action_peugeot έγραψε: |
Η Peugeot έχει ένα κιτ με προβολείς ομίχλης για το 206 σου και σχέδιο για την τρύπα στον προφυλακτήρα |
MEMsound έγραψε: |
"σχεδον" παραπλησια λεφτα θα σου βγει να παρεις μεταχειρισμενο προφηλακτηρα με το μεγαλο χαμογελο και θεσεις για προβολακια μαζι με τα προβολακια του...και θα γινει και πιο ομορφο το αμαξι.. ![]() |
206xtreme έγραψε: |
:/ Και τον δικο μου τι θα τον κάνω; Αυτά βαριέμαι... Τα περίμενε να τον δώσεις να πάρεις κλπ... Θέλω πιο άμεσες λύσεις... |
z@ck! έγραψε: | ||
Ο Μανθος δεν σου ειπε να πουλησεις πρωτα τον δικο σου και μετα να παρεις αλλο...σου ειπε να παρεις μεταχειρα ολο τον προφυλακτηρα μαζι με τα προβολακια, που θα σου βγει στα ιδια λευτα που θα παρεις το μαμα κιτ απο καπου και να το τοποθετησεις... (και κατ'εμε ειναι το πιο αμεσο και αισθητικα καλυτερο) η επομενη αμεση λυση ειναι αυτη του τηλεμαχου , που μενει "μαμα" το αμαξι.. η δικια σου λυση συμφωνα με την γνωμη μου ειναι οτι αυτα του λινκ που εχεις βαλει ειναι γενικης χρησης και για να τα ταιριαξεις, να τα συνδεσεις κ.τ.λ. θα σου φανε και πιο πολυ χρονο και πιο πολυ χρημα... απο την αλλη ... περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα..... |
android έγραψε: |
Δεν υπαρχη ...με την καμια ...με αυτο το κιτ που λες απο e bay με τα λευκα led προβολακια να δεις σε ομιχλη....ΘΕΣ ΚΙΤΡΙΝΑ!και πιο δυνατα...αυτα για φωτα ημερας ειναι |
MEMsound έγραψε: |
"σχεδον" παραπλησια λεφτα θα σου βγει να παρεις μεταχειρισμενο προφηλακτηρα με το μεγαλο χαμογελο και θεσεις για προβολακια μαζι με τα προβολακια του...και θα γινει και πιο ομορφο το αμαξι.. ![]() |
z@ck! έγραψε: |
![]() ![]() Sorry Βασιλη, δεν το ειδα το ΥΓ... ![]() ![]() |
206xtreme έγραψε: |
Καλώς παιδιά τι να πω... Απάντηση τελικά σε αυτό που ρώτησα δε πήρα!
Στο αρχικο μου ποστ γράφω οτι ΔΕ θέλω να αλλάξω προφυλακτήρα για τον x,y δικό μου λόγο... Άμα ήταν τόσο απλά τα πράγματα (μπαμ πάμε παίρνουμε βιδώνουμε ξεβιώνουμε και έτοιμοι) δε θα υπήρχε απολύτως κανένας λόγος να ποστάρω. Πόσταρα για βοήθεια σε κάτι! Όχι για γνώμη! Για γνώμες υπάρχουν άπειρες! Και έχω πάρει και άπειρες... Και κατέληξα εκεί που κατέληξα για τους δικούς μου λόγους. Οπότε εγώ αυτό που ρώτησα, και ανακεφαλαιώνω είναι: Ξέρει κανείς που βιδώνεται ένα τέτοιο kitακι πάνω στον προφυλακτήρα; Έχει δει, έχει δοκιμάσει κανείς κατι; Τελικά μια απάντηση να βοηθάει βλέπω... Τι να πω. Ευχαριστώ το παιδί που βοήθησε. |
giorgos2-0-6 έγραψε: |
παντος υπαρχουν προφυλαχτηρες με το μεγαλο χαμογελο και με το μικρο αν δε κανω λαθος.....αν φορας μικρο μπορει να μπει αυτος με το μεγαλο? ![]() ![]() ![]() ![]() |