saikoe_39 έγραψε: |
150-170 το σετ του δισκου....luk-sachs κλπ....
και 100 ευρω εργατικα..! ποσα χλμ εχεις..??? |
Gotcha έγραψε: |
Για να μην ανοιξω νεο ποστ, γραφω εδω. Ωρες ωρες μου κανει κατι περιεργα και νομιζω πως ειναι απο τη μεταδοση. Ειμαι με 3η ας πουμε και 3000ρπμ με λιγο εως καθολου γκαζι. Οταν το βυθισω υπαρχει περιπτωση (ενω ακουω κινητηρα να αρπαζει κανονικα) απο 3000 εως 4000 να σερνετε και στις 4000 να μου κανει "σκαλοπατι" και να φευγει το αμαξι. Πιεσεις κλπ ανεβαζει κανονικα. Δισκος? Με 2α δε μου το κανει |
Ναι αυτο λεω και γω. Αλλα γενικα οταν μου συμβαινει σηκωνω το ποδι απο το γκαζι ασυναισθητα για να μην το ταλαιπωρω ασκοπα |
Για να μην ανοιξω νεο ποστ, γραφω εδω. Ωρες ωρες μου κανει κατι περιεργα και νομιζω πως ειναι απο τη μεταδοση. Ειμαι με 3η ας πουμε και 3000ρπμ με λιγο εως καθολου γκαζι. Οταν το βυθισω υπαρχει περιπτωση (ενω ακουω κινητηρα να αρπαζει κανονικα) απο 3000 εως 4000 να σερνετε και στις 4000 να μου κανει "σκαλοπατι" και να φευγει το αμαξι. Πιεσεις κλπ ανεβαζει κανονικα. Δισκος? Με 2α δε μου το κανει
Επισης να πω, σε φαση πατηματος 2α αλλαγη στις 6000 σε 3η ή αντιστοιχα απο 3η σε 4η, οταν κουμπωσω ταχυτητα μπορει για 1 δευτερολεπτο να νοιωθω το αμαξι πως κραταει σταθερα κμ και στροφες και μετα να συνεχισει να δινει (ενω ειμαι με τερμα το γκαζι) |