PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207 cc περιεργος θορυβος.

DjHoya - Κυρ 27 Φεβ 2011, 22:10:36
Θέμα δημοσίευσης: 207 cc περιεργος θορυβος.
Παίδες καλησπέρα...Νέος κάτοχος ενος peugeot 207cc 1.6(120) 2007 μοντελο. Το πρόβλημα μου τώρα είναι ότι με το που αφήνεις τον συμπλέκτη ακούγετε ενας θόρυβος σαν κάτι να συντονίζει και μετά σταματάει.Το κάνει γενικά όταν το αυτοκίνητο ζορίζετε να φορτώσει.Το πήγα στην αντιπροσωπεία και εκεί η απάντηση τους ήταν οτι έτσι κάνουν όλα αυτά τα μοντέλα και οτι είμαι κ τυχερός που δε το κάνει περισσότερο.Επίσης οτι ο θόρυβος αυτός ακούγετε απο την εισαγωγή του αέρα..Σε σας κάνει κάποιο τέτοιο θόρυβο?Sorry αν σας κούρασα απλά έδωσα ενα αυτοκίνητο που ήταν αθόρυβο και ξενέρωσα με το καλημέρα με το "καινουργιο" μου αυτοκίνητο.
android - Κυρ 27 Φεβ 2011, 23:18:25
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 cc περιεργος θορυβος.
DjHoya έγραψε:
Παίδες καλησπέρα...Νέος κάτοχος ενος peugeot 207cc 1.6(120) 2007 μοντελο. Το πρόβλημα μου τώρα είναι ότι με το που αφήνεις τον συμπλέκτη ακούγετε ενας θόρυβος σαν κάτι να συντονίζει και μετά σταματάει.Το κάνει γενικά όταν το αυτοκίνητο ζορίζετε να φορτώσει.Το πήγα στην αντιπροσωπεία και εκεί η απάντηση τους ήταν οτι έτσι κάνουν όλα αυτά τα μοντέλα και οτι είμαι κ τυχερός που δε το κάνει περισσότερο.Επίσης οτι ο θόρυβος αυτός ακούγετε απο την εισαγωγή του αέρα..Σε σας κάνει κάποιο τέτοιο θόρυβο?Sorry αν σας κούρασα απλά έδωσα ενα αυτοκίνητο που ήταν αθόρυβο και ξενέρωσα με το καλημέρα με το "καινουργιο" μου αυτοκίνητο.

Μαλλον λες για το κλασικο που κανει η waste gate στα λιγα χλμ το ακους αυτο?σαν τριγμος ?
NoDsl - Κυρ 27 Φεβ 2011, 23:28:20
Θέμα δημοσίευσης:
Welcome to the peugeot aftersales jungle...

Αυτό το ¨όλα κάνουν έτσι¨... θα το φάς με το κουτάλι.

Απο εκεί και πέρα είναι 1002 θόρυβοι που κάνει το thp. Απο wastegate και καδένα, μέχρι ρουλεμάν δίσκου και κρεμαγιέρες.

Διάλεξε και πάρε. Αν ψάξεις πάντως στο forum θα βρείς διάφορα.
DjHoya - Κυρ 27 Φεβ 2011, 23:48:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ακούγετε όταν ξεκινάς το αυτοκινητο και μετά σταματάει...Ή το κάνει όταν πας να το ξεκινήσεις με 2α.Γενικά όταν ζορίζετε λίγο το αυτοκίνητο.Ακούγετε σαν κάτι να είναι χαλαρό κ να χτυπάει...Τεσπα θα συμβιβαστώ με αυτή τη κατάσταση.
Driver ///M - Δευ 28 Φεβ 2011, 00:54:43
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά, δεν έχει thp o ανθρωπος αλλά 1600άρι ατμοσφαιρικό.

Μήπως φίλε είναι στο εσωτερικό? Γιατί κι εγώ έχω τριγμούς στην αριστερή πλευρά όταν το αυτοκίνητο ζορίζεται (αλλαγή ταχυτήτων, απότομο άφημα συμπλέκτη κλπ)?
android - Δευ 28 Φεβ 2011, 01:39:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ε τοτε ας μπει σε ενα thp ...θα αλλαξει γνωμη για το ακουγετε στο δικο του
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες