Κινητήρας - ποντίκια στο κινητήρα west side - Πεμ 24 Φεβ 2011, 14:29:29 Θέμα δημοσίευσης: ποντίκια στο κινητήρα
γεια σε όλους...ότι λέει το subject παίδες.πώς τα ξεφορτωνόμαστε??????
φάρμακο να τα σκοτώσει δε βάζω διότι αμα ψοφίσει κανένα μέσα στο μοτέρ..αντε βρες το μετά..δοκίμασα ναφθαλίνες αλλά δε κάναν τπτ...
άλλες λύσεις,κανείς??? να προλάβουμε πριν αρχίσουν να τρώνε κανα καλώδιο και μετά πάμε για άλλα..... Λευτέρης - Πεμ 24 Φεβ 2011, 14:36:37 Θέμα δημοσίευσης:
Πέτα μέσα μια γάτα!!!αλλα μήν βάλεις μπρος μπορει να πιαστει σε κανεναν ιμάντα!!!
Πέρα απο την πλάκα μου φαίνεται άμα πας σε καμια πεζό μαλλον θα ψεκάσουν με ένα σπρει που τα διώχνει ....εμείς είχαμε ποντίκια ένα διάστημα που σκάβανε δίπλα απο το σπιτι και το ένα μας έφαγε 1 καλώδιο στο αμάξι της αδερφής μου...πήγαμε αουντι το φτιάξανε και μετα κάτι ψεκάσανε σε όλο το χώρο του μοτερ.... ironman02 - Πεμ 24 Φεβ 2011, 15:23:14 Θέμα δημοσίευσης:
Βρήκα και εγώ ένα ποντίκι κάποια στιγμή στη μηχανή μισοψόφιο..Ίσως όμως το έφερε καμιά γάτα γιατί είχε γεννήσει μια και μπαίνανε τα πιτσιρίκια μέσα.
Γατιά, ποντίκια, χαμός...Έπρεπε να είναι κλειστό από κάτω το μοτέρ να τελειώνουμε.. giannis27 - Πεμ 24 Φεβ 2011, 15:53:27 Θέμα δημοσίευσης:
υπάρχει μια μικρή συσκευή που βγάζει ένα πολύ λεπτό ήχο το συνδέεις την μπαταρία κ ξεμπερδεύεις από τα ποντίκια.
το μηχανηματάκι μιμήτε την νυφίτσα,ο ήχος είναι πολύ χαμηλός για να τον ακούσεις πρέπει να έχεις ανοικτό καπό κ να είσαι κοντά στην μπαταρία.
πάντως γνωστός που είχε πρόβλημα με ποντίκια μόνο με αυτό σώθηκε . stratos gti - Πεμ 24 Φεβ 2011, 21:41:42 Θέμα δημοσίευσης:
υπαρχει ειδικο σπρει για αυτη τη δουλεια...5-10ε εχει ειναι της makra. volvos - Πεμ 24 Φεβ 2011, 23:23:00 Θέμα δημοσίευσης:
παρε μια φωτο του μανθου και βαλε τη στο καπο MEMsound - Παρ 25 Φεβ 2011, 04:18:17 Θέμα δημοσίευσης: