Pughell έγραψε: |
Ισχυει η τιμη που σας ειπα,δηλαδη 60Ε εκαστη(για τα 1600αρια 206).
Για 2λιτρο θελω ενα δειγμα για διαστασεις και να μαθω ποσο κοστιζει. Οποιος το αποφασισε,του στελνω λογαριασμο μου σε Εθνικη τραπεζα,καταθετει το ποσο(ας βαλει και +3Ε για ΕΛΤΑ για τους εκτος πολης) και το προχωραμε. |
-nikolas206gti 1 Χ 206 + 1 Χ 106 -COOL ALEXIS 2 Χ 206 -takis_206 1 Χ 206 Μενουν Alienhack,nikos_206cc και stratos gti Αν θελει και καποιος ακομα,για 106 ή 206 το λεει εγκαιρα και καταθετει τα χρηματα μεχρι την Πεμπτη. Ειτε 106,ειτε 206 η τιμη ειναι ιδια. |
-nikolas206gti 1 Χ 206 + 1 Χ 106 -COOL ALEXIS 2 Χ 206 -takis_206 1 Χ 206 Μενουν Alienhack,nikos_206cc,volvos και stratos gti |
nikolas206gti έγραψε: |
2 τροχαλιες 106 ρε ![]() Ειμαστε ενταξει. Παρηγγειλε ![]() |
Ο Νικος μολις την εβαλε...
Σε τηλεφωνικη επικοινωνια μου ειπε οτι η αποκριση εχει γινει θανατηφορα και οτι κυριολεκτικα ξυριζει. ![]() Βγαλτε συμπερασμα! ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
¶λλος pistolas από δώ! ![]() |
Ρε,δεν μαμιεστε να ασπρισετε λεω εγω; ![]() |
nikos 206cc έγραψε: |
Tην εβαλα την τροχαλια..
Πιστευω οτι τωρα πρεπει να βρουμε κανα evo να ανοιξω ![]() Στο χερι αν τις πιασεις και τις 2 ειναι η μερα με την νυχτα,πολυ καλη δουλεια εκανε ο grandfather ![]() Τωρα για διαφορες μην με ρωτατε,μαλλον ειμαι χοντροπετσος ![]() Ισως μια μεγαλυτερη ευκολια απο τις 1500-2200 στο να κυλησει πιο ανετα το αυτοκινητο και τιποτα αλλο,αν υπαρχει καποια διαφορα πιο ψηλα εγω τουλαχιστον δεν την καταλαβα ![]() |
AlienHack έγραψε: |
Stivi! ακομα προσπαθω να συνελθω απο το S2000 που οδηγησα προχτες... ![]() ![]() |
glf έγραψε: |
μιας και μίλησα και με το Στέλιο, ας το θέσουμε εδώ αν υπάρχει ενδιαφέρον και για τροχαλία δυναμό και για τροχαλία αντλίας νερού.
ένα θεματάκι παίζει με την τροχαλία δυναμό γιατί πρέπει να παίζουν δύο τύποι. η μια πρέπει να είναι με 4 δοντάκια στον ιμάντα και η άλλη με 5, κάτι τέτοιο... οπότε για σιγουριά θα πρέπει να έχει δείγμα ο μάστορας για να μην κάνουμε πατάτα. ή να πέσει μέτρηση ακριβείας... όποιος το κατέχει το θέμα μπορεί να συνεισφέρει στην κουβέντα |
RoadRunner122 έγραψε: |
Για την τροχαλία πάνω στο δυναμό? Ρώτησες?
Όσο για αυτή της μίζας... υπάρχει τροχαλια πάνω στη μίζα??? ![]() |
Επισης ευκολα γινεται και της τροχαλιας του νερου,ΟΜΩΣ... Η τροχαλιου του νερου ειναι πρεσσαριστη πανω στην αντλια οποτε υπαρχει κινδυνος να χασει/χανει στροφες οταν θα τοποθετηθει η νεα οποτε ειναι λιγο ρισκο... Η δυνατοτητα του να κατασκευαστει τροχαλια υπαρχει,στην θεωρια ομως κατι τετοιο δεν θα ηταν σοφο μιας και υπαρχει ρισκο με τις θερμοκρασιες στο μοτερ... ![]() |
Αμα υπολογισεις και την μειωμενη καταναλωση ομως; ![]() |
+1 106 από Κοζάνη για τροχαλία στροφάλου
και έχω και έναν ακόμα στο νου μου... |
iceage έγραψε: | ||
Με την δική μου που φοράω εδώ και 2 χρόνια (σε βάρος στο 1/3 της εργοστασιακής περίπου 400gr ) έχω μετρήσει επανειλημμένα σε ταξίδια μείωση της κατανάλωσης 0,8lt/100klm, δηλ με 1 ντεπόζιτο αυξημένη αυτονομία περίπου 80klm. |
Pughell έγραψε: | ||||||
Αντε παλι... ![]() glf 106 Χ 2 m_r_c 106 X 1 BILLY. 206 X 1 Εχουμε και αλλους; ![]()
Δεν εκατσα να ασχοληθω καν,ειλικρινα... ![]() |
+1 106 από Κοζάνη για τροχαλία στροφάλου
και έχω και έναν ακόμα στο νου μου... |
silo έγραψε: |
τελικα βρεθηκαν οι διαστασεις απο το 2λιτρο γιατι δεν μπορω να το αφησω το αμαξι μεσα για να παρουμε δειγμα.εχουμε? |
MEMsound έγραψε: |
μεγειες παίδες
περιμενω εντυπώσεις στο αλλο τοπικ ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
ΠΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ @@ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ!!! |
Steve έγραψε: | ||
|