DimiP έγραψε: |
δεν ξερω αν η Peugeot sport βγαζει η οχι σκουπες ειδικα για το 206 ουτε και αν ολες αυτες που κυκλοφορουν ειναι μουφα αλλα οντως κυκλοφορουν 2 "κοψιες" σκουπας αν μου επιτρεπεται η εκφραση.
η κλασσικη και μια ποιο "τριγωνικη" σε σχημα. ετσι αλλη ταιριαζει κουτι στο 1400 και αλλη στο 1600. φυσικα οι τρυπες για να στερεωθουν πανω στο ψυγειο πρεπει να γινουν προσεκτικα απο εμας γιατι σε κανενα απο τα 2 ειδη δεν ειναι ετοιμες. |
Martini έγραψε: |
εχω παρει απο την Condor σκουπα για 206 1.6 211 ευρα ταιριαζει κουτι βεβαιως και βγαζει για 206 αν και νομιζω οτι εκει που μπαινει δεν εχει απο που να ρουφηξει αερα.. αλλα αυτο εινια μια αλλη ιστορια... |
Martini έγραψε: |
αν και νομιζω οτι εκει που μπαινει δεν εχει απο που να ρουφηξει αερα.. αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια... |
Jongou έγραψε: | ||
Παιδιά συμφωνώ, και εγώ που έβαλα προσφατα σκούπα με 240 ευρώ παρατήρησα ότι δεν εχει από που να τραβήξει αν και ο λέωντας έχει καλύτερα ρεπρίζ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pugsang έγραψε: |
Λιγο υπομονη σε οσους σκεφτονται να παρουν σκουπα να δουμε τι θα γινει με την custom made εισαγωγη που ετοιμαζουμε... |
konstantinos έγραψε: |
... στου "κασίδη το κεφάλι" που λένε και στο χωριό μου, που έχει θάλασσα. |
TONY PAP έγραψε: |
και ποιό είναι το χωριό σου που έχει θάλασσα ![]() |
CORFU ![]() ![]() από σκούπες πως πάτε εκεί ![]() |
pugsang έγραψε: | ||
Συγνωμη αλλα αυτο ειναι ολη η ιστορια.200 τοσα ευρωπουλα και να μην δουλευει και σωστα ειναι κριμα. Λιγο υπομονη σε οσους σκεφτονται να παρουν σκουπα να δουμε τι θα γινει με την custom made εισαγωγη που ετοιμαζουμε. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
1000 και κατι ευρο χοντρα χοντρα |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Ρε παιδια δεν ειναι σκουπα αυτο που λεω.Ασε που πιστευω σε σχεση με ενα τετραπεταλουδο που κανει και 2500 ευρο χιλιες φορες αυτο της PEUGEOTSPORT.Αμεσως να με παρετε απο τα μουτρα ![]() |
Αρα είμαστε σε καλο δρόμο σαν σκέψη!!Κωνσταντίνε ετοιμάσου ερχεται η σειρά σου!! ![]() |
Κωστα το βρήκα πως ειναι το συστημα εισαγωγής του 106 1.6 8V
Στην Αγγλία αντικατέστησαν το κομματι Νο.12 που είναι οι πνίχτες με το Νο.12 της επόμενης φωτό με ευεργετικά αποτελέσματα σε ροπή και ιπποδύναμη.Βασικά αυτο το σύστημα εισαγωγής ειναι και του 106 xsi Αρα είμαστε σε καλο δρόμο σαν σκέψη!!Κωνσταντίνε ετοιμάσου ερχεται η σειρά σου!! ![]() |
TONY PAP έγραψε: | ||||
υπάρχει μονωτική απο φύλλο αμιάντου ή κατι τέτοιο αλλά δεν έχω ακούσει να το έχει δοκιμάσει κανείς ... για τις ρεπριζ έχεις μετρήσει πριν και μετά ή λογω ήχου ενθουσιάζεσαι ![]() |
Tony έγραψε: |
Παίδες έβαλα και εγώ πρόσφατα σκούπα στο τουτου μου και παρατήρησα τεράστια διαφορά……στον ήχο!!!! ![]() Μου στοίχισε η σκούπα με ανθρακονήματα της GREEN 129Euro μόνο!!! λόγο έκθεσης. Όλες η σκούπες για το 206 είναι ένα μέγεθος. Ότι και μοτέρ να φοράτε ο σωλήνας του υδραυλικού τιμονιού καθώς και η μπαταρία είναι σε στάνταρ θέση. Για ποιο λόγο να αλλάξουνε το μέγεθος??? |
Ρε Δημητράκη πια είναι η διαφορά, γιατί φοράω ίδια σκούπα με αυτή που φοράει ένας φίλος μου στο CC. Μαζί τις βάλαμε και μάλιστα όταν τις πήραμε εγώ σαν τρελάκιας λέω θέλω την μεγάλη να μου δώσετε και μου είπε ο άνθρωπος μια είναι για όλα τα 206. Μπορεί η Green να έχει φτιάξει ένα σχήμα και για τα δύο τουτου. Δεν ξέρω τι άλλο να πω ![]() ![]() |
Παίδες έβαλα και εγώ πρόσφατα σκούπα στο τουτου μου και παρατήρησα τεράστια διαφορά……στον ήχο!!!! ![]() Μου στοίχισε η σκούπα με ανθρακονήματα της GREEN 129Euro μόνο!!! λόγο έκθεσης. Όλες η σκούπες για το 206 είναι ένα μέγεθος. Ότι και μοτέρ να φοράτε ο σωλήνας του υδραυλικού τιμονιού καθώς και η μπαταρία είναι σε στάνταρ θέση. Για ποιο λόγο να αλλάξουνε το μέγεθος??? |
STAMOS έγραψε: |
ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΚΙΤ ΤΗΣ SIMOTA CARBON ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩ ΑΝΑΓΛΥΦΑ 206.ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΟΥΤΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ.ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΧΑΖΟΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΩ ΤΟ ΠΕΖΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΥΡΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙ ΓΕΝΕΤΑΙ.ΑΠΟ ΗΧΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΟ 1.4 ΜΕ ΤΟ 1.6 ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ ΤΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ 1.6.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ 140€ + 10€ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΩΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ |
Δεν έχω καταλήξει αν αυτό το 'turbo lug' στην αλλαγή 1ης - 2ας οφείλεται στο ηλεκτρονικό γκάζι και χειροτερεύει λόγω σκούπας και τελικού εξάτμισης. |
Ivang έγραψε: | ||
Τι τελικό φοράς ? |
universal, Φ46-48 |
Ivang έγραψε: | ||
Φ46 ή Φ48 γιατί αν είναι Φ46 τότε λογικά δεν βλέπεις ιδιαίτερη διαφορά γιατί είναι κοντά στο μαμά, αν όμως είναι Φ48 και αυτές που θέλεις είναι πάλι Φ48 τότε μάλλον πρέπει να πας για ολόκληρο κιτ (μεσαίο-τελικό) ! |
Daloup-man έγραψε: |
Εγώ είχα την Simota look carbon αλλά έσπασαν οι βάσεις και την έβγαλα!!!
Επίσης είχε φάει τον ένα από τους δυο σωλήνες του air-condition και παραλίγο να τον τρυπήσει!!!Ακόμα ακούμπαγε και στο καπώ και έχει αφήσει σημάδι!-το καπώ δεν έχει μόνωση-!!! Ξέρω ότι είναι για 1.6 γι'αυτό και δεν καθότανε καλά! Ρώτησα και έναν τύπο που πουλάει και μου είπε ότι δεβν βγαίνουν σκούπες για 1,4 και όλες είναι του 1,6!!! Αν ξέρει κανείς,ισχύει αυτό ή μου λέει μαλ***ες??? |
Daloup-man έγραψε: |
Εγώ είχα την Simota look carbon αλλά έσπασαν οι βάσεις και την έβγαλα!!!
Επίσης είχε φάει τον ένα από τους δυο σωλήνες του air-condition και παραλίγο να τον τρυπήσει!!!Ακόμα ακούμπαγε και στο καπώ και έχει αφήσει σημάδι!-το καπώ δεν έχει μόνωση-!!! Ξέρω ότι είναι για 1.6 γι'αυτό και δεν καθότανε καλά! Ρώτησα και έναν τύπο που πουλάει και μου είπε ότι δεβν βγαίνουν σκούπες για 1,4 και όλες είναι του 1,6!!! Αν ξέρει κανείς,ισχύει αυτό ή μου λέει μαλ***ες??? |
Sidobre έγραψε: | ||
Οι σκούπες της Simota το έχουν το πρόβλημα αυτό γιατί δεν έχουν ελαστικό κολάρο με αποτέλεσμα από τους κραδασμούς να σπάνε οι βάσεις. |
Νωe έγραψε: |
οχι Πανο.... υπαρχουν διαφορετικες για τι καθε ενα..... ![]() δες για παραδειγμα την δικια μου που ειναι χειροποιητη κ δεν εχει κανενα προβλημα 2 χρονια τωρα...... εξαλλου γι αυτο την εβαλε κ ο Πολιτης μολις την ειδε..... ![]() |
nasos έγραψε: |
Αύριο πάω στην Εψιλον για service 40000km και λέω να βάλω μια σκούπα (1.6 16v multiplex cc). Εχω όμως δύο προβλήματα:
1) Εχω ακούσει πως ΟΛΕΣ οι σκούπες της peugeot σπάνε επειδή είναι βιδωμένες πάνω στο αυτοκίνητο, οπότε με τους κραδασμούς του μοτέρ... Μια σκέψη είναι να πάρω φίλτροχοάνη από την peugeot και κουφάρι σκούπας να βρω από αλλού και να τα τοποθετήσω μόνος μου. 2) Το αυτοκίνητο έχει πολλαπλά προβλήματα με την εισαγωγή, με 6 φορές αλλαγμένο τον map sensor και 3 εγκεφάλους, συν μια ραγισμένη πολλαπλή εξαγωγής πριν 2 μήνες περίπου. Τους τελευταίους 2 μήνες δεν έχει άλλο πρόβλημα, αλλά όπως καταλαβαίνετε το έχω πάρει από φόβο. Μήπως με την σκούπα χειροτερέψει η κατάσταση; Μήπως θα μου πουλάνε τρέλλα αν ξαναχαλάσει; Το αυτοκίνητο έχει εγγύηση μέχρι 6/2004 και οι τύποι στην Εψιλον με διαβεβαιώνουν πως δεν θα έχω πρόβλημα. Ιδέες; |
... Ο τύπος έσκιζε τα ρούχα του πως αν γίνει κάτι (σπάσει/χαλάσει) θα με καλύψει η εγγύηση...
Τον εύκαμπτο σωλήνα μου τον αντικατέστησαν με άλλον ΕΠΙΣΗΣ εύκαμπτο. Ο τύπος επίσης μου είπε πως κάτι γαργάλησε στον εγκέφαλο και με ρώτησε αν είνα ακόμα στην εγγύηση το αυτοκίνητο (είναι). |
Τη σκούπα τελικά την έβαλα χτές σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Η απόδειξη λέει: ΓΚPEUGEOT/Κιτ φιλτροχοάνης Ρ206 1400-1600/€114.04, ΓC06003/Φίλτρο αέρος/€36.36, 9999/Τοποθέτηση φιλτροχοάνης/€29.66, Σύνολο €180.06. Ο τύπος έσκιζε τα ρούχα του πως αν γίνει κάτι (σπάσει/χαλάσει) θα με καλύψει η εγγύηση. Ελπίζω να μην χρειαστεί να το επιβεβαιώσω...
Τον εύκαμπτο σωλήνα μου τον αντικατέστησαν με άλλον ΕΠΙΣΗΣ εύκαμπτο. Ο τύπος επίσης μου είπε πως κάτι γαργάλησε στον εγκέφαλο και με ρώτησε αν είνα ακόμα στην εγγύηση το αυτοκίνητο (είναι). Πέρα από τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ήχο που κάνει (μου είχε λείψει ο ήχος του παλιού μου Ibiza GTi) ΝΟΜΙΖΩ πως έχει μια καλύτερη απόκριση χαμήλα και λίγο περισσότερο σπιρτάδα. Αν δεν πατηθεί το γκάζι στο πάτωμα, ούτε που την ακούς την σκούπα. ![]() Γενικώς, πιστεύω πως πάει ακόμα καλύτερα από πριν. ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
![]() Eγω πιστευω οτι αυτο ειναι η καλυτερη λυση !!! Eχει κανεις καμια ιδεα που μπορουμε να βρουμε κατι τετοιο ? |