιας εβγαινε το κεφαλι της πανω απο το τιμονι να στριβει....
sorry ρε παιδια , αλλα πολυ γελιο.
Γυρισα σπιτι αποφασισμενος οτι δεν ηταν η μερα μου.
Κι εκει απο το πουθενα εμφανιστηκε το ΘΗΡΙΟ , το grand tourismo το ασημι του οποιου τον οδηγο αναζητω στο αναλογο topc ηταν παρκαρισμενο 50 μ απο το σπιτι μου.
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, η καλυτερη αρχη να μοιραζεις καρτες, κι επειδη κανεις μας (νομιζω) δεν εχει το gt το συλλεκτικο (αυτο το αριθμημενο) σίγουρα ο τυπος δεν εχει ιδεα περι club.
Εγω το καθηκον μου το εκανα και του αφησα καρτουλα , τωρα τι την εκανε ...δεν ξερω.

* ο vini δεν κατεβαινει εδω κατω ρε ΝΙΚΕΛ
Vini - Τρι 01 Οκτ 2002, 18:57:41
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Nikel έγραψε:

.......................
Κι εκει απο το πουθενα εμφανιστηκε το ΘΗΡΙΟ , το grand tourismo το ασημι του οποιου τον οδηγο αναζητω στο αναλογο topc ηταν παρκαρισμενο 50 μ απο το σπιτι μου.
........................

Στο ανάλογο topic! δηλαδή ποιο πάνω???!!!! Wink Wink
Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green

Ο Vini κυκλοφορεί παντoύ.... π.χ. όποιος ήταν στο OLYMPICO την περασμένη Παρασκεύη βράδι θα μπάνιζε το εργαλείο στο πάρκινγκ του OLYMPICO πρώτη μούρη.... Wink .... Φυσικά εγώ ήμουν πάνω και είχα μπυρονυξία.... Wink
DimiP - Τρι 01 Οκτ 2002, 19:07:09
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
DimiP έγραψε:
Nikel έγραψε:

.......................
........................

Στο ανάλογο topic! δηλαδή ποιο πάνω???!!!! Wink Wink
Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green

Ο Vini κυκλοφορεί παντoύ.... π.χ. όποιος ήταν στο OLYMPICO την περασμένη Παρασκεύη βράδι θα μπάνιζε το εργαλείο στο πάρκινγκ του OLYMPICO πρώτη μούρη.... Wink .... Φυσικά εγώ ήμουν πάνω και είχα μπυρονυξία.... Wink

εννοω στο topic των αναζητησεων στις γεν. συζητησεις
Vini - Τρι 01 Οκτ 2002, 19:27:13
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Jim είσαι στην δουλειά???
Επιμένεις για το topic? Μήπως τελικά εννοείς αυτό???
Ποιο πάνω τον αναζητάς τον τύπο....κάνε ένα PAGE UP!!!

Xαιρετώ φίλε!!!!
Wink Wink Wink Wink
DimiP - Τρι 01 Οκτ 2002, 19:39:57
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
DimiP έγραψε:

Jim είσαι στην δουλειά???
Επιμένεις για το topic? Μήπως τελικά εννοείς αυτό???
Ποιο πάνω τον αναζητάς τον τύπο....κάνε ένα PAGE UP!!!

Xαιρετώ φίλε!!!!
Wink Wink Wink Wink

ωχ, ωχ! μας πιασανε
ναι ρε νικο sorry με τα πολλα post και τα quote μπερδευτηκα. ναι εδω τον αναζητω !!!
με επιασες , για να βαλω τα γυαλια μου... βρε παιδι μου...

...ρομπε ξεκουμπωτεεεεε Embarassed Embarassed Embarassed
Slash - Τετ 02 Οκτ 2002, 00:07:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ουδείς αλάνθαστος τέκνον μου.

Γι αυτό......ΜΗΝ ΜΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!!! Wink
Miltellas - Τετ 02 Οκτ 2002, 01:41:34
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Επειδη ομως τα 206 ειναι ατελειωτα πλευριζω μπλε (θαλασσι μαλλον) 206 και καθως ετοιμαζομαι παρατηρω πως το 206 κινηται επι της Θηβων μονο του !!!!! Ναι δεν ειχε οδηγο!!!
Η καλυτερα δεν ΦΑΙΝΟΤΑΝ ο οδηγος. Τα εχασα. Περνωντας απο διπλα και αφηνοντας το πισω να στριβει αριστερα ειδα μια ξανθια κοπελιτσα που μολις και μετα βιας εβγαινε το κεφαλι της πανω απο το τιμονι να στριβει....
sorry ρε παιδια , αλλα πολυ γελιο.

Την άλλη φορά που θα συναντήσεις ένα μπλε 206 με οδηγό που δεν φαίνεται, και προσπαθήσεις να του δώσεις κάρτα, θα σου κοπεί το γέλιο γιατί δεν θα το προλάβεις, αφού θα είναι το Μiltellas 206 Red October και θα το οδηγάει... η γυναίκα μου!
Twisted evil Laughing
Nikel - Τετ 02 Οκτ 2002, 02:09:35
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:

.......................

DimiP έγραψε:
........................

Ε γιαυτο ειπα και εγω ρε αρχηγε οτι του εμοιαζε...Αν ηταν του Νικου θα το ενιωθα το vibe απ'την πρωτη στιγμη Σωστοςςςςςςς Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Slash - Τετ 02 Οκτ 2002, 14:54:34
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα το μεσημέρι φεύγαμε από το ΤΕΙ 3 206 το ένα πίσω από το άλλο, με εμένα να οδηγώ 2ος. Στο φανάρι πλευρίζω τον 1ο με τον 3ο να έχει έρθει πίσω μου. Ήταν 5θυρος ο διπλανός μου. Είχε κι έναν φίλο του μέσα. Του χτυπάω την κόρνα να κατεβάσει το παράθυρο, κι αυτός πάει να ξεκινήσει (ο βλαμμένος! ). Αφού του κάνει μια ο φίλος του, σε θέλει ο διπλανός, κατεβάζει το παράθυρο. Του λέω φιλαράκι υπάρχει ένα Club από ιδιοκτήτες 206, σε ενδιαφέρει; Μου κάνει, μπα, όχι ρε, τι να το κάνω, 1100 είναι. Ναι ρε φίλε του κάνω, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είμαστε μεγάλη παρέα, κάνουμε και meetings, και γενικά έχει καλές φάσεις με εκδρομές κλπ. Και στο κάτω κάτω αν είναι ο καημός σου τα 1100, φτιάξτο. Μου κάνει, δεν θέλω ρε σου είπα. Καλά του λέω. Πράσινο, φεύγω με το άλλο το 3θυρο (1 μηνός περίπου) να ακολουθεί πίσω μου. Βγήκαμε Εθνική Οδό, λέω στο φανάρι θα το πω κι αυτόν, αλλά έστριψε για περιφερειακό. Εν τω μεταξύ εγώ πήγαινα γρηγορούτσικα ανεβάζοντας στροφές κοντά 4000+ στροφές, βλέποντας τον πίσω 206 (1100) να ακολουθεί κι αυτός, και να με φτάνει όταν έβρισκα κίνηση. Σε κάποια στιγμή με περνάει, σταματάει πάλι πρώτος στο επόμενο φανάρι μπροστά από την Αστυνομική Διεύθυνση, πάω κι εγώ δίπλα του. Σκέφτομαι, θα του πω, κράτα την διεύθυνση στο Net και άμα θες μπες. Κατεβάζω πάλι το παράθυρο, κοιτάω να δω αν θα γυρίσει κανείς από τους 2 τους να του πω να κατεβάσει το τζάμι να του μιλήσω, αλλά τίποτα. Σε κάποια στιγμή θολώνω κι εγώ, δεν είχα γουστάρει και την φάτσα του από την αρχή, ανάβει πράσινο και φεύγω γκαζωτά, τόσο που οι λαστιχιές μου ακόμη εκεί κάτω θα έχουν μείνει. Παίρνω την στροφή πάνω στα υψηλά πρώτης με αλλαγές δευτέρας και άντε γεια!
Ιστορίες καθημερινής τρέλλας!

Υ.Γ. Έχετε παρατηρήσει πως σε σπινιάρισμα-άγριο γκάζωμα και στρίψιμο σε στροφή, βαραίνει το τιμόνι; Ίσως λόγω διαφορικού κίνησης άνισα στον εσωτερικό τροχό που παίρνει την στροφή από ότι από αυτόν που βρίσκεται έξω από την στροφή, και άρα δεχόμενος μικρότερο βάρος;
DimiP - Τετ 02 Οκτ 2002, 16:14:27
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι φεύγαμε από το ΤΕΙ 3 206 το ένα πίσω από το άλλο, με εμένα να οδηγώ 2ος. Στο φανάρι πλευρίζω τον 1ο με τον 3ο να έχει έρθει πίσω μου. Ήταν 5θυρος ο διπλανός μου. Είχε κι έναν φίλο του μέσα. Του χτυπάω την κόρνα να κατεβάσει το παράθυρο, κι αυτός πάει να ξεκινήσει (ο βλαμμένος! ). Αφού του κάνει μια ο φίλος του, σε θέλει ο διπλανός, κατεβάζει το παράθυρο. Του λέω φιλαράκι υπάρχει ένα Club από ιδιοκτήτες 206, σε ενδιαφέρει; Μου κάνει, μπα, όχι ρε, τι να το κάνω, 1100 είναι. Ναι ρε φίλε του κάνω, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είμαστε μεγάλη παρέα, κάνουμε και meetings, και γενικά έχει καλές φάσεις με εκδρομές κλπ. Και στο κάτω κάτω αν είναι ο καημός σου τα 1100, φτιάξτο. Μου κάνει, δεν θέλω ρε σου είπα. Καλά του λέω. Πράσινο, φεύγω με το άλλο το 3θυρο (1 μηνός περίπου) να ακολουθεί πίσω μου. Βγήκαμε Εθνική Οδό, λέω στο φανάρι θα το πω κι αυτόν, αλλά έστριψε για περιφερειακό. Εν τω μεταξύ εγώ πήγαινα γρηγορούτσικα ανεβάζοντας στροφές κοντά 4000+ στροφές, βλέποντας τον πίσω 206 (1100) να ακολουθεί κι αυτός, και να με φτάνει όταν έβρισκα κίνηση. Σε κάποια στιγμή με περνάει, σταματάει πάλι πρώτος στο επόμενο φανάρι μπροστά από την Αστυνομική Διεύθυνση, πάω κι εγώ δίπλα του. Σκέφτομαι, θα του πω, κράτα την διεύθυνση στο Net και άμα θες μπες. Κατεβάζω πάλι το παράθυρο, κοιτάω να δω αν θα γυρίσει κανείς από τους 2 τους να του πω να κατεβάσει το τζάμι να του μιλήσω, αλλά τίποτα. Σε κάποια στιγμή θολώνω κι εγώ, δεν είχα γουστάρει και την φάτσα του από την αρχή, ανάβει πράσινο και φεύγω γκαζωτά, τόσο που οι λαστιχιές μου ακόμη εκεί κάτω θα έχουν μείνει. Παίρνω την στροφή πάνω στα υψηλά πρώτης με αλλαγές δευτέρας και άντε γεια!
Ιστορίες καθημερινής τρέλλας!

Υ.Γ. Έχετε παρατηρήσει πως σε σπινιάρισμα-άγριο γκάζωμα και στρίψιμο σε στροφή, βαραίνει το τιμόνι; Ίσως λόγω διαφορικού κίνησης άνισα στον εσωτερικό τροχό που παίρνει την στροφή από ότι από αυτόν που βρίσκεται έξω από την στροφή, και άρα δεχόμενος μικρότερο βάρος;

εφαγες πορτα γερο μουυυ......καλα κανω εγω και τους διαλεγω τους πελατες.
σιγα μη χαλαω τζαμπα καρτουλες, και αμα τελειωσουν που θα βρω αλλες;;;
αντε να πισω τους vini,sidobre να μου δωσουν αλλες.

χεεχεχχεχεχεχε
Miltellas - Πεμ 03 Οκτ 2002, 01:24:30
Θέμα δημοσίευσης:
Δείτε και μένα που ξόδεψα όλες τις κάρτες που μου έστειλε ο Sidobre, τί κατάφερα: Να γραφτεί ένας ίσως δύο στο Forum!!! (Και δύο εκτός Forum...)
Crying or Very sad
Αλεξ@νδρος - Πεμ 03 Οκτ 2002, 15:54:48
Θέμα δημοσίευσης:
Η λυση ειναι μια -το αυτοκολλητο να φαινεται και οποιος γουσταρει....
Καρτες μονο στα παρκαρισμενα 0X
Miltellas - Παρ 04 Οκτ 2002, 01:51:43
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστός, Αλέξανδρε!
seridim - Τρι 22 Οκτ 2002, 16:13:38
Θέμα δημοσίευσης:
Προς Θεσσαλονικείς
Κυκλοφορεί στην πόλη μας 206 ασημί με πινακίδες (Λάρισας) ΡΙΜ... full ''φτιαγμένο'' με 15άρες Allesio Scorpio, λάστιχο 195/50/15 (μάρκα δεν είδα), μπροστινό spoiler, τελικό με μπουρί κ.α. Ο τύπος είναι τρελλαμένος.
Μεσημεριάτικα στην Τσιμισκή πήγαινε γ....ντας. Όποιος τον πετύχει ας του δώσει μια κάρτα. Εγώ ήμουν με τα πόδια και δεν είχα μαζί μου.
Miltellas - Τετ 23 Οκτ 2002, 02:56:22
Θέμα δημοσίευσης:
Ελήφθη!
Αναζητείται... και καταζητείται!
Wink
Tomcat - Δευ 28 Οκτ 2002, 18:53:12
Θέμα δημοσίευσης:
Xθές το βραδάκι έτυχε και είχα παέι στο μικρολίμανο.Εκει λοιπόν που έψαχνα ο κακομοίρης να παρκάρω πέτυχα σε ένα parking ένα απίστευτο 206. Dimip θυμάσαι για ένα Quicksilver που σε είχα παει ότι είχα πετύχει μπροστά από το Up & Down με Body Kit της Abbes? Αυτό ήταν και τελικά το Body Kit ήταν της Carcept!Οπως φαντάζεστε μόλις βρήκα να βάλω το 206 , έτρεξα να του αφήσω διακριτικά καρτούλα.Ελπίζω να τις βρεί και να μπει να έλθει στο club, μιλάμε για πολύ "εμπειρία εξωτερικά τουλάχιστον το 206" !!!
DimiP - Δευ 28 Οκτ 2002, 22:32:09
Θέμα δημοσίευσης:
206Tomcat έγραψε:
Xθές το βραδάκι έτυχε και είχα παέι στο μικρολίμανο.Εκει λοιπόν που έψαχνα ο κακομοίρης να παρκάρω πέτυχα σε ένα parking ένα απίστευτο 206. Dimip θυμάσαι για ένα Quicksilver που σε είχα παει ότι είχα πετύχει μπροστά από το Up & Down με Body Kit της Abbes? Αυτό ήταν και τελικά το Body Kit ήταν της Carcept!Οπως φαντάζεστε μόλις βρήκα να βάλω το 206 , έτρεξα να του αφήσω διακριτικά καρτούλα.Ελπίζω να τις βρεί και να μπει να έλθει στο club, μιλάμε για πολύ "εμπειρία εξωτερικά τουλάχιστον το 206" !!!

αντε να ερθει το παιδι.

... λεω οταν βαλω bodykit να μην το πω σε κανενα ...για να δω ποσοι και ποιοι θα μου αφηνουν καρτουλες..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Tomcat - Τρι 29 Οκτ 2002, 03:55:38
Θέμα δημοσίευσης:
Εεεε καλά μέχρι τότε όλη η Αθήνα θα είναι στο Club οπότε θα σε έχουν μάθει!!!!!!
DimiP - Τρι 19 Νοέ 2002, 11:32:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιος ηταν αυτος που σημερα το πρωι κατα τις 10:30-11:00 κινουνταν με το ασημι 206 του (3θυρο) με συνοδηγο μια κοπελια στην περιοχη της Λεωφ.Αλεξανδρας στην καθοδο προς σιδ.σταθμο ;;;;
φυσικα πηρε την καρτουλα του αλλα ειχε και το περιφημο "C" σημα του Καλογεροπουλου στην πισω πινακιδα του.
Ποιος;;;;;

chatasos - Τρι 13 Μάϊ 2003, 11:46:07
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα το πρωί στη Μιχαλακοπούλου.....

ΥΓ: Νίκο μήπως κατέβηκες από τα μέρη μας και δεν μας είπες τίποτα?
p206Mike - Τρι 13 Μάϊ 2003, 11:59:56
Θέμα δημοσίευσης:
1. Αν το συγκρίνω με τις photo του Νίκου δεν πρέπει να ναι αυτός...γιατί αυτό είναι και 16V........

2.Εκεί που το χει παρκάρει το αμαξάκι....μπορεί σε λίγο να ναι στο πάρκινγκ από κάτω από τη δουλειά μου που τα φέρνουν οι γερανοί..... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 17 Μάϊ 2003, 10:12:23
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι παιδες δεν ειμουνα εγω.Καταρχην το δικο μου εχει μπλε ρολλμπαρ.Ριξτε μια ματια στις φοτο που υπαρχουν στην κεντρικη σελιδα.Εμενα γραφει PEUGEOTSPORT στα πλαγια με μπλε λασπωτηρες και προσφατες 15 αρες COMPOMOTIVE M.O Ασπρες.Κοιταξτε λιγο στο πισω παραθυρο αναγραφει τα ονοματα απο οδηγο-συνοδηγο.Αφηστε του και μια καρτουλα του παιδιου Wink
DimiP - Τετ 21 Μάϊ 2003, 15:47:54
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΟΙΑ ΕΙΝ' ΑΥΤΗ Η ΑΨΗΛΗ ; ΠΟΙΑ ΕΙΝ' ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΚΛΑ
που ετσι βιαστικη σημερα στην Κηφισιας (ψηλα) με το ασημι 206 της περασε απο πισω , κορναρε, πηγε πλαι, εφυγε, ανταλλαξε μια ματια και ξαναεφυγε λες και την κυνηγουσαν ;;;
το αυτοκολητακι παντως ηταν κολημενο ψηλα και εκπροσωπουσε το club επαξια.

Bloom - Τετ 21 Μάϊ 2003, 16:09:08
Θέμα δημοσίευσης:
... ωχ ωχ ωχ μας πιάσανε... σώπα κρύβε λόγια!... Shocked

εμ... γκουχ-γχουχ-γκουχ... Bloom σηκώνει δειλά-δειλά το χέρι....... Rolling eyes

DimiP χρυσό μου εσύ ήσουν???? Very happy Laughing Very happy

Ήταν τέτοια η χαρά μου που επιτέλους πέτυχα στο δρόμο συν-clubίτικο 206 με αυτοκολλητάκι που δεν άντεξα να μην σου τραβήξω την προσοχή!! Wink

... κι αν έφυγα βιαστικά ήταν γιατί είχα αργήσει απίστευτα για τη δουλεία...

... έταιρο μέλος του club μπορεί να διαβεβαιώσει για τους λόγους! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Wink Very happy Laughing
DimiP - Τετ 21 Μάϊ 2003, 16:45:16
Θέμα δημοσίευσης:
Bloom έγραψε:
... ωχ ωχ ωχ μας πιάσανε... σώπα κρύβε λόγια!... Shocked

εμ... γκουχ-γχουχ-γκουχ... Bloom σηκώνει δειλά-δειλά το χέρι....... Rolling eyes

DimiP χρυσό μου εσύ ήσουν???? Very happy Laughing Very happy

Ήταν τέτοια η χαρά μου που επιτέλους πέτυχα στο δρόμο συν-clubίτικο 206 με αυτοκολλητάκι που δεν άντεξα να μην σου τραβήξω την προσοχή!! Wink

... κι αν έφυγα βιαστικά ήταν γιατί είχα αργήσει απίστευτα για τη δουλεία...

... έταιρο μέλος του club μπορεί να διαβεβαιώσει για τους λόγους! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Wink Very happy Laughing

Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕΚ-ΤΗ ! ! !

αλλη φορα , να σταθμευσεις με αλαρμ και τριγωνο, να κατεβεις να ανοιξουμε ενα μπουκαλι ρε παιδι μου... δεν συναντιωνται και καθε μερα 206 του club και μαλιστα εκει στην ξενιτια της Κηφισιας... Laughing Laughing Laughing Laughing
Καλα τοοοσοοο βιαστικη ;;;

θα επανορθωσεις στο skipper
ΝΙΚΟΣ - Τετ 21 Μάϊ 2003, 17:20:30
Θέμα δημοσίευσης:
Μητσο ανοιξε το εσυ το μπουκαλι και το πινουμε και παρεα δεν εχω προβλημα Razz

Εγω εδω παντως Κοζανη αυτον που βλεπω καθε μερα σχεδον ειναι ο glf.........
DimiP - Πεμ 22 Μάϊ 2003, 00:15:08
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Μητσο ανοιξε το εσυ το μπουκαλι και το πινουμε και παρεα δεν εχω προβλημα Razz

Εγω εδω παντως Κοζανη αυτον που βλεπω καθε μερα σχεδον ειναι ο glf.........

σιγα μη σου ανοιξω και μπουκαλι, καμια γκαζοζα μπορει! Laughing
το μπουκαλι ειναι για τις δεσποινιδες ρε. Wink Wink
Bloom - Πεμ 22 Μάϊ 2003, 10:51:38
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕΚ-ΤΗ ! ! !

αλλη φορα , να σταθμευσεις με αλαρμ και τριγωνο, να κατεβεις να ανοιξουμε ενα μπουκαλι ρε παιδι μου... δεν συναντιωνται και καθε μερα 206 του club και μαλιστα εκει στην ξενιτια της Κηφισιας... Laughing Laughing Laughing Laughing

Καλά σα να μας βλέπω ε? Shocked ... Φαντάσου το :

Σταματημένοι και οι δύο με τα 206 βαλμένα κάθετα στην άνοδο της Κηφισίας... τριγωνάκι μπροστά βεβαίως - βεβαίως (να είμαστε και τυπικοί πάνω απ'όλα ε? Rolling eyes ) να έχουνε μπλοκάρει πίσω μας καμιά εκατοσταρία αυτοκίνητα που βρίζουν-κορνάρουν-ωρύοντε...

...κι εμείς?

ανέμελοι να ανοίγουμε μπουκάλια για την μοιραία συνάντηση!! Laughing Laughing Laughing

Και τι promotion θα κάνουμε στο club όμως έτσιιιιι?? Rolling eyes
Αφού θα έρθουν όλα τα κανάλια να τραβήξουν τους δύο τρελούς που μάζεψαν οι μπάτσοι σηκωτούς από το δρόμο Exclamation

ΝΙΚΟΣ - Πεμ 22 Μάϊ 2003, 11:02:49
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
σιγα μη σου ανοιξω και μπουκαλι, καμια γκαζοζα μπορει! Laughing
το μπουκαλι ειναι για τις δεσποινιδες ρε. Wink Wink

Τετοια κανετε και χαλατε την πιατσα.......Καλα ασε..........πινω μονος μου
Vaggelis - Πεμ 22 Μάϊ 2003, 11:07:58
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
που ετσι βιαστικη σημερα στην Κηφισιας (ψηλα) με το ασημι 206 της περασε απο πισω , κορναρε, πηγε πλαι, εφυγε, ανταλλαξε μια ματια και ξαναεφυγε λες και την κυνηγουσαν ;;;

Ορίστε ρε Μήτσο που διαμαρτυρόσουνα οτι δεν έχεις πετύχει κανένα κλαμπίτη στο δρόμο...
Τώρα έγινε η αρχή...
Από εδώ και στο εξής, θα βλέπεις παντού αυτοκόλλητα...!!!
chatasos - Πεμ 22 Μάϊ 2003, 11:52:00
Θέμα δημοσίευσης:
Φτιαγμένο ασημί 206, στην άνοδο της Κηφησίας (στην γέφυρα της Κατεχάκη), σήμερα στις 6:30 το πρωί.
Ποιος τρυγυρνάει τέτοιες ώρες?
DimiP - Πεμ 22 Μάϊ 2003, 23:29:54
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:

Ορίστε ρε Μήτσο που διαμαρτυρόσουνα οτι δεν έχεις πετύχει κανένα κλαμπίτη στο δρόμο...
Τώρα έγινε η αρχή...
Από εδώ και στο εξής, θα βλέπεις παντού αυτοκόλλητα...!!!

...μα δεν την πετυχα εγω...

εκεινη με πετυχε! Rolling eyes Wink Very happy
Ghost Dog - Σαβ 24 Μάϊ 2003, 09:45:03
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Φτιαγμένο ασημί 206, στην άνοδο της Κηφησίας (στην γέφυρα της Κατεχάκη), σήμερα στις 6:30 το πρωί.

Εγώ Τασούλη! Very happy
Πηγαίνω Φιλοθέη! Wink
Εκεί(Φιλοθεη) είδα και το 206 της Αντας!!! Very happy
Δεν με καταλαβες...ε???
Καλααααά θα το θυμάμαι αυτό,
Θα σου δείξω εγώ! Razz Razz Razz
ΕΣΥ πως και τετοιες ωρες???
το γαλα μοιραζεις??? Razz Razz Razz
chatasos - Κυρ 25 Μάϊ 2003, 13:36:47
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoNeR έγραψε:
chatasos έγραψε:

Εγώ Τασούλη! Very happy
Πηγαίνω Φιλοθέη! Wink
Εκεί(Φιλοθεη) είδα και το 206 της Αντας!!! Very happy
Δεν με καταλαβες...ε???
Καλααααά θα το θυμάμαι αυτό,
Θα σου δείξω εγώ! Razz Razz Razz
ΕΣΥ πως και τετοιες ωρες???
το γαλα μοιραζεις??? Razz Razz Razz

Δουλειά...τι να κάνουμε.....καταραμένο DSL Evil Evil
Σε είδα την στιγμή που κατέβαινα την γέφυρα, οπότε δεν πρόλαβα να σου κάνω σήμα Rolling eyes

Πάντως έτσι όπως πάμε, σχεδόν κάθε μέρα θα συναντιούνται και 2 του club.
Προχτές πέτυχα τον 206xs στην επιστροφή από την δουλειά...Προσπέραση από αριστερά στην Κηφησίας, χαιρετισμός-κορνάρισμα-φώτα και βουρ για το σπίτι γιατί πρέπει να φάμε κιόλας.
Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Ghost Dog - Κυρ 25 Μάϊ 2003, 13:48:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι,ετσι πρεπει!!! Very happy
Παντως καθε τριτη,πεμπτη,σαββατο θα περναω την ωρα αυτη οποτε μπορει να ξανασυναντηθουμε!!!
pugsang - Τετ 28 Μάϊ 2003, 07:35:42
Θέμα δημοσίευσης:
Χθες στις 5 το απόγευμα εθεάθη στην Κηφισίας στο ύψος του Δακτυλίου της Αττικής Οδού ασημί 206 full mini groupA σκληρό και χαμηλό τοσο οσο με roll cage λαστιχάκι Bridgestone RE540 ημισκλικ εξάτμιση groupA (γα** τον ωραίο ηχο).Εκείνη τη στιγμή έβρεχε και το παλληκάρι πήγαινε κομματια στην βροχή με τα ημισλικ.Είναι κανενας απο εδω?Τον ξέρει κανεις ή ηταν κανενας απο συνεργείο που δοκίμαζε το αγωνιαρικο 206?
konstantinos - Τετ 28 Μάϊ 2003, 09:42:46
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Χθες στις 5 το απόγευμα εθεάθη στην Κηφισίας στο ύψος του Δακτυλίου της Αττικής Οδού ασημί 206 full mini groupA σκληρό και χαμηλό τοσο οσο με roll cage λαστιχάκι Bridgestone RE540 ημισκλικ εξάτμιση groupA (γα** τον ωραίο ηχο).Εκείνη τη στιγμή έβρεχε και το παλληκάρι πήγαινε κομματια στην βροχή με τα ημισλικ.Είναι κανενας απο εδω?Τον ξέρει κανεις ή ηταν κανενας απο συνεργείο που δοκίμαζε το αγωνιαρικο 206?

Εάν είχε και παιδικό καθισματάκι, τότε δεν είδες καλά!!!

Η γυναίκα μου δοκιμάζει την νέα συνταγή της... Shocked Shocked Laughing Laughing
pugsang - Τετ 28 Μάϊ 2003, 09:55:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ανακάλυψε καινούργια συνταγή ομέλετας????? Laughing
konstantinos - Τετ 28 Μάϊ 2003, 10:09:14
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:

ω, ναι!!

"Είναι ωραίο να ψάχνεις το Τζόκερ" Laughing
Svstouk - Τετ 28 Μάϊ 2003, 11:28:18
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:
pugsang έγραψε:

ω, ναι!!

"Είναι ωραίο να ψάχνεις το Τζόκερ" Laughing

Εσύ τόσο καιρό που δεν μίλαγες δεν ήταν καλύτερα; Twisted evil Twisted evil
konstantinos - Τετ 28 Μάϊ 2003, 11:40:15
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:

Εσύ τόσο καιρό που δεν μίλαγες δεν ήταν καλύτερα; Twisted evil Twisted evil

Με εσένα θα ασχολειθώ... κάποια άλλη στιγμή
Sidobre - Τετ 28 Μάϊ 2003, 12:28:53
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:

... και δεν του έδεινες.... καρτούλα?????
pugsang - Τετ 28 Μάϊ 2003, 12:44:01
Θέμα δημοσίευσης:
Τι σε κανει να νομίζεις οτι τον πρόλαβα για να του δώσω κάρτα?
lia206cc - Πεμ 19 Ιούν 2003, 10:20:21
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ...

Λιμανάκια, Παρασκευή και 13 με πανσέλληνο... Μάγκας και ωραίος με μπλέ 206 (αεροτομή - χρυσή ζάντα - φουσκωμένα φτερά - σίτες - σουξου μουξου μανταλάκια)
Παρκαρισμένος δεξιά πόζαρε για τα "στρουμφάκια" (ελπίζω να μην του βγήκε ένα σκασμό ευρά το γράψιμο)

Ημεροβίγλι, Δευτέρα 16/6
παρκαρισμένο ασημί 206 CC πίσω φανάρια Lexus style, βαμμένα πλαστικά στο χρώμα του αμαξώματος
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 19 Ιούν 2003, 12:35:22
Θέμα δημοσίευσης:
lia206cc έγραψε:
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ...

Λιμανάκια, Παρασκευή και 13 με πανσέλληνο... Μάγκας και ωραίος με μπλέ 206 (αεροτομή - χρυσή ζάντα - φουσκωμένα φτερά - σίτες - σουξου μουξου μανταλάκια)
Παρκαρισμένος δεξιά πόζαρε για τα "στρουμφάκια" (ελπίζω να μην του βγήκε ένα σκασμό ευρά το γράψιμο)

Ημεροβίγλι, Δευτέρα 16/6
παρκαρισμένο ασημί 206 CC πίσω φανάρια Lexus style, βαμμένα πλαστικά στο χρώμα του αμαξώματος

Oλο ταξιδακια εισαι τελικα.Γιαυτο χανεσαι Question Question Question
mick206 - Πεμ 19 Ιούν 2003, 15:32:38
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Oλο ταξιδακια εισαι τελικα.Γιαυτο χανεσαι QuestionQuestionQuestion

Άσε την κοπέλα ρε να χαθεί λιγάκι να ξεχαστεί!!! LaughingLaughingLaughing
Εμ τί! Με εσένα θα κάθεται εδώ στο φόρουμ να περιμένει να της κάνεις την πρόταση γάμου; LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Αααααα!!!!!! Σε ξεχνάω εσένα; Πιάσε!!!!
SplatSplatSplatSplatSplatSplat
εδώ μιλάμε για 206 που βλέπουμε στο δρόμο,παλι ντομάτες ρίχνουμεRolling eyes
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 19 Ιούν 2003, 15:53:43
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Oλο ταξιδακια εισαι τελικα.Γιαυτο χανεσαι QuestionQuestionQuestion

Άσε την κοπέλα ρε να χαθεί λιγάκι να ξεχαστεί!!! LaughingLaughingLaughing
Εμ τί! Με εσένα θα κάθεται εδώ στο φόρουμ να περιμένει να της κάνεις την πρόταση γάμου; LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Αααααα!!!!!! Σε ξεχνάω εσένα; Πιάσε!!!!
SplatSplatSplatSplatSplatSplat
εδώ μιλάμε για 206 που βλέπουμε στο δρόμο,παλι ντομάτες ρίχνουμεRolling eyes

Εσυ τωρα τι πεταγεσαι και μπαινεις αναμεσα σποντα μου λες Question Question Question

Και γιατι παρακαλω να χαθει λιγακι και να ξεχαστει Question Question Απο τι να ξεχαστει Question Question Question

Με εμενα θα καθεται ναι....αμ τι δηλαδη την χαλαει Question Question Question Και στο κατω κατω ολες οι γυναικες το παιζουν δυσκολες...Γιατι να μην το παιζουμε και εμεις δηλαδη Question Question Question Στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις Question Question

Και που σαι....δεν χρειαζετε να γραφεις κατι για να βρισκεις αφορμη να πετας ντοματες......Τις πετας και ετσι Splat χωρις λογια Laughing Laughing Laughing

Λοιπον παω να ανοιξω τοπικ περι ντοματας για να πεταμε ελευθερα.....βουρρρρρρρρρρρρρ..........ή μαλλον τέζααααααααααααααααααααααα Twisted evil Twisted evil Twisted evil
mick206 - Πεμ 19 Ιούν 2003, 16:06:53
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Εσυ τωρα τι πεταγεσαι και μπαινεις αναμεσα σποντα μου λες QuestionQuestionQuestion

Γουστάρω να σου τη λέω και να σε πριζώνω... LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Και γιατι παρακαλω να χαθει λιγακι και να ξεχαστει QuestionQuestionQuestion Απο τι να ξεχαστει QuestionQuestionQuestion
Δέν είμαι ο αρμόδιος να σου απαντήσω... Στο δήμαρχο LaughingLaughingLaughingCool
Άμα θέλει η Λια θα σου πεί... Cool
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις QuestionQuestion

Εσύ το έκανες αλλά δεν το λές... LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Λοιπον παω να ανοιξω τοπικ περι ντοματας για να πεταμε ελευθερα.....βουρρρρρρρρρρρρρ..........ή μαλλον τέζααααααααααααααααααααααα Twisted evilTwisted evilTwisted evil

Άντε!!! Ακόμα εδώ είσαι; Laughing
Ghost Dog - Πεμ 19 Ιούν 2003, 17:14:35
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
pugsang έγραψε:

... και δεν του έδεινες.... καρτούλα?????

Το παλικαρι παει ΤΕΖΑΑΑΑ, τον εχω πετυχει στη φιλοθεη και ξερω που συχναζει.Οταν παρω παλι το τουτου θα του δωσω καρτουλα.... Wink Very happy
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 19 Ιούν 2003, 21:07:03
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Άμα θέλει η Λια θα σου πεί... Cool

Τωρα για μπαρντον δηλαδη...ξερεις κατι παραπανω Question ή ετσι το λες Question

Μεγαλος ψαρας ειμαι τελικα Laughing Σουττττττττττ.........μην γελας Twisted evil
mick206 - Σαβ 21 Ιούν 2003, 23:06:46
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Τωρα για μπαρντον δηλαδη...ξερεις κατι παραπανω Question ή ετσι το λες Question
Εγώ δέν ξέρω... Rolling eyes ήμουν στο... Θιβέτ με τον Δαλάι Λάμα LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Μεγαλος ψαρας ειμαι τελικα Laughing
Ναι! Ναι! LaughingLaughingLaughing Αφού το παραδέχεσαι κιόλας... εγώ δέν έχω να προσθέσω(να σου πετάξω όμως,ναί Laughing ) κάτι άλλο... LaughingLaughingLaughing
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Σουττττττττττ.........μην γελας Twisted evil

Γιατί να μην γελάσω;; !!!!! Αφού θα τις φάω που θα τις φάω... Ας γελάσω τώρα με την ψυχή μου να το ευχαριστηθώ... LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
DimiP - Κυρ 22 Ιούν 2003, 09:03:47
Θέμα δημοσίευσης:
ποιος ή ποια φορώντας κοκκινο μπλουζακι ηταν το Σαββατο το πρωί στην πλατεία Ιπποδαμείας στον Πειραια (στην είσοδο) κατά τις 10:30 ;;;
Το 206 κόκκινο με lexus φωτα παρακαλω και οβαλ εξάτμιση!!!
ΝΙΚΟΣ - Κυρ 22 Ιούν 2003, 20:56:25
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ποιος ή ποια φορώντας κοκκινο μπλουζακι ηταν το Σαββατο το πρωί ...!!!

Ααα.....για τον Ροδολφο λες Question Question Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μικε ετοιμος εισαι να πεταξεις την μαλ***α σου ετσι Question Σουτ Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες