z@ck! έγραψε: |
Τα κλασικα συμπτωματα του ποντεσιομετρου του μονοποϊντ.... ![]() |
iceage έγραψε: | ||
Δεν χρειαζόταν να αλλάξεις τίποτα άλλο |
z@ck! έγραψε: |
ετσι ...χοντρικα..ποσα εχεις δωσει μεχρι τωρα?
Ολα αυτα που αλλαξες τα αλλαξες με καινουρια? οι διακοπες και ολα αυτα που εκανε ειναι πολυ ορατα σε διαγνωστικο και δεν καταλαβαινω γιατι δεν το εβαλε κανενας πανω να το "διαβασει" ![]() Τα κλασικα συμπτωματα του ποντεσιομετρου του μονοποϊντ.... ![]() με οσα εχεις αλλαξει μαλλον θα επερνες αλλο μοτερ καλυτερο και ολοκληρο... ![]() Μαλλον θελεις να βρεις εναν καλο μηχανικο... ![]() |
poliviosfp έγραψε: |
Άλλαξα την πλακέτα του ποτενσιόμετρου (Μάκη σε ευχαριστώ πολύ φίλε ![]() και το αμάξι λειτουργεί ρολόι. Τα κοψίματα δεν υφίστανται πια, λειτουργεί πιο ροπάτα και έχω και καλύτερη κατανάλωση. Το μαμά είχε κάποια σημάδια στην αρχή του τόξου, όπου και μπέρδευε. Όλα ήταν όπως τα είπατε. Παρόλα αυτά, το τσεκ εξακολουθεί να ανάβει (και να σβήνει) όταν οι στροφές στιγμιαία πέφτουν και καμιά φορά στο ξέμπαρκο. Το αμάξι δεν φαίνεται να μην λειτουργεί σωστά ωστόσο. Να υπενθυμίσω ότι ο τρόπος που άναβε το τσεκ άρχισε να γίνεται εμφανής όταν έβαλα μεταχειρισμένο ψεκασμό για να δω πώς θα δουλεύει. Τον καθάρισα (το σώμα) και το μπεκ, άλλαξα το βηματικό και το tps. Μπορεί να κάνω σκάτζα τον ψεκασμό της μάνας του (που έχει 100.000κμ) με τα καλά parts να δω από περιέργεια τι θα κάνει. |
Παιδιά ιμάντες κάθε πότε αλλάζουμε; Επίσης έχω μια απώλεια ψυκτικού υγρού, μερικά γραμμάρια το μήνα (200 περίπου) και το αποδίδω στο ψυγείο το οποίο έχει πετάξει κάποιες σκουριές στο πλαί του. Στην πεζό μου είπαν ότι είναι το ψυγείο αλλά δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη. Μπορώ να δω αν δακρύζει η τρόμπα νερού;(είναι σε σημείο που ελέγχεται;). Μακάρι να μην έχω καμμένη φλατζούλα ![]() ![]() |
Άλλαξα την πλακέτα του ποτενσιόμετρου (Μάκη σε ευχαριστώ πολύ φίλε ![]() και το αμάξι λειτουργεί ρολόι. Τα κοψίματα δεν υφίστανται πια, λειτουργεί πιο ροπάτα και έχω και καλύτερη κατανάλωση. Το μαμά είχε κάποια σημάδια στην αρχή του τόξου, όπου και μπέρδευε. Όλα ήταν όπως τα είπατε. |
Από ό,τι μου λέει και ο μηχανικός που το πάω, ένας θόρυβος που ακούω από το τιμόνι όταν πέφτω σε γούβα με στριμμένους τροχούς, είναι το ρουλεμάν της κολόνας του τιμονιού. Έχετε τίποτα υπόψη; Πρόκειται για συχνή βλάβη; |
Επίσης συμπληρώνω λίγα νερά κάθε μήνα (μερικά γραμμάρια). Το ψυγείο του νερού έχει λίγες σκουριές στο πλάι, αλλά ο ψυγειάς λέει να μην το αλλάξω ακόμα. Ξέρουμε κόστος χοντρικά; |