DIMIP έγραψε: |
ΠΑΙΔΙΑ, αναζητω τον οδηγο ΑΣΗΜΙ ΧS (ΜΑΛΛΟΝ) 206 ΜΕ ΗΛΙΟΡΟΦΗ, ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑ ΚΑΡΧΑΡΙΑΚΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ "206" ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙ ΜΕΡΟς ΤΟΥ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΤΟΥ.
Ηταν παρκαρισμενο στο υπαιθριο παρκινκγ του Praktiker (στην Πειραιως) το Σαββατο το μεσημερι περι τις 12:30-13:30 . Μηπως ηταν κανενας δικος μας εκει ; οποιος δωσει πληροφοριες που θα οδηγησουν στην ανεβρεση του εν'λογω οδηγου θα αμειφθει... Παντως ο vini δεν ηξερε. |
Slash έγραψε: |
Μήπως είναι κανα καλό γκομενάκι και πας να μας το φας; |
Κάτσε να έχουμε και το νου μας μήπως περάσει,λέμε τώρα,από εδώ και την πιάσει το μάτι μου. ΧΕΧΕΧΕ!!! Θα της εξηγήσω πως να κάτσει μια Garrett 60 πάνω στην πολλαπλή της. Χιχι!! |
pduke έγραψε: |
ΡΕ καρντάσια !μας είπε κανείς οτι είναι γυναίκα και δεν το κατάλαβα?Όχι τίποτα αλλά ο καλός ο μύλος πρέπει να αλέθει αυτά που πρέπει ![]() ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Όσον αφορά το ασημί XS. Κάρτες έχετε; Δεν έχετε;! Για προμηθευτείτε παρακαλώ! Ότι 206 παρκαρισμένο βλέπετε, ειδικά τα ζαντολαστιχομπουροφτιαγμένα, βάλτε τους μία καρτούλα στο τζάμι του οδηγού. ![]() |
Predator έγραψε: |
Καρτούλες όμως δεν υπάρχουν στα χέρια μου!!! ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Από εδώ δεν πέρασε πάντως. Αν ήταν θα το έβλεπα. Λέω τώρα γιατί μου την δίνει να βλέπω ροδιές πάνω στην πετσέτα μου ![]() ![]() ![]() |
Από εδώ δεν πέρασε πάντως. Αν ήταν θα το έβλεπα. Λέω τώρα γιατί μου την δίνει να βλέπω ροδιές πάνω στην πετσέτα μου ![]() ![]() ![]() |
Πιστεύω Chris εάν δεις ροδιά από Continental Premium Contact να κάνεις μία εξαίρεση... ![]() |
Nikel έγραψε: |
Ρε γιατρε εσυ λιαζεσαι και εμεις λιωνουμε και σαν να μην εφτανε αυτο μας δουλευεις κιολας |
christhehealer έγραψε: | ||
Άμα είναι τα δικά σου θα το καταλάβω και δεν θα πω τίποτα. Aλλά μετά το κάζο που έπαθα με τα λάστιχα ούτε να ακούω για Continental. |
DIMIP έγραψε: |
206 με 5!!!! ροδες.
Μωρε μπραβο στη Θεσσαλονικη. |
6 ρόδες έχουν. 4 οι κανονικές και 2 οι βοηθητικές. Aπλά ο Miltellas έχει ξεψαρώσει και έχει βγάλει τη μια βοηθητική ![]() ![]() ![]() ![]() |
Το είπα και αλλού, αλλά επειδή ταιριάζει κι εδώ θα το πω:
Αναζητείται Πειραιώτης με μαύρο 106 Ραλί 1.3 με Θεσσαλονικιώτικες πινακίδες (Ν....), με φανταστικό ήχο και σπορ εξάτμιση. Ο τύπος είναι πυροβολημένος και πρέπει να τον πείσουμε να πάρει 206 γιατί το 106 του πάλιωσε (έτσι πείτε του)... Και δώστε του χαιρετίσματα από την Θεσσαλονίκη. ΥΓ Δεν μπορεί, αυτόν σίγουρα κάπου θα τον πετύχετε... |
Vini έγραψε: |
Αναζητείται 206 μαύρο φτιαγμένο, που κάθε μεσημέρι περνά από δίπλα μου στην Λ. Χαλανδρίου/Αμαρουσίου και ο ένας κοιτάει γουρλωμένα το 206 του άλλου 8O 8O 8O 8O. |
Ady έγραψε: | ||
Vini, τι ώρες βρίσκεσαι στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου; Εγώ περνάω από εκεί κάθε μέρα (καθημερινές) κατά τις 16:30 (XS, κόκκινο Lucifer, ηλιοροφή, ΥΡΜ....). Αυτό το μαύρο 206 το έχω δει και εγώ πολλές φορές (αν εννοούμε το ίδιο), αλλά παρκαρισμένο πάνω στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου. Προτείνω την Κυριακή στο Σείριο να υπάρχουν και καρτούλες (αν αυτό είναι εφικτό), έτσι ώστε όποιος θέλει να πάρει για να τις μοιράσει. Εγώ προσωπικά από το Μαρούσι μέχρι το Χαλάνδρι θα τσιμπήσω το λιγότερο καμιά δεκαριά 206άρηδες. |
pezomania έγραψε: |
Ρε Τάσο άν έρχομαι εγώ από το αντίθετο ρεύμα με ...όσα θα προλάβω ίσα 'ισα να σου αναβοσβήσω μία φορά τα φώτα και εσύ θα πρέπει να μου αναβοσβήνεις τον πίσω προβολέα ομίχλης για να προλάβω να το δώ :D :D |
chatasos έγραψε: |
Επειδή έχουμε καταντήσει γραφείο εύρεσης 206, θα πρότεινα να xρησιμοποιούμε το παρακάτω συνθηματικό όποτε συναντάμε 206, προκειμένουν να αναγνωρίσουμε αν είναι κάποιος του club.
Τουλάχιστον μέχρι να αποκτήσουμε αυτοκόλλητα του club και να ξεχωρίζουμε (δεν αργεί πολύ). Σε αντίθετο ρεύμα Αυτός που θα δει τον άλλον πρώτος, θα κάνει 2 σήματα (άναμα-σβήσιμο-άναμα-σβήσιμο) με τα φώτα, και ο άλλος που πρέπει να απαντήσει θα κάνει 3 σήματα με τα φώτα. Στο ίδιο ρεύμα Αν αυτός που δει τον άλλον πρώτος είναι μπροστά (δηλαδή τον έχει δει από τον καθρέφτη) τότε θα κάνει 2 σήματα με το πίσω φως ομίχλης σε αυτόν που είναι πίσω του. Αυτός από πίσω θα πρέπει να απαντήσει με 3 σήματα με τα φώτα του. Αν αυτός που δει τον άλλον πρώτος είναι πίσω (δηλαδή βλέπει τον κώλο του μπροστινού 206) τότε θα κάνει 2 σήματα με τα φώτα στον μπροστινό και ο μπροστινός θα πρέπει να απαντήσει με 3 σήματα με το πίσω φως ομίχλης. Με άλλο λόγια ο 1ος κάνει πάντα 2 σήματα και ο 2ος κάνει πάντα 3 σήματα. ΥΓ1: Υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν πίσω φως ομίχλης? ΥΓ2: Επειδή τα φώτα ομίχλης δεν ανάβουν αν δεν ανοίξουμε στην 1η σκάλα τα φώτα πορείας, σίγουρα θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα την ημέρα. ΥΓ3: Ελπίζω να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με άσχετους ![]() ΥΓ4: Αν βρεθούνε πάνω από 2 206 ταυτόχρονα, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει. ΥΓ5: Επειδή ξέρω ότι θα με αρχίσετε στις ![]() |
Sidobre έγραψε: |
... καρτούλες να δουν τα μάτια σου!!!!!
Θα τις βλέπεις και δεν θα ξέρεις τι να τις κάνεις!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
chatasos έγραψε: | ||
Φήμες λένε για 206 ασημί με αυτοκόλλητο "206club.gr" στο πίσω τζάμι να κυκλοφορεί στην Αθήνα.... Μας διέφυγε κάτι? |
, ανάβεις βλέπω φωτιές!...... ![]() ![]() ![]() ![]() Όποιος δεί μέχρι την Κυριακή, 206 με αυτοκόλλητα του Club, να τον σταματήσει και να του ρήξει ένα καλό μπερντάκι!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||||
Χμμμ, ανάβεις βλέπω φωτιές!...... ![]() ![]() ![]() ![]() Όποιος δεί μέχρι την Κυριακή, 206 με αυτοκόλλητα του Club, να τον σταματήσει και να του ρήξει ένα καλό μπερντάκι!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Το συγκεκριμένο 206 εθεάθει να συνεχίζει ακάθεκτο με το αυτοκόλλητο. ![]() ![]() ![]() |
Χα χα, τι να μας πει ένα χαζομικρό αυτοκόλλητο μπροστά σε αυτό που είδα εγώ!
Τι είδα; Να και όρσε: ![]() |
vassop26 έγραψε: |
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vassop26 έγραψε: |
Συνέχεια λέτε για κάτι καρτούλες ... υπάρχουν αυτές ? κι αν ναι πώς μπορώ να προμηθευτώ καμια???
Αν δείτε το τουτού μου πουθενά παρκαρισμένο κόκκινο Lucifer , ζάντες ...αφήστε μου και εμένα καμία χιχιχι Συνήθως νεα σμύρνη ![]() |
Σώπα, σώπα ωωωω, ωωωω !!
Θα πάρεις και εσύ τις κάρτες σου, σώωωπα! Αρκεί να έρθεις στην συνάντηση! ![]() p.s. αν δεν έρθεις εσύ θα χάσεις! ![]() |
Eίπα το αυτοκόλλητοαύριο!!!! Στην συνάντηση θα πάρω κι άλλα!!!!! ![]() ![]() ![]() |
Πριτς! που θα σου δώσω! Να περιμένεις στην σειρά σου, όπως οι υπόλοιποι! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: |
Tο αυτοκολλητό μουουουουουουουυουααααααααααααα!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alex έγραψε: |
Προς founders: Στη συναντηση να φερετε καμια καρτουλα για να δινουμε στα αλλα 206 ... Πχ σημερα ειδα ενα 206 GT με αριθμο GT 336Χ η 363Χ αν θυμαμαι καλα, στο Village Center στο Μαρουσι και ήθελα να του αφησω μια καρτα στο γυαλοκαθαριστηκα να τη βρει οταν θα το παιρνε.. Και χθες το βραδυ ειδα ενα μαυρο αλλα δεν ειχα κατι να του αφησω... |
Και εγω χθες βραδακι που πηγα VIllage βρηκα 2 παρκαρισμενα 1 μπλε και ενα ασημι (που εμοιαζε αρκετα με του Vini) και τυος αφησα καρτουλες |
DimiP έγραψε: | ||
....................... Κι εκει απο το πουθενα εμφανιστηκε το ΘΗΡΙΟ , το grand tourismo το ασημι του οποιου τον οδηγο αναζητω στο αναλογο topc ηταν παρκαρισμενο 50 μ απο το σπιτι μου. ........................ * ο vini δεν κατεβαινει εδω κατω ρε ΝΙΚΕΛ |
Vini έγραψε: | ||||
Στο ανάλογο topic! δηλαδή ποιο πάνω???!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ο Vini κυκλοφορεί παντoύ.... π.χ. όποιος ήταν στο OLYMPICO την περασμένη Παρασκεύη βράδι θα μπάνιζε το εργαλείο στο πάρκινγκ του OLYMPICO πρώτη μούρη.... ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
εννοω στο topic των αναζητησεων στις γεν. συζητησεις |
Vini έγραψε: | ||
Jim είσαι στην δουλειά??? Επιμένεις για το topic? Μήπως τελικά εννοείς αυτό??? Ποιο πάνω τον αναζητάς τον τύπο....κάνε ένα PAGE UP!!! Xαιρετώ φίλε!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Επειδη ομως τα 206 ειναι ατελειωτα πλευριζω μπλε (θαλασσι μαλλον) 206 και καθως ετοιμαζομαι παρατηρω πως το 206 κινηται επι της Θηβων μονο του !!!!! Ναι δεν ειχε οδηγο!!!
Η καλυτερα δεν ΦΑΙΝΟΤΑΝ ο οδηγος. Τα εχασα. Περνωντας απο διπλα και αφηνοντας το πισω να στριβει αριστερα ειδα μια ξανθια κοπελιτσα που μολις και μετα βιας εβγαινε το κεφαλι της πανω απο το τιμονι να στριβει.... sorry ρε παιδια , αλλα πολυ γελιο. |
Και εγω χθες βραδακι που πηγα VIllage βρηκα 2 παρκαρισμενα 1 μπλε και ενα ασημι (που εμοιαζε αρκετα με του Vini) και τυος αφησα καρτουλες |
........................
* ο vini δεν κατεβαινει εδω κατω ρε ΝΙΚΕΛ |
Σήμερα το μεσημέρι φεύγαμε από το ΤΕΙ 3 206 το ένα πίσω από το άλλο, με εμένα να οδηγώ 2ος. Στο φανάρι πλευρίζω τον 1ο με τον 3ο να έχει έρθει πίσω μου. Ήταν 5θυρος ο διπλανός μου. Είχε κι έναν φίλο του μέσα. Του χτυπάω την κόρνα να κατεβάσει το παράθυρο, κι αυτός πάει να ξεκινήσει (ο βλαμμένος! ). Αφού του κάνει μια ο φίλος του, σε θέλει ο διπλανός, κατεβάζει το παράθυρο. Του λέω φιλαράκι υπάρχει ένα Club από ιδιοκτήτες 206, σε ενδιαφέρει; Μου κάνει, μπα, όχι ρε, τι να το κάνω, 1100 είναι. Ναι ρε φίλε του κάνω, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είμαστε μεγάλη παρέα, κάνουμε και meetings, και γενικά έχει καλές φάσεις με εκδρομές κλπ. Και στο κάτω κάτω αν είναι ο καημός σου τα 1100, φτιάξτο. Μου κάνει, δεν θέλω ρε σου είπα. Καλά του λέω. Πράσινο, φεύγω με το άλλο το 3θυρο (1 μηνός περίπου) να ακολουθεί πίσω μου. Βγήκαμε Εθνική Οδό, λέω στο φανάρι θα το πω κι αυτόν, αλλά έστριψε για περιφερειακό. Εν τω μεταξύ εγώ πήγαινα γρηγορούτσικα ανεβάζοντας στροφές κοντά 4000+ στροφές, βλέποντας τον πίσω 206 (1100) να ακολουθεί κι αυτός, και να με φτάνει όταν έβρισκα κίνηση. Σε κάποια στιγμή με περνάει, σταματάει πάλι πρώτος στο επόμενο φανάρι μπροστά από την Αστυνομική Διεύθυνση, πάω κι εγώ δίπλα του. Σκέφτομαι, θα του πω, κράτα την διεύθυνση στο Net και άμα θες μπες. Κατεβάζω πάλι το παράθυρο, κοιτάω να δω αν θα γυρίσει κανείς από τους 2 τους να του πω να κατεβάσει το τζάμι να του μιλήσω, αλλά τίποτα. Σε κάποια στιγμή θολώνω κι εγώ, δεν είχα γουστάρει και την φάτσα του από την αρχή, ανάβει πράσινο και φεύγω γκαζωτά, τόσο που οι λαστιχιές μου ακόμη εκεί κάτω θα έχουν μείνει. Παίρνω την στροφή πάνω στα υψηλά πρώτης με αλλαγές δευτέρας και άντε γεια!
Ιστορίες καθημερινής τρέλλας! Υ.Γ. Έχετε παρατηρήσει πως σε σπινιάρισμα-άγριο γκάζωμα και στρίψιμο σε στροφή, βαραίνει το τιμόνι; Ίσως λόγω διαφορικού κίνησης άνισα στον εσωτερικό τροχό που παίρνει την στροφή από ότι από αυτόν που βρίσκεται έξω από την στροφή, και άρα δεχόμενος μικρότερο βάρος; |
206Tomcat έγραψε: |
Xθές το βραδάκι έτυχε και είχα παέι στο μικρολίμανο.Εκει λοιπόν που έψαχνα ο κακομοίρης να παρκάρω πέτυχα σε ένα parking ένα απίστευτο 206. Dimip θυμάσαι για ένα Quicksilver που σε είχα παει ότι είχα πετύχει μπροστά από το Up & Down με Body Kit της Abbes? Αυτό ήταν και τελικά το Body Kit ήταν της Carcept!Οπως φαντάζεστε μόλις βρήκα να βάλω το 206 , έτρεξα να του αφήσω διακριτικά καρτούλα.Ελπίζω να τις βρεί και να μπει να έλθει στο club, μιλάμε για πολύ "εμπειρία εξωτερικά τουλάχιστον το 206" !!! |
Bloom έγραψε: |
... ωχ ωχ ωχ μας πιάσανε... σώπα κρύβε λόγια!... ![]() εμ... γκουχ-γχουχ-γκουχ... Bloom σηκώνει δειλά-δειλά το χέρι....... ![]() DimiP χρυσό μου εσύ ήσουν???? ![]() ![]() ![]() Ήταν τέτοια η χαρά μου που επιτέλους πέτυχα στο δρόμο συν-clubίτικο 206 με αυτοκολλητάκι που δεν άντεξα να μην σου τραβήξω την προσοχή!! ![]() ... κι αν έφυγα βιαστικά ήταν γιατί είχα αργήσει απίστευτα για τη δουλεία... ... έταιρο μέλος του club μπορεί να διαβεβαιώσει για τους λόγους! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Μητσο ανοιξε το εσυ το μπουκαλι και το πινουμε και παρεα δεν εχω προβλημα ![]() Εγω εδω παντως Κοζανη αυτον που βλεπω καθε μερα σχεδον ειναι ο glf......... |
Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕΚ-ΤΗ ! ! !
αλλη φορα , να σταθμευσεις με αλαρμ και τριγωνο, να κατεβεις να ανοιξουμε ενα μπουκαλι ρε παιδι μου... δεν συναντιωνται και καθε μερα 206 του club και μαλιστα εκει στην ξενιτια της Κηφισιας... ![]() ![]() ![]() ![]() |
σιγα μη σου ανοιξω και μπουκαλι, καμια γκαζοζα μπορει! ![]() το μπουκαλι ειναι για τις δεσποινιδες ρε. ![]() ![]() |
ΠΟΙΑ ΕΙΝ' ΑΥΤΗ Η ΑΨΗΛΗ ; ΠΟΙΑ ΕΙΝ' ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΚΛΑ
που ετσι βιαστικη σημερα στην Κηφισιας (ψηλα) με το ασημι 206 της περασε απο πισω , κορναρε, πηγε πλαι, εφυγε, ανταλλαξε μια ματια και ξαναεφυγε λες και την κυνηγουσαν ;;; το αυτοκολητακι παντως ηταν κολημενο ψηλα και εκπροσωπουσε το club επαξια. |
Vaggelis έγραψε: | ||
Ορίστε ρε Μήτσο που διαμαρτυρόσουνα οτι δεν έχεις πετύχει κανένα κλαμπίτη στο δρόμο... Τώρα έγινε η αρχή... Από εδώ και στο εξής, θα βλέπεις παντού αυτοκόλλητα...!!! |
Φτιαγμένο ασημί 206, στην άνοδο της Κηφησίας (στην γέφυρα της Κατεχάκη), σήμερα στις 6:30 το πρωί.
Ποιος τρυγυρνάει τέτοιες ώρες? |
PoiSoNeR έγραψε: | ||
Εγώ Τασούλη! ![]() Πηγαίνω Φιλοθέη! ![]() Εκεί(Φιλοθεη) είδα και το 206 της Αντας!!! ![]() Δεν με καταλαβες...ε??? Καλααααά θα το θυμάμαι αυτό, Θα σου δείξω εγώ! ![]() ![]() ![]() ΕΣΥ πως και τετοιες ωρες??? το γαλα μοιραζεις??? ![]() ![]() ![]() |
pugsang έγραψε: |
Χθες στις 5 το απόγευμα εθεάθη στην Κηφισίας στο ύψος του Δακτυλίου της Αττικής Οδού ασημί 206 full mini groupA σκληρό και χαμηλό τοσο οσο με roll cage λαστιχάκι Bridgestone RE540 ημισκλικ εξάτμιση groupA (γα** τον ωραίο ηχο).Εκείνη τη στιγμή έβρεχε και το παλληκάρι πήγαινε κομματια στην βροχή με τα ημισλικ.Είναι κανενας απο εδω?Τον ξέρει κανεις ή ηταν κανενας απο συνεργείο που δοκίμαζε το αγωνιαρικο 206? |
Ανακάλυψε καινούργια συνταγή ομέλετας????? ![]() |
konstantinos έγραψε: | ||
ω, ναι!! "Είναι ωραίο να ψάχνεις το Τζόκερ" ![]() |
Svstouk έγραψε: |
Εσύ τόσο καιρό που δεν μίλαγες δεν ήταν καλύτερα; ![]() ![]() |
Χθες στις 5 το απόγευμα εθεάθη στην Κηφισίας στο ύψος του Δακτυλίου της Αττικής Οδού ασημί 206 full mini groupA σκληρό και χαμηλό τοσο οσο με roll cage λαστιχάκι Bridgestone RE540 ημισκλικ εξάτμιση groupA (γα** τον ωραίο ηχο).Εκείνη τη στιγμή έβρεχε και το παλληκάρι πήγαινε κομματια στην βροχή με τα ημισλικ.Είναι κανενας απο εδω?Τον ξέρει κανεις ή ηταν κανενας απο συνεργείο που δοκίμαζε το αγωνιαρικο 206? |
lia206cc έγραψε: |
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ...
Λιμανάκια, Παρασκευή και 13 με πανσέλληνο... Μάγκας και ωραίος με μπλέ 206 (αεροτομή - χρυσή ζάντα - φουσκωμένα φτερά - σίτες - σουξου μουξου μανταλάκια) Παρκαρισμένος δεξιά πόζαρε για τα "στρουμφάκια" (ελπίζω να μην του βγήκε ένα σκασμό ευρά το γράψιμο) Ημεροβίγλι, Δευτέρα 16/6 παρκαρισμένο ασημί 206 CC πίσω φανάρια Lexus style, βαμμένα πλαστικά στο χρώμα του αμαξώματος |
Oλο ταξιδακια εισαι τελικα.Γιαυτο χανεσαι ![]() ![]() ![]() |
mick206 έγραψε: | ||
Άσε την κοπέλα ρε να χαθεί λιγάκι να ξεχαστεί!!! ![]() ![]() ![]() Εμ τί! Με εσένα θα κάθεται εδώ στο φόρουμ να περιμένει να της κάνεις την πρόταση γάμου; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αααααα!!!!!! Σε ξεχνάω εσένα; Πιάσε!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εδώ μιλάμε για 206 που βλέπουμε στο δρόμο,παλι ντομάτες ρίχνουμε ![]() |
Εσυ τωρα τι πεταγεσαι και μπαινεις αναμεσα σποντα μου λες ![]() ![]() ![]() |
Και γιατι παρακαλω να χαθει λιγακι και να ξεχαστει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις ![]() ![]() |
Λοιπον παω να ανοιξω τοπικ περι ντοματας για να πεταμε ελευθερα.....βουρρρρρρρρρρρρρ..........ή μαλλον τέζααααααααααααααααααααααα ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
... και δεν του έδεινες.... καρτούλα????? |
mick206 έγραψε: |
Άμα θέλει η Λια θα σου πεί... ![]() |
Τωρα για μπαρντον δηλαδη...ξερεις κατι παραπανω ![]() ![]() |
Μεγαλος ψαρας ειμαι τελικα ![]() |
Σουττττττττττ.........μην γελας ![]() |
ποιος ή ποια φορώντας κοκκινο μπλουζακι ηταν το Σαββατο το πρωί ...!!! |