PSClub - Hellas

Νέα - Renault Megane Sport

chatasos - Τετ 01 Οκτ 2003, 13:54:37
Θέμα δημοσίευσης: Renault Megane Sport
Η κορυφαία έκδοση της δεύτερης γενιάς του Megane κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην Έκθεση της Φρανκφούρτης. Η γαλλική εταιρεία χρησιμοποίησε την τεχνογνωσία της Renault Sport, η οποία συνέβαλε καθοριστικά στην εξέλιξη του μοντέλου. Για αυτό, το όνομά της προστέθηκε στην πλήρη ονομασία της έκδοσης, που είναι Megane Renault Sport.

Ο σπορ χαρακτήρας του αυτοκινήτου διαπιστώνεται με την πρώτη ματιά. Οι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω είναι πιο στρογγυλοποιημένοι. Στις πλαϊνές εξωτερικές πλευρές του μπροστινού έχουν τοποθετηθεί τα φώτα ομίχλης, ενώ ξεχωρίζει και η μάσκα με το μεγάλο αεραγωγό. Διαφορετικής σχεδίασης είναι και ο πίσω προφυλακτήρας, όπου κυριαρχεί η διπλή εξάτμιση.

Ανάλογο είναι το ύφος και στο εσωτερικό του Megane Renault Sport με σχεδιαστικά στοιχεία στο ταμπλό και στο κιβώτιο ταχυτήτων, που τονώνουν το δυναμισμό του, ενώ στα πεντάλ έχει γίνει χρήση αλουμινίου. Τα σπορ καθίσματα τέλος, παρέχουν πολύ καλή πλευρική στήριξη.

Χρησιμοποιώντας ως βάση το δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο 16V κινητήρα, η Renault Sport εξέλιξε μία νέα έκδοσή του, η οποία εξασφαλίζει πολύ υψηλές επιδόσεις. Συγκεκριμένα αποδίδει 225 ίππους, ενώ το 90% της μέγιστης ροπής, που είναι 300Nm, είναι διαθέσιμο από τις 2.000 έως τις 6.000 σ.α.λ.

Αυτός ο κινητήρας συνδυάζεται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, εξασφαλίζοντας οδηγική απόλαυση, μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμων και τα επίπεδα θορύβων στα μακρινά ταξίδια. Όσο για τις επιδόσεις, το Megane Renault Sport χρειάζεται 6,5΄΄ για να αναπτύξει ταχύτητα 100 χλμ./ ώρα από στάση και 26,7΄΄ για να καλύψει απόσταση ενός χιλιομέτρου. Όλα αυτά, με μέση κατανάλωση 8,8 λίτρων/ 100 χλμ.

Πηγή : autopress.gr
ΝΙΚΟΣ - Τετ 01 Οκτ 2003, 17:14:35
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο για να πω την αληθεια περιμενω να το δω πως και πως.Λιγο το σχημα του με ξενιζει σε σχεση με αυτο που κυκλοφορει τωρα.Βεβαια περιμενω να το δω live.Παντως η RENAULT οταν βγαζει γκαζια..ΒΓΑΖΕΙ Wink
Pughell - Τετ 01 Οκτ 2003, 20:54:59
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα εσυ ψησε τον Αρη να "χτυπησει" το αγωνιστικο 306 και ασε τα υπολοιπα...Σημερα πηρα τον Jim και του ειπα να πει στον Αρη να παρει το EVO που ειχε μεσα ενα μπορντω 306 προς πωληση.
Miltellas - Πεμ 02 Οκτ 2003, 00:46:48
Θέμα δημοσίευσης:
Πω, πω βρωμόγκαζο...
Αν δεν βγάλει και η Peugeot ένα τετρακίνητο 206 ή και 307 250ίππων να πάει να βάλει τα κύπελλα των πρωταθλημάτων της εκεί που ξέρει... Evil Mad
Μπροστά σε αυτό το Megane το RC μοιάζει με παρηγοριά στον άρρωστο.
GIANNIS206 - Πεμ 02 Οκτ 2003, 01:57:43
Θέμα δημοσίευσης:
Άρε Renault!!Για κάτι τέτοια δεν σε ξεχνάμε!
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 02 Οκτ 2003, 08:23:38
Θέμα δημοσίευσης:
pughell έγραψε:
Καλα εσυ ψησε τον Αρη να "χτυπησει" το αγωνιστικο 306 και ασε τα υπολοιπα...Σημερα πηρα τον Jim και του ειπα να πει στον Αρη να παρει το EVO που ειχε μεσα ενα μπορντω 306 προς πωληση.

Αφου τον ειπα να το παρει και να παει να τρεξει και κανεναν αγωνα.Ετσι και αλλιως θα το εχει που θα το εχει Wink Αααα Στελιο αν δεις τον Ντινο ρωτα τον αν εχει υγρα φρενων AP RACING 600.Την Τριτη που θα κατεβω να τα παρω
MEMsound - Δευ 03 Απρ 2006, 12:36:39
Θέμα δημοσίευσης:
Renaultsport Mégane F1 Team
ultra-one - Δευ 03 Απρ 2006, 14:39:04
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Renaultsport Mégane F1 Team

Προσωπικά βρίσκω τις μαύρες ζάντες πολύ άσχημες και ξενέρωτες Puke right

Θα προτιμούσα να ήταν χρυσές όπως ήταν τότε και στο Clio Williams. Twisted evil
Stevon - Δευ 03 Απρ 2006, 15:44:04
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα τα καθισματάκια του μου αρέσουν.... Rolling eyes Rolling eyes
brz20 - Δευ 03 Απρ 2006, 15:51:36
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο ειναι που οδηγησε ο Alonso.Ολα καλα εκτος απο το σχημα του.Βεβαια το εχω δει φτιαγμενο σε ενα γαλλικο site και επαθα πλακα.
COOL ALEXIS - Πεμ 05 Οκτ 2006, 09:12:56
Θέμα δημοσίευσης:
Νέο Megane RS F1 Team R26

Τι είπαμε ότι έχει Question Question Question
Stevon - Πεμ 05 Οκτ 2006, 09:20:57
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:

Τι είπαμε ότι έχει Question Question Question

Νά μωρέ....το αυτό...πώς το λένε.......???? Rolling eyes Rolling eyes
MEMsound - Πεμ 05 Οκτ 2006, 11:50:57
Θέμα δημοσίευσης:
το φτιάχνουν από δω....
...το φτιάχνουν από κει...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ!!!!!!!!! Twisted evil Twisted evil
και μάλιστα άσχημο πολυμορφικό!!!!!!
ακόμα και το Scenic πιο όμορφο είναι από πίσω.... Laughing Laughing Laughing Laughing

Ότι και να του βάλουν πάνω... εγώ αυτό το πράγμα δεν το αγόραζα με την καμία!
brz20 - Πεμ 05 Οκτ 2006, 14:07:29
Θέμα δημοσίευσης:
Πες τα ρε μανθο.Πραγματικα το σχημα αυτου του αυτοκινητου δεν μου αρεσει καθολου.Οταν θεμα συνηθειας δεν ειναι γιατι τοσο καιρο θα το ειχα συνηθισει.Θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα για Megane αλλα ετσι οπως ειναι το απορυπτω και ας εχει τον καλυτερο κινητηρα του κοσμου.
COOL ALEXIS - Πεμ 05 Οκτ 2006, 14:14:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ας μην υπερβάλουμε...

Και το Impreza είναι να μην πω πως είναι αλλά αν είχαμε τα λεφτά νομίζω πως θα το σκεφτόμασταν σοβαρά Wink
Stevon - Πεμ 05 Οκτ 2006, 14:21:16
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Ας μην υπερβάλουμε...

Και το Impreza είναι να μην πω πως είναι αλλά αν είχαμε τα λεφτά νομίζω πως θα το σκεφτόμασταν σοβαρά Wink

Πές τα ρε Αλέξη...που το ρημάδι το προηγούμενο ,έτσι και το έβλεπες δίπλα απο Accent δέν το ξεχώριζες..... Evil Evil
brz20 - Πεμ 05 Οκτ 2006, 15:24:36
Θέμα δημοσίευσης:
Τουλαχιστον εχει ωραιο κωλο.Το Megane τι εχει?
Εγω αν τα ειχα τα λεφτα δεν το επερνα παντως.Υπαρχουν πολλες λυσεις στα ιδια λεφτα.Ισως ενα Focus.Εστω και ενα με καπως λιγοτερα αλογα αλλα με περισσοτερο στυλ.
MEMsound - Πεμ 05 Οκτ 2006, 17:20:16
Θέμα δημοσίευσης:
....συγνώμη αλλά εμένα τα scouby πάντα μου άρεσαν...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αλλά αυτό δεν έχει κάνει με τον κώλο του Megane... Laughing Laughing
Spyros_L - Πεμ 05 Οκτ 2006, 21:46:11
Θέμα δημοσίευσης:
Υποκειμενικά είναι όλα έτσι? Για παράδειγμα εγώ το γουστάρω με χίλια. Ο βασικότερος λόγος βέβαια είναι οτι διαφέρει σχεδιαστικά απο όλα τα άλλα αυτοκίνητα.
Ghost Dog - Παρ 06 Οκτ 2006, 00:51:41
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Και εμενα τα στρουμφακια (το παιδικο παντα,οχι οι...<αλλοι>!), αλλα δεν το κανω θεμα! Laughing Laughing Laughing
Παντως εμενα το f1cup σε <αυτο> το μπλεδακι,με τις μαυρες καβουροζαντες μου αρεσει αρκετα Very happy Cool
brz20 - Παρ 06 Οκτ 2006, 04:49:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Παντως εμενα το f1cup σε <αυτο> το μπλεδακι,με τις μαυρες καβουροζαντες μου αρεσει αρκετα

Καβουροζαντες ή καγκουροζαντες.
Γενικα μου αρεσουν οι μαυρες ζαντες.Για μενα ειναι το καλυτερο μερος του αυτοκινητου.Και ο κινητηρας εννοειτε?
Ολο το αλλο παει στα σκουπιδια.
COOL ALEXIS - Παρ 06 Οκτ 2006, 07:58:20
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Κι εμένα...

Σε έκδοση Sti Spec-C Jesus Mother's eyes edition Exclamation

Γιατί τα απλά είναι....
MEMsound - Πεμ 07 Δεκ 2006, 14:17:07
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.autoexpress.co.uk/news/motoringpreviews/204230/renault_megane.html Wink Cool Laughing Laughing
brz20 - Πεμ 07 Δεκ 2006, 14:53:39
Θέμα δημοσίευσης:
Τι αλλαζει σε αυτην την εκδοση?
MEMsound - Πεμ 07 Δεκ 2006, 15:16:55
Θέμα δημοσίευσης:
βλ προηγούμενη σελίδα.
το βασικό
ΜΠΛΟΚΕ! και +κάτι λίγα άλογα Wink
brz20 - Πεμ 07 Δεκ 2006, 22:37:12
Θέμα δημοσίευσης:
Βαλανε και στο κουτι μπλοκε?
Τι αλλο θα δουν τα ματια μου?
nik_marin - Παρ 08 Δεκ 2006, 11:29:15
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Βαλανε και στο κουτι μπλοκε?
Τι αλλο θα δουν τα ματια μου?

Ε εντάξει όχι και κουτί
COOL ALEXIS - Παρ 08 Δεκ 2006, 11:37:04
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορεί να είναι κακάσχημο από πίσω αλλά είναι καλό το ρημάδι σε όλους τους τομείς και ειδικά στο στησιμό του Cool
brz20 - Παρ 08 Δεκ 2006, 18:29:22
Θέμα δημοσίευσης:
Καλο αλλα αν ειχε αλλο σχημα το ατιμο θα το επερνα.
Ασε που εχει και ενα αλλο κακο.Πολυ πλαστικουρα εχει μεσα.Εννοω ασχημα πλαστικα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες