PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - 206 - Γενικές συζητήσεις, διάφορα σχόλια & ιδέες

silo - Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:14:01
Θέμα δημοσίευσης:
shit high and watch...

μονο ο σαλιγκαρος αλλαζει ριζικα τι μοιρα του αυτοκινητου.ΤΕΛΟΣ,ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε
Pughell - Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:20:42
Θέμα δημοσίευσης:
Βασιλακη στο ειπα αγορι μου,λαθος αμαξι πηρες...
Στην ευθεια ολοι μαγκες ειναι,ειτε 20,ειτε 75 χρονων,ολοι μπορουν να πατησουν το γκαζι.
Μολις στριψει ο δρομος ομως ειναι που οι 8 στους 10 γληγορους παθαινουν αμοκ και κατεβαζουν 1η... Laughing Laughing Laughing
nikos 206cc - Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:20:47
Θέμα δημοσίευσης:
Αλλαγες τυπου τροχαλια μπουζια ιριδιου κλπ κλπ τις κανεις επειδη ξυνεσαι να δωσεις κανα ευρω,περιφερειακα πραγματακια ειναι Wink Αν εβαζα προγραμμα και σου ελεγα τα ιδια ναι τοτε οκ...
Απλα επειδη τα βλεπουμε καθε μερα και σε δρομο και σε δυναμομετρα,δεν ξεμπαζωνεις απο τροχαλιες,και ουτε τις βαζεις για αλογα.Τα βαζεις για να εχεις ενα πιο ολοκληρωμενο συνολο στην βελτιωση σου.
Αν θες να ξυριζεις,βγαλε 5 χαρτια απο την τσεπη,οχι 60 ευρω Rolling eyes
Pughell - Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:22:19
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:

Αν θες να ξυριζεις,βγαλε 5 χαρτια απο την τσεπη,οχι 60 ευρω Rolling eyes

Το αυτο...
Με κλανιες αυγα δεν βαφονται...
Steve - Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:24:03
Θέμα δημοσίευσης:
silo έγραψε:
shit high and watch...

μονο ο σαλιγκαρος αλλαζει ριζικα τι μοιρα του αυτοκινητου.ΤΕΛΟΣ,ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε
Άλλαξε αμάξι Wink
silo - Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:32:24
Θέμα δημοσίευσης:
ετοιμαζω κατι.θα δουμε,αμα κατσει δε θα ξανακλαφτω.χαχαχαχα
MEMsound - Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:34:35
Θέμα δημοσίευσης:
bill εχεις πάρει λαθος αμαξι
πουλα του και παρε ενα ιβιζα 1,8τ
και περισσοτερο θα το ευχαριστηθεις στην ευθεία
και πιο ηπιες αντιδρασεις (του πισω μερους) θα εχεις στις στροφες

και ασε τις πατεντες στο καημενο το ρψ
nikolas206gti - Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:38:26
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

πουλα του και παρε ενα ιβιζα 1,8τ

+1000000000000000

Αυτοκινητο με @@...Θα θελα να πουλησω το 206 και να το παρω αλλα με τι φραγκα...Θα μας φανε τα εκκεντρα και τα μπεκ Laughing Laughing Laughing
nikos 206cc - Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:39:47
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συμφωνησω και γω Confused
Το ρψ δεν βγηκε με γνωμονα να καταπινει ευθειες.
Ισως αν παρεις το καημενο το 1.6 μια βολτα να πας για μια αναβαση τοτε θα καταλαβεις.Πιο απλα δεν μπορω να στο πω και οποιος καταλαβε , καταλαβε.
silo - Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:43:42
Θέμα δημοσίευσης:
λαθος αμαξι δε πηρα,απλως λαθος εχετε καταλαβει.οτι εξυπηρετει τον καθεναν το αμαξι του παιδια.αναλογα με τη χρηση που το θελει.εγω το θελω για να
κινουμαι γρηγορα οπου και αν ειμαι και επειδη ειμαι συνεχεια στη γυρα και λογο δουλειας αλλα και λογο βολτας μαρεσει να το παταω εαν βρεθει κανα τυχερο στο δρομο, το ιβιζα το θεωρω κατωτερο αμαξι απο το δικο μου κ ας ειναι και το bocanegra που ειναι κ ωραιο και καλο.ο μονος λογος που θα αλλαζα το RC ειναι για focus RS η EVO,για κανεναν αλλο λογο δε θα το δωσω.
μιλαω για τα δικα μου θελω αλλα και σε γενικες πιστευω δεν εχω αδικο
MEMsound - Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:48:54
Θέμα δημοσίευσης:
με εξαιρεση αυτο που γραφεις περι σαλιγκαρου....δεν διαφωνουμε....
γι αυτο σου λεω για ιμπιζα 1,8τ... Wink
silo - Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:52:49
Θέμα δημοσίευσης:
το περι σαλιγκαριου το ανεφερα στον νικο επειδη ειπε οτι δεν ειδε καμια διαφορα.σχημα λογου ηταν Very happy
nikos 206cc - Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:56:10
Θέμα δημοσίευσης:
silo έγραψε:
λαθος αμαξι δε πηρα,απλως λαθος εχετε καταλαβει.οτι εξυπηρετει τον καθεναν το αμαξι του παιδια.αναλογα με τη χρηση που το θελει.εγω το θελω για να
κινουμαι γρηγορα οπου και αν ειμαι και επειδη ειμαι συνεχεια στη γυρα και λογο δουλειας αλλα και λογο βολτας μαρεσει να το παταω εαν βρεθει κανα τυχερο στο δρομο, το ιβιζα το θεωρω κατωτερο αμαξι απο το δικο μου κ ας ειναι και το bocanegra που ειναι κ ωραιο και καλο.ο μονος λογος που θα αλλαζα το RC ειναι για focus RS η EVO,για κανεναν αλλο λογο δε θα το δωσω.

Φιλος,για τον λογο που περιγραφεις πιο πανω,μην πας να σκασεις 1,5 χιλιαρικο για μπλοκε,γιατι θα κλαις. Laughing Laughing Laughing
Αν ειχα το αμαξι σου,η μαλλον,ο λογος για τον οποιο θα το αγοραζα,ειναι γιατι καθε Κυριακη θα ειμουν βολτιτσα στις στροφοδιαδρομες καθε βουνου,για αυτον ακριβως το λογο,να βρω ενα ιμπιζα Wink
silo - Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:58:24
Θέμα δημοσίευσης:
πανε παρε με 6000 δινουν στο car και μετα να δω ποσα ιβιζα θα σε παιξουν σε στροφες και ποσα σε ευθειες
nikolas206gti - Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:59:17
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Γενικές συζητήσεις, διάφορα σχόλια & ιδέες
Δημιουργώ αυτό το topic διότι πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα με 206 που θέλουν να λένε ότι τους κατέβεις σχετικά με το αυτοκινητό τους και φυσικά να μην ενοχλούν άλλα topic.

Εμένα, το 206 ήταν το πρώτο μου αυτοκινητο στα 20 και όπως και να το κάνουμε το έχω σαν παιδί μου. Είμαι πολύ της λεπτομέρειας και θέλω ότι καλύτερο γι' αυτό.

Τώρα έχω μπλέξει με έκκεντρα και με χιλια δυο πράγματα διότι δεν ανέχομαι αυτοκίνητο με 900 κιλά, που αν φυσήξει ο αέρας θα το πάρει Laughing , να με περνάει. Αυτό είναι αντίληψη του καθενός βέβαια. Αλλά από μικρός ήθελα κάτι όμορφο, καλό και δυνατό και φυσικά να το κάνω όπως θέλω εγω. Wink

Και που να μαθει ο πατερας μου οτι πηρα και τροχαλια στροφαλου Laughing Laughing Laughing Θα γίνουμε ροντέο Laughing Laughing

Οτιδήποτε θέλετε για το 206, γράφετε εδώ. Ότι και να 'ναι αυτό. Οι mod αν δεν συμφωνούν με αυτό το topic μπορούν να το σβήσουν Wink
nikolas206gti - Πεμ 24 Φεβ 2011, 21:01:24
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά, καποιος μοντ να το μεταφερει στην κατηγορια "Γενικες συζητήσεις περί αυτοκινήτων" Wink
Steve - Πεμ 24 Φεβ 2011, 21:11:50
Θέμα δημοσίευσης:
silo έγραψε:
Οι περισσότερες ευθείες ενώνονται με στροφές όπου και υπερέχεις του ανταγωνισμού, αν μας ακούσεις και βάλεις μια σωστή ανάρτηση, ένα σωστό λάστιχο, και ίσως και ένα μπλοκέ για να το χαρείς, θα έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα από το αμάξι.

Αν θες να πατάς όπως η κουλή Μαρία στις ευθείες, πάρε κάτι με turbo να ησυχάσεις

Αλλιώς, τζάμπα τρώγεσαι Rolling eyes
silo - Πεμ 24 Φεβ 2011, 21:14:53
Θέμα δημοσίευσης:
δε τρωγομαι πλεον.συζητηση κανουμε.λαστιχο θα βαλω κ αναρτησεις εβαλα τις μαμα,μπλοκε απο το καλοκαιρι
nikos 206cc - Πεμ 24 Φεβ 2011, 21:20:26
Θέμα δημοσίευσης:
ωραια ολα αυτα που λεμε καποιος μοδερατορας να τα βαλει στο τοπικ που ανοιξε ο Νικολας ειναι μια καλη αρχη γιατι το πηδηξαμε (και) αυτο το τοπικ Rolling eyes
nikolas206gti - Πεμ 24 Φεβ 2011, 21:24:27
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
ωραια ολα αυτα που λεμε καποιος μοδερατορας να τα βαλει στο τοπικ που ανοιξε ο Νικολας ειναι μια καλη αρχη γιατι το πηδηξαμε (και) αυτο το τοπικ Rolling eyes

Wink
nikos 206cc - Πεμ 24 Φεβ 2011, 21:24:46
Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 - Γενικές συζητήσεις, διάφορα σχόλια & ιδέες
nikolas206gti έγραψε:
Και που να μαθει ο πατερας μου οτι πηρα και τροχαλια στροφαλου Laughing Laughing Laughing Θα γίνουμε ροντέο Laughing Laughing

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σημερα παω στο μηχανικο του πατερα μου να μου αλλαξει την τροχαλια και μου λεει επιγραμματικα!!

''Ο πατερας σου τις ξερει τις μλακιες που κανεις??Μην κανεις το λαθος και τις μαθει θα με γαμοσταυρισει''
nikolas206gti - Πεμ 24 Φεβ 2011, 21:26:48
nikos 206cc έγραψε:
nikolas206gti έγραψε:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σημερα παω στο μηχανικο του πατερα μου να μου αλλαξει την τροχαλια και μου λεει επιγραμματικα!!

''Ο πατερας σου τις ξερει τις μλακιες που κανεις??Μην κανεις το λαθος και τις μαθει θα με γαμοσταυρισει''

Από τοτε που πηρα το 206, τα ιδια μου λεει και συνεχεια με βριζει Laughing Laughing

Και που να ξερε τι εχω φτιαξει ακριβως Laughing Laughing
plaketokofths - Πεμ 24 Φεβ 2011, 21:30:55
nikolas206gti έγραψε:
Τώρα έχω μπλέξει με έκκεντρα και με χιλια δυο πράγματα διότι δεν ανέχομαι αυτοκίνητο με 900 κιλά, που αν φυσήξει ο αέρας θα το πάρει Laughing , να με περνάει.

Ποτέ δεν ειναι αργά να πάρεις ενα σαξοραλλο, ακόμα κι ενα ignis Razz Razz
nikolas206gti - Πεμ 24 Φεβ 2011, 21:36:19
Θέμα δημοσίευσης:
John, θα μπορουσα καλλιστα να το ειχα παρει και με πολυ λιγοτερα χρηματα αλλα δεν μπορουν να συγκριθουν τα δυο αυτοκινητα Wink Μην μπερδευουμε την βουρτσα με το αλλο Laughing
plaketokofths - Πεμ 24 Φεβ 2011, 21:40:41
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
John, θα μπορουσα καλλιστα να το ειχα παρει και με πολυ λιγοτερα χρηματα αλλα δεν μπορουν να συγκριθουν τα δυο αυτοκινητα Wink Μην μπερδευουμε την βουρτσα με το αλλο Laughing

E ναι ρε, αυτο σου λέω το 106 ειναι καλύτερο over all! Razz Razz Razz

Χωρίς πλάκα τώρα, βγάλτο αυτο απο το μυαλό σου, μην εχεις αυτοσκοπο να περάσεις τον "κουβά" ή το "περίπτερο". Απλά οδήγα το αμάξι σου! Εχω σαξό, εχω και 206. Αν ηταν να διαλέξω ενα απο τα δυο θα επερνα το 206 εχοντας ξεκαθαρίσει μέσα μου οτι δεν θα κυνηγάω σαξόραλλα... Wink
stratos gti - Πεμ 24 Φεβ 2011, 22:15:29
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα ο πατερας ελεγε παρε οτι θες εκτος απο σαχοραλλο ...ειχα δει ενα rc κουκλα αλλα πολλα τα φραγκα ..και κατελειξα με το gti....ομως επειδη ενα αυτοκινητο εχει ταυτιστει με καγκουρες και ασπρο arnette ....δε σημαινει οτι δεν ειναι καλο. περυσι σ ριτσωνα ειχε 70-80 σαχοραλλα τυχαιο....δε????
Ghost Dog - Παρ 25 Φεβ 2011, 10:49:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε ατιμοι, παλι μπαχαλο τα κανατε...... Shocked
Αλλου για αλλου κανατε το τοπικ, αλλου για αλλου γραφετε οτι να'ναι.... Laughing

Silo παντως να ξερεις οτι το αμαξακι που εχεις με μερικα πραγματακια, σε σφιχτο και ελαφρως πατημενο στροφιλικι κανει πλακα σε τετρακινητες φτερουγες.... Cool
Ειναι κριμα να το κανεις τουρμπο και να χασεις αυτη τη ΜΑΓΕΙΑ που σου προσφερει σε στροφοδιαδρομες.... Confused
Σου μιλαει καποιος που ειχε τουρμπισει το 206 του.... Wink Wink Wink
COOL ALEXIS - Παρ 25 Φεβ 2011, 11:15:17
nikos 206cc έγραψε:
nikolas206gti έγραψε:

Αυτό μας αρέσει και αυτό κάνουμε Exclamation

Ούτε στα μπουζούκια τριγυρνάμε να χαλάμε ένα μισθό στην καθισιά, ούτε τζόγο παίζουμε ούτε κάνουμε ένα σωρό βλακείες. Οι γονείς πρέπει να καταλάβουν ότι από την στιγμή που έχεις στο μυαλό στο κεφάλι σου και διαθέτεις λίγη λογική δεν είναι ανάγκη να μας τα πρήζουν για κάτι που δεν καταλαβαίνουν αλλά εμείς το αγαπάμε Exclamation
Sinanai - Παρ 25 Φεβ 2011, 11:38:17
Θέμα δημοσίευσης:
Αλέξη πότε θα έρθεις σπίτι να κεράσω καφεδάκι να τα πεις και στους δικούς μου; Που πήγε ο πατέρας μου στο Μάνθο για γυαλιά και του λέω του Μάνθου "κοίτα μη σου φύγει τπτ, κακομοίρη μου για ράβδους και ντίζες!" Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Παρ 25 Φεβ 2011, 11:40:08
Θέμα δημοσίευσης:
stratos gti έγραψε:
εμενα ο πατερας ελεγε παρε οτι θες εκτος απο σαχοραλλο ...ειχα δει ενα rc κουκλα αλλα πολλα τα φραγκα ..και κατελειξα με το gti....ομως επειδη ενα αυτοκινητο εχει ταυτιστει με καγκουρες και ασπρο arnette ....δε σημαινει οτι δεν ειναι καλο. περυσι σ ριτσωνα ειχε 70-80 σαχοραλλα τυχαιο....δε????

+1...
βεβαια κατεληξα με λευκο 206 gti και λευκα αρνεττε...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

COOL ALEXIS έγραψε:
Αυτό μας αρέσει και αυτό κάνουμε Exclamation

Ούτε στα μπουζούκια τριγυρνάμε να χαλάμε ένα μισθό στην καθισιά, ούτε τζόγο παίζουμε ούτε κάνουμε ένα σωρό βλακείες. Οι γονείς πρέπει να καταλάβουν ότι από την στιγμή που έχεις στο μυαλό στο κεφάλι σου και διαθέτεις λίγη λογική δεν είναι ανάγκη να μας τα πρήζουν για κάτι που δεν καταλαβαίνουν αλλά εμείς το αγαπάμε Exclamation

+1 επίσης...
Laughing Laughing Laughing Laughing
αλλα πιασ΄τ΄αυγο και κουρευτο...
οποτε απλα πλέον δεν δινεις λογαριασμο για το τι κανεις... Wink
MEMsound - Παρ 25 Φεβ 2011, 11:42:22
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
...Που πήγε ο πατέρας μου στο Μάνθο για γυαλιά και του λέω του Μάνθου "κοίτα μη σου φύγει τπτ, κακομοίρη μου για ράβδους και ντίζες!" Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
και μου λεγε ο γιος μου εμενα το χει το 206 απλα για να πηγαινει στην σχολη...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Παρ 25 Φεβ 2011, 11:44:59
Θέμα δημοσίευσης:
Στη σχολή πάω ρε... Απλά από Κυριάκι... Laughing Laughing Laughing
Steve - Παρ 25 Φεβ 2011, 12:18:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Σου μιλαει καποιος που ειχε τουρμπισει το 206 του.... Wink Wink Wink
Τουρμπόβλακας Razz
drdino - Παρ 25 Φεβ 2011, 12:38:19
Θέμα δημοσίευσης:
silo έγραψε:

κινουμαι γρηγορα οπου και αν ειμαι

Και με το RC ΔΕΝ μπορείς να το κάνεις αυτό ρε συ; Shocked

silo έγραψε:
και επειδη ειμαι συνεχεια στη γυρα και λογο δουλειας αλλα και λογο βολτας μαρεσει να το παταω εαν βρεθει κανα τυχερο στο δρομο,

=λάθος αμάξι

Τέσπα, μπορώ να πω και πολλά περισσότερα (είναι και απωθημένο το ρημάδι το RC) αλλά σταματάω.
Sinanai - Παρ 25 Φεβ 2011, 12:53:21
Θέμα δημοσίευσης:
Τι ψάχνεις ρε Ντίνο... Confused
nikolas206gti - Παρ 25 Φεβ 2011, 15:04:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Στελιο, να σε πω Laughing

Μπορουμε να φτιαξουμε και τις υπολοιπες τροχαλιες αλουμινιου ????? Cool Γιατι αν ναι, ριξε μια τιμη για ολα αν γινετε και ποσες ειναι???? Γιατι δεν θυμαμαι Laughing
MEMsound - Παρ 25 Φεβ 2011, 18:31:53
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Τι ψάχνεις ρε Ντίνο... Confused

+1...
Ghost Dog - Παρ 25 Φεβ 2011, 19:49:24
Θέμα δημοσίευσης:
+....3!
Pughell - Παρ 25 Φεβ 2011, 20:22:30
Θέμα δημοσίευσης:
stratos gti έγραψε:
....δε σημαινει οτι δεν ειναι καλο. περυσι σ ριτσωνα ειχε 70-80 σαχοραλλα τυχαιο....δε????

Απλα το 106/Saxo σε αγωνιστικη μορφη,δεν σπαει,δεν χαλαει...

nikolas206gti έγραψε:
Ρε Στελιο, να σε πω Laughing

Μπορουμε να φτιαξουμε και τις υπολοιπες τροχαλιες αλουμινιου ????? Cool Γιατι αν ναι, ριξε μια τιμη για ολα αν γινετε και ποσες ειναι???? Γιατι δεν θυμαμαι Laughing

Αλουμινενιο εγκεφαλο να δω ποτε θα σας φτιαξω... Laughing
SERSEGI - Παρ 25 Φεβ 2011, 21:13:37
Θέμα δημοσίευσης:
βλεπω μια συγκριση μεταξυ RC και ibiza 1.8T.
κατ'εμε το rc ειναι καλυτερο,το 1.8Τ πιο
δυνατο λογω σαλιγκαρου και τσαμπα γινεται πριονι αλλα...
ποιος σας ειπε πως το ibiza δεν στριβει ρε μαγκες? Confused
ειπαμε τουμπανο οι γαλλοι μας αλλα...μη το μ@μ@με κιολας!!

επισης...δεν ειναι κακο να περνανε 900kg τουτου τα 206 ουτε
σημαινει πως τα 106 ειναι κουβαδακια και και και!
τα 106 ειναι θρυλος!!
εχει βγει χαπακι γι αυτη την ασθενεια εισαγωγη απο γαλλια Smile
MEMsound - Παρ 25 Φεβ 2011, 21:28:49
Θέμα δημοσίευσης:
μα δεν ειπε κανεις οτι δεν στριβει
μια χαρα στριβει (οταν δεν εχουν γινει υπερβολες στην ισχυ)
απλα δεν εχει την αισθηση ενός Γαλλικου Wink
ειναι διαφορετικο
SERSEGI - Παρ 25 Φεβ 2011, 21:34:01
Θέμα δημοσίευσης:
και εμεις του club δεν ειμαστε και οι πιο αντικειμενικοι...ε??? Laughing
συμφωνοι παντως..
nikos 206cc - Παρ 25 Φεβ 2011, 21:36:30
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ειναι διαφορετικο

Aλλη φιλοσοφια εχουν ως προς το στριβειν.
Το rc (για να το πας γρηγορα)θελει πιο πολυ συμμετοχη του οδηγου απο ενα ιβιζα... Wink
Αλλα αυτη η ''συμμετοχη'' ειναι που σου δινει το χαμογελο της crest Wink
MEMsound - Παρ 25 Φεβ 2011, 21:40:30
Θέμα δημοσίευσης:
SERSEGI έγραψε:
και εμεις του club δεν ειμαστε και οι πιο αντικειμενικοι...ε??? Laughing

προφανώς
Laughing
Laughing

SERSEGI έγραψε:
συμφωνοι παντως..

Rolling eyes Wink Cool Cool
drdino - Παρ 25 Φεβ 2011, 23:33:43
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
MEMsound έγραψε:
ειναι διαφορετικο

Aλλη φιλοσοφια εχουν ως προς το στριβειν.
Το rc (για να το πας γρηγορα)θελει πιο πολυ συμμετοχη του οδηγου απο ενα ιβιζα... Wink
Αλλα αυτη η ''συμμετοχη'' ειναι που σου δινει το χαμογελο της crest Wink

Θυμάμαι -διαφωτιστικό- συγκριτικό Cupra R και RC στο Drive. Cool
Sinanai - Σαβ 26 Φεβ 2011, 01:18:08
Θέμα δημοσίευσης:
Να το scan-άρω; Το οποίο ήταν δυνητικά ρεβάνς της Seat, μετά από το συγκριτικό, στα ίδια μέρη, του FR με το RC. Wink
SERSEGI - Σαβ 26 Φεβ 2011, 04:29:38
Θέμα δημοσίευσης:
ποιος συντακτης τα οδηγει ή ποιοι?
ειδικα στο drive εχει σημασια..
drdino - Σαβ 26 Φεβ 2011, 05:36:12
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Να το scan-άρω; Το οποίο ήταν δυνητικά ρεβάνς της Seat, μετά από το συγκριτικό, στα ίδια μέρη, του FR με το RC. Wink

Ναι, το έδινε στο τσούπρα (το fr σε μαμά μορφή ήταν χμμ...αστο καλύτερα), τουλάχιστον σε αποτελεσματικότητα.

Δεν θυμάμαι ποιός οδηγούσε, ελπίζω να μην ήταν ο Κοτσίρης στα πηδάλια όμως.
Sinanai - Σαβ 26 Φεβ 2011, 11:29:34
Θέμα δημοσίευσης:
Παπαγιαννόπουλος. Νταξ, από Κοτσίρη 1000 φορές καλύτερα, αλλά και πάλι... Confused
nickterc - Σαβ 26 Φεβ 2011, 13:01:58
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Toυλαχιστον ατυχης η συγκριση των δυο καθως το RC υπερεχει σαφεστατα παντου...
Sinanai - Σαβ 26 Φεβ 2011, 13:03:17
Θέμα δημοσίευσης:
Εννοείς έναντι του FR, φαντάζομαι... Που και πάλι - αν και εγώ RC θα έπαιρνα - παντού δεν υπερέχει.
nickterc - Σαβ 26 Φεβ 2011, 18:30:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ε οχι φιλτατε..παντου υπερεχει το RC...Θες να μου στοιχειοθετησεις την αποψη σου? Idea
drdino - Κυρ 27 Φεβ 2011, 15:08:13
Θέμα δημοσίευσης:
Άλλο το FR και άλλο το Cupra. Το δεύτερο χωρίς να είναι σαφώς καλύτερο από το RC ΙΜΗΟ, δεν έχει καμία σχέση με το FR.
volvos - Κυρ 27 Φεβ 2011, 15:22:16
Θέμα δημοσίευσης:
nai μονο που για να δικαιολογησει το πακετακι του το drive απο σεατ ειχαν παρει τα αμαξια τα ειχαν βαλει σε ανηφορικη διαδρομη με ευθειες που τερματισαν 4η και φουρκετες και περιμεναν στο δεκατο να βγαλουν πρωτο το ιμπιζα...ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜ

το τεστ νομιζω οτι τα οδηγουσε ο τσιγκρης αν θυμαμαι καλα ή μηπως ηταν με το φρ??

ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ειναι οτι θεοποιησαμε ενα ΜΕΤΡΙΟ ΑΜΑΞΙ ΟΠΩς ΤΟ 206 (μπρος στους προγονους του)
ανεχτηκαμε βγαζοντας καλο ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΑΜΑΞΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 207

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΣΤΡΙΒΕΙ (που το εχουν πει) ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ 308

ντροπη και δεος με πιανει οταν σκεφτομαι τη καταντια της πεζο. ευτυχως που υπαρχει και η σιτροεν Laughing
Pughell - Κυρ 27 Φεβ 2011, 15:29:50
Θέμα δημοσίευσης:
Marketing...
volvos - Κυρ 27 Φεβ 2011, 15:33:07
Θέμα δημοσίευσης:
oysiastika αυτο που λενε χρονια τωρα οτι η πεζο θα μετατραπει σε πρεμιουμ μαρκα...

το ηλιθιο ειναι οτι επρεπε να γινει το αναποδο ακριβως.
η σιτροεν εχει το υποβαθρο της εκκεντρικης και πρεμιουμ μαρκας
και η πεζο πιο λαικο και γωνιαρικο προφιλ
Pughell - Κυρ 27 Φεβ 2011, 15:42:34
Θέμα δημοσίευσης:
Marketing... Laughing Laughing Laughing

Οτι εγινε με VW και Seat,το ιδιο θα γινει και με PSA. Crying or Very sad
stratos gti - Κυρ 27 Φεβ 2011, 18:20:04
Θέμα δημοσίευσης:
βλεπε rc-z δλδ σε πια μεριδα στοχευει η peugeot πλεον μονο πανοραμα....
SERSEGI - Κυρ 27 Φεβ 2011, 18:21:44
Θέμα δημοσίευσης:
γι'αυτο οποιος εχει 106rallye ή 205rallye...
κουκουλιτσα...γκαραζ και ΟΔΗΓΗΣΗ μια στο τοσο.
εποχες που τα αυτοκινητα τα βγαζανε μουτζουρωμενα χερια
και ανθρωποι με μερακι και οχι χαρτογιακαδες και golden
boys...
το marketing και τον καπιταλισμο μου γ@μω!! Whip
Octane - Κυρ 27 Φεβ 2011, 19:51:28
Θέμα δημοσίευσης:
SERSEGI έγραψε:
γι'αυτο οποιος εχει 106rallye ή 205rallye...
κουκουλιτσα...γκαραζ και ΟΔΗΓΗΣΗ μια στο τοσο.
εποχες που τα αυτοκινητα τα βγαζανε μουτζουρωμενα χερια
και ανθρωποι με μερακι και οχι χαρτογιακαδες και golden
boys...
το marketing και τον καπιταλισμο μου γ@μω!! Whip

Worthy Worthy Worthy
Αμην! Smile

Εδω χαλασαν οι Μ3... , θα γλιτωνανε τα υπερκουβαδακια?!? Sad
Ο,τι μπορουμε ας σωσουμε... Sad
GEMI - Κυρ 27 Φεβ 2011, 21:20:17
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ νομίζω άδικα μαλώνετε Question

Μ αρέσει που ο κάθε fun εταιρίας υποστηρίζει με μανία ότι μόνο τα δικά τους στρίβουν.. Προσωπικά πέρασαν από την κατοχή μου 1 fiat, 3 ford, 1 renault, 1 honda, 1 citroen-peugeot κ όλα μα όλα στρίβαν όσο ήθελα όταν τα οδηγούσα, κ αν ήθελα παραπάνω τα χαμήλωνα ή κ τα έβαζα καλύτερες αναρτήσεις κ στρίβαν καλύτερα lol..
ΟΛΑ στρίβουν κύριοι αρκεί να γυρίσετε το τιμόνι Razz ντάξ.. εκτός από τα Opel κ τα hundai... Embarassed Confused
Δε θα ξεχάσω όμως την οδηγική συμπεριφορά ενός Ka-sport 1.600 που είχα. Ήταν το πιο στριφτερό ever όλων των πατινίων που καβάλησα. Συμάδευες λέμε κ ..απλά πυροβολούσες. Αλλά ..ήταν κούτσουρο..!
Pughell - Κυρ 27 Φεβ 2011, 21:56:12
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα,το Ka Sport ειναι αλλο παραμυθι... Neutral
SERSEGI - Κυρ 27 Φεβ 2011, 22:41:07
Θέμα δημοσίευσης:
το Κα sport ειναι ΑΛΛΟΥ!
MEMsound - Δευ 28 Φεβ 2011, 00:13:38
Θέμα δημοσίευσης:
φιλολογικη συζητηση αλλα...
...γιατι σκατε?
Ας κανει ο καθε κτασκευαστης οτι θελει.
Αν αυτο που φτιαξει μας κανει το αγοραζουμε.
Αν οχι, "δεν"
Παμε αλλου.
και αν δεν βρουμε και αλλου κραταμε αυτο που εχουμε ή κοιταμε στα μεταχειρισμενα να αγορασουμε κατι που να μας βγαζει τα γουστα ή να κλυπτει τις αναγκες μας.
Επιλ0ογες υπαρχουν απειρες..
Ο καθε κατασκευαστης κάνει τις επιλογες του και εκ των πωλησεων φαινεται αν ειναι σωστες ή οχι.
Αν οχι...ας προσεχε...

Παντως μην κρινεται με βαση την Ελληνικη αγορα. Ειμαστε πολυ μιθκρη αγορα σε σχεση με την υπολοιπη Ευρωπη.
16V(ery)Quicksilver - Δευ 28 Φεβ 2011, 00:53:36
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
φιλολογικη συζητηση αλλα...
...γιατι σκατε?
Ας κανει ο καθε κτασκευαστης οτι θελει.
Αν αυτο που φτιαξει μας κανει το αγοραζουμε.
Αν οχι, "δεν"
Παμε αλλου.
και αν δεν βρουμε και αλλου κραταμε αυτο που εχουμε ή κοιταμε στα μεταχειρισμενα να αγορασουμε κατι που να μας βγαζει τα γουστα ή να κλυπτει τις αναγκες μας.
Επιλ0ογες υπαρχουν απειρες..
Ο καθε κατασκευαστης κάνει τις επιλογες του και εκ των πωλησεων φαινεται αν ειναι σωστες ή οχι.
Αν οχι...ας προσεχε...

Παντως μην κρινεται με βαση την Ελληνικη αγορα. Ειμαστε πολυ μιθκρη αγορα σε σχεση με την υπολοιπη Ευρωπη.

+1

για αυτο, οπως ηδη αναφερθηκε , κουκουλιτσα στο 106ακι , να το εχουμε , να το βλεπουμε, να το στριβουμε, και να χαιρομαστε !

Τα ''μικρα'' πραγματα φερνουν ευτυχια στη ζωη !!!!

nikolas206gti - Τρι 08 Μάρ 2011, 21:50:00
Θέμα δημοσίευσης:
Σπύρο (sps) τι κορωνοπήνιο φόρεσες τελικά στο εργαλείο ???? Confused
sps - Τρι 08 Μάρ 2011, 22:53:43
Θέμα δημοσίευσης:
16-65 Wink
nikolas206gti - Τρι 08 Μάρ 2011, 23:00:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραία, ακουω εντυπώσεις. Απ' όσο θυμαμαι είσαι με ραλλοεκεντρα, φουλ εξάτμιση και προγραμμα. Και? Πως το ειδες ?? Cool
sps - Τετ 09 Μάρ 2011, 06:01:51
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
Ωραία, ακουω εντυπώσεις. Απ' όσο θυμαμαι είσαι με ραλλοεκεντρα, φουλ εξάτμιση και προγραμμα. Και? Πως το ειδες ?? Cool

κατσε να το βαλω πρωτα και θα σου πω γιατι ανεβληθη η τοποθετηση!
nikos 206cc - Τετ 09 Μάρ 2011, 13:09:18
Θέμα δημοσίευσης:
Νικολα εγω ειμαι υπερ του 16/65 Wink Πιο ανθρωπινο και για ταξιδια και μεσα στη πολη.
Εκτος αν σε ενδιαφερει μονο αποδοση Confused Cool
rallyemaniak - Τετ 09 Μάρ 2011, 15:41:01
Θέμα δημοσίευσης:
SERSEGI έγραψε:

τα 106 ειναι θρυλος!!

Ρε παιδια μην συγκρίνουμε μια καροτσάρα σαν του RC με αυτη του Ibiza. Ειναι σαν να συγκρίνεις φύκια με μεταξωτές κορδέλες. Είχα την ευκαιρια να αγοράσω του αυτοκίνητο του Δημήτρη του "Καταφρακτο" για οσους το γνωριζουν, και απλα το αμαξι αυτό δεν υπαρχει! Στρίβει λες και έχεις ενα καρτ στον δρομο, εχει δυναμη παντου και δεν σε πουλαει πουθενά! Βέβαια εχει αρκετα πράγματα απανω τα οποια βοηθάνε σε αυτο, αλλα όπως και ναχει η καρότσα του 206 ειναι απλα θεική! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ WRC ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ και κερδισανε τοσα πρωταθλήματα.
nikolas206gti - Τετ 09 Μάρ 2011, 17:28:10
Θέμα δημοσίευσης:
Εν τέλει, ρυθμίστηκε το αυτοκίνητο σήμερα και οι εντυπώσεις είναι θετικότατες Wink Έχει αρπάξει αρκετά και με το 16/65 θα γίνει πύραυλος. Εν αναμονή λοιπόν του κ/π Cool

Υ.Γ. Τάκης, μην κρύβεσαι. Laughing Laughing Laughing
nikolas206gti - Τετ 09 Μάρ 2011, 18:00:42
Θέμα δημοσίευσης:
Απλα έχω μια απορία ρε γμτ Confused Γιατί βγάζει την δυναμη στις 6500 στροφές και όχι στις 6900 που βγάζουν συνήθως αυτοί οι εκκεντροφόροι (ραλλοέκκεντρα) ???? Αν γνωρίζει κάποιος, ας απαντήσει Wink
takis_206 - Τετ 09 Μάρ 2011, 21:50:58
Θέμα δημοσίευσης:
ρωτα το φιλο σου που σου σκαλιζε τα εκκεντρα Razz
14/60 δεν ειπαμε ρεεεεεε? αφου εισαι παλιοκοντρακιας
πολυ καλο το εργαλειο αλλα πιστευω με ραλλυε πολλαπλη και ενα *σωστο διχαλο* δεν θα αδειαζει ετσι στις ψηλες!! 14/60 14/60 14/60 14/60 14/60!!!
king207cc - Τετ 09 Μάρ 2011, 23:37:05
Θέμα δημοσίευσης:
rallyemaniak έγραψε:
SERSEGI έγραψε:

τα 106 ειναι θρυλος!!

Ρε παιδια μην συγκρίνουμε μια καροτσάρα σαν του RC με αυτη του Ibiza. Ειναι σαν να συγκρίνεις φύκια με μεταξωτές κορδέλες. Είχα την ευκαιρια να αγοράσω του αυτοκίνητο του Δημήτρη του "Καταφρακτο" για οσους το γνωριζουν, και απλα το αμαξι αυτό δεν υπαρχει! Στρίβει λες και έχεις ενα καρτ στον δρομο, εχει δυναμη παντου και δεν σε πουλαει πουθενά! Βέβαια εχει αρκετα πράγματα απανω τα οποια βοηθάνε σε αυτο, αλλα όπως και ναχει η καρότσα του 206 ειναι απλα θεική! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ WRC ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ και κερδισανε τοσα πρωταθλήματα.

και το 307cc έκαναν WRC...
volvos - Τετ 09 Μάρ 2011, 23:47:07
Θέμα δημοσίευσης:
νικολα μια χαρα εισαι μην ακους τιποτα
απλα κοιταξε

α, το χρονισμα ισως αυτο φταει που εχεις τοσο χαμηλοτερα καμπυλη
βγλε μια φωτο που τα εχεις

β. συνεχιζω να φοβαμαι το χταποδι και το αδειασμα του ψηλα

γ. αν εχεις τζιμανι μηχανικο να σου μετρησει συμπιεση

δ. οπως ειπε σαλεξ 106 με οτι μοτερ και να ναι πανω απο 145 αλογα με μαμα εκκεντρα συνηθως δεν ειναι τοσο απλα τα πραματα θελει κουβεντα
nikolas206gti - Τετ 09 Μάρ 2011, 23:54:18
Θέμα δημοσίευσης:
Τακη, οπως προειπα εχουμε δωσει προπορεια στον εισαγωγης. Μαλλον απο εκει χανουμε και θελω να ξαναβρεθω με σαλεξ αυριο για να γυρισουμε στο μαμα σημαδι τον εκκεντροφορο και να κανουμε ενα πατημα να δουμε τι γινετε Wink
Pugobios - Τετ 09 Μάρ 2011, 23:58:37
Θέμα δημοσίευσης:
αν εχεις πανω απο 11+ συμπιεση θα γυρισεις ελαχιστα αργοπορεια τον εισαγωγης και λιγο παραπανω προπορεια εξαγωγης δοκιμασμενο δινει πιο ψηλα δυναμη απλα μην το παρακανεις γιατι θα χασει χαμηλα
rallyemaniak - Πεμ 10 Μάρ 2011, 00:40:11
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
rallyemaniak έγραψε:
SERSEGI έγραψε:

τα 106 ειναι θρυλος!!

και το 307cc έκαναν WRC...

To oποίο δεν είχε την ίδια επιτυχία..
takis_206 - Πεμ 10 Μάρ 2011, 00:45:05
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
νικολα μια χαρα εισαι μην ακους τιποτα
απλα κοιταξε

α, το χρονισμα ισως αυτο φταει που εχεις τοσο χαμηλοτερα καμπυλη
βγλε μια φωτο που τα εχεις

β. συνεχιζω να φοβαμαι το χταποδι και το αδειασμα του ψηλα

γ. αν εχεις τζιμανι μηχανικο να σου μετρησει συμπιεση

δ. οπως ειπε σαλεξ 106 με οτι μοτερ και να ναι πανω απο 145 αλογα με μαμα εκκεντρα συνηθως δεν ειναι τοσο απλα τα πραματα θελει κουβεντα

+1
Pughell - Πεμ 10 Μάρ 2011, 00:58:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε μλκα Τακη(Volvos),αμα τελειωσει το ΑΧ και βγαλει 145 και με αφησει και ο αλλος ο χαμενος ο μικρος να βαλω την εισαγωγη C2 που εχει και βγαλω σχεδον καμια 150αρια με μαμα εκκεντρα,σηκω φυγε για Αγγλια καλυτερα...
Laughing Laughing Laughing
nikolas206gti - Πεμ 10 Μάρ 2011, 15:46:13
Θέμα δημοσίευσης:
Τελειωνοντας με το θεμα των εκκεντροφορων, σειρα παιρνει το κ/π. Τι να προτιμησω για δισκο/πλατο αφου μιας και θα λύσω σασμάν καλό είναι να αλλαχτεί. ? Wink

Το μαμίσιο του 206 (Valeo) ή του c2 vts που είναι πιο ενισχύμενο (κάτι τετοιο ειχε αναφερθει παλιοτερα) ??? Και σε τι τιμες παιζουν ??? Cool
nikos 206cc - Πεμ 10 Μάρ 2011, 16:09:30
Θέμα δημοσίευσης:
Μια και θα λυσεις σαζμαν ελαφρωσε και το βολαν σου Wink
MEMsound - Πεμ 10 Μάρ 2011, 17:32:52
Θέμα δημοσίευσης:
ρε σεις μην γραφετε τα ιδια και τα ιδια σε 2-3 διαφορετικα τοπικ...
εκτός και αν σας βολευει καλητερα να ανοιγει ο καθενας κι ενα ατομικο τοπικ για το αυτοκινητου του και να γραφει εκει τα πάντα που το αφορουν... (βλαβες/μηχανικα/βελτιώσεις/κλπ κλπ) - γινεται αυτο ηδη σε καποια φορουμ στο εξωτερικο κι ειναι μια λυση προκειμένου τα υπολοιπα τεχνικα τοπικ να μενουν "καθαρα" και λιγο πιο επικεντρωμενα σε ενα πραγμα.
ειναι κι αυτό μια λυση Laughing
nikolas206gti - Πεμ 14 Ιούλ 2011, 19:45:55
Θέμα δημοσίευσης:
Takis_206@

Απλα θα δοκιμασω τις σιδερενιες για να δω τι μπορει να προσφερει το αμαξι παραπανω απο τις μπετον αρμε 16αρες που φοραω τωρα. Καρναβαλι δν προκειται να το κανω ΠΟΤΕ Cool
takis_206 - Πεμ 14 Ιούλ 2011, 19:50:05
Θέμα δημοσίευσης:
ουστ !!! ειδες το δικο μου πως ηταν???
το κυκλοφορισα μετα που εβαλα ultralegera.
sps - Πεμ 14 Ιούλ 2011, 21:12:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ν ικολα εχεις πινακιδες ΙΕΧ?
AlienHack - Πεμ 14 Ιούλ 2011, 23:30:06
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ρε σεις μην γραφετε τα ιδια και τα ιδια σε 2-3 διαφορετικα τοπικ...
εκτός και αν σας βολευει καλητερα να ανοιγει ο καθενας κι ενα ατομικο τοπικ για το αυτοκινητου του και να γραφει εκει τα πάντα που το αφορουν... (βλαβες/μηχανικα/βελτιώσεις/κλπ κλπ) - γινεται αυτο ηδη σε καποια φορουμ στο εξωτερικο κι ειναι μια λυση προκειμένου τα υπολοιπα τεχνικα τοπικ να μενουν "καθαρα" και λιγο πιο επικεντρωμενα σε ενα πραγμα.
ειναι κι αυτό μια λυση Laughing

+1000 ειδατε? εγω το εκανα το προσωπικο μου thread και ησυχασαν ολοι!! Razz
nikolas206gti - Παρ 15 Ιούλ 2011, 03:53:05
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:

Ναι Σπυραν Cool Με πηρε πουθενα το ματι σου ???? Laughing
nikolas206gti - Παρ 15 Ιούλ 2011, 03:54:40
Θέμα δημοσίευσης:
Παρεπιπτοντως σταματησα ενα 206 στον δρομο που φορουσε kosei k1 και του εκανα ανακριση σχετικα με τις ζαντες. Ηταν 15αρες με 55αρι προφιλ και τιθεται το εξης ερωτημα. Υπαρχει περιπτωση οι κ1 να βγαινουν με οφσετ25-28 που κανει για το δικο μας? Αυτος ετσι ισχυριζοταν τουλαχιστον Cool

Δηλωνε μαμα αλλιως θα καναμε ενα ανοιγματακι Laughing
MEMsound - Παρ 15 Ιούλ 2011, 06:36:30
Θέμα δημοσίευσης:
ναι βγαινουν
αλλα σου προτινω να βαλεις με ΕΤ15
nikolas206gti - Παρ 15 Ιούλ 2011, 07:36:50
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ναι βγαινουν

Και πισω που θα βρισκει η ροδα στην κουρμπα που κανει ο θολος, τι θα κανω ??? Ο λογος ?? Shocked
Sinanai - Παρ 15 Ιούλ 2011, 07:43:05
Θέμα δημοσίευσης:
Πφφφ, Πριν από 'σας για 'σας, έχει επιληφθεί ο σφαγέας Μάνθος. Laughing
MEMsound - Παρ 15 Ιούλ 2011, 07:45:19
Θέμα δημοσίευσης:
τα 195/50 σε 15χ7" με ετ 15 δε βρισκουν πουθενα (ακομα και τα 888)
κατω απο ετ15 υπαρχει θεμα αλλα υπαρχουν και 2-3 λυσεις... Wink
Octane - Παρ 15 Ιούλ 2011, 10:53:59
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
τα 195/50 σε 15χ7" με ετ 15 δε βρισκουν πουθενα (ακομα και τα 888)
κατω απο ετ15 υπαρχει θεμα αλλα υπαρχουν και 2-3 λυσεις... Wink

Μ'αρεσει το τροπος που σκεφτεσαι... , στο'χω πει ετσι?!? Laughing Very happy
(νομιζω παραπανω απο απειρες φορες Razz )
sps - Παρ 15 Ιούλ 2011, 17:44:48
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
sps έγραψε:

Σε πετυχα Δευτερα στα φαναρια του Αγ. Γεωργιου,εγω με κατευθυνση προς ολυμπια Wink
Sinanai - Παρ 15 Ιούλ 2011, 17:45:57
Θέμα δημοσίευσης:
Νικόλα φιλική συμβουλή. Μα τις 1000 μεταλλικές εισαγωγές, μη μπα να ακολουθήσεις Σπύρο σε τπτ στροφιλίκια, θα σε ψάχνουμε. Laughing Laughing Laughing
volvos - Παρ 15 Ιούλ 2011, 20:10:58
Θέμα δημοσίευσης:
οχι μαλ**α δε παει σα κοτα επειδη εχει 2 παιδικα καθισματα και θα φας τσαι ακομα και σε ανοιχτη καμπη σκατοκουλαδι ΚΟΨΕ
takis_206 - Παρ 15 Ιούλ 2011, 20:16:28
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
MEMsound έγραψε:
ναι βγαινουν

Και πισω που θα βρισκει η ροδα στην κουρμπα που κανει ο θολος, τι θα κανω ??? Ο λογος ?? Shocked

ρε νικολα εγω εχω ραλοζαντες ultralegera με 205-45-16 (τοyο)
και ισα ισα που βρισκει με 15αρες δεν πεζει θεμα ρε το πολυ πολυ να το ψηλοσεις λιγο απο πισω να γινεις γνισιος καγκουρας
nikolas206gti - Παρ 15 Ιούλ 2011, 20:24:04
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
nikolas206gti έγραψε:
sps έγραψε:

Σε πετυχα Δευτερα στα φαναρια του Αγ. Γεωργιου,εγω με κατευθυνση προς ολυμπια Wink

Το εργαλειο σου δν εχει κορνα ??????????? Laughing Και πηγαινες προς Ολυμπια και τηλεφωνο δν πηρες ???? Evil Evil
sps - Παρ 15 Ιούλ 2011, 23:00:45
Θέμα δημοσίευσης:
καλαματα πηγαινα και βιαζομουν!
καποια στιγμη που θα κουλαρω θα πεσει τηλεφωνακι!
nikolas206gti - Σαβ 16 Ιούλ 2011, 02:05:28
Θέμα δημοσίευσης:
Μανθοοοοοοο, ποιο το οφελος με μικροτερο οφσετ ζαντας ????? Cool
MEMsound - Σαβ 16 Ιούλ 2011, 08:56:38
Θέμα δημοσίευσης:
μετατροχιο... Wink με οτι αυτο συνεπαγεται σε τιμονι, προσφυση κλπ (μεγαλη κουβεντα για τα + και - ... για καφε... Laughing )
nikolas206gti - Κυρ 17 Ιούλ 2011, 08:58:04
Θέμα δημοσίευσης:
Μα τι κανει το αμαξι μου με 15αρες Laughing Laughing Πατηματα χθες με το σαξο και γυρισαμε τσοντα Laughing Laughing
nikolas206gti - Κυρ 17 Ιούλ 2011, 08:59:47
Θέμα δημοσίευσης:
Βεβαια η μεγαλυτερη τσοντα θα γυριστει αποψε με τα εκκεντρα και τις 15αρες. Υπομονη Laughing Laughing Laughing Laughing
takis_206 - Κυρ 17 Ιούλ 2011, 09:32:15
Θέμα δημοσίευσης:
η μεγαλυτερη τσοντα θα γυριστει αυριο που θα μου πεις να σου στηλω το μοτερ που εχω στην αποθηκη να ξερεις 400ακατεβατα!!!
παλιοκοντρακια
μην πατισεις με τα εκκεντρα και χωρις προγραμμα
takis_206 - Κυρ 17 Ιούλ 2011, 09:33:49
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.carbonfibergear.com/weds-sport-full-carbon-fiber-wheel/
nikolas206gti - Κυρ 17 Ιούλ 2011, 12:24:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε μλκ Τακη, ενα πατημα 2ες-3ες θα κανω για να δω ουσιαστικες διαφορες Cool
AlienHack - Κυρ 17 Ιούλ 2011, 16:46:37
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
Ρε μλκ Τακη, ενα πατημα 2ες-3ες θα κανω για να δω ουσιαστικες διαφορες Cool

μην μασας πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης για να κανεις 1-2 ανοιγματα χωρις προγραμμα; κ να σπασει...

οσο για τις ζαντες εγω στο ελεγα... απο 17 σε 15 4-5 αμαξια διαφορα... Wink
nikolas206gti - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 04:56:40
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη δν θελω να ανοιγω νεο τοπικ γραφω εδω.

Χθες συνεβη κατι ασχημο με το 206. Πανω στην κοντρα με ενα 106, αναβει antipollution fault και το αμαξι αρχιζει να κοβει με αποτελεσμα η μηχανη να μην περναει τις 4000 στροφες. Παλι καλα που το πηρα χαμπαρι και εκοψα γιατι θα το εσπαγα Crying or Very sad

Απ' οτι καταλαβα, ειναι σαν να εχει μπει σε ασφαλη λειτουργια ο κινητηρας για να μην παθει ζημια Confused

Αποτελεσμα αυτου ειναι συνεχη σκασιματα σε καθε ταχυτητα διχως να σταματουν καθολου και το αμαξι πανω απο 3000 στροφες να ειναι νεκρο. Crying or Very sad

Και τωρα τι ;

Βουλωμενα μπεκ, προγραμμα, βουλωμενος καταλυτης, τρομπα βενζινης ???

Τι αλλο μπορει να ειναι ??? Crying or Very sad

Κριμα και πηγαινε τοσο ωραια το 206 Sad

Αυτο που προεχει ειναι να παω στον ηλεκτρολογο και να διαβασουμε τι σφαλμα εχει βγαλει αυτη τη φορα. Φοβαμαι για τα χειροτερα. Confused

Καμια ιδεα ???
nikos 206cc - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 05:19:48
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
μην μασας πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης για να κανεις 1-2 ανοιγματα χωρις προγραμμα; κ να σπασει...

Πωωωωω το γκαντεμη τον Αλιεν ουτε 10 μερες δεν προλαβες να το χαρεις Rolling eyes

Νικολα ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο και να αρχισεις να ξαναγαζωνεις σαξοραλλα Sad
Sinanai - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 07:32:49
Θέμα δημοσίευσης:
Νικόλα περαστικά να είναι, αλλά με σιγουριά όταν διαβαστεί το σφάλμα. Ας μην προτρέχουμε με διαγνώσεις εξ' αποστάσεως. Wink
takis_206 - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 07:42:50
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Νικόλα περαστικά να είναι, αλλά με σιγουριά όταν διαβαστεί το σφάλμα. Ας μην προτρέχουμε με διαγνώσεις εξ' αποστάσεως. Wink

+1
takis_206 - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 08:04:54
Θέμα δημοσίευσης:
πες μου κάτι νικόλα πείραξες το "χρονισμα"?
Pughell - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 08:36:30
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως χαλαρωσε κανενας τεντωτηρας απο τα τοσα λυσε-δεσε και καρφωσε;
Υποψιν οτι αν εχει γινει κατι τετοιο,θα φανει αμεσως με το συμπιεσομετρο και θα δουλευει σαν τρακτερ σε ολο το φασμα... Confused

Γενικα παντως απο software απιθανο να εγινε.
Απο hardware κατι τα εφτυσε,ειτε ειναι ιμαντας χρονισμου(που τοτε γμησε τα Confused ),ειτε κανενα μπουζι ή αν εισαι τοσο μλκας(που εισαι,αυτο ειναι βεβαιο),ελιωσες καμια βαλβιδα οποτε παλι ετοιμασου να πληρωσεις.
Για να καψεις μπεκ παντως λιγο δυσκολο μου φαινεται καθως θα πρεπει το προγραμμα σου να δουλευει συνεχως στο overrun,πραγμα που δεν νομιζω να εκανε ο Στελιος. Confused
nikolas206gti - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 10:30:36
Θέμα δημοσίευσης:
takis_206 @

Τακη, απο τοτε που βαλαμε τα shrick επανω δν εχω πειραξει το παραμικρο Wink

Pughell @

Στελιο δν εχουμε κανει ταρζανιες και αυτο που λες περι τεντωτηρα λιγο απιθανο. Ρελαντι εχω κανονικοτατα και απο θερμοκρασιες ειμαι τζετ. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε. Το μονο που με προβληματιζει ειναι ενα. Χθες το απογευμα το κυκλοφορουσα με λαμπακι αναμενο και εκαψα ολη την ρεζερβα μεχρι να βρω βενζιναδικο και τραβηξε ολη την κατασαρα.

Φοβαμαι πως εκει την επαθα Sad
Pughell - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 10:42:36
Θέμα δημοσίευσης:
Απο βουλωμα δεν ειναι οποτε ξεχνα την βρωμια...
ΑΝ ειναι απο καυσιμο,τοτε κατεστρεψες την αντλια.Οταν φωναζουμε και λεμε οτι δεν κανει να μενει στο λαμπακι,εσεις τον χαβα σας...

Το γεγονος παντως οτι το κυνηγας χωρις σωστο προγραμμα,με αναμμενο λαμπακι βενζινης και με χιλλιες δυο ακομα παραμετρους που σου εχουμε πει οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το κυνηγας,απλα επιβεβαιωνει την βλακεια σου...
Δηλαδη τι πρεπει να γινει,να τρυπησεις πιστονι για να βαλεις μυαλο;
AlienHack - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 11:31:49
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Απο βουλωμα δεν ειναι οποτε ξεχνα την βρωμια...
ΑΝ ειναι απο καυσιμο,τοτε κατεστρεψες την αντλια.Οταν φωναζουμε και λεμε οτι δεν κανει να μενει στο λαμπακι,εσεις τον χαβα σας...

Το γεγονος παντως οτι το κυνηγας χωρις σωστο προγραμμα,με αναμμενο λαμπακι βενζινης και με χιλλιες δυο ακομα παραμετρους που σου εχουμε πει οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το κυνηγας,απλα επιβεβαιωνει την βλακεια σου...
Δηλαδη τι πρεπει να γινει,να τρυπησεις πιστονι για να βαλεις μυαλο;

μην το μαλωνεται το παιδι! Smile με τοσα που εχουμε βαλει πανω στα αμαξια μας καθε μερα εχουμε ενα μικρο ποσοστο να παθουν κατι μη προβλεπομενο... απλος ετσυχε στον νικολα, αλλα μπορει και να μην ειναι τιποτα τραγικο, ας περιμενουμε την διάγνωση... εμενα σε ενα παραπλησιο mode ειχε μπει την πρωτη μερα που εβαλα την εισαγωγη c2 γιατι απο την νεα συνδεσμολογια τραβηχτηκε εν ωρα λειτουργειας το καλωδιο του μαπ και στιγμιαια εχασε ο μαπ σημα., ε γαμηθηκε ο διας μετα, δεν ανεβαζε στροφες , στα ψηλα και εκανε οτι ηθελε.. ευτυχος εχω το Car PC με obd και κατευθειαν εκανα διάγνωση και σβησημο σφαλματων...
Pughell - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 13:06:21
Θέμα δημοσίευσης:
Το ποσοστο να παθεις κατι το υπολογιζεις οταν εχεις εξασφαλισει οτι ολα δουλευουν σωστα.Στην προκειμενη περιπτωση ΗΞΕΡΕ οτι δεν δουλευει σωστα οποτε δεν μιλαμε για πιθανοτητες βλαβης/αστοχιας αλλα για συνειδητη μλκια...
volvos - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 13:22:37
Θέμα δημοσίευσης:
sκασε ρε φαρμακογλωσση και εσυ
πεταλουδα τα εκλασε Laughing
nikos 206cc - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 13:23:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ας μην προδικαζουμε καλυτερα...
Νικολα μπορει να την βγαλεις καθαρη απο το ολο σκηνικο Wink
Οτι εκανες συνειδητη μλακια,το ξερεις δεν χρειαζεται να στο λεμε εμεις..
Μακαρι να πανε ολα καλα
volvos - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 13:24:25
Θέμα δημοσίευσης:
τωρα εχει νεα τσοντα γιατι νομιζουν οτι ειναι ευκολο να βαλεις σε 2005 με πλαστικη πεταλουδα (ναι octane σα τη δικια σου που την εχεις παρει στο χερι 5φορες)
να αλλαξουν φυσακια και να ταιριαξουν τη μεταλλικη τη δικια μου

θα εχουμε σε κανα μηνα νεο επεισοδιο....παταω γκαζι και κανει γκαπ
nikolas206gti - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 13:32:25
Θέμα δημοσίευσης:
Το διαγνωστικο εβγαλε 8 σφαλματα. Το προβλημα εντοπιζεται στην πεταλουδα η οποια μαλλον εχει παραδωσει πνευμα και τα υπολοιπα ηταν για ατελη καυση αλλα και καταλυτη. Τα δυο τελευταια αναμενομενα Wink

Μενει να αλλαξω την πεταλουδα και υστερα βλεπω Wink
nikos 206cc - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 13:33:36
Θέμα δημοσίευσης:
Kαταλυτη δεν εβαλες τον magnaflow?
Pughell - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 13:36:15
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
sκασε ρε φαρμακογλωσση και εσυ
πεταλουδα τα εκλασε Laughing

Αμα κλασει πεταλουδα,απλα το κλαπετο δεν δουλευει σωστα.
Στην περιπτωση του Νικου η εξατμιση "κλανει" εντονα στο ασε που σημαινει οτι μαλλον περναει βενζινη στην εξατμιση ή εχει κακη καυση.
Κακη καυση απο πεταλουδα λιγο δυσκολο να εχει μιας και τουλαχιστον μεχρι το φασμα που ανοιγει σωστα(εστω η μιση διαδρομη της),ο εγκεφαλος θα συμπληρωνε την αναλογη βενζινη και θα λειτουργουσε σχεδον κανονικα.
Ο Νικος λεει οτι σκαει συνεχεια απο πισω οποτε δεδομενου οτι εχει και καταλυτη,πολυ φοβαμαι μην πηδηξε κανενα δοντι ο ιμαντας και υπηρξαν στενες επαφες μεταξυ πιστονιων και βαλβιδων... Confused
nikolas206gti - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 13:36:54
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:

Ναι αλλα και παλι δν αρκει για να μην αναβει το check. Αυτο δν με απασχολει. Wink
nikos 206cc - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 13:39:17
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:

Ναι αλλα και παλι δν αρκει για να μην αναβει το check. Αυτο δν με απασχολει. Wink

Eμενα παλι δεν αναβει Confused
Αλλα φανταζομαι επειδη εχω αλλα καυσαερια Rolling eyes
nikolas206gti - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 16:17:50
Θέμα δημοσίευσης:
Η πεταλουδα που μου ειχε δωσε ο Τακης (μεταλλικη) δεν κανει. Μπορει η δικη μου η πλαστικη μαζι με την μεταλλικη να εχουν ιδιους κωδικους επανω, αλλα ο εγκεφαλος δεν την αναγνωριζει. Οποτε ψαχνουμε για πεταλουδα τωρα αν και τωρα που την ξανακουμπωσαμε επανω δουλευει περισσοτερο.

Παντως, με βγαλμενο το κολαρο για το βαρελακι, πατησαμε γκαζι και ανοιγοκλεινει. Αρα που καταληγουμε ?? Confused
nikolas206gti - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 16:21:11
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτησω κατι αλλο. Αυτη η πεταλουδα που δινει ο Ντινος για το 206 super1600 που ειναι 60αρα, κανει για εμας ???? Ή θελει τιποτα πατεντες για να μπει ??? Confused
Pughell - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 16:24:05
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:

Παντως, με βγαλμενο το κολαρο για το βαρελακι, πατησαμε γκαζι και ανοιγοκλεινει. Αρα που καταληγουμε ?? Confused

Στα ειπα στο τηλεφωνο,θες να στα ξαναγραψω;

nikolas206gti έγραψε:
Να ρωτησω κατι αλλο. Αυτη η πεταλουδα που δινει ο Ντινος για το 206 super1600 που ειναι 60αρα, κανει για εμας ???? Ή θελει τιποτα πατεντες για να μπει ??? Confused

Με ντιζα ειναι οποτε ξεχνα την...
Pughell - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 16:25:17
Θέμα δημοσίευσης:
Αν μπορεις,βγαλε τα μπουζι και δες αν εχουν ολα ιδιο χρωμα και επικαθησεις.
Αν οχι,τοτε ετοιμασου για βαλβιδες... Confused
nikolas206gti - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 21:07:37
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

Στελιο να ξεκαθαρισω πως εχω προγραμμα με τα shrick και ο ιμαντας εχει 30.000 χλμ και εχει λυθει μονο 2 φορες. Για να σου λυθουν αυτες οι αποριες.

Απο εκει και περα, αφου ο εγκεφαλος λεει πεταλουδα, πως θα ειναι οι βαλβιδες?? Και η ατελη καυση που εβγαλε ειναι επειδη δν εισερχεται αερας, οποτε δεν μπορει να κανει σωστη καυση.
Pughell - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 21:46:26
Θέμα δημοσίευσης:
Αμα ηταν πεταλουδα,στο "παιξιμο" του πενταλ του γκαζιου,το κλαπετο δεν θα εκανε οτι κανει το ποδι στο πενταλ.
Αφου ειδατε οτι η πεταλουδα δουλευει κανονικα,τοτε ποσες πιθανοτητες δινεις να ειναι απο πεταλουδα; Question

Υ.Γ. Ο εγκεφαλος διαβαζει παρενεργεια,οχι πια ειναι η βλαβη,για αυτο και πολλες φορες αλλαζεις το προφανες ανταλλακτικο που δειχνει το διαγνωστικο αλλα η βλαβη παραμενει.
AlienHack - Πεμ 28 Ιούλ 2011, 22:22:38
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
Pughell έγραψε:

Στελιο να ξεκαθαρισω πως εχω προγραμμα με τα shrick και ο ιμαντας εχει 30.000 χλμ και εχει λυθει μονο 2 φορες. Για να σου λυθουν αυτες οι αποριες.

Απο εκει και περα, αφου ο εγκεφαλος λεει πεταλουδα, πως θα ειναι οι βαλβιδες?? Και η ατελη καυση που εβγαλε ειναι επειδη δν εισερχεται αερας, οποτε δεν μπορει να κανει σωστη καυση.

κανε τραμπα την πεταλουδα για μια μερα με καποιον αλλον με 206. 10 λεπτα υποθεση ειναι να τις αλαξετε.. ουτε 10.

δεν λεω οτι ειναι σιγουρα 1000% η πεταλουδα αλλα αν ακουσεις τον καταστροφολογο Pughell εχουν λιωσει οι βαλβιδες σου, τα πιστονια σου ειναι τρυπια σαν ελβετικο τυρι και τα ελατηρια σου εχουν σπασει ολα...

μακαρι να μην ειναι ολα αυτα και με μια πεταλουδα να στρωσει.. Wink
volvos - Παρ 29 Ιούλ 2011, 07:10:56
Θέμα δημοσίευσης:
re nikola 3 λεπτα υποθεση ειναι να τσεκαρετε τα μπουζι
καντο να ησυχασει.
τα ιδια συμπτωματα ειχε και octane Που εχει αλλαξει μπολικες πλαστικες.
κουραγιο

προσωπικα θα πηγαινα σε καινουργια με την εκτπωση του κλαμπ καθως οι πλαστικες χαλανε συνεχεια. Θεωρητικα οι νεες γενιες που πουλανε εχουν λυσει το προβλημα.
nikolas206gti - Παρ 29 Ιούλ 2011, 13:35:44
Θέμα δημοσίευσης:
Βρεθηκε πεταλουδα. Απο c2 δεν κανει, κανει ομως απο c4. Θα μου φερουν καινουρια το απογευμα και θα την βαλω. Wink Βρηκα ενα φιλαρακι στην citroen και με εφτιαξε Cool Θα δω και τα μπουζι καποια στιγμη Cool
nikolas206gti - Παρ 29 Ιούλ 2011, 13:45:54
Θέμα δημοσίευσης:
Επισης, απ οτι μου ειπε το παιδι ειναι μεταλλικη εκεινη που θα μου φερει. Για να δουμε Very happy
ice-t - Παρ 29 Ιούλ 2011, 13:52:14
Θέμα δημοσίευσης:
ρε πρήξα, άιντε κατέβα 2 λεπτά και λύσε τα μπουζί να δεις! είναι πιο γρήγορο από την πεταλούδα Laughing
AlienHack - Παρ 29 Ιούλ 2011, 13:53:15
Θέμα δημοσίευσης:
με τα χερια θα τα βγαλει? μπουζοκλειδο δεν θελει? Confused
ice-t - Παρ 29 Ιούλ 2011, 13:56:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Νίκος άμα λάχει τα βγάζει και με τα δόντια Laughing ε πόσο δύσκολο να βρει ένα μπουζόκλειδο διάολε; Confused
AlienHack - Παρ 29 Ιούλ 2011, 14:25:36
Θέμα δημοσίευσης:
ice-t έγραψε:
Ο Νίκος άμα λάχει τα βγάζει και με τα δόντια Laughing ε πόσο δύσκολο να βρει ένα μπουζόκλειδο διάολε; Confused

στο περιπτερο της γειτονιας παντως δεν εχει... Wink
ice-t - Παρ 29 Ιούλ 2011, 14:27:44
Θέμα δημοσίευσης:
στο περίπτερο όχι εκτός και αν ο βενζινάς είναι κανάς βλαμένος σαν και μένα Laughing στο βενζινάδικο όμως έχει Wink

Προσωπικά αν μου έλεγαν κάτι τέτοιο θα χα γυρίσει τον κόσμο τούμπα για να το αποκλείσω από το μυαλό μου!
Pughell - Παρ 29 Ιούλ 2011, 14:28:15
Θέμα δημοσίευσης:
ice-t έγραψε:
ρε πρήξα, άιντε κατέβα 2 λεπτά και λύσε τα μπουζί να δεις! είναι πιο γρήγορο από την πεταλούδα Laughing

Αστον ρε...Αστον να πληρωσει την πεταλουδα και στο τελος αμα σπασει ο διαβολος το ποδι του και δεν ειναι απο εκει,μετα να δεις δουλεμα που εχει να φαει... Rolling eyes
ice-t - Παρ 29 Ιούλ 2011, 14:31:38
Θέμα δημοσίευσης:
να ακόμα ένα κίνητρο... να γλυτώσεις το κράξιμο από τον Pughell Laughing
Pughell - Παρ 29 Ιούλ 2011, 14:36:30
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα,το κραξιμο μου δεν κοστιζει,το 100αρικο που θα δωσει ομως για την πεταλουδα σιγουρα θα του κοστισει...
ice-t - Παρ 29 Ιούλ 2011, 14:38:17
Θέμα δημοσίευσης:
Κοστίζει... ψυχολογικά!
nikolas206gti - Παρ 29 Ιούλ 2011, 14:44:18
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Μπα,το κραξιμο μου δεν κοστιζει,το 100αρικο που θα δωσει ομως για την πεταλουδα σιγουρα θα του κοστισει...

Απο την στιγμη που δεν θα πληρωσω τιποτα και θα την δοκιμασω δν με ενδιαφερει Wink Βαλβιδα ή βαλβιδες δεν ειναι ουτε μια στις χιλιες. Πεταλουδα ειναι το προβλημα. Wink
nikolas206gti - Τετ 03 Αύγ 2011, 20:31:28
Θέμα δημοσίευσης:
Βγαλαμε τα μπουζι σημερα και τα αποτελεσματα δεν ηταν ενθαρρυντικα. Οι δυο κυλινδροι εχουν ανεβασει λαδια στα μπουζι και μενει να μετρησουμε και συμπιεση. Confused Αυριο λογικα θα αλλαξω και την πεταλουδα για να δουμε αν οντως φταιει αυτο ή εχει προκύψει καποιο αλλο προβλημα Crying or Very sad

Παντως με βλεπω για γεννητουρια, οχι απο γυναικα αλλα απο μηχανη Cool
Octane - Τετ 03 Αύγ 2011, 20:58:24
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
re nikola 3 λεπτα υποθεση ειναι να τσεκαρετε τα μπουζι
καντο να ησυχασει.
τα ιδια συμπτωματα ειχε και octane Που εχει αλλαξει μπολικες πλαστικες.
κουραγιο

προσωπικα θα πηγαινα σε καινουργια με την εκτπωση του κλαμπ καθως οι πλαστικες χαλανε συνεχεια. Θεωρητικα οι νεες γενιες που πουλανε εχουν λυσει το προβλημα.

Αργησα αλλα το ειδα κ αυτο το thread Laughing
Η πλαστικη μου , απ'οτι ειδα στο συνεργειο , πηγε 250!!!
Ειναι δυνατον?!?
Δηλαδη η μεταλλικη ποσο παει?
(Ψηνομαι)

Εγω μια φορα την αλλαξα , κ αυτο απο μαλ***α δικη μου (μαλλον).
Απο τοτε κομπλε!! Very happy

Αμεσως να βγαλει βρωμα ο volvos , οτι εχω αλλαξει 5 φορες κλπ κλπ.
Που να το βαλω κ αγγελια δηλαδη... , θα το βγαλει απο τουμπα Laughing Laughing Laughing
nikolas206gti - Τετ 03 Αύγ 2011, 23:05:05
Θέμα δημοσίευσης:
250 ευρω η πλαστικη καινουρια ??? Τι αγοραζουμε ρε πο**τη* μου ? Ελεος Evil Αν δν βρω καμια μεταχειρισμενη της προκοπης, δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω τοσα λεφτα για καινουρια. Εκει θα του γινει και μην καταληξω σαν τον Βολβο να λεω ότι φευγω για Αγγλια και το κανω βιδες για να το πουλησω. Cool
Octane - Τετ 03 Αύγ 2011, 23:10:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι , τοσο ειδα οτι πληρωσαν. (ο υπευθυνος δεν εκανε μια διαδικασια ωστε να την περασει στην εγγυηση , οποτε την πληρωσε η αντιπροσωπεια κ γω ειδα την αποδειξη).
Αυστρια αυτο.
nikolas206gti - Τετ 03 Αύγ 2011, 23:15:35
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν γνωριζω ποια μεταλλικη παιρνουν τα δικα μας τα μπορδελα. Δεν εχουμε βγαλει ακρη ακομα. Cool
ice-t - Τετ 03 Αύγ 2011, 23:25:27
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
Βγαλαμε τα μπουζι σημερα και τα αποτελεσματα δεν ηταν ενθαρρυντικα. Οι δυο κυλινδροι εχουν ανεβασει λαδια στα μπουζι και μενει να μετρησουμε και συμπιεση. Confused Αυριο λογικα θα αλλαξω και την πεταλουδα για να δουμε αν οντως φταιει αυτο ή εχει προκύψει καποιο αλλο προβλημα Crying or Very sad

Παντως με βλεπω για γεννητουρια, οχι απο γυναικα αλλα απο μηχανη Cool

άουτς... είναι να μη μιλήσει η μαυρόγατα... Confused
takis_206 - Πεμ 04 Αύγ 2011, 00:38:27
Θέμα δημοσίευσης:
λαδια στα μπουζι νικολα δεν ειναι ουτε απο βαλβιδες ουτε απο αυτο που σκεφτεσε,δες αν εχει αναθυμιασεις και αν ειναι οκ απο συμπιεση σε περιπτοση που ειναι οκ σε αυτα τα δυο ειναι ηλεκτρικο το προβλημα και κανει τους 2 κυλινδρους πλουσιους για ασφαλεια
Steve - Πεμ 04 Αύγ 2011, 08:23:00
Θέμα δημοσίευσης:
takis_206 έγραψε:
και κανει τους 2 κυλινδρους πλουσιους για ασφαλεια
Πλούσιους σε λάδι για να ψύχονται και τα μπουζί; Rolling eyes
takis_206 - Πεμ 04 Αύγ 2011, 08:50:27
Θέμα δημοσίευσης:
πλουσιους σε βενζινη η βενζινη περιεχει λαδι και οταν δεν γινετε καλη καυση μενουν υπολειματα βενζινης και λαδιου.εμενα να δεις οταν δουλευε 3 κυλινδρο τη γινοταν Wink
ice-t - Πεμ 04 Αύγ 2011, 08:52:43
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
takis_206 έγραψε:
και κανει τους 2 κυλινδρους πλουσιους για ασφαλεια
Πλούσιους σε λάδι για να ψύχονται και τα μπουζί; Rolling eyes

+1

αν δν μιλήσει το συμπιεσόμετρο...
takis_206 - Πεμ 04 Αύγ 2011, 08:58:24
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια και βαλβιδες να εχει στραβοσει παλι λαδι δεν ανεβενει στα μπουζι.οποτε το συμπιεσομετρο το μονο που θα κανει ειναι να διξει αν υπαρχει ζημια στο μοτερ.
ice-t - Πεμ 04 Αύγ 2011, 09:03:51
Θέμα δημοσίευσης:
ε αυτό είναι το ζητούμενο μπρε! να δει αν έχει κάτι μέσα Wink
Pughell - Πεμ 04 Αύγ 2011, 09:09:15
Θέμα δημοσίευσης:
Λαδι στους θαλαμους καυσης ειναι ειτε απο κατω(προβληματικο μπλοκ),ειτε απο πανω(τσιμουχακια).
Για να λαδωνει ομως το σπειρωμα,ειναι κατα 90% απο κατω μιας και απο τα τσιμουχακια θα επεφτε μεσα στους κυλινδρους,οχι στο σπειρωμα των μπουζι.

Οπως προειπωθηκε,το συμπιεσομετρο θα δειξει μονον... Confused

Και τελικα αποφασιστε,μαυρογατα ή καταστροφολογος; Rolling eyes
AlienHack - Πεμ 04 Αύγ 2011, 09:11:24
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο που θα πω, αλλα το αμαξι μου εμενα ποτε δεν εριχνε την σταθμη λαδιών... οσα εβαζα μετα απο 15.000χλμ ηταν η ιδια ποσοτητα (αντε να χανονταν 100-200μλ δεν φαινεται αυτο) και επισης αναθιμιασεις δεν ειχα ιδιαιτερες..

απο τοτε που εβαλα τα εκεντρα ραλυ αναθιμιασεις βγαζει σαν τρελο (επιστροφη πριν την πεταλουδα και μεσα στην εισαγωγη ειναι μαυρες απο λαδιλα... και η σταθμη των λαδιών μου σιγααα σιγααα πεφτει... απο πισω καπνες κτλ δεν βγαζω για να πω οτ ικαιει λαδια... ισως τα εκεντρα που δουλευουν ποιο αγρια και αλλαζουν τον κυκλο καυσης (διαρκεια βαλβιδων κτλ) κατι να φταινε...
nikolas206gti - Πεμ 04 Αύγ 2011, 09:12:01
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

Και τα δυο μην σου πω Laughing
takis_206 - Πεμ 04 Αύγ 2011, 09:12:02
Θέμα δημοσίευσης:
ναι ρε στελιο και εμενα οταν ειχε εγγεφαλικο ο 2ος ειχε πολυυυ λαδι,και δεν ειχε καμια ζημια Very happy
AlienHack - Πεμ 04 Αύγ 2011, 09:14:15
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

both darling!!

welcome to PUGhell...... Wink
ice-t - Πεμ 04 Αύγ 2011, 09:25:48
Θέμα δημοσίευσης:
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Τι έκανες εκεί! Είσαι δημόσιος κίνδυνος!
AlienHack - Πεμ 04 Αύγ 2011, 10:22:50
Θέμα δημοσίευσης:
ice-t έγραψε:
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Τι έκανες εκεί! Είσαι δημόσιος κίνδυνος!

ειναι θεμα χρόνου πια να πεσει ο σερβερ του PS CLUB Laughing
Steve - Πεμ 04 Αύγ 2011, 16:48:09
Θέμα δημοσίευσης:
takis_206 έγραψε:
ναι ρε στελιο και εμενα οταν ειχε εγγεφαλικο ο 2ος ειχε πολυυυ λαδι,και δεν ειχε καμια ζημια Very happy
Είναι επειδή βγάζεις 200 άλογα στο δρόμο, γι αυτό Rolling eyes
takis_206 - Πεμ 04 Αύγ 2011, 17:18:52
Θέμα δημοσίευσης:
τουλαχιστον 200!βαλε 300 να εισαι μεσα
μεχρι τα 529 εχω ακομα
Pughell - Πεμ 04 Αύγ 2011, 18:31:56
Θέμα δημοσίευσης:
Κανονιστε να κανω κοινοπραξια με τον Μανθο,μονον αυτο σας λεω... Laughing Laughing Laughing

Περι λαδιου,εκκεντροφορων,κλπ,κλπ,την τυφλα σας την μαυρη απλα βαριεμαι να γραφω τωρα...
Ας ελπισουμε οτι απλα δεν ειχαν σφιξει καλα τα μπουζι,αν και η επιπλεον μαυριλα με προβληματιζει καπως. Confused
nikolas206gti - Πεμ 11 Αύγ 2011, 14:44:52
Θέμα δημοσίευσης:
Στέλιο, συμπίεση δεν μετρήσαμε ακόμα. Αναμένουμε πεταλούδα Wink

Κάτι που ήθελα να σε ρωτήσω. Αν έστω και μία βαλβίδα να έχει ζημιά, έστω και μικρή, η συμπίεση στον συγκεκριμένο κύλινδρο δεν θα είναι πολύ χαμηλή ?? Confused

Δηλαδή αν οι άλλοι δείξουν π.χ. από 180-185 και ο ένας δείξει 90, θα είναι από βαλβδίδα, σωστά ?? Smile
Pughell - Πεμ 11 Αύγ 2011, 20:27:49
Θέμα δημοσίευσης:
Αναλογα με το ποσο εχει στραβωσει,θα δειξει και το αναλογο νουμερο...Αν παντως δεν στεγανοποιει,ναι,η διαφορα θα ειναι σεβαστη και οχι 5-10 psi.
nikolas206gti - Τετ 17 Αύγ 2011, 20:34:49
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον, πεταλουδα αλλαχτηκε σημερα. Φαινεται να ξαναγινε αυτοκινητο Cool Μενουν καποιες τελικες ρυθμισεις για να ειναι ετοιμοπολεμο και παλι. Επισης, ψαχνουμε και για ζαντες. Μαλλον παω για kosei k1 καινουριες Cool

Αναμενετε νεα στο τοπικ 206 gti vs... Laughing Laughing Laughing
volvos - Τετ 17 Αύγ 2011, 23:07:19
Θέμα δημοσίευσης:
δε μαζευεις κανα χρημα να βαλεις τα μπεκ να γινει πανικος ρε ζουδι???

επισης ρωτησες για το μρ2?
nikolas206gti - Πεμ 18 Αύγ 2011, 04:16:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ενα ενα Cool Ολα θα γινουν Wink

Για το μρ2 δν εχω πληροφοριες. Εχω βαλει τους σκαουτερ να μαθουν Wink Συντομα θα εχω νεα !
nikolas206gti - Παρ 19 Αύγ 2011, 14:55:11
Θέμα δημοσίευσης:
Το 206 ετοιμαστηκε. Μπηκε στο διαγνωστικο σημερα να δουμε αν ολα ειναι ενταξει απο την αλλαγη της πεταλουδας. Σβηστηκαν ολα τα σφαλματα και το αμαξι δουλευει οπως πρωτα Wink Τελικα, μια πεταλουδα μπορει να σου δημιουργησει χιλια δυο προβληματα Crying or Very sad
nikos 206cc - Παρ 19 Αύγ 2011, 16:07:24
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
Το 206 ετοιμαστηκε. Μπηκε στο διαγνωστικο σημερα να δουμε αν ολα ειναι ενταξει απο την αλλαγη της πεταλουδας. Σβηστηκαν ολα τα σφαλματα και το αμαξι δουλευει οπως πρωτα Wink Τελικα, μια πεταλουδα μπορει να σου δημιουργησει χιλια δυο προβληματα Crying or Very sad

Αφου η ολη ιστορια ηταν μια πεταλουδα μη μιλας καθολου Cool

Θυμασαι ποσα φοβοσουνα στην αρχη οτι μπορει να ητανε Pale
volvos - Παρ 19 Αύγ 2011, 17:57:11
Θέμα δημοσίευσης:
συμπιεση μετρησες μπορει να θελει βαλβιδα και να μη φαινεται με τη πρωτη προσεξε το πριν το ξανπλακωσεις

ψαρι
nikolas206gti - Παρ 19 Αύγ 2011, 18:13:59
Θέμα δημοσίευσης:

Θα μετρησω με την πρωτη ευκαιρια. Απλα κανει κατι περιεργα σκασιματα και δν ξερουμε στο που οφειλετε Cool
nikolas206gti - Σαβ 20 Αύγ 2011, 13:26:03
Θέμα δημοσίευσης:
Μετρηθηκε και συμπιεση. Δυο πρωτοι κυλινδροι εβγαλαν 190, ο τριτος 175 και ο τεταρτος 200.

Οι δυο πρωτοι με τον τελευταιο ειναι σχετικα νορμαλ. Ο τριτος με τον τεταρτο εχει καποια σεβαστη διαφορα. Τωρα τι και πως δεν γνωριζουμε Crying or Very sad

Παντως το αμαξι φαινεται να πηγαινει καλα, οποτε η νεκροψια θα δειξει Cool
volvos - Σαβ 20 Αύγ 2011, 17:57:46
Θέμα δημοσίευσης:
αλλαζεις μπουζι
αλλαζεις πολλαπλασιαστη μαζι με τις
φουσκες
δοκιμαστικα πες το μηχανικο σου απο κανενα
αλλο και ξαναμετρα.
175ειναι λιγο
και προσ θεου κοψε κοντρες μεχρι τοτε.βρεχ
και καν τσουλακι και πηδα ασε το αμαξι κατω
Sinanai - Σαβ 20 Αύγ 2011, 18:00:11
Θέμα δημοσίευσης:
Worthy Worthy Worthy

Rotfl Rotfl Rotfl

Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up
nikolas206gti - Σαβ 20 Αύγ 2011, 19:57:21
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
βρεχ
και καν τσουλακι και πηδα ασε το αμαξι κατω

Που να δεις χθες που ειχα ορεξη και εκανα ανεβαση σε ενα χωριο και ειχα τη γυναικα μεσα. Αλλες φορες γελουσε, χθες της κοπηκε το γελιο Laughing Laughing Laughing Laughing
nikolas206gti - Σαβ 20 Αύγ 2011, 20:02:02
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

και προσ θεου κοψε κοντρες μεχρι τοτε.

Παιρνεις το γλιφιτζουρι απο τα χερια ενος μικρου παιδιου???? Δεν το παιρνεις Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Σαβ 20 Αύγ 2011, 23:14:55
Θέμα δημοσίευσης:
βρες κατι ακομα να γλειφεις...
προφανως αυτο που εχεις δε σου φτανει...
κι ασε το αμαξι λιγο σε υσηχια Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
nikolas206gti - Κυρ 21 Αύγ 2011, 04:47:00
Θέμα δημοσίευσης:
Και τελικα η κοντρα εγινε με το 206 αφου το απογευμα βαλαμε μαμισιο γραναζι στον εισαγωγης ωστε ο κιτκαρος να ειναι κομπλε απο χρονισμα και να μην χανει πουθενα.

Σταση 700 μετρα ημουν περιπου στα 5-6 αμαξια μπροστα και απο ρολ 2ες στα 700 μετρα παλι, περίπου πάνω απο 8. Απ οσο μου ειπαν οι αλλοι που εβλεπαν Laughing

Σαν κατι να γινεται Laughing

Υ.Γ. Με το μαμισιο γραναζι στον εισαγωγης, το αμαξι ξυπνησε κι' αλλο. Αν δωσουμε λιγη προπορεια και στον εξαγωγης οπως λεει ο Στελιος, τοτε θα ειναι πριονι. Laughing Και ολα αυτα με τις 16αρες Cool

Υ.Γ.1. Το παιδι φοραει μοτερ απο ραλι με ολα τα παρελκομενα και δηλωνε 130 αλογα Wink
MEMsound - Κυρ 21 Αύγ 2011, 09:22:54
Θέμα δημοσίευσης:
Thumbs Up Clapping Thumbs Up
volvos - Κυρ 21 Αύγ 2011, 20:27:19
Θέμα δημοσίευσης:
re malaka μηπως ειναι ενα μαυρο μετατροπη απο 1.4 με 13/59 κορωνοπηνιο που το ειχε ενας τυπος που εργαφε εδω παλια με το νικ μοσκιτο ?????
αυτο ομως φοραγε και πραματα νομιζω (μπουμπακια κλπ)
nikolas206gti - Κυρ 21 Αύγ 2011, 23:52:32
Θέμα δημοσίευσης:
Μπλε σκουρο και ειχε αυτοκολλητο του κλαμπ. Δεν αποκλείεται να είναι αυτό και ίσως να έχεις μπέρδεψει το χρώμα. 1100 ήταν αυτό. Δεν τον ρώτησα κιόλας.
nikolas206gti - Δευ 22 Αύγ 2011, 11:05:48
Θέμα δημοσίευσης:
Τακη, τωρα με τα σρικ θα παρω καρτα καυσαεριων ??? Μεσα στην εβδομαδα πρεπει να περασω ΚΤΕΟ Confused Φοραω καταλυτη 200αρη Wink
volvos - Δευ 22 Αύγ 2011, 11:06:40
Θέμα δημοσίευσης:
metatropi itan ama einai ayto exei poly gelio Laughing

εγω σρικ με 300αρη μεταλλικο εβγαλα κανονικα καρτα και ρυπους και θορυβο
nikolas206gti - Δευ 22 Αύγ 2011, 11:08:27
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
metatropi itan ama einai ayto exei poly gelio Laughing

εγω σρικ με 300αρη μεταλλικο εβγαλα κανονικα καρτα και ρυπους και θορυβο

Καλα, θορυβο δν παιζει να βγαλω αλλα θα την μονταρω ευελπιστω την δουλεια Laughing Το πολυ πολυ παω ΚΤΕΟ για να περασω και για καρτα παω σε δικο μου ανθρωπο Cool
nikolas206gti - Τετ 31 Αύγ 2011, 21:46:27
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα πηγα για Κτεο και φοβομουν την καρτα καυσαεριων λογω των σρικ. Τελικα επεσα εξω διοτι περασε κανονικοτατα με εναν καταλυτη 200αρη μονο και τιποτα αλλο. Το παιδι μου ειπε οτι στο ρελαντι εχει λιγα λογω αρυθμιων και πρεπει να ψεκαζει περισσοτερη βενζινη. Οταν πατας γκαζι και στις υψηλες στροφες ειναι μια χαρα.

Τζι τζι το εργαλειο Laughing
Steve - Πεμ 01 Σεπ 2011, 00:33:10
Θέμα δημοσίευσης:
Κο-μπλε

Κο-recife Laughing
MEMsound - Πεμ 01 Σεπ 2011, 02:11:51
Θέμα δημοσίευσης:
κομπλερεσιφ βασικα Laughing Laughing Laughing
volvos - Πεμ 01 Σεπ 2011, 08:29:39
Θέμα δημοσίευσης:
δε με ρωτησες ζουδι
για ρελαντι βαζουμε αρκουδα ανεβαζει 200σαλ το ρελαντι και περνας αρχοντας κεκ

ουτως αλλιως θα στο ανεβασει ο στελιος αν και νομιζω οτι του ειχα πει και στο ειχε ανεβασει ουτως αλλως...

στο μεταξυ χτες με ειχε παρει παιδι απο το ασχετο
c2 σρικ πλανισμενο 0.5 καπακι και προγραμμα σαλιας.... ε απο τη φρικη του που δε δουλευε μπερδευε και ηταν νεκρο τελειως μεχρι 2 κανοντας κοψιματακια και το ξηλωσε ολο και πουλαγε τα πραγματα.
οταν του ειπα οτι σαλεξ εχει φτιαξει πανω απο 5 με το σεταπ του και οχι απλα δουλεουν σωστα αλλα περνανε μεχρι και ρυπους ειχε βγαλει αφρους απο το στομα Laughing
nikolas206gti - Πεμ 01 Σεπ 2011, 10:35:16
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
δε με ρωτησες ζουδι

Βασικα οταν το περασε και μπηκα μεσα στο αμαξι για να το παρω να φυγω, ηταν ανοιχτω το κλιμα, αρα το ειχε ανοιξει αυτος απο μονος του για να περασει και στο ρελαντι. Γατα ο τυπος Laughing

Υ.Γ. Δεν μου εχει ανεβασει ρελαντι ο σαλεξ, λιγοψυχαει στις 800 στροφες και κανει ολη την ωρα πρι πρι πρι Laughing Laughing
Sinanai - Πεμ 01 Σεπ 2011, 10:39:03
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ, πάλι, όταν είχα περάσει ΚΤΕΟ (προ μηχανικών μετατροπών) είχα άλλο θέμα.

Δεν πέρναγε πάνω απ' το "χειλάκι" που υπάρχει περιμετρικά της τρύπας, στην οποία κατεβαίνει ο ελεγκτής για να δει το αυτοκίνητο από κάτω. Laughing Laughing Laughing
nikolas206gti - Πεμ 01 Σεπ 2011, 10:45:00
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Εγώ, πάλι, όταν είχα περάσει ΚΤΕΟ (προ μηχανικών μετατροπών) είχα άλλο θέμα.

Δεν πέρναγε πάνω απ' το "χειλάκι" που υπάρχει περιμετρικά της τρύπας, στην οποία κατεβαίνει ο ελεγκτής για να δει το αυτοκίνητο από κάτω. Laughing Laughing Laughing

Εμενα το γλιφει αλλα ευτυχως δεν ακουμπαει. Ειχα γουρλωσει τα ματια για να δω αν θα περασει Laughing
Sinanai - Πεμ 01 Σεπ 2011, 10:47:38
Θέμα δημοσίευσης:
Έβρισκε στην ένωση της εξάτμισης. Ευτυχώς θυμόμουν κι απ' το προηγούμενο ότι μπορεί να συμβεί κ το πηγαίναμε τσουλητό, με 0 χλμ. Μετά το πιάσαμε με ένα παιδί, εκεί, απ' τα φτερά κ μ' ένα "εϊ-ωπ" πέρασε. Laughing
nikolas206gti - Πεμ 01 Σεπ 2011, 10:50:54
Θέμα δημοσίευσης:
This is your car ???? Laughing Laughing Laughing Laughing

http://2.bp.blogspot.com/-cEHXI19aUhE/TgA0Z0UfgBI/AAAAAAAAaZw/621sM31wF6s/s1600/zastava+yugo.jpg
nikolas206gti - Κυρ 11 Σεπ 2011, 02:32:49
Θέμα δημοσίευσης:
Πλέον το 206 περνάει σε άλλη μοίρα διότι αρχισε παλι τα τρελα του και δεν εχω καμια ορεξη να συνεχισω να πληρωνω. Εμφανιζει τα ιδια προβληματα με τοτε που χαλασε η πεταλουδα. Να χαλασε παλι δυσκολο εως απιθανο.

Αρα προσανατολιζομαστε σε εκεινα που ελεγε ο Στελιος ? Περι βαλβιδας κ.λ.π.? Ισως γιατι τα σκασιματα δεν τα εκοψε ποτε και τωρα οταν πατας γκαζι παει μεχρι 5000 στροφες και οσο το ζορισεις να ανεβασει κι αλλο που δεν παει, τοσο μεγαλυτερα σκασιματα κανει Crying or Very sad

Ισως να ειναι θεμα εγκεφαλου, ισως να ειναι βαλβιδα πλεον, ισως μπορει να ειναι χιλια δυο πραγματα. Δευτερα πρωι μπορει να το παω εγκεφαλο παλι να δω τι γινετε.

Βλεπω να το κανω και εγω μαμισιο και να ακολουθω τον δρομο που χαραξε ο βολβος διοτι δεν "θελει" η γαμημενη η τυχη να το χαρω αυτο το αμαξι Crying or Very sad

Ελεος !
takis_206 - Κυρ 11 Σεπ 2011, 08:21:47
Θέμα δημοσίευσης:
οι καταρες τον ραλακιδον που πας κοντρες ειναι!
nikolas206gti - Κυρ 11 Σεπ 2011, 08:26:48
Θέμα δημοσίευσης:
takis_206 έγραψε:
οι καταρες τον ραλακιδον που πας κοντρες ειναι!

Το ξερω, μην νομιζεις. Ποτε δεν χωνεψαν οτι υπηρχε περιπτωση να τους περασω Cool Τι αλλο να κανω ? Σκορδα εχω παντου, να παω και σε εναν παπα να το διαβασει ? Laughing
takis_206 - Κυρ 11 Σεπ 2011, 08:48:04
Θέμα δημοσίευσης:
νικο να ξερεις οτι βαλβιδα δεν ειναι,το προβλημα σου ειναι ηλεκτρικο απλα σκεψου οτι μετα που σου εκανε ζημια στην πεταλουδα σου εκαψε αλους 2 αισθητηρες που λιγο δυσκολο να καουν,φωτον και την βαλβιδα στο πεταλ του συμπλεκτη,εγω πιστευω οτι για αλλη μια φορα θες πεταλουδα και καλο ψαξιμο για το τι εφταιξε.αν ηταν βαλβιδα ψηλα θα δουλευε και χαμηλα θα ρεταρε.
nikolas206gti - Κυρ 11 Σεπ 2011, 12:28:00
Θέμα δημοσίευσης:
Τωρα τελευταια μου κανει νερα και η μπαταρια. Δηλαδη οταν παω να βαλω μπροστα μου κανει κατι σαν βραχυκυκλωμα στο καντραν και μενουν ανοιχτα τα λαμπακια των αεροσακων. Μολις δουλεψει λιγο το αμαξι, σβησω και βαλω παλι μπροστα, ολα δουλευουν μια χαρα. Αργει τις περισσοτερες φορες να παρει Confused

Ισως να φταιει και αυτο ?? Απιθανο μεν αλλα ποτε δν ξερεις Confused

Τελος παντων, αυριο θα ξαναμπει στο διαγνωστικο και λογικα πεταλουδα θα βγαλει παλι αφου εχει τα ιδια συμπτωματα. Crying or Very sad
volvos - Κυρ 11 Σεπ 2011, 12:36:59
Θέμα δημοσίευσης:
ποσο στοκος θεε μου.ελπιζω να μη πεταξες παλια πεταλουδα.άλλαξε μπαταρια τσεκαρε γειωσεις αμαξιου που τη εχουν ακουσει πολλα ατομα και μετα ξαναμιλας
nikolas206gti - Κυρ 11 Σεπ 2011, 12:40:00
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ποσο στοκος θεε μου.ελπιζω να μη πεταξες παλια πεταλουδα.άλλαξε μπαταρια τσεκαρε γειωσεις αμαξιου που τη εχουν ακουσει πολλα ατομα και μετα ξαναμιλας

Τακη, το θεμα ειναι οτι θα συνεχισω να πηγαινω ψαχνοντας και παλι ζημιες θα βγαζει. Αν ειναι παλι πεταλουδα, το μονο σιγουρο ειναι οτι και η παλια δεν πρεπει να ειχε ζημια. Απλα κατι αλλο φταιει και προκαλει αυτα τα προβληματα.

Να ρωτησω κατι αλλο. Το να αφηνεις τουλαχιστον 3 ωρες το διακοπτη ανοιχτο καθημερινως, μπορει να δημιουργησει προβληματα ? Το μονο που ξερω ειναι οτι δουλευει η τρομπα βενζινης ασταματητα Confused
takis_206 - Κυρ 11 Σεπ 2011, 12:47:51
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι τον αφηνεις ανοικτο?
nikolas206gti - Κυρ 11 Σεπ 2011, 12:56:15
Θέμα δημοσίευσης:
takis_206 έγραψε:
γιατι τον αφηνεις ανοικτο?

Λογω του οτι στην μεση σκαλα μετα απο λιγο παιζοντας ραδιο κ.λ.π. μπαινει σε προστασια μπαταριας και κλεινουν ολα. Ετσι τον ανοιγω για να μην σταματαει το ραδιο κ.λ.π. Λες να την κανει απο κει ? Confused
salex - Κυρ 11 Σεπ 2011, 13:25:47
Θέμα δημοσίευσης:
Νίκο θα κατέβω και θα σε κάνω κοκορέτσι. Θα πέσει σανίδα που θα πάει σύννεφο.

Άλλαξε μπαταρία και τρέξε βρες την παλιά σου πεταλούδα.
Δεν χαλάνε έτσι οι πεταλούδες... Χαλάνε έτσι όμως οι μπαταρίες!

Αν σκοπεύεις να το έχεις καθημερινά με ανοικτό διακόπτη όλη μέρα, καλύτερα να σου κάνουμε δώρο έναν γερό φορτιστή και μια μεγάλη μπαλαντέζα γιατί διαφορετικά θα διαλύσεις και την καινούργια μπαταρία μαζί.
takis_206 - Κυρ 11 Σεπ 2011, 13:26:48
Θέμα δημοσίευσης:
η αλλιως θα σου νοικιασουμε μια γκαρσονιερα για να πηγενεις με την γκομενα!!!!
salex - Κυρ 11 Σεπ 2011, 14:25:44
Θέμα δημοσίευσης:
takis_206 έγραψε:

Σωστά! Πιο φτηνά θα του έρθει από το να αγοράζει πεταλούδες μια φορά στις 15 ημέρες.
AlienHack - Κυρ 11 Σεπ 2011, 15:48:35
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
volvos έγραψε:
δε με ρωτησες ζουδι

Βασικα οταν το περασε και μπηκα μεσα στο αμαξι για να το παρω να φυγω, ηταν ανοιχτω το κλιμα, αρα το ειχε ανοιξει αυτος απο μονος του για να περασει και στο ρελαντι. Γατα ο τυπος Laughing

Υ.Γ. Δεν μου εχει ανεβασει ρελαντι ο σαλεξ, λιγοψυχαει στις 800 στροφες και κανει ολη την ωρα πρι πρι πρι Laughing Laughing

το ιδιο... Confused στα 800 κανει πριπρι πρι λες και μια δουλευει μια δεν δουλευει... σταθερο μεν στις στροφες αλλα πολυ χαλια ακουγεται..
ενω αν βαλεις το κλιμα και ανεβασει στροφες ειναι τζετ.. ο ηχος του λες και εχεις αγονιστικο στο σταντ μπαι.. Very happy

ο σαλεξ δεν μου ανεβασε ρελαντι , δεν τον ειπα και εγω βεβαια..
γιατι ακομα το σκεφτομαι , αν απο μαμα ανεβασω 200σαλ η καταναλωσει θα ανεβει πολυ?
nikolas206gti - Κυρ 11 Σεπ 2011, 16:07:01
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
takis_206 έγραψε:

Σωστά! Πιο φτηνά θα του έρθει από το να αγοράζει πεταλούδες μια φορά στις 15 ημέρες.

Αφου ειμαι ρομαντικος τυπος και θελω μουσικη Laughing Laughing

Περα απο την πλακα, παιζει τελικα να ειναι η μπαταρια ? Confused Αν ειναι ετσι και την γλιτωσω με καμια 50αρια ευρω, παλι καλα να λεω Wink

Θα παω διαγνωστικο να δω απο περιεργεια τι θα βγαλει, θα μετρησουμε την υπαρχων μπαταρια και επειδη ουτος σι αλλος θελει αλλαγη, θα την αλλαξω και βλεπω Cool
sps - Κυρ 11 Σεπ 2011, 18:00:39
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
μετρησουμε την υπαρχων μπαταρια και επειδη ουτος σι αλλος θελει αλλαγη, θα την αλλαξω και βλεπω Cool

Πω ρε Νικολακη το σκοτωσες!
Αν υπηρχε αστυνομια ορθογραφιας θα ειχες συλληφθει Laughing Laughing
nikolas206gti - Κυρ 11 Σεπ 2011, 18:33:43
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
nikolas206gti έγραψε:
μετρησουμε την υπαρχων μπαταρια και επειδη ουτος σι αλλος θελει αλλαγη, θα την αλλαξω και βλεπω Cool

Πω ρε Νικολακη το σκοτωσες!
Αν υπηρχε αστυνομια ορθογραφιας θα ειχες συλληφθει Laughing Laughing

Κεκτημενη ταχυτητα Laughing
nikolas206gti - Δευ 12 Σεπ 2011, 14:06:56
Θέμα δημοσίευσης:
Πρωι πρωι αγορασθηκε καινουρια μπαταρια και το αμαξι εδειχνε να δουλευει σωστα. Στην πορεια ομως αρχισε παλι τα προβληματα.

Πηγα στην Peugeot να το βαλουμε στο διαγνωστικο και εβγαλε τα εξής σφάλματα :

- 1ο, 2ο, 3ο, 4ο μπεκ προβλημα στην γειωση.

- προβλημα στην γειωση στην τρομπα βενζινης

- προβλημα στο ρελε του βεντιλατερ

- 5 σφαλματα στην πεταλουδα

Τα σβηναμε συνεχως και μετα απο λιγο αναβαν. Μου ειπε εκει ο μηχανικος να βγαλω τον πολο και να το αφησω καμποση ωρα και μετα να τον ξαναβαλω.

Μπορει να στρωσει αλλα αν δεεεν, τι κανω ?? Confused

Υ.Γ. Μπορει να μην αναβει σφαλμα τωρα, αλλα το αμαξι δν παει. Κανει κομπιασματα, δν κραταει ρελαντι, σβηνει και οταν κραταει κανει βυθισματα απο τις 500 στροφες μεχρι τις 1000. Crying or Very sad

Υ.Γ.1. Επισης ελεγχθηκαν ολες οι γειωσεις και δεν υπαρχει το παραμικρο προβλημα Wink
AlienHack - Δευ 12 Σεπ 2011, 14:08:30
Θέμα δημοσίευσης:
τοσα προβληματα στις γειωσεις δεν ειναι λογικα και με καινουρια μπαταρια.. μηπως εχεις προβλημα στην πλεξουδα? ή στην καλωδιωση της μπαταριας?
Steve - Δευ 12 Σεπ 2011, 22:38:09
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως με 3 ώρες σεξ την ημέρα μούσκεψαν τα κυκλώματα και βραχυκύκλωσαν; Rolling eyes
nikolas206gti - Σαβ 01 Οκτ 2011, 00:44:41
Θέμα δημοσίευσης:
Τα νεοτερα εχουν ως εξης:

Σημερα κατεβηκα χωριο και το καβαλησα υστερα απο ενα μηνα Cool

Εκει που ολα εδειχναν ενταξει, μου κανει ενα κοψιμο με 3η στις 6500 στροφες περιπου και αφηνω νεκρα. Κρατουσε ρελαντι στις 1100 στροφες και ρεταριζε. Το σβηνω, το ξαναβαζω μπροστα και ολα ωραια.

Πηγαινω στον μηχανικο μου και του λεω τι θα κανουμε. Μου λεει παμε μια βολτα να δω και γω τι κανει ακριβως. Παμε και αμεσως κανει κοψιμο, ρεταρει και μου λεει ειναι πολλαπλασιαστης. Κατεβαινουμε στον Πυργο και παμε στο μαγαζι με τα ανταλλακτικα που συνεργαζεται και παιρνουμε εναν καινουριο. Τον κουμπωνουμε επανω και ολα εδειχνα καλα. Το ξεσκισα για καμια 70αρια χλμ και μου εκανε κανα 3αρι κοψιματα αλλα συνεχισε να δινει. Δεν ρεταρισε σε καμια περιπτωση. Τελος παντων, τον εβγαλα για να τον επιστρεψουμε και μολις εβαλα τον δικο μου επανω, αρχισαν τα ρεταρισματα, να δουλευει τρικυλινδρο και να σβηνει συνεχεια. Σβηνω, αναβω ολα κομπλε.

Επισης, καθως κατευθυνομασταν για Πυργο με τον δικο μου πολλαπλασιαστη, αναβοσβηνει το τσεκ της μηχανης και βγαζει το μηνυμα catalytic converter fault. Αυτο γνωριζω πως ειναι πολλαπλασιαστης. Το εκανε 2 φορες. Με τον καινουριο δεν το εδειξε καθολου. Και μου κινει υποψιες μηπως φταιει αυτο Confused

Αυριο πρωι, οπως μου ειπε ο μηχανικος μου, θα παρουμε οργανο να μετρησουμε την παροχη της τρομπας βενζινης και θα παμε να φτιαξουμε ενα μαρκουτσι για να καθεται με το οργανο μεσα στο αμαξι και εγω να το οδηγαω για να δουμε αν πεφτει η πιεση. Αν η πιεση ειναι κομπλε, θα αλλαξω πολλαπλασιαστη προς το παρων και βλεπουμε.

Επισης, απο Γκαγκασταθη ποσο τον παιρνουμε καινουριο? Εδω, μου ζητανε 185 ευρω. Too much για να τον αγορασω Crying or Very sad

Και εγω ερωτω, με τον καινουριο πολλαπλασιαστη, μηπως τα κοψιματα τα εκανε λογω του οτι εχει φορτωθει ο εγκεφαλος με ενα σωρο σφαλματα και απλα ηθελαν ενα σβησιμο για να ειναι ενταξει ? Και για να μου βγαλει με τον δικο μου το catalytic converter fault παει να πει οτι τα εχει κλασει.

Μηπως τυρανιεμαι αδικα και ειναι αυτο ? Ειχα ενα θεμα πριν κανα χρονο καθως μου το εκανε μια φορα αλλα μετα ποτε παλι Crying or Very sad Τι να πω.
nikolas206gti - Σαβ 01 Οκτ 2011, 13:43:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ουτε πολλαπλασιαστης ειναι τελικα, ουτε τρομπα βενζινης αφου την μετρησαμε το πρωι Confused

Οποτε, γριφος το τι συμβαινει. Πηγα και στο διαγνωστικο και την προηγουμενη φορα ειχε βγαλει 15 σφαλματα, τωρα εβγαλε 30 Laughing
sps - Σαβ 01 Οκτ 2011, 13:44:31
Θέμα δημοσίευσης:
To λιμανι κατακολου ειναι κοντα Laughing Laughing
nikolas206gti - Σαβ 01 Οκτ 2011, 13:45:04
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
To λιμανι κατακολου ειναι κοντα Laughing Laughing

Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα πλεον Crying or Very sad
AlienHack - Σαβ 01 Οκτ 2011, 14:01:55
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως τα χει παιξει ο εγκεφαλος?
athanas - Σαβ 01 Οκτ 2011, 19:53:20
Θέμα δημοσίευσης:
+10000 Sad Sad Sad Sad Sad
Νικόλα τα ίδια συμπτώματα με το δικό σου είχε και το αμάξι του πατέρα μου (vw polo). Τελικά ήταν από τον εγκέφαλο όπως λέει και ο AlienHack... Για τσέκαρε το.... Wink
Steve - Σαβ 01 Οκτ 2011, 19:56:33
Θέμα δημοσίευσης:
Συνεχίζεις να αφήνεις 3 ώρες ανοικτό το αμάξι; Rolling eyes
nikolas206gti - Τρι 04 Οκτ 2011, 00:25:32
Θέμα δημοσίευσης:
takis_206 έγραψε:
το πρόβλημα σου νίκο είναι 1 καμμένος πολλαπλασιαστής αλλα μετά που θα γυρίσεις τον κόσμο τούμπα θα το καταλάβεις

Στο ειπα και στο ξαναλεω. Δυο πολλαπλασιαστες αλλαξαμε και δεν ειδαμε φως. Crying or Very sad
nikolas206gti - Τρι 04 Οκτ 2011, 00:28:05
Θέμα δημοσίευσης:
Επισης, το catalytic converter fault το αναψε υστερα απο αλλαγμενη πεταλουδα, υστερα απο 3500-4000 χλμ συνολικα και κανα δυο φορες και αφου ειχε βγαλει στο διαγνωστικο ενα καρο προβληματα. Wink
kmtr - Δευ 10 Οκτ 2011, 16:31:02
Θέμα δημοσίευσης: ερώτηση
Γεια χαρά,
Φίλε μου εύχομαι να βρείς τι φταίει κ να το φτιάξεις .Επειδη πιο πριν είχες πει να γράφει ο καθενας οτι θέλει έρχομαι κι εγώ να ρωτήσω ..Πιστεύεται οτι αξίζει να δώσει καποις λεφτά για άλλο μοτερ πχ (TU5JP4) η για τουρμπινα κτλ
πάνω στο ήδη υπάρχον μοτέρ ( peugeot 206 quicksilver 1.400 75 hp [2001] )
αναφέρω το τουρμπάκι γιατί συνάντησα ένα παλικάρι που το είχε σε μοτέρ μαμα σαν το δικό μου κ είπε πως δεν του εχει δημιουργήσει κανένα προβλημα
.
Υ.Γ το αμάξι διαθέτει μονο φιλτροσκουπα και τελικό
nikolas206gti - Δευ 10 Οκτ 2011, 16:38:04
Θέμα δημοσίευσης: Re: ερώτηση
kmtr έγραψε:
Γεια χαρά,
Φίλε μου εύχομαι να βρείς τι φταίει κ να το φτιάξεις .Επειδη πιο πριν είχες πει να γράφει ο καθενας οτι θέλει έρχομαι κι εγώ να ρωτήσω ..Πιστεύεται οτι αξίζει να δώσει καποις λεφτά για άλλο μοτερ πχ (TU5JP4) η για τουρμπινα κτλ
αναφέρω το τουρμπάκι γιατί συνάντησα ένα παλικάρι που το είχε σε μοτέρ μαμα σαν το δικό μου κ είπε πως δεν του εχει δημιουργήσει κανένα προβλημα
.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δωσεις το δικο σου και να παρεις ενα 1600αρι. Λογω κρισης κιολας, βρισκεις πολυ καθαρο σε λογικη τιμη και αναλογα τα παζαρια που θα κανεις Cool
kmtr - Τετ 12 Οκτ 2011, 17:56:58
Θέμα δημοσίευσης: Re: ερώτηση
nikolas206gti έγραψε:
kmtr έγραψε:
Γεια χαρά,
.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δωσεις το δικο σου και να παρεις ενα 1600αρι. Λογω κρισης κιολας, βρισκεις πολυ καθαρο σε λογικη τιμη και αναλογα τα παζαρια που θα κανεις Cool
Ελεγα μηπως το γλιτωνα αυτο καθως το εχω ενα 9μηνο το αμάξι ... σε ευχαριστω πολυ παντως
nikolas206gti - Πεμ 13 Οκτ 2011, 08:16:57
Θέμα δημοσίευσης:
Χθες βραδυ συνδεσα το elm να δω τι γινετε.

Τα βασικα σφαλματα που βγαζει ειναι για αισθητηρα εκκεντροφορου, για την πεταλουδα και ενα αλλο P3010 το οποιο το παταω στο google και δεν βγαζει τι ειναι. Στελιο αν ξερεις, πες μου τι ειναι.

Θα παω αργοτερα να κανω συντηρηση και να αλλαξω τον αισθητηρα στροφαλου και ισως να αλλαξω τον αισθητηρα εκκεντροφορου.

Απλα καποιος να μου πει τι ειναι εκεινο το σφαλμα.

Επισης καποια αλλα εχουν να κανουν με αναθυμιασεις, με βαλβιδες και καυσιμο και δεν αποκλειεται να προερχονται απο τον εκκεντροφορο. Wink
volvos - Πεμ 13 Οκτ 2011, 11:47:29
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΑ κοιταξεις και τις βαλβιδες μηπως εχεις καρφωσει καμια Laughing Arrow Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
nikolas206gti - Πεμ 13 Οκτ 2011, 18:49:31
Θέμα δημοσίευσης:
Υστερα απο καμποσες ωρες δοκιμων, τα κυρια προβληματα που βγαζει το αμαξι ειναι τα εξης:

P0341: Camshaft sensor position A

Και 4 σφαλματα ενα για καθε κυλινδρο με την ενδειξη: Injector Circuit Low

Το πρωτο τι στο διαολο ειναι ? Με το που αναβει το αμαξι, ειναι μονιμο προβλημα και πιστευω πως δημιουργει και τα υπολοιπα Crying or Very sad

Μονο αυτο πλεον και το αμαξι δειχνει κατα τ αλλα να δουλευει.

Αυριο θα αλλαξω και την πλεξουδα των μπεκ και βλεπουμε Cool
nikolas206gti - Παρ 27 Απρ 2012, 22:54:34
Θέμα δημοσίευσης:
http://i1014.photobucket.com/albums/af264/allandrive/bitmap.jpg

http://i1014.photobucket.com/albums/af264/allandrive/bitmap2.jpg

Τι μπορεί να συμβαινει ? Χρονισμα, εγκεφαλος ? Τι?

Να πω πως το αμαξι εχει μεινει παρατημενο, δν κραταει ρελαντι, δεν ακουει γκαζι καθολου και βγαζει σκασιματα απο την εισαγωγη. Confused Αλλαχθηκε Μαπ αλλα τιποτα διοτι εβγαζε ενα τετοιο σφαλμα. Μονο αυτο δηλαδη εβγαζε, τιποτα αλλο.

Να εχει καβαλησει ο ιμαντας κανα δοντι στο γραναζι ?
takis_206 - Σαβ 28 Απρ 2012, 06:15:42
Θέμα δημοσίευσης:
νικο υπομονη φιλε!
nikolas206gti - Κυρ 29 Απρ 2012, 17:50:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ελεγξαμε με πολυμετρο, τα καλωδια του μαπ μαζι με τον reselie και ηταν μια χαρα. Λογω του οτι τον μαπ τον αλλαξα προσφατα δεν πηγε το μυαλο μου. Τελικα βαλαμε του Τασου επανω και το αμαξι δειχνει να συνερχεται.

Το long term εχει κατεβει υστερα απο αρκετες βολτες στο -15,6%. Καποια στιγμη θα επανελθει στα κανονικα επιπεδα ή όχι ? Γνωριζει κανεις ?
Steve - Δευ 30 Απρ 2012, 11:42:02
Θέμα δημοσίευσης:
Είπαμε, φταίει ο... Παυλίδης Laughing Laughing
takis_206 - Δευ 30 Απρ 2012, 23:58:17
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=303644733046870&set=a.303644566380220.72648.119393871471958&type=3&theater

ίσος αυτό ενδιαφέρει κάποιον νικόλα
όχι σε αποτελέσματα αλλα σε δούλεμα pt 52 με ME744
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες