rallistasvordon έγραψε: |
Σημερα μεσημερακι (ειχε 15-16 βαθμους εξω) το αφησα κανα τεταρτο να δουλευει σταματημενο στο ρελαντι και οι θερμοκρασιες ανέβηκαν στα κανονικα τους επίπεδα (νερό 2/4 λάδι σχεδόν 2/4) ενώ τα βεντιλατέρ ξεκίνησαν κ αυτά σωστά να δουλεύουν λίγο πάνω απο το 2/4.. (Κ καλοριφέρ οκ)
Ο αισθητήρας που παίρνει την θερμοκρασία νερού είναι σε κάποιο εμφανές- προσβάσιμο σημείο; (φαντάζομαι κάποια φίσσα θα έχει κ αυτός που ίσως απλά να ξεκούμπωσε κ να στέλνει λανθασμένες εντολές..) Αλλιώς λογικά όπως είπατε κ εσείς ο θερμοστάτης είναι στα τελευταία του ή μπορεί να χάλασε κ τελείως κ απλά λόγω του ότι ήταν ακίνητο το αμάξι ανέβασε θερμοκρασίες νορμαλ.. Θα το κοιτάξω μες στην επόμενη εβδομάδα κάπου αλλα με χαλαρή χρήση (ενοείται με κρύο λάδι δεν το ζορίζω) δεν βλέπω να έχω κάποιο θέμα τωρα άμεσα.. Ή κάνω λάθος; |
SERSEGI έγραψε: |
εμενα μου φαινεται για οργανα(καντραν) εφοσον τα βεντιλατερ και
το λαμπακι δουλευουν κανονικα.στα 106 τα ψηφιακα οργανα τα παιζουν..ευκολα.επισης το λαμπακι μπορει να αναβει για πολλους...λογους.πριν κανεις οτιδηποτε φορεσε δοκιμαστικα καποια αλλα οργανα και αν στο κανει παλι τοτε να πας στο μοτερ που θελει και χρονο και χρημα.η θερμοκρασια δεν ειναι τοσο απλο ζητημα οσο ακουγεται.. ![]() |
plaketokofths έγραψε: | ||
H βαλβίδα είναι πισω ακριβως απο τον θερμοστάτη! Μάλλον το ταμπλώ είναι πάντως, πολλές φορές φτιάχνει αν κουνήσεις απλα την φύσα του. Αν ειναι αυτό παλεψέ το, μην το αλλαξεις αμέσως. |
plaketokofths έγραψε: |
Ανεβοκατεβάσματα μου κάνει κι εμενά φίλε rallistasvordon, αλλά μόνο η βελόνα του ψυκτικού.
Μάλλον είναι το καντράν όπως είπε ο SERSEGI. Αν δεν ειχε προβ και το λάδι θα ελεγα η βαλβίδα. Η καλύτερη λύση την οποία κάποια στιγμή αποπειράθηκα κι εγώ είναι αυτο που λεει ο Τηλέμαχος. Εγώ πάντως οτι διαγνωστικό σύνδεσα δεν μπορούσα να διαβάσω τον εγκέφαλο. Μάλλον επειδή έχουμε και τον ιδιο εγκέφαλο, εμένα ειναι τελη 2001 θα πρέπει να συνδέσεις κάποιο PSA dedicated tool. Κοινώς πρέπει να πας σε συνεργείο, εκτός αν κάποιος γνωστός σου εχει lexia. Πάντως για να μην μπλεκεις η παραπάνω λύση ειναι η προτιμότερη... πόσο να κοστίζει ο ηλεκτρονικός έλεγος...? |